Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Hogy ne a Covid legyen állandóan a téma...

A napokban olvastam egy cikket amit Tibor bá´ fordított, és végre nem az oltások fontosságát taglalta.. Az írásnak semmi köze a vakcinához. Az írás a kultúráról szól! Az írás címe...


Ki irányítja Hollywood-ot?  (nanemá)

Joel Stein 47 éves, Los Angeles-i, zsidó újságíró cikkének szerkesztett fordítása

Ennyire, még sose borított ki közvélemény kutatás. Az Anti-Defamation League (ADL) = Rágalmazásellenes Liga felmérése szerint, az amerikaiaknak csak 22 százaléka gondolja úgy, hogy a film és televízió ipart többnyire zsidók irányítják. Ez az adat 1964-ben még 50 százalék volt. Az ADL szerint ez azt jelenti, hogy győzött a kirekesztés ellenesség.

Na jó, mennyire zsidósodott el Hollywood? Amikor egy stúdióvezető a Los Angeles Times napilapban el akart helyezni egy egész oldalas hirdetést – lényegében egy nyílt levelet – amelyben követelték, hogy a Filmszínészek Céhe rendezze a szerződését, a levelet a News Corp igazgató tanácsának elnöke, Peter Chermin írta alá, aki zsidó. A Paramount Pictures elnöke, Brad Grey (zsidó). A Walt Disney Co. vezérigazgatója, Robert Iger (zsidó). A Sony Pictures elnöke, Michael Lynton (meglepetés, ő egy holland zsidó). Warner Bros. elnöke, Barry Meyer (zsidó). CBS Corp. vezérigazgatója Leslie Moonves (annyira zsidó, hogy másod unokabátyja volt Izrael első miniszterelnöke). MGM elnöke Harry Sloan (zsidó). NBC Universal vezérigazgatója, Jeff Zucker (mega-zsidó).

Az említett hirdetésben, a SAG ellen vannak felháborodva, ahol az elnök Alan Rosenberg (szerinted?) A hirdetés által kiváltott cáfolatot, Ari Emanuel fő-főügynök írta (zsidó, izraeli szülőkkel).

Szóval, a zsidók olyan mértékben uralják Hollywood-ot, hogy komoly nehézségem támadt a szórakoztató iparban összeszedni 6 olyan gojt, akik magasabb pozícióban vannak. Amikor felhívtam őket, hogy elbeszélgessünk szinte hihetetlen térnyerésükről a sok zsidó között, öten megszakították a beszélgetést, nyilvánvalóan féltek, hogy a zsidók zokon veszik a megnyilvánulásukat. A hatodik, AMC elnöke, Charlie Collier-ről kiderül, hogy valójában zsidó.

Én magam egy büszke zsidó vagyok. Azt akarom, hogy Amerika ismerje meg elért eredményeinket. IGEN, mi irányítjuk Hollywood-ot. Nélkülünk csak dél-amerikai szappanoperákat láthatnátok egész nap.

Ezért, aztán elhatároztam, hogy kifejtek egy kis propagandát, tudják meg az amerikaiak, hogy Hollywood zsidó kezekben van. Írtam is néhány jelmondatot:

Hollywood-ban több a zsidó, mint valaha.

Hollywood azoké, akiknek a bibliát köszönhetitek.

Ha szereted a hollywoodi TV filmeket, akkor mégiscsak szeretheted a zsidókat.

Felhívtam ADL elnökét, Abe Foxman-t, aki éppen Santiago Chilében volt, és meglepetésemre cáfolta a feltételezésemet, miszerint bujkáló nácik után kutat. Az ötletemet elvetette, mert szerinte így is túl sokan gondolják, hogy Hollywood a zsidóké. Kifejtette nekem, hogy az ADL felmérés azt mutatja, hogy az amerikaiak 59 százaléka szerint a Hollywood-i góréknak vallási és morális beállítottsága nem azonos az amerikaiakéval. 43 százaléka, pedig meg van róla győződve, hogy a szórakoztató ipar szervezetten rombolja a társadalmi morált.

Foxman szerint, ez egy rosszindulatú kacsa, „ez azt jelenti, hogy szerintük a zsidók péntek reggel összegyűlnek a Gerbeaudban, és megvitatják a legjobb taktikát.” Ezek után döbbentem rá, hogy nekem is gyakrabban kellene lejárnom a Gerbeaudba.

Foxman szerint a „Zsidók uralják Hollywood-ot,” egy veszélyes állítás. Valójában, sok zsidó található Hollywood-ban. „Uralás” helyett, azt kellene belerakni az emberek fejébe, hogy véletlenségből sok ott a zsidó. Egészen pontosan, mind a nyolc nagyobb stúdiót véletlenül zsidók…. hoppá, zsidók töltik meg.

Ennek ellenére, Foxman azt mondta, hogy ő büszke az amerikai zsidók eredményeire. „Szerintem a zsidók túl vannak reprezentálva a kreatív iparágakban. Túl vannak reprezentálva az ügyvédek soraiban, és valószínűleg az orvosi karban is.” Szerinte, ez végül is azt jelenti, hogy ahogy nem lehet zsidóbarát műtétet végezni, úgy nem lehet zsidóbarát filmeket se készíteni. Bár Amerikán kívül, más országokban nem annyira népszerű a körülmetélés, mint itt.

Máskülönben, egyáltalán nem érdekel, hogy az amerikaiak úgy gondolják, mi uraljuk Hollywood-ot, Wall Street-et, vagy az amerikai kormányt. Csak az érdekel, hogy továbbra is mi uralhassuk.

Ha utána akarsz nézni: Who runs Hollywood? C’mon – JOEL STEIN

Gojpofi 2022.01.08 1758 olvasás 6 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

6 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • M
    de azért azt gondolni hogy zsidok irányitják a világot alapvetöen tévutra tereli az igazságkeresöt--én inkább ugy fogalmaznék hogy zsidok a világ urainak legföbb csicskásai--a hatalomnak nem a judeizmus a vallása hanem a sátánizmus s ezzen belül is az emberiség létrehozásában majd uralásában szerepet játszo hüllök imádata....én sosem fogom elfogadni semmiféle békekötést mert vannak olyan bünök melyek megbocsáthatatlanok mint például gyrekek szexuális kizsákmányolása s megkinzása,megölésük hogy életelixir nyerjenek s ha már holywoord akkor tény hogy ezzel szinte mindegyik él is ahogy ezt Mel Gibson is állitja...
    - 2022. 01. 09. 15:03
  • J
    "a szórakoztató ipar szervezetten rombolja a társadalmi morált."

    gondolja az amerikaiak 43 %-a, és ez tökéletesen igaz. Nem csak ott lehet ekkora magas a kiválasztott filmesek aránya, hanem akár nálunk is. Ez a helyzet a reklámiparban, ahol a szereplők nagy része szintén nem a goljok, a szkita arcélűek közül kerül ki. Elég megtekinteni csak néhány plakátot, ez bebizonyosodik.
    - 2022. 01. 09. 16:19
  • G
    Sátán és a Hüllők, és a "Világ Urai"

    Az Evolúció tudományos magyarázata szerint, 310 millió évvel ezelőtt a legelső hüllősökből kiváltak az emlősök ősei, majd év milliók alatt, az emberiség ősei is kifejlődtek ezekből. A hüllők bármilyen további szereplése az emberiséggel kapcsolatban ez ideig, csak bebizonyíthatatlan képzelgések.
    A Sátán úgy szerepel a vallásos feljegyzésekben mint a tudás hordozója az embernek, felkel az isteni önkényuralommal szemben és tragikusan végzi. Madách-nál is szinte szimpatikus.

    ..és a Világ Urai?
    A 21-ik század első évtizedeiben a világ urai már annyira szemtelenül, nyíltan, és bátran megjelentek, hogy nagyon hülyének és vaknak kell lenni annak, aki nem ismeri fel őket.
    Ja és: van egy gyenge oldaluk. Nem tudnak ellen állni a színészkedésnek, magamutogatásoknak.
    Már meg is érkeztünk Hollywoodba...............
    - 2022. 01. 09. 17:18
    • M
      ösi irások föleg summér ékiratok ellentmondanak neked---embert géntechnikával tették értelmes lényé pontosabban rabszolgává s az sem ördögtöl valo gondolat hogy igen elnyomoink hüllö fajuak--ha megnézzel egy pár napos emberi embriot az sokkal inkább hüllö mintsem emlös s elsönek kifejlödö szervünket nemhiába nevezzük hüllöagynak...én véleményem szerint piramis csucsán lévö mindent láto szem nem emberi szint s piramis tetején elsösorban jezsuita rend áll kiket fekete nemesség hozott létre és vezetöiket adják--aztán jönnek csak bankárdinasztiák s egyebek----miért oltják le izaraeliket pfizerrel?Mor megtette s most már mehet a gödörbe--mesterséges inteligencia felváltja zsidokat
      - 2022. 01. 09. 18:45
      • Gerry
        monguz - neked megártott a sok utazás ami nem érdekes, csak akkor ha az agyat támadja le a sebláz. Tudsz fõzni? Akkor azt is tudnod kell, hogy a jól elkészített étel titka az, hogyaz összetevõket válogasd össze - ha nem ezt teszed akkor az étel neve MOSLÉK. Az emberi tudás pontosan ilyen alapokon nyugszik
        - 2022. 01. 09. 22:17
        • M
          azt hiszem abban egyetértünk hogy vallások teremtéstörténetei illetve ateisták darwini magyarázatai is ostobaság----de tény hogy itt vagyunk s én szerintem ösi iratokban több igazság van mint papok irásaiban vagy tudosok,filozofusok elméleteiben----én nem érzem hogy moslék lenne sokoldalu tudásom bár biztos hogy sok mindenben tévedek de hát ez emberi dolog--nem az a bün ha ember vakvágányra fut,rossz ösvényt választ hanem az ha else indul hogy felfedezze hogy ki ö valojában--emberek többsége elfogadja kész válaszokat,magyarázatokat mert igy kényelmes s ebben nem látnak semmi veszélyt...
          - 2022. 01. 10. 21:17

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése