Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Homo servilis

...

Zakar Mónika

Homo servilis

Uram!
Meghajlok előtted,
bár csigolyám recseg;
vérem lassabban foly,
s fiamat lelőtted.

Látom,
kedvedben járhatok.
Tekintetem földre,
- mint igás állatok -,
így leszek társatok.

Ne mondd,
csak gondold s megteszem.
Kívánságod parancs
- összeféljük árat -,
én neked megveszem.

Népet...
korbáccsal tanítok.
Földet perzselek fel,
s ha kell, Teérted én
szót szegek, vakítok!

2022.

Enid 2022.08.20 1256 olvasás 43 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

43 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • M
    Sose értettem hogy miért jo dolog gonoszt szolgálni....miért jo szabadkömüveseknek uj orwelli sátánista világrend....
    - 2022. 08. 21. 12:23
  • E
    Monguz!
    "Nem adhatok mást, csak mi lényegem."
    Ez mindig és mindenre igaz.
    Nincs "jó" és "rossz" cselekedet, ez nézőpont kérdése. Cselekedet van.
    - 2022. 08. 21. 12:40
  • Claudius
    Enid!
    A Cselekedetünk miből fakad?!
    A Gondolatunkból!
    A Gondolatunk miből fakad?!
    Az ÉRZELMEINKBŐL...
    A cselekedet, gondolat, szavaink... mind-mind Manipulálható, míg az Érzelmeink Nem!
    Ezért is lett a Földön ÉRZELEM alapú, Mátrix rendszer, ami a Belőlünk, egymás és mások iránti Érzelmeink által alakitják a Valóságunkat.
    Midegy, mit beszél a száj... mit tesz a kéz... mit gondol a fej... mert Csak és kizárólag a legmélyebb Érzelmeink - ami Manipulálhatatlan - miatt vagyunk Társteremtői ennek a Világnak. 😉
    - 2022. 08. 21. 14:18
  • Claudius
    Egy kis Plusz Mindenkinek - A MEGOLDÁS - azoknak akik végre képessé váltak arra, hogy Változzanak, amivel megváltoztathatják az Őket Érintő VILÁGOT is!

    Tudatos Teremtésünk Titkos Tana!

    Teremteni nem csak, hogy MINDENKI tud, hanem élete legapróbb töredékét eredményező ÉRZELMEIVEL minden egyes ember hozzájárul a világunk és a körülöttünk zajló Események Megteremtésében, ezért sem mindegy, hogy ki mit tesz hozzá!!

    Az emberiség nem véletlenül van a csodálatos és Végtelen Univerzumtól teljesen elZártan, egy Érzelem alapú Mátrix rendszerű, Karantén világba száműzve...

    A Mátrix tökéletes működésének felismerése, valamint az ennek tudatában való belső változásunk lehetőséget nyújt a megoldás, vagyis az itt létünk VALÓS céljának eléréséhez.

    Minden bennünk élő, tomboló, lappangó... ÉRZELMÜNK, fizikai síkra való manifesztálódása, maga A TEREMTÉS.

    Ha az iskolában a sok hazug dogma helyett ezt tanítanák gyermekeinknek, akkor egy Szeretet Alapú Boldog Társadalomban élhetnénk, nem hiába van mindez eltitkolva a Szabad Akaratával élő, megvezetett emberiség elöl...

    Amit bármely élmény hatására vagy nyugalmi állapotunkból magunkból kiárasztunk, abból a TEREMTŐI FELADATTAL felruházott ÉRZELMEK, maga, a megteremtett világunk Szülő Anyja.

    Azért fontos nem elégszer hangsúlyozni, hogy egyedül maga az ÉRZELEM bír Teremtői Erővel, mert sokan ugyanezzel az Erővel ruházzák fel a gondolatokat és a tetteket is, amik valójában ugyanúgy az ÉRZELMEINK teremtményei!
    A szavak és a gondolatok saját Teremtőerővel NEM bírnak, mert azok Manipulálhatóak!
    Az ÉRZELMEINK viszont SOSEM!

    Ugyanakkor születhet egy gondolat, vagy cselekedet mely az ÉRZELEMNEK teljesen ellentmond, mint például valakinek adok valamit, de mindezt Nem Jó szívvel inkább rossz szájízzel teszem - mert pl. szerintem meg sem érdemli - és ilyenkor is maga a "jó cselekedetet" kísérő ROSSZ ÉRZELEM fog manifesztálódni, megteremtőjének Rosszat Teremtve!

    Van, hogy valakit szeretetünkből fakadóan, tiszta segítő szándékkal megdorgálunk akár "leüvöltjük a fejét" viszont ha az ezt mozgató ÉRZELEM, minden önérdektől mentes, csak a megdorgált illető javát szolgálja, akkor ez JÓT teremt megteremtőjének.

    Sokan mantrázzák, gondolják és a külvilág felé mutatják... mennyire boldog és tökéletes az életük, miközben a belőlük kiáradó ÉRZELMEIK egész mást sugároznak ki és ezáltal mást is teremtenek, mint amire gondolnak, valójában egyáltalán Nem boldogok és a tökéletes életük is csak egy hiú ábránd marad mindaddig, míg Magukon em Változtatnak.

    Önmagát mindenki becsaphatja, de a Mátrix működését képtelenség "átverni" itt mindent szigorúan a Teremtői REND felügyel és még egy lehullott hópihe is számon van tartva...

    Ezért is felesleges a szeretetet vagy bármely jó erényt megjátszani, mert az ezekkel párosuló valós ÉRZELMEKET, melyek aztán manifesztálódnak, KÉPTELENSÉG magunktól generálni, utánozni vagy átverni.

    Minden Teremtés először szellemi síkon születik meg az ÉRZELMEK által, majd fizikai világunkba kivetül.
    Fordítva ez nem működik!

    Amennyire a mai napok eseményei te rád hatással vannak, annyiban vagy Részese a Megteremtésében is csupán a magadból kiáradó ÉRZELMEID által!!

    Jó Világot csak Jó Emberek Jó ÉRZELMEI Teremthetnek!

    Ezért elég csak körülnézni, nem nehéz kitalálni, hogy mivé vált az egykor volt "Isten" EMBER, mert a megvezetés, hazugság és elhitetés korát megteremtő és azt élő balga tömegek, mit sem sejtve robognak a szakadék felé...

    Saját sötét ÉRZELMEIK manifesztációinak csapdájába estek, amiből csak a Magukon való Pozitív Változás lenne a menekvésük, de képtelenek erre, mert hiányzik a Szívükből az Igaz, Tiszta SZERetet, ami Erőt adna az Akaratnak mindehhez...

    A Tiszta SZERetet, a Jóság, az önfeláldozás, a nagylelkűség, a békesség, a bizalom, az igaz barátság, az alázat, a mértékletesség, a bátorság, az emberség, a becsület, az őszinteség, a boldogság, a hála, az igazságosság, a kreativitás, a derű, a tisztelet, a vidámság, az önzetlenség és még számtalan JÓ ERÉNY JÓ ÉRZELMEKKEL PÁROSULVA CSAK JÓT TEREMTHET!

    A gonoszság, az irigység, a hazugság, a kapzsiság, az önszeretet, az önérdek, a félelem, a nagyon népszerű gőg, az egoizmus, a szomorúság, az agresszió, a békétlenség, a mértéktelenség, a kárörvendés, a cinizmus, a SZERetetlenség, a pénzimádat, a közömbösség, a lustaság, az emberi butaság mind a mai kor EMBERTELENNÉ lett emberének legfőbb és legjellemzőbb erényei, melyekhez olyan ÉRZELMEK párosulnak, amik megteremtettek egy pusztulásra ítélt, lélekben rothadó nemzedéket.

    Ezért is tartunk most az IDŐK LEGVÉGÉN, amikor már lejjebb alig lehet csúszni... és az Egyetemes Teremtői Rend szerint, mikor az emberiség megteremtette SAJÁT földi poklát, ahol ugyanakkora gond az elhízás és az éhezés, ahol csak egymást eltaposva és másokon átlépve a sikerért, hírnévért, az egyenlőségre egyáltalán nem törekedve mindenki magának akarja a legjobbat, a legszebbet, a legfényesebbet, a legtöbbet és a legnagyobbat... legyen szó bármiről, na akkor oka fogyottá és értelmetlenné vált az ember puszta itt léte és az ÉGI REND SZERINT mindenki a legbensőbb ÉRZELMEI szerinti helyre kerül Végre, amit egyes egyedül magának köszönhet, mert Ő Teremtette.

    Minden, ami belőled kiárad, hozzád is tér vissza, ezen az egyszerű és tökéletesen IGAZSÁGOS elven alapul és működik világunk legfontosabb Égi Törvénye.

    Változz, hogy Változzon a Világod! 😉
    - 2022. 08. 21. 14:25
  • Posta Imre
    Szervírozott homár!
    - 2022. 08. 21. 15:44
  • E
    Claudius! Nagyon szép és hosszú eszmefuttatás.
    Miből gondolod, hogy ellentmondunk egymásnak?
    Igen a teremtés érzelem-alapon működik. Ezt már évekkel ezelőtt is írtam.
    Most ezt próbálják megugrani. Az érzelmeket próbálják manipulálni. Ez az utolsó akadály az ember "befogásában".
    Csak az ember képes a teremtésre. Rabszolgatartóink nem. Ők velünk teremtetik meg az általuk megtervezett és számukra optimális "világot" úgymond virtualis valóságot.


    Ez a maradék emberiség számára egy termékeny periódus, annak ellenére, hogy fájdalmas. Jó vagy rossz? A fejlődés szempontjából tárgytalan. A lényeg, hogy termékeny.
    - 2022. 08. 21. 16:44
  • Claudius
    Köszönöm szépen.
    Annyit még hozzátennék kiegészítés gyanánt, hogy Minden és Mindenki Teremtő Erővel bír, amiben és akiben van Lélek.

    Nincsenek "rabszolgatartóink" ugyanis mi Önmagunkat tartjuk, sanyargatjuk... a belőlünk kiáradó Negatív Érzelmeink által elnyomásban. Ergo, mindenki Önmagából csinál Csak "rabszolgát"... vagyis rencerszolgát!

    A sötét oldal, annak entitásai Direk és Tudatosan vannak a Teremtő által beengedve ide a Földre, mivel ittlétük szükségszerű a Lelkek Kiérlelődése érdekében.

    Minden esetben a Nagy Többség Kollektív Érzelmei teremtik meg a valóságot, benne az Eseményeket, Történéseket... Jóra vagy Rosszra.

    A 6almi elit Csak végrehajtja azt, amit az emberiség Kiáraszt Önmagából, ami mélyen Bennünk lakozik, amilyen a Szellemi-Lelki minőségük.
    A világ az emberiség Bensőjének a legigazabb Tükre!

    Ezért is lett volna Életbevágóan fontos, hogy Változzunk, megtaláljuk az Önvalónkat, amilyennek Teremtettek bennünket Eredendően.

    Ezért is írtam, hogy CSAK a Jó Emberek képesek, Jó Világot Teremteni, mert Mindennek ez az Alapja, Kulcsa!

    Most egyénileg és kollektíven egyaránt Megtapasztalja Mindenki, hogy mi is lakozik Benne valójában, mivel az elkövetkező idők Negatív Eseményei, pont annyira fogják Érinteni, amennyire részese volt annak a Megteremtésében.

    Így most, a KorszakZárás felé haladva, Mindenki a saját bőrén fogja megtapasztalni, hogy mit okozott Másoknak és a Teremtett Élővilágnak...

    Az se feledjük, hogy a Föld Eredendendően, a TökÉLETlen, Bukott, Meghasonult... Lelkek, TökÉLETesedésének, a Szellemi-Lelki  fejlődési útjának ad ideiglenes otthont, mint egy ÉRZELEM alapú, Mátrix rendszerű Karantén Világ, Rehabilitációs "intézet".

    Az Élő Lélek, KIZÁRÓLAG ÉLŐ organizmusban tud Létezni, az Élettelen, HOLT virtuÁL Világ, csak az ÉletELLENES sötét oldal, igencsak népszerű, HAZUG kreálmánya.

    Itt a Földön MINDEN Esemény, Történés... maximálisan az egymás iránti Emberi Érzelmek manifesztációja, vagyis 100%-ban MINDENT az Emberiség teremtett Önmagának, Egyénileg és Kollektív szinten egyaránt eddig is, most és ezután is!

    A Mátrix Tökéletesen működik a Teremtő felügyelete alatt!!
    Nincs olyan, hogy erről mi tehetünk, arról meg nem és kifele mutogatunk, a felelősökre...

    Talán ezt lenne érdemes végre Mindenkinek megértenie, mert nagyon Nem lesz mindegy, hogy ki, miként fogja Megélni a Korszakváltást és az utána következő időket.

    Persze a legnehezebb dolog beismerni, hogy MINDENNEK MI vagyunk az okozói, de akinél ez a FELismerés elmarad, ott a pozitív VÁLTOZÁSBÓL eredő Elismerés is várat még egy jó ideig... egynéhány évezredig magára.

    MINDENRŐL, ami az Életünkre hatással van, mi vagyunk érte a Felelősök...
    A sorsodról TE MAGAD döntesz, mindennek TE MAGAD vagy a KIZÁRÓLAGOS okozója és az EGYEDÜLI felelőse, a szerint, HOGYAN is Éled az Életed, hogy MI LAKOZIK a SZÍVedben!
    Te vagy az Ok, sorsod Minősége pedig annak Okozata.

    A legjobbakat mindenkinek... 😉
    - 2022. 08. 21. 18:45
    • Posta Imre
      Leteremtő erő, vagy fölteremtő, esetleg ide-oda...
      - 2022. 08. 22. 15:25
  • I
    Sziasztok!
    Ide tartozik? Közösség építés.
    B terv! Önellátás és közösségek, kondorfai találkozó. Spontán vendégem Heidi Hesse
    https://www.youtube.com/watch?v=Mm0qb...m0qb6JbRd8
    - 2022. 08. 22. 14:37
  • S
    Kedves Mónika! Remélted, hogy ilyen mély-magból csírázó gondolatok fognak visszatükröződni a költeményed által?
    Éltessen a JóIsten!
    - 2022. 08. 23. 17:01
  • S
    Homo szervilitással szemben szív és racionalitás
    Nem költői, de fontos lehet annak, aki készül az igazság megszilárdítására:
    Helytállás küzdelmes időkben

    Férfiak Klubja Bedő Imrével
    1. rész
    A nagy átalakulás kora - Helytállás küzdelmes időkben
    • https://www.youtube.com/watch?v=tqbnQPiI-iY
    2. rész
    Nem adhatjuk fel! - Helytállás küzdelmes időkben
    • https://www.youtube.com/watch?v=q8QFB4VipX0&t=2s
    3. rész
    Életmentő szövetségek - Helytállás küzdelmes időkben
    • https://www.youtube.com/watch?v=EgvhRhx65sc
    4. rész
    Új szemlélet, ami erőt ad - Helytállás küzdelmes időkben
    • https://www.youtube.com/watch?v=UIB38A8X9j4
    5. rész
    Így készülhetsz fel valóban MINDENRE! - Helytállás küzdelmes időkben
    • https://www.youtube.com/watch?v=15wA-PMIJDo

    6. rész
    Mi lesz a hited motorja, mi az, ami majd a nehezén átsegít? - Helytállás küzdelmes időkben
    • https://www.youtube.com/watch?v=0DXcofImD1o
    7. rész
    Pénz, részvény, ingatlan, arany? Helytállás küzdelmes időkben
    • https://www.youtube.com/watch?v=pKqnXAKDFMQ&t=3s
    8. rész
    NEM a Zöld Diktatúrára! Van jobb megoldás! - Helytállás küzdelmes időkben
    • https://www.youtube.com/watch?v=lQCMZiecKWE&t=16s
    Majd megvédenek Anyámasszony Katonái!? Mit ad békében a katonaság?
    • https://www.youtube.com/watch?v=gPKiAbbxFyA
    Bíztató kapaszkodók a nehéz időkben, avagy hogyan ne félj! - Bedő Imre mentor videó
    • https://www.youtube.com/watch?v=Cw8SFi_liuI

    Nem elég "köröznünk", mint az a bizonyos madár...
    - 2022. 08. 23. 18:11
    • S
      Kedves SZAZSUAY!
      Nincs falra írva, mert nincs fal, mégis az árnyéka vetül, vetél, fel-fal: Helytállás minden időben és időn kívül. A fák állva halnak, a haldoklók idő nélkül élnek, már mindent hall'nak. Aki megismerte az életet, ismeri a végzetet, a kezdetet, kéz a kézben emlék kezet, nem létezett emlékezet, viszi tovább e rövid bérletet, mit a lélek levet, sziszüphoszi sziklaként temet. újra és még hevet nevető nevet, a lélek levet humoros levet, testet mint ruhát mélybe levet, spártai kegyet. Az életben nem a halál fáj, a búcsú hosszú, születéstől jár, ketyeg, üt, órát, szivet, lelket lever, két búcsú közt halál hever, nincs más, zokogás ha van mivel, rezdülni bőrrel mások ránk hulló könnyeivel, már nincs teher, minden emel, minden búcsú tovább emel, hogy széttörjön e bolygó-kenel.
      2022. augusztus 23.
      Salute!
      - 2022. 08. 23. 23:27
      • S
        Most "pirulj" és viseld el: Nem tudom ki vagy, talán fel sem ismernélek, de szívemből szólsz, szívemhez szólsz, s így nagyon szeretlek.
        - 2022. 08. 24. 07:51
      • Posta Imre
        Az élet, mint tapasztalat végül kibuggyan felül, de ki csak él, alul buggyan a bugyrokban meg. Hórusz szemtelenül figyel, mint fergeteg és a kasza suhog rendületlenül. Indulat forr a kénezett dongákban, vasalt bordák alatt, s vagy murci, pimpó, ecet, keserű epe évőd kiknek töke is lopó belül.  A jó bor elillan, el innen, szájtól szájtig, míg végül a csősz is csak karóra kerül.
        - 2022. 08. 24. 08:06
        • S
          S mégis megszületik a pillanat üdve. Egy mulandó csókban, az "Örökre".
          - 2022. 08. 24. 08:20
      • S
        37

        "Haldokló idő nélkül élek" ...Léptem a felhők kövén, maga a VÉGZET. Az Örök felett őrködnek az őrök. Veled vagyok. LÉT, s NEMLÉT küszöbén szökellve, az Idő illúzióján, időtlenül győzök.

        37
        - 2022. 08. 24. 08:18
        • S
          A három a teljesség fele, a hét éppen túllépi azt, így tökéletes egységben Párral, a magány is ad vigaszt.
          - 2022. 08. 24. 12:48
      • S
        Mit lelkeink szóltak imént a csóknak egy csónak kimért vizén, lélekmentő, parttalan átvíve mindent mit hoztunk víve üzenet éltető szivén.
        - 2022. 08. 24. 11:02
  • E
    Köszönöm szépen mindenkinek, aki valamilyen módon értékelte az írást.
    - 2022. 08. 23. 20:15
  • E
    SZAZSUAY! Köszönöm szépen a videókat, nézem, alátámasztom, osztom az előadó véleményét számos esetben, viszont nem értek pl. azzal egyet, hogy ezt Davosban 2019-ben kezdték tervezni. Ezek nem évekre terveznek, hanem minimum évszázadokra. (Itt már nagyon régóta beszélünk erről.) Ez magyarázza pl. a fiatalok reakcióját európaszerte. Az iskola doktrinába hajtja őket (szülői engedéllyel!) és most nagy részük beoltottan lényegében zombi.
    Nem én mondom, de szakértők.
    Az lehetséges, hogy Davosban most szóltak róla titkosan, hogy nyilvános lehessen. Érted?!
    A Szent Gallo-i mafia meg intézi a vati-kántálókat...
    - 2022. 08. 23. 20:45
    • S
      Én is köszönöm a "kapcsolódást". Történelmileg minden úgy is van, ahogyan írod. Igazat is adnék mindenben, ha a lelkem nem azt mondaná, hogy "ezek" évezredek óta készültek erre. Az irányítóik  időtlen energiavámpírok és a szüreti báluk a mi biblikus "Armageddoni csatánk" ahol felülemelkedve   kell rajtuk valóban győznünk.
      - 2022. 08. 24. 07:58
    • S
      Nem csak évszázadokra, hanem évezredekre. Sajnos egyszerű parancssorok futnak, az emberek mégsem értik. Ezért működik. Sajnos jó tervezés. Az egész oprendszer, s benne az emberi DNS-tudat. Megható és becsülésre méltó hogy a jobbító szándékod tanulhatóságot feltételez. De nézd e világot, nézz körül! Minden generáció újból tanulja biorobot elméjével, amit ha igaz lenne az evolúció, örökölnie kellene, nem csak a betegségeket. Enid, nézz körül múltban, jelenben, jövőben! Mit látsz? Amiben hiszel? Legyen, kívánom legyen egy univerzum ahogyan Te szeretnéd, mert a szándékod a szenvedtetés és szenvedés ellen van. És látod, itt vagyunk néhányan jó páran, sokan, akik a maguk módján meg akarják szüntetni a szenvedést. És mi történik? Évezredek óta az emberiség képtelen ezt megoldani. Nem ellened szólok. Bárcsak olyan könnyen megoldható lenne amiről mindannyian a magunk módján beszélünk. De nem ez a valóság. Ha ezt meg lehetett volna oldani, az elmúlt évtízezredekben megoldották volna. Atlantisz megoldási kísérlete is elbukott legutóbb, pedig nem volt olyan pacifista mint a Te megoldási hited. Legyen a hited szerint, az is könnyebb lenne mint ami most van. Az jut eszembe, az a sok hölgyismerősöm, akik azért váltak el a férjüktől, mert azt hitték hogy ŐK megváltoztatják a férjüket. Előttük senkinek sem sikarült, de nekik biztosan sikerülni fog, hiszen őértük meg fogja tenni a férjük. Álmok, álmok, álmok. És természetesen nem ment. És csalódás saját hiba belátás nélkül, válás. Most itt is, ki hiszi azt, hogy ezt még csendesen, pacifistán vagy bármivel meg lehet változtatni? Egy velejéig romlottként felépített rendszert? Vagy az embereket meg lehet szerinted változtatni, a többség rosszindulatút, a parazitákat is netalán? Ennek csak egy megoldása van: az egész rendszer nihilizációja. Az én lelkem ahol megjelenik nem véletlenül jelenik meg, elkerülhetetlen a nihilizáció, ez fordulópont ha sikerül ha nem. Elkerülhetetlen a nihilizáció mint megoldás. Ez a rabszolgaság elképzelhetetlenül nagy szabadság ami vost van minden rabszolgasági foka ellenére is, mint ami vár a megmaradt emberiségre ha nem sikerül megsemmisíteni az egész szimulációt. Mint a Vénuszon. Én nem voltam ott, a Vénuszon, a Vénusznál, de tökéletes munka volt. Ez is az lesz ha rajtam múlik. Nem fogok csalódást okozni a szenvedtetők elleni háborúkban a lélektársaimnak.
      - 2022. 08. 24. 00:22
      • S
        Gondolatok. Érzelmek. Változz!, megvagyon írva ...

        A "gondolat is tett". Deklarálják.

        Mennyi igaz-gazság!

        Gondolat-beültetett szól-no-ok.

        ..."és mégis mozog a Föld,"... miközben "állni látszék az idő".

        Mi új megszületett, régi tett medrében csörgedez. S ha Karma karma mardos, nem te vagy a bűn, hanem a harcos. Mégis, mint pillangónak, ha szárnya rebben, akkor is világok dőlnek , ha nem vagy tettesa Tettben. Ám a mulasztó Nem-cselekvés tettében tettestárs leszel. Én a "Valhallát" választom, s Te, s Te, s tenmagam magad, velem leszel. (Velem vagy. Érzem. S ha utána gondolok, már megteremtődött az is amitől féltem.)
        - 2022. 08. 24. 09:20
        • S
          Itt minden időtlen pillanat egy kinyújtott ketyegő idő, hol nem kell ott is kell tetterő, egy pontban lévő teremtő lelkek az anyag miatt távolra esnek, pedig itt van minden pillanat, csak a lélek tudja, érzi, mert benne megmaradt.
          - 2022. 08. 24. 11:59
          • S
            Istenem! Vannak e még szavak erre? S ha vannak,  mit írhat az, aki a kétagyféltekés nemekről egybeolvadó egységben álmodik miközben a két nem meghasonlottan magányos marad.
            - 2022. 08. 24. 12:58
      • H
        A Vénusz az egyetlen bolygó, ami a többi bolygóéval ellentétesen forog és borzasztó lassan. Egy fordulat hosszabb, mint egy vénuszi év. És ezért olyan pokoli ott a klíma: az egyik oldalát a bolygónak rettenetesen hosszú ideig süti a Nap. Nem a légkör széndioxid tartalma okozza tehát a felmelegedést, noha 92% körül van a légkörében a CO2, hanem az előbbi ok. Valószínűleg a kezdetek kezdetén kapott a bolygó egy "pofont" és kezdett visszafele forogni.
        - 2022. 08. 24. 10:19
        • S
          Egyik oldalon leírtam, linket is adtam hozzá, a Vénusz felszíne EGYSÉGESEN 300 millió éves, a NASA-mak nincs magyarázata, mivel nincs olyan becsapódási kráter vagy sorozat ami létrehozta volna az azonos korú felszínt, írtam azt is melyik űrszondáról készült, 14-szer repült el mellette mielőtt a Nap koronájához sikerült hintáztatni. Hess én nem írok megalapozatlanul semmit, már többször írtam. A Vénuszon a tudósok számára nincs magyarázat a homogén 300 millió éves egyenletes felszínre. Érted? 300 millió éve indította el Thot a dinoszauurusz programcsomagot, miután letaroltuk a Vénuszt, áttelepítette ide Holdastul mindenestül a szimulációt, a Vénuszra meg a Marsról korábban, ahogyan Tigabe nagyon jól tudja, csak nem tudom hogyan emlékszik ő is rá. Eh, mindegy, rojtosra írom már. A materializmus nem tud mindenre választ csak akar. Nagy akarásnak vagy nem akarásnak nyögés a vége. Mint számtalanszor a materialista tudománynál, ami a tudás része, de nem a tudás, csak a materiális vetületre igaz, de van számos vetület ami nem materiális és semmi ezotéria. Maga a tudomány dől saját kardjába hogy kijelenti a fizika hogy minden az entrópia, a rendezetlenség felé halad, az evolúciót is kijelenti, az meg a rendezettség felé haladás, maga a DNS iszonyúan rendezett struktúra, ha minden entrópikus, hogyan jött létre matyiériálisan a DNS. Nagy lófax a tudomány a képviselőinek buta digmatikus agyával együtt, mindenáron szart akarnak szülni az agyukkal, ha az entrópia szarból van is, és akkor is ha önellentmondásban van az egész földi hazudott tudomány önmagával. Hess, kérlek gondolkozz.
          - 2022. 08. 24. 11:17
  • E
    SZAZSUAY! "Igazat is adnék mindenben, ha a lelkem nem azt mondaná, hogy "ezek" évezredek óta készültek erre. Az irányítóik időtlen energiavámpírok és a szüreti báluk a mi biblikus..."
    Irányítóik az időt és a technológiát birtokolják, az Ember a halhatatlanságot.
    Érdekes dolgok ezek.
    Elyon...igen ám, de honnan?
    - 2022. 08. 24. 09:35
    • S
      Kis tudatlan vagyok: Elyon? - számítógépes játék - ? A Föld nevű ittléti dimenziónk és lényegi mivoltunk nem azonos. No meg a párhuzamosak és a multiverzumok. Halhatatlanság mindaddig, amíg van ÖRÖK. Ám ellenpontozza, ami MULANDÓSÁG. És polarizálja az ÉLET / HALÁL. ... és vég nélkül beszélhetünk a Végesről a Végtelenben. Ami bizonyos, az az, hogy LÉTEZÜNK.Mónika tudományosan tudja, vagy TUD.Érdekes dolgok ezek.
      - 2022. 08. 24. 10:03
      • R
        Mellik Mónika??...a Horváth??
        - 2022. 08. 24. 11:06
    • S
      A szerepek mások. Az ember lélek és DNS tudattal test, egy szimuláció, ami elpusztul, egy biorobot, aki-ami meghal, elromlik. Nem az ember birtokolja a halhatatlanságot hanem a lélek. A lélek egyik alkotója az embernek, lélek nélkül csak lélektelen robot. Így is majdnem az, azért nem lehetséges semmi fejlesztés. Az időtlen energiavámpírok is pusztán lelkek, kolóniaistenek lelkei, akik ezáltal önfenntartó lélek hadifogolytábort hozattak létre. Nem urai semminek az ilyen szimulációkon kívül mint ez a földi is. A naprendszerek urai, az anyag fölött uralkodnak, hol több fölött mint a nem kolónialelkek hol kevesebb fölött. Egy rabnak mindig nehezebben telik az idő mint aki nem rab annak. És minden szenvedés, mahjdnem minden az.
      - 2022. 08. 24. 11:26
  • E
    SZAZSUAY:
    "Az Elohim abszolút uralkodója, szó szerint "felsőbbrendű, aki fent van" (5Mózes 32,8). A sumér "Anu" kifejezésnek felel meg."
    - 2022. 08. 24. 11:26
    • S
      Elohim, aki Allah, aki Éli, aki háborúzott e naprendszerért Visnu-Siva-Brahma, Ámon-Ré-Áton és a többi önmagát teremtő triálléleknek hazudó kolóniaisten ellen. Az a háború köztük zajlott mint itt Lent a zsidók belháborúja az orosz-ukrán háború. Hiszen Thot elárulta a receptet: ahogy Fent úgy Lent és viszont. A lélektársaim sohasem szólnak bele a kolóniaistenek háborúiba, itt sem érdekel az orosz-ukrán zsidó belháború, a benne szenvedők közül kolónialélek a 95-99 százalékuk, mit sajnáljak rajtuk. Azon kevesek, akikben nem kolónialélek lakozik, ők örülnek ha meghalnak és megszabadulnak ebből a kínzó kamrából, amit földi életnek neveztek el.
      - 2022. 08. 24. 11:33
      • S
        Egyébként ha meg jelképekben beszélünk, hát Elohim az Élő Hím, a mint Éli felÉli a Hal-lakban, akváriumban (a földi szimuláció jelképe, hiszen Jahweh megtestesülése, Jehoshua a halat választotta egyik jelképéül) mint Allah felzabálja és előtte kegyetlenül megkínozza a nyáját is, a saját kolóniáját is, mint JuHeWőH. Ezzel összefoglaltam a zsidók kolóniaistenét, de a többi sem különb.
        - 2022. 08. 24. 11:44
    • S
      Kérlek, nézd vissza az írásodat, mert ott nem Elohim nevet írtál, hanem Elyon-t. Ezért kérdeztelek meg. Betüelütés volt? Mégis van ilyen a Google szerint. Például egy számítógépes játék. Az sem baj, hogy  többit  átismételtük együtt.
      - 2022. 08. 24. 11:48
      • E
        Nem. Nem elütés. Az Elohim nem név. Tisztség többes számban. Az egyes szám az  "El".
        - 2022. 08. 24. 11:56
        • S
          .. és a többes száma EL YON (?) Hát ez is van a YouTuben!<br /><br />Elohim, Eloah, JodHéVavHé... "Éli, Éli, Miért hagytál el engem!"<br /><br />Még eljutunk a szenvedő, megváltó keresztig, ami bizonyos, hogy nem magyar ősiség.
          - 2022. 08. 24. 12:04
          • S
            És akkor görög alakban El-ion, a ión görög népcsoport istene - na nem - illetve a kat-ion hiányzik hogy a szerelem beteljesedjék mint ige, az Él-ion mint An-ion isten és Kat-ion isten egyesüléséből létrejött egy az isten de hármat látok, akkor nem vagyok berúgva helyzetgyakorlat. Így van kedves SZAZSUAY ez sem duállélek ősiség.
            - 2022. 08. 24. 12:13
            • S
              .. és borzongat az elektromosság, ahogy megérint az igazság, s növelli a a magnetizmusomat. Érzem, hogy egy végtelen időpillanatban megfogtad a kezem. Köszönöm.
              - 2022. 08. 24. 12:20
      • S
        A tisztség az Adonáj, azaz Adón állj ha már a nyelv kifejező erejét vesszük. Adonáj - Úr, görögül Küriosz, az Újszövetségben az eredeti görög kéziratokban héber betűkkel írták bele a JHWH nevet több tízszer, tehát akik azt mondják hogy az Újszövetség istene nem azonos JHWH-val még a történelmi kanonizáció alapjairól sem tudnak. Magyráelben is az Úr szóból lett az ország szavuunk a kihalt -szág -szég főnévképző révén. Csak a jószág, a javak összessége hordozza még a nyelvünkben.
        Az Elohim nem tisztség, valóban az Éli eredetileg nem zsidó istenség zsidók istene által felvett nevének többesszáma. Mindegyik kolóniaisten triálléleknek, a mindenség teremtőjének próbálja eladni magát minden szimulációban, ez itt eléggé sikeres a részükről, hiszen virágzott, virágzik a kolóniaistenekbe vetett hit.
        - 2022. 08. 24. 12:14

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése