Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Bírósági határozat van róla: Sorosék műve a Covid–19

Igaz, ez még mindig az indexes rohadt zsidó banda, de hát ha már Csicsa-Picsa is azt mondja, akkor ..., tényleg akkor mi van? Csak idő kérdése volt, mikor jutunk el idáig: immár bírósági határozat mondja ki, hogy a Covid–19, tehát az új koronavírus okozta világjárványt Soros György, a Rockefellerek és Bill Gates bocsátotta az emberiségre. A történelmi verdiktet két perui város, Chincha és Pisco fellebbviteli bírósága hozta meg. Mit lehet erre mondani? Már itt volt az ideje.



Sokan ismerjük Einstein örökbecsű mondását:

A világon két dolog végtelen: az univerzum és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.

A bon mot igazsága újra meg újra bizonyítást nyer, legújabban egy perui törvényszék ítélete nyomán. Történt ugyanis, hogy Chincha és Pisco városának fellebbviteli bírósága a napokban határozatban mondta ki, hogy a koronavírus-világjárvány a bűnös világelit mesterkedésének a műve,

konkrétan a milliárdos spekuláns Soros Györgyé, a Rockefellereké (sic!) és Bill Gatesé, a Microsoft tulajdonosáé.

Másképpen: a közvélemény által is ismert és sokak által propagált összeesküvés-elméletek immár jogi alappal is rendelkeznek.

No de joggal kérdezheti az olvasó, miképpen merült fel egyáltalán, hogy a szóban forgó bíróság meghozza ezt az ítéletet.

Nos, az említett testület késlekedett egyik ügyfele fellebbezésének elbírálásával, és indokként a pandémiát adta meg. Ez még rendben is lett volna, hiszen a világjárvány valóban fennakadásokat okoz. Csakhogy a chinchai és piscói törvényszéki dolgozók nem elégedtek meg ennyivel, és hozzátették, hogy a pandémia legfőbb tulajdonsága a kiszámíthatatlanság, kivéve azok számára, akik előidézték.

Egy titkos szervezet ugyanis szupertitkos módon irányította és irányítja most is a Covid–19-vírus terjedését az egész világot behálózó szervezeteiken keresztül.

A továbbiakban meg is nevezik ennek a világméretű hálózatnak a kézben tartóit Soros György és Bill Gates személyében, amiben nincs is semmi újdonság, hiszen nevezett milliárdosok régóta kedvelt célpontjai az összeesküvés-elméletek kiagyalóinak. Most azonban belép egy új szereplő is a konspirátorok közé, pontosabban nem is csak egy szereplő, hanem egy egész család: a Rockefellerek. Ők – Soros, Gates és a Rockefellerek – mindent előre látnak, nem úgy, mint a szegény piscói és chinchai bírák, név szerint Tito Gallegos, Luis Leguía és Tony Changaray. Merthogy ők jegyzik a fenti, leleplező erejű határozatot.

Persze ezzel nincs még vége az ügynek, a szóban forgó bíróság felügyeleti szerve, az Ica városában székelő ODECMA (Oficina Desconcentrada de Control de la Magistratura) vizsgálatot rendelt el a határozatot aláíró három bíró ellen. Az ODECMA azzal érvel, hogy

a Covid–19 – ahogy azt a kutatási eredmények egyértelműen bizonyítják – állati eredetű, nem pedig emberi beavatkozás terméke.

Mindez azonban nem hallgattatja el az összeesküvés-elméletek gyártóit, akik szerint titkos társaságok, a fent említett természetes személyek – a Rockefeller család új, eddig még őket nem keverték bele –, sőt, az 5G-hálózat okozza a vírus terjedését. Nem törődve azzal, hogy utóbbi még csak kevés helyen épült ki.

Végtére is teljesen logikus: a bíróságnak sikerült egy olyan univerzális ürügyet találnia, amely megkérdőjelezhetetlen mentséget szolgáltat a lustaságra és a késlekedésre.

[url]https://index.hu/kulfold/2021/01/13/mar_birosagi_hatarozat_van_rola_sorosek_muve_a_covid-19/[/url]

Posta Imre 2021.01.15 1664 olvasás 10 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

10 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Gerry
  • Mormi
    Müller nyunyóka igen csak törölgette a karját a kamerák kereszttűzében, csak épp magát az oltás beadását hagyták ki valahogy a felvételből! Mily érdekes, nem de? Totál hülyének nézik még az egyébként valóban hülyéket is! Rockefeller kb úgy a világ összes országában vigyáz az emberiség egészségére, lásd mint az "Egészségügyi Világszervezet" megalapítóját, nálunk az ÁNTSZ megalapítója, stb...Mert olyan jó ember! Aggódik az egészségünkért mint Bill Geci és kedves felesége alapítványa! Persze, minden mögött Soros "Swarc" Gyuri bá áll, a Rothschildok meg a többi a fasorba se bujkálnak! Milyen jó, hogy tele a bolygó titkos meg nem titkos bio laborokkal, amik természetesen na kiknek a kezében is vannak, mint finanszírozók, működtetők? Tán nem kéne hagyni, hogy mindenki számára ők nyomtassák a "SEMMIT!" A "HATALMUK FORRÁSÁT JELENTŐ FIZIKAILAG IS MEGJELENÍTETT SZÁMOKAT!" Egyből megszűnne a hatalmuk! Sehogy sem értem, hogyan tudott egy kazár faj ekkora hatalomra szert tenni az emberiség felett? Közben meg valójában vannak sejtéseim róla, hogy hogyan! Az emberi-segg sajnos könnyedén hülyíthető, távirányítható! A többség mindenféleképp!
    - 2021. 01. 15. 12:52
  • L
    hát nem igazán jó, hogy zsindexen megjelent ez a nyájasan mosolygó, ejnye-bejnyéző cikk. Nagyon kezdi már az igazság a maszkos zombik fejét is megközelíteni, és mielőtt továbbjutna, akkor bedobnak egy ilyen ellehetetlenítő, tőben kimetsző cikket nekik, hogy ha legközelebb hallják, csak megcsócsálják a fejüket: ja, tudod, az konteós cucc... tipisch zsidresz taktika...mondjuk ez az agyatlan embermassza még ezt se vágja, nemhogy a lényegét ennek...
    - 2021. 01. 15. 15:05
  • J
    Arról is volt maláj bírósági határozat, hogy a korábbi amerikai és brit politikusok háborús bűnösöknek lettek nyyilvánítva néhány közel-keleti szuverén állam megtámadása, földig rombolása miatt. Az ítélet végrehajtására azóta sem került sor. Sőt a" Tonibler elitélt", aki eskü alatt állította , hogy Szaddamnak atomfegyvere volt, most bújuk elő és próbálkozik újabb vezető szereppel. Az ő hazug állítása indíttta el végül Irak lerohanását. Talán még a onnan irányuló menekültáradat is neki köszönhető.
    ....................................
    Bili már nem tudja, mire költse a befolyt hasznot. Ő állítólag a legnagyobb földtulajdonos Amerikában. 18 államban vett földet, kb 1000 négyzetkilométer nagyságban.
    https://www.forbes.com/sites/arielsha...4e1bfb6096
    Kisvasútja még nincs, de repülőgére, luxusautói igen. Lassan utóléri a nemzeti gázszerelőt földbirtok tekintetében.
    - 2021. 01. 15. 15:50
  • Hazafinak
    Ahol ma a világ tart, nem határozatok kellenek, hanem kilövési parancs! Kérdem én csak költőien, -Hol vannak azok a szuper mesterlövészek?!Tűz!
    - 2021. 01. 15. 16:19
    • Mormi
      Kedves Hazafinak! Mióta mondom én is ezt már! A világ tele bérgyilkosokkal, mesterlövészekkel, de egyik sem szeretné beírni a nevét a történelem lapjain a jók oldalára! Pedig ma már egy profi mesterlövész puskával egészen szépen szét lehetne lőni több ezer, százezer kártevő parazita búráját! Mert az a biztos! De hát sajna nem nagyon nyüzsögnek a jelentkezők!
      - 2021. 01. 15. 22:00
  • Hazafinak
    Igen! Jó lenne ha már itthon mozdulna meg valami. De a nagy porondtól függ mindig a hazai napi esemény. Ennek tükrében:

    1.bp.blogspot.com/-NCcaCLCu0GI/X__T48msovI/AAAAAAABQdM/GXS8fMW9RsUL9ZlMCjxg840lcKnFFZb4ACLcBGAsYHQ/s1600/SealedIndictments.jpeg

    Minden államban ezrével a katonák. Ne3m nemzeti gárda. A Lázadási törvény" életbe lépett. Bident sem fogják beiktatni. A tetü média is fel lesz függesztve és közben a lezárt vádiratok személyeit kezdik letartoztatni.
    Tudom. Milyen jó lenne ha már a hazai eseményekről mondhatnánk ezt. Ami késik, nem múlik. A nagy porond után jönnek a kis porondok.
    - 2021. 01. 15. 17:49
  • J
    A Covid vakcina egy operációs rendszer, amely át tudja programozni a DNs-ünket.
    https://www.globalresearch.ca/mrna-co...ne/5734464
    Ehhez az innovációhoz kellett egy Bili nevű infomatikus .+ a másik két újvilág rendszergazda.
    - 2021. 01. 16. 20:07
  • J
    https://www.globalresearch.ca/10-thin...es/5734303
    A kísérleti covid vakcinákról. Nem gátolják a ferzőzés terjedését:
    ]
    - 2021. 01. 17. 18:48
  • A
    Mi van a vaccinában?:
    "Mi van az oltóanyagban?
    1. malária élősködő
    2. 4 db HIV vírus szekvencia - AIDS tüneteket produkál majd, lerombolja az immunrendszert,
    - HIV 1gp120 és a 2019nCOV fehérje tüskéinek meghatározott szakaszai nagyon hasonlítanak
    - Átfedés van a két vírus között
    - AIDS-inzertek a COVID vírusban: 80.,150.,260.,680. szakasz
    - különböző helyekről származnak a szekvenciák: tájföld, kenya, india, india
    3. 157 db módosított DNA elem vagy protein (PATENT US 8.243.718.B2), melléktünetek nem ismertek…
    - nano-elemek
    - ChAdOx1 nCOV-19 oltás (Pfizer-Biontech)-ban a vírus, ennek a hordozója a ChAdOx1 ún.: adeno/vektor vírus.
    - nano-elemek Microsoft Patent US 2019 / 038084 - nyomkövetést tesz lehetővé
    - fertőtlenítő anyagok
    - konzerváló anyagok
    - antibiotikumok
    A nanotechnológia:
    WO 2020/060606 A1 (2020.03.26.) Microsoft világszabadalom…
    elektronikus cheap….vérnyomást, kort, nyomonkövetés stb. tarthatnak nyilván…
    A Pasteaur intézetben dolgozták, fejlesztették ki.
    A vírus származási alapja az egykor természetes SARSCOV influenza vírus (légzési elégtelenség), ami fel lett „javítva”… (madárinflu, sertés influ stb.)
    Vietnámból származik (jegyzékszám (Hanoiban 031589) 2003 előtt
    Tovább fejlesztett verziói (fejlődéstörténet):
    - SARSCOV 1 2003 (Patent EP 1 694 829 B1; Patent US 012.8224.A1)
    - SARSCOV 2 2011 (Patent US 8.243.718 B2)
    - SARSCOV 3 2020 = Covid19 (előző + 4 HIV szekvencia és nanoelemek)
    Atyja: Dr. Frédéric Tangy Pasteaur Intézet igazgató – Wuhanba ő juttatta el."
    https://youtu.be/ervsEwB7kOc
    - 2021. 01. 23. 00:30

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése