Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

ADAT(ik-t)OK

Most hozta a postagalambom.... szegény tökre kivolt, az utolsó km-eket már csak félszárnnyal tudta végigrepülni!



A tárgyalások nov 28., dec 04., dec 12., és dec.18.-a

...valszeg akkor már nyekeg is valamit. 9 órakor kezd és eddig nyilvános.

Cím: Budapest, Thököly út 97-101, 1146

Budapest Környéki Törvényszék

Gerry 2023.11.17 2184 olvasás 9 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

9 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • F
    Palesztinpártiak miatt fordult bírósághoz a TASZ .
    https://magyarnemzet.hu/belfold/2023/...hoz-a-tasz
    - 2023. 11. 18. 03:58
  • J
    Az, hogy egy földjéről kiűzés alatt állo több milliós nép mellett a XXI. században ne lehessen szimpátia tüntetést tartani Európa legkellősebb közepén ,egyenlő a szólás és vélemény szabadság teljes eltiprásával. Ahol még működik a demokrácia, azokban az országokban ez megengedett.
    Miért akarják elhitetni velünk, hogy mindannyian, a lerombolt kórházakban haldókló csecsemőket is beleérte felforgató gyilkosok?
    - 2023. 11. 21. 16:42
  • I
    Elmondja Palesztina, és a Cion történelmét!
    Izrael: miért éppen a Szentföld a zsidó otthon? - Novák Attila
    https://www.youtube.com/watch?v=2Fk-E...Fk-EC3JZVU
    - 2023. 11. 21. 18:56
  • A
    Egy ügy az agrárpénzek kifosztásáról, amelyet egy oligarcha fia hajtott végre, aki jelenleg is államtitkár.

    Ismert magyar milliárdoshoz köthető svájci bankszámlára is utaltak a minisztériumi milliárdokból.

    Egy ismert magyar milliárdos üzletember neve és egy hozzá kötödő svájci bankszámla is előkerült az Agrárminisztérium visszaélési ügyében, amit a Székesfehérvári Törvényszéken tárgyalnak – írja a Direkt36.

    A bűnügy elsőrendű vádlottja egy korábbi magas rangú kormányzati tisztviselő, Nagy János egykori agrárminisztériumi helyettes államtitkár. Nagyot azzal vádolja az ügyészség, hogy az ő közreműködésével fizetett ki a minisztérium egyik háttércége 2,2 milliárd forintot két ügyvédi irodának, amelyek a vádhatóság szerint nem végeztek ezért érdemi munkát.

    A portál szerint egy szeptemberi tárgyalási napon arról derültek ki fontos részletek, hogy mi történhetett ezzel a pénzzel, ugyanis a büntetőper bírája banki dokumentumokat ismertetett, bár ezt több vádlott ügyvédje is megpróbálta megakadályozni.

    Kiderült, hogy:

    - a pénzt megkapó ügyvédi irodák – amelyek vezetői szintén vádlottak Nagy János mellett – egy budapesti cégen keresztül egy svájci bankszámlára utaltak jelentős összegeket.

    - Ez a számla egy panamai offshore cég tulajdonában volt, amely a bíró által ismertetett iratok szerint egy magyar milliárdos üzletemberhez, Nobilis Kristófhoz köthető.

    - Nobilis feltűnése az Agrárminisztériumot érintő ügyben azért is érdekes, mert egyik fia, Nobilis Márton a miniszter kabinetfőnöke volt a pénzmozgások idején, és jelenleg ugyanennél a tárcánál államtitkár.

    A portál megkeresésére sem Nobilis Kristóf, sem a fia nem válaszolt.

    Az üggyel összefüggésben – mint megírtuk – pénzmosás miatt is zajlik nyomozás, de az ügyészség nem közölte, hogy kiket hallgattak ki.

    Figyelemre méltó, hogy Nagy János verziója teljesen máshogy fest. Az egykori helyettes államtitkár májusban részletes vallomást tett a bíróságon.

    Azt állította, hogy valójában felsőbb szinteken születtek azok a döntések, amelyek miatt bűncselekménnyel vádolják, az ügyvédi irodák díjáról pedig a miniszter, Nagy István döntött.

    A minisztert majd 2024-ben hallgatja meg a bíróság.

    A volt tisztviselő a bíróságon azt mondta,

    Én helyettes államtitkár voltam, és aki látott már közelről minisztériumot, az nem feltételezi, hogy egy helyettes államtitkár milliárdos szerződéseket talál ki.

    Nagy Jánossal szemben hivatali vesztegetés miatt is zajlik egy büntetőper, aminek tárgyalására múlt héten került sor.

    Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán közölte, hogy az ügyben pénzmosás miatt bejelentést tesz a svájci hatóságnál, mert nem bízik a Polt Péter legfőbb ügyész vezette nyomozásban. A parlamenti képviselő egyébként a pénzt Nagy István miniszterrel hozta összefüggésbe.

    Frissítünk!
    A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség vonatkozó közleménye szerint négy személlyel szemben folyik nyomozás egy több mint 2 milliárd forintos vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelésből származó pénzekre elkövetett pénzmosás bűntette miatt.
    A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség irányításával, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda pénzmosás miatt folytat nyomozást abban a bűnügyben, ami egy hűtlen kezelés bűntette miatt már a Székesfehérvári Törvényszék előtt folyamatban lévő bűnügyhöz kapcsolódik.
    A büntetőeljárás során az ügyészség bűnügyi eljárási jogsegélyt bocsátott ki a svájci bűnügyi hatóságok felé. E jogsegélykérelemre adott válasz adatai és a nyomozás során összegyűjtött bizonyítékok alapján eddig négy személy került gyanúsítottként kihallgatásra pénzmosás bűntette miatt. A gyanúsítással szemben valamennyien panasszal éltek. A bejelentett panaszok közül az ügyészség három panaszt már elutasított.
    A nyomozás még nem zárult le, az vizsgálati szakban tart. További tájékoztatás a nyomozás érdekében jelenleg nem adható.

    https://24.hu/belfold/2023/11/21/agra...jMcnjES0xs
    - 2023. 11. 21. 22:08
  • G
    "Ne hazudj!"

    Mózes Tízparancsolatában ez nincs benne.
    Amit Mózes a népének egy kőtáblán bemutatott, az egészen másképp volt héberül megfogalmazva:
    "Ne tégy felebarátod, társad, ( felebarát? és Társ? ,ez akkor természetesen csak egy meghatározott törzsi vérvonalra vonatkozott) hazug tanúbizonyságot"

    Aztán , hogy miért élünk ma így, a már a nem is normálisan vitatható hazugság özönben, ahol minden szenny "csatornából" a prolikat hülyítő hazugság cunami özönlik, különösen Magyarországon, a távoli Erec Izrael háborújában is, de minden elképzelhető témában hasonlóan.
    Mert milyen világ az, milyen Élet az, amely hazugságra épül?
    - 2023. 11. 23. 20:25
  • R
    "Akár tudomásul vesszük, akár nem, egy hipervezérelt mátrixban élünk, ahol a valóságérzékelésünket aprólékosan megtervezik, irányítják és végrehajtják annak érdekében, hogy irányítsanak bennünket, és abba az irányba tereljenek, amelyikbe ők akarnak. Az irány pedig egy poszthumán világ." https://www.bitchute.com/video/jVV1rn...1rn55o8sb/
    - 2023. 11. 24. 22:42
  • R
    Van itt baj ipeg elég, a nyekegők számára is ,.... Bukovszky Gergely -> Dr.Papp Éva emeritus professzorral beszélgettem az Egészségügyi Világszervezet új "Pandémiás megegyezéséről" és a 2005-ös "Nemzetközi Egészségügyi Szerződés" (IHR) módosításairól. Ez a felvétel kizárólag figyelemfelhívás jogi szakértők és a publikum részére egy kialakulóban lévő súlyos problémára. https://youtu.be/SKdYpIb0moQ?si=FyGn...3qVyh7ygBO
    - 2023. 11. 24. 22:46
  • R
    "A világjárványokról szóló nemzetközi szerződéssel állt elő az ENSZ Egészségügyi Világszervezete. A megállapodás segítené megerősíteni a nemzeti és regionális kapacitásokat, ezzel megelőzve egy újabb pandémiás helyzetet.

    De vajon mekkora beleszólása lenne ezzel az egyezménnyel a WHO-nak a szuverén országok egészségügyébe?

    Ez itt a kérdés! Kezdünk!"
    https://www.youtube.com/watch?v=BoeIZ...oeIZ1QxF74
    - 2023. 11. 24. 22:49
  • A
    MVSZ Sajtószolgálatának tegnapi nyilatkozata:

    Magyarok Világszövetsége

    "Robert Fico történelmi jelentőségű beszéde a pozsonyi várban

    Robert Fico kategorikus NEM-et mondott a WHO világhatalmi törekvéseire. Vajon Magyarország szabadságharcos szerepben tetszelgő kormánya valaha végre a sarkára áll-e ebben a magyar nemzetet puszta létében halálosan fenyegető ügyben?

    Immár több mint egy hete történt, de egy árva szó sem esett eddig róla a „teljesen szabad” és „pompásan független” fősodratú magyarországi sajtóban.

    November 17-én, a szabadságért és demokráciáért vívott küzdelem szlovákiai emléknapján a választásokon győztes SMER párt több száz résztvevővel az új kormányzást megalapozó kongresszust tartott a pozsonyi várban. A meghívott vendégek között a hozzánk eljutott hírek szerint amerikai, kínai, és más, közöttük magyar diplomaták is jelen voltak.
    Az eseményen beszédet mondott a párt elnöke, a negyedik miniszterelnöki mandátumához érkezett Robert Fico. Beszédében taglalta a kormánya előtt álló feladatokat és kihívásokat, külön fejezetet szentelve az Egészségügyi Világszervezet, a WHO kebelében zajló kendőzetlen világhatalmi törekvéseknek.

    „Ha valakinek a COVID-vakcinázásokkal kapcsolatban (a hivatalostól – szerk. megj.) eltérő véleménye volt, őket a társadalomra nézve veszélyeseknek nevezték. A média nyíltan így írt – emlékeznek –, idézem: »hogy minden oltatlan disznóként visítson majd kínjában«. Ráadásul kijelentették, hogy erőszakot kell alkalmazni mindazokkal szemben, akik elutasítják a »vírus-politikát«.
    Mára bebizonyosodott, hogy a mi szabadon megfogalmazott véleményünk a lezajlott vakcinázásról és a (korábbi) kormányzatnak a COVID-ellenes intézkedéseiről – amelyek durván sértették az emberi jogokat – helyes és indokolt volt. Egyik tanulmány a másik után bizonyítja a be nem vizsgált, kísérleti állapotban lévő vakcinákkal történt tömeges oltakozás botrányos következményeit.

    Igen, mint a (SMER) párt elnöke, és úgy is mint miniszterelnök megerősítem, hogy támogatni fogom az új kormányzati koalíció egyes politikusainak azon törekvéseit, hogy politikailag értékeljük azt, hogy 2020 és 2021 között a kormányzat miként tévelygett, és azt is, hogy vessünk egy pillantást a költekezés pénzügyi vetületeire, az olykor teljesen értelmetlen vakcina- és orvosi eszköz-beszerzésekre.
    Azt is egészen egyértelműen kijelentem, hogy a SMER, a szlovákiai szociáldemokrácia (pártja) – és én mint a kormány elnöke sem – nem fogja támogatni az Egészségügyi Világszervezetnek (WHO) a pandémiák elleni harc irányításában való felhatalmazását, a szuverén államokkal szembeni megerősítését. (Nagy taps)

    Ki kell mondani, hogy ilyen ostobaságot csakis azon kapzsi pharma-cégek agyalhattak ki, amelyek érzékelték egyes kormányoknak az ellenkezését a kötelező vakcinázásokkal szemben.
    A Szlovák Köztársaság Alkotmányával összhangban az Egészségügyi Világszervezetet erre feljogosító nemzetközi szerződést el kell fogadnia a Szlovák Köztársaság Nemzeti Tanácsának. Nem hiszem, hogy a szuverén szlovák pártok ehhez hozzájárulnának. A SMER párt és parlamenti képviselői biztosan nem!”

    Vajon Magyarország szabadságharcos szerepben tetszelgő kormánya valaha végre a sarkára áll-e ebben a magyar nemzetet puszta létében halálosan fenyegető ügyben? Vagy országunk még mindig ott tart Orbán Viktor miniszterelnöknek a vakcinázást erőltető, fenyegető kijelentésénél, hogy aki nem oltatja be magát, az meg fog halni!? A jelek szerint IGEN. Magyarország ugyanis nemhogy megpróbálna távolságot nyerni a világdiktatúrára törekvő WHO-tól, egyenesen keblére öleli azt, százfős WHO-regionális központ létrehozásáról döntve.

    A magyarországi sajtónak Robert Fico szlovák miniszterelnök bejelentéseinek elhallgatására való igyekezete érthető, de MEG NEM ENGEDHETŐ.

    A Magyarok Világszövetsége 2022. február 28-án elsőként figyelmeztetett a WHO képében lopakodó világméretű egészségügyi diktatúra veszélyére, és minden vezető testületének határozatával megerősítve követeli Magyarországnak a WHO-ból való azonnali kilépését."

    Rober Fico november 17-én elhangzott beszédének angol nyelvű felirattal ellátott részlete itt tekinthető meg: https://tube.doortofreedom.org/w/7p5BS78E5tNn8XNQx319ic
    - 2023. 11. 26. 09:36

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése