Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Országos főrabbi Orbán beszédére: Egyetlen faj él e földön, a Homo Sapiens Sapiens

Hááát, kezd ökörvonalazódni a szolgálatok miért hekkeltették meg a Blahán a "zsidózó hangszórót". Lassan lesz Talmud felolvasás is a "kiválasztottságról" és kiderül, hogy vannak az "egyenlőbbek"...érdekes ez, nem? Frőlich majdnem osztálytársam lett a pszihológia tanszékleten, de mikor megjelent, megállt a kipa a levegőben és gyorsan megoldották, hogy tán mégsem kéne. Kár, azóta tán összemelegedhettünk volna és lehetnék fősekrestyése valamelyik pénzmosodájá-lyukban, mondjuk Hadügyminisztériumnak álcázva..., de Orbán, hogy ilyent mondott, az felháborító. Nem is értem! Magyart már itt csak a szennyvízből lehet némiképp kimutatni, a többi meg már..."politika". Egyébként ma reggelt nálam a Startlap ezt hozta vezető hírként. Ugyan mi a szándék?


Frölich Róbert országos főrabbi Facebook-oldalán reagált Orbán Viktor tusványosi beszédére. A miniszterelnök ugyanis többek között úgy fogalmazott:

A Kárpát-medencében mi nem vagyunk kevert fajúak, hanem egész egyszerűen a saját európai otthonában élő népeknek vagyunk a keveréke.

A főrabbi a bejegyzésben Pilinszky János Ravensbrücki passió című versét idézi, majd azt írja: „Valamiért József Attila, Radnóti Miklós, Szerb Antal, Gelléri Andor Endre, Rejtő Jenő és még sok más ismert és ismeretlen név és arc lebeg előttem. Ők (bár József Attila nem, ő csupán józan gondolkodása miatt került e listára) a fajokról vallott hagymázas elméleteknek estek áldozatul”. Frölich végül leszögezi a bejegyzésében:

Sokféle faj népesíti be a bolygónkat. Két lábon, dolgozva, beszélve, és néha gondolkodva azonban csak egyetlen faj él e földön: a Homo Sapiens Sapiens. Ez a faj egy és oszthatatlan.
[url]https://24.hu/belfold/2022/07/25/frolich-robert-orban-viktor-tusvanyos-beszed-faj-homo-sapiens/[/url]

Posta Imre 2022.07.25 2134 olvasás 33 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

33 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • S
    Homo Ludens! Köszöntelek.

    A homosapienset már kijátszotta a cirkum ciziós kasztingolás. Megelégszem azzal, ha ezentúl a "bábu" , - mint a visszanyaló fagyi, - életre kel és nagyfrekvenciásan rezgésbe hozza azt, aki eddig dróton rángatta. Na ezt nevezem én játéknak!

    Hi-hi! Mosoly

    "Bennünk van az X-faktor."

    A matematikailag is kiszámíthatatlan ismeretlen.

    Játék!

    "Olybá, mint a gyerekek..." Nem moralizál, megcselekszi....

    Hmmm???

    Huncut a világ.
    - 2022. 07. 25. 09:02
  • H
    Ha ezt maguk a zsidók is tényleg komolyan gondolnák, hát nagyon szép is lenne.
    A helyzet az, hogy szerintük vannak egyenlők, de vannak egyenlőbbek is.
    Utóbbiak ők.
    A homo sapiens sapiens judaiensis.
    Az egész velejéig mocskos Ótestamentum és a még gyalázatosabb Talmudjuk meg minden más ön-írásuk csakis arról szól, hogy ők a "választott" (Isten által kiválasztott) nép, a többiek meg csak kiirtandó állatok, nem is emberek. A szar gójok.
    Úgyhogy Fröhlich hozta a "formáját": megint hazudott egy bődületeset.
    Én egy zsidónak azt sem hiszem el, ha reggel azt mondja, hogy jó reggelt.
    Az elmúlt havi lejárt buszbérletet sem bíznám rájuk.
    - 2022. 07. 25. 09:39
  • Posta Imre
    Na ez ugyan melyik "üzleti körre" fókuszáló "kutatás"? Völner-Pintér-Orbán, netán a zellenzéki macesz-szakkör? Béláim, akkor gondolkodjunk! - mondja az ismerősöm, de szerintem ő hülye.

    A magyarok 74 százaléka szerint az üzleti sikerhez elengedhetetlen a jó politikai kapcsolat

    2022. 07. 25. 07:41

    A magyarok 91 százalékának az a véleménye, hogy a korrupció elterjedt az országban. Az uniós polgárok közül ennél csak a görögöknek, a ciprusiaknak és a horvátoknak lehangolóbb a véleménye hazája közállapotairól, míg az EU lakóinak átlagosan a 68 százaléka vélekedik hasonlóan – írja a Népszava egy Eurobarométer-kutatás alapján, amelyet az Európai Bizottság megrendelésére idén márciusban és áprilisban végeztek az Unió 27 tagállamában, valamivel több mint 26 ezer ember megkérdezésével.

    A magyarok 61 százaléka úgy gondolja, hogy itthon nőtt a korrupció az elmúlt 3 évben, és csak 7 százalék szerint csökkent. Ez az EU átlagában 41, illetve 9 százalék volt. Magyarországon és az EU országaiban a lakosságnak valamivel több mint a fele úgy véli, hogy a megvesztegetés és a hatalommal való visszaélés leginkább a politikai pártokra és a politikusokra jellemző.

    A kutatásból kiderül az is, hogy

    Európa-szerte csökken azoknak a száma, akik elfogadhatatlannak tartják a korrupció valamilyen formáját.

    2019-ben az emberek 69 százaléka volt ezen a véleményen, idén már csak 63 százaléka. Írországban, Luxemburgban és Portugáliában a lakosság több mint háromnegyede ítéli a korrupciót elfogadhatatlannak, míg Magyarországon 39, Csehországban 34 és Lettországban 30 százalék ez az arány, vagyis a 27-ek közül ebben a három tagállamban tolerálják az emberek a leginkább a jelenséget.

    A lakosság 74 százaléka szerint az üzleti siker egyetlen módja Magyarországon, ha a vállalkozónak vannak politikai kapcsolatai. Ez az arány az EU-ban 53 százalék.
    https://24.hu/belfold/2022/07/25/korr...utatas-eu/
    - 2022. 07. 25. 10:42
    • H
      Gombó Pál szerint a jó vezető olyan, mint a szöges gumicsizma.<br />Lefelé keményen tapos - viszont mindenhez idomul, amit felülről beletöltenek.<br />És ezt a 60-as években a cucilizmusan megjelent Karrierológia c. könyvében írta!!!<br />És mi a karrier titka?<br />Lefelé légy éber, felfelé meg stréber - egyébként meg héber!<br />Ebben az országban két ember volt, nem is: három, akik a saját tehetségüknek köszönhették a sikerüket: Rubik Ernő (bűvöskocka), Béres József (Béres-cseppek), és a Naksol és az Irix feltalálója (az ő nevét nem ismerem - hozzá kell tenni, hogy szegény valójában nem is gazdagodott meg, Béres leszármazottai pedig kénytelenek keményen alkalmazkodni a politikához).<br />A lottó-nyertesek szintén kivételek.<br />De mindenki más a politikai kapcsolatain keresztül LOPÁSBÓL gazdagodott meg. És friss és eklatáns példa erre: Mészáros Lőrinc (a "kisgömböc", vagy "magyar feketelyuk" - mindent benyel és be akar nyelni).<br />Okádmány ez az ország. És még ez a legkülönb itt a keleti végeken.
      - 2022. 07. 25. 11:01
  • Posta Imre
    Orbán: Shalom!

    2013. május. 05.
    Orbán Viktor kormányfő is beszédet mondott a Zsidó Világkongresszus 14. budapesti Plenáris Közgyűlésén. Azt mondta: a gonosz diadalához az kell, hogy a jók tétlenek maradjanak, hát kérem önöket, vigyék hírül, hogy a magyarok nem tétlenek. A résztvevőknek Shalom!-mal köszönt, majd megköszönte nekik, hogy eljönnek Budapestre megosztani antiszemitizmus-ellenes tapasztalataikat. Beszédében többször az egybegyűltek figyelmébe ajánlotta az új magyar alkotmányt. Feldmájernek tetszett az Orbán-beszéd.

    Örömmel köszöntöm Önöket Magyarország és a magyar emberek nevében Budapesten - váltott magyarra az angol-héber köszöntést követően Orbán Viktor, üdvözölve azokat is, akik "hazajöttek", mert itt vannak a családi gyökereik. Érezzék jól magukat és leljék kedvüket a csodálatos fővárosunkban - mondta.

    Orbán beszédét megelőzően az European Union of Jewish Students nevű európai zsidó diákszervezet osztogatott szórólapot a közönségnek, azt kérve tőlük, hogy ne tapcsolják meg Orbán beszédét, mert a kormánya alatt tettek iskolai tananyaggá antiszemita írókat, neveztek el utcákat Horthy Miklósról, mert ez a kormány tette Nyirő Józsefet példaképpé, és mert ez a kormány szűkítette a szabadságjogokat az új alkotmány révén.


    Ha úgy érzik, hogy az antiszemitizmus miatt kellett Budapestre jönni, jól tették, hiszen mindenkire szükség van a gyűlölet visszaszorításához - mondta, majd olyan antiszemita támadásokra mondott példát, amelyek Magyarországon nem szoktak történni, másutt viszont igen.

    A történelem megtanított a magyarokat arra, hogy időben fel kell ismerni az antiszemitizmust, megtörten hajtunk fejet az áldozatok emléke előtt, és hálát adunk istennek a magyaországi zsidó közösség megmaradása miatt - mondta Orbán Viktor. Megtanultuk, hogy az antiszemizmus nem természeti csapás, hanem emberek műve. Az antiszemitizmus Európában és Magyarországon is emelkedik, mondta, szerinte az európai válságkezelés kudarca miatt nő a kiábrándultság, és ez áll a dolog mögött, de világossá kell tenni, hogy ez tűrhetetlen.

    Európa rosszul kezeli a válságot, de itt a magyar alkotmány

    Mit rontottunk el Európában az elmúlt húsz évben? - tette fel a kérdést. Mi, magyarok, úgy gondoljuk, hogy az erős vallási identitás jobb alapokat jelent egymás megbecsülésére, mondta Orbán Viktor, megemlítve, hogy ezt a célt szolgálja az új alkotmány.

    A világot a jó és a rossz mozgatja. Amikor a jók akarata érvényesült, akkor a magyarok és zsidók békében éltek együtt, és az állam megvédte polgárait - fogalmazott Orbán Viktor. Az antiszemitizmus a keresztényeket is fenyegeti, magyarok, keresztények is követtek el súlyos bűnöket - mondta Orbán, aki a jó keresztények révén mutatna jó példát, és szerinte ezt biztosítja a Fidesz alkotmánya.

    Orbán felsorolta, hogy a kereszténydemokrata kormány mit tett az antiszemitizmus ellen: bevezette a holokauszt áldozatainak emléknapját az iskolákban, megalapította a Holokauszt Emlékközpontot, állva és fejet hajtva meghallgatta a kaddist a parlamentben, amelyben a zsidótörvényeket hozták, emlékévet szervezett Raoul Wallenberg tiszteletére, betiltotta a félkatonai szervezetek működését és a diktatúra szimbólumait, és létrehozta a Holokauszt 2014 Emlékbizottságot. Orbán Viktor hangsúlyozta azt is, hogy a magyar alkotmány valódi védelmet, biztonságot, emberi és közösségi méltóságot ad a velünk élő zsidóságnak és minden más kisebbségnek.

    A mi nemzedékünk a szabadságharcosok nemzedéke, azért döntöttük meg a kommunizmust, hogy mindenki szabadon élhessen, nem fogjuk engedni, hogy bárkit ebben az országban emberi méltóságában megsértsenek.

    Orbán megköszönte a magyar és a világ zsidóságának, akik az elmúlt években többször kiálltak a magyarok mellett, példaként többek között Tom Lapidot említette, aki a vajdasági magyarverések ellen szólalt fel. Tudjuk, hogy a gonosz diadalához az kell, hogy a jók tétlenek maradjanak, hát kérem önöket, vigyék hírül, hogy a magyarok nem tétlenek, isten hozta önöket Magyarországon! - zárta beszédét a miniszterelnök.

    Feldmájer Péter Mazsihisz-elnök - aki kettővel Orbán előtt beszélt - azt mondta munkatársunknak, hogy Orbán beszéde egyértelmű, pozitív, és előremutató volt, amely sokaknak megváltoztahatja a gondolkodását, bár a jobbikosokat ez sem fogja meggyőzni.

    Lauder: Magyarország jó hírét a szélsősgesek mocskolták be

    A magyarországi zsidók azt várják Orbán Viktor kormányfőtől, hogy tegyen határozott lépéseket, és tegye egyértelművé az egész magyar lakosság számára, hogy nem tűri az intoleranciát - mondta Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnöke Orbán Viktort megelőzően. A WJC elnöke elmondta: "egy bizonyos parlamenti párt", a Jobbik aggasztja leginkább. "Antiszemitizmusával, a romák elleni gyűlölködésével és a külvilág elleni paranoid kirohanásaival a Jobbik besározza Magyarország jó hírét" - fogalmazott.

    Ronald S. Lauder megköszönte Orbán Viktornak, hogy részt vesz a WJC közgyűlésének megnyitóján, és arra kérte a magyar kormányfőt, legyen kezdeményező, tegyen határozott lépéseket a "sötét erőkkel szemben" az intolerancia elleni küzdelemben. "Itt az ideje "az erős irányításnak és a még erősebb intézkedéseknek" - hangsúlyozta a WJC elnöke. Hozzátette: az intolerancia először mindig a zsidókat veszi célba, de soha nem ők az utolsó áldozatok. Minden jó ember szenved, egész országok szenvednek. "Végül az intolerancia csak romba dönti a nemzet reményeit, a fejlődését és a jövőjét" - mondta. A WJC elnöke úgy véli, hogy az utóbbi években csorba esett Magyarország hírnevén. "Az ország jó hírét nem a külföldi sajtó mocskolta be, hanem szélsőséges erők" - tette hozzá.

    Ronald S. Lauder beszédében szólt a magyarországi zsidóság történetéről, felidézve annak legsötétebb fejezetét, annak a több százezer zsidó embernek a sorsát, akiket a náci haláltáborokban gyilkoltak meg. Kitért arra, hogy Horthy Miklós kormánya az "irracionális gyűlölködés" irányába vitte Magyarországot. Lauder felidézte, hogy Horthy irányítása alatt fogadták el a zsidóellenes törvényeket, és abban az időben - 1941-ben - kezdődtek meg az első deportálások.

    "Nem azért utalok ezekre az eseményekre, mert nem vagyunk kellőképpen tisztában velük, hanem azért, mert ma ismét egyre növekvő tudatlanságot, egyre növekvő intoleranciát és egyre növekvő gyűlöletet tapasztalunk. Ismét az antiszemitizmus gyalázatának vagyunk tanúi" - mondta. A WJC elnöke kifejtette: azt látják, hogy egyre többen tagadják a holokausztot, egyre többen vannak abban a régi tévhitben, hogy a zsidók irányítják a világot, és sokan a zsidókat okolják a gazdasági válság miatt is. Hozzátette, hogy ez nem kizárólag Magyarországra jellemző, ilyen tapasztalataik vannak például Görögországban, Ukrajnában és más országokban is.

    Ronald S. Lauder a WJC közgyűlés megnyitóján részt vevő több száz vendég előtt beszélt arról, hogy a magyar parlament egyes tagjai "listázni" akarják a köztisztségeket betöltő zsidókat. A WJC megdöbbenéssel értesült arról, hogy Magyarországon díjat adományoztak egy "antiszemita televíziós műsorvezetőnek". "Örömmel vettük természetesen, hogy a díjat visszavonták, de nagyon aggasztónak találjuk "magát a tényt, hogy egyáltalán odaítélték" - fogalmazott. Ronald S. Lauder név szerint is idézett Bayer Zsolttól, akinek romaellenes megnyilvánulásai "az európai történelem legsötétebb korszakára" emlékeztetnek.

    A WJC elnöke - aki anyai ágon maga is magyar származású - úgy vélte, Magyarországon a zsidók talán azért fontolgatják, hogy elhagyják az országot, mert manapság "olyan antiszemitákat dicsőítenek, mint Horthy Miklós", és magyar tisztviselők a Horthy emlékét ápoló szobrokat lepleznek le. Beszédében kitért arra is, hogy a WJC azért tartja idei közgyűlését Budapesten, hogy kifejezze tiszteletét a magyarországi zsidó közösség ereje és vitalitása iránt.
    © Fülöp Máté

    A WJC közgyűlését megnyitó vacsorán részt vett több kormánytag, köztük Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, Martonyi János külügyminiszter, Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár. Jelen volt mások mellett Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, valamint Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökök is.

    A vacsora előtt Orbán Viktor kormányfő és a kabinet több tagja szűk körű megbeszélést folytatott Ronald S. Lauderrel, a WJC elnökével.

    A WJC az MTI érdeklődésére korábban közölte: azért tartják idei tanácskozásukat Budapesten, mert azt az üzenetet akarják közvetíteni a magyarországi zsidóságnak, hogy szolidárisak vele. A WJC véleménye szerint a közelmúltban Magyarországon és más országokban is drámaian emelkedett az antiszemita és rasszista megnyilvánulások száma, és ez aggodalmat váltott ki a zsidó emberek körében.
    https://hvg.hu/itthon/20130505_Orban_..._Zsido#rss
    - 2022. 07. 25. 10:50
    • P
      Én már eztetet nem értem! A minap még arról cikkeztek, hogy nálunk meg az olaszoknál érzik magukat a legjobban a kis büdöskék, most meg már megint antiszemétezőnek titulálnak- ráadásul a zorbánt is, aki vérbül az-, ezeknek nem számít, hogy esküvő vagy temetés, csak buli legyen!? Pluszban, ha jól tudom, akkor náluk nem vallási alapbul lészen valaki zsidóvá, hanem várbül, akkó hogy van ez? Persze tudom, tudom... De ha egy fajról hablatyol a főrabbi, akkor meg nincs értelme az antiszemitázásnak, hiszen mindenki ugyan oda tartozik. Bár, ha belegondolok, én biztosan nem tartozom ahhoz a fajhoz, ahová ezek a kotonszökevények. Inkább legyek krumpli, mint úgy ember, ahogy ők! Azt azért gondolom, hogy amikor a homo-król dumált, akkor magukra értette, teljesen természetesen, hiszen közülük igen sok a homo erectuszos, hiszen jól gerjednek egymásra. Tudom, hogy nem ezzel a vég-béllel kapcsolta össze a homót a fő rab-bitorló, de ez talán jobban illene hozzájuk! Tehát, ha egy faj, a homno sapiens sapiens amit gondolkodó embernek ferdítenek, akkor abba biztosan csak is ők tartoznak bele, hiszen a többi egyed nem is ember-már szerintük-, ! Azt hiszem jobban járunk, ha kimaradunk abból a homokozásbul, mert a lélekkel bíró ember nem is porból, (homokból) lett, hanem tiszta energiából, ami ezeknek a jehovahányadékoknak soha nem lesz, csak, ha ellopják másoktól! Szippantsa fel őket egy fekete lyuk örökre!
      - 2022. 07. 25. 12:07
      • H
        Van a homo sapiens sapiens és van a homo sapiens judaiensis. Utóbbi a magasabbrendű - szerintük.
        - 2022. 07. 25. 13:12
      • S
        Igen, igazatok van, de Hesst kiegészítem:
        van a homo sopiens sopiens, ezek a nem zsidók, és
        van a homo phobius aethiopiensis minden zsidó, és
        van a későbbi águk homosexis homophobius judaiensis,
        de van a homophobius arabs coranensis, a test-vérük, az arabs telivér arabok..
        - 2022. 07. 25. 20:58
    • S
      Maces-smacesz. Salom! És Hit-gyüle-vész.

      és a visszaidézet:

      "egyre többen tagadják a holokausztot, egyre többen vannak abban a régi tévhitben, hogy a zsidók irányítják a világot, és sokan a zsidókat okolják a gazdasági válság miatt is. Hozzátette, hogy ez nem kizárólag Magyarországra jellemző, ilyen tapasztalataik vannak például Görögországban, Ukrajnában és más országokban is. "

      Csúnyaságok vannak, mert amikor a tettekre a viszontválasz nem a várt viszonyulás, akkor ajvékolás folyik "nebánts virág" álarcot öltve.
      Persze ilyenkor mindjárt kiderül, hogy a megbocsátás erénye a mi dolgunk az ilyen szürke-hatalmi elitista gaztettekre...
      - 2022. 07. 25. 11:16
      • H
        Van az a történet, hogy, ha a nyuszin van sapka, az a baj, ha viszont nincs sapka, akkor az a baj.<br />Ki van ez találva - tertium non datur.<br />1. A gój az mindig antiszemita.<br />2. Ha a gój mégsem antiszemita, akkor életbe lép az 1. pont.<br />"...meg vagyunk már mi ...aszva mindörökre..."
        - 2022. 07. 25. 13:15
      • S
        Ezekről a szörnyen ocsmány zsidó szavakról jutott eszembe, hogy megboldogult és megbolondult több évtizeddel ezelőtti ritkás tévénéző koromban láttam valami cigányokkal mű-fog-sort, mármint mű-sort. Ott mondtak ilyen -esz re végződő szavalat, mint valami bakta-lesz ha jól emlékszem.<br />Szóval ez a nem magyar szó utáni -esz végződés vagy cigány vagy zsidó, de inkább mindkettő, mert a cigányok Egyiptomból jöttek át Ejrópába, a görög nyelvből származott át a cigány szavunk, gör. ατσιγανος <em>(atsziganosz),</em> ami görögül <strong>törvénnyel szembenálló</strong>t jelent. Minden nyelvben ez a görög szó torzulva honosodott meg róluk.<br /><br /><br /><em><br /><br /></em>
        - 2022. 07. 25. 21:08
      • S
        Ezekről a szörnyen ocsmány zsidó szavakról jutott eszembe, hogy megboldogult és megbolondult több évtizeddel ezelőtti ritkás tévénéző koromban láttam valami cigányokkal mű-fog-sort, mármint mű-sort. Ott mondtak ilyen -eszre végződő szavakat, mint valami bakta-lesz ha jól emlékszem.

        Szóval ez a nem magyar szó utáni -esz végződés vagy cigány vagy zsidó, de inkább mindkettő, mert a cigányok Egyiptomból jöttek át Ejrópába, a görög nyelvből származott át a cigány szavunk, gör. ατσιγανος (atsziganosz), ami görögül törvénnyel szembenállót jelent. Minden nyelvben ez a görög szó torzulva honosodott meg róluk.
        - 2022. 07. 25. 21:11
  • S
    A holokauszt is zsidó biznisz, saját fajuk egy részének beáldozása a világhatalom biztosításáért.
    Az emberiség egy fajra redukálása is zsidó biznisz, mert a nem zsidó azt hiszi hogy mindenki egyenjogú, közben a zsidó homo-kos ethiopiensis faj az elmebeteg Jah-weh kolóniaistenük kiválasztott parazita faja, akiknek a jogaihoz fel sem mérhető minimális jogai vannak a nem zsidó DNS kísérletekből származó fajoknak.
    A Fröccslich azt fröcsögi amit a zsidó kolóniai mantráz. Évezredek óta ezeken a parazitákon kénytelen rugózni minden nem zsidó a szimulációban, megérett minden a nihilizációra.
    - 2022. 07. 25. 13:54
  • S
    Orbány is arról beszél hogy nincs magyar, csak katyvasz van. Habár genetikailag még kimutatható a népességben a magyar eredet, de egyre kevesebb ilyen ember születik. Az iskolákban egyre több a cigány meg a zsidó.
    - 2022. 07. 25. 13:56
  • A
    Súlyos belga neonácikkal haverkodott össze Orbán Tusványoson.

    https://444.hu/2018/09/06/a-legsulyos...kIJROVJblc
    - 2022. 07. 25. 14:59
  • R
    Yuval Noah Harari, héberül: יובל נח הררי [juˈval ˈnoaχhaˈʁaʁi];
    izraeli történész, író, a Jeruzsálemi Héber Egyetem történelem tanszékének professzora.
    Harari a Sapiens – Az emberiség rövid története,
    a Homo Deus – A holnap rövid története,
    és a 21 lecke a 21. századra című népszerű tudományos bestsellerek szerzője.

    Mit üzen nekünk, ha Orbán Viktor Hararit olvas?
    https://magyarnemzet.hu/hetvegi-magaz...arit-olvas

    "..Miután előbb az eltérő emberi fajokat, majd pedig saját magát pusztította a Homo sapiens, az emberiség mostanra a története végéhez közeledik, Istent játszik, mielőtt a technológia átveszi az uralmat – erről szól Yuval Noah Harari izraeli történész nagy hatású, Sapiens című könyve, amiben számos meglepő gondolat mellett még a náci fajelmélet mentegetésével is találkozunk. Recenziónk. ... https://mandiner.hu/tag/yuval_noah_ha...;limit=18


    https://www.youtube.com/watch?v=wzjpw...zjpwqa4uVE


    " A globális elit Davosban a jogaid ellen szövetkezik 2022. május 26.
    A Világgazdasági Fórum vezetője, Klaus Schwab szerint a jövőt ők írják. https://mandiner.hu/tag/yuval_noah_ha...p;limit=18

    "A mesterséges intelligencia a 21. század legfontosabb technológiája. Hatása az életünkre nagyobb lehet, mint a tűzé vagy az elektromosságé. Most dől el, hogy rohamos fejlődése az ember szempontjából ragyogó vagy tragikus jövőhöz vezet.
    Az embert meg lehet hekkelni

    Előbb vagy utóbb cégek vagy államok emberi érzelmeket, vágyakat, félelmeket és gondolatokat fognak előállítani bizonyos algoritmusok segítségével hogy aztán döntést hozzanak helyettünk. Interjú. "

    "Kötetét Angela Merkel, Barack Obama vagy éppen Emmanuel Macron szorongatja fotókon, díszelőadásait pedig, nem nemzetközi történész-konferenciákon, hanem a WEF -világgazdasági fórumon tartja. ..."
    - 2022. 07. 25. 16:42
    • H
      Ez a felkapott kis zsidó "történész" nagyon sunyi ürge. Olvastam a könyvét - ma már sajnálom a rá szánt időt - és persze vérliberális a figura.<br />Olyanok ezek a könyvek, mint a vattacukor: látszólag látványos és sokat kapsz, de a végén kiderül, hogy nagy része csak levegő volt.<br />Egyébként meg: nem minden liberális - zsidó - de majdnem minden zsidó - liberális.
      - 2022. 07. 25. 17:07
    • S
      Gondolom a neve helyesen: Juhval Noha Harakiri. Juhewőh istenének tetszőt vagy hasfelmetszőt jelenthet magyar tájszólásban.
      - 2022. 07. 26. 20:36
  • G
    Homo Sapiens Sapiens?

    Szerény véleményem szerint az elnevezés hibás.

    A legújabb kutatások szerint, néhány tudós megtalálta a hiányzó láncszemet, a majomból emberré válás, fejlődés darwini és hosszú, millió éveket igénylő útján.
    Ez a láncszem az Orangután. Genetikai felépítése majdnem 99%-ban megegyezik az emberével.
    Tehát időrendben az Orangután után az Orangután Után jött, nem a sapiens sapiens. Orangután maláj nyelven erdei embert jelent.
    Az sem igaz, hogy minden Orángután Után egyforma. A fekete színű orángután utánok testosterone szintje 17%-al magasabb mint a fehérek szintje. Ezáltal átlagban hamarabb és erősebb a fizikai fejlődésük, agresszívebbek és gyors mozgásúak. Szexuális étvágyuk is intenzívebb.Lásd az afrikai népesség robbanást.

    Magyarországon is furcsa változásokat hoztak a fekete orangután utánok. A legnépszerűbb foci csapat, a fradi, a sok szurkolástól, majdnem minden játékos orangután után szurok feketévé változott.
    és mi lett a kevert rasszokkal: mulatt, zambo, magalasz, mesztic, mongoloid, mai magyar stb.?
    - 2022. 07. 25. 17:44
  • Posta Imre
    Homár páciens...
    - 2022. 07. 25. 19:53
  • A
    Okos ember ez a forabbi ur!
    "Ket labon , dolgozva, beszelve, neha gondolkodva azonban csak egyetlen faj el a foldon ."
    " Ez a faj egy es oszthatatlan "
    Minden erzo embernek konybe labad a szeme amikor ilyen okos ember megosztja a bolcsesseget ,masokkal is.
    De azert minket " neha gondolkozo" gojimokat azert jo peldaval is meg kellene gyozni .
    Mutassa meg nekunk a forabbi ur , hogy ez hogy is mukodik a mindennapi eletben.
    A Soros ur altal beszalitott Afrikai menekulteknek on peldaul otthont adhatna , es megoszthatna veluk is a bolcs megallapitasait az emberi fajrol . Epithetne nekik kosarlabda palyat , szerezhetne be dobveresre alkalmas targyakat , hogy azok zorgetesevel pezsduljenek az osztonok .
    Hat mi baj lehet ebbol ? Vegul is " ez a faj egy es oszthatatlan".
    - 2022. 07. 26. 05:38
  • S
    Tiszteletem!

    A legújabb kutatások szerint… humor a köbön, magyar!

    „Az embert meg lehet hekkelni”, ami nem is ember csak hum/anoid bioruci, a hum/androidig.

    Ezzel szemben a lélek meghekkelése évezredek óta folyik jókeresztényitől a felhőtudatos műholdkaptártudatig. Arat az Avatár örökélet-hülyeség. Mindezt megelőzve és azon is túl. Ez a "szenvedtető tervezet".

    „Homár páciens...” bekopog Bubó doktorhoz, s felíratja a recipére az „orang-e postinort”, hogy színterápiával atraumatokussá tegye a traumát, hogy ő csak egy „oráng után” emberelhette meg magát.

    Na itt azért a Darwini nem egyezik a leírtakkal, mert a jófiú Darwin - a kis tolvaj tolvajovics - a közös főemlőst és nem a majmot nevezi meg az ember közvetlen ősének.

    Szégyen ugyan, de én csak találtam, de nem én ötlöttem ki a következő "igazságot" csak részint enyém az érdem, de lényegét illetően csupán idézem ismerősömet az eredetet tan mesémben:

    „Anno… a közös ős mind fenn volt a banánfán, de az összeférhetetlenjét kiverték a majmok maguk közül – pontosabban leverték - a fa köz-szférájából a földre, így azok levertek és földönfutókká lettek. Még szőrös volt, éhes, ostoba, és kekec. (Kutyának sem kellett.) Elébb egymással acsarkodtak, meg felfelé rázták az öklüket, aztán az éhkopp miatt kénytelenek voltak nem egymást ölni, mint a rendes kannibalisták, és nyersen felzabálni egymást, de a még lustábban ráébredtek, hogy a cuccot a nyakukon lévő kupában nem csak tápanyagként kell használni. Leültek. Törték a fejüket. Aki eddig nem pusztult meg rájött, hogy kénytelen eszközhasználóvá válni, kiokosodni, civilizálódni, ...

    különben ma nem írhatnám ezt le tinéktek.

    Konklúzió: Ha nem lennénk, ki kéne találni. …. Megtörtént.
    - 2022. 07. 26. 08:06
  • Posta Imre
    Nemzetközi Auschwitz Bizottság: Orbánnak nincs jövője Európában

    2022. 07. 26. 11:42

    A Nemzetközi Auschwitz Bizottság alelnöke arra kérte fel Karl Nehammer osztrák kancellárt, hogy jelezze Orbán Viktornak, elfogadhatatlan volt a tusványosi beszéde, írja az Index a Kronen Zeitung cikke alapján. Orbán a hétvégén Bécsbe látogat majd, ekkor találkozik majd az osztrák kancellárral.

    Christoph Heubner a beszéddel kapcsolatban úgy fogalmazott:

    Az Európai Unió helyesen tenné, ha továbbra is a lehető legnagyobb mértékben elhatárolná magát az Orbán által megütött rasszista hangnemtől, és egyértelművé tenné Orbán úrnak, hogy nincs jövője Európában

    Az alelnök arra is hivatkozott, hogy a Mazsihisz is aggodalmát fejezte ki a beszéddel kapcsolatban. A bizottságnak egyébként a beszéd több más pontja sem tetszett, például az sem, ahogy Orbán arról beszélt, hogy az Európai Bizottság kötelezné a tagállamokat a gázfogyasztásuk csökkentésére, és ennek a módját szerinte a németek a múltból ismerhetik.
    https://24.hu/kulfold/2022/07/26/nemz...os-beszed/

    Orbán „fajgyűlölő” tusványosi beszéde miatt lemondott Hegedüs Zsuzsa miniszterelnöki megbízott

    2022. 07. 26. 13:47

    Orbán Viktor tusványosi beszéde miatt kedden benyújtotta lemondását Hegedüs Zsuzsa miniszterelnöki megbízott, írja a hvg.hu. A szociológus a lapnak megerősítette döntését, és elküldte a lapnak a miniszterelnöknek írt levelét, melyben a többi közt azt írta:

    Őszintén sajnálom, hogy egy ilyen szégyenteljes állásfoglalás miatt kell megszakítanom azt a kapcsolatot, ami, bár az illiberális fordulatod óta egyre nehezebben volt kezelhető számomra, még rövidtávon fenntarthatónak látszott. Egy ilyen, az összes alapértékemmel ellentétes beszéd elhangzása után azonban nem maradt más választásom: annak ellenére, hogy az eredeti felkérésedben szereplő, teljes szabadságomat soha semmiben nem korlátoztad, most nyilvánosan kell szakítanom veled a Tusnádfürdőn elhangzottak miatt.

    Emlékeztetőül: a miniszterelnök szombati beszédében a többi közt úgy fogalmazott, „a Kárpát-medencében mi nem vagyunk kevert fajúak, hanem a saját európai otthonában élő népeknek vagyunk a keveréke. (…) Egymással hajlandóak vagyunk keveredni, de nem akarunk kevert fajúvá válni.”
    https://24.hu/belfold/2022/07/26/hege...os-beszed/
    - 2022. 07. 26. 14:39
    • H
      Emlékeztetek: nem minden liberális zsidó, de majdnem minden zsidó liberális. <br />H. Zsuzsa sem tett mást, csak mi lényege! <br />Kibújt a metélt...szög a zsákból. <br />Nem is értettem, hogy mi a redvás hadházit keresett ez a nő -OTT és EDDIG???<br />Illetve sajnos nagyonis értem.<br />"...meg vagyunk mármi aszva mindörökre..."
      - 2022. 07. 26. 14:52
    • S
      Nemzetközi Auschwitz Bizottság??? Ilyen van??? Ez most nem witzz? Ezek a zsidók tragikomikusak. A hinduknál biztos van valami társszervezetük, mondjuk a Nemzetközi Tehénszar Bizottság, és biztos járnak egymáshoz tapaszt-alattot cserélni. Elképesztő. Azt hiszem létre kell hoznom a Nemzetközi Vécékefe Bizottságot, hogy segítsük a Nemzetközi Tehénszar Bizottsegg és a Nemzetközi Auschvicc Hízottsegg együttműködését a szar dolgok területén, esetleg tehénlepénysütő ünnepsegg kretén belül 'Húgy legyen!' biztató szavakkal. Valószínűleg a Nemzett-lábaközi Auschvicces Hízottság elnöke egy Hamurabbi lehet, most Hepp-ciános mérgében füstölög magában és hamut szórva kipájára rágyújt a hamv-adó pipájára, hogy rátaláljon nejének tőről metszett pi... nem folytatom a hölgyek iránti hódolatom miatt. A nem parazita hölgyek iránti hódolatom miatt.
      Ez így a nap vége felé jóleső röhögésre sarkallt, ha még egyáltalán az embernek van kedve röhögni ezeken a szánalmas de mégis önerőből kegyetlen parazitákon.
      - 2022. 07. 26. 20:31
    • S
      Ja, most koppant hogy most Auschwitz kapcsán askenácik vannak porondon, Orbán meg haszid-szefár páholyú. Lényegtelen, az a lényeg hogy a páholyok közt melyik felé billen éppen a bizniszháború mérlegnyelve. Orbán marad 2030-ig, ahogyan én láttam már tavalytól. 2026-ban vagy nem lesz választás háború miatt vagy ha igen, akkor sem fogja felügyelni az egész országot. Orbán és klónjai. A klónjainak a szája szélén van egy barna-fekete azonosító szerű billog. Több politikusnál észlelhető. Nagy valószínűség szerint gyártási jelzés.
      - 2022. 07. 27. 00:38
  • R
    Tyűűű,....Hamarosan túll-esünk a Biblia Istenén!!! az egyetlen dolog amit sikerült istennek létrehozni, az a szerves lények ...... https://www.youtube.com/watch?v=BpY_T...Y_TomP06U
    - 2022. 07. 26. 20:37
  • R
    Tyűűű,....Hamarosan túll-esünk a Biblia Istenén!!! az egyetlen dolog amit sikerült istennek létrehozni, az a szerves lények ...... https://www.youtube.com/watch?v=BpY_T...Y_TomP06U

    A genetikai szerkesztéssel egy ránc sincs rajta??......Nézem https://www.youtube.com/watch?v=upgu...pgupEkHFME
    - 2022. 07. 26. 20:48
  • R
    Nem gyanús senkinek, hogy már maga az ötlet is szóbakerült, sőt a szabadalmi hivatalban is tárgyaltak róla? Ezek szerint mégiscsak van/lehet valami az ügy mögött, volt/van alapja a cikknek..., de lehet, hogy azért marad(t) félbe a projekt, mert azóta (2oo9) Izraelnek vége van, s inkabb onnan ide jönnek az új országfoglalók... bár a vízhiány mégiscsak szörnyű és makacs tény, itt Magyarisztánban... https://www.lakmusz.hu/magyarorszag-n...l-a-vizet/
    - 2022. 07. 27. 14:03
  • R
    Ezeknek a homo akárkiknek a létszámát bármilyen áron, de le kell csökkenteni... íme, az egyik, az aktív gyilkoló gépezetből: "Rekordösszegű megegyezést kötött a Teva gyógyszergyár az opioid-válság miatt" https://neokohn.hu/2022/07/27/rekordo...sag-miatt/
    - 2022. 07. 28. 15:12
  • R
    Hát a hisztihez, meg a színházi találkozóhoz nekik is hozzá kell szólni, sőt egyenesen kötelező: egyébiránt meg elég, ha csak a családneveket olvassuk a listán, mégha magyarnak is látszanak...mármint a nevek..., s nem a viselőik: "AZ MTA 67 TAGJA TILTAKOZIK ORBÁN “FAJOK KEVEREDÉSÉRŐL” SZÓLÓ BESZÉDE ELLEN" https://szombat.org/politika/az-mta-6...zede-ellen
    S még valami! Sokat elmond egy nemzetről, egy nemzet lelkiállapotáról, ha békén tűri el, hogy egy idegen faj, amely élősködőként foglalja el a befogadó nemzet országát, minden nap kell, hogy hallassa a hangját és végén a befogadó nemzet nemcsak, hogy eltűri a parazita, mocskos viselkedésüket és hazugságaikat, de még el is hiszi (hiszen annyiszor mondják...)
    - 2022. 07. 28. 15:37

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése