Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Kultura


kultura.gif (5 KB)

De csak azok számára akik még értik vagy szeretnék megérteni a kultúra szó jelentését.

Módosítva 2024.03.16

A foci lufi

Shalom, shalom, Hegyeshalom! Eme történet látszólag semmiben nem kapcsolódik, jelen latrina jellegű létünkhöz, amit egyszerűen hívjunk mindennapi életnek. De csak látszólag. Figyu! Kalandozásaim újabb szeletét szeretném megosztani, eme fényes tekintetű olvasótáborral. Történik mostanság ugyanis, sok első vagy nem annyira első vonalbeli „európai” foci csapattal kerülök karnyújtásnyira. Hogy mi ez az idézőjel? Nevében európai, kinézetre nem is tudom minek nevezzem? Keverék, csokoládégyári mellós, Rémusz bácsi unokái, dzsihadista, putrilakó maki?

Kazár királycsinálás és a háborús előkészület

Abasár Nemzeti Emlékhely https://www.facebook.com/harrachpeter...ef=sharing Harrach Péter 2021. szeptember 8. · 🇭🇺 Nemzettudatunk fontos eleme a nemzeti emlékezet, mert a nemzet a múlt, a jelen és a jövő magyarjainak közössége. Az Abasáron zajló régészeti feltárás bővíti Aba Sámuel, harmadik királyunk 👑 életéről és tevékenységéről alkotott ismereteinket. Ez a hely is a történelmi emlékhelyek sorába került. 🏛

Elvész a nyom 2. A herceg

"Drágffy Gergely maga ült a traktoron és szántotta a megmaradt földet, reggel négykor kelt és késő este került csak ágyba. De az ötszáz holdra zsugorodott birtok néhány év alatt kivirult a keze alatt. Az elhanyagolt épületek visszanyerték régi alakjukat, az istállók megteltek gondosan ápolt tenyészállatokkal. Azonban a lassanként visszatérő jómód semmit sem változtatott az elkezdett életmódon. Gergely továbbra is reggeltől estig a gazdaságot bújta, a hercegné pedig a kerti ágyasai között matatott, hiába volt újra kertésze. Talán a megszokás tette, de lehet, hogy volt ebben a munkába menekülésben valami egyéb is: az önvédelem magábazárkózása egy környező idegen világgal szemben. Lent az országúton cseh urak autói nyargaltak, idegen emberek ültek a hivatalokban és gyűlölettel néztek föl a várra, mely az ő propaganda-szólamaik ellenére is konokul hirdette tovább is az ezeréves magyar múltat.

Citadella

"Én nem csináltam istent országomból, hogy szolgaságra hajtsa az embereket. Nem áldozom fel az embereket az ország oltárán. Hanem azért alapozom meg országomat, hogy megtöltsem vele az emberek szívét, hogy vele lelkesítsem őket, mert az ember többet számít nekem az országnál.

GILGAMES eposz

A Gilgames eposz, az egyik legősibb elbeszélő költemény, jelentősége abban áll, hogy történelemkönyvként elmeséli a régmúlt eseményeit, ráadásul hihetetlenül alaposan. Ez a történelemkönyv sok esetben megerősíti az addigi elképzeléseket, melyeket a régészeti leletek alapján állítottak fel, illetve maga a Biblia is merített az itt leírtakból. Ennél csak egy régebbi eposz létezik, a Teremtés eposz, mely a Föld teremtését meséli el.

1984

Sziasztok! Megint részlettel jövök. Gondolataim az idézet végén. "De ha nem valódi is a háború, mégsem értelmetlen. Felemészti a fogyasztási javak fölöslegét, és segít fenntartani azt a sajátos lelki atmoszférát, amelyre egy hierarchikus társadalomban szükség van. A háború, ezt látnunk kell, ma már tisztán belügy. A múltban valamennyi ország vezető csoportjai - ha felismerték is közös érdekeiket, s ennek következtében korlátozták is a háború pusztító jellegét - egymás ellen harcoltak, s a győztes mindig kifosztotta a legyőzöttet. Napjainkban egyáltalán nem egymás ellen harcolnak. A háborút mindegyik vezető csoport saját alattvalói ellen indítja, s a cél nem az, hogy területeket hódítsanak meg, vagy a hódítást megakadályozzák, hanem az, hogy a társadalmi struktúrát érintetlenül fenntartsák. Maga a „háború” szó éppen ezért megtévesztővé vált.

Julianus barát hazatér első utazásáról

1236. december 27. „A domonkos barátok, miután ezeket a Magyarok Történetében megtalálták, megszánták a magyarokat, akiktől származtak, hogy mind az ideig hitetlenségben tévelyegtek. Elküldtek hát négy barátot a keresésükre, hogy Isten segedelmével megtalálják őket, ahol csak tudják. Annyit tudtak a régiek írásaiból, hogy keleten laknak, de hogy hol vannak, nem is sejtették.” (Riccardus fráter beszámolójából)

Van-e és ha igen, miért nem...szent-e a korona és mikor...?

Veronika hívott pár éve és jót beszélgettünk. Azért keresett, mert engedélyemet kérte, hogy a könyvében használhatja-e, amit itt olvasott nálunk, tőlem..., ami a Szentkoronát illeti, vagyis, szó szerint: Ez a korona nem az a korona! Jó régen lerágtuk már ezt a cupákot is. Úgy látom, ő még nem végzett vele, bár a következtetése élces. Magyarság nélkül mit sem ér...és ez a magyarság már biza csak fángli szarkaláb, sőt még annak is hígított. Annak idején Kózsdi is innen merítkezett..., de hát lefutott körök ezek. Kit érdekelnek?

Wass Albert: Elvész a nyom

"A professzor odabicegett a rozoga székhez és leült. – Amerikai pap? – kérdezte. – Igen – bólintott a másik – valamikor európai voltam én is. Egy falunak voltam a papja, lent, messze keleten, egy kis országban, amit Erdélynek hívnak. De az régen volt. Még egy másik Európában. Ezt itt, ezt az Európát most látom először. Meg vagyok döbbenve tőle. Ez az új Európa nem sokra becsüli a tudósait, hogy deszkát őriztet velük. A professzor gyanakodva nézett a vendégre. – Európa nem tehet erről – felelte lassan – Európa a valóságban nincs is többé. Szétosztották maguk között a barbárok.

Egy zsidó szekta próbálja felforgatni Közép-Kelet-Európa rendjét

Ez mi ez reggel a szememet bökő reklám. Pokorni Lia-hasonmás , aki pszihológus és összerittyent egy szépirodalmi valamit, Nóbel-díjat...ajvé és córesz, ezek a picolóógus-nácik még a végén leleplezik a náci zsidókok szektájékát? Mi készül itt? Ki? Ki készül itt, hol? A történelem kevéssé ismert fejezetét tárja- és építi fel a Nobel-díjas Olga Tokarczuk. A Jakub könyvei lenyűgöző irodalmi teljesítmény! Olga Tokarczuk: Jakub könyvei [Księgi Jakubowe] – Vince Kiadó, 2022 – fordította Körner Gábor – 912 oldal, keménytáblás kötés – ISBN 978-963-3031-08-7

Putyin világforradalmat jósolt, és bejelentette az új korszak kezdetét

Ajvé és ezt nekem csak most kell megtudnom, hogy cionista világ-vége apokaliptikusan ránk zuhan? Mi lesz a zügyésszel, bíróval, szihiáter szakértővel? Újra gondolják a zéletüket? Most még a FEMA táboroztatás előtt? Nem hiszem, de a titkosszolgálat (a cég) majd ezt is megoldja! Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint a világtörténelem új szakaszba lép, amelyben csak a valóban szuverén államok tudnak magas növekedési dinamikát felmutatni. Az „Erős eszmék egy új kornak” elnevezésű fórum célja az volt, hogy olyan ötletekkel álljanak elő, amelyek segítenének Oroszországnak a nyugati szankciók okozta károk minimalizálásában, valamint az orosz gazdaság versenyképességének és az oroszok életszínvonalának javításában.

Masszív zsidózás harsogott egy hangszóróból a Blaha Lujza tér villamosmegállójában

Meghekkelte a titkosszolgálat a rendszert Inverz-pegazussal. Én természetesen elhatárolódok minden ilyen nyilvános szerepléstől, véleménytől és fogalmam sincs miért akarják elővenni újra az In-Kal-os 2006-os Köztársasági Őrezredes kirúgásom történetét, mikor éppen onnan indult a moszados történet. Lehet, hogy a cionista gyíkemberek állnak az újvilágrendes harsonázás mögött? A Blaha Lujza tér eklektikus miliőjéhez szokott fülnek és szemnek kevés dolog számít figyelemfelkeltőnek vagy megbotránkoztatónak, hétfőn délelőtt mégis olyan történt ott, ami még az edzett blaházóknak is szokatlan volt.

Hivatalos: Moszkva arra utasítja a Zsidó Ügynökséget, hagyjon fel tevékenységével az országban

Nem értem, most akkor Mogyoróországba alijázik az összes inkognita rogántónis újmagyar titkosszolgálati hazaárulós pereputty? Szochnut- Szochnut, már így is fél judapest a nevükön van, mit "védett ház", az Andrássy út 100%-ban az ismerősöm szerint. Szerintem ez hülyeség. Nem ott lenne a homofób felvonulás, ha így lenne, vagy nem? A szervezet az izraeli kormányzati vezetőkkel egyeztet arról, mi legyen a válasz

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése