Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Hivatalos: Moszkva arra utasítja a Zsidó Ügynökséget, hagyjon fel tevékenységével az országban

Nem értem, most akkor Mogyoróországba alijázik az összes inkognita rogántónis újmagyar titkosszolgálati hazaárulós pereputty? Szochnut- Szochnut, már így is fél judapest a nevükön van, mit "védett ház", az Andrássy út 100%-ban az ismerősöm szerint. Szerintem ez hülyeség. Nem ott lenne a homofób felvonulás, ha így lenne, vagy nem? A szervezet az izraeli kormányzati vezetőkkel egyeztet arról, mi legyen a válasz



Az orosz kormány arra utasította a Zsidó Ügynökséget, hogy hagyjon fel mindennemű tevékenységével az ország területén. Mint arról a Zsidó Ügynökség illetékesei beszámoltak, egyelőre mérlegelik, milyen választ küldjenek. Jelenleg a Külügyminisztériummal és a Miniszterelnökséggel egyeztetve mérlegelik a lehetőségeket.

"A Zsidó Ügynökség oroszországi küldöttsége munkájának része, hogy időnként bizonyos kiigazításokat kell végrehajtania a hatóságok előírásainak megfelelően" - közölte a szervezet.

"A hatóságokkal való kapcsolattartás folyamatos, és a cél az, hogy az illetékes szervek által meghatározott szabályok szerint folytassuk tovább a tevékenységünket. Most is egy ilyen párbeszéd zajlik."

A mostani kormányzati utasítás, amely arra kényszeríti a Zsidó Ügynökséget, hogy megszüntesse oroszországi tevékenységét, korábban nem látott mértékben áshatja alá az orosz zsidók lehetőségeit az alijára.

A Zsidó Ügynökség a világ legnagyobb non-profit zsidó szervezete, melyet 1929-ben hoztak létre a Cionista Világszervezet (WZO) operatív ágaként.

Deklarált célja, hogy biztosítsa minden zsidó ember számára az egymás közti, illetve Izraellel való kapcsolattartását, éljen bárhol is a világban.

(JPost/Hetek)
[url]https://www.hetek.hu/cikkek/online/hivatalos-moszkva-arra-utasitja-a-zsido-ugynokseget-hagyjon-fel?fbclid=IwAR0I3BoPb3ROaX0qNP01znHIRMfiPT73yZQBPUNUPtXoAJufPUkhZn2RdJU[/url]

Posta Imre 2022.07.06 3031 olvasás 98 hozzászólás 1 értékelés Nyomtatás

98 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    Tábornokokat vettek őrizetbe Szentpéterváron

    július 6., szerda 10:12

    A rendvédelmi szervek őrizetbe vettek több belügyes tábornokot, köztük a belügyminiszter segítőjét. Erről a belügyminisztérium tájékoztatta az orosz sajtót. A hatalommal való visszaéléssel vádolt főtisztek közt első helyen szerepeltetik Szergej Umnov altábornagy nevét, aki korábban a BM szentpétervári és Leningrád megyei vezetője, majd a miniszter segítője volt. Mellette rács mögé került Alekszej Szemjonov, a szenpétervári és Leningrád megyei közlekedésrendészet vezetője és Ivan Abakumov, a szenpétervári rendőrség volt vezetőhelyettese.

    Az ügyükben lefolytatott nyomozás eredményei szerint 2016 és 2020 között a hatalmukkal visszaélve a szentpétervári és a megyei belügyi intézmények alapítványán keresztül jelentős javakat használtak fel saját céljaikra.

    Az őrizetbe vett trió tagjai közül Szergej Umnovot átszállították Moszkvába.
    https://444.hu/2022/07/06/tabornokoka...petervaron
    - 2022. 07. 06. 12:14
    • H
      A kutya is jódolgában vész meg.<br />A katona józan esze is békében megyen el.<br />Gondolom a következő hír - a lefokozáson és kivetésen kívül - az ítélet - golyó általi - végrehajtása lesz.
      - 2022. 07. 06. 12:45
    • A
      Ezek se szlavok voltak.
      - 2022. 07. 10. 02:25
  • S
    A Moszad, a TEV, a Bnai Brith meg a faxom tudja még mennyi zsidó köpőcsésze rendszer van a világon, és az összes titkosszolgaállat hozzájuk van bekötve, így egyetlen felügyelete van mindnek, az Illuminati. A színjáték kedvéért, no meg a zsidók belső harcai miatt néha leszámolások vannak ezen belül, amit a goj külvilág felé politikának adják el. Hányni lehet tőlük ebben a hányatott nehéz életben.
    - 2022. 07. 06. 12:53
  • R
    "Végül, mert közösség megtérése volt a lényeg, a bölcsek arra is odafigyeltek, hogy a KERESKEDŐK se essenek a kapzsiság bűnébe, ezért megpróbálták kizárni minden üzleti visszaélés lehetőségét." Böjt ide, vagy oda, ezeknek semmi nem áll az útjába! Folytatják hányadék életüket, s a gójok tönkretételét. Csak érdekességként: nézzétek millllen kiadványban beszélnek az ókori Izráelben a böjtről?! Az is igaz, hogy a sok átkeresztelkedett általában a reformátusnak NEVEZETT gyülekezetbe lép be! Azért ez is sokat elárul erről a gyülevész társaságról is, tisztelet a kivételnek.https://repo.proteo.hu/hu/publication...ation/5874 Ja, s még valami, "köszönhetően" Luther-nek, beindult a "polgáriasodó, még inkább kozmopolita életvitel a 16. sz-tól. Így aztán az őskeresztény gój már addigra is szép, lassan kihalt... pláne a Jezsuiták színrelépésével...
    - 2022. 07. 06. 14:02
  • A
    Szeretném megélni, hogy nálunk is kapnak egy ilyen körlevelet ezek a zsidó lobbisták.
    Megy a tisztogatás most már az oroszoknál is. Azóta tudják teljes bizonyossággal az oroszok, hogy ki az áruló, hogy Ukrajnában megtalálták az Illumináti szerverét, amiből fontos infókat nyertek ki.
    Nálunk ez nyíltan látszik. Lista sem kell.
    Itt inkább az a kérdés, hogy van-e egyáltalán valaki a politikusaink között és a közélet vezető köreiben, hogy ki az aki nem az.
    Ezt a világméretű poliphálózatot nem könnyű kiiktatni. Ez katonai feladat, önként nem mennek.
    Az a baj, hogy nálunk a katonai vezetés is ezekből áll.
    Pár tökös trumpista amerikai tábornok kiképzést adhatna...... de kinek is...
    - 2022. 07. 06. 15:28
  • Posta Imre
    Ukrajnai zsidó menekülteknek nyílt menekülttábor a Balatonnál
    Közélet | 2022. 06. 28.
    Ukrajnai zsidó menekülteknek nyílt menekülttábor a Balatonnál
    Ukrajnai vallásos zsidóknak nyitott menekülttábort Balatonőszödön az EMIH - Magyar Zsidó Szövetség és az Ukrán Zsidó Hitközségek Szövetsége. Fotó: Internet

    Ukrajnai vallásos zsidóknak nyitott menekülttábort Balatonőszödön az EMIH - Magyar Zsidó Szövetség és az Ukrán Zsidó Hitközségek Szövetsége - írja a Hirado.

    Az EMIH keddi közleménye szerint az ukrajnai és a magyar zsidó szervezet áprilisban fordult a magyar kormányhoz segítségért, hogy több száz ukrajnai menekült speciális, kóser ellátására alkalmas táborhelyet nyithasson a több éve használaton kívüli, mintegy 180 ezer négyzetméteres balatonőszödi kormányüdülőben.

    A két szervezet az üdülőt felújította, alkalmassá tette a menekültek befogadására, a további felújításra és átmeneti bővítésre pedig adománygyűjtő kampányt szervezett.
    https://www.karpatinfo.net/2022/6/28/...-200060997
    - 2022. 07. 06. 17:43
    • S
      Luxus láger. Ez jellemző a zsidókra. A menekült zsidó nyári balatoni nyaraláson, kóser ellátással, őszödi beszédet hallgatva héberül.
      - 2022. 07. 06. 20:53
  • A
    A nem deklaralt celja pedig az , hogy szart keverjenek mindenhol.
    - 2022. 07. 07. 04:10
  • Posta Imre
    Súlyos börtönbüntetést vezetnek be az "Oroszország biztonságát veszélyeztető" felszólalásokkal szemben

    2022. július 06. 19:05
    Az orosz parlament alsóháza szerdán olyan törvényjavaslatot fogadott el, amely súlyos börtönbüntetést helyez kilátásba az "Oroszország biztonságát veszélyeztető nyilvános felszólalásokkal" szemben.

    A tervezett törvény a szóban forgó bűncselekményért hét évig terjedő börtönbüntetést ír elő. Az alsóház (állami duma) megemelte a kémkedés és a "külföldiekkel folytatott b

    Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
    https://www.portfolio.hu/global/20220...ben-554753
    - 2022. 07. 07. 06:07
    • A
      Magyarul , eleg a szarkeveresbol .
      - 2022. 07. 07. 07:20
      • Posta Imre
        Ez azért ettől kicsit bonyolultabb ám! Az alapprobléma, hogy "odakinn" ugyanolyan mocskos buzinak látszó hibrid-maffiózó az "elit", akik nem csak leszarták a törvényeket, de ők is mondták meg, mi a törvény, most meg...képzeld csak el, olyan, mintha "nálunk" pintérsanya mondaná meg, mi legyen az igaz, meg a hamis. Jé, hát az is van! Erkölcsileg sajnos Putyin környezete is nulla, vagy még annyi sem. Cion bölcseinek jegyzőkönyvei remekül rámutatnak a valóságra - az ismerősöm szerint. Szerintem nagyon helyes, akár mocskos buzitanya, maffiaközpont az "államot" kisajátított bűnözői kör, akkor is be kell tartani a szabályokat, már azoknak, akikre rábök a maffiarendszer, mert éppen most az a trendi. Szaros kézzel is meg lehet enni a kalácsot, de még jobb a saját szaros kezemmel a másik szájába beletömni. Ez így rendben is van.
        - 2022. 07. 07. 07:48
        • S
          Az összes politikus bűnöző, nem csak azért mert a zsidó Illuminati szolgája, bábja, hanem azért mert önmaguk is vagy zsidó vagy cigány vagy más paraziták, akiknek kivétel nélkül a leradírozása az egyetlen megoldás. Természetesen a földi létezés minden variációjával együtt, a szimuláció megszüntetésével együtt, azaz földi értelmezéssel a Földön az összes létfeltétel és létforma végleges nihilizációjával együtt.
          - 2022. 07. 07. 12:51
          • Posta Imre
            Persze egy alternítív dimenzióban azért a zéteri szférák vonatkozásban az élet-nemélet-nemiélet kapcsolatban a Mars is nyüzsgő zsibongó petefészek. Ajánlott irodalom: Ender's game. Jó lenne tiszta lappal sem elkezdeni már ezt a mókát, mert cumóka.
            - 2022. 07. 07. 13:03
            • S
              Igen, ideje elkezdeni. A Kinti háború közelebb van mint gondoltam, azért sietnek ezek a patkányok, felgyorsították a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei szerinti menetrendet is. Már alig várom hogy cselekedhessek.
              - 2022. 07. 07. 13:06
              • Posta Imre
                Úgy tűnik, túltelítődtek a gázmezők és pár vulkánnak nevezett objektum is kitörni kékül az erőlködéstől. Lehet bele se kell avatárkodni, mert Asgard kakitány belövi a Leviatánt "frézerrel" és egy pillanat alatt kipukkan a Föld nevű buborék. Remélem, sikerrel jár, vagy ha nem, akkor valamelyik asgardinak csak összejön.
                - 2022. 07. 07. 13:13
                • S
                  Igen, készülök a gázmező variációra, de remélem úgy lesz ahogyan írod, megteszik helyettem/helyettünk hogy lerobbanjon a szimuláció a Föld felszínéről. Azt nem tudom hogy Asgard ki, de ha a vulkánok plazmatárhelyét stimulálni tudja a világűrből, akkor nem kolónialélek, tegye ezt.
                  - 2022. 07. 07. 19:09
            • S
              A Mars is végleges nihilizáció előtt áll, ha a Kinti háború végre átsöpör ezen a patkányfészek naprendszeren.
              - 2022. 07. 07. 13:11
              • H
                Egy ideig azon filóztam mi lesz ezzel a 8 milliárd megtestesülttel a purgálás után, mert ezek lelkeit nem biztos hogy jó ötlet lenne kiengedni innen. Ahogy írod egy helyt a kollektív részük megy vissza kolóniabölcsőjébe. De az meg újraalkotna egy szenvedtető szimulációt. A nyilasban lévő szupermasszív fekete lyukban jól ellennének egy darabig. '12 előtt vártuk mikor indulnak be a dolgok, most végre szét lesz szedve az egész.
                - 2022. 07. 07. 13:40
                • Posta Imre
                  Riasztás!
                  Tudjátok, hogy nem szoktam az dögök õrét a plafonra festeni, még ha úgy is tûnne néha napján. Ma sem akartam, de favágás közben kaptam üzenetet, amelyet kérésre közlök, bár feltettem a kérdést, hogy miért is kell ezt mindenkinek elmondani, hisz annak a pár személynek, aki "számít", szólhatok, a többi meg majd megtudja idõben máshonnan, ha bekövetkezik, ha meg elmarad, nem néz így - szokás szerint-, hülyének. No nem mintha zavarna, de igazság az, hogy Vera csak tegnap már kétszer nyomatékosította, hogy hagyjam már ezt az egész "megmentem a magyarokat, meg a világot hülyeséget" abba, mert egyszerûen nincsen kit. Igaza van, hajlok a szavára, más idõk jönnek, másképpen kell megközelíteni a helyzetet, mert mielõtt jön a tisztító tûz, jöhet a tisztító hideg.</span>Miután a telefon másik végén az izgatott hanggal többször beszéltem, kellett volna, hogy érkezzenek az üzenetek, de azok elvesztek az éterben, majd újabb beszélgetések, ingerültebb hangú NBH-s qva anyázások után némi 2 órás csúszással egy másik csatornán, csak megkaptam az a pár gondolatot, amelyhez még alkalmasint jöhet a többi is."A tények = 5 ezer embert irányítunk védett zónába. 8 osztályos tananyag = Lagrande zona = Bármely két tömeg között az egyensúlyi pont. Pl. Föld-Hold = ez a Holdtól 95 ezer km-re van. Az a labda az égen óriás!! A Fekete csillag és a Galaxismag által képzett Lagrande pontra beléptünk = 2012. nov. 11. 10 óra 35 perckor. A zóna átmérõjét a kutatók és a csillagköziek ismerik. A bolygótokon SENKI! Szépen leszerepeltetek a Piramis-kóddal kapcsolatban is. CSILLAGOTOK kb. 42 napra le fog állni, de itt a segítség. Ha bármely "segítség infót" még egyszer betolakodó...szétsz@r, az halott (pl. "szabadkõmûves számmisztika + karmás szeretetrezgõk- õk halott emberek). Ezt a cikket bõvítjük, viselkedjetek úgy.. 59 napotok van hátra + nincs a SZ@ROS youtubotokon!"Nos, ha igaz, hogy beléptünk és ugye beleremegett pár helyen a föld is és igaz, hogy az egyensúlyi pont erõterén (nem fotonöv) áthaladva sok mindennel szembesülhetünk, amelyhez az itteniek is csak a katasztrófavédelmet hívhatják segítségül, de hiába és a barlangok menedékét kereshetik, akkor az úgy is hamarosan kiderül. Telefonon sok minden elhangzott még és persze részben ez az infó egybe vág más források részinformációjával, de nyomatékosan megjegyzem, hogy ..., á inkább hagyjuk! Minden esetre a telefonos blokkolás önmagában is beszédes volt. Ha igaz, akkor ölég hideg lesz egy darabig és a szelekció begyorsul. Bár én kérdeztem, hogy van-e értelme kidobolni mindezt így, hiszen errõl szûkebb körben már jó fél éve tudunk, de akkor még nem volt publikus a dolog, most úgy látszik, hogy valamiért változott a terv. Talán így érthetõbb az összes többi részinformáció is, amirõl már tudunk és alátámasztja azt, amirõl már 3-4 éve is megállapításokat tettünk. Amikor mondottam, hogy ez a kör még nem az a kör, akkor értsétek jól. A cím ugyan riasztás, de ne riadjatok! Ha beteljesedik az, ami most körvonalazódik, az minden fantáziát felülmúl. Ha nem, akkor meghívok mindenkit egy Bambira. Persze mindenki maga fizet mindenért.Tudom, hogy ezt a kort már nem élem meg, már csak a szakáll miatt sem, de ha már Gerry provizórikusan rám akasztotta, hát legyen, hátha bölcsebbnek látszom attól, mint ettõl és talán hitelesebb is vagyok, mint hiteltelenebb. Nem tudom mennyire számít ez, de akinek igen, annak legyen meg az akarata szerint!
                  http://magyarnemzetikormany.com/pi-kl...;c_start=0
                  - 2022. 07. 07. 14:23
                  • S
                    Űrháború lehetséges... Vagy már folyik is?

                    Űrháború is lehet hiszen katonai célú üreszözeink mind védelmi mind támadó céllal vannak, no nem viztos, hogy nekünk, hanem orosz, kínai, vagy...
                    Érdekes párbeszéd az UH-on:

                    A világűr szerepe a háborúkban, földönkívüliek - Kiss László, csillagász
                    https://www.youtube.com/watch?v=Y5nk-Er-Csg

                    Kiss László, a Csillagászati és Földtudományi Központ főigazgatója volt a vendégünk, akivel a világűrről, mint háborús hadszíntérről beszélgettünk. Használják a nagyhatalmak a világűrt a háborúra? Hol tart most a technikai fejlettség? Hogyan érinti az orosz-ukrán háború a világűrt? Léteznek a földönkívüliek?
                    - 2022. 07. 07. 17:15
                  • A
                    A Veranak igaza is van , de nem teljesen .<br />Ha teged a sors arra teremtett ,hogy kozold masokkal amit igaznak gondolsz akkor ezt kell tenned . Igaz ennek ara van , de egyedul elszigetelten nehezebb atveszelni a bajokat . <br />Kalakaban jobbak az eselyek a tulelesre , megmaradasra , ezt te tapasztalatbol tudod .
                    - 2022. 07. 07. 22:05
                • S
                  <p>Ide válaszolok mindenre kedves SZAZSUAY, kedves Imre, kedves H27 és Mindannyiótók, akit érdekel, itt viszonylag még elég széles a hely hogy olvasható legyen. Már elkezdtem egyszer, de 18 külső támadás érte a gépem védelme szerint a PC-met és lekapcsolta a védelem, karantén,stb. Megszoktam a faxfej zsidrák moszatolásokat. Akkor a légeny. A legfontosabb. Imre, a Langrange pontok, 5 van belőle, mindig háromtest probléma a fizikában. Természetesen van több test esetén is Langrange pont, de ezeket az égitestek tömege befoyásolja, és máshová tevődik át. A telefonáló egyetlen Langrange pontra utalt, ami olyan mintha a boltban azt mondanám hogy kérek egy kiló gyümölcsöt. Milyen gyümölcsöt? A 100-110 ezer fényév átmérőjű galaxis középpontja 20-25 ezer fényévre van, ha az L4 és L5 60 szögfokos pontokra gondolt a telefonáló, akkor a Halálcsillagnak nevezett objektum a galaxisból kifelé több ezer fényévre van tőlünk, tehát nem jelent veszélyt, ha a mögötte lévő L3 ponton lennénk, akkor meg kívül lennénk több ezer fényévvel a spirálkar szélén, több ezer fényévvel átellenben, tőle távol, az L1 és L2 pontok a galaxismag közelében vannak előtte és mögötte, ha ott lennénk, éjjel-nappal vakító fényáradat lenne a sűrű csillagforrások miatt. A Langrange ponton levés kizárt. Főként azért is, mert a galaxismag és a Halálcsillagnak nevezett valami közt több milliárd csillag van, ami már nem háromtest problémává teszi a kérdést, fizikailag értelmezhetetlen, aki telefonált nem ismeri a fizikát. A csillagok termonukleáris leállítása vagy szétrobbantással vagy több csillag energiájának a felhasználásával lehetséges, tehát egyszerre több csillag halványulna el, egyébként 200 ezer év mire a Nap középpontjából kijutnak a felszínére a fotonok, majd ott kellene blokkolni őket, vagy Dyson gömbbel vagy szélvitorlákkal, de 200 ezer évre előre tervezni egy csillag sorsát röhejes egyetlen szar kis bolygó szimuláció miatt, nevetséges. A telefonáló ezotérista vagy zsidó dezinformátor volt, legalább felkészítették volna bizonyos fizikai alapismeretekkel. Összefoglalva, két alappillérre épített a telefonáló, mindkettő nonszensz, a hozzá fűzött információi fenyegetést tartalmaznak, tehát a cél a félelem keltése. Ha én beszéltem volna vele, talán vizelettartási problémái lennének amíg él. Igaz, nincs telefonom. Ja igen, Vera Asszonynak igaza van, alig van kit megmenteni, az 5 százalék itt meseszerű túlzás. </p>
                  <p> </p>
                  <p>A kolóniaistenhez kerülnek vissza a kolónialelkek, azok nem csinálnak másik szimulációt, mivel az összes szimuláció a kolóniaistenek úgymond megrendelésére készülnek triállelkek által, a kolóniaistenektől elszakadt Illuminatik deig-óráig képesek tartani egy naprendszert, de nincs hozzá technológiájuk hogy megtartsák. Azonban ez a megszökött Illuminatikra igaz, ha egy szimulációt sikerül nihilizálni, akkor a kolónialelkek nem megszöknek, hanem azonnal visszakerülnek a kolóniaistenükhöz, a tudatuk beépül a tudatába, a lelkük mozgó entitása nem, de a kolóniaisten körül marad. Tehát ilyen veszély NINCS. A kolóniaistenek inaktiválásának egyik módja Kint a legyőzésük esetén egy szupermasszív fekete lyukba kényszerítés. </p>
                  <p> </p>
                  <p>A Kiss László egy vajdasági matyerialista metélős csillagász, nagyon futtatják. Az űrháború zajlik, a lelkek űrháborúja. A földi szimulációnak nincs olyan technológiája ami egy ilyen háborúban érdemi ellnállásra képes. 2016 nyarán filmeztem le a Vénuszt heteken át, miközben minden színben villogott, de erről írtam már. Plazmaáramlatok és nem a Napból haladtak el előtte, rajta keresztül. Nem, nem a Vénusz csótányirtása volt, mert az megtörtént 300 millió évvel ezelőtt. A Kinti háborúban használunk a Napból származó plazmát lövedékként többek között. A kolóniaisten tankolásakor is plazmát szív le a Napból, erről korábban írtam egy linket. A Nap, a csillagok az anyag-anyag típusú háborúinkban fontos erőforrás mindkét fél részére. Kiss László jó helyen van, lehet nézgélni az égboltot.</p>
                  A 20 óra 26-os írásom számértékekkel javított változata
                  - 2022. 07. 07. 22:25
                • S
                  <p>Idézet a telefonálótól: </p>
                  <p>A Fekete csillag és a Galaxismag által képzett Lagrande pontra beléptünk = 2012. nov. 11. 10 óra 35 perckor. A zóna átmérõjét a kutatók és a csillagköziek ismerik. A bolygótokon SENKI!  </p>
                  <p>A telefonáló téved, a bolygónkon kiszámoltam, hogy a zóna - NINCS SEMMIFÉLE ZÓNA EGYÉBKÉNT - átmérője 2-szer 3,68 fényév ha az L2-t is figyelembe veszem.DE MILYEN ZÓNÁRÓL BESZÉLT A TELEFONÁLÓ, AMIKOR A LANGRANGE PONT CSAK EGY PONT? </p>
                  <p>Tényleg semmi értékelhető nincs a telefonáló beszédében analizálva amit mondott. Habár a mélységi felderítői munkám a hadseregben nem a szövegelemzés volt, sőt, de megtanítottam magam, hogy a nem katonai információknál az analízis a civil taktikai felderítés egyik módszere.</p>
                  - 2022. 07. 08. 00:42
                • S
                  Kedves Imre, ha az említett Halálcsillag a Nibiru, akkor 10-szerese a Föld tömegének a tömege. Van egy megoldó képlete az L1-nek:
                  3[M2 / (3 * M1)] * r = L1R
                  Tehát a Nibiru tömege /M2/ osztva a Tejút tömegének /M1/ 3-szorosával, majd ez harmadik gyök alatt kiszámolva: 
                  1,3541611883418380466663516083568e-4
                  ez szorozva a Tejút központi szupermasszív fekete lyukának távolságával a Naprendszertől:
                  2,72e+4 * 9,4607304725808e+15 m
                  1,3541611883418380466663516083568e-4 * 2,5733186885419776e+20 m =
                  3,4846882932582646086265960586843e+16 m
                  =  3,4846882932582646086265960586843e+16 m / 9,4607304725808e+15 m
                  3,6833184322897994869324763747305e+0 fényév

                  Tehát a Nibiru bárhol van a Naprendszerben 3,68 fényévre van a Nibiru és galaxismag szupermasszív fekete lyuk viszonylatában egy harmadik test egyensúlyi pontja L1. tehát a Föld egyensúlyi helyzetben 3,68 fényévre, tehát a Naprendszeren kívül kell legyen ha igaz lenne a telefonáló szövegelése.
                  Elnézést a sok matekért, de így feketén-fehéren bizonyítható. A Langrange 2 pont még távolabb van, nem akarok senkit sem untatni vele.
                  Én mindig mindent bizonyítani szoktam, ha állítok valamit, ez a telefonáló a fizikától igen távol áll. 
                  Ja, tehát 3,68 fényévre van most a Nibiru L1 pontja, 078 fényévre a Proxima Centauri vörös törpétől.
                  - 2022. 07. 08. 00:22
                  • S
                    javítás: 0,78 fényévre
                    - 2022. 07. 08. 02:43
                    • S
                      T.Kozmikus Farkas!<br /><br />Summa summarum: a lehető legtárgyilagosabban elemeztél. <br /><br />Ráadásul vettem az adást.<br /><br /><br />Vétel <br /><br /><img src="https://postaimre.euroweb4you.com/../../images/smiley/csiiiz.gif" alt="Mosoly" /><br />
                      - 2022. 07. 08. 12:17
                    • S
                      Kedves SZAZSUAY, örülök hogy végigolvastad - és természetesen vetted az adást -, mert lényeges, nagyon lényeges hogy Imrét, minket mivel próbálnak dezinformálni. Egy olyan fizika ismerete van számomra Kintről, amit itt Lent nem ismernek, ezt bizonyítani is tudom. Pont ezért tudom hogy mi információ mi nem. A neten 99 százalék dezinformáció van, és az információ sem ott van, ahol azt mondják róla hogy informálnak valamiről.
                      - 2022. 07. 08. 12:37
  • szabir
    Kaspi-to; KapZsi-do [d=t] vagy CauCas=Aludtej v Sajt romanu
    -
    kezdtem kifele pillogtatni s Fodrol osztan jo lenne vmi Kulfoldi kontakt me odaszarunk
    -
    Mogyorok a Holdrol v Marsrol
    https://en.wikipedia.org/wiki/The_Mar...cientists)
    -
    Lingvisztix;

    Mogyoro = aLune romanu s Sikos/Sikul = aLune-cos; s a Mogyorokot a Solymok v a Szikulok vezettek be ide; vagy be Uztek oket; Chase angolu de Cheese=Sajt romanu Cas v Cas-Caval/Lohaton?; vagy Csuszik; Csusz/Chase/Cheese aLune-Cas-rol?
    -
    - 2022. 07. 07. 10:54
  • A
    A Nap, Föld, Hold hármas egység lagrange pontjainak fotója: https://hu.gsusigmanu.org/7887-how-st...earth.html
    Az üzenet két konkrét objektumot említ, a Fekete Napot és a Galaxis középpontját, de nyilván van minimum egy további objektum is, ami belejátszik az ügybe. Mi lehetne ez? Netán a Nap? Talán mégse, mert a Nappal fog történni valami, az üzenet szerint leáll 42 napra. A 42 nap az 6 teljes hetet jelent.

    Ha a Nappal történik valami, akkor nem a Nap a harmadik objektum, mert valószínű, hogy velünk, a Földdel együtt van ebben a lagrange zónában, hiszen már benne vagyunk több, mint 10 éve.
    Valószínű, hogy a 3. objektum a Nibiru , amire az üzenet csak, mint valami óriásira hivatkozik az égen.

    A Galaxis Középpontjából induló impulzus eléri a Napot és ettől un. napvillanás, un. micronova fog elérni bennünket a Földön. Hogy a Nap miért áll le, azt nem igazán értem, de van gyertyám, petróleum lámpám, meleg ruhám és sífelszerelésem.

    Van egy film, amit régebben láttam és éppen illik ide, éppen ez a téma (feliratot be lehet állítani) .Corey Goode és Wilcock filmje: Kozmikus titok címmel. Itt a linkje: https://www.youtube.com/watch?v=u_Qmr..._QmrGtfH8U

    2012 decembere előtt is volt egy rákészülésünk valami hasonló dologra, szintén a "kutatók" információi alapján. Emlékszem, mert akkor alternatív fűtéshez vettem egy teatűzhelyet, amit azóta lomtalanítottam. Most vegyek egy másikat? Nemcsak hideg lesz, hanem nem lesz villany, nem lesz gáz és internet és telefon sem. Összebújás lesz, már akinek van kivel.
    - 2022. 07. 08. 04:14
  • A
    Azért ez az un. "riasztás" eléggé szíves ütött, aludni sem tudtam, csak ez motoszkál a fejemben.
    Átolvastam a 2012. decemberében eljuttatott üzeneteket is, amit annak idején elmentettem.

    Ténylegesen leáll a Nap? Vagy csak azért lesz sötét, mert az óriás objektum árnyéka ránk vetődik?
    A Nibirú kb. 4-szer nagyobb, mint a Jupiter és még holdjai is vannak, legalább 7, amik kisbolygó méretűek.
    Valószínűbb az utóbbi, mert a 42 nap valószínű az áthaladási ideje itt előttünk, fölöttünk....
    El Con Dor Pasa: https://www.youtube.com/watch?v=5gQSF...gQSF6uUFqM

    A világ vezetői tudják, hogy a Nibirú már 2003 óta a belső Naprendszerben van.

    A ZetaTalk oldalon a fizikailag is megvalósuló pólusváltást nyomják. Van egy részletes forgatókönyvük is erre. Abban az van, hogy a Föld forgása áll le és kb. 90 fokkal fordul el a fizikai pólus jobbra, azaz kelet felé, aminek következtében a Földön recseg-ropog majd minden, a lemez mozgások majd követik az elmozdulást, kitörnek a vulkánok és a víz is megindul.....és hideg lesz. Szóval semmi jó a kényelemhez szokott világnak.
    - 2022. 07. 08. 11:56
    • S
      Ezek szerint nem olvastad az unalmas levezetésemet fentebb. Ha bármilyen objektum, amelynek a tömege tízszerese a Földének a Naprendszerben tartózkodik, akkor 3,68 fényévre van innen a Langrange1 pontja, a Langrange2 pontja átellenben az objektumnak ugyanennyire. A Naprendszer átmérője 2-2,5 fényév. A Proxima Centauri hármas rendszer 4,4 fényévre van. Tehát a Földnek a Proxima Centauri rendszeren belül, egy vörös törpecsillag vörös égboltján, megváltozott körülmények között kellene lennie ahhoz hogy ott legyen. Hol van az égen a Proxima Centauri? Mert egy csillag fényét nem lehet szimulációval lefedni, aztaz egyet nem. Mivel a szimulációk is elektronokból meg fotonokból állnak csupán. A Föld 30 km-t tesz meg másodpercenként. Ha elhagyta volna önként és dalolva a Naprendszert, már a Jupiter környékén megfagyott volna minden a felszínén. Nonszensz. Ad abszurdum. Aki Imrének telefonált, az sík hülye. Na és az emberek miért is értenének csillagász szinten a fizikához? Ez nem elvárható. Ez senkinek sem róható fel. Mindenki amihez ért, abban tegye a feladatát. Ez Kint a Szövedékben így van. Ezért működik jól. Itt az Illuminati és söpredéke kihasználja, hogy nyilvánvalóan olyan témákban dezinformálnak, amihez alig ért valaki vagy senki. És a félelemkeltés, a halálfélelemre építve a szimuláció alapműködési rendszere, az Illuminati is az, egy félelemkeltő gépezet. A bizánciak győztek ezer évvel ezelőtt kb. legutóbb azzal hogy el fog sötétülni a Nap. Napfogyatkozás volt. Dyson-gömbbel elérhető hogy elsötétüljön, de az idő mire megépül és 42 nap múlva nem bontják le ha már egyszer megépítették. A Nap nem egy villanykapcsolóval működő szerkezet. Leállítani több csillag energiájával lehetne, de inkább csak szétrobbantással.
      - 2022. 07. 08. 12:53
      • Claudius
        Szvabodna
        "Itt az Illuminati és söpredéke kihasználja, hogy nyilvánvalóan olyan témákban dezinformálnak, amihez alig ért valaki vagy senki" 
        Akkor ez egyértelműen rólad szól, amit fentebb leírtál...
        A sötét oldal szócsöveinek legfőbb ismérve, hogy ostoba mód, mindig elárulják magukat!
        Van egy olyan érzésem, hogy ezt a sok bődületes sírva - röhögős baromságot még te magad sem hiszed el, csupán megrendelésre szédíted az olvasókat!
        Azért vagyunk páran, akik átlátnak rajtad és a szitádon...
        És akkor most jöhet a szokásos zsidózásod és a kolonialelkes kirohanásod... hajrá és hallelúja!
        További jó munkát...Nevet
        - 2022. 07. 08. 15:23
        • S
          Nem Claudius nem jön semmi zsidózás, semmi kolóniaistenezés. Ha neked ennyi jött le agyilag abból amiket leírtam, hát ennyi. Ez a te szellemi kapacitásod, ennél többre nem vagy képes. A kisegítő iskolákban sem zseniképzés folyik. Te szellemileg a kisegítő iskola paranoiás tagozatának vagy a tagja, szerintem ha tükörbe nézel akkor ijedsz meg a legjobban, hogy valaki megfigyel téged. És megint kivetíted rám önmagadat. Ennyi rosszindulat, mint amennyi belőled árad, tényleg csak a zsidóknál tapasztaltam. Látod, előre láttad ezt is, hogy lezsidózlak. Mi lenne ha nem lennél az? Vagy lelkedben vagy esetleg zsidó és genetikádban kicsit eltérsz tőlük. Még a halleluja zsidó szöveg is megy neked. Te egy igazi jós vagy, hogy lezsidózlak. A szellemi szinted is az övékkel vetekszik. Úgy látszik a gyűlölet elborította azt a kevés értelmet is belőled, ami haloványan pislákolt születésed idején. Azt hiszem te születésed óta csecsemőkori demenciában szenvedsz. Sírva röhögni meg nem sok idő múlva te fogsz, amikor menteni akarod a koszvadt életedet a háború alatt, de a zsidó léted miatt nem fog rajtad segíteni senki. Még a fajtársaid sem.
          - 2022. 07. 08. 21:19
        • S
          Ja és menj a kisegítő iskolában tanulni fizikát Claudius, mert pont itt próbálsz okos lenni, ahol a fizikai képletekkel, számításokkal mindent bizonyítani lehet. Hát te tényleg öngólokat lövő kretén vagy. Még ennyi eszed sincs hogy ezt felfogd, mielőtt írsz, csak a gyűlölet vezérel.
          - 2022. 07. 08. 21:25
      • S
        Ezt az egy szót nevezem érvnek. Gratulálok. Zseniális. Nem röhögsz magadon sírva-röhögve ezután az írásod után?
        - 2022. 07. 08. 22:14
      • Claudius
        Szvabodna
        Nem hazudtoltad meg ismét önmagad! Nevet
        Gratulálok... téged aztán nem nehéz kizökkenteni a szerepedből.
        Fizulevonást kapsz, ha valaki Nem ül fel a badarságaidnak?!
        De tegyük akkor tisztába az ordas nagy hazugságaidat, ami egy jó adag rendszer propaganda, amit megfűszereztél Kisfaludy nagyokat mondó Gyuri Bácsi agymenéseivel... amiket valamiféle Ismeretlen, leellenőrizhetetlen fizikai, matematikai... egyenletekkel akarsz alátámasztani, pont mint Gyuri Bácsi szokta tenni és ezt összegyúrod mindenféle sci-fi mesével.
        Az összes Elméleti Fizikai képlet, egyenlet... mind-mind hazugságokra épül - kukában lenne a helyük - mivel CSAK Elméleti... ahogy a Gravitáció is, amit oly szeretettel propagálsz, ami valójában nincs is! Legalábbis Nem abban a formában, ahogy azt az Elméleti Fizika próbálja bizonygatni.
        Viszont ez mindent visz, a te nagy fizikai képleteid egyike!
        "Van egy megoldó képlete az L1-nek:
        3[M2 / (3 * M1)] * r = L1R
        Tehát a Nibiru tömege /M2/ osztva a Tejút tömegének /M1/ 3-szorosával, majd ez harmadik gyök alatt kiszámolva:
        1,3541611883418380466663516083568e-4
        ez szorozva a Tejút központi szupermasszív fekete lyukának távolságával a Naprendszertől:
        2,72e+4 * 9,4607304725808e+15 m
        1,3541611883418380466663516083568e-4 * 2,5733186885419776e+20 m =
        3,4846882932582646086265960586843e+16 m
        = 3,4846882932582646086265960586843e+16 m / 9,4607304725808e+15 m
        3,6833184322897994869324763747305e+0 fényév"
        Egy talicska számot ideöntöttél, amit mindenki rakhat ahova akar... mivel se így, se úgy Nincs egy huncut értelme sem, így végül is teljesen mindegy. Viszont ezzel próbálgatod alátámasztani a "nagy bölcsességedet" ami Valójában egy kannyit sem ér!
        Ez már nagyotmondó Gyuri Bácsinál sem működött, de azért te még Itt erőlteted...

        Ha már itt tartunk, akkor megemlítem mégegyszer, hogy a Földet még ember soha NEM Hagyta el fizikai testben, de test nélkül sem. Ugyanis a Világunkat egy Terembúra veszi körbe, hogy a lelkek el ne szökhessenek, mivel ez a Rehabilitációs intézet ZÁRT. Se ki, se be...
        Tudod mennyi Nagyot mondó Hári Jánostól hallottam már ezt a "kint én harcos, katona... vagyok" mindeközben ezek Csak egy meghasonult lélek téveszméi, ahogy neked is... egyfajta szoftver, amit a sötét oldal installál, de nem több egy VR programnál.
        A másik, hogy az egész Égboltunk VETÍTETT... egy porszem sem igaz mindabból, amit látunk, vetítenek nekünk.
        Ha a sok szagértő csillagász kikukucskálhatna a búrán túl... leesne az álluk, mivel az általuk ismert Univerzum, Galaxisok, Naprendszerek, Bolygók, Csillagok... a Valóságban NEM LÉTEZNEK!
        Te meg ezt Promotálod, erről beszélsz napestig, ezt számolgatod a tejút tömegével...

        Azért leírom újból, hátha valakit a Valóság is megérint...
        A Föld egy Tudatosan Teremtett, ZÁRT, Érzelem alapú, Mátrix rendszerű, Karantén Világ... rehabilitációs intézet, ahol a bukott, meghasonult... lelkek egyetlen és valós Életfeladata (lenne), hogy JÓVÁ VÁLJON, találjon Vissza az Igazság Ős Forrásába a Teremtő Égi Szüleinkhez. Tudjuk, Éljük a Teremtő RendSZERét a Teremtői Rendet!
        Azt se feledjük, hogy az Érzelmi Kivetüléseink = a Fizikai Manifesztációval.
        Ergo, az emberek a mások és egymás iránti ÉRZELMEI Teremtik a Fizikai valóságot!
        Nincs és sosem volt KÜLSŐ ellenség!
        Az emberiség áll a saját nyakán... így tudatlanul mindenki, valójában Önmaga ellensége, mert fogalma sincs a világunk Valódi működéséről.
        Ezek a jelenlegi események is, mind a mi Érzelmi Teremtéseink eredményei, egyénileg és kollektívan egyaránt!
        Azért is a Bölcs mondás, miszerint Változz, hogy a Világod is Változzon... mert csak Így lehet(ne) Élhető, Jó a világunk.
        Viszont ezzel a lélekminőséggel, amit a sokak produkálnak, szerinted képesek lennének Jót, Szépet, Igazat... létrehozni, megteremteni?!
        Ugyan, dehogy!
        Pont ezért ilyen a világunk, amilyen...
        Még egy gondolat, aki Visszatalált a Forrásba, Éli a Teremtőt, a Teremtői Rendet... arról már maga a Teremtő Gondoskodik, így semmilyen hatást nem gyakorolnak rá a rendszer Negatív eseményei, történései... ahogy semelyik háború vagy bármilyen pusztító esemény sem.
        Aki, amelyik rendszert Éli, arról az a rendszer Gondoskodik!
        A Teremtő RendSZERe...
        A sötét oldal rendszere...
        Ehhez és ezért kaptuk az Egyetemes Szabad Akaratot, hogy Dönthessünk majd Válasszunk! Ki-ki a Lélekminőségének megfelelően!

        Ezek a sorok a Világunk, Valódi Működését írják le, amiből Lehet Építkezni és tartalmazza magát a Megoldást is.
        Amiről te zagyválsz, hablatyolsz... az senkit Nem visz előbbre, csak robog vele a Vesztébe!

        Áldjon az ÉG! Nevet
        - 2022. 07. 08. 22:45
        • S
          Veszlek emberszámba egy bizonyítás erejéig, a La(n)grange pontok képlete: https://en.wikipedia.org/wiki/Lagrang...ange_point bárki utánam számolhatja a már itt felfedezett képletek alapján.A Kisfaludy téveszmés, Jézusnak képzeli magát, de legalább kitalált valamit amit te nem mondhatsz el magadról, hiszen Kisfaludy beszél a teremburáról, és te még nagyobb téveszmés vagy mint Kisfaludy, mert te istennek képzeled magad.A terembúra a te koponyád és remélem kiengednek az elmegyógyintézetből ahonnan megengedik hogy néha kommunikálj a külvilággal, amit te már el sem tudsz képzelni hogy valóban létezik.A te teremtőd biztosan egy rohadék isten, én ezt nem tagadom, higgyél az ilyen elmebetegeket létrehozó istenedben vagy teremtődben aminek te nevezed, hiszen majd biztosan megsímogatja minden ilyen írásod után a terembúrádat, hogy jól van kis Claudius császárka, vezethetsz hadjáratot a vécén a vécécsészével. Claudius, ha így folytatod, ezekkel a zárt osztályon előjövő gondolataiddal, még Napoleon is lehet belőled. De tudod hány ilyen hozzád hasonló Claudius meeg Napoleon rohangel ezen országban, amióta bezárták a fővárosi Lipót-mezőt? Lehet hogy téged sikerült visszazárni valamelyik elmegyógyintézetben, így egész jól tudsz mulattatni a teremtőddel együtt. Csak így tovább Claudius császár, tömjed a termbúrádat sok kóser étellel, ahogy azt a hozzád hasonlók teszik. Egyébként elég sokáig kussoltál, már hiányzott hogy röhögjek valakin, kösz hogy írtál! Remélem még szórakoztatsz Napoleonka.
          - 2022. 07. 08. 23:22
      • S
        A szellemi alacsony szinted olyan mint ha egy állatkertben néznélek a többi szerencsétlen bezárt állat között. Azért vagy szórakoztató mert a bezárt állatokkal ellentétben te egy bazári majom vagy.
        - 2022. 07. 09. 00:32
      • Claudius
        Szánalmas, hogy neked ez okoz örömet és szórakozást.
        Ezzel is bizonyítod, hogy milyen szellemi-lelki minőséget képviselsz...
        Nekem azért a szórakozás egész mást jelent!
        Az egész Elméleti Fizika - amit tanítanak az emberiséggel - hazugságok és félrevezetések tárháza... ahogy ezt az előbb leírtam, Szemétbe vele, de mint látom szövegértelmezési gondjaid vannak...
        Wikipédia huszár, hári jános... a rendszer csatlósa és szószólója vagy, nem több! Tolod nekik szorgalmasan a szekerüket, amivel azért pár embert megvezetsz, félreviszed őket. De ez is így jó, mert úgyis Csak a hozzád hasonló, a veled egy mélységben lévő lelkeket tudod megvezetni. Mindenki arra használja az Egyetemes Szabad Akaratot, amit a Teremtőtől kapott, amire csak akarja.
        Mindenki megtalálja a maga zsákját vagy foltját...
        A Hazug ember a Hazugsággal tud Csak azonosulni, így az IGAZSÁGGAL szemben disszonál, sőt leginkább szembe megy vele.
        Hiába személyeskedsz velem.... nem az én személyem a Fontos, hanem amit Közvetítek!
        Akinek van füle a Hallásra - IGAZSÁGRA - az meg fogja hallani, tőled függetlenül is.
        Viszont kötelességemnek érzem, hogy az általad leírt Hazugságok mellé, kiírjam az IGAZSÁGOT az Egyensúly miatt... Nevet
        - 2022. 07. 09. 00:35
        • S
          Mivel agyhalott bazári majom vagy, ez szórakoztat. Úgy csinálsz hogy majmolod azokat akik tudnak gondolkodni, veled ellentétben.
          - 2022. 07. 09. 00:37
        • S
          Inkább az elmebetegségedet írod ki magadból, semmit sem értve a fizikához. A teremtőddel együtt eléggé elmebeteg létesülés vagytok. A teremtőd nem zárt osztályról szabadult? Mert akkor értem hogy hozzá hasonlatos vagy, talán túl is teszel rajta az őrületeddel.
          - 2022. 07. 09. 00:46
        • S
          Na látod egyben tényleg egyetértünk, a te személyed tényleg nem fontos Claugyogyós, a szabad vakaratoddal meg a teremtőddel együtt mehetsz hordozgatni az i-gazságaidat a laposagyaddal a laposföldeden, ami ugyanúgy nem mozog és nem forog mint az agyad. Te tényleg teremtettél egy elmebeteg világot és te vagy benne Claugyogyós, az isten.
          - 2022. 07. 09. 01:00
    • S
      Ha a Nap lenne a Halálcsillag, hirtelen fejszámolással nagyjából ott lenne a Langrange pontja Nap és galaxismag viszonylatban ahol most a Föld van. Tízszer közelebb, ami a Merkúr pályája, vagy valahol a kettő között. Már régen szétégett volna minden a nem szimuláció Föld égitest felszínén.
      - 2022. 07. 08. 13:01
    • S
      Ha a Nibiru 4-szer nagyobb mint a Jupiter, akkor az összes bolygó tömegére hat, elmozdítana minden bolygót a pályájáról és nem évek alatt hanem a gravitáció azonnal hat. A Jupiter tömege egy ezrede a Napénak, ennél négyszer nagyobb tömeg felborította volna az egész naprendszer egyensúlyát, a belépéskor megnövekedett volna a tömege, az Oort-felhőből, a Kuiper övből beszippantotta volna az anyagot, a többi objektumot is ha a közelében halad el. Olyan fényes lenne hogy szabad szemmel lehetne látni az éjszakai égen úgy hogy semmilyen vetítéssel nem lehetne lefedni. A világegyetemben vannak játékszabályok, amit senki sem talált ki, a Valami hozta létre a Semmivel paradox módon. Ennek ismerete a tudás része. Lehet álmodni szépet, lehet rémálmot, de a valóságban a játékszabályokat ismerni kell ahhoz hogy mi a valóság, a valóság melyik rémálom változata egy szimuláción belül. És a tudás abban segít hogy tudd hogy melyik az a rémálom amit élünk. Akkor tudod a jövőt is. Ennyi.
      - 2022. 07. 08. 13:10
    • S
      Még egy. Az hogy a Föld tengelye 90 fokkal ellentétes irányban ferdüljön, ahhoz nagyon pontos elhaladás kellene a Nibirunak, az nem pálya kérdése hanem tudatos tervezésé, az pedig a Nap közelében egyre jobban megváltoztatná a Nibiru pályáját, esetleg ki is szakadhat a Naprendszerből, ezt a Föld két szép szeméért még a Nibirun lévők sem kockáztatják meg bizonyosan. A pólusvándorlás megszokott dolog, a Föld geológiai történetében sokszor megtörtént már, nincs benne semmi különös, természetesen a jégkorszak együttjár vele. Ennyi.
      - 2022. 07. 08. 13:17
    • S
      A Lagrange helyett szándékosan írok mindig Langrange nevet, utalva a származására.
      - 2022. 07. 08. 13:20
    • P
      ASHUM!<br /><br />Ez az írás a telefonáló kutatótól már 10 éves sztori! Akkor sem jött be, és később sem fog. Az az idő úgy december 21 előtt arról szólt, hogy felizgassák a népeket, már akik vevők az ilyesmire. Elég kiterjedt vita volt akkor a fórumon erről, ha a kirakott linket megnyitjátok, ott el lehet olvasni a hozzászólásokat. Nem gondolnám, hogy a mostban van ennek jelentősége, mert a múltban is csak egy fék-nyúz volt. <span style="text-decoration: underline;">Tehát nem mostani a történet</span>, csak leporolta Imre a régit gondolom.
      - 2022. 07. 08. 17:41
  • A
    Újból végignéztem a bejegyzésembe belinkelt Kozmikus titok című filmet. Javaslom mindenkinek. https://www.youtube.com/watch?v=u_Qmr..._QmrGtfH8U

    Most sokkal többet megértettem belőle, mint két éve. A Corey Goode-tól több mindent olvastam, hitelesnek tartom azt, amit mond. Dolgozott a Katonai Komplexumnak is földönkívüli projektekben, de Ő a jófiúkat erősíti.

    Szó van itt a bizonyos időnként (25 ezer évente)a naprendszerünket elérő un. galaktikus hullámról, ami napvillanást idéz, idézhet elő. Úgy tűnik, hogy ez éppen mostanra esik.

    A technokrata civilizációs fejlődést, a transzhumanizmust ránk erőszakolni kívánó deep state-től kizárólag egy ilyen "beavatkozással" tudunk megszabadulni. Amikor megjelenik a micronova, elpusztítja az AI jelet és a kapcsolódó infrastruktúrát, megszabadítva bennünket ettől a befolyástól.
    Addig biztosan nem tudunk megszabadulni tőlük. Olyan mérhetetlen erőt képviseltek, de szerencsére ez már erősen meg van tépázva.
    A filmből kiderül mire számíthatunk egy ilyen micronova esetében.

    Idéznék kivonatosan a "kutatók" 2012. decemberi üzeneteiből:
    Itt a micronovánál nagyobb gondot látok.

    "Az Illuminati akkor jött rá, hogy nincsenek egyedül mikor a
    Föld pályája változni kezdett. Amit Tesla hatalmas tornyokkal
    megcsinált azt egy 30 centiméteres megfelelően meghajtogatott
    fémpálcával egy ember ugyanúgy képes megtenni. A különbség csak annyi,
    hogy míg Tesla külső energiát használt, hogy létrehozzon egy erőt, az
    utóbbi módszerrel meglévő erőket lehet módosítani és újakat
    létrehozni, külső energiaigény nélkül."
    "Van a
    Földön 12 csomópont ahonnan a mágnesességhez hasonló "erővonalak"
    törnek fel (ezeket az olvadt kőzet mozgása okozza, és egy egybefüggő
    hálót alkotnak), és 20 csomópont ahol ezek elnyelődnek, amik a Földet
    minden irányban szimmetrikusan szét próbálják "húzni" aminek az
    eredménye, hogy kiegyenlítetten egy helyben marad. Ha ezen erővonalak
    áramlását bizonyos helyeken megváltoztatod és átvezeted őket máshová
    az azt fogja eredményezni, hogy a húzóerő a tér minden irányába nem
    lesz egyenlő, a Föld pedig adott irányba elmozdul - tehát ezek a
    pontok egyfajta természetes hajtóművekként is funkcionálhatnak a Föld
    számára. "
    "Tehát a Föld Nap körüli keringési síkja lett megdöntve
    kismértékben, hogy majd később a bolygó pontosan
    áthaladjon a találkozási ponton." Hol és miért?
    "Az Illumináti tisztában van vele, hogy ez a háló (és több más) a Föld körül
    létezik, de nem látják át benne a rendszert, nem tudják módosítani,
    átformálni, csak bizonyos csomópontjainak a helyzetével vannak
    tisztában."
    "Az Illuminatinak pedig nem
    érdeke, hogy a Föld az új pályáján maradjon és a közhiedelemmel
    ellentétben nincsenek azon a technikai szinten, hogy vissza tudják
    állítani, ezért megpróbálták megakadályozni a korrekciót. Nagy
    energiájú elektromágneses hullámokkal kezdték terhelni a Föld
    szív-csakráját, hogy a módosított háló, ami a Föld pályamódosulását
    okozza szétessen."
    "Fel lett állítva ezért a
    mágnesességhez hasonló húrokból egy összetett önfenntartó háló, ez
    törekszik arra, hogy a benne zárt teljesítmény állandó maradjon,
    jelenleg nincs olyan eszköz a kezükben amivel ezt be lehetne mérni.
    Hasonlóan néz ki, mintha egyetlen szál
    fonalat ami önmagába záródik körbehurkolnál a Földön, közben pedig
    mint egy pulóvernél néhány helyen változtatnál a fonásmintán. A Föld
    szívén kívül hat további kiemelt hely van amit egyfajta
    "villámhárítóként" véd, ha valahonnan ezek a helyek külső energiát
    kapnak mint amilyen például egy folyamatos erős elektromágneses
    impulzussorozat, akkor azt önmagán belül ki fogja sütni valahol, hogy
    a háló túltöltődése is megszűnjön. A kisütés a háló bizonyos
    csomópontjain keresztül történik ahol a húr megadott módon keresztezi
    önmagát, ezek a pontok az Illuminati összes jelentősebb föld alatti
    létesítményén keresztülfutnak és jelenleg a leárnyékolásra sem
    ismernek módszert. Mikor a HAARP-al utoljára
    "idelőttek", a hálón 15 méteres gömbtérfogaton sült ki több tíz
    négyzetkilométerre leadott teljesítmény egy földalatti bázisukon. A
    létesítmény teljesen összeomlott, majd
    nem sokkal később ugyanez történt egy másikkal is. Először azt hitték
    földönkívüli támadás érte őket valami csúcstechnológiával és csak a
    második után jöttek rá, hogy a robbanásokat közvetetten ők maguk
    okozták, a két létesítményben több, mint ötvenezren haltak meg."
    "Ha
    a Föld a jelenlegi új keringési pályáján éri el a megfelelő pontot
    akkor a játéknak vége van, a Föld szív-csakrájából kiindulva az egész
    bolygó fel lesz égetve - ezt nem virágnyelven értem hanem szó szerint,
    tűzzel (nem, nem napkitörés és nem is aszteroida) - és tudják nagyon
    jól, hogy nincs hová bújni."
    Marha jó! Mi meg készüljünk fáklyának?
    Valakik, jó entitások nem változtattak ezen azóta?

    Fentiekből annyi magyarázatot azért találtam, hogy miért érezzük rövidebbeknek a napokat és miért nem ott megy le a Nap, ahol szokott. Továbbá, hogy miért van ennyi sok földrengés világszerte.
    - 2022. 07. 08. 21:47
    • S
      ASUMHARI, amit most írtál, már logikai felépítettség van benne. De. Azonban a 25 ezer évenkénti ismétlődés csak egyetlen módon lehetséges összefüggés a galaxismaggal. 25 ezer évente kb. kerüli meg a naprendszerünk a galaxismagot. A micronova jelenség fehér törpéken jön létre, a Nap várhatóan fehér törpévé válik 5 milliárd év múlva kb. A kitörést mégis tételezzük fel hogy létrejön nem fehér törpéből. Tételezzük fel. Ahhoz külső anyagáramlás vagy negy energiájú indukció szükséges. Egy ilyen indukciót egy magnetár képes kilőni magából. A csillagrengése, a csillag felszínének repedezése a kb. 20 km átmérőjű égitestből 50 ezer fényévre ható energianyaláb kitörhet. Valóban széttörhet bolygókat, de egy csillagot mégsem tud stimulálni olyan mértékben, hogy az kitörjön. De tételezzük fel hogy mégis. Ez már a harmadik engedmény, ami nem elfogadható, de fogadjuk el. A galaxismag egy pár fényév átmérőjű objektum, szupermasszív fekete lyuk, nem nagyobb az átmérője mint a mi naprendszerünké. Negyedik fogadjuk el hogy magnetárként viselkedik. Azonban ehhez két tény tartozik: az egyik, hogyha a galaxismagból kilövődik tízezer fényévekre valami, az a forgási síkjára két irányban MERŐLEGESEN lő ki. A kilövellés tehát derékszögben eltér a galaxisunk keringési síkjától, mi pedig ebben keringünk. Kettő: ha huszonötezer évente megismétlődik a naprendszerben az általad írt jelenség, akkor folyamatos kell hogy legyen a galaxismagból jövő energianyaláb és NEM IMPULZUS, NYALÁB. Ha a galaxismag merőlegesen forogna a galaxis síkjára (DE EZ NONSZENSZ). Az energianyaláb tehát LÁTSZÓDNA MÁR ÉVEZREDEKKEL AZ ŰTHALADÁS ÉS A SUGÁRRAL VALÓ TALÁLKOZÁS ELŐTT. SZABAD SZEMMEL IS MINDENKI SZÁMÁRA. EGY FÉNYFONALAT LÁTNÁNK NEM LEÁRNYÉKOLHATÓAN. Ha a fenti fizikai törvényszerűségek nem is lennének, akkor is már régen egyszerű emberek számára is egy hosszú, az egész eget végig átszelő energiasugár lenne látható nem csak a rádióhullámok szélességében, mivel a csillagközi por ritkul, ahogyan közeledünk a galaxismagtól a naprendszerünk irányába. HIDD EL HOGY ÉN ÖRÜLNÉK A LEGJOBBAN HA EZ ÍGY LENNE, MEGOLDANÁ A GALAXISMAG A FÖLDI SZIMULÁCIÓ NIHILIZÁCIÓJÁT. SAJNOS A FENTIEK MIATT NINCS ÍGY. De ennek te biztosan örülsz - amit megértek emberileg -, mert nem következik be.
      - 2022. 07. 08. 23:03
  • Claudius
    Asumhari
    A Föld NEM száguld, Nem Pörög... Nem megy sehova!
    Ezt Csak a rendszerpropaganda állítja!
    És igen... erről ejtettem már korábban szót, hogy Jelenleg benne vagyunk az éppen aktuális Korszakváltásban, amit egy Világégés - amolyan Tisztítótűz - fog lezárni.
    Viszont addig még megannyi Negatív esemény, természeti katasztrófa... fogja megkeseríteni a Földlakók életét, ami a Kiválasztódáshoz, Szelektálódáshoz szükségszerű.
    A VÉGÉRE Mindenkinek Döntenie KELL, hogy Kit választ, melyik oldalt...
    A Teremtőt vagy ellenfelét!
    De ezeket az eseményeket maga az emberiség kollektívan hozza létre, a Negatív érzelmei által.
    A 6almi elit milyensége, csupán az emberiségből ki és szétáradó Érzelmi energiáinak a végterméke, manifesztációja.
    Tudod, JÓ Emberek, JÓ Világot Teremtenek.
    A mai kor emberisége viszont Csak erre képes, ennyit tud kipasszírozni önmagából... ezen a szinten tart Szellemileg- Lelkileg.
    Ezért is áll az emberiség a saját nyakán, magukat sanyargatva, ami még Csak a kezdet.
    Amit tehet Egyénileg az ember, hogy elkezd JÓVÁ válni, elengedi a sötét oldalt és annak hazug, pusztító rendszerét... amivel legalább Önmagát megtudja menteni az előttünk álló Negatív, Pusztító... Sorsokat eldöntő eseményekkel szemben, mert így a Teremtő a Gondját fogja viselni. Hisz Döntött, letette a voksát a JÓ Oldalra.
    Ezt a világot Nem kell és Nem is lehet megmenteni, mert a Világégéssel be lesz szántva egy porszem sem fog maradni.
    Az egyedüli cél a LELKÜNK MEGMENTÉSE maradt... ezen kell(ene) dolgozni, hogy elkerülhessünk egy újabb szenvedéssel teli Fejlődési ciklus!
    Ja és szerintem ENGEDD már végre el a "fehérkalaposokat" mert ilyen NEM LÉTEZIK!
    Ezt csak a rendszer hitette el az emberiséggel, ahogy pechedre Veled is!
    A LegJobbakat... Kacsint
    - 2022. 07. 09. 00:06
    • S
      Ja hogy te laposagyú laposföldhívő vagy. Most már értem. Gyógyíthatatlan elmebeteg vagy. Ha nem vagy elmegyógyintézetben, akkor ritka tiszta pillanatodban zárasd be magad egy zárt osztályra. Sokaknak ezzel segítnél, hidd el, jó szándékkal mondom. Te súlyosabb eset vagy mint amit eddig a szakirodalom említett az elmebetegek között. Talán tényleg nincs mit rajtad röhögni. A bazári majmoknak van némi értelmi képességük, neked semmi. Szánalmas vagy, szánni való, szomorú ez mint röhejes. Pláne ha szabadon járkálsz-kelsz.
      - 2022. 07. 09. 00:41
    • S
      Azt hiszem találtam rád egy találóbb becenevet: Claugyogyós.<br />Claudius alias aljas Claugyogyós, az i-gazság hordozója, az eszek kombájnja, a barázdabillegetó agyú álgerinchúros gerinctelenek rendjébe tartozó, galandférgek osztályába, patkányfélék családjába tartozó agyi testüregnélküliekhez tartozó zsákállat. Azt hiszem állatrendszertanilag sikerült téged meghatározni.
      - 2022. 07. 09. 00:55
    • S
      <p>Végezetül Claugyogyós seggfejkém.Te panaszkodsz vagy inkább parasztkodsz hogy én személyeskedek veled. Idézek első ezen oldalon írt leveledből: </p>
      <p>""Szvabodna<br />"Itt az Illuminati és söpredéke kihasználja, hogy nyilvánvalóan olyan témákban dezinformálnak, amihez alig ért valaki vagy senki" <br />Akkor ez egyértelműen rólad szól, amit fentebb leírtál..."" </p>
      <p> </p>
      <p>Mi a lófax Claugyogyós ha ez nem személyeskedés? Már az első mondataiddal. Megtanítanám én neked hogy mi a te szabadakaratod a teremtőddel együtt a terembúrádat a hülyeségeiddel együtt! Akkor nem a te hülye teremtődet szajkóznád a többi faxságoddal együtt hanem megtanulnád hogy mi a magyarok istene.<br />Aztán mehetnél gyónni meg fogadalmakat tenni a falatokhoz hajlongva.</p>
      <p> </p>
      - 2022. 07. 09. 01:54
    • S
      Az írásod alapján - hogy jobban megnéztem - te tényleg zsidó vagy Claugyogyós, valami kiválasztottságról gügyögsz itt, hogy a Jók, meg a LegJobbak, ez zsidó kiválasztottságtudat, jehovista zsidó teremtő tudat amivel te azonosulsz, egy vagy vele és Clau-deus-szá avanzsálódsz mint isten, pedig csak Claugyogyós vagy a gyogyósok között, neved legyen ál-Gott a gyogyósok között. Látod már imádságot is kitaláltam neked hátha leborulnak a JoJók  és a GyoGyók előtted meg a teremtőd terem méretű búrája előtt.
      - 2022. 07. 09. 05:14
  • A
    SzVabodnaJaltaH és Claudius!
    Azt javaslom, hogy nézzétek meg a belinkelt filmet. Nem könnyű anyag és kicsit több, mint 2 órás, de sok mindenre választ ad. Jobban, mint ahogy én megfogalmaztam.
    Egy kozmikus eseményről, egy galaktikus szuper hullámról van szó, ami egy napvillanást vált ki, ami elér, elérhet bennünket. Mint a közeljövőben nagy valószínűséggel megvalósuló eseményről, feltételezésként beszélnek. A film 2 éve készült és éppen most aktuális.
    Igen, tudom, hogy a végidőkben járunk és a próféciák szerint a Föld tűzözön által fog elveszni. Vízözön volt előzőleg, most tűzözön van kiróva ránk.
    A fehér kalapokban akkor is hiszek, mert naponta több amerikai patrióta hírt is megnézek (bloggereket, katonai újságírót stb.) és alátámasztva látom a történéseket.
    Mielőtt netán elér bennünket ez a hullám vagy bármi az embereket tájékoztatni fogják, hogy legyőztük a gonoszt, legalább is fizikai szinten. A lelki szint is fontos, de csak lelkizni, az számomra nem megy.
    A filmben beszélnek a felemelkedésről is.
    - 2022. 07. 09. 00:58
    • S
      ASUMHARI én nem kritizállak a hitedért, te becsületesen írsz Claugyogyóssal ellentétben. Úgy is álltam az írásaidhoz, érvekkel nem mással. Megnézem a filmet, korábban írtad a linkjét úgy vélem, majd megnézem. Ha nem írtad volna írd meg kérlek. Utána írok mit gondolok róla. Holnap éjjel.
      - 2022. 07. 09. 01:03
    • S
      Még egyszer elolvastam amit írtál. Ha lenne ilyen impulzus amit írsz, az ugyanazt csinálja mint amit a lélektársaim csinálnak, ha eléri a háború a Naprendszert, hiszen a lézerrel való stimulálása a vulkánok kamráinak, amelyek behálózzák arányosan eloszolva szélességi és gosszúsági fokok szerint az egész Földet 300-600 km mélységben, tehát a lézerrel való stimulálás azonos típusú elektromágneses stimulálás, mint ami a galxismagból jönne ha jönne. Én örülnék neki, mert akkor nem kell a lélektársaim beavatkozása sem. Te nem örülnél, mert szereted a földi életet. Megértem, az élet a legnagyobb függőség, a legerősebb kábítószer, nem lehet leszokni róla, és mint a kábítószer túladagolásnál, az életnél is a halál fejezi be a függőséget.
      - 2022. 07. 09. 05:50
    • S
      Mielőtt megnézem este a filmet. Amiről én beszélek az sem biztos - sajnos - hogy bekövetkezik, a végső dolgok eldőltére nem látok rá, ha rálátnék, akkor már régen nem lennék itt, de mivel itt vagyok, van még esély az én ismereteim szerint. Ha az én lélektársaim, a szenvedtető lelkek ellen háborúzó Szövedék legyőzi az ezen naprendszer környéki háboróban a szenvedtető lelkeket, akkor az általad Jó-nak nevezett oldal győz, de aki a szenvedtető 95 százalék lelkek közé tartozik, annak nem a Jó oldal győz, mivel számára a kolóniaisten és saját lélektípusa a Jó. Nos akkor tegyük fel a kérdést, hogy ki a Jó? A többség, a szenvedtető lelkek a Jó oldal? Hiszen többen vannak. Itt a Földön is többen vannak és ez nem kiválasztottság, hanem kiválasztódás, lélekstruktúrálódás kérdése. Claugyogyós azt hiszi hogy minden lélek jó és hogy fejlődni képes és jóvá válni, holott 95 százaléka sohasem fog megváltozni, ez fizikai törvény. Tehát a szenvedtetés amit nem csak a szimuláció okoz, hanem a szenvedtető kiválasztottak, az Illuminati, sőt a 95 százaléka az emberiségnek. És sok ezer év alatt semmi sem változott, ha a lelkek változni képesek lennének, már ennyi év alatt megtörtént volna. Azért nem történt meg mert nem lehetséges hogy megtörténjen. Most akkor melyik a Jó? A Claugyogyós szenvedtető szado-mazochista zsidó teremtője, vagy a szimulációt nihilizáló, lehetséges az összes vulkánkitörés egyidejű stimulálásával, azaz tűzvésszel elpusztító szenvedtetők ellen harcoló Szövedék? Claugyogyós már tudja hiszen ő zsidó szado-mazochista kiválasztott. Te tudod melyik a Jó? Nem provokáció a kérdés ASUMHARI, ne érts félre.
      - 2022. 07. 09. 05:37
      • S
        SzVabodnaJaltaH
        Nem jó és a rossz viszonyát kell firtatni, hanem azt hogy igaz, vagy félrevezető, hazugság, megtévesztő az adott dolog.
        A szenvedés egyűt jár a földi léttel.
        Pl Az anyagi emberek a többség, jól el voltak a koronavírus előtti állapotban és vágynak is vissza, a tudatosabb embereknek meg minden baja volt már akkor is tőle.
        A többség akaratát kell nézni mert az a jó?
        Sokan örömmel eladósítják magukat a mai helyzetben is 20 évre, mert azt hiszi nem lesz gond és visszaáll minden.
        - 2022. 07. 09. 09:32
        • S
          sinnermann<br />Lényegét tekintve egyetértek. Nem én hoztam föl a jó és rossz kérdését, Claugyogyós és ASUMHARI állítja be erre a kérdést, hogy jóvá válás Claugyogyós szerint, és hogy a gonoszt le lehet-e győzni mondja ASUMHARI. Én sohasem beszélek jóról, rosszról. Mindig szenvedtetőkről és az ellenük harcolókról írok. És az is lényegtelen hogy mennyi lélek a szenvedtető, mivel a szenvedést tudat hozza létre, legyen az kolóniaisten lelke, legyen az a hozzá tartozó kolónialelkek, legyen az a kolóniaistenek megbízásából triállelkek által létrehozott szenvedtető szimuláció, EGYIKNEK SINCS LÉTJOGOSULTSÁGA, A SZENVEDTETŐKNEK ÉS A SZENVEDÉSNEK NINCS LÉTJOGOSULTSÁGA. ÉS ENGEM NEM ÉRDEKEL, HOGY KINEK VAN IGAZA ABBAN, HOGY MI A MÖGÖTTES ISMERET, EZ CSAK A LÉNYEG. Én már többször leírtam hogy amit én írok átgondolni kell nem hinni benne. Ha valaki megérti és úgy gondolja ahogyan én, azzal én nem vagyok se szegényebb se gazdagabb, csak örülök hogyha esetleg tudtam segíteni megérteni valamit, amire örök kérdések vannak. És már ez néhány ismerősömnek segített a szenvedései csökkentésében, mert más lett például a fontossági sorrend az életében, és azóta jobban érzi magát. Claugyogyós mindenáron téríteni akar a zsidó jehovája, én nem tukmálom rá senkire amit tudok. Vagy elolvassa vagy nem, nem kötelező. Ha kötöszködni akar, aljas, már az első mondatával személyeskedik mint Claugyogyós és az elmebetegségét akarja másokra erőszakolni mint ő, akkor ezt kapja tőlem, amit érdemel, amit olvashatsz a Claugyogyósnak írt válaszaimban. Az hogy ő abban hisz hogy az emberek hibásak mindenért a zsidó istene, a Tóra szerint van, hogy az ember bűnösnek suzületik és ezt átvették a keresztények is. Mivel ő kolónialélek, bűnösnek született, mert a lelke szenvedtető típusú lélek, sohasem fog változni, mint ahogyan a bűnözők is visszaesők szinte mind, és sorolhatnám a példákat. Én ha hívő lennék is, vagy ha materialista lennék is ugyanazt mondanám, NIHILÁLNI KELL A SZENVEDÉS OKOZÓJÁT, LEGYEN AZ BIZONYOS LELKEK, LEGYEN AZ AZ ANYAG, LEGYEN AZ AZ EMBERISÉG TÖBBSÉGE. SEMMILYEN INDOK NINCS ARRA SEM A TÖBBSÉGNEK ÉS SEMMILYEN LÉTFORMÁNAK HOGY A SZENVEDÉST OKOZZA. ENNYI. GONDOLOM EZ ÍGY MÁR ÉRTHETŐ. Gondolom ezzel minden épkézláb eszű ember egyetért. Én sohasem beszélek másról, mint a szenvedtetők elleni harcról, háborúkról, amit én tudok. És arról hogy az olyan rendszerek mint a földi szimuláció megjavíthatatlan programúak, el kell törölni őket mind a világegyetemben. Tök mindegy ki, mi az oka a szenvedésnek, nihilizálni kell. Ennyi. És erről lehet kultúráltan beszélgetni, vagy elmebeteg módon már az első mondatokkal személyeskedni mint ahogyan a zsidó hitterjesztő önimádó Claugyogyós tette az első levelével velem. Ne számítson tőlem irgalomra az ilyen primitív elmebeteg létforma mint Claugyogyós. Ő is tipikus szenvedtető, nem a megoldásról beszél, hanem konfliktust szít. Szenvedtetni próbálkozik. Megtanítom én vele hogy mi az ő istene, még ha maga magát képzeli is annak.
          - 2022. 07. 09. 12:06
        • S
          Még egy, de lehet hogy a rendszer első levélnek teszi mint néha szokta, nem időrendben teszi be az írásokat. Mindenki döntse el azt hogy a szenvedés jó-e. Mindenki döntse el hogy a szenvedtetés jó-e. Ha annak tartja, akkor neki az a jó. Én nem toborzok arra senkit hogy ki mit tart jónak, ez a zsidók szentírásaiban központi kérdés. Egy vulkán nem jó és nem rossz. Egy tudat dönti el hogy melyik. Pompeji lakóinak a Vezúv rossz volt, az azóta ott borszőlőt termesztőknek a termőoldala jó. Nézőpont kétdése. A szenvedés az én látásomban más, ez mindenkit érint. És azt látom a mazochistákon kívül senki sem szeret szenvedni. Nos akkor mi a gond azzal amiről én beszélek. Mindent alá tudok támasztani amit mondok. Persze a mindenben kételkedő zsidó fajzatnak mint amilyen Claugyogyós, hogy mindent megkérdőjelez, a legelemibb fizikát is, annak értelmetlen bbármit is mondani, hiszen hisz elsősorban és nem gondolkodik. A hit dogmákra épül, feltétel nélkül el kell fogadni, aztán a kollektív tudatként mantraként működik. Gondolkodás, saját gondolatok nélkül. Én mindig azt mondom, ha valakit érdekel mit írok, olvassa el, ha más a véleménye elfogadom, de ne próbáljon téríteni és személyeskedéssel nyitni nem érvekkel, mint Claugyogyós teszi. Más elmebeteggel itt nem találkoztam. Dehát ő zsidó, mit várjak tőle. Saját gondolatai nincsenek, kolóniaistene szenvedtető isten mert mindenki bűnös, jobbá válhatna és akkor itt lenne a paradicsom, meg a paprika, meg mehetnénk a lecsóba.
          - 2022. 07. 09. 12:17
    • S
      ASUMHARI, még hajnalban meghallgattam a Száraz Györgyék féle értékelését ennek a filmnek, fáradt voltam hogy hajnalban angolul hallgassak valamit és nézzek. Habár én nem szeretem a Szárazék buzi stílusát és önimádó műsorait, nem nézem egyáltalán, de összefoglalták a filmet, aminek az elejébe belenéztem. Továbbra is azt látom, hogyha létezne ilyen impulzus ami a Napot eléri, akkor elvégzi azt a munkát, amiért én itt vagyok előkészítként. Ennek a szimulációnak pusztulnia kell az én látásmódom szerint. Hogy ezt mik, kik, miért és hogyan hajtják végre, történik meg, nekem lényegtelen. Te ragaszkodsz ehhez a világhoz, megértem, erről már írtam.
      - 2022. 07. 09. 12:23
      • V
        SzVabodnaJaltaH, olvasgatva itt a lehetőségeket, felmerült bennem, hogy ha már ilyen technikák léteznek, akkor nem lehetne úgy rendezni a dolgokat, hogy az az 5% maradjon meg, akik nem szenvedtetnek, esetleg? Egyből egyetértés lenne.
        - 2022. 07. 09. 13:44
        • S
          Virág, ha ez lehetséges lenne, már régen működne. Az alapprobléma az hogy milyen céllal készül egy szimuláció. A másik hogy bizonyos fizikai törvényekkel nem lehet eltérni a szimulációban a nem szimulációs világtól. Ez azért fontos, mert A LÉLEK NEM SZIMULÁCIÓ. Tehát egy nem szimuláció egy szimulációban lévő csapdában. A lélekre ezért a Kinti fizikai törvényszerűségek kellenek hogy vonatkozzanak. A szimuláció megalkotója egyrészt emiatt tartja magát minen szimulációban az 5 százalék nem szenvedtető és 95 százalék szenvedtető lélek arányhoz, másrészt a szenvedtetés szintje sokkal magasabb, ami szükséges a szimuláció önellátó ennergiaellátásához. Ha csak az 5 százalék lenne, más probléma is lenne, megborulna a szenvedtetés aránya, kevesebb lenne, akkortól alig lenne más csak a szimuláció keltette szenvedések, betegségek, halál miatti fájdalmak, stb.<br />Létezik szenvedés mentes szimuláció, de az nem hadifogoly céllal készül, a nem szenvedtető lelkek mondjuk úgy pihenőhelye, jól védhető, de az nem a mennyország, olyan nincs.
          - 2022. 07. 09. 22:18
        • H
          Virág, van egy olyan megoldás, amiben lélekcsoportok és fejlettségi szintek szerint a Föld párhuzamos valóságaiba (szimulációk) kerülnek. Azok a lelkek (lélekkolóniák) kerülnek egy valóságba akik fejlettsége szerint egybe tartozik. Fejlettség alatt egy kopmlex mérőszámot érts, ami sok tényezőtöl függ. Az egész nagyon összetett. Ha ez a verzió lenne realitás, mert mondjuk a fentieknek sikerült valami más megoldásra jutni, mint a nihilizáció, abból itt a szimulációban nem biztos hogy észrevennénk valamit. Ahogy a mandela effektust sem veszik észre az emberek, de a tudatalattijukban ott van az előző idővonal maradványa.

          Ha csak a 95%-5% arányt veszed, mondjuk a 95% áthelyeződik egy párhuzamos pályára, az 5% képes lenne ezt a technikai civilizációt fenntartani? Hogy működne tovább az egész? Honnan kezdenenk újra? A technikánkkal, jelenlegi életvitelünkkel is óriási gondok vannak. Ha csak arra gondolsz, hogy nem csak az ember szenved, hanem miattunk az állatvilág elég nagy része is (mondjuk a már kipusztított fajok nem szenvednek). Ha elkezdi az ember egy kicsit is végiggondolni, hamar besokall a feladat nehézségi fokától. Egyébként nem tudom azt, hogy ezek a kolónialelkek képesek-e további differenciálódásra, vagy nem fejlődnek, mert ez megállt. Ahogy a macska vagy a cápa is ugyanaz millió évek óta. Kérdés, hogy a lélek stuktúrája képes-e változni a lenti tapasztalatainkkal, vagy ez az egész pusztán egy genetikai fejlesztés, ami bár évmilliókat is átölelhet, de hatásában nem érinti a lélekstruktúrát? Ha változik is, a mi véges és rövid átfogású nézőpontunk szerint biztos, hogy nagyon lassan.

          Ez az egész amúgy filozófiai eszmefuttatas a részemről (és mindenki más részéről is aki nem rendelkezik valós kinti emlékekkel). Lehet logikus, akár jó is, de a rendelkezésre álló alapinformáció valóságtartalma határozza meg az egész eszmefuttatás realitását.
          - 2022. 07. 09. 15:59
          • S
            H27 én rendelkezek Kinti emlékekkel, persze erre azt lehet mondani hogy ezt bárki mondhatja magáról. Sok mindennel tudom bizonyítani, de nem igénylem azt hogy elhiszi-e bárki is. Amit tudok, hogy nem működik párhuzamos univerzumba lelkek átszállítása, mivel az egyensúly azzal bomlik meg, két lélektöredék egy univerzumban végzetes anomáliákat hoznának létre az egész univerzum egyensúlyát tekintve. A lelkek amióta szétnyíltak az univerzumok, azóta nem struktúrálódnak, nem változnak semmit, de nincs is szükség rá. Ez valahol ott hasonlattal mutatható, hogy ha egy kockát létrehozol, annál nem tudsz még kockább kockát létrehozni. A lélekstruktúrák elérték önmaguk adta kombinatorikai határukat, ezt nem lehet túllépni.
            - 2022. 07. 09. 22:25
          • Claudius
            H27
            Semmi szükség "KINTI" emlékekre... ugyanis aki Visszatalál az Igazság Ős Forrásába, az hozzáfér MINDENHEZ, minden kérdésére megkapja az IGAZ válaszokat.
            Nem kell hozzá Hókusz-Pókusz, elég Csak Jó Emberré válni és elengedni a sötét oldalt, annak rendszerét, mindenével együtt...
            Amúgy azok az állítólagos "kinti" emlékek leginkább csak beültetett VR programok vagy az asztrál tér sötét entitásainak játékai, amivel szívatják a delikvenst...Nevet
            - 2022. 07. 09. 23:14
          • Claudius
            Nevet a szolgálat ideküldte az összes koloniaistenes emberét... gratulálok hozzá! Nevet
            - 2022. 07. 10. 00:00
            • S
              Te vagy egy szolga állat Claugyogyós. Még azt sem fogod fel hogy tigabe neked adott igazat, te nagyon marha. Annyira korlátolt vagy hogy téged méltán választottak ki bomlasztó elemnek.
              - 2022. 07. 10. 00:09
        • Claudius
          Szvabodna
          Téged olvasni az Igazi Szenvedés!
          Szimulálod vagy gyárilag vagy ennyire Ostoba?! 
          Segítek jó, mert látom elvesztél a nyúl üregében. 
          A földi világot IS a Teremtő Égi Szüleink Teremtették, ahogy a lelkedet is... és most Pont az van kibontakozóban, amit Virág megfogalmazott.
          Viszont annyi különbséggel, hogy Nincs %-os arány, de akik az emberi lét alkalmával Jelesre megoldják a "házi feladatukat" azok átkerülnek az Új Földre, ami egy Szeretet alapú, Jóléti társadalmi forma lesz, ahol nyoma sem lesz a sötét oldalnak és entitásainak.
          A többiek, akik elbukják a vizsgát, azokra vár egy újabb nehézségekkel teli Fejlődési ciklus, kezdhetnek mindent elölről. A Föld, a jelenlegi világunk pedig "lebontásra" kerül, hogy emlék maradjon csak belőle.
          Ezért is érdemes összeszedni magunkat és Változni, Jó Emberré válni, mert Nem babra megy a "játék"...
          A főnökeidnek meg innen üzenem, hogy qrva gyenge próbálkozás, hogy veled propagálják a rendszer hazug dogmáit, amit összegyúrtatok az interneten fellelhető összes hülyeséggel. Ehhez azért többre lenne szükség, mert ez így nagyon gyenge...
          Azért hajrá, mert biztos van aki bekajálja ezt a szimulációs sci-fit a koloniaistenes lelkekkel együtt... Nevet
          - 2022. 07. 09. 23:02
          • S
            Úgy látszik Claugyogyós hogy te gyógyíthatalan beteg vagy, be vagy zárva az agyadba, semmit sem látsz a beteg agyadban lezajló teremtő téveszméd mögül. Te talán még a jehovistáknál is eltévelyedetteb seggdugasz vagy. Úgy látszik te téríteni akarsz minden áron. Claugyogyós, remélem én foglak Kintre segíteni, majd ha eljön annak az ideje, hogy megtérj saját akaratodból teremtő kolóniaistenedhez. Ezt a jóságot remélem meg tudom adni neked. Nem tudom hogy melyik elmegyóhyintézeti ápolásban vagy, elég sokat engedik hogy írkélj a neten. A teremtő égi szüleidet nem tudom honnan találtad ki, de elég képzavaros hogy a lelkednek is szülei vannak. Majd nem sokára meglátogathatod őket.
            - 2022. 07. 09. 23:31
          • P
            Claudius!<br /><br />Nagyon úgy néz ki, hogy a saját jelződet osztogatod ki másnak, pedig az ostoba kifejezés pontosan az olyan emberekre vonatkozik, mint amilyennek bemutatod magad! A múltkor Imre rám dörrentett, hogy ne szóljak rád, amíg nem bántasz másokat. Most viszont már időszerűnek tartom, hogy megjegyezzem eléggé unalmas vagy a folyamatos hittérítésed miatt! Nem azzal van a baj, hogy hiszel egy istenben és a teremtésben, mert ehhez mindenkinek joga van! Viszont az a fajta hittérítés, amivel megpróbálod lenyomni a többi embert már túlzás! Állandóan a jó emberré válást emlegeted, és a megtérést. Úgy nézem ezt a fontos személyiség változást még nem sikerült magadévá tenni! Ameddig nem vagy képes azt elérni, amit másoknak ajánlgatsz, addig jobb lenne, ha sűrűn és csendesen olvasgatnád a szentírásodat, és elmélyednél a szöveged tartalmában. Legyél jó ember, és legyél megértő, befogadó mások más véleményével kapcsolatosan, vagy csak simán hagyd, hogy más is elmondhassa a véleményét! A mindenáron jó emberré változtatás nem igazán erény, mert mindenkinek szíve-joga, hogy azt tartson igaznak, amit jónak ítél! Bízd rá a többi emberre, hogy eldönthesse, mi is az, amit olvasni, tudni akar! Olyan vagy, mint az inkvizítorok voltak! Tűzzel-vassal nem lehet a jó erényeket terjeszteni! A szimpátiát pedig csak is kiérdemelni lehet, kierőszakolni nem!
            - 2022. 07. 09. 23:45
          • S
            Látod Claugyogyós, tigabe és H27 le tudja írni támadás nélkül azt amit gondol, ahogyan ő gondolja a világot. Mindenki a saját igazában él, és ez így van jól. Te Claudius-Claugyogyós egy agresszív térítésű patkány vagy, egy parazita, aki szívja bárkinek a vérét, aki nem azt látja amit te vízionálsz. Na te vagy a szenvedtető kolónialélek egyik alaptípusa. Neked a szereteted halálos mások számára. Ugass még, hiszen a csahos kutyáknak ez a dolga. Tényleg szórakoztatsz, ilyen ritka bazári majom klónt mint te ritkán tapasztaltam. A legtöbb kolónialélek ennyire nem ostoba mint te, ezért szórakoztató az ostobaságod.
            - 2022. 07. 09. 23:47
          • S
            Ez a paranoiás rohamod minden alkalommal a zsidó pénz központú agyad rémálmaitól van. Úgy veszem észre, hogy te ebből éltél amíg be nem zártak valahová, vagy be nem zárultál a kisgyermeki szintű álomvilágodba.
            - 2022. 07. 09. 23:34
          • S
            A te agyad és értelmed már hamarabb lebontásra került mint ez a szimuláció. Örülök ha egy ilyen patkány kolónialélek szenved, mint te. Akkor olvasgasd még egy jó ideig az írásaimat, látom mazochista parazita vagy, hiszen olvasgatod mit írok.
            - 2022. 07. 09. 23:36
  • Claudius
    Asumhari
    Ebben a világban is, minden elöbb Szellemi vagy Lelki szinten jön létre, aminek a manifesztációja a fizikai kivetülés.
    Ez forditva Nem tud működni!
    Így az állítolagos "gonoszt" Nem lehet Fizikailag legyőzni, mert ez CSAK az emberiség JÓVÁ VÁLÁSÁVAL lehetséges, ha Szellemileg-Lelkileg elérnek egy magasabb minőséget.
    Ugyanis az ember Önmaga ellensége, aki Önmagát sanyargatja, tartja a "pokolban"... miközben a földi léte lehetne Élhető és Jó is.
    De ehhez viszont VÁLTOZNI kell, ha akarjuk, ha nem. Így változna pozitív irányba egyedül a világunk.
    Viszont erre semmi hajlandóság Nem mutatkozik, mert a mai kor emberének fogalma sincs a világunk Valós működéséről, hogy honnan jöttünk, miért vagyunk itt, hova tartunk... de Nem is érdekli. Egyszóval Anyagivá vált minden téren. És mivel Nem Tudja, hogy itt mindent a Lelkünk minőségével Teremtünk jóra vagy rosszra, ezért örökösen Kívül keresi a hibást, felelősöket, ahogy ezt teszik a sokak, most is.
    Nézd meg, minden nemzetnek olyan a vezetője, kormánya, amilyen a nép Lélek minősége.
    Ebből könnyen kideríthető, hogy hol, milyenek az emberek.
    Azt se feledd, hogy mindig a Sokak akarata kel életre, lesz a valóságunk... azok az események valosulnak meg az idővonalon, amelyiknek adják a sokak az Életenergiájukat!
    A "gonosz" ahogy te emlited őket, Tudatosan, Direkt vannak ide a Teremtő által beengedve, jó okkal. Így legyőzni őket Fizikálisan, lehetetlen... hisz pont az lenne velük a cél, hogy Lelkileg a Jóvá válásunkkal kerekedjünk föléjük, gyözzük le őket. Ezért vannak itt, ugyanis Minden Értünk és Miattunk van a Lelkek megmentése okáért.
    Ezért sem igaz a "fehérkalaposok" sztorija, amit Te is csak az internetről - "sátán" játszótere - ismersz, vezetnek vele félre, hogy még véletlenül se foglalkozz, dolgozz azon, amiért itt vagy az Életfeladatodon. Hogy NE VÁLTOZZ, mert majd az állitólagos jók, felszabaditják, megmentik az egész emberiséget! Pedig ennek pont a Forditottja az Igaz, mivel Önmagunkban rejlik a Megoldás, ami nem más, mint a Jó Emberré válás! 😉
    - 2022. 07. 09. 03:47
  • A
    Claudius!
    Én nem tudom, hogy más is így látja-e, de én, minden szerénység nélkül úgy gondolom, hogy jó ember vagyok, egészséges lelkülettel.
    Jobbá nem tudok válni, a létezésem a fizikai síkhoz köt és ez az interakció a közvetlen környezetemmel jónak mondható. Nem keresek különösebb kihívásokat, de keresem az igazságot, a szépséget, a biztonságot, úgy összefoglalóan a jó dolgokat.
    Azt mondják, hogy az igaz ember a szívében megérzi az igazságot. Ahhoz, hogy megtaláljuk az igazságot a fizikai világ mocskával is találkozunk és az erre adott válaszaink alapján egy külső szemlélő nem biztos, hogy igaz embernek talál bennünket.
    Nem lehet mindig, minden helyzetben un. "Isten ember"-ként viselkedni. Kompromisszum képes is vagyok bizonyos szintig, de kiállok magamért és azt sem hagyom hogy energia vámpírok leszívják az erőmet.
    Viszont kiráz a hideg a szeretet rezgőktől. Annyira elcsépelték ezt a szót.
    Szóval én jó lélek vagyok, nem akarom már ezt tovább csiszolni. Az emberiség pedig elnevelt. Nem kell erőlködni velük. Próbáltam, de feladtam. Néha még úgy lendületből újból teszek ilyen lépéseket.
    Amiről Te beszélsz Claudius, az a vonzás törvénye. Ha csak így említenéd, szerintem nem kapnál ennyi negatív kritikát.
    - 2022. 07. 09. 23:12
  • Claudius
    Asumhari
    A JÓSÁGOT NEM földi mércével mérik...
    Látod, földi mérce szerint szinte Mindenki Jó embernek gondolja Önmagát!
    Na ezért is lesznek azok a kataklizmák és nyomorúságos idők... mert Teher alatt Nő a pálma.
    Így talán még aki a Legjobbnak is gondolja önmagát is tud majd egy icipicit változni, emelkedni... Jobbá válni.
    Az embertelen időkben, Embernek maradni lesz majd az igazi kihívás... ott fog Eldőlni Minden! Kacsint
    - 2022. 07. 09. 23:50
    • S
      Claugyögyós neked a mérce a véce léce, te vagy a teremtő szüleid elfajzott elmegyenge tévedése, te osztod az észt, amikor neked egyáltalán nincsen. Most is térítesz. Még hogy nem vegzálsz másokat, itt mindenkit kiosztottál, még tigabe-t is, aki kiállt melletted. Tényleg ritka féreg vagy te.
      - 2022. 07. 10. 00:13
  • A
    SzVabodnaJaltaH!
    Eddig én nem nagyon olvastalak, de amit írtál, hogy azért vagy itt, hogy ez a "szimuláció" véget érjen, elpusztuljon, ha kell drasztikusan is, ez azért megdöbbentett.
    Ezzel szembe mész a szabad akarattal. A lélek iskoláját mindenkinek ki kell járnia. Ha a mátrixban akar valaki maradni, maradjon, majd a következő körben kap olyan leckét, hogy megváltozik az akarata és akar majd menekülni.
    Más kérdés, ha ezt felsőbb felkérésre teszed egy jobb isteni terv részeként. Akkor Te egy isteni küldött vagy, vagy netán próféta?
    Van egy tündéri kis hölgy Calmár Melinda, alias Pleja. Szoktam nézni a videóit és egy-két könyvét is megvettem és olvastam. Komolyan veszem Őt.
    Téged ez ügyben hogyan lehet komolyan venni? Érzed az ezen feladatra való elhívást vagy magadtól látod, hogy ezt valakinek meg kell tenni és alkalmasnak tartod magadat erre?
    Ezt komolyan kérdezem.
    Sok mindent olvasok a felemelkedéssel kapcsolatosan, de az un. "segítők", "küldöttek" közül egyedül a fent említett Melindát tudom elfogadni. Persze ez változhat, ha mást is hitelesnek találok majd.
    Na, akkor váltsunk témát:
    Lesz napvillanás vagy nem lesz?
    Valami lesz, mert szokatlan dolgok történnek a Földdel.
    Hogy Pleját említettem jutott eszembe, hogy olvastam régebben olyan dolgokat, hogy a Naprendszer is a Plejádok, alias Fiastyúk (7 nővér)rendszer része volt és ez egyszer valamikor vissza fog állni.

    Ha a felemelkedést, mint irányt elfogadjuk, akkor az az állítás, amit a "kutatóktól" kb. 10 éve kaptunk, amit az előző beírásomban bemásoltam, az az esemény, hogy visszatérünk a Plejádokhoz lehet, hogy éppen most következik be. Ez csak egy feltevés részemről, de játsszuk végig.
    Az üzenet ez volt:
    ""Van a
    Földön 12 csomópont ahonnan a mágnesességhez hasonló "erővonalak"
    törnek fel (ezeket az olvadt kőzet mozgása okozza, és egy egybefüggő
    hálót alkotnak), és 20 csomópont ahol ezek elnyelődnek, amik a Földet
    minden irányban szimmetrikusan szét próbálják "húzni" aminek az
    eredménye, hogy kiegyenlítetten egy helyben marad. Ha ezen erővonalak
    áramlását bizonyos helyeken megváltoztatod és átvezeted őket máshová
    az azt fogja eredményezni, hogy a húzóerő a tér minden irányába nem
    lesz egyenlő, a Föld pedig adott irányba elmozdul - tehát ezek a
    pontok egyfajta természetes hajtóművekként is funkcionálhatnak a Föld
    számára. "

    Ebből következtethetünk arra is, hogy elindultunk "haza". Ugyanis az Illuminati műszakilag nem áll, nem állt azon a szinten , hogy ezt megtegye, ennél magasabb szintről jöhetett a beavatkozás.

    Hogy nem áll, nem állt ilyen szinten az Illuminati azt az üzenet további része igazolja:

    "Az Illuminatinak pedig nem
    érdeke, hogy a Föld az új pályáján maradjon és a közhiedelemmel
    ellentétben nincsenek azon a technikai szinten, hogy vissza tudják
    állítani, ezért megpróbálták megakadályozni a korrekciót. Nagy
    energiájú elektromágneses hullámokkal kezdték terhelni a Föld
    szív-csakráját, hogy a módosított háló, ami a Föld pályamódosulását
    okozza szétessen."

    Folyamatosan emelkedik a Schumann frekvencia is, amit a rossz fiúk nem bírnak ki, tehát már nem is kell drasztikus módszert alkalmazni.

    Hogy ez az un. "hazatérés" útja milyen rögös lesz, azt majd megtapasztaljuk.

    Ez most olyan jó ötletnek tűnik nekem, hogy nincs kedvem a napvillanásról értekezni.
    - 2022. 07. 10. 00:57
    • S
      <p>Kérdeztél, válaszolok. Nem vagyok próféta, nem prófétálok, nem hivatásom és feladatom arról beszélni amit tudok, csak azért beszélek róla, hátha segít néhány embernek. Sohasem akarok meggyőzni senkit semmiről. Azt sem kérem hogy olvassa el amit írok. Aki elolvassa nem kérem hogy higgyen benne, nem hitet hirdetek, hanem az általam ismert tudást írom le és nem hirdetem. Ismétlem korábbról, csak egy vagyok a 8 milliárd emberből. A feladatomról írtam, mert ez fontos azok számára, akik fegyvertársaim. A feladatom nem magasztos, nem felkérés, hanem a Szövedék megbízza azokat a lelkeket, akik ehhez értenek, hogy szüntessék meg vagy készítsék elő a szimuláció megszüntetését. Erre az egész életem is folyamatosan megerősített a Kinti emlékeim mellett. Másik reagálásom, az én ismereteim szerint nincs szabad akarat, a párhuzamos univerzumokban az összes kombinatorikai lehetőség lejátszódikm ezért nincs szabad akarat. Egy lélektöredéknek annyi lehetősége van hogy a párhuzamos univerzumok között fraktálugrásokat hajtson végre, általában mindenkinél működik spontán, ezért van a Mandela-effektus is. A teremtő istent hirdető vallások hirdetik a szabad akaratot. Hangsúlyozom, mindenkinek a hite szerint. Én csak akkor kezdek kíméletlen lenni és addig űzni valakit amíg bele nem gebed, ha engem megtámad, akkor nincs kímélet, ezt Claudius-Claugyogyós elérte nálam, mivel mindenkibe beleköt, abba is aki jószándékú vele, tehát szenvedtető lélek.</p>
      <p>Mint említettem nincs kolóniaistenünk nem kolónialelkeknek, tehát isteni megbízatást nem végzünk. A megerősítéseket a két klinikai halálom időszakában éltem meg, de ezek csak egyszerű megerősítések voltak, semmi misztikummal. Tehát a te gondolatvilágodban engem nem lehet komolyan venni. Persze hogy érzek tudást ahhoz hogy végrehajtsam a szimuláció megszüntetésére irányuló feladatomat. Megerősítések voltak hogy olyan dolgokat éltem túl és nem keveset, amikbe belehaltak államférfiak is, katonatársaim is, és sorolhatnám, orvosi csoda vagyok a szakorvosoknak, de ezt lexarom. Nem kérem hogy komolyan vegyél. Azoknak írok, akik értik mit írok. Ettől függetlenül nem vagyok elutasító. Csak a férgeket el szoktam taposni. Ez gondolom a te gondolatvilágodban nem erény, és nem a jó oldalát mutatja, de tudod én cselekvő katona vagyok ha nem vagyok ilyen passzivitásra kárhoztatva, és ha ezen meditáltam volna azokban a harci cselekményekben amelyekben itt a Földön katonaként résztvettem, akkor az első alkalommal lelőttek volna az ellenséges erők katonái. Azt is írtam korábban hogy csinálhattam volna videókat a Youtube-on, találtam volna kiadókat hogy kiadjanak erről szóló könyveimet, taníthattam volna egyik egyetemünkön pár szemesztert minderről, de nem exhibicionista viszketegség van bennem, nem akartam soha ebből megélni, a tudást meg nem használhatom saját hasznomra, kivéve az öngyógyítást. Erkölcsi okokból nem parancs által. Én örülök ha valakit hitelesnek találsz, ha az neked segít. Én nem várom el hogy ki minek tartson, mindenki azt gondol rólam amit akar, sohasem tartottam igényt mások támogatására, mindig elég erős voltam a hét eddigi évtizedem alatt hogy egyedül harcoljak bármiről legyen is szó. Tehát nem érdekel hogy ki minek tart, ez nem cinizmus, egyszerűen nem érint meg ha valaki nem érti miről beszélek. Higgyen mindenki a maga igazában. Csak ne ártson másoknak vele. Mint a féreg Claudius-gyogyós. </p>
      <p>Váltsunk témát. </p>
      <p>Az én tudásom szerint nem lesz a galaxismagból jövő impulzus ami katasztrófát hozna. Ellenben van 10-20 ezer fényévre pár magnetár, amelyiknek a naprendszerünk felé irányul a gammasugara. Ha erős kitörés lesz, az elpusztíthatja az egész naprendszert. Nem tudom lesz-e utóbbi, a galaxismagból biztosan nem. A Nibiru, X-bolygó vagy Halálcsillag sem okozhat La(n)grange ponton katasztrófát. Azért mert Claugyogyós laposagyú, még a fizika létezik. Bírálja a fizikát, de egy épkézláb mondat nincs tőle, amit helyette mondana. A tudatban lejátszódó fizika a buddhizmus hitében van, de képzavaros Claugyogyós, mivel lélekszülei vannak és zsidó istene.</p>
      <p>A mágneses erővonalak láncolata létezik, ezért tudjuk lerobbantani a hasonló égitestekről a szimulációkat, eez is kell a kráterek magmakamrái mellett, mivel a stimulálás elektromágneses alapú. Remélem ezt érted. Ez nem bántás volt, mielőtt félreértenéd. </p>
      <p> </p>
      <p>Az Illuminati sok mindent tud a kolóniaistenétől, de sem tőle sem a börtönőr UFO-któl nem kapnak soha olyan technológiát, amivel beleszólhatnak érdemben a Kinti háborúkba, folyamatok befolyásolásába. </p>
      <p> </p>
      <p>A Schumann rezonanciát viszont az Illuminati képes befolyásolni a Tesla-tól megörkölt módszert erre használva a HAARP-pal, de szerintem ezt te is tudod. </p>
      <p> </p>
      <p>Nem tudom mi az hogy a Föld szívcsakrája. A háló amin egy égitest halad nem elektromágneses természetű, hanem az ötödik alapvető kölcsönhatás része. </p>
      <p> </p>
      <p>Remélem sikerült válaszolnom mindenre. Azt látom hogy te nem akarsz szenvedtetni másokat a hiteddel. És ez rendben van. Ennek örülök. És még egyszer, azért írok ide, mert itt gondoltam legnagyobb eséllyel hogy lesz olyan ember, akinek fontos lesz amit írok. Nem toborzok senkit semmire, magányosan harcoltam eddig is, ezután is így lesz. Miért ne segítenék ha tehetem?</p>
      - 2022. 07. 10. 01:49
      • V
        SzVabo, azt írod, öngyógyítást végzel, de azt hogyan csinálod? Mert korábban azt írtad nekem, hogy sosem próbáltad a meditációt.
        - 2022. 07. 10. 09:03
        • S
          Kedves Virág, ha azt meditációnak lehet nevezni, hogy például minden átmenet nélkül koncentrálok rövid ideig egy egészséges állapot modellezésére, majd teljesen másra gondolok hogy rögzüljön és ezt impulzus szerűen megismétlem egymás után akkor meditálok, de úgy tudom nem ezt nevezik általában annak. Természetesen erős figyelmet igényel. Nem csak a Garjajev féle hullámgenetika hat a DNS-re, hanem a gondolat is, sőt az a legerősebben. Amikor Garjajev arról beszél hogy a hang, az elektromágneses hullámok egy egészséges állapotban készült fényképről visszaverődve vízzel szétvihetők minden sejthez, ugyanazt a szeklvenálási parancssort hajtja végre, mint amit a gondolattal meg lehet orvosolni. A köznyelv is azt tartja, hinni kell a gyógyulásban, mert az fél siker. Nos a hinni kell a gyógyulásban egyfajta önhipnózis, a DNS-re állandó parancssor az egészséges állapot visszaállítására. A hadseregben hasadó anyag miatt rosszindulatú daganatot kaptam, nem engedtem kezelést, mégis itt vagyok. Nem csoda ez, nincs benne semmi különös, de lényeges hogy ne legyen halálfélelme valakinek. Tényleg ne legyen, mert az ignorálja ezt a módszert.
          - 2022. 07. 10. 12:09
        • S
          Tulajdonképpen a nem invazív gyógyításnál mindig gondolattá konvertálódik az összes módszer, majd a gondolat ad kiparancssort a DNS szekvenciáa módosítására.
          - 2022. 07. 10. 12:11
          • V
            Köszönöm, azt hiszem, értem.
            - 2022. 07. 10. 13:20
            • S
              Szívesen. Ha lesz kérdésed, szívesen válaszolok, ha tudok rá.
              - 2022. 07. 10. 15:40
            • S
              Ja igen, ebben az esetben invazív a CRISPR Cas9 módszer.
              - 2022. 07. 10. 17:03
      • Gerry
        "Én nem várom el hogy ki minek tartson, mindenki azt gondol rólam amit akar, sohasem tartottam igényt mások támogatására,..."

        Szervusz. Azért annyit mondhatok ugye, hogy érdekesnek tartalak. Azért is, mert kilógsz a sok - évek alatt idetévedt s néha (többnyire általam) rövid idõn belül el is zavart - megmondóember közül, és az alaptudásod is arra utal, hogy jóalapozásod volt. (Kicsit sokat és sokszor írsz - persze ez önmagában nem hiba - ennek viszont az a következménye, hogy mostani - félig visszavonult - helyzetemben, már jóval kevesebb mondatból is megértem a mondanivalódat, így egy hosszú cikk olvasatakor türelmetlenséget érzek. De ez nem leszúrás a részemrõl, mert és ilyen... voltam. Mostanában már jóval kevésbé, hiszen amit az elsõ napoktól napjainkig lepötyögtem ezeken az oldalakon, ma már ez is túl soknak tünik. Miután újat írni nem tudok így csak ismételném önmagam miközben a nagyvilág meg harsonán játszik - De ezekben a szükös idõkben, végeredményben jó látni néhány értelmes magyarázatott, eszmefuttatást ... ez esetben tõled. Köszönöm.

        Megint leírom, mert nem mindenkinek jut eszébe; a Weboldalnak van egy alaphibája amit nem tudok kijavítani és ma már elfogytak körülöttem az olyan ismerõsök akik ehhez megfelelõ tudással rendelkeznek.

        Ezért szükséges idõnként ismétlem magam:
        1. - Aki közületek egy hozzászóláshos szól hozzá, csatolva a saját gondolatait, elõször írjon le csak egy pár szót, egy mondatot és mentse el rögtön.
        2. - A második lépés pedig az, hogy a beirt szövege alatti "Szerkeszt" gombot nyomja meg - ekkor a másik - a jó - szerkesztõre kapcsol a Weboldal, ahol nincsenek ilyen idióta programhibák.


        Köszönöm.
        - 2022. 07. 10. 13:23
        • S
          Szervusz Gerry, köszönöm soraidat. Nyilvánvaló hogy érdekesnek vagy csodabogárnak vagy valami hasonlónak tarthatsz, értem, megértem.

          Az alapozásomról annyit, hogy középiskola után sereg négy év, aztán egy semmitmondó - politikailag megbízhatatlanként - semmire sem hasznosítható bölcsészként végzése az egyetemnek, tehát a reál tárgyakhoz elvileg nem volt közöm. A csillagászat eszmélésem óta érdekelt, ezért a fizika, és társtudományai hobbi szinten jobban működtek, mint azoknál, akik ezt tanulták, de nem űzik a mindennapjaikban. Aztán jöttek a Kinti emlékek - mindegy hogy hihető-e vagy sem -, jött az emléke hogy a Semmiből hogyan lett a Valami és ez kibontotta magát a lélektudatomban mint egy tömörített fájlt kibontasz és gyönyörűen a legkisebb fraktáljáig kibontakozott előttem a tudás lényegisége, és közben eggyé váltam vele, valahogyan úgy mint amikor valamilye szakma mesterévé válsz, már maga te vagy az a tudás és mégis külön van tőled. Paradox, ezért gyönyörködtet. Az idevágó reál ismereteket azért mélyítettem magamban, hogy a mostani Egykövi fizikusok materialista agyával is látni tudjam a fizikát, ezért meg tudom fogni őket bármikor, bármelyik ágával a fizikának. Katonaként egyszerűbb volt, jóformán mindenre lőttünk ami mozog és ellenségnek tűnik, és addig amíg mozgott. Ez a civil életben átültethető, csak itt az intelligencia szintek különbségével tehető ugyanez meg, természetesen itt nem fizikai megsemmisítésről, hanem szellemiről van szó. Gerry, amit a seregben belénk vertek az sem volt idegen tőlem, amit a civil életben alapozásnak lehet mondani, az a családom tapasztalata, az enyém hozzáadva, valamint a logikai, gondolkozási képesség. Utóbbi nélkül semmit sem érne az egész.

          Sokat írok, mert nem ismer senki itt, de nem csak ezért, mert nem az én megismerésem a fontos, hanem amit írok, tudom hogy nagyon sok alapismeret és azon fölüli tudás is kelletik hozzá, valamint absztraháló képesség, megfelelő intelligencia, és még így is tudom hogy nehéz megérteni amit írok, mert elüt attól amit bárhol bárki hallott. Kezdve azzal hogy mi az hogy Semmi. Ezer, százezer kérdés merül fel, tudom mert évtizedek óta pár embernek el tudtam mondani akit érdekelt - többeket érdekelt, de nem ezért vagyok itt hogy ezt elmondjam (jogosan merül fel a kérdés hogy akkor miért írok most róla, és a válasz, hátha olvassák azok, akik 2030-ra feladattal vannak, valamint segíthetek azoknak, akik értik miről írok), és csak akkor tettem bele energiát ha láttam hogy könnyen érti, olyan meg kevés ember van -, sok kérdés merül fel és megpróbálom előre leírni a szokott kérdésekre a választ, úgy leírni hogy minél közelebbi példákat is felhozzak a hétköznapok tapasztalataiból.

          Egyébként semmi különös, ennyi vagyok. A legkeményebb kritikusa én voltam magamnak, magának annak a fizikának, tudásnak, ami kibontakozott a lelkemben, nem azért mert nem értettem meg hogy mi az ami a lelkemből megjelent mint tudás, hanem úgy éreztem minden próbát ki kell állnia, hiszen akkor tényleg úgy van. Ez valahogyan olyan, hogy olyan munkát aminél úgy láttam hogy mások átvágásán alapul, azt nem vállaltam. Hát nem sok munka maradt... Viszont az a tudás amivel leírom amiket leírok, az a tudás eddig minden próbát kiállt. Amit a leveled elején említettél, nem vagyok megmondóember, de értettem mire gondoltál. Egyszerűen annyi a bizonytalan ember, hogyha te határozottan kiállsz a magad igaza mellett, akkor már úgy gondolják hogy te megmondóember vagy, hogy te mindenkire rá akarod erőszakolni az igazadat. Nálam ez nincs így. Mindig hangsúlyozom, hogy nem akarom senkinek sem befolyásolni semmi gondolatát. De amit mondok nyilván határozottan mondom, nyilván egy egységes felépült rendszerben gondolkodva és nem szétszórt itt-ott olvasott, hallott, látott tudástöredékekből összekompillált valami, ami alapján én beszélek bármiről. Ezért néha tudok olyanhoz is érdemben hozzászólni amihez nem értek, nincs tapasztalatom se, de azt olyankor mindig mondom. Viszont az egységes tudás rendszere önmagájhoz visszacsatol, tehát nincs szüksége védelemre, na meg röhejes is hogy miért és ki ellen.

          Most alkalmazom azt amit írtál, leírtam egy szót, elküldtem, mert csak akkor kínál föl a rendszer szerkesztési lehetőséget értelemszerűen, és most tagoltam a mondatokat új bekezdésekkel. Nem tudom megjelenik-e ez elküldés után. Mert az a sok br és egyéb jelek érdekesen komikus de néha jó lenne pláne nálam az áttekinthetőség miatt új bekezdések ha megjelennének. Hol megjelennek hol nem, mint a mesében, de nem tudom hogy mivel. Shift+Entert szoktam használni hogy új bekezdés legyen, de ennek sincs mindig foganatja.

          Még egyszer köszönöm soraidat, örülök ha néha üdítő Számodra amit írok.

          P.s.
          Valószínűleg én is egyre kevesebbet írok, vagy inkább egyre rövidebbeket Imre oldalára, amikor akik értik miről írok, már értik kérdések nélkül is. Bár ki tudja, bennem maradt hogy segítsek látni azt amit mondok.
          Szervusz (Megyek napozni, talán most már zavartalanul sütni fog.)
          - 2022. 07. 10. 16:42
  • J
    Állítólag adatokat g yüjtöttek az ottani állampolgárokról:
    https://www.jpost.com/diaspora/articl...cle-711227
    - 2022. 07. 11. 16:21
    • S
      A linkről jutott eszembe hogy a zsidók dia-spórával szaporodnak. Ez most talán gyenge, de mégis igaz.
      - 2022. 07. 11. 20:40
  • S
    Szívem szerint adnék egy "TÖKÉLETEST" bár itt a burokrendszer szervezett hálózatában, az, aki a kint is bent is játékot öntudatlanul, a teremtés előre kitervelt forgatókönyve szerint lefolytatja, mégiscsak kifordul önmagából miközben befelé fordul. Persze szellem szintjén értem, merthogy ennyit enged itt a hivatalosan deklarált "szabad akarat". A zamat meg a "mindenki egy" szeretet.
    Tudjátok: Ez különvélemény. Semmiképp sem követendő okosság, arra van mobil applikáció, vagy mi a szösz.
    Szóval a tökéletest nem jelölöm be, bár izgalomba hozza szunnyadó szellememet ez a tökösség, amivel kard ki kard folyik a párbaj, miközben egy hülye telefonhívás összeköti a gatyánkat szellentő biológikumot a szellemmel. Még hogy nincs Kapcsolat. (Na az a film nekem nagyon tetszett!) Hát, lehet, hogy a kint és a bent fogalmát össze is zavarja a Möbius szalagos univerzum végtelenje, de azért sarkantyús kiscsizmámmal, ami simára van csiszolva, beállok a "JÓ OLDALRA"- (zárójelben jegyzem meg, testi szinten az az, amelyikre fordulok és nem fáj..., körbe is megy. Jó Kör-be. ) - mégiscsak pengetek egyet a Tejúton, ha van velem még néhány olyan, aki nem hiszi el, hogy a valóság azonos az igazsággal, hanem járatja az észkerekét, tudván, hogy azzal nem lejáratja magát.
    Most káromkodok egyet, jó nagyot, magyarul: A TEREMBURÁJÁT !!!
    Megvolt...

    Belépek a "MOST"-ba... szagolok. Háááááát!...... Fájás.

    Nem jön semmi zsidózás, semmi kolóniaistenezés.

    A sötét oldal szócsöveinek Illuminati és söpredéke megnyugodhat.

    Igen, egyetértek és tényként is képes vagyok elfogadni, hogy Változz, hogy a Világod is Változzon... Fura nem? Ellentmondásban az egység és ellentmondást tűr az, aki tényleg egységes tudásban létezik, miközben az egyetlen állandó a változás, vagyis a változási állandó létezik, úgy, hogy a leíróképletből hiányzik, csupán puszta feltételezés, ám mégis hat a „pillangószárny effektus”.
    Imigyen, ha a fizika törvénye kutyába sem veendőek ebben a mazohistán kiélvezhető földi öntudatlanságban, akkor, de csakis akkor a Föld lapos kell, hogy legyen, különben lepotyognánk róla.

    Légyszi! Tegyetek már ide a kedvemért egy krónikus, lebiggyesztő fricskapofát, mert én csak a röhögőst és az elkámpicsorodottat tudom kettőspont zárójellel kifejezni! Köszönöm.

    Mosoly Anyád!

    Végigolvasva Uraim a gondolatcsörtét, nagy az én szívemnek ő gyönyörűsége, mert fortyog a világ, mint pokolban a katlan, s csak az tudja a dolgát, aki azt jól is teszi. Ez meg nem csak a fejben, hanem az eredményében dől el.

    Én még erősen dolgozom az ügyön, ami olykor-olykor nincs ereje teljében.

    Kedves SzVabodnaH JaltaH, H27, HesslerMarsal, Porcica - aki férfiasan helytállsz - Virág, aki nyitott vagy és érzékeny, drága,- békés harcossá válni vágyó Imre, aki nem lehetsz Budhává a saját hazádban, de azzá aki vagy, igen...

    A Frigyládások ránk nyitották Pandóra szelencéjét és benntartották a "reményt", ami utoljára hal meg... vagyis: aaz igazság nem csak X aktásan van "odaát", hanem az "odaát" úgy van itt, hogy "maja fátyla" mögött sátáni kacajban pukkadozik a nevetéstől a szenvedtető teremtő bugyogó bugyorban fortyogó forrása.

    Remélem az akiről tudom, hogy érti, nem a képzavart látja, hanem veszi az adást! Remélem... elvégre a remény... !

    A lélekszellem meg amióta világ a világ, sőt azon is túl... amíg van létező.

    Szívtől szívig adok nektek hangot, amit az energiavámpírok nem is élvezhetnek, mert ők a kínlódást cuppogják, mint hangyák a tetű édes-nedvű váladékát.

    Tisztelettel:

    SZAZSUAY
    - 2022. 07. 12. 10:37
  • S
    Moment és pite!

    Amit SzVabo ír az öngyógyításról, létezik.

    Ha csak ezt az egyet osztotta volna meg velünk, már akkor is közelebb hozta az ún. parazita entitások pusztulását. Nem csoda, ha öntudatlan ügynökök rászállnak. Azok ugyan arra is rászállnak ami bűzik Dániáig, mert mindenből kiszívják amitől dagadni tud az egoizmusuk.

    Lehengerlő úthengertempó. Ezért lapos a földi észjárásuk.

    Gerry Úr! Külön köszönöm a türelmet. Nem szívesen lőnék bakot, hacsak nem illuminá(lt)i !
    - 2022. 07. 12. 11:04

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése