Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Tó-borozó, avagy így védd meg az életed

Már megint Kásler... Megmosolyogtam a levél kezdeti sorait elsõ olvasáskor, pedig nem volt jó kedvem. De minek iszom, ha nem bírom?

 

KELETI SZÉLJÁRÁS TOBORZÓ

(felhatalmazás alapján)


Minden úgy történik, ahogy meg lett írva ezen a honlapon. Még a legádázabb kritikusaim is kénytelenek elismerni. Ma már mindenki háborúról papol, csak mosolyognék, ha nem tudnám, hogy ez még csak a kezdet.

Mint ahogy megírtam katonapolitikai és gazdaságpolitikai elemzésemben, a covid volt hivatott kimozdítani komfortzónájából a Föld lakosságát, mintegy előkészítő edzés a nagyfogyasztói társadalom számára, az előttünk álló háborúra. (Ezen a weboldalon is olvashattátok!)

A háború nem lesz lokális lefolyású, nem fog Ukrajnára és Oroszországra korlátozódni. Ki fog terjedni egész Európára, Ázsia nagyrészére, Afrika egy részére, közel és távol keletre, az amerikai kontinensre. Igen ez a harmadik világháború kezdete.

Azok, akik Oroszországot agresszorként ítélik meg, iratkozzanak fel némi ismeretbővítő tanfolyamra, jó pénzért szívesen elvállalom. Feketén, zsebbe és csak készpénzbe, vagy aranyba, csak a NAV meg ne tudja…….

Viccet félretéve, a látszat ellenére, sokan vannak, akik átlátják a dolgokat, de nem exponálják magukat. Őket hívatott ez a toborzó összefogni. Egyik pillanatról a másikra rendkívül felgyorsulhatnak az események és elrendelik a kötelező sorozást, a NATO zászlaja alatt, Oroszország elleni hadműveletekre.

A NATO csatlakozás ellen szavaztam (és EU ellen is). Az idő ebben is engem igazolt. A nagy demokrácia és jogállamiság hiánya megmutatta, miként kell kifosztani bankárokon keresztül egy ország harmadát. Az EU 4 év alatt nem tudott végére járni a petíciónknak. Nem részletezem, ismert a téma.  Végére járunk mi, másként.

Magyarországon az összes politikai párt Kelet ellenes, a teljes parlamenti ellenzék, Gyurcsányostól, Márki-Zayostól. Áder János zsákjából is kibújt a szög Bukarestben, de nem is csodálkozom rajta, szeretné élvezni a busás nyugdíját egy magán birtokon, tóval-vonóval. Nehogy valaki a MI Hazánkkal hozakodjon elő, őt ismerjük, Budaházyval együtt. Tényleg, ki lett már fizetve a szovjet hősök emlékhelyének helyreállítási költsége sz@rháziak? Nem baj, majd azt is behajtjuk.

Aki jelentkezik, ezt a rövid esküt kell aláírnia, vérével megpecsételnie, nincs visszaút, nincs "meggondoltam magam"…

KELETI SZÉLJÁRÁS ESKŰ


Alulírott ……………………….. a.n…………., születési helye, ideje,………………………….lakcím ……………………….alatti lakos,
esküszöm, hogy Magyarország területi egységét, függetlenségét, akár az életem árán is megvédelmezem.
A magyar nemzet fennmaradásának érdekében minden tőlem telhetőt megteszek. Minden eszközzel és módon ellenállok
a NATO zászlaja alá való bevonulásnak, még akkor is, ha azt a magyarországi helytartóik rendelik el kötelező jelleggel.

Esküszöm, hogy megtagadom a NATO és Oroszország közötti háborúban való részvételemet a NATO oldalán.
Oroszországot baráti országnak ismerem el.
Elhatárolódok minden, az Amerikai Egyesült Államok által vezetett katonai művelettől. Már így is lemoshatatlan
szégyenfoltokkal szennyezték be Magyarországot azáltal, hogy törvénytelen háborúkba rángatták bele.
Amerika, felmérhetetlen emberi szenvedéseket és emberiesség elleni  bűncselekményeket, háborús bűnöket követett el,
Irakban,  Líbiában, Afganisztánban, Szíriában és felhatalmazás nélkül jogellenes háborút folytatott Szerbiában.

Esküszöm, hogy egy ilyen bűnös állam által vezetett katonai szövetség irányítása alatt nem harcolok sem Oroszország,
sem más állam ellen.

Amennyiben, semmilyen módon nem tudom kivonni magam egy esetleges kötelezően elrendelt sorozás alól, úgy minden
tőlem telhetőt elkövetek, hogy Oroszország fennhatósági területére jussak és a legközelebbi hatósági személynél, hivatalnál
jelentkezek. 
Ott polgári vagy egyéb, közös megegyezésen alapuló tevékenységet folytatva segítem Oroszországot győzelemhez.

Isten engem úgy segéljen!

Név:………………………………………E-mail:…………………………

Dátum:


Aláírás:



Az aláírt eskü szövegét két példányban, postai úton borítékban, egy felbélyegzett válaszborítékkal együtt, kérem szíveskedjen mindenki a címemre megküldeni. Aláírásom után egy példányt visszaküldök.

Ne törődjenek vele, ha kinevetik emiatt, egyszer még  hálásak lesznek érte.

Beküldési cím: Kásler Árpád, 5711 Gyula, Fehér-Körös u. 69.


FIGYELEM! 2022. március 31. napjáig adhatók postára, aki addig bújt-bújt, aki nem-nem, már nem lesz lehetőség erre, március 31-ét követően.



.........................................
Ami engem illet - bár Svájc nem tartozik bele az EU-ba és régen kinõttem a katonaköteles kort is, de ettöl függetlenül sem akarok oroszokra lövöldözni! Hogy miért? - Azért mert nem hiszem, hogy õk annak érezték volna szükségét, hogy bármikor ránk lövöldözgessenek. Eddig jól megvoltunk velük... Ti, hogy látjátok? Sok emberrel beszéltem az utóbbi két napban. Legtöbbjük még nem hisz az itt megjelent híreknek.
 
/Gerry/

Gerry 2022.02.26 4100 olvasás 17 hozzászólás 1 értékelés Nyomtatás

17 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • S
    Erős kijelentés hogy a háború Európára ki fog terjedni, nem fog, màrpedig azért nem, mert nem fognak kockàztatni hogy ekkora infrastruktúrát leromboljanak.
    - 2022. 02. 27. 00:48
  • Gerry
    Schwarze Tage Europas

    részlet: "...Az Oroszországgal hagyományosan szoros kapcsolatokat ápoló Szerbia 78 napos bombázásától eltekintve ez mindenekelőtt a NATO keleti terjeszkedésének kezdete volt, amelyet az amerikai kormány Bill Clinton elnökkel a második ciklusában szükség nélkül (és a nyugati vezető politikusok számos szóbeli ígéretével ellentétben) erőltetett előre. 1999-ben, az első szakaszban három volt Varsói Szerződésben részt vevő országot - Lengyelországot, a Cseh Köztársaságot és Magyarországot - vettek fel a NATO-ba. Akkoriban sokan azon tűnődtek, hogy kitől kell vagy akarták ezeket az államokat megvédeni? A Jelcin-korszak válságtól sújtott Oroszországából?

    2004-ben jött a következő csatlakozási hullám: Szlovénia, Szlovákia, Románia, Bulgária és három volt szovjet köztársaság - a balti államok: Litvánia, Lettország és Észtország - csatlakozott a nyugati katonai szövetséghez. 2009 és 2020 között Albánia, valamint Horvátország, Montenegró és Észak-Macedónia került felvételre. Grúziának és Ukrajnának már 2008-ban is hasonló perspektívát kínáltak.

    Elszalasztott lehetőségek
    Oroszország nem sokat tehetett ellene. A NATO keleti bővítéséről szóló döntés tartósan megrongálta az Oroszország és a Nyugat közötti kapcsolatokat. Ez előre látható volt. Amikor a folyamat az 1990-es években elkezdődött, neves amerikai politikusok, diplomaták és tudósok közös nyilatkozatban szólaltak fel, és komoly ellenvetéseket fogalmaztak meg. A projekt szerintük "történelmi méretű politikai hiba". Semmi más nem vonatkozik a kelet-európai (támadó céllal is használható) rakétavédelmi rendszer kiépítésére. Clinton volt védelmi minisztere, William Perry szerint a telepítés a második katasztrofális lépés a Nyugat részéről. Oroszország jogos ellenvetéseire arrogáns válasz érkezett: "Mit lehet tenni? Ma már jelentéktelen hatalom vagytok."

    A biztonsággal kapcsolatos fejlemények ellenére az orosz fél már régóta konstruktív kapcsolatra törekszik a Nyugattal. A berlini Bundestagban (2001) németül elmondott beszédében, amelyet az egész ház állva tapsolt, Vlagyimir Putyin egy új biztonsági architektúrát vázolt fel "Vlagyivosztoktól Lisszabonig". Dmitrij Medvegyev 2010-ben egy NATO-stratégiai találkozón megismételte ezt az elképzelést. 2014-ben, az ukrajnai eszkaláció előtt Moszkva azt javasolta, hogy keressék az érdekegyensúlyt, és háromoldalúan, azaz Ukrajna, az EU és Oroszország részvételével tárgyaljanak a függőben lévő társulási megállapodásról. Ha a Nyugat elfogadta volna a kezdeményezést, valószínűleg elkerülhető lett volna a válság és a háború Ukrajnában.

    Az elmúlt két évtizedben - vagyis a Putyin-korszakban - Moszkva a korábbinál világosabban fogalmazta meg érdekeit, a leglátványosabban (és meglepő módon) minden bizonnyal Putyinnak a 2007-es müncheni biztonsági konferencián elmondott beszédében. Mindazonáltal az orosz fél nyitott maradt a megértésre és az együttműködésre..."

    https://multipolar-magazin.de/artikel...ge-europas
    - 2022. 02. 27. 09:16
  • S
    https://telex.hu/kulfold/2022/02/27/o...rol-percre

    Bent vannak Harkovban.

    https://telex.hu/gazdasag/2022/02/26/...s-szankcio

    Persze nem minden orosz bankot, mert azt nem merik.

    https://24.hu/tudomany/2022/02/27/put...m-ukrajna/

    Mèly gyökerek a Putyini birodalmi ambíciókban.

    https://twitter.com/Osinttechnical/st...o46x38.png

    Kijevbe tartó pàncèlosok. Valószínűleg olyan erőt és akkorát összpontosítanak, amivel Kijev már nem bír el.
    - 2022. 02. 27. 09:48
  • rich932
    Gyerekek Q egyszerű a matek. Ha durvul a helyzet, meg kell várni, hogy itthon is elkezdjen fegyvert osztani a zsiráf vezetés, ha ez megvolt lehet menni listával a kézben neveket lehúzni arról... Persze majd a kül és belhoni kazár maffia miatt vigyük vásárra a bundánkat?! Inkább őket helyezném célkeresztbe.
    - 2022. 02. 27. 12:55
  • rich932
    Ja és vissza nem térő történelmi lehetőségünk lenne egyetlen lövés nélkül visszacsatolni Kárpátalját, ehelyett gombóc artur meg kakadu peti hozsannázza a nato-s eu-s álláspontot...
    - 2022. 02. 27. 13:02
  • J
    Akár veszélyes is leheta " tóborozásra" valamennyi adattal önként és danolva jelentkezni. Ki tudja, mire lehet az még alkalmas. Még a hepCIA-sok is örülnének neki. Stohlenburg Jenő különösen begurulna.
    - 2022. 02. 27. 13:41
  • J
    A nato terjeszkedése Euróbában, a Gerry hszéhez kapcsolódva.
    https://www.voltairenet.org/article21...15797.html

    Azt csodálom, hogy az oroszok eddig is tűrték a rájuk irányított fegyvereket a volt szovjet tagköztársaságukon is keresztül.
    - 2022. 02. 27. 14:10
  • G
    Árpi honlapjának a hiányosságai? (ami ott előre meg volt írva)

    A "Jó" és a "Rossz" háborúja a Világban?
    Minden ember életében, a születéstől a halálig, a természet adta körülmények adják azt a minden jót és rosszat, amit Életnek nevezünk egészen az Elmúlásig.
    De van "egy" olyan rossz és gonosz amely nem természetes, sokak által nem elfogadható,nem tartozik az Élethez, és sokak által soha fel nem ismert.
    Maga Bogár tanár úr is "megnevezhetetlen" hátsó erőnek "nevezi". (maga Orbán is egy könnyelmű pillanatában, 2011-ben, az igazság kimondását nagy "Baj"-nak jellemezte, ha kimondta volna)

    A félelemtől nem nevezhetjük meg őket. De azt a hibát se kövessük el, hogy beálljunk bármelyik csoportba , amelyik mesterségesen és gonosz módra van általuk megtévesztve előállítva.
    Putyin is "nácik" ellen harcol. Ez legyen figyelmeztető 2022-ben...........
    - 2022. 02. 27. 14:57
  • J
    Joe
    Mind azoknak akik eddig Imrenek NEM HITTEK pedig mondta !
    Itt erthetoen elmondja , hogy minden haboruba nyakig szeretnek bent lenni ! Es azt is , hogy hogyan .
    A sok kis mozaikot mar nem is kell ossze rakni . Igy elobe bele mindenki pofajaba nyiltan !
    Na aki meg most is hitetlenkedik vagy van meg kerdese az enyleg methetetlen !
    https://youtu.be/tMd71UIw1CE
    Válasz · Szerkeszt · Törlés - 2022. 02. 27. 13:07
    - 2022. 02. 27. 20:08
  • A
    Ide is beteszem a linket egy Donbass-i riportról: https://www.youtube.com/watch?v=r7MQg...7MQg5lFovI
    A háború valósága az, hogy az ukrán hadsereg támadja a két elismert köztársaságot. Az ukrán hadseregben ISIS harcosok is vannak. Ukrán civileknek is fegyvert osztottak. Megy a balhé, fegyverrel villognak a szarháziak.
    Az oroszok addig nem jönnek ki, amíg az ukrán hadsereget le nem fegyverzik. Az orosz ellentámadás ha megindul.........megemlegetik! A hazug újságírókat, akik szándékosan ferdítik el a tényeket, bedobnám a két tűz közé, hogy érezzék a valóságot! Az Index is régen megérett az INDEXRE!!
    - 2022. 03. 01. 00:58
  • A
    A sátáni KM zsoldosai milyen dolgokat tesznek Ukrajnában a keresztény foglyokkal: https://benjaminfulford.net/wp-conten...ldiers.mp4
    - 2022. 03. 01. 20:35
  • A
    Részletek Fulford e heti jelentéséből:
    " Ázsiai és nyugati titkos társasági források egyetértenek abban, hogy a KM elleni orosz fellépés csak része a fehér kalapos szövetség nagyobb nemzetközi lépésének, amely a KM-et minden hatalmi pozícióból eltávolítja.
    Ázsiában megállapodás született Tajvan és Kína egyesüléséről, valamint baráti szövetség kialakításáról Japánnal, az egyesült Koreával és az OSEAN-országokkal – állítják sárkánycsalád forrásai. Az ázsiai titkos társaságok azt mondják, hogy az emberiség 3/4-e felszabadult a sátáni kazár maffia alól.
    Az orosz türelme végleg elfogyott, amikor a KM megpróbálta átvenni Kazahsztán nemzetét, hogy előmozdítsa Kazária újjáteremtésére irányuló projektjüket.
    2014-ben Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár azt mondta, Ukrajna 1991. 12. 25. óta nem jegyezte be határait. Mivel az ENSZ nem jegyezte be Ukrajna határait szuverén államként, és Oroszország a Szovjetunió jogutódja (ezt erősítik meg a nemzetközi bíróságok határozatai a volt Szovjetunió és a külföldi országok közötti tulajdonviták tárgyában), Ukrajna területei , Fehéroroszország és Novorossija Oroszországhoz tartozik. Vagyis az úgynevezett Ukrajna invázió Oroszország határain belül zajló rendőri akció."
    Mindenki aki mást mond, az hazudik. Ezt pedig én mondom!
    - 2022. 03. 01. 20:56
  • G
    A z (fehér) Ember Tragédiája

    Napjainkban, a szemünk előtt játszódik le.

    Képzeljük el! Ha Európa és Oroszország testvériesen együtt tudna működni. A fehér embernek olyan birodalma alakulna ki, amelyet a "Poklok Kapui" se tudnának megdönteni. Ahol az Ész Intelligencia és Kultúra, egyesülne a végtelen természeti gazdagsággal.
    Hol lenne ehhez képest az Egyesült Államok, Kína ,India, vagy Afrika?
    Egész egyszerűen Sehol.

    Ez ellen már évszázadok óta munkálkodik egy sötét erő.
    Most a Tragédia utolsó felvonásánál tartunk. Az Ember tűnik el a színről. Záró jelenetként megjelenik a "sötét erő" meg a gépek, és a majmok bolygója......
    - 2022. 03. 02. 11:29
  • J
    Igy van, Gutai. Az egymás mellett élő népeknek kellene összefogni, egymást megvédeni. Nem tengeren túlról várni a támogatást, a megmentést.
    Most Európa államai katonai falkába vannak tömörítve, azonos álláspont hangoztatására vannak kényszerítve ahelyett, hogy mindegyik a saját véleményét, a saját érdekeit képviselhetné. És még ezt nevezik demokratikusnak. Nagyobb diktatúra ez a kollektív cselekvésre itélt államok számára, mint ami a nagykönyvben meg van írna.
    Nincs annál aljasabb dolog, mint amikor egy közösség az egyik tagját kiközösíti, mindent megtesz azért, hogy azt a pusztulásba vigye. Ezt teszi most a világ az orosz szankciókkal.
    A sportban is sportszerűen kellene eljárni, abba a politikát nem belevinni.
    Milyen veszélyt jelentene a világbékére az, hogy orosz sportolók is részt vennének világ versenyeken, vagy hazai sport rendezvényeket tartanának? Ki talált ki ekkora ostobaságot, hogy a sportolókat is szankcionálják? Mert épeszű egyén nem lehetett.
    Egy barom kikiáltja, hogy " Könyörgöm, akasszuk fel!" , és mint a hiénák mennek utána a falka tagjai vérszomjasan. Azt sem fogja fel senki, hogy a saját érdekei, fennmaradása ellen parancsra cselekszik.

    Az Eu-nak felvevő piac kell, mert újabb ország becserkészése nélkül nincs gazdasági növekedés. De most úgy tálalják Ukrajna felvételéhez való hozzájárulásukat, mintha ők tennének az ukránoknak szivessséget.
    A " csalással viselj háborút" magatartás ez is.
    - 2022. 03. 02. 14:23
  • H
    Eszmetársam, Vladtepesch már leírta mindezeket a Pesti Srácok oldalán többször is.
    Valahogy senki nem (mert) reagálni a kommentjeire.
    Röviden: az oroszok a normalitásért harcolnak - az ukránok meg a degenerálódásért.
    És egyébként az oroszok most visszafoglalják az ő "Erdély"-üket.
    Lehet választani.
    Én választottam.
    Az oroszokat.
    - 2022. 03. 02. 18:07
  • J
    Az ukrán-orosz konfliktusérme másik oldala
    8 évvel ezelőtti felvétel a Donyeckből, Luganszból. Az ukrán nacionalisták rémtetteiről az orosz lakosság ellen.
    https://www.youtube.com/watch?v=WN_Mb...N_Mbe9u-vE
    Ha valaki végig nézi, megérti ,miért akar a 2 terület kiválni Ukrajnából. Azon sem fog csodalkozni, miért segitene az orosz elnök ebben, és miért lépte meg a napokban hosszú évek után azt a lépést, amit már régen meg kellett volna tennie. Még azelőtt, hogy határai körül USA és nato fegyverek meredtek volna rájuk.
    Egy idős orosz asszony elmondja a filmben, hogy még a német katonák sem voltak olyan kegyetlenek velük, mint ezek az ukrán nacionalisták Usa támogatással.
    Ennek az Ukrajnának szállíit fegyvert per pillanat a világ 19 országa, busás haszonért, természetesen.
    - 2022. 03. 03. 23:08

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése