Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Utópia? Disztópia? Utópia? Disztópia?...

Az Úrnak 202?. évét írjuk. Hogy milyen "Úr"-nak, azt mindenki belátására bízom, vegyük a kezdést hát csak sima irodalmi közhelynek.

Beküldte: DJLaszlo

Oroszország megnyerte a háborút Ukrajna ellen, már fegyverszünetet kötöttek, békét még nem, Ukrajna a korábbi területének harmadára fogyatkozott, lényegében a nyugati területei maradtak csak meg független országnak. De tombol bennük a düh, a sértettség, a revansvágy - mármint a vágy, hogy ha már az oroszokkal szemben nem tudtak győzni, hát valakivel szemben mégiscsak fel tudjanak mutatni valamilyen sikert. És ehhez van is egy harcedzett - habár kétségtelenül megfogyatkozott - hadseregük.

A fenti év X hónapjának Y napján egyszercsak a magyar Parlamentbe becsapódik egy kelet felől érkezett rakéta, a fél Parlamentet romba döntve. Egy másik rakéta a Dél-Pesti Centrum Kórház felét dönti romba és a Hősök téri emlékműegyüttest is rakéta-találat éri, amely azt lényegében el is pusztítja.
A magyar radarrendszer a három rakétát egyértelműen Ukrajna felől észlelte érkezni, az orosz kémműholdak azonosították is a kilövés helyét, Ivano-Frankovszk (ukránul: Frankivszk) színhelyében, amely a maradék Ukrajna fővárosa. A nyugati (USA/NATO) kémműholdak nem észlelték a kilövéseket, sajnálatos módon éppen részben üzemzavar részben karbantartási munkálatok folytak rajtuk. Az ukránok természetesen tagadják, hogy tőlük indultak volna a rakéták, egyúttal megvádolják a magyar kormányt, hogy hamis-zászlós hadműveletként az elkövetők ők maguk voltak, és azért intéztek támadást saját maguk ellen, hogy ezzel teremtsenek ürügyet arra, hogy a NATO 5. cikkelyének alkalmazásba vételével visszafoglalják Kárpátalját, méghozzá NATO-segítséggel.

A NATO legfelső testülete össze is ül, és megállapítja, hogy egyértelműen Magyarország volt a provokátor a támadásban, szó sem lehet semmiféle 5. cikkely alkalmazásáról a javára, továbbá intik Magyarországot, hogy meg ne próbáljon katonailag fellépni Ukrajna ellen!
Közben az ukrán-magyar határon tűzpárbaj zajlik a két fél tűzérsége között, ahol is a magyar fél tényekkel igazolja, hogy az első lövéseket az ukrán oldalról adták le.
A NATO újfenti jelzi, hogy nem ad hitelt a magyar bizonyítékoknak és ismét inti a magyar felet, hogy ne provokálja az ukránokat. Itt már az EU is bekapcsolódik a konfliktusba és jelzi, hogy minden, Magyarországnak járó, támogatást felfüggeszt, továbbá az összes többi EU-s tagállamot is felszólítja, hogy semmilyen fegyver és humanitárius támogatást ne nyújtsanak az "agresszív és irredenta/revizionista" Magyarországnak. Az EU-s országok teljes egyetértésben elítélik Magyarországot, mint háborús uszítót és a Bizottság felhívásának eleget tesznek. Egyúttal lezárják Magyarország összes EU-s határát, egyedül Szerbia felől nyitott még a határ (de a szerbek be vannak szarva, mert megfenyegették őket, hogy nemcsak Koszovót, de Montenegrót is elbukják végleg, ha nem kussolnak, úgyhogy kussolnak - lévén, hogy előzőleg Albánia megkapta Észak-Macedóniát és bekebelezte Koszovót is, létrehozva a Nagy Albán Birodalmat).

Közben ukrán csapatok lépték át az ukrán-magyar határt és elsöpörve a magyar hadsereg 50 darab Leopárd harckocsiját és 200 darab Lynx pszh-ját, valamint pillanatok alatt leszedve a 25 db. Grippen vadászgépét már elfoglalták Nyíregyházát és közelednek Debrecen felé. A Leopárdok és Lynx-ek, valamint a Grippenek megsemmisítése annál könnyebben ment az ukránoknak Javelin, Carl Gustaf és NLaw tankelhárítót rakétákkal, mert a magyarok harcjárművei a csatatéren különös módon egyszercsak megálltak és nem tudtak semerre sem elmozdulni, a Grippenek hajtóművei pedig minden jelzés és átmenet nélkül manőverezés közben szintén egyszercsak leálltak és a gépek lezuhantak (később kiderült, hogy a fegyverekbe beépített immobilizer-ek voltak a ludasak a dologban, amelyeket ismeretlen helyről szintén ismeretlenek távvezérléssel bekapcsoltak, így biztosítva jó célpontot az ukrán fél erőinek).

A magyar csapatok hősiesen, de teljesen reménytelenül küzdenek tovább, hatalmas veszteségeket szenvedve élőerőben és maradék haditechnikában is, amikor a NATO úgy dönt, hogy a magyar agresszió tovább nem eltűrhető Ukrajna ellen, és ezért bevonulnak Magyarországra. Ennek következtében az időközben szintén NATO-szövetségessé lett Ausztria felől (Ausztria nem lép be a NATO-ba, "csak" kölcsönös segítségnyújtási szerződést köt vele, így őrizve meg a semlegességét) amerikai, francia és német csapatok nyomulnak be a Dunántúlra, velük vállvetve szlovák és cseh erők is, a Dunántúl déli részére horvát és olasz csapatok nyomulnak be (Szlovénia ebben nem vesz részt - állítólag a miniszterelnökük súlyos hányási tünetekkel kerül kórházba és nem tud parancsot adni a szlovén haderőnek a magyarok elleni fellépésre, amelyet egy telefonhívás előzött meg Melania T. részéről, hogy ne merészeljen ebben részvenni...), Románia felől egy több százezeres román hadsereg nyomul be a Tiszántúlra, úgy, hogy Szolnoknál átkelnek a Tiszán és elfoglalják a Duna-Tisza közét Kecskemét vonaláig. Debrecennél még összetűzésbe is kerülnek az ukrán erőkkel, akik szintén igényt tartanak a városra, végül a Piac utca vonalán demarkációs vonalat jelölnek ki a városban és azt két részre osztják egymás között. A szlovákok elfoglalták Nógrád és Heves megyéket, az Ukránok pedig B.A.Z. megyét és Szabolcs-Szatmárt, továbbá Hajdú-Bihar egy részét. Budapest különleges státuszt kap Pest megyével együtt, mert ennek a területnek az igazgatására - az itt élő nagyszámú zsidó származású emberre hivatkozva - Izrael kap mandátumot. Budapestet át is nevezik Judapestnek. Az IDF csapatai be is vonulnak Judapestre és kitűzik a Szabadság szoborra a - kissé módosított - izraeli zászlót: felül egy piros alul egy zöld sáv van, középen pedig egy sárga - a heraldika szabályai szerint valójában arany - színű Dávid-csillaggal. A zászlót a Judapesti zsidók kérésére kellett módosítani, mert közülük többen jelezték, hogy ők bizony magyar zsidók, ennyi megkülönböztetés jár nekik az izraeli hitsorsosoktól! Az izraeliek nem vitatkoznak velük, ismerik, hogy a magyar zsidók is pont olyan izgága barmok, mint a magyarok, hát rájuk hagyják a dolgot.

Mivel a magyar ellenállás eddigre teljesen megszűnt, így hát a NATO-EU Közös Megszállási Bizottság zavartalanul össze tud ülni és dönteni a (volt) magyar területek sorsáról.

Ausztria megkapja a nyugati megyék kb. felét. Szlovákia megkapja az ezután megmaradó Észak-Dunántúlt valamint Nógrád egészét és Heves megye egy részét. Horvátország megkapja a megmaradó Dél-Dunántúlt úgy, hogy Szlovákia és Horvátország között a határvonal a Balaton közepén húzódik (Keszthelyet még Ausztriához csatolják, hogy nekik is legyen egy kis "Plattensee"-jük). Románia megkapja Hajdú-Bihar déli részét, Békés megyét, Csongrád-Csanád megyét és Bács-Kiskun megyét, így létrejön a Nagyromán Birodalom Új Római Birodalom néven (előzőleg már megkapták Máramarost Ukrajnától és Moldova nagy részét is, továbbá Bulgária felét is - Bulgária másik felét Törökország vette "védnökségébe"), Ukrajna megkapja Szabolcs-Szatmár megye és B.A.Z. megye egy részét. Heves, B.A.Z megye és Szabolcs-Szatmár megyék nem a szlovákokhoz és nem az ukránokhoz került részein önálló cigány állam létesül Romanisztán néven, amelyet elsőként India, majd Banglades és végül Pakisztán ismernek el, de követik őket a NATO és az EU tagállamok is, valamint a teljes angolszász világ.
Judapest és Pest megye EU-Izrael néven Izrael külbirtoka lesz.

A valamikori magyar Parlamentet magyar kényszermunkásokkal helyreállíttatják és átalakítják zsinagógává, amely így a világ legnagyobb zsidó temploma lesz Salamon Második Temploma néven, központi kupoláján egy hatalmas arany Dávid-csillaggal.

A magyarokkal senki nem foglalkozik. Egyrészt a köztük - alapvetően a magyar nők között - pusztító népbetegség, az endometriózis miatt gyakorlatilag nem szaporodnak, másrészt nincs két magyar, aki egymással bármiben is egyetértene, továbbá annyira gyűlölik egymást, hogy még biztatni sem kell őket, hogy a másikkal ott toljanak ki, ahol csak tudnak - vagyis egyáltalán nem foglalkoznak azzal, hogy az országukat fel- és szétosztották, gyakorlatilag éjt nappallá téve feljelentéseket gyártanak a másikról, és ott utálkoznak egymás ellen, ahol csak tudnak.
Azért, hogy mégis kordában tartsák a maradék magyarokat létrehoznak egy Magyarfelügyeleti Hatóságot, amelynek a vezetője egy házaspár lesz, a Dobreszku-Gyurcseszku házaspár - akiket arról lehet felismerni, hogy a nő hord nadrágot, míg a férfi szoknyát - és ezek hatásosan gondoskodnak a még itt-ott lázadozó magyarok megfékezéséről, csak egyetlen gond ennél a szervezetnél a mértéktelen gumilövedék felhasználás. A nyugati gyárak nem tudnak annyi gumilövedéket gyártani, mint amennyit ezek fel ne tudnának használni. Igaz, hogy nyugati utazási irodák már olyan utakat hirdetnek, amelyek "magyarvadászatra" invitálják a turistákat, ahol a finnyásabbak gumilövedékkel lőhetnek a bennszülöttekre, míg a bevállalósabbak éles lőszerrel, előbbiek a leterített magyar bennszülöttet saját kezűleg megvesszőzhetik, míg utóbbiak részére igényesen kikészítik az elejtett magyar bennszülött bőrét, hogy otthon a kandalló előtt legyen min pihentetni a lábát a szerencsés turistának, külön ügyelnek a fan-szőrzet minőségi kikészítésére!

Kb. 203?-ra a magyar kérdés meg is oldódik, mivel az összes magyar így-vagy-úgy, de kihal. Viszont Romanisztán felvirágzik, mivel az orosz-ukrán háborúban mindkét oldalon elvesztett hadianyag fémkészletének összegyűjtésére ők kaptak nemzetközi koncessziót, így gyakorlatilag Európa és részben Észak-Amerika is innen szerzi be a vas-nyersanyagot. Ez okozott is Romanisztánban némi kis gondot, mivel a nagy tömegű vas-felhalmozás miatt ott a földkéreg kissé megsüllyedt és így keletkezett is egy második "Balaton" a Tisza folyó jóvoltából.

Mindenesetre mindenki boldog és elégedett a szerzeményével, főleg, hogy többé nem kell többé gondolni a folyton izgága és idegbeteg magyarokkal.
Romanisztán ugyan olykor-olykor hőbörög még ebben-abban, de ezt betudják annak, hogy a vezetője az az ember, aki korábban Magyarországot vezette, de a cigányoknak annyira megtetszett a nagy szája, a nagyotmondása és a hőzöngése - abszolút magukra ismertek benne! -, hogy végül saját, új hazájuk vezetőjének is őt választották meg, bizonyos Kalányos Győző Turbánt.

Itt a történet vége, hogy tetszett???

Gerry 2024.03.13 1151 olvasás 16 hozzászólás 1 értékelés Nyomtatás

16 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • M
    egyáltalán nem tetszett....
    - 2024. 03. 13. 17:40
    • Gerry
      F'ujjj! Randa ellenzéki! Se Utó.. se Disztó.... akkor nálad csak egy a fontos, a Pia!
      - 2024. 03. 13. 18:34
      • D
        Hát, bátyám, mán a pia, meg a pi/n/a sem fontos mára. Én már az az öreg bika vagyok, aki azt mondja: "Szaladjunk fiúk, mert már jönnek is!..." Nemsokára küldöm az "inverz"- cikket is...
        - 2024. 03. 13. 20:15
    • D
      Reméltem is, hogy nem fog tetszeni. Nekem sem tetszett, amikor írtam. A görbe tükör is tükör, és ha abban valaki délceg daliának látszik, hát akkor tényleg nagy a baj a "daliával". És úgy gondolom, hogy a folyamatok egyébként logikusan vannak leírva, és az a legfőbb baj, hogy - szerintem - egyáltalán nem irreálisak.
      - 2024. 03. 13. 20:06
  • F
    Volt egy ilyen kísérlet, a Don-kanyar 2-hét alatt cirka 150000-magyar katona veszett oda, aki maradt fogság vagy hazatért a főtiszteknek kötél.Lakosság napjainkig halálig üldözve.
    Ami precíz hogy a külföldi technika biztos hogy, irányítható máshonnan is nem hülyék ezek zsidók.
    A nagy egybesülés után ezek egymást vernék agyon, az biztos hét szentség összevesznének területen,valláson,Istenen még a délibábon is.
    - 2024. 03. 13. 17:41
  • G
    Napokon belül ünnepeljük 1848 március 15-ét!

    1848 februárjában jelent meg Marx Kommunista Kiáltványa.
    A Kiáltvány kezdő szavai: "Kísértet járja be Európát".

    Oroszország megnyerte a háborút Magyarország ellen.(kétszer is) A forradalom és szabadságharc 1849-ben elbukott.
    A sötét "kísértet", amely az idő múlásával még sötétebben, nemcsak bejárta Magyarországot, hanem tartósan, mind a napig itt is maradt.

    Aztán azóta is, minden háborúját, forradalmát, rendszer változását, Magyarország elvesztette, nagyon hasonló következményekkel mint az ijesztőnek tűnő fenti cikkben olvashatunk.
    176 évvel ezelőtt kezdődött, és "itt a történet vége".
    Éljen március 15 ..........
    - 2024. 03. 13. 20:24
  • F
    Kis olvasni való,hosszabb hétvégére.Nagy Töhötöm
    JEZSUITÁK
    és
    SZABADKŐMŰVESEK
    https://mek.oszk.hu/12400/12486/12486.../12486.pdf
    - 2024. 03. 14. 06:05
  • L
    Nekem se! Odáig még el voltam, hogy a parlamentet találat érte, aztán többszöri nekifutásra kivégeztem, azaz elolvastam. A hányinger megkörnyékezett többször is, de ez abból is fakadhat, hogy az antibiotikum erre fajult, majd rendbe szedem magam. DJLászló! Nem szeretnék ilyen utópiát! Sajnos nincsenek barátaink a környező országokat elnézve, az országot elkótyavetyélték, a magyarság éhkoppon, szegénységben tengődik, és sok pióca szívja a vérünket, ez sajnos még reálisan is igaz. A magyar vér nem a magyarokat gyógyítja, és alig várják, hogy egy fiatalt pl. balaset miatt simán kibelezzenek, élve. Nincsenek jó érzéseim a jövőt látva, nézve. De ez azért meredek írás! Kemény! Sajnos az embereket nézve: Nos, még mindig csak lesnek ki a szemükből, bárgyún, tehetetlenül. Talán érzek némi összetartást, de még sokaknál nagy a gőg.
    - 2024. 03. 14. 23:24
    • D
      Semmit nem remélek jobban, mint, hogy az, amit deliráltam SOHA NEM FOG MEGVALÓSULNI!!!! Ez egy szcenárió volt. Ha úgy tetszik: katonai helyzet felvázolása. Amilyet a vezérkarok számtalan mennyiségben gyártanak. Mondhatod, hogy én ugyan miféle "vezérkar" vagyok??? Nos, semmilyen (habár?...). Az, hogy az EUNATO-ban jelenleg "feketeseggűek" vagyunk - egyértelmű. Az, hogy a környező országok kivétel nélkül utálnak bennünket: tény. Az, hogy a népünk jelentős részben olyan, amilyennek leírtam: sajnos tény. Az, hogy egyszer már kollektíven nekünk estek: az is tény. Igen: ez így együtt hányinger-keltő. Talán tenni, tennünk kéne ellene? Megpróbáltam felrázni a még felrázhatókat. Nálad ez sikerült. Várom a további dühöngő kommenteket!
      - 2024. 03. 15. 10:05
  • F
    Van benne potenciál,akik a borsodi részen laknak érzik a lényeget a mondani valónak oda valóban jól jönnének a kínai rendőrök!
    - 2024. 03. 15. 05:49
  • D
    Szabadkőműves-illuminátus forradalmaink (19848-49, 1918-19, 1956) ünneplésével kissé óvatosabban kellene bánnunk!
    Az abban résztvevők – főleg a köznép – jóhiszeműségét, tisztességét és hősiességét egy pillanatig sem kétségbevonva – a helyükön kéne kezelnünk. Másképpen nem a forradalmat – már ha az volt egyáltalán? – kellene ünnepelnünk, hanem a közembereket, a honvédeket, az ispotályosokat, és talán a katonai vezetőket. Mert ők minden tiszteletet megérdemelnek. De ezek a "forradalmaink" egytől egyik kintről szított, “csinált” korai “Majdanok” voltak – az akkori, a régi (királyos) rendet velejéig gyűlölő szabadkőműves-illuminátus banda akarta/használta fel és ki a nép jóhiszeműségét saját aljas céljai eléréséhez. Ez a szomorú igazság. Mi meg balekok voltunk mindehhez – mint oly sokszor már a történelemben. De a politikusokat ünnepelni???
    - 2024. 03. 15. 10:48
  • D
    Várady Antal: Magyarok Istene

    Még ki se hűlt a kiontott meleg vér
    Szörnyű csatatéreden ősi Segesvár,
    Letarolt ugaron holt némán megfér,
    A magyar s az orosz, de a varjú repes már,
    De vijjog az ölyv, kerenget a kánya,
    És jön az éj, a halál leánya,
    És betakarja sötéten a halottakat.
    A holdvilág kél, felhő megszakad,
    Kísértetes óra jön, most üt az éjfél,
    Szörnyűbb a mező sápadt holdfénynél.
    Fehéregyházán kong az óra,
    Élőknek nyugovóra, holtaknak virradóra.
    Vérrel csapzott hajával büszkén kél egy:
    – Föl, honvéd, föl, utánam! Magyar, éledj!
    S kivonva szívéből a dárdahegyet,
    int a seregeknek: – Előre megyek,
    S ti szálltok utánam! – És indul előre,
    A holdsugarakkal átszőtt levegőbe,
    S a holt sereg újra kíséri; megyen
    Az égre tekintve, átszállva hegyen,
    Felhőbe vezérli vérmosta hadát,
    S a holt had kíséri az új Csabát,
    Csak vértelen ajkaikon ha jő ki
    Egy ámuló sóhaj: Petőfi, Petőfi!
    – Előre Honvéd! Ha levertek a földön,
    Én holt hadainkat csatára költöm,
    És megostromolom velük ím az eget!
    Már ott repül, egy-egy csillagvár integet,
    – Nem azt, nem azt! Tovább, tovább!
    És fölverik a tejút ezüst porát,
    S száguldanak a Göncöl rúdja felé,
    A Kaszások arannya megreng belé,
    Megküzd a Bikával, mely csillaghabot hányt,
    Letiporja rohanva az égi Oroszlánt,
    S betör ifjú hadával az égi falon,
    Angyalseregek közt van riadalom!
    Csak úgy hullik a csillag, az égi azúr
    Repedezve sziporkáz! De nem nyugszik addig,
    Míg honvéd hadával elér virradtig
    A hetedik égbe, hol trónol az Úr.
    – Isten atyám, nem láttad bizonnyal,
    Hogy telik a föld meg vérrel, iszonnyal,
    Hogy győz lenn az ármány? A véres agyart
    Nem látod, amely torkára támadt
    Valamikor hős Zrínyi apánknak,
    S amely megtépi most a magyart?
    Elárulva ott lenn, elhagyva, leverve,
    Elhoztam ím őket te fényes Egedbe,
    Tudod nevemet mindentudó levén,
    A Talpra magyart zengettem én,
    S ha mivoltomat itt nem értenék,
    Mondd meg nekik, én írtam a Magyarok Istenét!
    Mosolyogva, ragyogva lehajlik az Úr,
    S egy csillagrózsát homlokára szúr,
    Egyet szívére, és eláll a vér,
    Petőfi égi otthonába tér.
    A trón körül Attila hegedűse,
    Árpád királyok igriceinek őse,
    S Tinódi várják, s a dalos Balassa,
    S hogy lantos véreit ott találhassa,
    Egy csillagos felhő-terembe nyit,
    Ott találja Gvadányit meg Berzsenyit.
    S a többi mind-mind általöleli,
    Az égi trónterem velök teli.
    Magyar szó hangzik Hadúr trónusán.
    De alighogy köszöntik, mind lenéznek
    A föl-le kárpiton, elhal az ének,
    S remegve függnek a földi tusán,
    Lenn vége már a harcnak, vége, vége,
    Holt csendes a hazának messzesége.
    Egy pont a legsötétebb, némán áll most,
    Tört kardok pendülnek meg, az Világos.
    Bitófák nőnek ki a véres földbűl,
    Ezernyi sírhalom még ki se zöldül,
    S csörög a lánc, ropog a gyilkos fegyver.
    Petőfi látja: – Hát az Ég így megver?
    Testvérek, nézzétek! – és nézik, nézik,
    S a lándzsaseb újra feltört, s vérzik, vérzik.
    Ekkor az Isten büntető kezével
    Még egyet készül sújtani reánk,
    De villám jobbját alig emelé fel,
    Hogy végleg zúzza szét szegény hazánk,
    Petőfi csillagos homlokát megrázza,
    És az Isten-trónhoz ugrik vakmerőn,
    Belekap az Isten fölemelt jobbjába:
    – Megállj, ne tovább! – A napkoronázta főn
    Megremeg a glória; csudálva nézi,
    Elhűlve látják égi vitézi.
    Lángpallosú angyalok, szent seregek,
    Elhallgatnak a megrémült egek.
    – Petőfi, mit merészelsz? – Ej, uram,
    Látom letiporva vérben, borúban
    A haldokló magyart, s te mégse szánod,
    Még új villámot küldenél utánnok?
    Hagyj békét nékik! – Zúgva rájatörnek,
    Vonszolják onnét. – Dalnok, vakmerő!
    Megbántod központját az égi körnek,
    Aki maga a teremtő erő?
    De az nemhogy rájok tekintene,
    El sem ereszti az Úristen jobbját:
    – Hát miért vagy a magyarok Istene?
    S a haragos Úristen földerül,
    Egy mosoly reszket át a Mennyországon,
    Halk ének zendül víg kíséretül,
    És mond az Úr: – Elég, vissza, villámom!
    Kerüld eztán a földet, melyen él
    Árpád eléggé bűnhődött magyarja,
    Legyen elég, mert még ledöntenél,
    Te vakmerő! Legyen, mert Petőfi akarja!
    S fölzendül az ének, letelt a próba,
    Megszenvedett e nép, megszenvedt valóba’.
    Petőfi, óvd, s ha mégis vétkezett,
    Ragadd meg néha a sújtó kezet,
    S a Himnusz dalnokával együtt
    Kérjetek jobb esztendőt,
    Mert megbűnhődte már e nép
    A múltat s jövendőt.
    - 2024. 03. 15. 16:48
  • J
    Hallgassa meg mindenki, akinek ideje van, ezt a beszélgetést. Sok mindent megmagyaráz:
    Itt egy értelmes ember, akit a jobb oldali holdudvar megpróbál lejáratni.
    https://www.youtube.com/watch?v=WC-79...C-79xXadzE
    - 2024. 03. 15. 18:45
  • G
    "Ne vedd túl komolyan az Életet! Úgysem éled túl."
    Confucius

    Talán úgy is lehetne gondolni rá , hogy a világon uralkodni látszó gonoszság, pusztítások, embertelenségek, egy távoli, általunk nem látott értelemben, valami fontos szerepet töltenek be?
    Persze nem mint valami jót, de az emberi mértékeknél nagyobb körülményeket figyelembe véve: szükségeset.
    A nyugalomra egy Embernek a megoldás talán az lehet, ha úgy nézi az egészét az Emberiségnek, mint a nagy és végtelen Természetet.
    Az öntudatunk az, amely képessé tehet bennünket arra, hogy saját nemzeti történelmünket, ha szükséges az egész világét, kívülről, távolból, tudjuk szemlélni.
    - 2024. 03. 15. 18:47
  • G
    Jó írás. Azért remélem mikor becsapódik az a rakéta tele lesz a parlament ülésező lopitikusokkal. A honvédség felduzzaztására meg kapásból mehet az összes hivatali csinovnyik a frontra az ispánokkal az élen(volt is róla szó nemrég , hogy mehetnek ingyér honvédségi wellnes hétvégére továbbképződni), ehhez jönnek még az összes halőrök vadőrök meg a többi léhűtő. A sereget a nádor vezeti, ott lesz majd a főseregben az igazságügyi miniszter, mint országbíró, Semjén fővadászmester, Rogán tárnokmester, a szárnyakon az egyházi bandériumok az esztergomi és kalocsai érsek vezetésével valamint számos püspök nagy buzogánnyal a kezükben, mivel az egyház a fegyverviselést nem engedi, de a buzogány nem minősül annak. Eme hősies sereg hetekig feltartja az ukránokat folyamatos utánpótlást kapva rendőrségtől míg hősiesen meg nem semmisül. Magyarország felosztása utána a fennt leírt módon megtörténik. Azonban a délről ördögány szultán által elindított migráncs akindzsik elözönlik az országot és nyugatnak tartanak, amit a szüvetségesek feltartóztatnak. Viszont ekkor polgárháború tör ki francországban, ami tovább terjed angililiára majd germanisztánra így ők kénytelenek kivonni kotonáikat. Eztán mivel az ukrán hadsereg távol van a fronttól keleten a szovjetek újra támadást indítanak ami lefoglalja az ukránokat. Erre a maradék magyarok egy János vezetésével fellázadnak. Gyurgyev lmbtq Leibstandarte-ját lezúzzák, megszerzik fegyvereiket és csodálatos módon jahvei támogatással kiűznek minden ellent az országból sőt még az elcsatolt részeket is visszaszerzik. Így Magyarország Lázár módjára 'kelj fel és járj' Jancsi lesz. Eztán egész Izrael ide települ és Heppi End!
    - 2024. 03. 15. 22:49
  • D
    Mi történik itt? – NATO-tagok fenyegetik Magyarországot

    A NATO tagjai figyelmeztették Magyarországot, hogy veszélyes az a közeli viszony, amelyet Oroszországgal ápol – írja a Reuters.
    A lap David Pressmant, az Egyesült Államok szélsőségesen magyarellenes budapesti nagykövetét idézte, aki szerint nem lehet figyelmen kívül hagyni azokat a biztonsági veszélyeket, amelyek a magyar kormány viselkedése folytán kialakultak.
    (Hír a Pesti Srácokon 2024.02.18.)
    - 2024. 03. 18. 13:51

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése