Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Tiszta v...ér

In memoriam Prof. Luc Montagnier


Zakar Mónika

Tiszta v... ér

Védjük a vizet - a kristálytisztát -
ha mocskát hordozza is a mának!
Itala lesz ez minden élőnek,
kis bocsnak és mindegyik mamának.

Mit felhígít, az nemcsak méreg, de
nyavalya, bánat s mihaszna vegyszer...
mit az élet amúgy is elvetél
- ha nem is most - de talán majd egyszer.

Kérdést szegez Ember az embernek:
- A béna kényelem, mondd, annyit ért?
És a vallatott búsan fejet hajt:
- Hallgattuk volna Luc Montagnier-t.

Enid 2022.09.01 1328 olvasás 7 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

7 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • H
    A természet mindig - előbb-utóbb - kiveti magából a degeneráltat.
    A prof. felfedezte a HIV-vírust.
    Ami a degenerált homoszexuálisok között terjedt alapvetően.
    Nyugodjék békében!
    - 2022. 09. 02. 10:59
  • Gerry
    Hesslermarsal...de nem ezért halt meg! - "Hirtelen és váratlanul"

    ezzel (is) kapcsolatos egy aránylag új hír - de vajon miért is érdekes?:

    Az influenza elleni védőoltás kis előnyei és veszélyei

    A Berkeley Egyetem a világon elsőként írta elő az influenza elleni védőoltást nem kapó diákok számára a maszk viselését. A társadalmi-politikai normák hihetetlen megsértésén túlmenően az is elsőrendű tudományos képtelenség, hogy fiatal, egészséges embereket oltásra kényszerítenek egy ártalmatlan vírus ellen. Ezáltal fogékonnyá válnak a később megjelenő veszélyesebb vírustörzsekre.

    Az mRNS vakcinák feltalálója, Dr. Robert Malone ír erről a blogjában:

    "Virológusként és oltóorvosként pedig az "influenza" kifejezés használata borzongásra késztet. Nincsenek "influenza" elleni vakcinák. Számos vakcina létezik az influenza A és az influenza B vírus okozta fertőzések és megbetegedések csökkentésére. Egyik sem működik különösebben jól. A SARS-CoV-2 vírushoz hasonlóan az influenza A és B vírus okozta halálesetek túlnyomó többsége idősebb vagy egyébként gyengén teljesítő embereknél fordul elő. Nem a főiskolás korú fiatal felnőtteknél."

    Az influenza elleni védőoltás egyelőre sehol sem rutinszerű, sem kötelező. Az influenza elleni vakcinákkal kapcsolatos tapasztalatok is meglehetősen rosszak, a szakértői vizsgálatok szerint alacsony hatékonyságúak:

    Az influenza elleni vakcinák egyik problémája hasonló a C19 készítményekhez. A többszöri oltás rezisztenciát okoz a vírus új törzseivel szembeni immunizálással szemben. Ezt nevezik "antigén öröklődési bűnnek". A második és minden további oltás csak az ellen a vírustörzs ellen termel ellenanyagot, amely ellen először beoltották. Ha a törzs nagyon hasonló, akkor van védelem. De minél előrehaladottabb a mutáció, annál inkább csökken a védelem. Ez most már megfigyelhető azoknál a beoltott embereknél, akiket a Wuhan törzzsel oltottak be - vagyis mindenkinél. Mutálódott vírussal történő fertőzés vagy oltás esetén az antitestek hűen újra termelődnek, mint az első adag esetében. Ezek aztán már nem semlegesítik a vírusokat, sőt elrejtik azokat, és fertőzéserősítő hatásuk (ADE) van.

    Ez elég rossz a koronavírusok esetében. Az influenza esetében azonban még rosszabb a helyzet, mert az influenzavírusok egy másik mutációs módszerrel is rendelkeznek. A koronavírusoktól eltérően szegmensekből állnak. Ez mind az influenza A (a fontosabb kórokozó), mind az influenza B esetében igaz. Ezek "multiszegmentált" genommal rendelkeznek, ami nem jellemző a koronavírusokra. Lényegében többszörös RNS-szálakról van szó, amelyek képesek új variánsok kialakítására, amikor egy sejtet egyszerre két különböző törzsű vírus fertőz meg. Ezért az influenza A és B vírusok egyaránt képesek "driftelni" (lépésről lépésre fejlődni, mint a koronavírusok) és "eltolódni" (átrendezni genomszálaikat).

    Az új influenzatörzsek elleni ismételt oltás az influenza elleni vakcinák hatékonyságának csökkenéséhez vezet. Ez elegendő tanulmányból ismert, és a fenti táblázat mutatja az adatokat. Az influenza elleni védőoltással, az immunprésszel és az antigén öröklődéssel foglalkozó, szakmailag lektorált szakirodalom széleskörű és mélyreható.

    Tehát egyenesen bűncselekmény a fiatalokat az influenza elleni védőoltás beadatására ösztönözni, mivel lehetetlenné vagy legalábbis sokkal nehezebbé teszi számukra, hogy a későbbiekben a potenciálisan veszélyes influenzatörzsek elleni védőoltással védekezzenek.

    Forrás: https://tkp.at/2022/09/02/der-geringe...impfungen/+ https://tkp.at/2022/08/31/erste-uni-o...enpflicht/


    Hozzátenném: Ezek a mocskok minden szart belekeverhetnek az influenza védõoltásba! - Csak adasd be és meglátod.
    - 2022. 09. 02. 16:31
    • S
      fiatal, egészséges embereket oltásra kényszerítenek egy ártalmatlan vírus ellen
      Ez ennél komplikáltabb! Nem csak az oltásnak vannak mellékhatásai, ismerőseim elmondása alapján oltatlan látszólag jó egészségi állapotban lévő középkorú férfiak haltak meg pár nap leforgása alatt (kovidban).
      Mit kaptak el és hogyan...
      A lényeg, hogy  a jó indoka lehet az oltakozásra annak aki kétkedő , tartózkodna tőle csak hatást kell gyakorolni, hogy cselekedjenek.
      Így teljesebb?
      - 2022. 09. 02. 18:23
      • A
        Na hogy allunk Sinnerman ? Mar megint a zavarosba kavargatod a mondokadat csak , hogy meg zavarosabb legyen . Kisegitelek a tisztanlatas vegett , a vakcina gyartok bevallasa szerint ezek "kiserleti " vakcinak amiknek a mellekhatasaira a gyartok nem vallalnak felelosseget . A kimutatott statisztikai adadok szerint a mulo idovel egyre tobb es tobb sulyos sok esetben halalos kovetkezmenyei vannak .Ezeket a statisztikai adatokat nem a vakcina gyartok vegzik , ok inkabb elnyomjak ezeket a bizonyitott adatokat . Vajon miert ? A vakcina pozitiv hatekonysagarol csak a meggyozo hazudozasok szavalnak ejjel, nappal. <br />Barmilyen cselekedetre kerik az embereket eloszor is meg kell veluk ertetni ezeket a tenyeket , mert csak is igy hozhatnak helyes donteseket . Mert ez igy erkolcsos .
        - 2022. 09. 02. 19:24
        • Posta Imre
          Elbeszéltek egymás mellett. Sinn nem erre utalt, hanem a nyilvánvaló érgezésre, amit az "oltatlanok" átéltek és belei is haltak. Bár a "tüskefehérjés" történet senkit nem kímél, ha igaz, ahogy az XG-s besugárzás kölcsönhatása...ki-ki genetikájának megfelelően reagál, de végül senki nem ússza meg. Ragozhatjuk a petefészekben, vagy a herékben felhalmozódó "tüskefehérjék" miatti terméketlenséget is...és kiderül, nincs helyes döntés. Illetve van, de az ugyanúgy a zélet végét jelenti.
          - 2022. 09. 02. 19:59
          • S
            A Dűne c. filmben a srácnak egy próbán kellett átmennie, bele kellett rakni a kezét egy dobozba. Az öreg tisztelendő anya császár igazmondója (boszorka) a srác nyakához tett egy mérgetett tűt, hogy ha kikapná a kezét akkor rögtön megszúrja vele.(meg is tette volna)
            A srác elég nagy fájdalmakat, szenvedést  élt át de kitartott, majd egy idő után az öregasszony azt mondta, hogy elég ennyi volt.
            A fiú kivette a kezét és rácsodálkozott, hogy semmi sérülés nem volt rajta.
            Jelzés értékű, tű lenne...
            - 2022. 09. 02. 21:40
  • J
    Azt írják itt, hogy az USA-ban szabadalmaztattak egy dront, amely fertőzést terjesztő rovarokat tud szállítani, és igy semlegesitheti meg az ellenfél egységeit, anélkül , hogy a sajátjaikban semmilyen veszteség nem keletkezik:
    https://ria.ru/20220903/minoborbony-1...31930.html
    - 2022. 09. 03. 15:20

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése