Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Masszív zsidózás harsogott egy hangszóróból a Blaha Lujza tér villamosmegállójában

Meghekkelte a titkosszolgálat a rendszert Inverz-pegazussal. Én természetesen elhatárolódok minden ilyen nyilvános szerepléstől, véleménytől és fogalmam sincs miért akarják elővenni újra az In-Kal-os 2006-os Köztársasági Őrezredes kirúgásom történetét, mikor éppen onnan indult a moszados történet. Lehet, hogy a cionista gyíkemberek állnak az újvilágrendes harsonázás mögött? A Blaha Lujza tér eklektikus miliőjéhez szokott fülnek és szemnek kevés dolog számít figyelemfelkeltőnek vagy megbotránkoztatónak, hétfőn délelőtt mégis olyan történt ott, ami még az edzett blaházóknak is szokatlan volt.


Egy olvasónk jelezte, hogy a villamosmegállóban az egyik reklámtábla fölötti hangszóróból furcsa felvételeket lehet hallani. A Telex is kiment a helyszínre, és a Nyugati pályaudvar irányába közlekedő villamos megállójában valóban ott volt egy fekete hangszóró, amiből

elég nagy hangerővel szóltak egyelőre beazonosítatlan hátterű, főként zsidózós szövegek.

A BKV–BKK emberei már a helyszínen voltak, és azt mondták, nem hozzájuk tartozik a hangszóró. Egyelőre nem lehet tudni, kinek az akciójáról van szó. Nem szóltak folyamatosan a felvételek, többnyire akkor „csendültek fel”, amikor begördült egy villamos, és szálltak le róla az emberek.

A hangszóró, amelyből a felvételek szóltak – Fotó: Bozzay Balázs / Telex

Kétféle szöveg ismétlődött. Az egyik egy rövidebb felvétel volt, amelyen arról esett szó, mi lenne, ha Tomcat, az utóbbi időben újra aktív radikális aktivista lenne a miniszterelnök, amire az a válasz érkezett, hogy akkor tele lenne minden „zsidó hullákkal és falhoz csapkodott csecsemőkkel”, a „más véleményűeket” pedig „karóba húznák fekete ruhás halálbrigádok”.

A másik felvételen pedig valaki arról beszélt, hogy a rendőrségi és ügyészségi vezetők között többen is zsidók, mutatjuk:

Egyelőre tehát nem lehet tudni, hogy ki és miért szervezte meg az akciót. Kérdéseket küldtünk a rendőrségnek és az Europeum bevásárlóközpontnak is, ugyanis az egyik felvétel elején a hekkelés miatt a cég neve is elhangzott, a hangszóró pedig az áruház hirdetése fölé volt elhelyezve. Beszámolunk róla, ha válaszolnak.

A BKV-nak is küldtünk kérdést, ők azt írták, illetékesség hiányában továbbították a megkeresést a Fővárosi Önkormányzatnak.

A villamosmegálló reklámtábláit kihelyező JCDecaux reklámcéget is kerestük, akik azt írták: „A Blaha Lujza téri megállóban a JCDecaux által kihelyezett műszaki megoldást hackertámadás érte, amelyről ma kaptunk értesítést. A hibát azonnal elhárítottuk, ugyanakkor együttműködünk a hatóságokkal az ügy kivizsgálásában.”
https://telex.hu/belfold/2022/07/11/blaha-lujza-ter-hangszoro-villamosmegallo-zsido-tomcat

Posta Imre 2022.07.11 1644 olvasás 21 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

21 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • A
    Ebből egy szép hagyomány lehetne teremteni!
    - 2022. 07. 11. 15:13
  • J
    Csak meg ne hallja a rászísta hangokat Moszkvából ide menekült legfőbb Mihamarabbi és neje, Aranykovácsné. Ők nyugalomra és békére vágynak.
    https://indianexpress.com/article/exp...t-7961118/
    - 2022. 07. 11. 15:19
  • Posta Imre
    Titkos bunkert építenek az EU vezetőinek
    A cél az, hogy az oroszok ne tudják lehallgatni a tanácskozásokat, még a dekorációt is átvilágítják.

    Titkos bunkert építenek az Európai Unió vezetőinek üléseihez Brüsszelben, hogy a politikusok biztonságban tanácskozhassanak, anélkül, hogy például orosz ügynökök lehallgatnák őket – tudta meg az EUobserver internetes oldal uniós dokumentumokból.

    A terem száz férőhelyes lesz, összesen 34 vezető politikusnak alakítanak ki helyet, és rajtuk kívül az ő segítőik, a protokoll- és a technikai, valamint a kiszolgáló személyzet léphet csak be. A 34 vezető politikusi szék már az EU bővítésének szól, hiszen egyelőre 27 hely is elég lenne, ám az unió várhatóan újabb tagországokkal bővül majd a következő években. Az egyik legnagyobb esélyes erre például a jelenleg háborúban álló Ukrajna. https://www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag...aggregator
    - 2022. 07. 11. 15:56
    • S
      Kovi(d)-inka - nincs, de ... a jó hír az, hogy "a postás megharapta a kutyát"... Ölég nagy kutyát. Nem ölebet.

      Nanu-Nanu!

      Egy úr(nő) a zűrből, drrr- professzor - doktor Bubónak!

      Én tudom, hogy ezen nem illik nevetni, mert véresen komoly, de ahogy ez itt kitálaltatott, mind „zsidózás”, mind EU 34 székelő hellyel, - ami ugye 33+1 – az igazán „Ludas Matyi vicclap” szint.

      A titkos bunker már most kiszivárgott, a zsidók meg régtől fogva pont azokon a posztokon osztozkodnak, ami állítólagosan a rasszista vád.

      Hát, ha mondjuk az zsidózás, ami Köves Slomóval történt, azaz, hogy valaki a pajeszes, fejdeklis, szépnövésű férfiúra azt mondta, hogy „zsidó” - és ezt a jó rabbi még farizeus módon sem tudta elmagyarázni, az arcfelismerési problémával küzdő szemlélődőnek, hanem olyan sebességgel száguldott panaszát kikürtölni, mint akit alfelen ért a hegyesorrú vasaltcipő, akkor nemtom most ezt hová soroljuk. Mert anno, amikor ez az inzultáció megtörtént K.S. nagykorú, könnyeit is törölgetve adta arcát ahhoz, hogy itt rasszizmus fennforgása áll fenn, imigyen víve TV képernyőre a pajeszt. Ha mán ez is nyom a latba, akkor biza van zsidózás.

      Én is el fogok futkosni a médiába, ha magyarnak neveznek... kéne már egy kis magyar propaganda!

      Nekem meg úgy tűnik csupán terjedőben lévő tényfeltárás folyik.

      De komolyan! Ennyire nagy az „uborkaszezon”?
      - 2022. 07. 11. 18:07
  • S
    Lehetne a rádióban a Jó ebédhez szól a nóta - ha még van ilyen - és a vízállásjelentés között egy ilyen betét. Persze minden nap ugyanezen szöveggel, hetente módosítva.
    - 2022. 07. 11. 20:37
  • Posta Imre
    Úgy tűnik, hogy az új szupertitkosszolgálat akciója volt ez a hangszóró-hekkelés. A Telex lehetett megbízva a tálalással kormányzati beépítettség szintjén. Az Index is erre szolgál nekik, bár a többiben is ott van a cionista ügynökgárda.
    Gulyás a marháknak csak pár napja közölte a jó hírt, hogy van itt nem ügynök hírnök is és a Telex éppen nem az, bár közpénzből csapatnak, ahogy látszik, éppen most kistafirungolva valami fedőcéggel...vagy ilyesmi, de ez sem biztos. Végre egy valódi magyar cég, aki elharsogja a tutit! Gratula a szuertitkosszolgálatnak a következő akcionjához es!

    Gulyás Gergely kimondta: a Telex nem külföldi ügynök
    https://telex.hu/belfold/2022/07/07/k...gely-telex
    - 2022. 07. 12. 13:20
  • Posta Imre
    Újonnan publikált hangfelvételen dicsekszik a zsidók kiirtásával Adolf Eichmann

    Eichmann perében tagadta, hogy ilyen szándékai lettek volna, de 1957-ben, a memoárjaihoz készített hangjegyzetekben még büszke rá. Csupán 2020-ban férhettek hozzájuk izraeli filmesek egy német archívumból. Most film készült belőle.
    https://168.hu/kulfold/adolf-eichmann...tel-239595
    - 2022. 07. 12. 15:21
    • S
      A nürnbergi perben - ha jól emlékszem a hetvenes években leadták a tévében nem a rövidített változatát, több részben -, az utolsó szó jogán minden még nem öngyilkos fővádlott azt mondta, ha jól emlékszem:
      Keine Entschuldigung! Nincs bocsánatkérés! 
      Hát ez ennyi.
      Egyébként ennek a parazita zsidó népnek nem adatott meg, hogy Timur Lenket, Dzsingisz kánt, Nagy Sándort felelősségre vonják egy nürnbergi perben. Akkor is a zsidók voltak az Illuminati, de akkor még nem volt a hegemóniát súroló szinten az uralmuk.
      Röhej, szomorú röhej ez az egész zsidó DNS faj, ami szenvedést okoznak a szimulációban, ahhoz milliárd Auschwitz is kevés lenne viszonzásul. Ezt a saját elhunyt családom nevében is mondom, és én sohasem felejtek.
      - 2022. 07. 12. 16:02
      • Posta Imre
        A Mahabharatában le vagyon írva pár ezer évvel ezelőtti "istenek fegyverével" elkövetett város-eltakarítás. 100 éve kikaparták a földből a leírások alapján a szóban forgó település maradványait, ha jól emlékszem, Mahendzadar név alatt (nem biztos, hogy jól ejtem) és azt űllítjűk, atomvillanás okozhatta a pusztulását, ahogy azóta már az összes kontinenseken felfedezett pár településnek, ahol megüvegesedett a kőzet valami érthetetlennek tűnő körülmények okán. Nos, akkor még nem volt divatban a termit sem, állítólag csak a kohóban tudtak ezer fok fölé menni a kovácsok, a homokot nem tudták megpatkolni. Lehet most is ilyesmi kell legyen, mint Szodoma-Gomora történetében. A "zsidó kérdést" az elejétől fogva én nemzetbiztonságii kérdésként, nem faji-rassz arroganciaként kezelem. Tudtommal suttyomban behurcolták az atomtölteteiket is mogyoróföldre (no meg Transszilvániába) és ez azért nem vicces. Ezzel ránk irányítva a többi zsidajok "istenek fegyverzetének" sátánisztukus pogrómját. Reménykedjünk, csak belevágnaka projektbe végre!

        Ekkora pusztítást végezne egy orosz atombomba Budapesten egy szimulátor szerint

        Annyian nézik most az egyébként már 10 éve létező weboldalt, hogy folyton összeomlik. 2022. március 09.

        A Nuclearsecrecy.com -on bárki szimulálhat atomrobbanást. Így most mi is meg tudtuk nézni, hogy az oldal számításai szerint Budapesten mekkora pusztítást végezne egy orosz Topol SS-25-ös nukleáris töltet, ami az oldal szerint fellelhető az oroszok arzenáljában.

        https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/...r-szerint/
        - 2022. 07. 13. 07:30
        • S
          Csak apró kiegészítés, ha jól emlékszem. Ennél a korábbi szimulációs szakaszban atombombával elpusztított indiai településnél az üvegesedés mellett találtak ha jól emlékszem irídiumot, ami alátámasztotta az atombomba validálását. Iridium csak azteroida becsapódás vagy atombomba esetén jelenik meg. Ezt most nem ellenőriztem le hogy jól emlékszem-e, de szinte biztos vagyok benne hogy így van. Imre, én meg már régóta keresgéltem ezt a településnevet, köszönöm. Fontos alátámasztása az atlantiszi és előtte lévő nihilizációs kísérleteknek.
          - 2022. 07. 13. 12:05
        • S
          De inkább Mohandzsodáró az a település.
          - 2022. 07. 13. 12:10
          • H
            Ami a Mahabharata-ban le van írva a Lonar-kráternek azonosították: https://www.google.com/maps/place/Lon...76.5069107
            - 2022. 07. 13. 12:51
            • S
              Nem tudtam, köszönöm a részemről.
              - 2022. 07. 13. 22:02
            • S
              Hát erről nincs semmi adat, és ez csak a lokalizációja.
              - 2022. 07. 13. 22:26
            • S
              Hát erről nincs semmi adat, és ez csak a lokalizációja. Viszont itt lentebb említett URL címen erről is szó van Harappa és Mohenjo-Daro mellett.
              - 2022. 07. 13. 22:38
            • Posta Imre
              A leírások alapján egy föld feletti atomrobbanásról beszélnek, ahol epicentrum van és nincs kráter. A kráter feltételezi a földi, vagy alatti kontaktust. Ilyenkor sokkal nagyobb a fizikai pusztítás és a sugárzó anyagamaradványok is, értelemszerűen. A kráter méretéből adódóan ez egy akkora atomtöltet lehetett, amekkorát jelenleg sem állítanak elő. Kb 1 km átmérővel, de inkább többel, ennyi év után... Összehasonlításnak itt van a Sedan-kráter az állítólag legnagyobb atomrobbantás utáni lyuk is csak egyharmada ennek.
              https://hu.wikipedia.org/wiki/Sedan-k...r%C3%A1ter

              A Mahabharatában leginkább egy alacsony-légköri robbanás leírása maradt fenn, ha a forrásaim nem tévednek az kiásott és megolvad anyagokkal kapcsolatosan. Van ilyen Skóciában is.
              - 2022. 07. 14. 08:15
              • S
                Ebből is látszik hogy az atombomba önmagában kevés a szimuláció nihilizációjához.
                - 2022. 07. 14. 11:15
        • S
          Dzsodhpur mellett tárták fel a települést, 10-12 ezer éves, egy hirosimai erejű atombomba pusztította el 10-12 ezer évvel ezelőtt.
          http://veda.wikidot.com/ancient-city-...omic-blast
          - 2022. 07. 13. 22:28
  • Posta Imre
    Na szóval a Telex egy érdekes titkosszolgálati fedőhely. Az Index is az, de itt már nem is kérdés. Asszony mondja, hogy a Telextől akarta vele felvenni a kapcsolatot valaki annak idején, hogy interjúzza meg. Persze ő ridegen elhatárolódott ettől. Túl sok itt már a telexes véletlen. Szijjártó nem külföldi magyarnak titulálja, majd jön ez a hangosbemondós provokáció, közben "államfinanszírozott"...szerintem ők kapták a postaimre-projekt megbízatást.
    - 2022. 07. 13. 07:38

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése