Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Koronavírus: nagy változás a Facebookon

Még 10-20 év és kiderül, hogy a kínaiak, amerikai-zsidó megbízásra, moszkvai segédlettel és vatikáni áldás mellett svájci lopott aranyfedezet mellett lemérgezték az egész rohadt cionista bilgecis világot. Ja nem is. Ez csak szájerszfingsön! Az újraindult társadalmi vita miatt a Facebook többé nem tiltja le a COVID-19 betegséget előidéző koronavírus mesterséges eredetét hirdető bejegyzéseket.



"A COVID-19 eredetének feltárására indított vizsgálatokra tekintettel, illetve az egészségügyi szakemberekkel folytatott konzultációkat követően a jövőben nem fogjuk eltávolítani a COVID-19 mesterséges eredetével kapcsolatos állításokat alkalmazásainkról" - olvasható az IT-vállalat szóvivőjének e-mailen megküldött csütörtöki közleményében, amelyben hozzátették: továbbra is együttműködnek egészségügyi szakértőkkel, hogy lépést tarthassanak a járvány folyamatosan változó természetével, és rendszeresen frissítik felhasználási feltételeiket az új tények és fejlemények tükrében.
A Facebook többé nem tiltja le azokat a bejegyzéseket, amelyek a koronavírus mesterséges eredetét hirdetik.
A Facebook többé nem tiltja le azokat a bejegyzéseket, amelyek a koronavírus mesterséges eredetét hirdetik. A kép illusztráció, forrás: Getty Images

A szabályok megváltozását elsőként a Politico című hírportál jelentette, miután Joe Biden amerikai elnök utasítást adott szerdán a hírszerző ügynökségek vezetőinek, hogy "kettőzzék meg erőfeszítéseiket" a koronavírus-járvány eredetének feltárására, beleértve azt lehetőséget, hogy a kórokozó SARS-CoV-2 vírus egy kínai laboratóriumból kerülhetett ki.
Több mint 16 millió törölt bejegyzés

A közösségi hálózatok üzemeltetői a járvány kitörése óta folytonos nyomás alatt állnak, hogy kiszűrjék felületeiken a pandémiával kapcsolatos hamis információkat. A Facebook szerint eddig a felhasználási feltételek megsértése miatt több mint 16 millió félrevezető bejegyzést törölt a koronavírussal, illetve a vakcinákkal összefüggésben.

A vállalat egyébként februárban jelentette be, hogy kibővíti az alkalmazásain törlésre kerülő állítások típusainak listáját, amelyre akkor felkerültek a koronavírus mesterséges eredetével kapcsolatos tartalmak is. A Facebook szóvivője közölte, hogy - egészségügyi szakértők tanácsait követve - a vállalat rendszeresen frissíti ezt a lajstromot.


Bizalmas hírszerzési jelentés

A hét elején amerikai kormányzati tisztségviselők közölték, hogy tudomásuk van egy bizalmas hírszerzési jelentésről, amelyet Donald Trump korábbi amerikai elnök hivatali ideje alatt köröztettek kormányzati keretekben. E szerint a jelentés szerint a Vuhani Virológiai Intézet három munkatársa 2019 novemberében annyira lebetegedett, hogy kórházi kezelésre szorul. Azt azonban nem tudni, hogy az amerikai hírszerzés mennyire tartja megbízhatónak ezt az értesülést.
[url]https://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/fertozo_betegsegek/cikkek/koronavirus_nagy_valtozas_a_facebookon/20210528115120?autorefreshed=1[/url]

Posta Imre 2021.05.31 1836 olvasás 18 hozzászólás 1 értékelés Nyomtatás

18 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • J
    Érdekes, hogy olyan állam vádolja Kínát a vírus kifejlesztésével, amelyiknel 100-nál több katonai biolaborja van a világ minden részén. Itt, tőlunk is nem messze, Ukrajnában, Grúziában, Bulgáriában is vannak ilyenek. Nem kizárt, hogy nálunk is, de el lehet rejtve valamilyen gyógyszerkutási együttműködés fedőnév alatt.
    - 2021. 05. 31. 13:50
    • Posta Imre
      Jázmin a "kínai" laborok is az üvék. Ezt már bebizonyították rég. Ez egy színjáték. Maciék adják az alapanyagot a kísérletekhez. Ők a "poligon" és közben úgy tesznek, mintha mise történne, persze dehogy. A japán 731-es egység is vígan élte napjait, nem lettek elszámoltatva, sőt! Ez itt egy kibaxott kísérlet és mind benne vannak a "csúcsról".
      - 2021. 05. 31. 13:56
  • L
    Következő lépéshez érkeztük, ennyi történt. Attól tartok ez az irányított káoszt csak fokozni fogja.
    - 2021. 05. 31. 15:04
  • balu
    Elég libsi a csajszi hangvétele, de ha már Kína a téma, melegen ajánlom. A vidi német, de van hozzá autotranslate. A vidi végén megjelenik egy reklám a bal felső sarokban mintegy a folytatásra, ez szeretett vezérünk és a kínaiak bensőséges kapcsolatát elemzi. Ezt is melegen ajánlom.
    - 2021. 05. 31. 16:35
    • S
      Balu. Orbán még nagyobb szarban lesz ha Zsitanyjahu nem tud győzni Izraelben.<br />Az Ádám Ráhel nevű zsidó nő - az Izraeli rádió itteni hangja - azt mondja hogy Bidééknek nagy szerepe van abban hogy egy Naftali Bennett - Yair Lapid kormány jusson hatalomra Izraelben is, egyelőre kérdőjel mi lesz, de a disznóképű Netanjahu bukni látszik, még semmi sem biztos persze.<br />Jövőre itt is választási cirkusz, nyárra kiengedik a birkákat legelni, őszre viszont új forgatókönyv kell - ami már kész - hogy milyen mutáns jöjjön, amivel be lehet szaratni a birkákat és valahogy el lehet húzni a választásokat, hogy az usabeli fajtestvéreik ne tudjanak itt is úgy csinálni mint az USA-ban, jó mi? Egymás elől akarják elcsalni a “dolgokat”.
      - 2021. 05. 31. 20:14
      • balu
        Szerintem nagyjából le van ez zsírozva. Ábrahám népe lezárja történetének előző fejezetét, mely egy furcsa Izráel nevű képyődmény körül formálódott és visszatér a kazár őshazába: Ukrajnába, Lengyelországba - nomeg hozzánk. Ezzel Bibi története is a végére ér, lehet, hogy Viktorunké is, az új korszak új vezetőt kíván. Egy ilyen Lapid - Bennett stb. "kormányra" már csak a kiürítés levezénylése jut.

        Ebben a kontextusban - izráel népe áttelepül hozzánk - érthetőbb az itthoni oltásmánia is, ami majd ősszel átmegy tömeges kihalásba és immár nem vész- hanem hadi helyzetbe, a katonák az utcákon, ami azért sehol máshol nincs, a hadsereg parancsnokának leváltása egyik percről a másikra, az, hogy oltás nélkül be sem akarják majd engedni a katonákat a laktanyába stb. Nálunk vagy nem lesz semmilyen választás, vagy csak formális (mint eddig). Az EU-val feleselő Viktor hasznosabb lehet ehhez a célhoz, mint az EU-megszállott Böszmené, szóval lehet, hogy marad a Vezír. És ahogy hajdan Meciar Szlovákiájára mondták, hogy "Szlovákia lesz az a f.sz, amivel az oroszok megkúrják EUrópát" most majd mi leszünk az a f.sz, amivel a kínaiak kúrják meg a helyi kazár központokon keresztül. Olyasmi, hogy "magyarok" ebben a képletben csak mint zavaró tényező szerepel.

        Jelzem az se volt vitás, hogy kínai vakcinát fogunk gyártani és szerintem az se kérdés, hogy ez a kínaiak egyik feltétele volt a hitelhez, ugyanúgy, mint az egyetem - meg gondolom egy rakás egyéb, amiről nem is tudunk. Srí Lanka egy kikötőt adott nekik, de már régebben befészkelték magukat Pireuszba is, amikor a görögök voltak szarban és nem akartak EU-s vagy IMF már nemtom milyen hitelt. A szerbek se véletlenül fognak kínai vakcinát gyártani, ha lehet, még nálunk is jobban eladósodtak a kínaiaknál. És vajon az 5G telepítésénél milyen technológia lesz/van preferálva? Amúgy nem tudom hányan néztétek meg a videót, meg utána az "Orbán-Kína" tengelyről szóló folytatását, de azért tettem be, mert megéri megnézni és értelmezni.
        - 2021. 06. 01. 11:41
  • Z
    Mond csak Imre, meg kapod az e-maileket amiket küldök? Már mindkét címedre küldöm
    - 2021. 05. 31. 20:09
    • Posta Imre
      Csak egy címem van. Mit kűcc? Nem látom.
      - 2021. 05. 31. 20:11
      • Z
        Hát utoljára ezt küldtem. Itt minden le van írva (előre) http://reparti.free.fr/schwab2020.pdf?fbclid=IwAR1dyGLXN3RWWuUhegIxED-PFdcYg-r44lXJ8YRZBIMV2EspYaaNyrgjmpE
        - 2021. 05. 31. 21:12
  • Vizilo
    Zorbán körül is szorul a hurok nemsokára " Füstbe ment Terv " de hadd szivassák egymást a kiválasztottak !
    - 2021. 05. 31. 20:19
  • Z
    Meg ezt is https://www.cityam.com/pentagon-funded-filter-that-removes-covid-19-from-blood-given-emergency-approval/
    - 2021. 05. 31. 21:14
  • J
    Az épülő Nemzeti Oltóanyaggyár nem nemzeti, hanem kínai vakcinát gyárt majd.Jaj ne!
    https://hvg.hu/gazdasag/20210531_Sino...oanyaggyar

    Csak ki ne derüljön, hogy ez is a tőlük vett hitelből épül és kínai gyógyszerészek dolgoznak majd benne!
    - 2021. 05. 31. 22:30
  • J
    A szerbek is kínai vakcinát fognak gyártani: https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold...em/2zsl5z9
    - 2021. 05. 31. 23:04
  • J
    Mindenki kínai vakcinát gyárt, ezért nem csoda, ha kifogyott az amerikai halálosztó börtönvakcina . Utolsó oltakozás helyett Arizonában most bevezetik a gázzal történő ítéletvégrehajtást, amely anyagában is a nácik által a II.vh ideje alatt alkalmazott eljárással azonos.
    https://www.theguardian.com/us-news/2...-documents
    - 2021. 05. 31. 23:31
  • A
    Benjamin Fulford, 2021. május 31

    ""A hatalom legmagasabb fokán döntöttek arról, hogy a világ egyszerűen nem működik", és egy magas rangú európai király szerint nagykereskedelmi átalakításra van szükség. Az MI6, a CIA és más hírszerző ügynökségek szerint a jelenleg zajló „járvány teljes egészében kábítószer-kényszerítő erőfeszítés”, és azt jelenti, hogy „a világ összes polgári kormányát népirtásban gyanúsítják”.

    Összefoglalva: a világ katonai és hírszerző ügynökségei arra a következtetésre jutottak, hogy a nyugati polgári kormányokat egy sátáni kultus eltérítette és el kell távolítani.

    A folyamat Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök eltávolításával kezdődik - állítják Moszad forrásai. "Ez a különleges karakter nagyon nehéz, és a hozzá hasonló ember eltávolításának egyetlen módja az, hogy kezelje őket" - mondta a királyi család forrása. Ennek következménye, hogy Netanyahu rengeteg zsarolási biztosítással rendelkezik, és bizonyos garanciákat kell kapnia a hatalom lemondásáért cserébe. Mindenesetre most még Rothschild családi tulajdonban lévő propagandaközpontjai is, mint az AP, jelentik eltávolítását. https://apnews.com/article/middle-eas...ec262713be

    A tényleges legidősebb kazár maffiavezető leváltása után a nyár folyamán kampány zajlik a civil kormányok többségének megtisztítására, több forrás egyetértésben áll. Az Amerikában található külön MI6 forrás megerősítette a földi cselekvést, mondván:

    „Valami igazán nagy dolog zajlik most. A The Cabal vezető tagjai lemennek. Gates már nincs a rendszerben. Eltűnt. Egy szót sem szóltak róla. Most Fauci a sor. Aztán találd ki, ki következik, Matt Hancock, akit Boris Johnson követ. Az emberiség felébred. "

    Ezek a tisztítások előkészítik a terepet a második világháború utáni intézmények, köztük az ENSZ és a BIS teljes átalakításához - állítják a források.

    "Összefogás történt a világ hírszerző ügynökségei között, mert közös ellenségünk van" - így jellemezte a helyzetet az MI6 vezetője (az igazi vezető nem a közvélemény). A CIA magas rangú forrásai szerint a Svájcból kifogyott konzorcium, a CIA egyetért ezzel. Ezek az ügynökségek arra a következtetésre jutottak, hogy ha nem tesznek sürgős intézkedéseket, "őszig embermilliárdok halnak meg" - közölték az MI6 és a CIA forrásai.

    Az eltávolítási kampány részeként az MI6 úgy döntött, hogy nyilvánosan megnevezi azt a személyt, aki elrendelte Diana Spencer hercegnő meggyilkolását. Ez volt…

    A cikk többi része csak a BenjaminFulford.net tagjai számára érhető el. "
    - 2021. 06. 02. 02:12
  • mentsvar
    a szolgálatok folytatják a sakkjátszmát:

    balszerencse az oltottaknak

    Van oltás? - Akkor lehet, hogy már nem tud repülni.
    A légitársaságok szorgalmasan együttműködtek a kormányokkal és a nemzetközi koronadiktatúra csapattal az oltási rekord népszerűsítése érdekében a „no jab, no fly” szlogennel, és bevált, mert a félelmetes és hiszékeny, erényes polgárok gyorsan megengedték maguknak, hogy tengerimalacként használják őket „csak nyaralni”.
    Ebben a pillanatban a légitársaságok tanácsot adnak az oltott ügyfeleknek, és nagy a kockázata annak, hogy a kísérleti mRNS szérum vérrögöket eredményez nekik.
    Hosszú évek óta az a szabály, hogy a fokozott vérrögképződéssel küzdő emberek csak szigorú felügyelet mellett repülhetnek.
    Javasoljuk, hogy az ilyen emberek kerüljék a repülést, hacsak nincs életveszélyes helyzet.
    Egy bizonyos repülési magasság felett megnő a szövődmények, agyvérzés, a trombózis vagy a szívroham kockázata, ha valaki (még) érzékenyebb rájuk.
    Most már rendelkezünk olyan információkkal, amelyek megerősítik, hogy bárkinek, aki injekciót kap (bármilyen márkájú is), alvadási és vérzési problémái vannak. Ez az egyik fő reakció.
    Ezek a válaszok mind hasonlítanak az ezen a területen meglévő korlátozásokhoz.
    A légitársaságok most megbeszélik felelősségüket és mit kezdjenek az oltottakkal, mivel nem repülhetnek, mert ez egészségügyi kockázatot jelent. Ezek a megbeszélések csak most kezdődtek, de úgy tűnik, hogy bárki, akit beoltottak, nem engedhetik repülni.
    ❗️A be nem oltottak azonban nyugodtan mehetnek a fedélzetre.❗️
    A légitársaságok eléggé dühösnek érzik ezt a helyzetet. Az üzleti és szabadidős járatok piaca ezzel a ténnyel jelentősen csökken.
    Ezt a hatalmas veszteséget - a lezárás után - valaki más okozta.
    Ez a személy felelős az emberi jogok megsértéséért, a nürnbergi kódex megsértéséért és a gazdaság megsemmisítéséért is.
    Ha a légitársaságok életben akarnak maradni, akkor jogi lépéseket kell tenniük azok ellen, akik ezt mondták.
    Ez azt jelenti, hogy meg kell nevezni az egyéneket és szervezeteket, és felelősségre kell vonni őket az óriási károkért, amelyeket tetteik okoztak és fognak okozni.""
    - 2021. 06. 03. 11:55

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (1)100 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése