Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Gondolatok


gondolatok.gif (6 KB)

Azok számára akik nem csak a közösségi hálókon nevelkednek.

Módosítva 2024.04.07

Horthy-Orsós kimenekítés, cion módra agyar péteres vargatetűvel (face)

"Peti jòl beszèlt ! Minden tèmat èrintett, minden problèmát felhozott mindenre mondott megoldást! Jòl megìrt beszèdet felolvasott ,pont mint jucò a frizbi Ben !! A szolgálatok által a lehalgatásokbol össze szedett infòkbol tűpontos diagnòzist álìtottak fel mit is kellene mondani! A nèp meghallgatta örült a jò szavaknak igaz kèt hònapja ugyan ez az ember mèg a nyakukat folytogatta ,de pár jò szò, megsimogatta a nèp buksiját ès már követik is! Peti jucò elvállat egy szerepet ! Jucò felmenői 3/3 as brigád Peti jogerössen èrintett! A moszad nem fogja engedni vagyis csak nehezen hogy ez a magyarország zrt aranybánya kikerüljön a kezèböl , ezèrt a rendszer leváltja magát saját magára! Peti ha akarja ha nem!

Jöved-ELEM

Írásomat a mai fizetésnap ihlette, saját bőröm tapasztalata. Előzményként tudni kell rólam, hogy nemrég váltottam munkahelyet. Jellemem, hogy nem a munkaidőben kávékevergetős fajta vagyok, hogy csak teljen le a munkaidő, és hazamegyünk, hanem becsülettel kidolgozom a 8 órát.

Facéról, diagnózis, parasztosan

Jòl haladunk? Vagy nem! Kèrdès egy polgárháború irányába? Pròbálják de az sem megy ! Kormányváltás kirobbantása ? Az sem! Tesztelik a nèpet ,hol a hat ár esetleg hát tár?!😉 Katika kiengedi a fedofilokat! Előtte kiengedtèk az embercsempèszeket ! Előtte budaházi ès társai! Mondjuk ők más tèszta, más a szerepük! Hogy tudsz csinálni felfordulást egy hergeled a nèpet majd elengeded a bűnözőket! Mondjuk azon se lepődnèk meg ,ha egy komplett bőrtönt engednènek ki az uniòra hivatkozva!! No de talán nem is kell! A nèpeket valamivel ki kell vinni az utcára! Rúgtak ki elèg katonát tisztet ,hogy sèrtve èrezzèk magukat esetleg felhìvják egymást főleg ha egyiket sem veszik fel sehová! Ámbar nem tudni ez csak szòbeszèd! No innen már csak a szolgálatokon múlik operatìvan mit hol mièrt! De kellene a nèp! A nèp magátol sosem csinált semmit!!

Megfélemlítési kormánykomédia - Magyarország lazán lenyomja Alice csodaországát is:

 Szkíta ellenállók, kazár kormánybábok és 150 "bátor" rendőr, akik letartóztattak néhány idős urat 2024. jan. 24. És akkor ma délutánra már a nemzetközi sajtóba is kiment a hír, miszerint “szkíta ellenállók” fegyveres kormánypuccsra készültek, ám a bátor orbanisztáni rendőrök jól rajtuk ütöttek, 150 rendőr 8 helyszínen letartóztatott pár öregurat, majd ennek a hőstettnek persze nagy sajtóvisszhangot vertek, amúgy az egész úgy fest, mint mikor az “Egy bolond százat csinál”-ban , a diliházban Jagodek a főápoló éppen szabadnapos és a bolondok nyakló nélkül hancúrozhatnak. Van aki szkítának, van aki rendőrnek és van aki miniszterelnöknek hiszi magát a gumiszobában!

Vidám Január 4.-ét!

Kedves Világvége Hívők, a Világ Végét Túlélők, Megkönnyebbülők! Mindenki előbújhat a rejtekhelyéről! Riadóóóóóó! A megszólítás kicsit két értelmű. Igen valóban van egy világvége hangulat, ami és -tegyünk a szívünket a kezünkre- nagyon közel van. No meg elnézve a birka bandát, aminek tagjai fejvesztve rohannak használhatatlan vackokért. Az élelmiszerről már nem is beszélve. 30-31.-én sprintereket megszégyenítő tempóban rohanták le a üzletek pultjait főleg virsliért. Na mármost, mindenkinek van 1-2 ismerőse aki dolgozott ilyen-olyan húsfeldolgozóban. Keringenek erről sztorik bőven, hogy készül a szebb napokat látott eledel. Drága testvérem, a dugodba kell hogy döntselek, mert a hír igaz! Dög, maradék csont és bőr, na meg az esti, földről felporszívózott maradék. Minden! Érted? Minden!

Egy szellemes írás év kezdetére

Amiröl írok, még tavaly történt - Ti nagyon gyorsan vénültök, ugye tudjátok? -, hogy itthon takarítottam a lakást és közben énekeltem is... meg dúdoltam, miközben azon agyaltam, hogy mégsem robbant fel a világunk az úr 2023-ik esztendejében, pedig megérdemelte volna sok ember amennyire érdekli őket a saját jövőjük, de végül csak legyintettem rá és megittam egy kávét.

EMLÉKEZTETÕNEK - Struccok kíméljenek!

Az itt olvasók közül sokan hallottak a Kalergi tervrõl de a "terv" az utóbbi néhány évben turbo-fokozatába lépett. Ez nem fikció hanem tény. Az alábbi írás 2018-ban jelent meg és néhány dolog megváltozott azóta. A legfeltünõbb változás az, hogy a telv megvalósítóit ma már nem a Brüsszeli EU-bábkormányra fogják (õk is mennek a levesbe) hanem nyiltan és pofátlanul, - rivaldafényben sütkérezve -, az egész világot uralma alá hajtani akaró oligarchák egy szervezett csoportja irányítja, az ennek csúcsán élõsködõ "védett nép" leggazdagabb képviselõivel. Ezt a fordúlópontot a COVID megjelenésének idõpontjától számíthatjuk, amikor a tömeggyilkosok kiléptek az árnyékvilágukból.

Elmúlt egy év... valójában sokkal több

Miután ma (július 24.-én, hétfõn) kitekintve a nagyvilág - ablakomon látható szeletére - másfél óránként szinte ritmikusan kiderült, hogy beborult két-három alkalommal égzengéssel és rövid esõvel vagy zivatarral így ki se dugtam az orrom a lakásból. Helyette néhány órát eltöltöttem a szerver pucolásával és néha elolvastam egy-két régebbi hírt - cikket - hozzászólást is.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése