Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Technika


technika.gif (5 KB)

- vagy amit akartok; például a Technika ördöge és pokla.

Módosítva 2023.11.23

Okos eszköz te vagy !

Mindenhol csak az okos eszközökről hallunk. Okos óra, okos mérleg, okos konnektor, okos tv, okos telefon. Sőt, esetleg úgy is olvashattál az egészről, mint a „Dolgok Internete”. De mitől lesz okos a hűtőszekrény? Miért jó, és miért veszélyes az okos villanykörte? Mai blogcikkünkben választ adunk ezekre a kérdésekre is.

RNS GEN vakcináltak valójában a szabadalmat USA-ba bejegyzett cég tulajdonai?

ENSZ határozat: A Földön található összes genetikai anyag birtokba vétele (a BigTech/Pharma tulajdonába) és tetszés szerinti hasznosítása. Ezt az Agenda 21-ben is kimondták, és kiterjesztették az AGENDA 30-ra. "Az emberi genom feltérképezése az 1990-es évek nagy részét igénybe vette. Az emberi agy feltérképezése, amely 2010-ben kezdődött, gyakorlatilag befejeződött. Most a Föld összes DNS-ének feltérképezése, beleértve az emberi DNS-t is, a technokraták / transzhumánok következő nagy álma. Az eredmény az élőlények egy részének vagy egészének genetikai manipulációja és olyan szintetikus DNS létrehozása lesz, amely jelenleg nem létezik a természetben."

Prof. Tanka Endre: Tények és kétségek a magyar légtér vegyi mérgezéséről

A tanulmány eredeti címe: Tények és kétségek a magyar légtér életpusztító vegyi anyagokkal való szándékos mérgezésének gyanúja alapján. {A chemtrails hazai és nemzetközi képlete} A tanulmány végén található lábjegyzetek a főszöveget lényeges részletekkel egészítik ki! A teljes szöveg pdf formátumban, oldalankénti lábjegyzettel itt olvasható: Az égbolt vegyi szennyezése

Biológiailag felfegyverzett drónok szabadalmára derült fény,

és tudományosan igazolták, hogy a Covid áldozatainak vérében és ürülékében mérgező mérgező peptidek találhatók. Több tucat mérgező peptidet azonosítottak és igazoltak a Covid áldozatainak testében. Az elemzést HPLC-vel végeztük, tömegspecifikus molekulatömeg- és ionfragmentációval, amelyet egy tudományos folyóiratban publikáltunk, és a PubMed indexelt. Azonosítottak egy szabadalmat, amely egy olyan biofegyveres drónrendszert ír le, amelyet úgy terveztek, hogy "az ellenséges csapatok 100%-át" megölje.

Mitől olyan félelmetes az izraeli hadsereg?

A válasz adja magát! A cionista szabadkőműves moszados, jezsuita..ügynökhálózata okán. Mindenhol ott vannak, mint "háttérhatalom" szolgái. Ez ilyen egyszerű. Miért lett most ilyen fontos ez a kérdés? Tán nem? Magyarország, mint új izrael? Na nem, ki hitte vona? A világ technológiai élvonalába tartozó kis országban a hi-tech találkozik a katonák odaadásával, hazaszeretetével, elkötelezettségével. E kettős kombináció sikereik titka.

Egy nem létező városban, a sivatag közepén rendezhet téli játékokat Szaúd-Arábia

NAON betolták a képletbe a zutópista cionista közpöntozást. Sivatagi tél, trópusi sivatag...minden van, ha meg tudod fizettetni. A szaúd-arábiai NEOM városa rendezheti 2029-ben az Ázsiai Téli Játékokat, jelentették be szerdán, tekintet nélkül arra, hogy Szaúd-Arábia a világ egyik legforróbb országa, ahol ugyan egyszer mértek -1 fokot januárban, de a napi középhőmérséklet még januárban se süllyed 14 fok alá, aminél már decemberben és februárban is három fokkal melegebb szokott lenni.

2027-től karbonadót kell fizetnünk:

Csak, hogy pontosabban értsük mi ez a kollektív kamu itt mindent beleértve...2030-ra az Új világrendben a víz, föld, levegő használat fizetős...már annak, aki eddig elél. Nyugi, nem sok mogyoró jut el odáig, mert már most sincs sok és azok zöme is fölösleges. Már most el kell kezdeniük a cégeknek felkészülni a karbonadóra, ami 2027-től válik kötelezővé. A feladat sürgető, hiszen azok, akik elodázzák, akár a mai költségek többszörösével is számolhatnak. De melyek az első lépések, és hová fordulhatnak a vállalatok, ha már a folyamat elején elakadnak?

Az mRNS-oltások váratlan következményei a COVID-19 kapcsolatában

Stephanie Seneff, az MIT tudósának„ Worse Than the Disease: Reviewing Some Possible Untended Consequences of mRNA Vaccines Against COVID-19 ”című írása, amelyet az International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research Dr. Greg Nigh-val együttműködve tettek közzé, továbbra is az egyik. a legjobb, legátfogóbb leírások a helytelenül „COVID-vakcináknak” nevezett mRNS géntranszfer technológiák sok lehetséges nem kívánt következményéről.

A grafén tanulmányozásakor jöttek rá, hogy létezhet egy teljes világmindenség, amely a miénket kiegészíti

Nem csak arról van szó, hogy létezik egy párhuzamos univerzum, hanem hogy a mi univerzumunk csak a fele az egésznek – a két univerzum együtt szükséges bizonyos kölcsönhatásokhoz. Ezzel a „két univerzumos kozmológiai modellel” több korábbi kozmológiai és kvantummechanikai problémát is meg lehetne magyarázni.

Több tízezer lehetséges vegyi fegyvert fejlesztett ki egy mesterséges intelligencia

Na, végre, tehát a mestersegges intelligencia, nem az intelligence service a "hibás". Tényleg hónapra pontosan megjósolták már 2019-ben az ukrajnai háborút, és azt is, hogy totális nukleáris háborúvá eszkalálódik? Egy konferencia szervezői arra kértek meg kutatókat, hogy vizsgálják meg, hogy a vegyi és biológiai fegyverekhez kapcsolódóan milyen veszélyei lehetnek a mesterséges intelligenciának. A tudósok szerint elég egy számítógép, néhány szabadon elérhető adatbázis és némi programozói tudás, és bárki utánuk csinálhatja a riasztó eredménnyel zárult kísérletüket.

Koronavírus: nagy változás a Facebookon

Még 10-20 év és kiderül, hogy a kínaiak, amerikai-zsidó megbízásra, moszkvai segédlettel és vatikáni áldás mellett svájci lopott aranyfedezet mellett lemérgezték az egész rohadt cionista bilgecis világot. Ja nem is. Ez csak szájerszfingsön! Az újraindult társadalmi vita miatt a Facebook többé nem tiltja le a COVID-19 betegséget előidéző koronavírus mesterséges eredetét hirdető bejegyzéseket.

A Bitcoin Argentína éves co2 kibocsátását generálja

Ó, és ez csak a bit, de mi van a többivel és mi van a rengeteg "felhő alapú" és egyéb informatikai platformokkal. Kiderülhet, hogy minél digibb valami, anál co-molyabban árt. A kriptovaluta kifejezés néhány éve még fura szónak számított, mára áhítozva gondolunk azokra, akik a kezdetekkor hajlandóak voltak minimális “valódi” pénzt áldozni arra, hogy beszerezzenek némi Bitcoint.

Kína megötszörözi az időjárás-befolyásolási programjának teljesítményét!

China is massively expanding its weather-modification program, saying it will be able to cover half the country in artificial rain and snow by 2025 China's government has announced that it is expanding its weather-control project, which creates artificial rain and snow, by fivefold. The State Council said Tuesday the project will soon cover 2.1 million square miles and be ready by 2025. That is about 56% of China's entire surface area.

Nagy Háborús katona lehetett a HIV-fertőzés „zéró páciense”

És akkor kiderül, hogy az "I. VH" volt nem csak a vegyi fegyver, a rágioaktív kísérletezés, hanem a biológiai hadviselés első nagy főpróbája. Teória van rá, hogy a "védekezéssel" terjesztik a kórt. A legújabb kutatások szerint az AIDS betegséget, azaz a szerzett immunhiányos szindróma megbetegedést okozó HIV-vírus az eddig feltételezettnél jóval korábban, már az első világháború idején bejutott az emberi szervezetbe.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése