Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Álmodtam egy furcsát...

Most jött és nem baj, ha tudtok róla, persze ez sem biztos..., de valahogy sejlik, hogy... Leírhatnám Jericho történetben, de nincs kedvem, zavaros és hosszú, nehéz átültetni kitalált történetbe. De így is csak fikció, álom... Így szól: "És akkor itt szeretném bejelenteni - ha még nem vetted volna észre - a háború már átlépte az ország határait! Az orosz haderő nem fogja... Tudnotok kell, hogy innentől már nem fontosak az ukrán-orosz háború hírei!


Valóban megsemmisült 16 biológiai labor, el lett foglalva két atomerőmű és történtek terror cselekmények az ukrán AZOV részéről, a lakosság ellen is. Mindez azonban már nem fontos, ugyanis az elkövetkezendő órákban, napokban már a saját bőrödön fogod érezni a háborút.
Nem, nem fognak lőni és robbantani - csak elvétve, - de azok nem az oroszok lesznek.
Jelenleg Európa megszállása folyik!
----
De menjünk vissza az időben pár hetet...
Ma jót röhögtem a "Mi hazánk" plakátján, ahol az a kampány szöveg, hogy állítsuk meg a Kovid terrort! Ezt Putyin megállította és nem is lesz több hullám. Nem lesz kényszeroltás, nem lesz ősszel új járvány, vagy ha lesz, azt nem fogják bejelenteni, csak azt veszed észre, hogy hullnak az emberek.
Rosszabb időszak következik, mint az előző öt hullám időszaka!
A napokban lekapcsolódik Oroszország az internetről, innentől teljesen ki vagyunk téve az agymosásnak. Semmi valós hír nem fog érkezni, az agymosoda centrifuga sebességre kapcsol!
Semmi nem lesz igaz!
Azt fogod olvasni, hogy az oroszok kapituláltak, Putyin meghalt, megőrült vagy leváltották. Hogy nincs benzin az orosz tankokba, hogy az oroszok Norvégia felé menekülnek, hogy Kadirovék már elkobzott Lada nívákkal támadnak, vagy éppen menekülnek...
Ezzel úgy ellesztek és úgy beszopjátok, mint a "Rend-szerváltók" Attila hülyeségeit, hazugságait, vagy mint az egész Kovid hisztériát!
Ez az egész ugyanis ismét egy elterelés és lassú békafőzés!
----
Ukrajnát nem vették fel az unióba, így most Ukrajna "felveszi" az uniót!
Megszállás folyik és nem menekültáradat, az ukrán vezetés pontosan olyan jól látja, mint az oroszok. Igazából ez a cél.
Be voltatok szarva pár ezer fekete, muszlimtól, főleg, hogy "harcosok", katonakorú férfiak... A valóság pedig az, hogy hetek óta áramlik Európába az ukrán lakosság! Először e leggazdagabbak jöttek, új hazát foglalni, a drága autóikon, a kövér bankszámláikkal. Megérkeztek az uzsorások és a maffia csapatok, drogterjesztők, lány-futtatók, fegyverkereskedők, embercsempészek, hamarosan elkezdődnek a területfelosztások!
Most jön a közép réteg.
Nők, gyermekekkel! Ki mondaná nekik, hogy ne jöjjenek, magam is felajánlottam, hogy befogadom őket, vittem a segélyt, szerveztem a gyűjtést... Tanyára azonban nem nagyon akarnak megérkezni, fő célpontok a városok!
A hülye Zorbán azt nyilatkozza, hogy nem vagyunk célállomás - ez igaz - de megpróbáljuk megtartani őket, munkát ajánl a Kormány.
Hogy?
3-5 gyermekes anyáknak? Úgy, hogy közben leáll lassan az összes bigyógyár?
Szóval lakosságcsere zajlik éppen...
Nem követem hol tartunk, talán két milliónál? Lesz ez majd 5, aztán 7 és nem tudni hol a vége. Majd jöhetnek a férfiak is, csatlakozni a családjukhoz. Szegények feladják a "reménytelen harcot az oroszokkal"!
Ukrajnában nincs szükség a lakosságra, csak a termőföldekre és a meglévő ásvány, energia készletekre! Kiürítik, csak a szükséges munkaerő marad.
----
Az a faszkalap Attila azzal riogatja a népet, hogy érkeztek "fekete diákok" Ukrajnából...
Valóban, például indiai egyetemisták, akiket már várt az Indiai nagykövetség és szállásukról, utazásukról és a továbbiakról már intézkedett is.
Könnyű gyűlölni, a muszlimot, a feketét, de egy anyát 2-3 gyerekkel ki ne fogadna be? Azt, hogy teljesen más az értékrendszere, majd csak később tudod meg, de akkor már késő...
----
Az elkövetkező időszakban Európa szociális hálózata a végletekig terhelődik, majd összeomlik, miközben a működő gazdaság végleg leáll. Marad a kereskedelem és az élelmiszerlánc - egy rövid ideig, majd borul az is!
Magyarországon elszabadulnak az árak, ahol állami szabályozást vezetnek be, ott az történik, ami az üzemanyaggal - elfogy! Egyszerűen nem lesz, vagy csak "pult alatt".
Az orosz csapatok nem lépnek hazán területére, ellenben Lengyelország, Moldova és Románia kaphat a jóból. Közben kinéz egy balkán háború, Bosznia újraosztása.
Itthon az egészségügy és az iskolarendszer összeomlása után a rendvédelmi erők következnek: rendőrség, BV, tűzoltóság... Nem véletlen a pénz átcsoportosítása, de későn jött és egyébként sincs ember. A Bíróságok sem maradnak ki, szerintem felejtsd el, ha bármit is szeretnél bírói úton elérni. Ebben az életedben már nem születik ítélet, mire meg megszületne más lesz a törvény és talán az államforma is...
Minden megtörténik, amiről beszéltem eddig...."
----
Ennyi az álom és nem több...
Mivel ilyen szart ritkán "álmodik" az ember, így most egy darabig le is állok ezekkel a gondolatokkal, szervezek egy jó kis bulit, ahová mindenkit szeretettel várok!
Erről kicsit később írok majd...

Posta Imre 2022.03.09 1876 olvasás 9 hozzászólás 3 értékelés Nyomtatás

9 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • S
    Imre ezt te írtad?
    Ha nem, akkor látvànyosan elsiklik egy dolog mellett/felett.

    “Az orosz csapatok nem lépnek hazán területére, ellenben Lengyelország, Moldova és Románia kaphat a jóból. “

    Azt ugye tudjátok hogy a jelenleginél is nyíltabb világhaború? Mert ezek NATO tagországok, kétlem hogy ezt az oroszok megkockáztatják, hacsak kínát nem állítják az oldalukra, de azt meg tudjuk hogy kína Rotschild tulajdon, na most hol a labda?
    - 2022. 03. 09. 22:17
  • A
    törökökkel simán szétlövetném a bukaresti cigányokat, az nato belügynek számít; esetleg még a kinajok elfoglalhatnák tajvant, az oroszok meg leállíthatnák a kazahokkal az urán exportját vagy két évre, így a nyugat visszamenne a középkorba elég gyorsan.
    - 2022. 03. 09. 23:06
  • vian
    Az írás ismeretben, tudásban Tengura emlékeztet, bár a stílusa miatt már kevésbé. (majd kiderül)
    Kösz a meghívást.
    Tetszik
    A szerencse az a történetben, hogy felébredtél és örömmel konstatáltad, hogy csak álom volt - vagy mégsem? A matematikusok, már a 10. párhuzamos dimenziót is bizonyítottnak vélik.

    XXXXX

    csupán két megjegyzés

    1. Nem csak agysebészek érkeztek, hanem ahogy korábban írtad kiképzettek + a söpredék. Szervezetten az aktuális útvonalon Törökországig, majd hajóval Odesssza - busz, vonat Mo. + az EU keleti szekciója.
    A kárpátaljai rokonokkal nincs probléma, segítsük őket. A gond az, hogy az elhagyott othonaikba már most beköltöztek azok, akik szintén jönni fognak, de eszükben sincs dolgozni. Mentségükre szól, hogy komolyabb agytevékenységet ígénylő feladatok ellátására alapból képtelenek, de szaporák.

    2. alagút + pizzafutár

    i.imgur.com/HUNAVD5.png

    i.imgur.com/9myLfcV.png
    - 2022. 03. 10. 01:15
  • J
    Szalonna, valóban mindkét ország benne van a nyugati falkában, de ezeknek van olyan amerikai rakétarendszere, amely az Urálig be tud lőni állítólag, és ha megteszik, akkor a válasz nem marad el. Hál Istennek ide nem telepítettek a yenkik ilyet még. Már az is felmerült, hogy az orosz fővárost bejjebb viszik Szíbéria felé.
    Az is igaz, hogy lassan megszűnnek azok az orosz hírforrások, amelyekből megtudhattuk volna a mások oldal igazságát, mert ez igy egyoldalúan nem az igazi. Már a kovidnl sem volt az. Eddig még talán egyetlen média sem foglakozott azzal, hogy mit szenvedtek a donyecki, luganszki orosz lakosok az ukrán nacionalista szervezetektől. Nem is ismerik Európában ezeket. Legfeljebb azok, akik kiképezték őket.

    A magyar médiák , a sajtó nagy része egy nagy rakás sza@r. Direkt terjesztik az orosz ellenes propagandát. Ha közölnek egy lazán megcáfolható álhírt, még véletlenül sem vinné rá őket a tisztesség, hogy később a hírt helyesbítsék. Ilyen a zaporozseci atomerőműt ért orosz találat esete is. Érdekes módon az ukránok nem lőnek a híradások szerint . Minden egyes áldozat orosz fegyver által sérül meg állítólag. Kizárt, hogy oroszok lőnék a Donyeck medencéből menekülő orosz lakosságot is.
    Abban is van igazság, hogy hazánk nem különösebben célország. A napokban is láttam, hogy milyen sokan szálltak fel a Keletiben a Bécsbe induló vonatra, vagy érdeklődtek arről, hogyan lehet eljutni Prágába.

    Amit végképp nem értek, mint keresnek a brit kócos elnöknél a visegrádi 4ek vezetői, akiknek társaságában még a " gonosz " orosz elnököt nem láttam, de a Jordán partit már igen.. Úgy tünik, a rozzant amerikai elnök helyett most a brit vette át az európai népek kézi vezérlését. Legálább is a közép és kelet európai népekét. A Balkánra pedig külön kacsingat.

    Ha annyira nagy a demokrácia és szabadság Európában, miért nem üzletelhetnek, sportolhatnak , működhetnek együtt a különböző országok azzal az országgal, amelyikkel érdekük kívánja?
    Itt lenne az ideje, hogy Európa felébredhetne álmából és kollektíven kijelentené, hogy nem kér sem a III. vh-ból, sem a rákényszerített kétélű szankciókból. Ukrajna pedig igya meg, amit megfőzött. A bohóc elnöke betelepíti hozzájuk a világ összes elvetekült zsodosát, ahelyett, hogy akkor ült volna le tárgyaló asztalhoz az oroszokkal, amikort hónapokig erre kérték.
    Most úgy tesz, mintha ő akarna tárgyalmi, de fránya másik féllel nem lehet.
    - 2022. 03. 10. 02:59
    • A
      Ez a nagy oroszellenesség a sportélet és egyéb területen, olyan mintha a teljes orosz társadalmat kollektíve bűnösnek tekintené a nyugat. Szerintem erre fognak majd az oroszok hivatkozni amikor az ukránoknak kell majd jóvátételt fizetni az oroszok felé, tehát a teljes ukrán nép kollektíve bűnösnek fogják tekinteni.
      - 2022. 03. 10. 08:45
  • S
    „ÁLMODTÁL” EGY FURCSÁT…

    és én nem néztem volna meg ma a Honlapot, ha nem álmodtam volna…

    Te nem álmodtad, tudtad.

    Honnan tudsz?

    Eszed szíveddel van.

    Ki van velünk,

    ki ellenünk?


    ÁLMODTAD? – MEGÁLMODTAD? – TUDOD.

    „Jelenleg Európa megszállása folyik!
    … elterelés és lassú békafőzés!
    Ukrajnát nem vették fel az unióba, így most Ukrajna "felveszi" az uniót!
    Megszállás folyik és nem menekültáradat, az ukrán vezetés pontosan olyan jól látja, mint az oroszok. Igazából ez a cél.

    ! Először e leggazdagabbak jöttek, új hazát foglalni, a drága autóikon, a kövér bankszámláikkal. Megérkeztek az uzsorások és a maffia csapatok, drogterjesztők, lány-futtatók, fegyverkereskedők, embercsempészek, hamarosan elkezdődnek a területfelosztások!
    Most jön a közép réteg.
    Nők, gyermekekkel!
    …lakosságcsere zajlik éppen...
    Könnyű gyűlölni, a muszlimot, a feketét, de egy anyát 2-3 gyerekkel ki ne fogadna be?"

    ÁLOM és/ vagy VALÓSÁG.

    Claudius írta a Ragnarökhöz szólván – igaz az elmúlt 1§ évben már ezt PI-ként sokszor elmondtad.-
    „A sötét rendszer minden egyes eszköze a hazugság nevében működik, ami kivétel nélkül a nép megvezetését szolgálja.
    Íme néhány egyszerű példa a palettából, amit holnapig lehetne sorolni
    Bankrendszer - Cél a nép kizsigerelése és megnyomorítása, sarokba szorítása.
    Gyógyszer és élelmiszeripar kézen fogva az egészségüggyel, oltások - Cél a nép megbetegítése és a betegség akár egy életen át tartó fenntartása.
    Közoktatás - Cél a nép lebutítása, idomíthatósága, uniformizálása.
    Közmédia - Cél a nép manipulálása, irányítása, hazug propaganda globális terjesztése, ösztökélés az anyagi javak határtalan felhalmozására.
    Egyház - cél a félrevezetés és félelemben tartás a meghazudott vallásokkal.
    Tudomány - Cél a nép megvezetése, hazugságok "szakemberek" általi propagálása, betegségektől való félelem fokozása..."

    Plagizálok? Mosoly

    Imre!

    Az én álmodásom nem ilyen tényszerű. Nem is osztható meg okulásul. De ide kellett „kapcsolnom” tényekért, amik sejlenek bennem. Az én álmodásom üzenete több, mint a remény. Lehetőség a lélekben erősek győzelmére. Ezt összegzem az írásaitokból is. Erős és kikezdhetetlen lelkierő a védfalunk. Nem magyarkodom. Imre rá-világit a tényre, mint „kardforgató” és ér(t)ésünkra adja a hatalom pszicho-stratégiáját.

    NE REMÉLJÜNK. TUDJUNK. A TUDÁS= HATALOM.
    - 2022. 03. 10. 09:37
  • R
    S hogy Imrének megint igaza van, s NEM álmodik, íme: valóban és nagy lépésekben folyik a lakosságcsere Mo-on, azt alátámasztja az a tény is, hogy már hónapokkal ezelőtt feltünt az álláshirdetések között, milyen nagy az "igény" az ukrán nyelvtudásra!
    - 2022. 03. 10. 11:52
  • J
    Újabb álhír megcáfolása. A mariupoli gyermekkórházat ért " orosz rakétatámadás" megrendezett jelenet volt , benne 3 főszerepet is eljátszó színésznővel:
    https://www.pravda.ru/news/world/1689...9345-feik/
    Akárcsak a szír háborúban az" Asszad elnök által gázzal megölt , halottnak álcázott gyermekek esete".
    - 2022. 03. 11. 00:50
  • S
    Ne csak mindig kint keressük a hibást!
    Az ukrán nép média által nincs agy-mosva, kik voltak a politikusaik, maffiózó csürhe?
    Mit tett a nép ellene?
    Azt az a következménye, hogy lesz egy csomó menekült nincstelen, nagy részül pedig önként feláldozva a darálóba.
    Most már képesek cselekedni, amit fontosnak tartottak eddig amikhez ragaszkodtak, amikért folyton megalázkodtak azt mind képesek hirtelen feladni?
    A menekültektől azért meg lehetne kérdezni, hogy a munkahely megtartása érdekében mennyien oltatták be magukat, meg azért, hogy pl utazni nyaralni tudjanak?

    Az ukránok nem a buta afrikai csürhe, aminek a nagy része munkára használhatatlan.
    A magyar kormány most kap egy rakás teljesen kiszolgáltatott, zsellér munkaerőt.
    Mondtam már régebben, hogy a sok oltással a karjukban az emberek, csak ideiglenes megoldást tesznek, mert majd 6-8 oltással a kezükben is ülhetnek otthon munka nélkül. (bolondnak néztek, röhögtek rajtam) Igaz tévedtem mert valószínű, hogy nem kellesz ahhoz 6-8 oltásig eljutni
    Felteszik sokan majd a kérdést maguknak, hogy a magunkahely miatt beoltatták magukat de így ezért kár volt!

    Ezek mind értetek vannak és lesznek emberek és hamarosan lehet menni a következő 4 évre is sz@patót szavazni!
    Ez az igazi buziság, nem a utcán a testét áruló prostié...
    - 2022. 03. 11. 11:53

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése