Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Bill Gates nyilvánosan is gúnyolódik oltás áldozatain

Bill Gatest mindenkinek ismernie kellene a Covid-ellenállásban. Nemcsak a WHO-t ellenőrzi a Soros és társai nevében, hanem a vezető gyógyszeripari óriáscégek megfelelő részvénycsomagjait is ő birtokolja.

Mindenekelőtt ő irányítja a GAVI gyógyszeripari ernyőszervezetet.

Bill Gates volt az, aki az emberiség ellen indított oltóanyag-megsemmisítő háborút a kezdetétől fogva azt a szlogent hirdette, hogy csak akkor lesz normalitás, ha az emberiséget befecskendezik az új genetikai vakcina méreggel. Gates 2020. április 9-én szó szerint:

"Az egész világ nem fog visszatérni a normális kerékvágásba, amíg az emberiség nagy része be nem lesz oltva." Ez alkalommal Gates világossá teszi, hogy a megígért visszatérés a normális kerékvágásba csak az RNS-vakcinaként ismert Covid géntoxin beszúrásával érhető el. Gates: "Ezért fektettünk be a legkönnyebben előállítható RNS-vakcinákba. Reméljük, hogy így meg lesz az a vakcina, amely megszabadít minket ettől a szörnyű problémától."
Forrás

Érthetően: Gates 2020. április 9-én közérthetően azt mondta, hogy nem lesz többé világjárvány, ha minden embernek beadják ezt a géntoxint. És persze, ez már önmagában logikus, a világjárvány akkor szűnik meg, amikor a fertőzések már nem terjednek. Az új vakcináknak pontosan ezt a feltételt kell szolgálniuk, ahogyan Gates akkoriban beigérte.

575 nappal később, 2021. november 5-én Gates megdöbbentő felfedezésről adott interjút az angol globalista Jeremy Huntnak a Policy Exchange műsorában. Gates fintorogva és cinikusan vigyorogva azt mondta, hogy természetesen még sokáig nem lesz vakcina a Covidós fertőzések terjedésének megakadályozására. Talán - mondotta Gates, megsértve a de facto a halott-köpködős tömegeket - "öt év múlva".

Gates azt is elárulja az interjúban, hogy az ő és globalistái Covid-háborúja már 2015-ben elérte a végső tervezési fázist. Szó szerint azt mondja: "Igen, így van. 2015-ben tartottam a TED-előadást és írtam egy cikksorozatot "Nem vagyunk felkészülve a következő világjárványra" címmel, és ez sajnos pontosabb előrejelzés volt arról, hogy mi fog történni, mint azt bárki szerette volna. A gazdasági károk, a halálesetek, egyszerűen szörnyű volt."

És aztán Bill Gates ebben az interjúban, mint már említettem, bátran és szemérmetlenül kijelentette, hogy a jelenlegi vakcinák nem képesek megakadályozni a betegség terjedését. Gates szó szerint: "Arra számítok, hogy a K+F (kutatás-fejlesztés) költségvetések olyan dolgokra fognak összpontosítani, amelyekkel ma még nem rendelkezünk. Nincsenek olyan vakcináink, amelyek megakadályozzák a fertőzést. Vannak oltóanyagaink, amelyek elősegítik az egészséget, de csak kis mértékben csökkentik a fertőzés terjedését. Újfajta oltásra van szükségünk."

És annak bizonyítására, hogy az úgynevezett Covid vakcinái nem képesek megakadályozni a betegség terjedését, Bill Gates elismeri, hogy remélhetőleg 5 év múlva egy új könyvben arról írhat, hogy fel kell készülni egy új világjárványra. Tehát a legjobb esetben 5 év múlva. Gates szó szerint: "Szóval remélem, hogy öt év múlva írhatok egy könyvet "Készen állunk a következő világjárványra" címmel".
Forrás

Nem is lehetne egyértelműbb, hogy ez a genetikai méreg soha nem az egészség védelmét szolgálta. És ha nem az volt a célja, hogy megvédje a vele élő embereket egy Covidós vírustól, megszüntetve annak terjedését, akkor mi volt a stratégiai cél? "Az emberek kiirtása", ahogy Holger Fischer ügyvéd fogalmazott. Az emberek szurkálása nevű vállalkozásra nem lehet más magyarázat.

E stratégiai cél messzemenő megerősítését adta a ZDF (2-es német tv adó) globalista rendszerkezelője, Markus Lanz is, aki 2021. március 3-án, teljesen szemérmetlenül, "az öregek halálát", mint "nagyon fontos stratégiai célt" emelte ki adásában.
Forrás


Transcript: Bill Gates speaks to the FT about the global fight against coronavirus
Microsoft founder says there is a ‘humanitarian and a self-interested’ case for rich countries to help developing world

Gerry 2021.12.02 4060 olvasás 21 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

21 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Gerry
    Szeretném, ha Bill Gates (Filantróp, Informatikus zseni, Micro-, nano-, femto-, atto-, piko-, géntechnikai biológus) megírná a következõ könyvét... 5 év múlva. Ehhez már csak egyetlen dolog hiányzik: Ebböl a csodavakcica-tartalmu akármibõl, napi egy adaggal nyomjon már bele valaki... Az se zavarna, ha kiérdemelné az örök-életet!

    postaimre.net/kepek/gh.jpg
    Start: https://postaimre.net/filmek/GraphenH...aphenH.mp4
    ....................
    - 2021. 12. 03. 11:48
    • R
      https://civilekatisztanlatasert.hu/a-...kcinakban/

      "A Pfizer, Moderna, Astrazeneca és Janssen gyógyszerek NEM “vakcinák”, hanem komplexált redukált grafén-oxid vagy grafén-hidroxid nano részecske aggregátumok, amelyek különböző nanoelemekből állnak, és az állati vagy vero sejtekből és abortált emberi magzati sejtekből származó mRNS genetikailag módosított nukleinsavaihoz kapcsolódnak, ahogyan azt fentebb láttuk és leírtuk."
      - 2021. 12. 06. 13:11
  • vian
    NINCS ÚJ A NAP ALATT - bili gyerek (kapu számlák) csupán édesapja áldásos tevékenységét folytatja a jóságos rokiferik iránymutatása szerint.
    Jaj ne!
    https://www.bitchute.com/video/GMFY9F...Y9FIWF0H8/
    - 2021. 12. 03. 16:07
  • vian
    Bill Gates: My ‘best investment’ turned $10 billion into $200 billion worth of economic benefit
    Bill Gates: A „legjobb befektetésem” 10 milliárd dollárból 200 milliárd dollár lett a gazdasági haszon
    https://www.cnbc.com/2019/01/23/bill-...nefit.html...Tessék??? - jól éetem????

    Nézem

    Misleading Facebook post claims Bill Gates is making $200 billion from vaccine
    Egy félrevezető Facebook-bejegyzés azt állítja, hogy Bill Gates 200 milliárd dollárt keres az oltásból
    https://factcheck.afp.com/misleading-...on-vaccine

    aha, -így már mindjárt más.
    Jaj ne!
    - 2021. 12. 03. 16:55
  • J
    Az olaszok humanitárius folyosót nyitottak az afgánoknak.
    https://www.vaticannews.va/hu/vilag/n...eknek.html

    Mi van akkor, hogy az egész kovidosdi arra lett kitalálva, hogy Európában per pillant élő a idős emberek számának megritkításával migráns fiataloknak csináljanak helyett úgy, hogy az Eu államok önként és dalolva fogadják be őket a kieső létszám pótlására ?
    Igy két legyet ütnek le egy csapással a világ urai, és a nemzetállamok helyett mindenféle náció keveredik majd egymással, usanka módjára. Előbb utóbb csak kilökdösik innen a maradék őslakosságot. A baromfiudvarhoz hasonló vegyes lakosságot megosztani és uralkodni rajtuk pofon egyszerű lenne.
    - 2021. 12. 05. 16:19
  • L
    beteg ember,, a foldonkivuliek majd rendezik, mert mit tesz az gyilkossag az emberiseg ellen,,az rabja a sajat eletenek,, nem hiszem olyan nyugodtan setal mint en az utcakon,
    egyszer csak kiveszik a letbol ,, el tunik,,,
    - 2021. 12. 07. 10:24
  • J
    Itt arról írnak, hogyan lehetne detoxikálni a graphent a szervezetből, ha hozzá tudnánk jutnia a D vitaminon kívül a felsorolt szerekhez:
    https://www.globalresearch.ca/how-det...ot/5763422
    - 2021. 12. 07. 13:00
  • J
    Orosz vírusszakértő szerint az Omikron egy élő vakcina. Aki azzal megfertőződik, immunis lesz a többi variánssal szemben.
    https://lenta.ru/news/2021/12/07/vacc.../vaccinee/
    Csak a fajzer meg ne tudja, mert akkor lőttek a többi vakcinabevéltelükre. Már jövő ferbruárba oltanának bennünket azzal az új " innovációval" is.
    - 2021. 12. 07. 13:28
  • Gerry
    Egy részlet Robert F. Kennedy, Jr. „The Real Anthony Fauci“ könyvébõl:

    Idézet

    ...Dr. Anthony Fauci, az amerikai kormány COVID-ért felelős vezetője "rendkívül pontatlan modellezést használt a világjárvány kezdetén, amely 525%-kal túlbecsülte az amerikai halálesetek számát".

    Neil Ferguson, az Imperial College London munkatársa volt a tanulmány szerzője, amelyet a Bill & Melinda Gates Alapítvány finanszírozott 148,8 millió dollár értékben. "Dr. Fauci ezt a modellt használta a zárlatok indoklásaként" - írja könyvében Kennedy.

    Bill Gates a fő befektetője számos új COVID-vakcinának, teszi hozzá Kennedy, és Fauci lobbizott egy olyan vakcina (Moderna) mellett, amelytől az ügynökség és társai azt remélik, hogy jövedelmező lesz.

    Kennedy számos tanulmányt ismertet az olcsó, régóta bevált ivermectin gyógyszer védőhatásáról a COVID elleni küzdelemben, valamint becslések szerint több százezer életet veszítettek el a használatának visszaszorításával.

    Az amerikai jog szerint a COVID vakcinák nem kaphattak volna sürgősségi engedélyt, ha a betegség hatékony kezelését már elismerték volna.

    A könyvben szerepel egy lenyűgöző beszámoló Dr. Tess Lawrie, az angliai Bathban működő Evidence-based Medicine Consultancy igazgatója és Dr. Andrew Hill, az ivermektinkísérletek pozitív elemzésének szerzője között tavaly januárban lezajlott eszmecsere.

    Hill ezután "nyaktörő" fordulatot hajtott végre, azt állítva, hogy a vizsgálatok értékét "kevéssé bizonyosan" állapították meg, és további vizsgálatokra van szükség.

    Lawrie megpróbálta meggyőzni Hillt, hogy vegyen részt és legyen társszerzője az orvosi szakirodalomban megjelent összes ivermektin-tanulmány azonnali felülvizsgálatának. Ezt a felülvizsgálatot a híres Cochrane-hálózatnak kellett volna elvégeznie, amely önkéntesek ezreit használja fel a magas színvonalú, független kezelési ajánlások kidolgozásához.

    "Izgalmas lehetőség volt" - írja Kennedy. "Normális körülmények között Hill azonnal megragadta volna a lehetőséget, hogy vezető szerzőként a világ legnevesebb kutatóival dolgozhasson együtt. Ő azonban nem nyilatkozott.

    Kennedy írja könyvében:

    "A következő héten ismét beszélt Hill-lel, ezúttal a Zoom segítségével. A Zoom hívást rögzítették.

    "Dr. Lawrie megkérte Hillt, hogy magyarázza meg az ivermectinnel kapcsolatos fordulatát, amelyet saját elemzései elsöprő hatékonyságúnak találtak. Hogy teheted ezt meg?" - kérdezte udvariasan. Helyrehozhatatlan károkat okozol". Hill kifejtette, hogy "kényes helyzetben" van, mert a szponzorai nyomást gyakoroltak rá. Hill a Liverpooli Egyetem virológusa, aki Bill Gates és a Clinton Alapítvány tanácsadója. Elmondta, hogy a szponzora az Unitaid.

    "Az Unitaid egy kvázi kormányzati lobbiszervezet, amelyet a Bill & Melinda Gates Alapítvány (BMGF) és több ország - Franciaország, az Egyesült Királyság, Norvégia, Brazília, Spanyolország, a Koreai Köztársaság és Chile - finanszíroz, hogy lobbizzon a kormányoknál annak érdekében, hogy a multinacionális gyógyszeripari vállalatoktól vásároljanak gyógyszereket, amelyeket az afrikai szegényeknek osztanak szét.


    Ezért nem "engedélyezett" a betegség ellen mai napig sem az Ivermektin
    - 2021. 12. 07. 15:14
  • L
    atgondolva hatalmas gazdagsagat,, az idot nem tudja meg venni,, az isten nekem mondta hogy allig varja ott uljon mellette mindket oldalat,, ido kerdese mikor erkezik meg, ott mar bajok vannak,
    - 2021. 12. 13. 10:26
  • J
    Már a 3. oltást is ajánlják a 5 éveseknek a mocskok, holott tudják, hogy a felnőtteket sem védi meg a 3. sem.
    https://hvg.hu/tudomany/20211217_pfiz...us_omikron
    - 2021. 12. 17. 21:18
  • J
    Valakiben feltámadt a lelkiismeret, és beismerték, hogy semmit sem ér a 5 év alattiak oltása:
    https://www.naphire.hu/nem-vart-eredm...e=strossle
    - 2021. 12. 19. 19:15
  • vian
    ALC-0159 és az ALC-0315 csak kutatási célra van engedélyezve!!
    Az Echelon Corporation, ami az ALC-0159-et és az ALC-0315-öt gyártja a Comirnaty-géninjekcióhoz, egy amerikai technológiai vállalat az automatizálási technológia területén és speciális tevékenységi köre a MINDENNAPI ESZKÖZÖK HÁLÓZATBA KAPCSOLÁSA.
    mit - mivel - hogyan???
    i.imgur.com/jTZmB1u.png

    képen az EMA hivatalos információja arról, hogy miket tartalmaz a Comirnaty-géninjekció
    A teljes dokumentum linkje
    https://www.ema.europa.eu/en/document...wUqMlzSMSI

    Az ALC-0159 csak kutatási célokra van engedélyezve, emberi használatra nem.
    https://echelon-inc.com/wp-content/up..._YxUHKespM

    Az ALC-0315-re ugyanez vonatkozik
    https://www.echelon-inc.com/wp-conten...AyHCT-GvMo

    részletek itt találhatók:
    https://www.facebook.com/eva.sebestye...2206134961

    A PFIZER-BIONTECH „VAKCINA” EMBERI ALKALMAZÁSRA NEM ALKALMAS ADALÉKOKAT TARTALMAZ A CSOMAGOLÁST KÍSÉRŐ ADATLAP ALAPJÁN
    https://www.facebook.com/racionalisel...301143095/

    az idézett anyag
    https://mutigmacher.org/wichtige-info...gnet-sind/
    https://mutigmacher.org/wp-content/up...NSCHEN.pdf

    Beate Bahner ügyvédnő véleménye
    https://www.facebook.com/eva.sebestye...4969464018
    - 2021. 12. 22. 01:54
  • J
  • J
    Dél-Koreában az oltottak halnak sorban a vakcináktól. Ők az legjobban beoltott lakosság.
    https://www.rt.com/news/544464-south-...-protests/
    - 2021. 12. 26. 23:32
  • Gerry
  • J
    Ne gúnyolódjón Bili, mert Németországban van segitség az oltottak számára. Aki túl akarta élni a Kovidot életszeretetből, beoltatta magát, aztán később mégis a biztos halál mellett döntött, segitséget kap az ottani euthanázia egyesüléstől. A halába segitik mindenféle akadályozás nélkül, ha igazolja, hogy oltott vagy túlesett a betegségen .
    https://www.sterbehilfe.de/sterbehilf...-genesene/
    Az oltalanok elgondolkozhatnak most azon, milyen hátrányt szenvednek el amiatt, hogy ezt a kedvezményt sem vehetik igénybe. Se mozi, se színház, se sörsátor, sem authanázia. Hát élet az ilyen?Nevet
    - 2022. 01. 22. 16:39
    • Gerry
      Jázmin, Te se gúnyolódj (ejnye-bejnye!)
      Svájcban is van ilyen...

      - egy filmet javasolnék ezzel kapcsolatban: https://online-filmek.site/megis-kine...e-2/online

      Régi film, de ugyanúgy aktuális mint amikor elõször játszották a mozikban. Jónak tartom, hogy van erre is lehetöség. Persze a vallás most is tiltja... így néha azon gondolkodom, hogy az életben egyszer el kellene mennem gyónni. Aztán rájövök, hogy nincs mit meggyónnom. Amit el akartam mondani magamról valakinek, azt elmondtam olyanoknak akiket én választottam ki magamnak. Igaz barátok erre is jók. Bíróság elé - vagy vallatók keze közé pedig sose kerültem. Bünbocsánatra sincs szükségem. Ha úgy döntök egyszer, hogy euthanáziára van szükségem, majd eldöntöm egyedül. Más nem is kell hozzá.
      - 2022. 01. 22. 17:07
    • L
      No, ez azért a bugyutaság netovábbja. Hülyére röhögtem magam. Van lejjebb? Van hát. Naponta frissítenek, nem unatkozunk.
      - 2022. 01. 22. 22:40
      • Gerry
        Mire utalsz itt?
        - 2022. 01. 22. 23:39
        • L
          Az eutanáziára.
          - 2022. 01. 23. 11:40

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése