Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek
Összes Cikk

Tanácsadás


tanacsadas.gif (5 KB)- Elsõ tanács: Gondolkodj kreatívan!

Módosítva 2024.04.26

Szijjártó Péter: Európában és az észak-atlanti közösségben világháborús készülődés van

Európában és az észak-atlanti szövetségben egyfajta világháborús készülődés zajlik - mondta a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. Szijjártó Péter hozzátette, az európai, észak-atlanti vezetők jelentős része háborús pszichózisban szenved; úgy érzik, mintha háborúban állnának Oroszországgal. Mi úgy gondoljuk, hogy az, ami Ukrajnában zajlik, nem a mi háborúnk, ez a legnagyobb különbség a magyar és az észak-atlanti politikai vezetők között - jegyezte meg.

Mese habozás nélkül (facéról kimérve)

"Egyszer volt hol nem volt ! Volt az igazmondò jucò ès messiás pèter esete a nèppel! Júcò egèszen hajdú Peti ig ment frizbizni! Ha már a TEK es Hajdu nem tudta megvèdeni a kigyúrt magyar petitöl az egèsz TEK a szobában reszketett elbújva ès fél TEK hogy hozzájuk vágja a btk át! Olyan JOGERŐSSEN! No de ha már frizbizni kell akkor most mi van? A mòzes tévé telavìv2 nem volt elèg !? Peti partizánkodik jucò frizbizik, a nèp kammillázik! No az ismerősöm ismerőse szerint jucò jobban járt volna ha nem egy pszihològus írja meg neki ,hogy hogyan bántalmazta Peti! Mint volt gazság ügyi miniszter elolvasható volna egy igazi bántalmazott anya vallomását ahol kèselès stb is volt! No mindegy!! Jò beszèlgetès volt! Kompletten kiütötte a WHO szerződèst az ukrán háborút pedofil ügyet pedofil politikusokat lopásokat ,no simán lennulázta az emberek agyát!

A nemzeti szuverenitás örök dicsőségére

"Magyarország zrt a cionista pszeudo maffia-rendszer és a tünetek.." Szuverén, civilizált, veszélymentes jó reggelt kívánok magunknak! És mivel nem kerül semmibe, a túl- és teljhatalomtól kívül-belül eltorzult abszolút hatalom tulajdonosainak is. Meg még a formális politikai hatalommal nem rendelkező beszélő pénztárcának, minden büszke magyarok legmilliárdosabb példányának, a Lölő-jelenségnek is, aki immár azt is elmondhatja magáról, hogy egy utazási iroda is bekerült a világszínvonalon párját ritkító, nevére íratott cégportfólióba. Úgy tudom, büfé már eddig is volt a nevén, és mint mindannyian tudjuk, az mostanában nagy üzlet, bármit is gondol erről a magaskultúra. Nem kétlem, hogy kis nemzetünk legnagyobb közpénzüzletemberének minden egységnyi gyarapodása nagy öröm minden egyes bérből-fizetésből élő/megélni próbáló tisztességes magyar családnak Európa okleveles szegényházában. Minden családnak, amelynek se büféje, se utazási irodája, cserébe viszont ömlik az arcába tizennégy éve a saját pénzéből finanszírozott pártpropaganda. Megvédésről, jobban teljesítésről, sikerek hátán pöffeszkedő sikerekről, nemzeti büszkeségről, a magyar fajta páratlan különlegességéről, újabban pedig főleg és elsősorban a szuverenitásról.

Gusztustalan álhír, hogy kábítószer-túladagolásban meghalt Orbán Viktor fia

Az elmúlt napokban a közösségi médiákban végigsöpört a „hír”: január 6-án, a spanyolországi Marbellán - kábítószer-túladagolás miatt - elhunyt Orbán Viktor miniszterelnök 32 éves fia, Gáspár. A lavinát egy TikTok-felhasználó bejegyzése indította el. A Privátkopó bűnügyi portál utánajárt, megfelel-e a valóságnak az „információ”.

A bor is idegméreg

Lehetséges, hogy minden, amit eddig hallottunk a borok jótékony hatásáról csak kósza téveszme? De hát olyan sokan mondják, orvosok, borászok, a nagy öregek, hogy napi egy pohár bornak micsoda pozitív élettani hatásai vannak. Végül pedig rá kell majd jönnünk, hogy a boripar gépezete az orrunknál fogva vezet? Cikkünkben Szendi Gábor klinikai szakpszichológus és paleo-táplálkozás és élettani szakember gondolatait idézzük.

Olvasd el a Talmudot, és minden világossá válik számodra, hogy mi zajlik a nagyvilágban.... és Magyarországot is:

1. Szanhedrin 59a: „Egy gój megölése olyan, mint egy vadállat megölése.” 2. Aboda Zara 26b: "Még a gójok legjobbjait is meg kell ölni." 3. Szanhedrin 59a: „Az a goj, aki beledugja az orrát a Törvénybe (Talmud), bűnös és halállal büntetendő.” 4. Libbre David 37: „Ha bármit is elmondunk a gójoknak a vallási kapcsolatainkról, az egyenlő az összes zsidó megölésével. mert ha tudnák, mit tanítunk róluk, nyíltan megölnének minket.”

Történelmi időket élünk

Az alakuló új világrend nem lesz sem igazságos, sem pedig stabil. Az emberiség előtt olyan hatalmas kihívások tornyosulnak, és nem csupán geopolitikaiak, amelyek miatt szinte elképzelhetetlen, hogy ez az átmenet békés lesz. Meg kell barátkoznunk azzal, hogy a világ olyan lesz, amilyen még soha nem volt, mondta a Demokratának Alexander Rahr német politológus, ismert Oroszország-szakértő.

Gravitációs vonzóerő vs. Kozmikus taszítóerő

- Felébredek, és bevillan az ördög arca, majd megkérdezem tőle: Hány óra van? Mire ő azt mondja: Mennyit kérsz belőle? Van egy hajszálvékony határmezsgye, amely elválasztja egymástól a nevetést a fájdalomtól, a komédiát a tragédiától. A józan ész figyelmeztetés, mert mindenkivel meg kell küzdened, akinek nincs. A barátaid hinni fognak a lehetőségeidben, az ellenségeid arra késztetnek, hogy élj vele. A kérdés nem az, hogy ki enged, hanem az, hogy ki akar megállítani. A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes. Tanuld meg a szabályokat profiként, hogy mesterként megszeghesd! A meggyőzés mesterei elhallgatnak, megfigyelnek, és egy váratlan pillanatban gyilkos kérdéseket tesznek fel. Az betalál. A sikert nem birtoklod, bérbe adják. A bérleti díj viszont, minden nap esedékes. Ne feledd! A három legkárosabb függőség; a heroin, a szénhidrát és a havi fizetés.

Horthy antiszemita leveleivel üzent az országos főrabbi Lázár Jánosnak

Lázár János is méltatta Horthy Miklóst Kenderesen, ahol vasárnap arra emlékeztek, hogy harminc éve temették újra az egykori kormányzót. „Manapság a politikában a mellébeszélésnek, sunnyogásnak, a hazudozásnak és a gyávaságnak nagy divatja van. Én azt gondolom, hogy világosan és egyértelműen kell beszélni: ma, akik itt összejöttünk, azok tisztelik Horthy Miklóst és emlékét” – fogalmazott az építési és közlekedési miniszter, az eseményről készült riportot itt olvashatja.

A szotyi

Szotyizz Te Szerencsés Szavazó! Ahogy a múltkor bepötyögtem kedvenc mesefigurám történetét, eszembe jutott pár másik, amit szintén mesefigurák meséltek. Csak mert mint a puzzle-ban, itt is látni valami fajta összefüggést, persze szigorúan mese alapon. Ezért felhívtam Hófehérkét, akinek még a nagyanyja regélte a következő mesét. Megbeszéltem vele egy kávézást a Körúton. Egyedül jött, rá is kérdeztem: hát a törpéket hol hagytad? De a kérdést be sem tudtam fejezni, beront a kávézóba egy talpig becsületes, kultúrált közteres. Melyik köcsög hagyta a tilosban a fehér kisbuszt, tele kibaszott nyugdíjas nyomorékkal? Már alig élnek a 40 fokban. Hófehér mivel szőke, rávágta: ó ezek bírják! Majd megkérdeztem a közterest: iszol egy kávét, fizetem? Capuccinót kérek, felelte! És mi lesz a kocsival, meg a törpékkel, kérdeztem? Csak nem hagyom ki az ingyen kávét! Ezek úgy is csak szavazók, lesz helyettük másik.

Több mint 700 ezer forintos fizetésért "embert vár a vasra" a honvédség

A "vasra" sok egyebet is jelenthet .. Embert várunk a vasra – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, amikor pénteken Szentesen bejelentette, jelentkezőket toboroznak a Lynx, azaz a Hiúz típusú páncélozott harcjárművel felszerelt lövészzászlóaljba. Megemelt illetményt kínál a Magyar Honvédség azoknak, akik csatlakoznak a lövészzászlóaljba.

Béka-főzés

Kedves Hűsölni Vágyók, Meleg(ek)től Szenvedők és Egyéb Élőlények! Uborkaszezon van, ahogy szokták volt mondani. Politikai uborkaszezon. A politikusnak nevezett amőba is megfárad, a hatalom és pénz kergetésében és elmegy nyaralni. Nincs itt semmi látnivaló, már csak,azért sem mert abba a nyaralóba, bakterházba megy, amit Te hordtál neki össze. Cserébe megnyomorít. De jól van ez így!? Elfelejtettem mondani ez nem egy ilyen helyzetjelentéses írás lesz az aktuális politikai meg miegymásos dolgokról. Ezt manapság millióan leírták. Nem akarnék most a Dunába vizet hordani. Akinek van szeme és mogyorónyi agya láthatja, aztán meg azt gondol amit akar. Nevezzük úti leírásnak. Szóval megint utazom, mint az elmúlt 38 évben.

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése