Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Több tízezer lehetséges vegyi fegyvert fejlesztett ki egy mesterséges intelligencia

Na, végre, tehát a mestersegges intelligencia, nem az intelligence service a "hibás". Tényleg hónapra pontosan megjósolták már 2019-ben az ukrajnai háborút, és azt is, hogy totális nukleáris háborúvá eszkalálódik? Egy konferencia szervezői arra kértek meg kutatókat, hogy vizsgálják meg, hogy a vegyi és biológiai fegyverekhez kapcsolódóan milyen veszélyei lehetnek a mesterséges intelligenciának. A tudósok szerint elég egy számítógép, néhány szabadon elérhető adatbázis és némi programozói tudás, és bárki utánuk csinálhatja a riasztó eredménnyel zárult kísérletüket.


A The Verge-ön Justine Calma készített interjút a négy kutató egyikével, Fabio Urbinával, aki a Collaborations Pharmaceuticals nevű Észak-Karolinai gyógyszerészeti cég munkatársa. Őt és kollegáit a svájci kormány, illetve a Svájci Szövetségi Nukleáris, Biológiai és Kémiai Védelmi Intézet kérte fel egy előadásra, a kétévente megrendezett Vegyi és Biológiai Fegyverek Konvencióra készülve. Amint az interjúból megtudhatjuk, Urbina munkaadója azzal foglalkozik, hogy ritka betegségek gyógyítására fejlesszen ki gyógyszereket, a férfi feladata pedig az, hogy gépi tanulással segítse az új szerek felfedezését. Ilyen rendszerekkel számtalanszor foglalkoztunk a Rakétán, hiszen a mesterséges intelligencia egy népszerű és gyorsan fejlődő ágáról van szó. A lényegük, hogy az emberhez hasonlóan, tapasztalatok alapján tudnak felismeréseket hozni és fejlődni, miután emberi segítséggel kaptak némi betanítást.

Urbina rendszerei általában azt próbálják megjósolni, hogy egy vegyület mérgező lesz-e. Most az ellenkezőjét kellett tenniük.

A kutató nem árulhatott el igazán sok részletet, nehogy ők maguk segítsék a rosszindulatú szereplők hasonló erőfeszítéseit, de azt elmondta az interjúban, hogy a rendszereket a VX nevű idegméreghez hasonló anyagok irányába tolták. A VX-ből már kétszáz mikrogramm is halálos. Az acetilkolin-észteráz nevű enzim blokkolásával ér el folyamatos izomstimulációt, melynek hatására sorozatos görcsök után leáll az áldozat légzése. Arról már állnak rendelkezésre adatok, hogy mely anyagok blokkolják ezt az enzimet, így a gyógyszerészetben használt mesterséges intelligenciák feladata általában az, hogy megjósolják, hogy egy újabb molekula kiváltja-e ezt a hatást. Ahogyan Urbina fogalmaz, így "nagyon, nagyon gyorsan, virtuálisan felmérnek egy csomó molekulát", és kidobják azokat, amelyek valószínűleg mérgezőek. Most ennek az ellenkezőjét tették. Emellett egy ilyen rendszer arra is képes, hogy új molekulákat állítson össze. Terelni azzal lehet, hogy bizonyos jelenségekért, például ebben az esetben azért, hogy valószínűleg mérgező a végeredmény, magas pontszámokat adnak, ezzel bátorítva a hasonló anyagok kialakítását.

Még a kutatókat is meglepte, hogy a rendszerük több, a VX-nél is halálosabb anyagot is kifejlesztett

Ugyan aláhúzzák, hogy egy ilyen modell is képes hamis pozitív eredmények felmutatására, de a hat óra alatt felmerült negyvenezer anyagból feltehetőleg nagyon sok ténylegesen mérgező van. Sőt, olyan vegyületeket is "feltalált" a rendszer, amelyeket valóban használnak vegyi fegyverként, miközben ezeknek a létéről a szoftver nem tudhatott. A legriasztóbb mégis az, hogy Urbina szerint "mérgezőséggel kapcsolatos adatsorokat bárhonnan le lehet tölteni", és ha valaki ismeri a Python programozási nyelvet, és van ilyesmire "egy hétvégéje", akkor könnyen létrehozhat valami hasonlót. "Ekkor gondolkodtunk el azon, hogy tényleg kiadjuk-e a kutatást. Nagyon alacsony a belépési korlát a visszaélésekhez."

Aki kíváncsi a projekt részleteire, az angolul elolvashatja a The Verge interjúját, illetve magát a kutatási beszámolót a Nature Machine Intelligence weboldalán.
[url]https://raketa.hu/tobbtizezer-lehetseges-vegyi-fegyvert-fejlesztett-ki-egy-mesterseges-intelligencia[/url]

Posta Imre 2022.03.26 1288 olvasás 2 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

2 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Gerry
    Azt írják az újságok, hogy úgyis meg fogunk dögleni ha beadatjuk a vak-cicát ha nem. Lépten-nyomon hullanak az emberek... csak úgy.
    A beoltottak most kussolnak ... a háttérben a hatalom készülõdik. Néhányezer biolabor meg dolgozik tovább...

    Az alábbi cikkben - azoknak írnak akik eddig sikeresen elmenekültek az életüket "megvédõ" oltáskényszer elöl. Ezek az emberek még egészségesek... Nekik szól az üzenet.
    De mielõtt olvasni kezditek, jegyezzétek meg szavaim. Nem tudtok elbújni. Készüljetek fel - ahogy én is - arra a pillanatra amikor szembe kerültök azokkal akiknek az emberélet nem számít.
    Várom õket. A találkozáskor nekem se fog számítani a patkányok élete...

    A nyilt levél fordítása (mimóza lelküek nyugodjatok meg "nem vagytok egyedül"):


    Idézet

    Több kanadai tudós levelet írt a be nem oltottaknak

    Először a Global Research tette közzé 2021. augusztus 7-én.

    Dr. Denis Rancourt, az OCLA kutatója és több kanadai tudóstársa nyílt levelet írt azok támogatására, akik a COVID-19 vakcina ellen döntöttek.

    A csoport hangsúlyozza az orvosi kezelés önkéntes jellegét, valamint a tájékozott beleegyezés és az egyéni kockázat-haszon értékelés szükségességét. Visszautasítják az egészségügyi hatóságok, a hírek és a közösségi média, valamint a polgártársak által gyakorolt nyomást.

    A testi épségünk feletti ellenőrzés lehet a végső határ a polgári szabadságjogok védelméért folytatott küzdelemben. Olvassa el a levelet alább vagy töltse le PDF formátumban innen: https://ocla.ca/wp-content/uploads/20...inated.pdf

    Nyílt levél az oltatlanoknak

    Nem vagy egyedül! 2021. július 28-án a kanadaiak 29%-a nem kapta meg a COVID-19 elleni védőoltást, míg további 14%-uk igen. Az Egyesült Államokban és az Európai Unióban a lakosság kevesebb mint fele teljesen be van oltva, és még Izraelben, a Pfizer szerint a "világ laboratóriumában" is az emberek egyharmada teljesen oltatlan. A politikusok és a média egységes álláspontot képviselnek, és a nem beoltottakat teszik bűnbakká a másfél évnyi félelemkeltés és elzárás után felmerült problémákért. Itt az ideje, hogy tisztázzuk a helyzetet.

    Teljesen ésszerű és legitim, hogy felszólaljunk a nem megfelelően tesztelt vakcinák ellen, amelyeknek nincs megbízható tudományos alapja. Önnek joga van a teste felett rendelkezni, és visszautasítani az orvosi kezeléseket, ha úgy látja jónak. Jogod van nemet mondani, ha méltóságod, testi épséged és testi autonómiád sérül. Ez az Ön teste, és joga van választani. Önnek joga van ahhoz, hogy harcoljon gyermekeiért az iskolai tömeges oltások ellen.

    Joggal kérdőjelezi meg, hogy a szabad és tájékozott beleegyezés egyáltalán lehetséges-e az adott körülmények között. A hosszú távú hatások ismeretlenek. A transzgenerációs hatások ismeretlenek. A természetes immunitás vakcinázás okozta deregulációja ismeretlen. A potenciális ártalmak ismeretlenek, mivel a mellékhatásokról szóló jelentések késve, hiányosan és országonként eltérő módon készülnek.

    A mainstream média, a kormányzati social engineering kampányok, a tisztességtelen szabályozások és politikák, az összejátszó munkáltatók és a közösségi média csőcselék célkeresztjébe kerül.

    Azt mondják nektek, hogy most már ti vagytok a probléma, és hogy a világot csak akkor lehet helyrehozni, ha beoltjátok magatokat.

    A propaganda bűnbakot csinál belőled, és a környezeted nyomást gyakorol rád. Ne feledd: semmi baj nincs veled.

    Tévesen azzal vádolják Önt, hogy az új SARS-CoV-2 variánsok gyára, holott vezető tudósok szerint az Ön természetes immunrendszere immunitást termel a vírus számos összetevőjével szemben. Ez növeli a védelmet a vírusváltozatok széles skálájával szemben, és megakadályozza a vírus továbbterjedését másokra.

    Joggal követel független, szakértői értékeléssel ellátott tanulmányokat, amelyeket nem a multinacionális gyógyszeripari vállalatok finanszíroznak. A szakértői értékeléssel ellátott rövid távú biztonsági és hatékonysági tanulmányokat ezek a nyereségorientált vállalatok finanszírozták, szervezték, koordinálták és támogatták; és a tanulmányok adatait nem tették közzé, illetve nem bocsátották olyan kutatók rendelkezésére, akik nem ezeknek a vállalatoknak dolgoznak.

    Joggal kérdőjelezi meg a vakcinakísérletek előzetes eredményeit. A relatív hatékonyság állítólagos magas értékei kis számú "fertőzésen" alapulnak, amelyeket csak nagyon homályosan határoztak meg. A vizsgálatok nem voltak vakok, ami azt jelenti, hogy az injekciókat beadó személyek tudták vagy következtetni tudtak arra, hogy a kísérleti vakcinát vagy a placebót adják-e be. Ez nem elfogadható tudományos módszertan a vakcinakísérleteknél.

    Igaza van abban, hogy a tudományos vélemények sokféleségére szólít fel. A természethez hasonlóan az információk és értelmezéseik polikultúrájára van szükségünk. És ez jelenleg nincs meg. A vakcina be nem vételéről szóló döntés teret teremt az ésszerűségnek, az átláthatóságnak és az elszámoltathatóságnak. Joggal kérdezed: "Mi jön ezután, ha feladjuk a saját testünk feletti hatalmat?

    Ne hagyja magát megfélemlíteni. Rugalmasságról, integritásról és elszántságról tesz tanúbizonyságot. Önök összefognak a közösségeikben, terveket készítenek egymás megsegítésére, és kiállnak a tudományos elszámoltathatóság és a véleménynyilvánítás szabadsága mellett, amelyek elengedhetetlenek a társadalom gyarapodásához. Mi is a sokak közé tartozunk, akik Önök mellett állnak.

    Angela Durante, PhD
    Denis Rancourt, PhD
    Claus Rinner, PhD
    Laurent Leduc, PhD
    Donald Welsh, PhD
    John Zwaagstra, PhD
    Jan Vrbik, PhD
    Valentina Capurri, PhD

    https://www.globalresearch.ca/letter-...ed/5752287
    - 2022. 03. 27. 08:24
  • J
    Észak Koreában pedig új fajta interkontinentális ballisztikus rakétát próbáltak ki, amelyik eléri az USA-t is.
    https://www.cbsnews.com/news/north-ko...entire-us/
    - 2022. 03. 27. 23:38

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése