Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Felcsút-i béke galamb idegenrendészi akciót tervez

Új idegenrendészeti törvényt terjeszt be a kormány az Országgyűlésnek hamarosan – ez derült ki Orbán Viktor parlamenti szavaiból hétfőn délután.


A miniszterelnököt a Demokratikus Koalíció képviselője, Kálmán Olga kérdezte arról, hogy évekkel ezelőtt még a bevándorlás ellen kampányolt, most pedig ő hozza be a vendégmunkásokat. – Hogyan jellemezte volna saját magát 2015-ben? Egy migrációt támogató kormányfőként, aki bevándorlóországot csinál Magyarországból – mondta az ellenzéki politikus. Orbán Viktor azzal válaszolt, hogy vendégmunkásokat Magyarországon csak nagyon szigorú szabályok szerint lehet alkalmazni és eleve csak olyan állásba, amelyet magyar állampolgár nem tölt be. Majd jelezte, hogy hamarosan a kormány beterjeszti az új idegenrendészeti törvényt és várja ahhoz az ellenzék javaslatait. – Magyarország a magyaroké – zárta mondatait.

A jobbikos Lukács László György is hasonló témát vetett fel és arra volt kíváncsi, hogy amikor nemrégiben Kínában találkozott az ázsiai ország vezetőjével, megállapodott-e vele valamiféle vendégmunkás kvótáról. Emellett javaslatot tett rá, hogy népszavazás keretében kérdezzék meg a magyar lakosságot arról, hogy együtt kívánnak-e élni a külföldről érkező munkásokkal. Orbán Viktor válaszában ismét a hamarosan benyújtandó, a vendégmunkásokra vonatkozó javaslatra hivatkozott, amely „a legszigorúbbak közé tartozik”, ezért legfeljebb 2-3 éves itt tartózkodást tesz lehetővé. Felidézte, hogy miközben 2010-ben 57 százalék volt foglalkoztatottság az országban, ez ma 75 százalék, ezért a politikájuk folytatására van szükség.
cikk https://hang.hu/belfold/orban-viktor-uj-idegenrendeszeti-torveny-lesz-159097

Felforgato 2023.11.13 1162 olvasás 5 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

5 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • F
    Kormány bevezeti jövőre a digitális személyi igazolványt is idegenrendészeti akció is lesz .
    https://www.hwsw.hu/hirek/66796/digit...tezes.html
    pont mint Kínában digitális ellenőrzés a fertőzőteknek magyarán az oltottaknak . Mert ők lesznek az elsők akik használni fogják .
    A másik idegen rendészeti vállalkozás Magyarországon , 1944-ben volt Magyarország kormánya és Magyarország miniszterelnöke rendelte ell Ő volt Szálasi Ferenc ! Isten éltese !
    Örülök hogy az Ő szelleme vissza tért .
    - 2023. 11. 17. 14:33
  • D
    13 éve vannak hatalmon (mert nincs kevésbé rossz náluk - az, hogy nincs jobb náluk, fel sem vethető, mert a jó és a rossz skáláján a fidesz is csak a rossz (negatív) tartományban van) és most gyöttek rá, hogy nű mán, el van b-aszva ez a történet?!?!
    Ja, igen, el van..., mint oly sok minden más is.
    És hát a jelenlegi 37 évtől fiatalabb korosztályokban borzasztó sok a pajzsmirigy-beteg.
    Találjátok ki, hogy miért?
    Egy - jónak csöppet sem minősülő - válasz van ezt megmondhatom.
    Várom a tippet.
    - 2023. 11. 17. 15:47
    • F
      28-an dolgozunk a műhelyben 26-oltották be magukat  ebből 2021-től napjainkig 4-en meghalt 5-en dögrováson magyarán tartós betegek olyanok mint a magyar népmese hol vannak, hol nincsenek .<br />Az utolsót 3-hónaja temették , 2-hónap alatt legyűrte a rák de olyan szinten hogy hétfőn nem jött de már pénteken oxigén palackkal engedték haza ami az ágya mellet volt végig?<br />Ütős cucc volt az oltás .
      - 2023. 11. 17. 16:45
      • D
        Csernobil a jó (????????) válasz. Sajnos.
        - 2023. 11. 17. 19:44
  • A
    Gyakorlatilag bárkit megfigyeltethet majd az új szuverenitást védő hivatal.

    "A „szuverenitásvédelem” az államvédelemnek felel meg, Orbán csak a nevet változtatta, de a funkciót nem. A Szuverenitásvédelmi Hatóság felette áll a titkosszolgálatnak, a belügyi szerveknek, egy államvédelmi szuperhatóság lesz nyomozati jogkörrel, amely a törvény szerint mindent kikérhet, mindenbe belenézhet, mindent kutathat, megfigyelhet, egy klasszikus államvédelmi titkosrendőrség feladatát látja el, a „szuverenitás” jelszó alatt.
    Nem véletlen, hogy az új államvédelmi hatóság nem a Parlament ellenőrzése alatt, hanem Orbán kontrollja alatt működik majd," -írja Az Amerikai Népszava

    Infostart:

    Benyújtotta szuverenitásvédelmi törvényjavaslatát a Fidesz.

    A kormányoldal benyújtotta az Országgyűlésnek a nemzeti szuverenitás védelméről szóló törvényjavaslatot és az alaptörvény tizenkettedik módosítását, ami egyebek között az alkotmányos önazonosság védelme érdekében megteremti a lehetőséget a Szuverenitásvédelmi Hivatal létrehozására.

    Az Országgyűlés honlapjára kedden késő este került fel az igazságügyminiszter által benyújtott alaptörvény-módosítás, amely rögzíti, hogy az alkotmányos önazonosság védelme érdekében sarkalatos törvénnyel létrehozott, független szerv működik.

    Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője jegyzi a nemzeti szuverenitás védelméről szóló törvényjavaslatot, amely elemző, értékelő, javaslattevő és vizsgálati tevékenységet folytató, autonóm államigazgatási szervként hozná létre a Szuverenitásvédelmi Hivatalt.

    A javaslat arra hivatkozik: Magyarország szuverenitását egyre gyakrabban éri jogellenes támadás, és a 2022-es országgyűlési választási kampányt már külföldről közvetlenül érkező pénzekkel próbálták befolyásolni, amit igazolt az egységes baloldali ellenzék támogatásait feltáró nemzetbiztonsági vizsgálat is. Az előterjesztés szerint a magyar szabályozás jelenleg is tiltja a pártok számára a külföldi támogatás elfogadását, ám ezt 2022 tavaszán az egységes ellenzék azzal kerülte meg, hogy politikai tevékenységet végző civil szervezetein és gazdasági társaságokon keresztül használta fel a külföldről érkező összegeket.

    A törvényjavaslat szerint a Szuverenitásvédelmi Hivatal feladata lesz többek között, hogy

    - évente nemzeti szuverenitásjelentést készítsen, valamint
    - feltérképezze és vizsgálja azon szervezeteket, amelyek külföldről származó támogatás
    felhasználásával megvalósuló tevékenysége befolyást gyakorolhat a választások ki
    kimenetelére.

    A Hivatal elnökét a miniszterelnök javaslatára a köztársasági elnök nevezi ki hat évre, első alkalommal 2024. február 1-ig.

    Az előterjesztés a Büntető törvénykönyvet kiegészítené a választói akarat tiltott befolyásolásának jogállásával, amely szerint az a jelölt, aki tiltott külföldi támogatást, vagy e tilalom kijátszása érdekében a tiltott külföldi támogatás eredetét leplező megállapodásból származó vagyoni előnyt használ fel, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

    A 12. alkotmánymódosítás egyebek mellett azt is rögzíti, hogy az állam az ügyek digitális intézéséhez mindenki számára egy egyedi, tartós azonosítót biztosít.
    Azt is tartalmazza, hogy a kormány rendeletet alkot a Magyar Honvédség hivatásos állományú tagjai jogállásáról, és egyebek között rögzíti, hogy a honvédség hivatásos állományú tagja jogállásával összefüggésben szakszervezet nem alakulhat és tevékenykedhet.

    https://infostart.hu/belfold/2023/11/...-a-fidesz#
    - 2023. 11. 22. 21:41

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése