Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Egy zsidó szekta próbálja felforgatni Közép-Kelet-Európa rendjét

Ez mi ez reggel a szememet bökő reklám. Pokorni Lia-hasonmás , aki pszihológus és összerittyent egy szépirodalmi valamit, Nóbel-díjat...ajvé és córesz, ezek a picolóógus-nácik még a végén leleplezik a náci zsidókok szektájékát? Mi készül itt? Ki? Ki készül itt, hol? A történelem kevéssé ismert fejezetét tárja- és építi fel a Nobel-díjas Olga Tokarczuk. A Jakub könyvei lenyűgöző irodalmi teljesítmény! Olga Tokarczuk: Jakub könyvei [Księgi Jakubowe] – Vince Kiadó, 2022 – fordította Körner Gábor – 912 oldal, keménytáblás kötés – ISBN 978-963-3031-08-7

A Nobel-díj, pláne az irodalmi Nobel-díj – okkal-joggal – gyakran képezi vita tárgyát: miért pont az a szerző, és miért pont abban az évben? Stb.. Olga Tokarczuk életműve és – a közelmúltban magyarul is megjelent – lenyűgöző regénye kapcsán azt hiszem, nincs helye ilyen vitáknak. A Jakub könyvei című regény azon művek egyike, amelyek miatt érdemes volt megtanulni olvasni, és érdemes szépirodalommal foglalkozni!

Pedofil volt-e a magyar származású filantróp?
A Lehetőségek Földjének kapuját is esendő ember őrizte
Kinek adja egy ukrán lány a szüzességét?
Adam Biro: Éveken keresztül nem mertem franciául írni
A sír körül románok, szászok és magyarok álltak – meséli Claudiu M. Florian
Mi köze a világirodalmi géniusznak a kabbalához?
Zsidó gengszterek miatt érdemes olvasni!

Az elmúlt év(tized)ekben eltolódott

az irodalom befogadásának módja. Az egyéb területekhez hasonlóan itt is hangsúlyos lett a könnyű/könnyed fogyaszthatóság. Persze, ez általánosítás, de ezzel együtt is javarészt igaz, hogy napjainkban – ahogy a jó bor itatja magát – a jó irodalom az, amit olvastatja magát: nehézségek és különösebb szellemi ráfordítás nélkül „felszippantható”. Könnyen szerzett élmény… s ezzel általánosságban nincs is baj, vagy ha baj van, akkor tudomásul vehetjük, hogy ebbe az irányba halad a világ. Megállíthatatlanul.
Olga Tokarczuk szembe megy ezzel a trenddel,

már a regény címe is jelzésértékű, hiszen nem csak annyi, hogy „Jakub könyvei”, hanem ennél sokkal bőségesebb, pont olyan, mint azok a címek, amiket a XVII-XVIII. században adtak a könyveknek:
„Jakub Könyvei
avagy
nagy utazás hét határon, öt nyelven és három nagy valláson át,
a kisebbeket nem számolva.
Holtak által elbeszélve s a szerző által a coniectura módszerével kiegészítve,
különb-különbféle könyvekből merítve, továbbá a képzeletet segedelmül híva,
mely az ember természettől való legnagyobb ajándéka.
A bölcseknek emlékezetül,
A honfitársainknak gondolkodtatóul,
a laikusoknak okulásul,
a melankolikusoknak mulatságul.”

– olvashatjuk a könyv borítóján és belső címlapján is. És ez a címadás – képzeljük el, hogy bemegyünk egy könyvesboltba és teljes címén kérjük a kötetet – nem csak játék, de egy sűrű és szerteágazó utalásrendszer kezdőpontja. Egy olyan bolyongás kiindulópontja, melyben az olvasó néha bizony elveszettnek érezheti magát a személyek, események, helyszínek sűrű, szinte végeláthatatlan szövetében.
Olga Tokarczuk regénye megköveteli az odafigyelést

és az odafordulást, de ugyanakkor meg is hálálja a belé fektetett időt. A tények és utalások és a fantázia segítségével olyan világot épít fel, mely telis-tele van meglepetésekkel. Az általa alkotott karakterek szinte hús-vér figurák, cseppet sem sematikusak, nem jók vagy rosszak, hanem összetettek. Ahogy az általa felrajzolt kapcsolati hálók – öt nyelv, három vallás, stb. – is messze túlhaladnak azon, amit regényírók magukra szoktak vállalni. Ráadásul a környezet, a „történelmi háttér” – a XVIII. századi középkelet-európai világ is – ábrázolása is hallatlanul összetett, s olyan rétegekbe vezet, melyekről nem nagyon van/lehet ismeretünk.

„…Miért gyanús? Túlságosan közel áll. Ugyanazok a könyvek, Mózes, Ábrahám, Izsák a kövön apja kése alatt, Noé és a bárkája, mind-mind ugyanaz, mégis valamilyen idegen környezetbe helyezve. Már nem úgy néz ki Noé – már valahogy az ő torz Noéjuk, a bárkája nem olyan, hanem zsidó bárka, díszes, keleti, hasas. Izsákból, aki mindig rózsás bőrű szőke legényke volt, zárkózott, vad gyerek lesz, aki már nem is olyan védtelen. Nálunk valahogy könnyedebb minden, gondolja magában Dembowski püspök – konvencionális, elegánsan felskiccelt, finom, kifejező. Az ő Mózesük csontos lábú vénember; a miénk méltóságteljes agg, kócos szakállal. Dembowski püspök úgy véli, krisztus fénye ragyogja be a zsidókkal közös Ótestamentum felén eső oldalát, ezzel magyarázhatók a különbségek…”

A vallásokat, a vallások közötti kapcsolatokat

és a vallásokon belüli mozgalmakat – források bevonásával! – úgy ábrázolja, ahogy az teljesen szokatlan, és éppen ettől lenyűgöző. A Jakub könyvei összetettségével, mélységével és sokszínűségével egészen szokatlan irodalmi csemege. Nem véletlen, hogy Olga Tokarczuk évekig dolgozott a könyvön/könyveken. S milyen jó, hogy ezt megtehette! Jakub könyvei olyan rétegeit tárják fel – és teremtik meg! – a valóságnak, amire csak a szépirodalom képes.
A Jakub könyvei tényleg lenyűgöző munka,

megkockáztatom, Olga Tokarczuk regénye oszlatja a Nobel-díj körüli vitákat, és sokak/többek számára legitimmé teszi a díjat. Persze, tudom, hogy ez általában fordítva szokott lenni…

https://librarius.hu/2022/07/27/eragon-es-sarkanya-megszabaditjak-a-vilagot-a-zsarnoktol/

Posta Imre 2022.07.30 2017 olvasás 16 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

16 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • S
    'A válaszok már készen állnak, csak jól kell kérdezni"
    ahhoz meg már tudjuk is a válasz...

    Salute!
    - 2022. 07. 30. 08:39
  • V
  • H
    Nem tudom hogyan és miért, de amióta az eszemet tudom, 3-4 éves koromtól, a zsidó szótól mindig iszonyodtam. Nem neveltek vallásosan, de a keresztény vallástól is undorodtam, főleg amikor meghallottam, megértettem, hogy egy zsidót kell imádni (mert hát Krisztus ugye "Dávid házából" való...). A keresztény vallástól azért is iszonyodtam még, mert én azt láttam benne - és látom ma is - hogy ez egy beteges és tébolyult "Halál-kultusz", folyton csak a halállal, megdögléssel foglalkozik, meg a hazug feltámadást mantrázza. Na és az a szöveg, hogy az ember BŰNÖS!! Bűnös a lófasz! Egy maszületett kisbabának milyen bűne van/lenne?????????? Milyen eszement tébolyult elmeháborodott gondolkodás az, amelyik már a kisgyereket is bűnösnek mondja?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????
    És ez az egész miskulancia a velejéig rothadt és gusztustalan Ótestamentumban (és persze a még undorítóbb Talmudban/Kabbalában) gyökeredzik.
    Ha én zsidónak születek, biztos, hogy maradéktalanul és véglegesen elhagytam volna a zsidóságot és a hányásig undorodnék tőlük mindenestül.
    Nem megtagadnám a "zsidóságomat", de egészen egyszerűen kilépnék belőle.
    Persze nekem könnyű ezt mondani, mivel, amennyire tudom - és elég jól tudom - sokminden vér kering az ereimben a döntő (50%) magyar vér mellett, de egy dolog biztos: zsidó nem volt a családomban egyik ágon sem (a másik 50% horvát, román, talán még német).
    - 2022. 07. 30. 11:57
  • S
    Ha én zsidó lennék öngyilkos lennék, ezzel tenném a legjobbat az emberiségnek és mindegyiknek ezt kellene tennie, de évszázadokra visszamenőleg nincs bizonyítottan egyik ágambansem zsidó sem cigány vér. Így aztán maradok amíg muszáj, amíg a feladatom el nem jön. Ha meg hamarabb meghalok már azt sem bánom. Én nem csak gyerekkoromban, egész életemben így éreztem mint Te Hess, gondolom Te is azóta is. Tulajdonképpen az is kibaxottul unalmas, hogy egy koszvadt, buta, primitiv, parazita, kolóniatudatú kis népről szól a világtörténelem, a mindennapok, és ez nyilvánvalóvá teszi hogy egy ekkora rendszerben csak külső beavatkozással, mesterségesen élre rakott, kápó elemekről lehet csak szó. Egy ekkora rendszervben mint ez a szimuláció kitermelődhetne elvileg önmagától is Illuminati, azaz kápó, de az új és új kápók kitermelődésével járna, mint ahogyan a maffiáknál is történik, idő és idő után más-más családok kezébe kerül a kápóság. De ebből is látszik hogy mesterséges és virtuális a mi világunk, mert ez a szabályszerűség nem működik, a zsidóság évezredek óta az Illuminati, persze voltak és vannak más kolóniaistenek által kiválasztott papságok, stb. mint Illuminati részek, de ők a zsidók kolóniaistenének a Napendszerünkért vívott háborúban való győzelme után és a legyőzött kolóniaistenekkel való szövetség után szintén szövetségesei lettek a zsidó Illuminatinak, így a szimulációban a szenvedtetés az emberfájlok részére és az Illuminati részéről egységes, csak azért tűnik egyes telephelyeiken, országokban kevésbé szenvedtetőnek, mert kísérletezgetnek, másrészt háborúznak egymással is mint Kint, ahogy Lent úgy Fent, és törvényszerű hogy a háborúkban vannak szigetek, amelyeket kevésbé érint a háború szennvedtetése. Egyébként hányni tudok az ábrahámita vallásoktól, a többitől is, a materializmustól, amit a zsidók találtak ki anyagistenhitként, attól is. Ez egy nem szabad világ. Már az könnyebbség lenne egy szenvedtető szimulációban ha nem lenne Illuminati, pláne hogy ilyen unintelligens, szellemileg korcs, érzelmileg önimádó, primitiv genetikai csökevény mint a zsidó az Illuminat, hányás az egész parazita létezésük is. Nem véletlen utálják egymást is.
    - 2022. 07. 30. 12:26
  • S
    Egyébként a zsidók kétszínű parazita természetét mutatja be tökéletesen egy párbeszéd a Szinetár meg a zsidó besúgórendszer vezetője, Breuer közt, amelyben szinetár azt mondja, az ő nagyapja orthodox zsidó volt, aztán azt mondja igazi magyar ember, aztán jön a lnyeg, azt mondja, ha valahol antiszemitizmust észlel, ő azonnal zsidó, egyébként nem. Na ez a jellemző ezekrre a holokauszt bizniszből élőkre. Ha ingyenélésről, ha pénzről van szó, egyből ajvékolnak, egyből zsidók. Ha a kultúrák ellopásáról van szó, ha az egyes országok irányításáról van szó, akkor egyből nem zsidók, vagy a belterjesség miatt skizofrén agyuk leképezéseként olyanokat mondanak hogy magyar zsidó meg orosz zsidó, meg német zsidó, tehát eleve tudathasadásos személyek. De ahhoz van eszük hogy kaméleonok legyenek, rejtőzködő paraziták, aztán most hogy a világuralmuk stabil, most már nem rejtőzködők. Most már ők a magyarok, az oroszok, a németek, stb., minden nép ők, de mégis megőrzik az anyai vérvonalukat a lélekbehelyezések miatt, mégis zsidók maradnak. Na itt a kutyából nem lesz szalonna.
    - 2022. 07. 30. 12:45
    • H
      Ezt én is így látom. Amelyik azt állítja magáról, hogy "jó magyar ember", az a lelke mélyén (már ez is milyen oximoron: nekik? lelkük?) természetesen "jó" zsidó marad.<br />Ki micsodás - nem lehet más. Szól a hajdúsági mondás, és milyen igaz!<br />De az biztos, hogy a legaljasabb truvájuk az a kereszténység volt. <br />És annak is a csúcsa a reformáció! <br />Amely nem más, mint kereszténységbe oltott judaizmus!<br />És ezt azért fájdalmas nekem mondani, mert tudod iskolás gyerekként, az érettségiig minden nap - de tényleg minden nap - Debrecenben, a Nagytemplom mögött, a Bocskay szobor és a gályarabok emlékműve mögött jártam el - emlékeztetődve minden nap a katolikusok gaztetteire - és az egész fajtám mondhatni bigott protestáns volt.<br />Felnőttként mára az egész beteges kereszténységet elutasítom, de Bocskai apánkat azért máig tisztelem. Persze ő/ők honnan tudhat/ta/ták volna, hogy mára mivé züllik a vallás/a/uk???!!!???
      - 2022. 07. 30. 13:03
      • S
        Hát igen, igazad van, még Édesanyám is az a korosztály volt, amikor csak a bides zsidók közül nem voltak vallásosak az emberek (kommunista materialista istenbe hittek persze, ott volt a zsidó szentháromságuk is, Lenin-Max-Engels), akkor is biztos voltak gondolkodók, mindig voltak, de megölték őket ha merték mondani amit másként gondoltak.
        És a másik Hess, milyen alternativa volt azoknak akik másként látták a világot? Azok a hitek, szent könyvnek nevezett firkálmányok, amelyek ma is. Aztán lehet belőlük új katyvaszt kitalálni.
        Amikor először beszéltem arról hogy léteznek istenek, de nem úgy ahogyan az emberiség ismeri őket, és nem teremtő istenek, és léteznek teremtő istenek, de nem mindent teremtenek csak szimulációkat és benne DNS programokat, no meg a lelkeket sem teremtette senki. És akkor lematerialistáztak, hogy akkor én most azt mondom hogy nincs teremtő isten. A materialisták meg levallásosoztak hogy hogyan hozom én be a matériába a lelket. Ezt megérteni nem könnyű, én ezt elhiszem, bár úgy gondolom elég logikusan el tudom magyarázni.
        Tehát az embereknek harmadik út az eszükbe sem jutott, sőt második se, amit a zsidók az anyagra építve találtak ki.
        És mi maradt? A véges életű létező keresi az eredőjét. A kolóniaistenek esélyt se adtak az emberiségnek soha hogy ne őket imádják és féljék. Még Buddha is egy olyan félelem nélküliséget alakított ki magában, ami nem az ÉLET. Ha az emberi életről beszélünk, abban benne van a szenvedés, ha nincs benne akkor robot vagy tudatosan átrobotizált ember.
        És azt is értem hogy keresi az eredőt, nem tudja elfogadni hogy meghalhat és nem tudja mi van utána. Szinte hallom a materialisták szövegét hogy senki sem tudja mi van a halál után, mert senki sem jött onnan vissza. Ezt ki tudja bizonyítani? A több hetes virrasztást azért találták ki, mert több hetes hónapos tetszhalálból, ami halál, visszatértek emberek, éppen Argentínában volt ilyen az elmúlott évben.
        Régen és ma nem volt és nincs minta, nincs nonkreacionista és egyben a lelkek létezéséről, mint intelligenciák létezéséről szóló sem mitológia, sem istenhit. Semmi. Persze az elődeim mind katonák voltak akik önként jöttek le és nem fogságba esve hadifogolyként lekényszerültek, jó munkát végeztek, nincs hír rólunk a feljegyzésekben. Egy apró hiba van, Platón a Lakoma című művében szó van rólunk (az általunk elpusztított alexandriai könyvtárból szedte Platón az ismereteit, ott sok minden le volt írva az atlantiszi kísérletről, az itteni szimuláció elpusztításának kísérletéről, az atombombákat is bevetették, de nem volt elég semmi), de az is a latin fordítás révén minden emberre lett vonatkoztatva, így dezinformációvá módosult, ezért jól van így.
        Emiatt alapvetően nem is foglalkozom azzal hogy valaki kolóniaisten hívő-e vagy sem, neveltetés kérdése, stb. Az érdekel hogy parazita lélek-e és hogy az ezen szimulációt uraló vagy valaha uraló kolóniaistenek kiválasztottja-e valaki, azaz szenvedtető-e a lelke. És a nem kiválasztottak 95 százaléka is szenvedtető, tehát tökmindegy hogy melyik queva kolóniaistenben hisz, a lelke árulja el hogy ki is ő valójában. Ez nem azt jelenti hogy esélyegyenlőség van, azt jelenti hogy akik poligámiában élnek nem lehetnek duállelkek azaz a nem szenvedtető lelkek közül valók, akik a szenvedtető istenekben hisznek és azok olyan szolgái, akik mások szenvedtetéséből élnek, azok sem lehetnek nem kolónialelkek. Sok minden egyértelmű jele és ténye van annak hogy valaki kolónialélek-e vagy sem.
        De nem erről akartam én "litániázni".
        Sohasem létezett egy szimulációban az igazság leírása. Mivel az egész szimuláció, ember és lélek magyarázata hazugságtengerre épül. A Kinti háborúról említ egy-két mítosz valamit, mint a Védák, Mahábharátha, ha jól írom, a biblia is keveset, de arról nincs szó hogy LELKEK KÖZÖTTI HÁBORÚ ZAJLIK KINT.
        Tegnap beszéltem egy ismerősömmel, Esztergomban tanult a pia-ristáknál, de budista gondolkodó lett részben vagy a faxom tudja ez hogy van aki így szédeleg ide-oda a hitek között, szóval azt mondta, hogy én a lelket a világegyetem csillagközi terébe helyezem, akkor én materialista vagyok, mert a lélek nem az általunk tapasztalt világban létezik.
        Régi majdnem barátság fűz ehhez az emberhez, így mondhattam neki, hogy te nagyon marha, én nem arról beszélek hogy a lélek a matériához tartozik, hanem arról hogy most mi itt az anyagi vetületben vagyunk, csak az anyagot lehet befolyásolni az összes vetületi forma közül, ezért a léleknek szüksége van egy szimulációra hogy a gravitáló anyagon, anyagok közt kölcsönhatásba tudjon lépni az anyaggal. MIVEL A LÉLEK INFORMÁCIÓSTRUKTÚRA ANYAG NÉLKÜL. ÉS MÉG VALAMI MÁS IS, DE EZ MOST LÉNYEGTELEN. Mondtam neki, hogy a léleknek itt nevezett ősintelligencia önszerveződéssel jött létre, kivétel nélkül mindegyik, a Multiverzum szakaszában. És akkor még anyagi anyag nem létezett, akkor hogyan lennék materialista, ha a lélek nem anyagi eredetű. Agyrém hogy milyen nehezen megy be egy egyszerű logika az embereknek. Érted Hess? Próbálom így hasonlattal, próbálom úgy, meg elmondom ahogyan van, és mindig jön valami betanított akadékoskodás és nem gondolkodás hanem belekötés abba amit mobdok még a nem zsidóktól is. Na most ha ez ilyen nehezen megy az emberi tudatok már gyerekkorban való beprogramozása miatt, akkor mi a fészkes francot várjon az ember, hogy a valóságot megértsék az emberek. Különben is. Az emberekre a menekülés, azon belül az álmokban élés, tehát függőségben élés a jellemző. Nem az hogy beleálljanak a valóságba, mert az kurvára fáj, ahhoz qurvára kell a felelősség, ahhoz qurvára minden másodpercben helyt kell állni. És ez nem megy az embereknek. Nagyon kevésnek igen, de bele is halnak. Aztán ebben a kibaxszott kurva életvágyú függőséggel létező szimulációban ki a fészkes fene akar megdegleni? Idő előtt?
        Azért is szoktam írni, hogy akit nem érdekel, ne olvassa el amit erről írok. Dugja homokba a fejét, tegye, én nem bírálom, mindenki úgy próbál nem szenvedni ahogyan tud.
        De a tudással nem lehet úgy csinálni, hogy én ma tudok, aztán úgy csinálok mintha nem tudnék. Azzal sem tudok mit kezdeni hogy ha bele akarnám dugni a fejem a homokba, akkor is tudnám hogy becsapom magam. Tehát a tudás elől nincs menekvés, mint ahogyan önmagunk elől sem. De nem is kell menekülni. Bele kell állni. Ahogy Fent úgy Lent, ahogy Lent úgy Fent. Na meg ahogyan fenjük a lent, úgy lenjük a fentet.
        A másik. Igen, ragaszkodás van itt mindenhez. Országhoz, családhoz, szeretteinkhez. Ez mind DNS-tudattal mind lélekkel természetes. Erre épül a Mátrix, hogy a lelki kötődés Kint is létezik. A kolónialelkek az istenükhöz kötődnnek elsősorban, nem egymáshoz. Ezért működik a zsdóság is diaszpóraként egyetlen nagy kollektív tudatként, amelynek eredője a kolóniaistenük, ez a minta az összes istennél. Tetten érhető ez a zsidók által kitalált anyagistenű kommunizmusnál is, ott a Párt vette át az isten szerepét, mindent a pártnak vetettek alá, még a bides tetves zsidrák moszkovita Nagy Imre is a párthűségről beszélt meg a többiek is még az akasztófa árnyékában is. Kollektív tudat a párt. Az más kérdés, hogy azok irányítói az Illuminati tagjai. De erről nem szól a fáma.
        És most mi van?
        Kétségbeesés. Azt érzik az emberek hogy nem jó szinte semmi. Már látják, hallják és mindenki a maga szintjén, ismeretei alapján alkot egy modellt, hogy mi a faxsz történik. Aztán elkezdenek vitatkozni azon hogy nem neked van igazad, nekem van igazam, bebebee, mint a hülyegyerekek. Elvileg értelmesnek tekintett emberek is. És közben nem veszik észre hogy ezzel is szenvednek, termelik az energiát ennek a qurva szimulációnak, hogy értelmetlenek a viták.
        Gondolkodni kellene. Leülve, higgadtan végiggondolni hogy mi a fax is van tulajdonképpen? Hogy miért van annyi párhuzamos igazság? Hogy miért is hiszi mindenki önmagáról hogy neki van igaza? Hogy fogjunk össze? De nem jut az eszébe senkinek sem hogy ez meg a ló másik alfele. Egy kibaxszott börtönben hogy fognak össze a rabok, kik ellen? A börtönőrök ellen? És ha sikerül a dolog mi van? Jön a helikopetr, drón, kutyavadászat és társai. Ez van a földi élettel is. Ki a faxom ellen harcolnak ÉS KIK? Az a KIBAXZOTT 95 SZÁZALÉK HARCOL A SAJÁT LÉLEKTÍPUSÁHOZ TARTOZÓ ILLUMINATI ELLEN?
        Hát mikor hallunk olyat hogy egy kiszsidó szdidna egy vezető vagy Illuminati zsidót??? Soha!!! Ha hallunk ilyet, az fizetve teszi, illetve a haszid-szefárd és az askenáci főpáholyok közötti harcba hallgathatunk bele. Mert MA MÁR A ZSIDÓK ANNYIRA SZEMTELENEK HOGY AZT MONDJÁK MIT SZÓLUNK BELE AZ Ő ZSIDÓ VILÁGUKBA.
        NA BELE FOGOK ÉN SZÓLNI ÉS MEHETNEK VISSZA KIVÉTEL NÉLKÜL MIND A KOLÓNIAISTENÜKHÖZ. JAH-J DE JÓ LESZ-WEH!
        Visszatérve e csendes Zrrínyi féle kirhanásomból visszarohanva serényen, nem sok teendő maradt, mivel velejéig szenvedtető ez a világ, aki nem érti meg az majd megérti. De már nincs olyan se ogy késő. Mert már iszonyú régen késő.
        Ha most sem sikerül nihilizálni a szimulációt a Földön, akkor ez itt menthetetlen iszonyú szenvedés lesz, és az emberi tudatok azt hiszik majd hogy a szenvedés természetes dolog, mint ahogyan most is azt hiszik. Gondoljunk bele, ha nem lenne a Földnek ilyen erős a gravitációja, akkor sokkal kevesebb csonttörés, elesés, haláleset lenne a kisebb gravitáció miatt. És kedves Hess, ez csak egy a sok törvény közül, amit a szimulációban át lehetne írni, de az alkotója szenvedtetőre tervezte, ezért nem írta át!!!
        Mi jut eszembe? Jó egészséget és kevés szenvedést Neeked és Mindenkinek aki nem kolónialélek!
        - 2022. 07. 30. 16:04
      • S
        Ez a "jó magyar ember" borzalmasan hányingerkeltő kifejezés, pláne annak a szájából, akinek a feleségének magyarul azt jelenti a neve hogy: fecni.
        - 2022. 07. 30. 16:23
        • H
          Én is azért írtam idézőjelek között. Egyáltalán a "magyar ember"-ekezés, ami a fideszesek egyik jellemzője, is agyrém. A magyar nyelvben a magyar a nyelvi kontextusok 90%-ában a magyart (mármint embert) jelenti önmagában is. És a redundancia (magyar - ember) is a szellemi fárasztás egyik jele, a semmitmondás leplezni próbálásáé.
          - 2022. 07. 30. 17:26
  • V
    Orbán Viktor: ha Brüsszel nem jól lép, októbertől háborús gazdaság lesz egész Európában
    https://infostart.hu/belfold/2022/07/...-europaban
    Új stratégia kell tehát, ám egyelőre ez késik Orbán Viktor szerint. Ehelyett van a fogyasztás korlátozása és az árak emelkedése.

    "Ahol már a fogyasztást korlátozni kell, az már a háborús gazdaság előszobája. Ha Brüsszel nem talál megoldást, akkor októbertől háborús gazdaság lesz egész Európában"
    Fenn kell tartani a rezsicsökkentést és

    segíteni kell az embereknek, hogy lejöjjenek a gázhasználatról."
    Óriási az aszály Magyarországon, ezt Orbán Viktor is látja. Megfogalmazása szerint a napraforgóra "keresztet vethetünk", a búzával is nagy a baj. A mai Magyarország normál esetben 20 millió embert tud élelmezni, 10 millióan vagyunk.
    A gazdák számára ilyen esetekre nyitva lévő kárenyhítési alap teljesen kimerült.
    - 2022. 07. 30. 15:04
    • S
      Úgy elbaxszták "twisztelt" zsidajaink tudatosan a magyar mezőgazdaságot, hogy nem tudom miről beszél OrbánC. Mi a lófaxszt tart el 20 millió embert? A sertést nem éri meg tartani, de a szárnyas lábasjószágot sem a szegény embernek mert a gabona annyira drága, hogy nem éri meg. Nem beszélve arról hogy jóformán csak olyan hibridizált szarkeverékű húsú jószágok vannak, amelyek táp nélkül megállnak a növekedésben, mint Mussolini, meg néhány hasonló orbányfő a világban-k. Én nem tudom, de bárhol kérdeztem környező falvakban hogy ki adna el vágásból húst, hát vakaróztak, mert családon, rokonságon belül elmegy ha egyáltalán tartanak tápmentes állatokat. Ahol meg van, az meg már kisipar. Már nagyobb mennyiségben gyártási szinten vágnak, a húsfeldolgozás is szar, az állat nevelése is az, tucatáru. A hatvanas-hetvenes években, talán a 80-asban is a gyulai kolbász jó minőségű volt, hiába gyári, persze a házit meg se közelítette, ahol értettek a darálás minőségéhez, a szalonna megválasztásához, a fokhagyma, atb. mennyiségének hozzáadásához, a megfeleő fával és ideig való füstöléséhez, stb. De ezek a kistermelők már lófax ízű kolbászokat baxarintanak a kedvetlen vevő elé.
      Na mindegy, haldoklik itt minden. Orbány tudatilag beültette hogy téltől háborús megszigorítások lesznek, de ő helyi bábistenként megóvja a magyar családokat. Gáz helyett meg megtanulunk sokat fingani. Ahol büdös van, hideg sincs mondja egy mondás. Vagy fingunk vasgy kifingunk. A hunok elődei, a hsziung-nuk is így csinálták, ki-hszifingunk, vagy a fingugor alávetett népeknél is ez van.
      Eleve egy bennfentes arról beszélt a sajtónak hogy nem lehet az emberekre egyszerre rászabadítani a piaci árat. Most leszoktatás lesz a gázról, mert az EU-zsidók ellopják a tart-a-lék-okat. Addig tart a lék, amíg tartalék. Ez fájt, de már mindegy. leírtam. Aztán meg piaci áron lesz gáz. Ha lesz. Harci gáz az lesz.
      - 2022. 07. 30. 16:21
      • H
        Csak az biztos, hogy most egy iszonyatos lerablás van a háttérben. Semmi nem indokolja ezt az inflációt - hacsak az extraprofit/uzsorakamat felturbózása nem.<br />És ebben, attól tartok, hogy a kormány is benne van. Csak annyi különbséggel, hogy mivel a jövedelmek/nyugdíjak itt a valóságban a béka segge alatt vannak, hát lassan adagolják be a mérget.<br />Mert azért tartanak egy lázadástól.<br />Én nem tartanék: szar gyáva fos nép ez, mindig lenézve mondják, hogy a puliszka nem robban (a román nem lázad), na de a gulyásleves sem robban, legfeljebb kifut!<br />Gyáva népnek fing a harangszó.
        - 2022. 07. 30. 17:32
        • S
          Nincs hazája. Ezért lett Magyráellé.
          - 2022. 07. 30. 23:15
  • R
    Ha már szektázunk, meg miegymás, akkor nevezzük nevén a tényt: "RADNÓTI RABBI: “ZSIDÓBŰNÖZÉS” – ÜVÖLTÖTTÉK A SZEGEDI SZURKOLÓK AZ MTK ELLENI MECCSEN" ! Hát igen, előbb-utóbb kibújik a szög a zsákból. Mertugye, csak és kizárólag meg kell nézni, hogy kik is az MTK tulajdonosai és úgy egyébként alapjából mire is használják fel ezek a férgek pl. a focit, - elképzelésem van róla, pl. pénzmosásra. Csak a legutóbbi MŰbotrányt (ld. UEFA - Platini és társai) hozom fel, s azért azt, mert bedobták a nép tudatába, hogy aztán szépen el is simítsák a szennyest és ne legyen belőle semmi komoly következmény, pl. dá-dá, pénzbüntetés, vagyonelkobzás, netán börtönbünti. https://szombat.org/hirek-lapszemle/r...ni-meccsen
    - 2022. 08. 04. 10:35
  • R
    Ismét egy hányinger tudósítás: ezek tényleg nem ismerik az erkölcsöt, etikát, nekem mondhatnak akármit is, hogy így az "emberiség" védelmében, meg úgy... IZRAEL: ELŐSZÖR ALKOTTAK EGÉRŐSSEJTEK... TUDÓSOK
    - 2022. 08. 04. 10:38

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése