Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

S.O.S.

...

Ma nem
Vagyok
Senki,
Aki nem
Voltam
Tegnap.
Holnap-
Nélküli
Hold
Árnya,
Napsütötte
Sugár,
Aki itt
Ragadt:
Csapdában,
Fogolyként
A Földön
Maradt.

Segíts!

postaimre 2006

Posta Imre 2022.06.09 1500 olvasás 51 hozzászólás 1 értékelés Nyomtatás

51 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • S
    Ez röviden a Mátrixban a Sors. Van aki azt mondja: segíts-ég. Az ég nem fog. Az ég el-ég elég. Azt hiszem 2006 óta ebből csak a segíts változott meg.
    - 2022. 06. 09. 21:54
    • Posta Imre
      Segíts magadon, Ahura Mazda (Hórusz)! Árimány (Ármány) akkor mutatkozott meg élőbben, holtában. Akkor esett le véglegesen a tanatosz, hogy ez egy kamuvilág, kamuemberekke, kamuértékekkel...és mindez úgy a valóság, hogy köze sincs hozzá.
      - 2022. 06. 10. 08:05
      • S
        Így igaz. A tanatosz kifejező szójátékról jut eszembe, hogy Thot-Dzsehuti-Hermész Triszmegisztosznak volt egy óegyiptomi névalakja: Thauto. A tautológia önmagában fraktálisan rejtező igazság, mely mondat vagy állítás minden szava logikailag a saját értelménél fogva igaz: "igazságtartalma közvetlenül következik a benne szereplő fogalmak definíciójából, illetve az axiómákból" Hórusszal fontos, hogy akik a keresztényéggel foglalkoznak, és a szentháromságot másként értelmezik, abban a család szereppel, az anya, az atya és a fiú. Ennek egyiptomi alapja Usziré (Ozirisz), Iszet (Ízisz) és Hór (Hórusz). Ahol Iszet szerepét az őskeresztényeknél átveszi Mária. Azonban képzavaros mint minden ebben a szimulációban is, mivel nem az atya támad fel, hanem Jé-zis, mint téz-is, a fiú. És lezárja Usziré örök halál-feltámadás misztériumát. De tökmindegy, mert a kolóniaisten megtestesülése volt.
        - 2022. 06. 10. 16:59
      • S
        Hórusz - Tot - Hermész Triszmegisztosz ... METATON (Méd a trón?)<br /><br />és  Ahriman? <br /><br /><br />Az Árgyélusát!<br /><br />Nem vagyunk egy picit túltanítva?! 95 % igaz  vagy  hamis...<br /><br /><br />S.O.S.
        - 2022. 06. 11. 08:51
        • S
          A kettő mindig egyensúlyban van információ szinten, ez törvény. CSAK NEM MINDEGY KINEK A BIRTOKÁBAN VAN AZ 5 ÉS A 95 SZÁZALÉK.
          - 2022. 06. 13. 00:11
    • E
      oso
      meg adom magamat
      megadom magamat
      megadommagamat
      mikor nem csak tudom, de látom
      hogy a kehely befogadja a Lelked
      bölcsőként átöleli éteRikus tested
      ringatva táncolja életed ritmusát veled
      élethalál hintáját hullámzó tengeren
      ahun a rózsakertben a belső gyermekek
      csak a se tét repít a sEmmi a mindenem
      - 2022. 06. 10. 23:26
  • Posta Imre
    Több mint ezer éve volt utoljára ilyen bolygóegyüttállás
    2022. 06. 09. 08:34

    Június 17-28. között a Naprendszer összes bolygója látható lesz a hajnali égbolton egymás után sorakozva. A ritka együttállásra legutóbb több mint ezer éve került sor – írja az MTI.https://24.hu/tudomany/2022/06/09/bol...r-bolygok/

    Már a bolygók is együtt állnak, de ez nem vonatkozik a dilinyós együtt állni nem akarókra. Nem lehet segíteni, aki magán nem képes. Magán pedig senki nem képes. Ezt belátni: bölcsesség...vagy valami ilyesmi.
    - 2022. 06. 10. 08:09
    • S
      Lépted egy léptékkel előtted jár és fejed fölül vezet, mert a hús börtönéből kiszakadva szemléli a rabot.
      - 2022. 06. 10. 08:50
    • S
      Holdbéli csónakos
      Fénysugáron
      sápadtan is
      bevilágítja
      az éjsötét
      sakál-árny
      démonait
      az Úton.

      Lebegj!

      Én megtalállak.
      - 2022. 06. 10. 08:50
    • S
      I.e. 7-ben is együttálltak, akkor úgy hívták hogy betlehemi csillag, a zsidó világuralmat erősítette meg. Most lehet hogy halálcsillag lesz a neve (még kérdéses megerősít-e valamit). Ha lesz még aki elnevezze. Ha lesz együttállás, és a végén együtt ülés az embereknek, ha nem.
      - 2022. 06. 10. 09:13
      • S
        Nibiru<br /><br />új értelmet nyer
        - 2022. 06. 10. 09:25
      • P
        Annyit tudni vélek, hogy ebben a rendszerben-szimulációban semmi nem az aminek lennie kellene, de akkor a bolygók, és a többi űrbéli dolog, UFO-k, az sem igazi, vagy hogy van ez? Sajnos erre még nem tudtam rájönni. Az űr, amit látunk az valódi, vagy csak vetített? Akiket UFO-knak nevezünk ők része a félrevezetésnek, vagy képesek belépni a mátrixunkba? Velünk börtönlakókkal képesek-e kapcsolatba kívülről bárkik is, akik nem része a szimulációnak?
        - 2022. 06. 10. 10:54
        • Posta Imre
          Szimuláljuk azt, hogy disszimulálunk!
          - 2022. 06. 10. 13:32
        • S
          Azért nehéz kissé, mert mihez képest. A világegyetemhez képest a bolygókon lévő terraformált szimulációk mesterségesen, triállelkek által (mint Triszmegisztosz) létrehozott szenvedtető szimulációk az önfenntartás biztosítására. Maguk az égitestek valóságosak a például a mi szimulációnkhoz képest, ami kb. 5-100 km mélyen és ugyanennyi magasan egy gömbhéj a Föld körül, és benne. Másik kérdés, hogy miért mondom azt hogy mihez képest. Az egész világegyetem holografikus, tehát mondhatjuk azt hogy az is szimuláció. Igen, de nem a lelkek által, nem tudatok által létrehozott szimuláció, ezért nem nevezhetjük szimulációnak, hanem csak vetületnek. Amikor egy fizikai jelenség létrehoz egy másikat. Mint például egy fényforrás megvilágít valamit, az árnyékot ad. Az árnyék nem egy tudat által létrehozott produktum, ezért a létezés által létrehozott vetület. Remélem érthetően le tudtam írni. Itt tovább lehetne menni (egyébként a holografikus univerzum egyenletrendszerén izzadnak most sokan a világban, mivel a CERN-féle einsteini fizika haldoklik, ezt ki is jelentették, és most vért izzadva igyekeznek a holografikus elvet einsteinizálni, hogy maradjon a hülye zsidó agyuk szerint minden megmagyarázva, a Dienes István is ezen rugózik, de a védikus matematikát nem jól értelmezi, ezért a Szecseinél felvázolt egyenletrendszerének az alapja HIBÁS, megírhatnám neki, de az Illuminati csinovnyikhajainak nem fogok seggítenni), tehát tovább lehetne menni, hogy akkor hogyan vetület a világegyetem. Hát ahogyan a diavetítőből vetület a diakép, ha mozog az információ, az energia, ha mozog, akkor vetületet hoz létre több fizikai, geometriai okból. Tehát nekünk valóságos a világegyetem, mivel nem vagyunk rajta kívül, és mivel amiben élünk, az mesterségesen létrehozott, ha úgy tetszik teremtett létforma. Azonban a többi világegyetem szemszögéből minden világegyetem holografikus vetület. És még itt sincs vége, de erről még ebben a szimulációban nem tudnak, ergo nem írhatok róla én sem. Tehát a válasz, a földi élet szimuláció, az égitestek nem azok.
          - 2022. 06. 10. 17:17
          • P
            Köszönöm a választ! <br />Tehát akkor a bolygóegyüttállás valóságos lesz, de van ennek hatása a mi szimulációnkra, életünkre, sorsunkra? Egyáltalán van valami alapja az asztrológiának? Vagy az egész csupán arra jó, hogy a nyilvánvaló nagyobb szemétségekre rá lehessen fogni a bolygók rossz együttállását?
            - 2022. 06. 10. 18:15
            • S
              Szívesen. Van hatása. Kb. annyi mint egy számítógépes játékra, amibe ma már mint szimulációba minden érzékszervvel 4K(urva) minőségben teljesen valós érzékeléssel bent lehet lenni, bármit tenni amit a program leír (USA, Dél-Korea, stb. ahol ez új üzletág, van már MI prostitúció is). És látszólag kevésnek tűnik, de nem az. Alapvetően az alapvető fizikai kölcsönhatások mind hatnak a szimulációra (erős, gyenge, elektromágneses, gravitáció, és van egy ötödik, amit itt nem ismernek, semmi ezotéria, de próbálkoznak a fekete anyaghoz kötni, de egyelőre nem megy nekik), így a benne lévő DNS-programra is.  A szimulációt muszáj volt úgy megírni hogy ezek ugyanúgy hassanak mintha nem szimuláció lenne. Például a pilótáknak valósághű szimulátoruk van, a gravitáció valóságosra van programozva például. A gravitáció anyaghoz kötődik, az anyaghoz az idő, tehát a gravitációs konstellációk kihathatnak a megtestesüléskor a leendő ember életkorára, mint irányadó fő váz. Az elektromágnesesség az emberi szervezet működésére hat, mivel az emberi test elektromos kisülések trilliárdja a pár trillió sejt közt másodpercenként. Tehát a megtestesüléskor avagy születéskor ha a Napból kitőr egy hatalmas napszél, pontosabban 8 és fél perccel korábban, és akkor ér ide, akkor befolyással lehet a DNS-szerkezetre, ha nem is a teljes genomra, de egyes szervekre mindenképpen. A gyenge kölcsönhatásról, pl. hasadó anyagok bomlásakor a megtestesülés ha a közelben van, szinkronizáció lép fel a szimuláció és a valóságos gyenge kölcsönhatás között. Csak egy példa, vagy kettő, ha a monitor mellett elhúz egy erős mágnest, tönkreteszi a monitort (ne próbálja ki), de jobb példa a napvihar tönkreteszi a szimulációban a számítógépes rendszereket. Kérdés lehet hogy zavaró, hogy akkor a mágnes szimuláció vagy sem. A Föld mélyebb rétegeiig nem hatol le a szimuláció, a 100 km sok amit írtam, inkább tíz-20, az is óceánoknál, tehát a bányászott anyagok egy része valós. És hogyan lehet megfogni? Úgy mint ahogyan mi meg tudunk már fogni hologramot: <a href="https://www.digitalhungary.hu/e-volution/Felesegul-vett-egy-hologramot-de-ma-mar-nem-tud-kommunikalni-vele/16096/">https://www.digitalhungary.hu/e-volution/Felesegul-vett-egy-hologramot-de-ma-mar-nem-tud-kommunikalni-vele/16096/</a><br /><a href="https://leet.hu/2021/09/30/valosagga-valt-a-star-trek-kifejlesztettek-a-megerintheto-hologramot/">https://leet.hu/2021/09/30/valosagga-valt-a-star-trek-kifejlesztettek-a-megerintheto-hologramot/</a><br />És azért a mai technológia még gyerekcipóben jár a szimulációhoz képest amelyben élünk.<br />Viszont van itt egy probléma. Általában a bányászat is a szimuláció része, így a kibányászott anyag is szinte egészében szimuláció. Én nem vagyok egy népmese szakértő, no meg nem tulajdonítok nekik akkora jelentőséget mint egyes kutatók analógiái, de a hamuvá váló gyémánt vagy nemesfém a mesékben a szimulációból való kiszakadás emlékét őrizhetik, de ez nem az én asztalom, nem akarok se belemagyarázni, se kisebbíteni.<br />Összefoglalva, egy szimulációra hat a holografikus világegyetem és maga a bolygó alapvető kölcsönhatások szintjén, ezek ténylegesen befolyásolják a megszülető életét determinisztikusan, de úgy tudom hogy nem ilyen módon épül fel az asztrológia. Habár a Nap meg a Hold állása, meg a csillagok konstellációja ha jól tudom meghatározó, ezeknek a fentiek alapján van alapja. Remélem mindenre sikerült adnom választ.
              - 2022. 06. 10. 20:53
            • S
              Ennek van még egy alapvető törvényszerűsége, mégpedig a halmaz és részhalmaz viszonya. Ez nem a matematikai értelemben vett hanem a fizikai értelemben vett törvényszerűség. Nem lehet létrehozni olyan részhalmazt, ami teljesen zárt, inerciális rendszer legyen, ilyen nincs, sehol. Emiatt a részhalmaz programozásakor figyelembe kell venni a nagy halmaz fizikai alaptörvényszerűségeit és azzal összhangban, azok szimulálásával fog csak működni az operációs rendszer. Ezért nem látunk falon mászkáló embereket, mert a nagy halmaz a Föld ez esetben, annak gravitációja erős, a szimulációnak muszáj követni a Föld valós gravitációját, mert akkor például az összes tudat rájönne azonnal hogy szimulációban él és önmaga teste is az, ha tömeget és gravitációt számol és mégis falon tud mászkálni. Bár a mai fizika populáris oktatása az Illuminati részéről az én esetemben a falramászással egyenlő, de sajnos csak képletesen, bár ki tudja, egyszer sikerül...<br />Komolyra véve a szót, lehet olyan részhalmazt létrehozni, amelyben olyan mátrixok és azokon belül algoritmusk futnak, amelyek sosem teljesülnek a nagy halmazban, itt a Földön, például falramászás, de az alapvető kölcsönhatások törvényeit szimulálni kell, különben bukik az egész. Főleg a benne lévő tudatok észrevétele miatt.
              - 2022. 06. 10. 21:07
              • G
                Meg lehet heckelni a szimulációt ha már az? Nekem kéne egy mindig termő paradicsom pl. Viccet félre téve.
                - 2022. 06. 11. 00:59
                • S
                  Meg lehet. Azonban nem tudom meddig tartana szuperszámítógépekkel, egy általam irányított kutatócsoporttal, részfeladatokkal megbízva őket, hogy a bináris alapra íródott op-rendszer, azaz a szimuláció, avagy a film után nem helyesen elnevezett Mátrix (azért nem helyes, mert mi csak a halállal vagy a közeli élménnyel tudunk ki-be lépni belőle és vissza) működésének teljes leírását megcsináljuk. A DNS-re épül és nem fordítva, de a DNS is mechanizmusában kb. 3 milliárd szekvencia, amelyek belül is változtathatók, de mind kísérlet hogy mi lesz az eredménye és szekvenciánként is változtathatók, ami még nayobb variábilitást eredményez. Ezt a kombinatorikán belül ismétléses kombinációval, variációval és permutációval, ezek egy nagy képletbe írásával ki lehet számolni, irgalmatlan nagy szám. A DNS-re íródott bináris szimuláció viszont tartalmazza a sok DNS eltérő állati és növényi genomokat, valamint az atomszerkezetek felépítését, az összes fizikai állandót, kölcsönhatót, alapmennyiségeket, stb. a képi megjelenítéseket (ld, optikai, hallási, íz csalódások, stb. ebből fakadnak) és sorolhatnám az op-rendszer teljes struktúráját. És bebaszott nekünk a szentkúti búcsú, mert a valós Föld gravitációja nem kiküszöbölhető, bekalkulálni az emberi genomnál a telomerek rövidülési szándékos programhibáját, stb. stb. stb. Amikor az egész rendszer működési mechanizmusát leírjuk, nos akkor lehet belenyúlni mindenbe. Habár a viccet értve de mégis komolyan is véve, a paradicsom genomját hamarabb meg lehet oldani hogy öröktermő legyen, mint az egész szimulációét.<br />Rövid válasz: igen, de a fentiek kellenek hozzá.<br />Ennek az op-rendszernek is van állandó rendszer szintű frissítése elektromágneses impulzusok révén például, 1 illiárd 200 millió villám évente, ez infó be- és kivándorlás. A fekete villámok gamma sugarúak, gömb alakban terjednek, a legfelső villámok a szomszéd csillagokig mennek, ez bizonyított. A CRISPR Cas9-cel megoldható a paradicsom.
                  - 2022. 06. 11. 01:54
                  • V
                    Érdekes rendszer. Saját magunkat lenne érdemes meghekkelni. De nem értek a programozáshoz.
                    - 2022. 06. 11. 09:25
                    • S
                      Meg lehet. Gyakorlatilag az öngyógyítás is az, no meg aki valamit ért hozzá kevesen a Földön, a meditálásnak is ehhez lenne köze, bár én sohasem csináltam, de a logikája ezt adja, mivel a koncentrálás, figyelemösszpontosítás önhipnózishoz vezet, amivel egy maratoni futó is túllendül a holtponton, tehát befolyásolja saját működését úgy, hogy megváltoztatja a szívritmusát, stb. Garjajev hullámgenetikája is heckelés, a CRISPR humán genomra szintén az. Utóbbi teljes programozás, biomérnökök akik specializálódnak rá. Persze összetett, mivel az orvosok, kémikusok, fizikusok ismerik részletesen az emberi genom működését, tehát konstrujtív az árprogramozás kidolgozása. A kidolgozása. A Kohn vagy Cohenvid vírus is ilyen átprogramozás. Az öngyógyításban fontos az egészséges állapot modellezése belül. Ez nem hókuszpók. Ez ugyanaz mint amikor hisz valaki önmagában és sikerül amit eltervez. Ez a DNS-programú testünkre is igaz, csak nehezebb megcsinálni, de meg lehet.
                      - 2022. 06. 11. 11:28
            • S
              Még egy, fentebbi kérdésre. Bárki be tud lépni a szimulációba, megfelelő programmal. Az UFO-k is DNS programot használnak a belépéshez, ahogyan már írtam. Az űrhajójuk nem szimuláció, de a világegyetem se az mégis érzékeljük, habár az elektromágnesességen kívül szinte semmit. Tehát az UFO-k űreszközeit tudjuk érzékelni, tapintani netán, de nem tudjuk egyszerre a helyüket és az impulzusukat (sebességüket) mérni, ez a Heisenberg féle bizonytalansági elv, ez kivételesen igaz a gravitáció közelében. Soha sehol nem írtak erről. Az UFO-k űreszközei mivel nem szimulációk, részecskeszerűen működnek, ezért nem látjuk őket száguldani. De ha szimuláció a járművük, akkor viszont más algoritmusok szerint működnek, tehát nem teljesen kompatibilisek a földi szimulációval. Tehát működnek, de szaggatottan. Pixelesednek.<br />Az űr valódi.<br />Tudnak kiborg testtel belépni érzékelhetően az UFO-k. Az más kérdés, hogy a Földön tapasztalható kiborgok között van-e UFO, és ezt tovább lehet gondolni, de az én feladatomhoz nem tartoznak az UFO-k, így nem sokat foglalkoztam velük. Börtönőrök, őrök. Hogy itt Lent vannak-e? Biztosan, kizárt hogy nincsenek. Adnak-e át technológiát az Illuminatinak? Kizárt. Egybörtönőr se ad fegyvert a rabok kezébe. Együttműködnek-e? Muszáj, hiszen az Illuminati a Jahwh kolóniaisten földi szimulációjának a kápója, genetikai kóddal, ezért őrzik az X-vérvonalukat. Jahweh szövetségesei az UFO-k.
              - 2022. 06. 10. 21:36
        • S
          Az UFO-k a tudásom szerint mondjuk úgy, kolónialelkekből álló, a kolóniaistenüktől függetlenedett szabadcsapatok, de kénytelenek valamelyik kolóniatennel szövetségben létezni. Mint a földi szimuláció börtönőrei, a Hold (Jah-weh) központtal. Tudat nélküli DNS-testekben tudnak ők is csak megtestesülni mint minden lélek, a szürkék szilicium alapú DNS szimulációk.<br />https://24.hu/tudomany/2016/11/26/kozel-jarnak-a-tudosok-a-szilicium-alapu-elethez/<br />Azóta már létrehoztak szilícium alapú szövetet már ebben a szimulációban is. Nem tiltott, de nem fogják tudni megcsinálni.<br />Lényeges, hogy az UFO-knak a teste nem tartalmaz önálló tudatot, csak a lelkük tudata működik, ezért nincs halálfélelem, stb., csak egy bio-szkafander a szimulációs test, tehát nem önálló tudattal létező avatár, mint a humán DNS genom.
          - 2022. 06. 10. 17:34
          • S
            Üdv a Mátrixban!

            - töröltetések után. Dolgoznak a Csenő Manók !!! -

            Talán ez volt a legjobb kör, ami kishiján fenékig lett ürítve úgy, hogy nem feneklett meg a "költő" által szárnyra kelt gondolat!

            ...

            és te hozzáadtad sava borsát az ismeretnek. Hmm! Katonás kirohanások és szellemi kiruccanás. Könnyed játszma. Nem tudom ki vagy, de remélem nem petyhüdten fogunk kezet rázni!

            SZAZSUAY
            - 2022. 06. 11. 08:48
            • S
              Fizikailag is tartom magam, habár örülnék ha minél hamarabb eljönne a Mátrix elpusztításának az ideje, mert már csak jó ismerősök maradtak tavaly év vége óta, és fárasztó hosszú ideje élni ebben a szenvedtető pokolban, sőt, ha belegondolok hogy 2030-ig itt rohadok ha minden igaz, akkor megterhelőbb mint eddig. Ha egyszer találkozunk, nem lesz petyhüdt a kézfogásunk. Mindig tartottam és tartom magam a végsőkig, minden értelemben. Ez nem csak a sereg alatt volt igaz, előtte és azóta is. Kint is, csak ott nincs öregedés, pontosabban a lélekstruktúra nem öregszik. Sokszor hallottam életemben hogy aki katona, nem tud gondolkodni, aki nem katona az nem tud katona lenni, nos vannak akik mindkettőt tudják, lélek kérdése, no meg hogy mire emlékszik önmagáról és a tudásáról, ami Kint a lélektársaimnál mindenkinek megvan, így itt is, csak blokkolva. A fagyi visszanyal. Pot azzal tartom viszonylag jó erőnlétben magam még mindig, amivel a Mátrix Duracellként használ bennünket. Csak én a saját renoválásaimra is használom a szenvedés energiáit, átalakítva koncentrációvá, modellezéssé és végrehajtássá.
              - 2022. 06. 11. 11:41
              • S
                Köszönöm, kedves „Mátrix Duracell”!

                Derű a borúra, „a lélekstruktúra nem öregszik”. Így bizonyos, hogy meg lesz az a kézszorítás, de talán egy ölelés is. Vélem, hogy 2o30-ig nem fogjuk ezt halogatni, hisz a saját renoválásra is használt szenvedés energiákat átalakítva olyan koncentráció, olyan esszencia tiszta eredetévé lesznek, amiket az MI felhő-algoritmusa sem tud úgy lemodellezni, hogy az a kaptártudat-kommunás maradék emberfajta végrehajtási képességévé váljék. Én ott akarok lenni rendszer összeomlásánál. Kikelni a kozmikus sárkánytojásból és kiokádni a tisztítótüzet. Mese-mese…, de nem a Mátrix építőinek a mátkájaként, hanem, mint „fehér holló”, állok elébe.
                - 2022. 06. 11. 13:26
                • S
                  Köszönöm kedves SZAZSUAY! Örülök hogy látod mindezt. És hogy milyen pontosan, kifejezően, összefoglalva megfogalmaztad. Lehet hogy 2030-nál hamarabb lesz. 2017 óta gondolom hogy 2030-ban lesz, Neom felépítésének bejelentése óta, ott fog a kolóniaisten tudata holografikusan megtestesülni, ezt meg kell akadályozni. Ha sikerül. Ti. a Mátrix nem tartható fenn a mai formájában, muszáj megint megtestesülnia a qurva kolóniaistennek az oprendszer teljes felülírásához, ráadásul már mesterséges intelligenciában teheti, fejlettebb-ben mint az emberi MI. Remélem legkésőbb a Mátrix összeomlásánál találkozunk, akik ennek a szenvedtető rendszernek a megszüntetésén dolgoznak, valószínűleg még mindenki ebben az avatár testben találkozik, amikor arra szükség is lesz. Örülök hogy itt létezel a Mátrixban, na nem annak hogy itt szenvedsz, csak ha már itt vagy, akkor legalább gondolatokat tudunk egymásnak adni.
                  - 2022. 06. 11. 13:40
                  • S
                    SSkalárhullám kígyója

                    A TUDÓ TUDÁSA

                    A tiltott gyümölcs

                    Igent mondok RÁ-D

                    Mosoly


                    Örvendezik a lelkem (Na meg a merkúri kis-egóm) az éteri kölcsönösségnek!

                    Salute!
                    - 2022. 06. 11. 14:55
          • G
            Vannak másik szimulációk is? Nyugtass meg, hogy ennél még lehet szarabb is. A lelket meg lehet ölni/semmisíteni?
            - 2022. 06. 11. 09:54
            • S
              Nem archiváltam és nem küldte el a levelemet. Egy óráig írtam. Röviden újból: Vannak, mivel az alternatív univerzumok akkor alakultak ki, amikor a Multiverzum szétvált univerzumokra és holografikusan széttöredezett, a lélek is mind széttöredezett, egy maradt, de külön élettörténetekkel minden alternatív univerzumban. Van enneél szarabb is, de összességében az összes párhuzamos univerzumban ugyanez a Mátrix az összes létező variációt lejátssza. De a játékszabályrendszere miatt a szenvedés nem marad ki. Az átjárás megvan az univerzumok között a lélektöredékeknek is, ezért létezhet pl. a Mandela-effektus, de hogy olyan univerzumba kerüljön a lélektöredéked, ahol él olyan szeretted, aki már elhunyt a te lélektöredéked lineáris idejében, olyan nem lehetséges, ez a linearitás miatt van. Az anyagi vetülethez kapcsolódik az idő, az időhöz a linearitás, az ok-okozat sorrend, ezért nem lehet átkerülni kevésbé szenvedtető, mások lelkének távozását megelőző Mátrixba. A linearitás a véges tudat számára az egyetlen felfogható valami, ezért keresi a kérdést hogy minek mi az értelme. Ez a kérdés akkor merül föl, amikor a véges idejű tudat keresi a kezdetet, az alkotóját, a vég elkerülését, és közben keresi az értelmét a kezdetnek és végnek. A lélek számára nincs vég és kezdet, valahogy úgy lehet elképzelni, hogy a számítógépben idő nélkül együtt van minden benne lévő információ, és ha bekapcsolod, idő kell míg azok struktúrálódnak, míg te használod őket, stb. Míg a PC-ben, a szingularitásban idő nélkül együtt van mind. A lélektudat Kint így működik, nem kell idő hozzá hogy tudd mit kell tenni pl. a háborúban. Valahogyan olyan ez mint itt Lent a rutin. Ha bezárod a lalás, ház ajtaját rutinból teszed. Ha megöregszel visszamész megnézni, mert nem használtál rá információt, a történésre, kell a lineáris időben a lineáris visszacsatolás, míg idő nélkül bezártad és egyszerre be van zárva és nyitva van mint Schrödinger macskája. A lélestruktúra nem elpusztítható. A lélekstruktúrára tapadhat energia, anyagi vetület, azok elpusztíthatók róla, mint az emberi avatár is, de a végső mag, a lélekstruktúra nem. Ezért vannak az ilyen hadifogoly bolygók. A lélektársaim a kolóniaisteneket szupermasszív fekete lyukba szorítják, nekik az a börtön égitest. Habár nem hiszem hogy ott szenvednének. Kint, a lélek természetes közegében, a világűrben nincs szenvedés, fizikai semmiképpen, lelki fájdalmak vannak, ha a társaink a Mátrixokban vannak, de tudjuk kiszabadulnak onnan. Ennyi az összes fájdalom. Én ugyan sokszor mondom hogy megölöm a qurva kolóniaisteneket ha végre megdeglek és a lelkemmel addig üldözöm őket, többedmagammal, amíg meg nem ölöm, de sajnos ez nem így van, az információstruktúra elpusztíthatatlan, nincs mivel mi által megsemmisíteni. Gondolat által sem. Ez a Semmi-Valami paradox törvényeinek egyike. A lélekről elpusztítható minden, de az információstruktúrája örök azidőkben, és létező időn kívül. Ez lehet jó hír, de Kint háborúk vannak a kolóniaistenek és a lélektársaim között. Néha van pihenő, mivel az anyagi vetületben folyik minden. A földi Mátrixban nem fogható föl hogy milyen egy 2D-ben élő entitásnak az élete, mit lát. Nem lát semmit, vonalat sem, mert nincs vastagsága. Csak érzékel, de azt nagyon sokat. A MI építők többre jutnának ha a 2D létezéstkutatnák, mint ami felé most haladnak. Dehát a zsidajok a kolóniaistenük kolóniatudatával működnek, az pedig primitív kollektív tudat, így nem várható eredeti gondolat tőlük. Persze lopni azt szeretnek. Aztán osztyapenkó egymásnak a Lóbél-díjakat. Minden Mátrixnak megvan a saját zsidaja, tehát Illuminatija, amit a kolóniaisten kiválaszt. Ezek biztosan szenvednek a lelkükkel ha meghalnak, mert itt szeretnek élni, ld. Kohncz Zsuzsa és a Cipő-fűző csodálatos szép világukat, ami itt van. A Proxima Centaurira készül az Illuminati, de egyelőre a lelküket nem tudják az agyból áthelyezni sehová, így nem megoldott az átutazásuk. Függetlenedni akarnak mint az UFO-knak sikerült a kolóniaistenüktől. Ezért vannak még itt, de úgy tűnik hogy a krémjük rájött valamire, mert felgyorsították a Mátrixban a szenvedést. Tehát van ennél szarabb Mátrix is, habár a lakhatási zónán belül szoktak a triállelkek építeni Mátrixokat, mivel a többi bolygónál a szenvedés érdekes módon nem úgy adott. A lelki szenvedés több energiát termel mint a testi. Ahhoz pedig kell avatár tudat. Hogy legyen halálfélelme és befogadni tudja a lelket. Ehhez az ún. lakhatási zóna a legjobb, bár ez naprendszerenként változó. De nem véletlen az UFO-k felépítése sem, hiszen a legsikeresebb modell a szenvedéshez és mentességhez egyaránt a humán modell. A méretek a gravitáció miatt mások. Összefoglalva, van szarabb Mátrix, nem sokkal, és halhatatlan a lélekstruktúra, ezért minden lelket földi logikával istennek tekinthetünk.
              - 2022. 06. 11. 13:17
              • Posta Imre
                Csak bepillantásra!
                - 2022. 06. 13. 08:54
                • S
                  Ez nagyon jó, de alapvető fizikai geometriai hibákkal. A két személy két dimenzióban nem látja egymást, csak mi látunk rájuk, és úgy viselkednek egymást nézve hogy mi a harmadik dimenzióból otthon érezzük magunkat. A két dimenziónak nincs vastagsága, tehát nem lehet látni semmit... Igaz, ez nehéz logika nekünk.<br />Imre, az óegyiptomi kitekert testű alakok valahol megpróbálják ezt ábrázolni. Ezt is.
                  - 2022. 06. 13. 23:22
              • A
                anzsi a macska hala
                SzVabodnaJaltaH, Sokkal hatékonyabb lenne a gondolkodásod, ha először definiálnád mi az idő, a tér, a fény, az energia, a lélek.Hibás alapokból csak hibás következtetések származnak.
                - 2022. 06. 13. 09:17
                • S
                  Félig igazad van anzsi a macska hala, az egyik fele nem igaz, mert nem a gondolkodásom lenne hatékonyabb, a hatékonyságával semmi baj nincs, a gondolataim átadásának hatékonyságában segítene ezek megdefiniálása. Másrészt igazad van, mert definiciók nélkül semmit sem ér az érthetőség.<br />A tér rövid definiciója: a tér a fizikában is geometria, keretet ad a dimenzióknak, energiapályáknak, benne lévő entitásoknak, a tér következésképpen nem hajlítható, semmilyen fizikai hatással nem lép kölcsönhatásba. /A mai fizika, beleértve a nem einsteinieket is, teret hajít, ami lehetetlen./ Az idő nem alapvető fizikai jelenség. Az idő csak az anyagi vetületben létezik, mivel a mozgó entitások energia arányszáma. Mivel minden mozog, ezért egyszerre relativ és egyszerre általános (utóbbit semelyik fizika nem tudja elképzelni) az önmagukba zárodó energiamennyiségek arányszáma. Az energia többféle lehet. Kölcsönható, mint a fény, mozgási, mint egy elektroné, kötési, mint a gluonok által, stb. Én ezeket erőknek nevezem, de nem newtonnal, idővel számolva, ezen erők összessége, pontosabban egy entitás erőfajtáinak összessége az energiája. A fény nem elektromágneses kölcsönható, Végsebessége csak a szimulációkban van, habár olvasd el ha érdekel Lijun Wang professzor többször megismételt kísérletét, lézert lőtt át azt hiszem cézium atomok közt, 310-szeres fénysebességet ért el a fény hullámtermészetének hullám-kezdetével. Egyedül a gravitáció és az ötödik kölcsönhatás hat rá, annak a kölcsönhatója.<br />A lélek a Multiverzum kialakulásával párhuzamosan kialakult kreatív tudatstruktúra.<br />Ide ennyi fért. Az a gond hogy újabb és újabb definiciók kellenének, hogy a most leírtak is mindenhol helyükön legyenek. De akkor ehhez indítani kellene több éves kurzust, mint ahogyan tervezték velem az egyik egyetemen, de én nem mentem bele. Nem azért vagyok itt hogy ezt átadjam. De akkor igazad van ha erre azt válaszolod, akkor minek írkálok itt ezekről, ha nem írok le mindent. Ha leírnék az alapoktól máig, több ezer oldal lenne, és fele képletek, egyenletek, definiciók.<br />Nehéz ügy ez, megpróbálok úgy írni róla hogy érthető legyen, de minden igényt kielégítve ez minimum öt év tanulást igényelne és ez nem nagyképűség, nem én találtam ki amit tudok, hiába nincs a földi Mátrixban ezekről semmi.<br />Alapvetően a definiciókkal igazad van, de anzsi a macska hala, itt nem elég az idő, a hely, és nem erre van az Imre oldala.<br />Szívesen válaszolok, ha érdekel, de nem tudom itt erre mód lesz-e, ez Imre oldala, nem az enyém, és jól van ez így ahogyan van.
                  - 2022. 06. 13. 23:11
            • A
              Bizoyára vannak más szimulációk is, gonoszabbak is. <br />De ott a gonosz nyílvánvalóan gonosz, minden az, ami.<br />Amivel a miénk rosszabb, az a HAZUGSÁG!<br />Ahol a rossz jónak van beállítva, a jó meg rossznak. <br />És igazából ez okozza a szenvedést az igazi Lelkeknek!
              - 2022. 06. 11. 13:52
              • S
                Ez is igaz, de a 95 százaléka a lelkeknek a kolóniaisten lelkével azonos struktúrájú, miért vársz a legtöbb embertől jót? Az oprendszer része, a 95 százalék tartása meg a nagy halmaz - kis halmaz törvényszerűség betartása miatt szükséges volt a Mátrix készítője szempontjából. De ha nagyon leszűkítjük, a teljes hátterét nem nézzük, csak a közvetlen okokat, igazad van. Persze az embereken kívül van sok más szenvedtető jelenség, időjárás, stb.
                - 2022. 06. 11. 20:46
                • G
                  Köszönöm a válaszokat. Még annyit, lehet belőlünk is koloniaisten?
                  - 2022. 06. 12. 00:04
                  • S
                    Szívesen. A válasz, határozott nem. A földi vallások, filozófiák, életérzések a lélekről úgy beszél, mint kialakulatlan entitásról, ebben egységesek. Az én ezektől eltérő tudásom az, hogy a lélek strultúrálódása a Multiverzum kialakulásával, és benne valósult meg, párhuzamosan az energiapályák, dimenziók kiépülésével. A struktúrálódást nem lehet fejlődésnek nevezni, mint ahogyan egy ház felépítését sem nevezzük fejlődésnek, hasonlatként maradjon a házépítés, tehát egy-egy lélek struktúrálódott, felépült, azonos szerkezetűek kialakultak, egyes, kettes, hármas, kolónia típusúak, és amikorra kész lettek, a pontlelkek föld altti üreglakások lettek de egy sem egyforma, a monolelkek kockaházakká struktúrálódtak, de egy sem lett egyforma a másikkal, a duállelkek ikerházzá struktúrálódtak, de mind eltértek, a triállelkek hármas alakú várrá struktúrálódtak, de két azonos nem lett, a kolónialelkek kaszárnyákká, két azonos nem lett. Ez a struktúrálódás, a házépítés hasonlattal a Multiverzum szétnyílásakor befejeződött, mivel akkor jelenik meg a mi általunk valósnak ismert univerzumok valós anyagi vetülete, valós energia vetülete és valós információ vetülete. A lélek ekkorra végleges struktúra lett, nincs is semmilyen feltétele a lélekstruktúra megváltozásának az univerzumokban, ráadásul holografikusan széttöredezett minden lélek azonos információstruktúrával indulva. Tehát, a kolóniaistenek lélekstruktúrája is kialakult, mielőtt a mi univerzumunk el kezdett volna növekedni és látható anyagot struktúrálni. Az univerzumok időszaka az anyag struktúrálódásának az időszaka. Tehát semmilyen lélekstruktúrából nem lesz másmilyen lélekstruktúra, mivel nem létezik a Multiverzum szétnyílása óta lélekstruktúrálódás. Elnézést a sok szóismétlésért, de próbálom érthetően leírni. Tehát attól nem kell tartani hogy valaki nem kolónialélekként kolónialélek lesz, vagy kolóniaistenlélek, de fordítva sem működik, ha valaki kolónialélek, és nem akar az lenni, akkor is az marad, akkor is ha nem kolónialelkek közé kerülne Kint. A Szövedékbe nem tud beillesztődni, mert nem ugyanaz a működési avagy életstruktúra. Nem azonos lélekstruktúra. Összefoglalva: nem válhat senki más lélekstruktúrává semmi által, mint az, aki. Ja igen, fontos. A bolygókon kolóniaisten csak avatár révén, önálló tudattal rendelkező mesterséges intelligenciában tud megjelenni, de a lelke Kint marad, mivel hatalmas struktúra, és veszélyes a bolygók létezési küszöbére, azaz fekete lyukként viselkedhet egy kolóniaisten lelke. https://youtu.be/IuL0r6i1vYo<br />Ezena videón egy Jupiter méretű kolóniaisten tankol plazmát a Napból. Én ezt tudom róla, a NASA semmit. 2012 óta évente tankol a SOHO műhold folyamatos felvételein. A NASA egy időben flernek nevezte, de az amatőr csillagászok is kiröhögték, ilyen gömb alakú képződmény nincs a Nap közelében sem, mert a gravitációja megnyújtva magába szívja. Ez meg ellöki magát a csápjaival a Naptól.<br />Az én tudásom szerint Jézus a Jah kolóniaisten lelkének holografikus beépülésével testesült meg 64 tripletes DNS testtel, amit nem egyszerű megölni. Ő mindig kétértelműen beszélt, amikor a kolóniaistenről kérdezték. Azt mondta hogy őt látják  ha ránéznek. Azonosnak mondta magát vele de mégis elkülönültnek. Ez csak lélekhologramnál lehetséges. Kolóniaistenek lelke nem tud megtestesülni sehol mert elnyelik az objektumokat.
                    - 2022. 06. 12. 02:02
  • S
    Talán ez volt a legjobb kör, ami kis híján fenékig lett ürítve úgy, hogy nem feneklett meg a "költő" által szárnyra kelt gondolat!
    Szűkült ugyan a "KÖR", de nem szorult. Kitekintést tágító betekintés S.O.S.


    Mosoly

    Köszönöm.
    - 2022. 06. 11. 08:43
    • S
      Úgy feldobódtam, hogy megnéztem, Na, ma mit dob fel a jó YouTube elsőbbre, hisz ezt itt nem az, amit mi itt kivesézünk. S láss csodát!:
      Elbubósodhattam!

      Posta Imre :Vissza a jövendőbe (2009.12.27. Kunszentmárton)

      https://www.youtube.com/watch?v=5vp-aLnieXY

      Ugye, hogy mennyi vél-etlen van !!!

      Mosoly )))
      - 2022. 06. 11. 09:43
      • S
        Nem véletlen írtam egyedüli fórumként Imréhez (gondoltam itt találok gondolkodó embereket, kreatív tudatú lelkeket), valamint sikerült korábban felvenni vele a levelezési kapcsolatot. Ő is gondolkodó, kreatív gondolkodó és katona is, tehát a gondolat és a tett harmóniában van és párhuzamosan létezik. Ez ritka.
        - 2022. 06. 11. 13:24
        • S
          Tiszteletre méltó "Fehér Holló és Kozmikus Duracell", de nem nyuszi!

          Nem illendő már szólnom. Hisz' az már felér a fecsegéssel. Az illőn túl azonban létezik a korrekt. Elolvastam szóról szóra, sorról sorra, véka alá nem rejtett gondolatodat. - Tegezlek, mert nyilad van hozzá, s tartalma mégsem fog kiürülni, ahogy látom. És mostantól tegezve Magázlak, mert magvas, amit átadsz. -

          Tenmagad pont annyit adtál, nem kevesebbet, amennyi a passzívat aktivizálni képes.

          Ha hiszi, ha nem, Ön egy nagyszerű pályaívvel repített vissza a valómhoz! Még az űr zűröket is jobb kedvvel tűröm a bio-mundéromban, amiben itt szolgálok!

          Üdvölettel: SZAZSUAY
          - 2022. 06. 11. 16:04
          • S
            Kedves SZAZSUAY, nem gond a tegeződés, hiszen egymásnak a megbecsülést nem ezzel fejezzük ki - azzal is, de akkor ha tartalma van -, hanem a szándékkal, a hangsúllyal, a mondandó közlésének milyenségével. Engem nem zavar ha tegeződünk. Végtelen nagy örömmel tölt el amit írtál, ennél nagyobb ajándékot régen kaptam, hogy újból aktivizálódtál. Örülök, ez ritka ajándék.
            - 2022. 06. 11. 20:52
            • P
              Csatlakoznék SZAZSUAY örömködéséhez, mert számomra is az adta vissza a reményt, amikor Imre legelőször tette ki a minden eddigitől merőben eltérő írását. Tudtam az első perctől, hogy végre megtaláltam, amit kerestem évek óta. Amikor már teljesen elveszettnek éreztem magam, akkor jött  a megerősítés arra, amit hosszú évek óta éreztem. Sajnálatosan nekem nincs meg az a fajta tudásom, ami ilyen tudományos és részletes rálátást adhatna a dolgok valóságáról. Nekem csak az érzés volt és van meg leginkább, ami nem hagyta, hogy belesüllyedjek az evilág mocsarába. Pedig  ugráltak rendesen a fejemen, hogy belefulladjak a mocskukba, de Lelkem erős volt és ma is az, csak a test kezd elkorrodálni. Azt régóta tudom, hogy nem tartozom ide, és semmi közöm ehhez a világhoz, az itteni istenhez, vagy a csatlósaihoz, és azt is tudom, hogy a végénél ott kell lennem, erről sok képem van régóta. Én nem vagyok katona, de harcos az igen, és a végjátékban is úgy érzem tevőlegesen is benne kell lennem. Ha előbb fel nem mondja a szolgálatot ez a biorobot gúnya. Így hát remélem, hogy ha előbb nem is, a vége előtt még találkozhatok azokkal, akik hasonszőrűek hozzám!<br />Ezért aztán köszönöm az információkat és az ez általi megerősítést!
              - 2022. 06. 11. 23:00
              • S
                Nagyon örülök kedves porcica! Azon ne bánkódjék hogy nincs olyan tudományos ismeretrendszere, hogy azzal is kifejezze amit a lelkével érez, mert mégis van, hiszen érti a tudományos levezetést. És az a LÉLEKTUDAT, az a lélektudat amivel ezeket érezte. Mivel blokkkolja a gravitáció és a Föld és a Mátrix mágneses mezeje a lélektudat memóriáját, csak az érzéssel tudta hogy mi a valósága. Egyébként erős mágnessel egy külső adattároló, HDD memóriáját törölni lehet. A lélektudatot nem lehet, de blokkolni igen. A lélekerejéhez: a kolónialelkek lélekerőben gyengék, ezért nem tudnak egyedül harcolni. Mondok egy példát a DNS falkára és a kolónialelkek párhuzamosságára: a cigányok csak kolóniában mernek támadni, egyedül gyengének érzik magukat, pláne túlerővel szemben. Ez a rothadt Mátrix a qrva kolóniaisteneivel és kolónialélek túlsúlyával eleve egy mocskos túlerő, megbecsülésem a lélekerejéhez és kitartásához. Az nem gond hogy nem katona, a Kinti Szövedék sem mind katonákból áll. Földi kifejezéssel kell az erős hátország. Aki nem katona, az biztosítja hogy a katona harcolni tudjon. Ugyanolyan fontos mindenki lelke Kint, és ez nem kommunizmus, mivel mindenkinek más a feladata, minden lélek eltérő az azonos struktúráltságon belül. Mindenki a maga tudásával egyedülálló,  amihez a lelke ért, ezért mindenki egyformán fontos de nem egyforma. Ez Kint a Szövedékben önkéntelen működik, itt Lent lehetetlen, még ha mi próbálnánk meg akkor sem, mert ellenséges területen vagyunk. No meg a test korlátai, életben tartása, mind kényszerekre viszi a lelket a DNS test életben tartásáért. A találkozás legkésőbb a Mátrix megszüntetési kísérlete vagy megszüntetése előtti időszakban legkésőbb megtörténik. Én is várom. Örülök hogy meg tudtam erősíteni az érzését, lélektudását. Higgye el tényleg ajándék és öröm ez számomra, mostanában a legnagyobb. Az információkat szívesen. Amit tudok válaszolok mindenre ha bármikor van kérdése. Ez a tudás hangsúlyozom nem kivételes tudás, a NEM kolóniaistenekhez tartozó NEM kolónialelkek Kint birtokában vannak, csak itt van blokkolva. Nekem is egy jól felépített előre tudott DNS élet kellett hozzá hogy folyamatosan tudjam gyerekkorom óta ezeket és egyszer el tudjam mondani amikor eljön az ideje. És úgy hogy az itt érthetetlen mégis érthető legyen. De egyet biztosan tudtam, aki nem kolónialélek, az érteni fogja amiről beszélek. Akkor is ha teljesen blokkolva van a lélektudata, akkor érzi, mint Ön érzi sok ideje amit leírt fentebb. Ha valamiben tudok segíteni, nyugodtan írjon, válaszolok, gondolom Imre sem bánja, ahogyan megismertem a távolból, mégis közeli gondolkodóként és katonaként.<br />Örülök Önnek is.
                - 2022. 06. 12. 00:50
              • Posta Imre
                Porcica, nagy utat tettél meg. Azért ezt a "véget" ne vedd biztosra, mert úgy tűnik, ez egy "végtelen történet", ahogy már korábban utaltam Michael Ende (milyen érdekes egy név, nem, ahol az Ende a vége, Michael meg ...)Végtelen történetére, Atreju-ra (Új-ért-a)   és a többi és a többi...mindezt csak szabadon lebegő és már nem kapaszkodó "értelemmel" elviselhető, sőt tán élvezhető is, csak élvezet nélkül.
                - 2022. 06. 13. 09:09
                • S
                  Valóban nincs rá garancia. Egy szimuláció megszüntetésére sem, számunkra előre nem lehet tudni. Az akkor és most konstelláció dönti el, habár már lefutott, de számunkra nem hozzáférhető az információ róla. Egyelőre.
                  - 2022. 06. 13. 10:42
                • P
                  Igazad van Imre, tényleg nagy utat tettem meg, és bejártam "Tolnát, Baranyát". Megnéztem minden olyan "lenti" kezdeményezést, amiről a kezdeményező azt ígérte, hogy tuti jó lesz. Gondoltam egy esélyt mindenki megérdemel. Így volt módom arra, hogy lássam és megtapasztaljam, hogy azok a legtöbbek, akiknek ma követőtábora van, nem többek kisstílű, pitiáner csalóknál. (Akiknek a legtöbbje tuti az etióp zsizsikhez tartozik, de abból is a legaljához!) A legjobb esetben is maximum ostoba álmodozók, akik minimális, legtöbbször fals információ morzsákkal etetik a palimadarakat és önmagukat is a jó megélhetés, illetve egy  kiskakasnyi szemétdombon való uralkodás és hatalom éhségük kielégítésére. Tisztában vagyok azzal, hogy én is hibázok időnként, ahogyan mindenki más is ebben a fostalicska világban, így messze nem vagyok tökéletes, de törekszem, és soha nem adom fel a lelkemből fakadó elégedetlenséget, amit ezzel az egész mocsok hellyel szemben érzek, és ha egy kicsi esély is van rá, hogy pusztuljon el az a mátrix, akkor én beleadok mindent, amim van,! Rajtam nem fog múlni semmi!
                  - 2022. 06. 14. 11:31
  • S
    Mik, és kik vagyunk mi?

    János Vitéz a griff hátán?

    Kedves Virtuóz Szívvel-lélekkel Gondolkodó társaim!

    Imre! SzVabodka JaltaH! Porcica! (szívemben "Lady Porcia", s te már tudod, hogy miért)!

    - Az utóbbival egyúttal a Velencei kalmár Shakespeare-i bölcs igazságtevőjére is utalok. -

    Magyar - ám mégiscsak nép mesének álcázott - Petőfi (Petrovics) műre utalva meg is válaszolom látszólag öncélú kérdésemet:
    mi nem azok a bátor mesehős Jancsik vagyunk, akik a griffmadárra felpattanva megsarkantyúzzák a szárnyast, hogy felülről szemléljék a világot és irányítsák őt oda, ahová repülni akarnak, de nem ám! Ki, ki érezze a lélek szárnyaló repülését, mint szabad szellemű Kerecsen, Griff, Garuda, ...

    Én tivéletek szeltem át a tér-időt az áthatolhatatlannak vélt Teremburán.

    Köszönöm, hogy vagytok.

    SZAZSUAY

    u.i.: Imre, ahogy visszatértél a jövőbe meg a múltba én visszatekintettem a 2009-es YouTubes igazszólásodra. Oda időugrottam, mert jó hozzám az ismeretlen algoritmus. Most megyek vissza a jövőbe, ami a múlt. Az okos-órámat böködhetném, ha a lágerben félidőzve nem élnék a túlélés illúziójában: IDŐ VAN! És az Idő ura, Szaturnusz, a bölcsességet a zsigereinkbe vésve nyitja a "kaput".

    Megjegyzem Imrus! Ez nem az a a németes kaputt.

    Nekünk nem ki, hanem becsengetnek a föladat megoldó körbe, ami persze KINT is van.

    Mosoly
    - 2022. 06. 12. 12:11
  • R
    "Titkos társaságok, híres tudósok, ókori egyiptomi miszticizmus, hermetizmus és alkímia. Meg fogsz rémülni és lenyűgözni, amikor felfedjük a mai tudományokkal kapcsolatos igazságot. Felfedjük, hogy a modern tudomány alapjai a protestáns egyház lerombolásának vágyán alapultak. A reneszánsz és a korai felvilágosodás nagy úttörő tudósai (köztük Kopernikusz, Galilei és Sir Isaac Newton) a hermetika filozófiai/misztikus rendszerének buzgó hívei voltak. E kor legjelentősebb tudósai közül sokan, köztük Galilei is, olyan titkos társaságokhoz tartoztak, amelyek célja az Igaz Egyház megdöntése és a hermetikus, napimádó vallás új korszakának létrehozása volt." https://youtu.be/wTzaDU2HX0w?t=181
    - 2022. 06. 13. 13:55

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése