Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Rendkívüli bejelentést tett Szijjártó Péter

Magyarország határozottan elítéli az Izraelt ért drón- és rakétatámadást, kiállunk Izrael mellett ebben az esetben is - mondta a Facebookon élőben közvetített videóüzenetében Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap. Hozzátette: a jelenlegi információk szerint az Izraelben élő, kettős állampolgársággal is rendelkezők és az ideiglenesen ott tartózkodó magyar állampolgárok közül senki sem volt érintettje az éjszakai támadásnak.


A tárcavezető felidézte: Irán drónokkal és rakétákkal egy súlyos támadást intézett Izraellel szemben. Ez egy olyan támadás, amely minden eddiginél súlyosabb eszkalációs kockázatot hozott a közel-keleti konfliktus során.

Magyarország határozottan elítéli az Izrael ellen indított támadást. Kiállunk Izrael mellett ebben az esetben is - jelentette ki a videóban a miniszter.

Nekünk ebben a konfliktusban természetesen a legfontosabb feladatunk az, hogy a magyar emberek biztonságáról gondoskodjunk. Éppen ezért a nagykövetségeink a térségben természetesen 24 órás szolgálatot teljesítenek. Az izraeli, az iráni, a szíriai, a jordániai, a libanoni képviseleteink is érintettek ebben a munkában

- mondta a Szijjártó Péter.

Az adatokat ismertetve közölte: Izraelben 24 magyar állampolgár lépett közvetlenül kapcsolatba a nagykövetségünkkel az éjszaka folyamán. Szerencsére valamennyien jól vannak, sőt a jelenlegi információink szerint az Izraelben élő kettős - magyar állampolgársággal is rendelkezők - és az ideiglenesen ott tartózkodók, turisták vagy üzleti, oktatási céllal kiutazott magyar állampolgárok közül senki sem volt érintettje az éjszakai támadásnak.

Ha valaki mégis bajba kerül, akkor tőle azt szeretném kérni, hogy a nagykövetségünk ügyeleti számán, illetve a konzuli szolgálatnál azonnal jelentkezzen

- hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter. Hozzátette: a legfrissebb hírek szerint a Ben Gurion repülőteret újra megnyitották, ugyanakkor járatmódosításokra kell számítani, ezért arra kérnek mindenkit, aki Izraelbe vagy Izraelből szeretne repülni, mindenképpen az adott légitársaságnál, ahol a jegyét megváltotta, alaposan informálódjon.

Szijjártó Péter elmondta, hogy Iránban jelenleg 74 magyar állampolgárról tudnak, velük a lehetőségekhez képest folyamatosan veszik fel a kapcsolatot telefonon. Egy magyar család jelezte, hogy el kívánják hagyni az országot, számukra a nagykövetség, illetve a konzuljaink a lehetséges segítséget természetesen mindehhez megadják.

Jordániában két magyar állampolgár jelentkezett az ügyeleti telefonszámon, ők is biztonságban vannak. A miniszter megjegyezte: itt még fontos elmondani, hogy Jordánia légterét is lezárták. Ez most Magyarországra tartó vagy Magyarországról oda repülő járatot nem érintett.

Legközelebb majd kedden hajnalban érkezne Ammánba a WizzAir járata, majd indulna is vissza Budapestre. "Egyelőre nem biztos még, hogy ez a járat közlekedni tud, ezért a kollégák ott helyben felkészülnek arra, hogy ha magyar állampolgárok ragadnak esetleg az ammáni repülőtéren vagy Jordániában", akkor segítsünk nekik - mondta, hozzátéve: minden olyan magyar állampolgárral kapcsolatban vannak, akikről tudják, hogy a térségben tartózkodnak.

Szijjártó Péter arra kér mindenkit, aki a térségben tartózkodik és még nem tette meg, regisztráljon konzuli védelemre. Hozzátette: ha valaki bajba kerül, akkor a nagykövetségeinken vagy a konzuli szolgálat ügyeleteinek telefonszámán azonnal jelentkezhet és kérhet segítséget.

Videóüzenete végén Szijjártó Péter újra kijelentette: Magyarország határozottan elítéli az Izraelt ért drón- és rakétatámadást. "Kiállunk Izrael mellett és azt gondolom, hogy a nemzetközi közösség felhívása a felelősségteljes viselkedésre és az eszkaláció elkerülésére még soha nem volt annyira fontos, és soha nem volt annyira érvényes, mint éppen most" - mondta a külgazdasági és külügyminiszter.
https://www.portfolio.hu/global/20240414/rendkivuli-bejelentest-tett-szijjarto-peter-680443

Belabacsi 2024.04.14 2483 olvasás 17 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

17 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • D
    Majd pont Hunrael nem fog kiállni Izrael mellett???
    A teljes magyar politikum mindenestül (kormányoldalastúl és ellenzékestűl) egy ócska, büdös, szar, lefizetett, zsidóbérenc banda.
    És ezen jottányit nem enyhít, hogy a muszlim bagázs is ugyanilyen mocsadák, szar, hitvány csürhe.
    - 2024. 04. 14. 21:02
    • Gerry
      Ebben viszont nem vétózlak meg!
      - 2024. 04. 14. 21:35
  • F
    SzijjÁrtó jövőhéten Erdélybe fog imádkozni valamelyik nyeregben de ha az kell Sztúpában pörgeti mani-korló-t. Közben elmondja ez az igazi vallás?!
    - 2024. 04. 15. 05:09
  • G
    A kis genocide szíjj ártó lett, felkéretlenül, Magyarország hangja?

    Kussolt mint szar a fűben, amikor Izrael lebombázta Szíriában az Iráni nagykövetséget, 12 ártatlan embert megölve, néhány héttel ezelőtt.
    Lebombázni egy nagykövetséget bárhol, az egy háborús főbűn a nemzetközi törvények értelmében. Visszavágni a sértett országnak jogos!
    Aztán, hogy milyen volt az iráni drón és rakétatámadás, azon el lehet gondolkodni, és levonni a következtetéseket.
    Senki nem halt meg!
    Előre figyelmeztették Izraelt a támadásról, így mindenki, még a katonák is, menedéket találtak.
    Egyetlen egy lakóházat, kórházat, iskolát, templomot nem ért találat.
    Izrael és szövetségesei szépen lelőtték az összes drónt, egy nagy tűzijátékot rendeztek.

    De akkor, mi volt az értelme az egésznek?
    A több száz drón előre küldése, nem csak figyelem elterelés volt, hanem pénzbüntetés! is. A drónok néhány ezer dollárból elkészülnek. Az ezeket lelövő rakéták meg dollár milliókból.
    Miközben Izrael és barátai szorgalmasan lövöldözték a drónokat, Irán kilőtt egy féltucat rakétát arra az izraeli katonai támaszpontra, ahonnan a repülő gépek felszálltak és lebombázták a nagykövetséget Szíriában.
    Ez volt a váratlan meglepi. Ugyanis Iránnak olyan rakétái is vannak, amelyeket se az amerikai se az izraeli légvédelem nem tud hatástalanítani.

    Gondolom ez lelassítja az izraeli agresszivitást Irán irányában, még akkor is ha a kis szíjj ártó teljes mellszélességgel bárhogyan is "kiáll"
    - 2024. 04. 15. 13:34
  • J
    Milyen különös, hogy az iráni viszontcsapásra már készen álltak a dron és rakátaelháritók Usa és brit segitséggel, bezzeg a Gáza ellenes hadmúveletről lemaradt mindenki. Nem sérült meg most Izsraelben senki, mégis tervezgetik az újabb támadást a cahálék Irán ellen. Mindezt annak ellenére, hogy a nyugati szövetségesei sem ajánlják számukra ezt. Abból elkezdődhet a 3.vh. a totális energia válsággal megtetézve.
    Az iráni vezetés már eddig is nagyon türelmes volt a jordán partiakkal szemben, mert egyetlen megtorlás sem történt eddig az iráni atomtudósok meggyilkolásáért és a forradalmi gárda vezetőjének ocsmány kivégzéséért az elmúlt évtizedekben.
    Az önvédelem joga megillethetné Iránt és a világ többi államát is, nem csak ezt az egyet.
    - 2024. 04. 16. 15:15
  • D
    Ha a kormánypolitika azt gondolja/reméli, hogy ha mi is Izrael farvizén úszunk, akkor majd a vezérhajó - az USA, Izrael fő protektora - farvizén is úszhatunk ezzel együtt: akkor a kormány nagyon téved!
    Az USA ugyanis Izraelt minden körülmények között meg fogja védeni, de minket: soha.
    Ahogy annak idején is azon drukkoltak, hogy úgy forduljunk szembe Németországgal, hogy abba belebukjunk, és emiatt lekössünk vagy tíz német hadosztályt - míg ők "partra szállhattak Normandiában" lényegesen kevesebb német erőkkel szemben.
    És ez egy Trump alatt sem fog jottányit sem változni, sőt főleg ő alatt nem!
    Ezért a hűségnyilatkozatoknak az égvilágon semmi értelme Izrael mellett.
    A magyar külpolitikának két dolgot kellene folyton és folyamatosan hangoztatnia:
    "Magyarország tanulmányozza a kialakult helyzetet.
    Magyarország tudomásul veszi a kialakult helyzetet."
    Ennyi.
    - 2024. 04. 16. 15:41
  • Gojpofi
    Egy hír bekezdése a mai Nemzeti Hírháló-mailing-ból... nem érdemes leközölni az egészet, mert így is tudjuk miröl van szó...

    Idézet

    Az informátor és az angolszász küldetés - Az Avalon projekt üzenete, amelytől a hideg kiráz!
    Patricia Harrity április 15, 2024

    "2010 januárjában a Project Camelot 11 oldalnyi információt kapott egy bennfentestől, aki 2005-ben fizikailag is jelen volt a vezető szabadkőművesek találkozóján a londoni Cityben. Amiről szó esett, az csontig hatolóan dermesztő." - figyelmeztet Bill Ryan, aki a Project Avalon alapítója. Kiterjedt és magyarázó, rendkívül fontos prezentációt készített arról, hogy 13 évvel ezelőtt első kézből tanúja volt a Föld bolygóra vonatkozó illuminátus terveknek, és figyelmeztetett egy harmadik világháborúra, amely biológiai és nukleáris lesz.
    Bill Ryan azt akarja, hogy ezt az üzenetet eszkalálják és a kínai hírszerzés és katonai parancsnokok is felvegyék, és ennek oka szerinte "az, hogy "először is, ha ez badarság, akkor nem számít, de ha ez egy valóban komoly fenyegetés, akkor ők azok, akiknek tudniuk kell róla." Azért, mert az első nukleáris válaszuk, amelyet provokációra terveztek, az a dolog, ami ezt az egészet lángra lobbantja"...
    - 2024. 04. 17. 10:41
    • Gerry
      ....az úgy kezdõdött, hogy visszaütött? Aztaaa!
      - 2024. 04. 17. 10:43
  • D
    Az illuminátus-szabadkőműves Pénz-Háttérhatalom pontosan tudja, hogy az irdatlan pénztömeg, amit birtokol - valójában nem ér semmit.
    Ezért elkezdte reáliákra váltani a pénzét (földekre, valódi terméket előállító vállalkozásokra), és egyúttal eldöntötte, hogy - ellentétben a/z időközben felrobbantott/ Georgia-i Tanúkövek első posztulátumával - mára már nemhogy 500, de csak 100 millió ember is elég neki ezen a bolygón.
    Ugyanis tekintetbe vették, hogy az Emberiség által folytatott HERDÁLÁS 8 milliárdos lélekszám-nagyságrendben fenntarthatatlan és folytathatatlan.
    HERDÁLÁS alatt (én, és nyilván ők - ettől még nem tartozom ebbe a bűnszervezetbe!) a nyersanyagok és köztük is első helyen a fémek (ezeken belül a ritka föld-fémek) végleges elherdálását kell érteni!!
    Konkrét példával: a mindenki által ismert kis májkrém-konzerv értékének 90 %-át maga a hordozó fémdobozka képviseli - és máig dobjuk ki a szemétbe, amelyből a visszanyerés esélye még a 10%-ot sem éri el.
    A ritka földfémek elHERDÁLÁSánál meg legelső helyen az "okostelefonok"-at kell érteni, de minden más elektronikus kütyüt, például most az orosz-ukrán és izraeli háborúkban elpusztított összes drónt, "okos"rakétát és társaikat.
    Ez tehát a (végleges) HERDÁLÁS.
    Ezért tehát ez az illumi-mansory banda úgy gondolja, hogy mindegy milyen áron, de minél előbb pusztuljon az emberiség 99%-a, igaz, hogy pár évet majd el kell tölteni a minimum 200 méter mélyen lévő (atom) bunkerekben, míg a sugárzás és a fertőzések az elviselhető/kezelhető szintre süllyednek, de utána fasza kis hely lesz ez a Föld nekik, ahol minden birtok minimum fél-Magyarország méretű lesz bölénycsordákkal, töméntelen vad állattal, amikre kedvükre vadászhatnak a luxus kastélyaikból.
    Egy a gond: azt az életszínvonalat valakiknek fenn kell majd tartani.
    És ezek a valakik nem lehetnek hülye emberek, hiszen az elektronizált világuk magasan szakképzett - minimum üzemmérnök tudású - szakmunkásokat fog igényelni.
    És itt egy kérdés marad:
    Vajjon ez a kvalifikált társaság meddig fogja tűrni ennek a mocsok bandának az uralgását?????
    A kérdés ganz teoretisch volt.
    - 2024. 04. 17. 11:52
  • D
    Félszázad múlva.
    Ötven év telt el, – már nem éltem –,
    De egy nagy csoda történt velem:
    Sírom megnyílt, – üh öröm árja,
    S lelkemnek megnőtt újra szárnya.

    Üdvözöltek a fák, virágok,
    Mint visszatért régi barátot,
    S lelkem száz örömtől repesve,
    A “mult” Budapestjét kereste.

    Új város lett és szerte rajta
    A lakosság mind sémi fajta;
    És a nyelv, amit hallunk benne;
    Mintha nem a mi nyelvünk lenne.

    A “bazilika”? – rég nem az már,
    Belé ma sok hithű zsidó jár,
    S ha szombaton feljön a csillag:
    Ezer arcon hálakönny csillog.

    Ünnep van s a “Mojse-szigetre”
    Száz automobil zúg, ki és be:
    S szárnyas közúti omnibuszba’
    Ezer zsidó megy a cirkuszba.

    Látványosság! – Barnum utóda,
    Morgenstern Árpád lett azóta:
    És mutogatna sok ritkaságot,
    Mit a világ keveset látott.

    Hétfejű bornyú, négyes ikrek!
    De legtöbben csak azért mennek:
    Mert hirdeti sok plakát, hogy két
    Körösztényt, élve látni ott még!!!

    Gyerünk innen, gyerünk csak vissza,
    Könnyemet a föld pora issza:
    Koporsóm bezárul búsan zörögve,
    Meg vagyunk már mi baszva – mindörökre.

    (Lőwy Árpád)
    - 2024. 04. 18. 11:39
  • J
    - 2024. 04. 18. 14:48
    • D
      Túl azon, hogy én, mint valódi magyar, 150 év iszlám uralom után az összes muszlim iránt nulla együttérzést "érzek", az ilyen fotóknak pedig - Goebbels és a Pravda-propaganda és a liberális sajtó után - nem hiszek! Ez is az is (a zsidók is!) átkozott pokolfajzatok!!! Mennél több döglik meg belőlük, annál jobb a világnak!!!
      - 2024. 04. 18. 15:56
  • G
    Értelmeset, frappánsat, de "stílusosan" mondani
    Laci,
    "Ez szimplán hangzik ....Így nincsen hatása! Mondhatta volna szebben , kis lovag."
    CYRANO
    Minden adott szövegben vannak szavak, amelyek kihangsúlyozzák mondanivalónkat, érzelmeinket, az adott témával kapcsolatban. Ezek a stílus értékkel bíró szavak, amelyek stílushatást keltenek. váltanak ki

    A rosszul választott szavak ellenkező hatást váltanak ki, mint ami értelmes és frappáns ........
    - 2024. 04. 20. 19:49
    • Gerry
      Kedves Laci
      Nem segít a düh magában, egyedül,
      gondold át mi bánt és feszít belül,
      mert igaz az; disznólkodni szabad
      de holnapodra a füstje sem marad.
      Ezért erőltesd meg utoljára magad,
      's mártsd sűrűbb vitriolba tolladat!
      - 2024. 04. 21. 11:03
      • D
        Meggyőztél Gerry!
        - 2024. 04. 22. 09:17
  • J
    https://www.novinite.com/articles/225...+President
    Lengyelország kész befogadni natos nuleáris fegyvereket, hogy erősitse a keleti szárnyát. Es hogy tovább gyöngítse Európa biztonságát.Na gyere! Ekkora barmot, mint ez a Dudás!
    Remélem, ez a nem lesz kötelezo a V4-ek számára!
    - 2024. 04. 23. 13:11
  • G
    Egy malac berúzsozva

    Orbán Victor és Yoram Hazony interjú:

    A napokban történt.
    Orbán itt az európai muszlim tömeges bevándorlást kritizálta, ami megváltoztatja a befogadó ország kultúráját, mert a
    kereszténység és az iszlám összeférhetetlen.Büszkén kijelentette, hogy az Ő vezetésével, Magyarország megvédve határait, büszkén megmaradt kereszténynek! (még meg is tapsolták)
    Hát akkor nézzük csak!
    Ábrahámi vallások? (Ábrahám volt az első zsidó a világon)
    zsidó vallás
    kereszténység
    iszlám

    Mint tudjuk, a keresztény? Magyarországon, a zsidó vallás reneszánszát éli, most éppen.
    Elképzelhető e az, hogy viktor nem a lanyhuló magyar kereszténységet félti a muszlimoktól, hanem az országban pezsegő új reneszánszot?

    De, mit mondhat egy malac berúzsozva ........
    - 2024. 04. 23. 17:25

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése