Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Az mRNS-oltások váratlan következményei a COVID-19 kapcsolatában

Stephanie Seneff, az MIT tudósának„ Worse Than the Disease: Reviewing Some Possible Untended Consequences of mRNA Vaccines Against COVID-19 ”című írása, amelyet az International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research Dr. Greg Nigh-val együttműködve tettek közzé, továbbra is az egyik. a legjobb, legátfogóbb leírások a helytelenül „COVID-vakcináknak” nevezett mRNS géntranszfer technológiák sok lehetséges nem kívánt következményéről.


Τöbbek között cimszavakkal:

– Őrülten vakmerő folyamat

– Az mRNS-szúrások megdöbbentően veszélyesek
* A vetélések
* Szívproblémák, például szívroham és myopericarditis
Thrombocytopenia (alacsony vérlemezkeszám)
* Övsömör
* Bell-féle bénulás
* Számos maradandó fogyatékosság, amelyek közül sok neurológiai diszfunkcióval jár

A gyógymód valóban rosszabb, mint a betegség

* “Seneff azt gyanítja, hogy a következő 10-15 évben drámai kiugrást fogunk látni a prionbetegségek, az autoimmun betegségek, a fiatalabb korú neurodegeneratív betegségek és a vérbetegségek, például a vérrögképződés, a vérzés, a stroke és a szívelégtelenség számában.”

A Spike Protein a SARS-CoV-2 legveszélyesebb része

* „A SARS-CoV-2 (koronavírus) természetes fertőzése a legtöbb embernél a légutakban marad” – írja Kostoff. „A jelenleg használt vakcinák arra késztetik a sejteket, hogy mélyen a testünk belsejében expresszálják a vírustüske fehérjét, amire a természet soha nem szánta.

Bármely sejt, amely ezt az idegen antigént a felszínén expresszálja, az immunrendszer támadása alá kerül, amely magában foglalja mind az IgG antitesteket, mind a citotoxikus T-limfocitákat. Ez bármely szervben előfordulhat, de a károsodás a létfontosságú szervekben lesz a legsúlyosabb.

„A SARS-CoV-2 (koronavírus) természetes fertőzése a legtöbb embernél a légutakban marad” – írja Kostoff. „A jelenleg használt vakcinák arra késztetik a sejteket, hogy mélyen a testünk belsejében expresszálják a vírustüske fehérjét, amire a természet soha nem szánta.
Bármely sejt, amely ezt az idegen antigént a felszínén expresszálja, az immunrendszer támadása alá kerül, amely magában foglalja mind az IgG antitesteket, mind a citotoxikus T-limfocitákat. Ez bármely szervben előfordulhat, de a károsodás a létfontosságú szervekben lesz a legsúlyosabb.

Most azt látjuk, hogy sok fiatal szívét érinti, ami szívizomgyulladáshoz vagy akár hirtelen szívleálláshoz és halálhoz vezet. Más szóval, rossz bombát dobunk rosszkor rossz célpontra!”

– Valószínűleg hosszú távú hatások
* A rendszeres boosterekkel előfordulhat, hogy soha nem szabadítja meg szervezetét a tüskeproteintől. Mindeközben ez tönkreteszi a biológiáját. McCullough „egy gyulladásos fehérje állandó beépüléséhez az emberi szervezetben” hasonlítja, és a gyulladás a legtöbb, ha nem az összes krónikus betegség középpontjában áll. Egyszerűen nincs mód arra, hogy ezek a géntranszfer felvételek javítsák a közegészséget. Le fogják tizedelni.
– Hosszú távú neurológiai károsodásra kell számítani
– A tüdő-, szív- és agybetegségek előre látható következmények
– A COVID-lövések aktiválják a látens vírusokat
* …elkerülhetetlennek tűnik, hogy hosszú távon a COVID tömeges injekciós kampánya a legyengítő krónikus betegségek széles skálájának lavináját eredményezze.

https://www.theepochtimes.com/unintended-consequences-of-mrna-vaccines-against-covid-19_4314736.html

Gojpofi 2022.07.13 1613 olvasás 20 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

20 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • H
    És ennek a technológiának a kidolgozásában élen járt egy magyar, Karikó Katalin 'asszonyság' személyében.
    Lehet, hogy nem Nobel-díjat, de nürnbergi ítéletet fog érdemelni egy napon.
    Mondanám, hogy lám az atombomba kidolgozásában is élenjártak magyarok, de nem igaz, mert azok mind zsidók voltak. Magyaroszág-i származással és magyar anyanyelvvel, sajnos.
    De Karikó meg tiszta magyar, egy vidéki paraszt-csaj.
    Na, most szégyellem magam igazán.
    - 2022. 07. 13. 08:42
    • S
      A Prostitúció ősi mestersége az asszonyállatnak. A SZELLEMI PROSTITÚCIÓ új keletű és lelkialkatú szervilis behódolás, nemtől független gender trender elkurvulás.<br /><br />Te szégyelled magad, ő meg beszopatja amit vele szopattak?!<br /><br />Marsall! <br /><br />Nehogy már a nyúl vigye a puskát!!!
      - 2022. 07. 13. 09:15
    • S
      A Kirakó ugyanazt az előkészítést kapta mint Dr ábik, csak más feladattal.
      - 2022. 07. 13. 12:19
      • H
        A krv stn bssz mg ezt az egész rohadt kurva kibaszott szar mocsok életet, az isten is dögöljön meg, hogy ilyen szart csinált, baszódjon meg!!! elegem van!!!
        (elnézést kérek, nem törlöm, de akit sértett az indulatom, attól bocsánatot kérek, nagyon el voltam keseredve és még most sem sokkal jobb a hangulatom, de kérlek nézzétek el nekem, nagyon nagyon szarnak látom a helyzetet).
        - 2022. 07. 13. 14:23
  • G
    A gyógymód rosszabb mint a betegség

    Akkor miért olyan sikeresek az oltások világszerte? Szinte mindenki beáll a sorba, ha kell fizet is érte.

    A legősibb, a legerősebb, alapvető ösztön minden élő szerkezetben, legyen az akár a legprimitívebb is, egészen az emberig, a túlélés, életben maradás kényszere.Ez mindig, mindent felülír.
    Az egész világon egy olyan félelmetes covid világjárvány rémét hozták az egy húron pendülő média segítségével a tömegek figyelmébe, amitől előre kiszámított módon, beindult a túlélési ösztön a sokaságban mindenhol.
    Mint mindig, ilyen esetekben a tömegekben eltűnik a józan gondolkodás, mint a birkák mennek ahová vezénylik őket.
    Ez az egész olyan jól szervezett volt és van, mögötte a pénz és a hatalom, az egész ördögi egypólusú világrend.

    Most a harapófogó másik pofája is kinyílt, az ukrán orosz világháború.
    Nehogy már valaki, okos tojás, megússza a covid hisztériát, a háború viszontagságai már mindenkit elérnek, még a távoli bantu négereket is Afrikában.
    Az egészben a legidegesítőbb (legalább is nekem), hogy akik mindezt vezénylik, mindenhol, nagyon is egyformák, bosszantóan egy gyökerűek .......
    - 2022. 07. 13. 12:31
  • L
    Aztán akkor mivan? A karaván halad tovább. Az a valóság amit mondanak. Amennyiben nem értesz ezzel egyet beverik a fejed. Ez az új (igazából nem is annyira új) módi immáron brutális digitális infrastruktúrával támogatva mind a valóság hirdetése mind a renitensek felkutatása és "felelősségre vonása" tekintetében.

    Sokan azt hitték elengedik ezt a vírus dolgot , de miért tennék? Minél több szar nyomja az embereket annál könnyebb végigütni a változtatásokat, természetesen a szép új világ érdekében. Elkeserítő a helyzet.

    Meggyőződésem, hogy 2022 tele történelmi fordulópont lesz. Nagyon jól meg van ágyazva a "változásnak"
    - 2022. 07. 13. 12:52
  • Posta Imre
    Gyerekek, va nisten! A sógornőm orvos, három oltással és most jelezte mögint kovidos! Egyelőre csak egyre szarabbul van, de még nem rakta össze a képet, szerintem a negyedikért is azonnal sorba áll, de majd csak elviszi már a Szentlélek. Hiszitek, vagy nem, minél diplomásabb valaki, annál hülyébb....persze van kivétel, mint például ..., de rajtam nyomjelző vagyon, mert olyan veszélyesnek lettem nyilvánítva erre a puruttya trágyahalomra, hogy na! De jól van ez így!

    Van egy film a témába vág némileg. Halálos eső a sorozat címe, valami svédek játszadoznak benne. Jön a vegyieső méreggel és mindenki meghal, aki bőrkontaktálódik, ha van maszkja, ha nincs. A szülők mentenék a gyerekeiket, de a gyerekek gyorsan szófogadatlankodnak, így elintézik az anyjukat is, aki önfeláldozza magát. Nyilván a chemtrail témát is kerülgetik meg a mesterséges járás-időt...és keresik az ellenszart! Nem néztem sem végig, mert bosszant már ez a hülyeség.
    - 2022. 07. 13. 15:20
    • R
      27 magyar és külföldi orvosnál tartok akik kimondottan visszautasították, (volt aki fölugrott és elfutott!) hogy végigolvassák a kiperelt Pfizer dokumentumot, különös tekintettel a kilenc oldalnyi, több, mint 1200 "mellék" hatásra... Csak ennyire hülyék. Ez a kisebb baj, a nagyobb hogy kivagyi gonoszsággal párosul...
      - 2022. 07. 13. 20:43
    • S
      Ez a kevésbé rossz ha valaki hisz az oltásban és meggyőződése, hogy szükséges.
      Az inkább gond, mikor nem igazán akarnák ők az oltásokat de semmilyen ellenállás kifejtésére nem képesek.
      Vannak jó meglátásaik, képben vannak, fogadkoznak is de semmilyen ellenállást nem képesek kifejteni.

      Tudok cselekedeteidről, hogy nem vagy sem hideg, sem forró.
      Bárcsak hideg volnál, vagy forró!
      Így mivel langyos vagy, és sem forró, sem pedig hideg: kiköplek a számból.
      - 2022. 07. 14. 07:45
    • A
      A munkahelyemen is sokan vannak így, De sokaknak meg semmi. Most halt meg egy 54 éves ápoló .<br />Az elmúlt 18 hónapban több tüdőgyulládás, majd rák , és pár hónap és vége.<br />Sokan 3 oltás után hetekig táppénzen. 3-5 hét. Tényleleg van olyan aki azt hiszi, hogy ha nem lenne 3 oltása akkor lehet meghalt volna.
      - 2022. 07. 14. 10:44
    • S
      Az oltás is egy mesterséges félelemkeltésből eredő és kapcsolt hamis illúziókeltés. Amihez várható volt hogy a többség kapcsolódni fog.
      - 2022. 07. 14. 11:24
  • S
    Pl Jön az ősz lehet, hogy meghozza ismét a járványt és a korlátozásokat, ami pedig az oltakozási kedvet.
    A lényeg, hogy oltottan lesz (átmenetileg) munkájuk, aki pedig nem oltott azoknak egyre hosszabban nem igazán, lehet az is, hogy utazni sem tudtok majd, vásárlás stb...
    Van, lesz itt sajnálatra méltóbb az oltottaknál...
    Összefogás?
    Összefogni összefogtunk eddig is abban nem volt hiba, a csorda levizsgázott.
    Ez már az oltottakat érinti főként, úgy látszik sokan az oltakozással nem védték meg az állásukat hosszútávon.
    https://www.penzcentrum.hu/karrier/20...on-1125972
    - 2022. 07. 13. 16:55
  • J
    Nem megy ki a fejemből az, amit tavaly őszén az olvastam valahol a beoltottakről. Azt írták, hogy a beoltás után kb 2 életévre számíthat az, akit beoltottak ezzekkel tüskefehérjés amerikai vakcinákkal. Az idő majd igazolja, vagy , nem hogy igaz volt e az állítás.
    - 2022. 07. 14. 11:52
  • A
    Ezeknek az oltasoknak semifele varatlan ! kovetkezmenyei nincsenek .
    Ezek a vakcinak elore kitervelt modon lettek tudatosan megtervezve , meg a covid 19 megerkezese elott . Majd utana eroszakosan zsarolo modszerekkel rakenyszeriteni az embereket az egeszseg rombolo mergezo anyagok bejutatasara . Ezen vakcinak megtervezoi pontosan tudjak, mik lesznek a betervezett kovetkezmenyek . Az embereket megfenyegettek a munkajuk elvesztesevel ha nem engedik beadatni ezt a toxikus koktelt . Ezek a tenyek mind felvannak jegyezve az Akasi rekord letagadhatatlan emlekei kozott .
    A valo igazat persze ugy probaljak a bunosok masszirozni , hogy a vakcina "hivok" jol leellenorzott tenyek alapjan adattak be maguknak a mesterseges kutyvalekot . Vagyis azt sugaljak , hogy ebben az esetben hiteles orvostudomany nem letezik it csak a vakcina hiedelem vilaga a kovetendo . Meg a Sinnerman is ezt valja az egyik korabbi bufogeseben . O is jobban tenne , ha az eroszakos lelek rombolo filmek helyett ( Deli Troger) inkabb szinhazba jarna es feladna a hoborgo stilusat . Legalabb itt magunk kozott nem szabadna a valotlansagokat terjeszteni .
    - 2022. 07. 14. 22:29
    • S
      Milyen valótlan hőbörgésről beszélsz?
      Ez a kevésbé rossz ha valaki hisz az oltásban és meggyőződése, hogy szükséges.
      Erről?
      Mikor majd nem hisznek már benne, akkor lesz esélyük változtatni.
      Az az ember aki tudja az igazságot de inkább mégis beáll folyton a sorba, mikor változtat? (csak hitegeti, önámítja magát)
      Az is igaz, 3-4 oltás után már hiába ébredeznek, akkor fogja majd mondani, hogy többet nem, mikor már addig elment...

      Nem vagy azon a szinten még, hogy megértsd a film mondanivalóját, ami rólatok szól!
      A nőnek lett volna lehetősége lazán kezelni és elviccelni de sem az elején, sem a végén nem tudta kezelni a helyzetet.
      Ő, helyette büszkeségből indulattal reagált mikor pedig elővette a srác a kést az indulat hirtelen eltűnt és ott maradt helyette a tömény félelem, pánikba esés.
      Lehetett volna utána is kezelni a irányítani a helyzetet de a nő így nem volt rá képes.
      https://youtu.be/ZSnitHhuRC8?t=62
      Az a gond, hogy sokan tetszik ,nem tetszik, jó vagy rosszra osszák fel a dolgokat, nem pedig reálisan látni ahogy az van és következtethető.
      itt nincs félig üres vagy félig tele pohár!
      Üres, félig van, vagy tele van el kel dönteni és aszerint cselekedni.
      Aki állandóan csak mérlegel, meg számítgat, vacillál az a végén megmarad abban az állapotban amiben addig is mindig.
      - 2022. 07. 15. 09:04
  • polip
    A Deagel.com előrejelzése szerint 2025-re a lakosság akár 80%-át is megölhetik azokban az országokban, ahol európaiak élnek
    https://hillmd-substack-com.translate...r_pto=wapp
    - 2022. 08. 20. 03:34
    • S
      2025-re van egy lehetséges halálnapom, nem tudtam mihez kötni. Kösz a hírt. Egyébként a tartsd 500 millión az emberiséget gránittömbjeit már kiszemelték hol állítják föl újra.
      - 2022. 08. 20. 04:11
      • polip
        Te is be vagy oltva?
        - 2022. 08. 20. 11:11
        • S
          Nem tudom hogy ez kinek pozitív, kinek negativ, de én sohasem engedem beoltani magam, ha karhatalommal akarják majd, akkor néhány hülyének azon napja lehet az utolsó. Alig maradtam életben tavaly, valami kemény vírus lehetett, mert eszméletvesztésem is volt napokig mint kiderült, soha semmi nem gyűrt le ennyire, egy hónapig nem ettem, folyadék se egy hétig (és nem három napig!!! sic!). Mindegy, nem döglöttem meg, nem tudom mi volt mert még sohasem volt PiCiáR tesztem, azt sem fogom engedni (maga a megalkotója is elmondta halála előtt hogy nem alkalmas vírusok tesztelésére).
          Én öngyógyítom magam sikerrel, lexarom az egészségügyet minden értelemben. Egyébként is 80-90 százalékban zsidók az orvosok, gondolatpanelekkel képesek csak gondolkodni és tanult empátiájuk van, a gójokat meg hagyják szenvedni az elégtelen ellátás gyakorlásával, de éppen annyira gyógyítva hogy meg ne dögöljön addig, amíg felelősségre vonható egy orvos a protokoll szerint. Számomra egyértelmű hogy a vírus-mizéria az emberek kiirtási módszertanának része, tudatirányítási módszertanának része, DNS-program parancssorok megváltoztatásának a része, amit a CRISPR Cas9 bárkinek hozzáférhető volta is igazol.
          Mivel számomra egyértelmű, ezért végleges a hozzáállásom, ezért én már erről nem vitatkozom senkivel, ha fafejűnek tart ha nem, mindenki a maga sorsát NEM irányítja.
          - 2022. 08. 20. 12:11

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése