Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Rémálomban ébredni

Az egyik dolog, amire ez a globális ébredés (legalábbis számomra és néhány ismerõsom számára) ráébresztett, az az, hogy mindannyian már jó ideje a pokolban élünk. Nem akarok mások nevében beszélni, de nekem úgy tűnik, hogy a technológiai fejlődés nem igazán segített az emberi léleknek.


Persze, lehet, hogy tovább élünk, nem rágcsálják folyamatosan paraziták a húsunkat, nem pusztítanak fertőzések és belső borzalmak a testünkben (általában nem, de a rák egyre gyakoribb), autózhatunk, repülhetünk a világ minden táján, nézhetünk tévét, játszhatunk videojátékokat a számítógépen vagy a mobiltelefonunkon.

Igen, a technológia sok jó dologért is felelős, mint például az élelmiszerhez, tiszta vízhez stb. való könnyebb hozzájutás, de maradjatok velem.

Az orvosi technológia csodákat tett az emberi szenvedés enyhítésében. Valójában? Nem vagyok orvostörténész, de elég gyakran olvastam, hogy manapság több betegségünk, több bajunk, több szívbetegségünk, több ez és több az.

Hányszor hallotta már egy százéves ember szájából, hogy a hosszú életének kulcsa az, hogy nem kell orvoshoz járnia?

A statisztikák szerint a kórházak a legveszélyesebb helyek közé tartoznak. Természetesen ennél többről van szó, de tudjátok, mire akarok kilyukadni.

Bizonyára elég sokan vannak, akik mindent megtesznek azért, hogy elszakadjanak a hálózattól - eldobják a mobiltelefont, a tévét, az internetet, mérföldekre laknak a kórházaktól és az orvosoktól. A bozótban élni - ez nem azt jelenti, hogy a legtöbb technológiát el kell engedni, és a pokolba vele?

Gondoltak már arra, hogyan boldogulnak az emberek a harmadik világban, ahol nincs nemzeti egészségügyi szolgálat, nagyon korlátozott az orvosi ellátáshoz való hozzáférés és nagyon kevés az orvosi technológia? Hogy vannak azok a milliók vidéken, mérföldekre a nagyvárosoktól, akik a birkáikat vagy kecskéiket gondozzák, családi életet élnek, táncolnak, nevetnek és sírnak, amikor a nagymamájuk természetes halállal hal meg? Hogyan teljesítenek?

Ez valószínűleg a világ népességének nagy részére igaz.

Persze, az orvosi ellátáshoz való korlátozott hozzáférésük miatt ezeknek az embereknek olyan egészségügyi problémáik vannak, amelyek miatt a mi kényelmes első világbeli környezetünkben a hajunk is égnek állna, de mégis... az emberek talán nem élnek olyan sokáig (vagy mégis?), de túlélnek és valószínűleg tisztességes életet élnek, ha meg vannak védve a környezetükben lévő összes többi dologtól, ami árthat nekik (ismétlem, vannak rossz dolgok, amelyek alapvetően a technológiának és a városi területek wonton-mérgezésének köszönhetőek).

Lehet, hogy én beszélek itt a dobozon kívül.... Biztos vagyok benne, hogy az ilyen jellegű információkat (hogy a természetes, orvosi ellátás nélkül élő emberek jól vannak) nagyrészt elhallgatják előlünk, de úgy tűnik, hogy a világ többi részén a higiénia, a tiszta víz hiánya és a táplálkozási hiányosságok (az ehető ételek hiánya) teszik egészségtelenné az embereket - mind olyan dolgok, amelyek könnyen a technológiai fejlődésünknek (és az azt követő visszaéléseknek), az ebből eredő szennyezésnek, a GMO- és növényvédőszer-katasztrófáknak stb. tulajdoníthatók. tulajdonítható.

Tévedek? Olvassa ezt valaki, aki szakértő ezen a területen, és felvilágosítana? Kérem, tegye meg... Szeretnék jobban tájékozott lenni.

Ez a kérdés bonyolult. Természetesen a hatalmon lévők azt akarják elhitetni velünk, hogy a WHO, az orvosok, a vakcinák és az orvostudomány nélkül a fél világ már halott lenne.

Ez valóban igaz lehet, de pontosan mi ölne meg minket - a természeti világ vagy az ember alkotta világ? Nehéz lenne erre a kérdésre válaszolni, mert nincs olyan hely a Földön, amelyet ne fertőzött volna meg az ember kapzsi és gyakran gonosz keze.

Az orvosi kérdéseken kívül milyen mértékben befolyásolta a technológia az életünket? Mi romlott összességében a technológia fejlődésével? Erőszak? Betegségek? Depresszió? Öngyilkosság? Félelmek? A hiábavalóság érzése? Kevesebb valódi boldogság (az adrenalin és más szedett drogok nem számítanak), a családi értékek elvesztése? Gyermekbántalmazás? Kábítószerrel való visszaélés? Alkoholizmus? Pedofília? Elszigeteltség és elhagyatottság?

Folytassam? Mit lehetne még hozzátenni ehhez a listához?

Összefüggés ok-okozati összefüggés nélkül? Talán. De ez olyasvalami, amin szerintem mindannyiunknak egy kicsit többet kellene gondolkodnunk, mint ahogyan tesszük. El sem tudom mondani, hányszor olvastam például cikkeket arról, hogy az 50-es években és korábban a fegyverek alig vagy egyáltalán nem voltak jelen a kultúrában.

Fegyverklubok az iskolákban, ahová a fiatalok fegyvert vittek céllövöldözés céljából - ott nem történt gyilkosság. Egyértelműen nem a fegyver a hibás, és sajnálom, hogy megismétlem a fegyverpárti mantrát: "Nem a fegyverek ölnek embereket, hanem maguk az emberek" - bármennyire is problémás ez a kijelentés, alapvetően igaz.

Mindig ember kell a fegyver mögé, hogy kárt tegyen, és évtizedekkel ezelőtt, a kultúra eróziója előtt az emberek nem voltak hajlamosak arra, hogy gyerekeket lőjenek szét az iskolaudvaron. A valódi ok, amiért hirtelen minden olyan más lett a világunkban, nem kerül komolyan szóba - valójában egyáltalán nem.

Mi köze a technológiai fejlődésnek a fegyveres erőszakhoz? Nos, közvetlenül semmi, eltekintve a fejlettebb automata fegyverektől, amelyeknek van némi közük a problémához.

Valójában a technológiailag fejlett gyilkológépek kifejlesztése (és a mögöttük álló pénzhatalom!) a probléma nagy része. Persze mindannyian tudjuk, hogy az egész bolygót el lehet égetni egy gombnyomással. A technológiának köszönhetően.

A technológia - talán inkább közvetett módon - hozzájárult a fegyveres erőszakhoz az ebben a cikkben tárgyalt összes alapvető módon: a kultúra hanyatlása, az emberi értékek és jellem helyett a fogyasztásra és az anyagiasságra való összpontosítás, a fiatalok (különösen a fiatal férfiak) elszigetelődése és elhanyagolása, a lélek és a szellem elvesztése, és ezáltal az emberi erkölcs, azaz a szeretet elvesztése.

Túl szélsőséges vagyok? Ahogy én látom, az egyetlen igazán biztonságos hely az ember számára az ősember kora. Kétlem, hogy vissza lehet ugrani az időben egy ilyen egyszerű létezéshez.

Ahhoz, hogy természetesen újrainduljunk (ó, ez a szó!), szükség lehet egy olyan özönvízre, mint Noéé, ami eltöröl minden embert a Földről (egy atombomba vagy több atombomba jó modern helyettesítője az özönvíznek, vagy még jobb, ha egy gyilkos vírus!).

Vagy még jobb, (a gyilkos vakcina egy vírus ellen!) Vagy megtehetjük ezeket a fontos kiigazításokat anélkül, hogy a nulláról kellene kezdenünk? Tudjuk-e felelősségteljesen kezelni a technológiai fejlődést, és nem követjük-e el azokat a hibákat, amelyeket eddig elkövettünk, csak azért, mert a technológiának nyereségesnek kell lennie ahhoz, hogy megérje?

Tudjuk-e magunkat arra nevelni, hogy ne legyünk ennyire megszállottak a fogyasztás iránt? Vagy hogy ne legyünk annyira megszállottjai az örökkévalóságnak (az emberi test tökéletesítésére irányuló könyörtelen törekvésünk a technológia segítségével), vagy hogy elkerüljük a test általánosan megtapasztalt fájdalmát és szenvedését? Mi volt a múltban, ami ma nincs meg, ami mindezt valamiféle magasztos rendben tartotta?

Azt hiszem, jobban értettük a szellemünket és a lelkünket, mint manapság. Igen, e tudatosság nagy része a valláson keresztül adatott meg nekünk, de sajnos a vallás elvesztette a helyét, amikor a materialista paradigma ránk tört. Vissza kell térnünk a természet és az abban betöltött szerepünk mély tudatosságához, hogy megértsük, hogy arra rendeltettünk, hogy bizonyos módon éljünk és később meghaljunk (a természettel harmóniában és a minket körülvevő teremtés misztériumának éles tudatában). Újra meg kell tanulnunk szeretni.

Én például nem akarok újra ősemberré válni.

És talán nagyon igazságtalan lenne a technológiát önmagában hibáztatni a kultúránkban tapasztalható problémákért. Talán pontosabb lenne azt mondani, hogy a technológia fejlődése mögött álló szándék az, ami eltávolít minket a természettől és a természetes életmódunktól. A részletektől és árnyalatoktól függetlenül, kitartok az általam itt elvégzett általános elemzés mellett.

Úgy tűnik, mindig is tisztában voltunk a mesterséges intelligencia, a robotika stb. fejlődésének veszélyeivel. Véleményem szerint azonban aggodalmainkat elsősorban rossz okokból vetették fel: A robotok és a fejlett mesterséges intelligencia fenyegetést jelentenek a környezetünk feletti fizikai uralmunkra, azaz elvehetik a munkánkat, rabszolgasorba taszíthatnak minket a "gépek" számára stb.

Úgy tűnik, nem sok embert érint a lelkünk, emberségünk, emberségünk és az Istennel való kapcsolatunk elvesztése. Igen, kimondtam, az "Isten" szó. És ezt komolyan gondolom.

Véleményem szerint ez az igazi fenyegetés, és ha nem gondoskodunk róla megfelelően, akkor ez lesz a felelős a végső pusztulásunkért.

https://off-guardian.org/2022/07/23/waking-up-in-a-nightmare/

Gerry 2022.07.31 4304 olvasás 184 hozzászólás 3 értékelés Nyomtatás

184 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • mentsvar
    A cikk beszél a dobozon kívül kerülésről, miközben érezhetően megmarad egy nagyobb dobozon belül. Az itt olvasók szerencsére már átlátjuk ezt a fajta közlést, amikor lényegében semmit nem mondanak, persze úgy tesznek. A már mások által tett forradalmi megállapításokat gyűjtik össze, de semmi újat nem adnak hozzá. Körülbelül ez volt Géczy Gábor szintje, isten nyugosztalja. Van aki be van avatva a játszma magasabb szintjébe, a többi, akik nincsenek, tehetnek felfedezéseket az alacsonyabb szintjéről a játszmának, és akik nem képesek eredeti megfigyelésekre, megérthetik a feltalálók, kutatók gondolatait, és azt hatékonyan közölhetik a többiek felé, akik azt többé-kevésbé megértik. Kapjuk a médiumok fajtáit: beavatott, feltaláló, művész/értelmiség, tanár/blogger, tájékozott polgár. Nem járunk jól, ha mondjuk a tanárt összetévesztük a beavatottal, vagy feltalálóval.

    Természetes, hogy a lélektan, élettan, és tudattan hiányzik a mai palettából. De nem ezt érzem kérdésnek. A kérdés az, hogy mi a jó módszer a változtatáshoz. A nemzetközi bűnözők kiiktatása biztos, hogy a módszer része. Ehhez azonban erősebbnek vagy gyorsabbnak vagy tájékozottabbnak kellene lenni, mint Szorosz, vagy a többi nagy ember. Arról nem olvasok cikkeket, noha érdekelne, hogyan lehet a semmiből hatalmat kiépíteni.

    Szeretet és Isten említése több eltévelyedést okoz, mint világosságot, hiszen mindenki a saját élete, tudata szerint érti ezeket, amiben sokszor kettősmércével a saját malmukra hajtják a vizet a "szentek".
    - 2022. 07. 31. 09:55
    • Gerry
      Olvasd el mégegyszer - feltett néhány kérdést egy alapkeretet kreált mellé erre te elmagyarázod, hogy õ egy nagyobb dobozban van és nekimész az "Isten" szónak? 
      Akik hiszik azok mástént gondolják az életet - Te most azokat lehülyézed? Melyik dobozban vagy Te?
      - 2022. 07. 31. 10:29
  • H
    Miért élnénk "Rémálomban"? Ezt csak azért gondoljuk, mert nem ismerjük eléggé, hogy az elődeink sok száz és ezer évvel ezelőtt milyen körülmények között éltek?
    De ne menjünk időben annyira messzire: anyámék falun, a Hortobágy mellett 4-5-6 gyerekkel egy egyszobás ONCSA házban (erről alább még) éltek. Nem volt villanyuk - petróleum lámpával világítottak, nem volt vezetékes vizük, lavórban mosakodtak és teknőben mostak, kemence és sparhelt volt, amin főztek, budi volt a kertben és kukorica csutkával törölték a feneküket, és télen a nagyapám sokszor derékig érő hóban ásta ki az utat az utcára. Mert akkor ilyen kemény telek voltak. De volt baromfijuk minden mennyiségben és minden fajtában és egy évben kétszer vágtak disznót (nagyapám még 1944. augusztusában (!!!) is, mert akkor volt kedve szalonnázni/kolbászt enni (ja, és csakis mangalicájuk volt!), miközben Németországban már a Hitler-szalonnát is jegyre adták, még a tábornokoknak is!! - nem éheztek a nagyszüleim/anyámék, pedig a nagyapám csak egy falusi iparos ember (csizmadia-cipészmester) volt (aki nyáron ugyanúgy ment aratni, mint mindenki a faluban). Igaz, hogy a tizedén arattak a földesúr földjén, de megsütötték a kenyeret otthon. A kertben meg megtermett minden. Ja, hogy dolgoztak látástól-mikulásig? Hát, igen. Aztán, amikor lett villany, hát lett rádió is. És mindez az 1920-as évektől 1950-ig tartó időszak. Történelmileg: közelmúlt. (ONCSA - ház = Országos Nő és Családvédelmi Alap - az ún. Horthy-rendszer által tömegesen építtetett lakások/kis házak vidéken).
    Mindenki felnőtt és ember lett belőlük.
    Úgyhogy NEM ÉLÜNK A RÉMÁLOMBAN.
    Nem élünk a mennyekben sem, de hát minden korosztálynak voltak a maguk idejében megoldandó gondjaik a saját körülményeik kapcsán,
    Miért lennénk mi kivételek?
    Nem nyavalyogni kell, hanem megoldani a gondokat.
    Ennyi.
    - 2022. 07. 31. 11:17
    • S
      Vegyünk egy nőt aki pl 1890-1900 körül született és élt 100 évet, milyen életútja volt?
      Megtapasztalta a Monarchiát az 1 és a 2. világháborút és a közti időszakot, majd 56 és az utáni időszakot, a  technikai fejlődést és a tudati hanyatlást. 
      Megélte a nagy Magyarország feldarabolását, szülésben lehet, hogy gyerekei hallhatak meg a háborúban pedig testvérei, férje, gyerekei, unokái veszthettek oda.
      Férfiak híján arathatott, szánthatott és még lehet, hogy meg is erőszakolték a háború alatt.
      Eeebbee vágynak vissza, hogy milyen jó volt, lehet, hogy megkapják...
      Annyi, hogy nem voltak olyan nagyok a társadalmi különbségek emberközpontúbb volt (összetartóbb együtt élő nagy családok) és nem látták át úgy előre, hogy milyen sors várhat rájuk.
      - 2022. 07. 31. 12:24
  • Posta Imre
    Íme NEOM, amiről már itt is megy az írogatás. A szuper-mesterséges-intelligencia-vezérelt szaúdi illumináci-központ...vagy mi. Mai cikk.

    Íme, a világ legnagyobb felhőkarcolói: ötmillió ember él majd bennük
    Turi Dániel Világ 2022. július 31.
    Minden idők legnagyobb beruházására készülnek Szaúd-Arábiában - a tervek szerint pár éven belül egy akkora épületkomplexumot hoznak létre, ahol a magyar lakosság fele elférne.

    Elképesztő, monumentális, már-már felfoghatatlan: ezekkel a szavakkal lehetne illetni azt az építkezést, amire Szaúd-Arábiában készülnek. A közel-keleti országban ugyanis a tervek szerint 2030-ra felhúznak két, egymással párhuzamosan futó, százhúsz kilométer hosszú, közel ötszáz méter magas felhőkarcolót – írja a designtaxi.com a Wall Street Journalra hivatkozva. A szaúdi koronaherceg, Mohammed bin Salman a pletykák szerint azt kérte a tervezőktől, amikor megszületett a fejében a beruházás ötlete, hogy legalább annyira jelentős épületeket hozzanak létre, mint az egyiptomi piramisok – a tervek alapján pedig úgy tűnik, hogy erre minden esély meg is van. A Mirror Line-nak, szabadfordításban

    „Tükörvonalnak” nevezett két épületből álló beruházás ugyanis átszel sivatagokat, hegyeket és strandokat egyaránt – miközben olyan életteret alakít ki, ahol ötmillió ember élheti a mindennapjait.


    A híresztelések szerint az ezermilliárdos, vagyis billiárd dolláros beruházás során nem csupán a két egymás mellett futó felhőkarcolót építenék meg:

    az épületek alatt egy saját vasútvonal futna, felhúznának benne egy háromszáz méter magasan fekvő sportlétesítményt is,

    valamint – a luxus fellegvárában nem meglepő módon – egy jachtoknak kialakított kikötő is helyet kapna. A szaúd-arábiai tervezők emellett arra is gondoltak, hogy a két épület bizonyos szempontból önfenntartó legyen, így például kialakítanának egy saját farmot is, ahol maguknak termelnék meg az élelmiszereket.

    Az épületkomplexumok megépítésére – ami egy még ennél is nagyobb, Neom névre hallgató beruházás egy részének számít – egyébként a külföldi hírportálok információi alapján azért is van nagy szükség, mert Szaúd-Arábia szeretné valamelyest enyhíteni az olajfüggőségét és külföldi befektetőket vonzani az országba – amire tökéletes lehet egy olyan komplexum, amiben minden bizonnyal számolatlanul kapnak majd helyet különféle üzletek és szórakozási lehetőségeket biztosító külföldi cégek is.

    Az építkezésnek azonban, bármennyire grandiózus is, elég sok nehézséggel kell szembenéznie: egyrészt a 2030-ra tervezett határidővel, ami rendkívül közeli. Különös tekintettel arra, hogy az eredeti tervek alapján a beruházás ötven év alatt fejeződött volna be. Másrészt a tervezett épületek a környezetet is alaposan átalakítanák, így megoldást kell találni például a területen keresztül vándorló madarak életterének kialakítására és az itt élő ökoszisztéma megőrzésére is.
    https://www.startlap.hu/utazas/szaud-...elet-2022/
    - 2022. 07. 31. 11:26
    • Vero6
      <p>A szaudi trónörökös, (aki véleményem szerint az Ördög maga) már jóideje készül erre a projektre. Ehhez kapta "ajándékba" azt a szigetet, ahol ezt a rémálmot tervezgeti már régóta. Amúgy itt kapott elsöként állampolgárságot a Sophia névre hallgató robot. 2017!!!ben. </p>
      <p>Ezen nagy terv része egy kaszinó és szórakoztató város. Gondolom robotokkal... merthogy a sharia nem támogatja az ilyen "rendszert". </p>
      <p>Qatar a semmiböl pár év alatt felhúzta Lusail Cityt. Ott nincsnek robotok, de hasonló a koncepció. Tiszta levegö, okos város. Természetesen légkondicionált. </p>
      - 2022. 07. 31. 12:27
    • H
      Ha ezt a pénzt semmi másra nem fordítanák, mint tengervíz sótalanításra, már sokkal beljebb lennének - az egész országuk.<br />Lehetne kényelmes földszintes házakat építeni és hozzá kis kerteket, locsolgatva, átvéve az izraeli csepegtetős technológiát, minden megteremne nekik. Megjegyzem nekünk is össze kéne kapnunk magunkat, mert ez a mostani aszály nagyon durva és várhatóan ismétlődni fog.
      - 2022. 07. 31. 12:36
      • Vero6
        Azzal is foglalkoznak. Talaltak vizet a sivatagban. A legifelvetelek alapjan. Ez par eve volt, most nem tudom hogy all ez a projekt.
        - 2022. 07. 31. 14:43
        • P
          Ez kissé furcsa, mert épp ma mondtam a páromnak, hogy hirtelen beugrott hová is kerül el a vizünk. Hát épp ide, Neomba, kell nekik a sivatagban a víz a nagy számítógéppark hűtéséhez, és az odaköltözők ellátásához. Így nem kunszt vizet találni a sivatagban, ha folyamatosan oda vezetik a földalatti tározókba! A nyomorult birkabaxók
          - 2022. 07. 31. 17:27
        • H
          Találtak vizet az Arab sivatagba, elkezdték vidáman kiszivattyúzni, mire föl a Vörös tengerből, meg az Arab/Perzsa öbölből elkezdett befelé szivárogni a: sós víz!<br />Mert ahol hiány van, ott jön az utánpótlás is - horror vacui!<br />Így áll ez a projekt. Elbaszva.
          - 2022. 07. 31. 18:21
      • S
        Tudtommal több közel-keleti országban van tengervíz sótalanító.
        - 2022. 07. 31. 15:15
    • S
      Lentebb írok ismét NEOM-ról. Amikor felfedeztem, senki sem vette komolyan 2017-ben. Sophia állampolgársága összefügg NEOM-mal. Most még sehol sem foglalkoznak NEOM-mal, csak azt hiszik hogy egy modern város lesz és ennyi. Közben a Föld technológiai, MI központját hozzák létre, a kolóniaistenük számára. Ebből is látszik hogy az ábrahámita vallások istene egy. Elohim-Allah-Éli.
      NEOM messze túlmutat mindenen. 2017-ben írtam meg beszéltem róla egy-két ismerősömnek, jellemző módon legyintettek hogy képzelődök. Hát jó képzelődést nekik és azoknak akik nem értik mi történik Neomban.
      - 2022. 07. 31. 13:47
  • R
    2022. 02. 22-én, Dubai-ban megnyílt a - Jövő Muzeuma- az új világrend ikonja! static.insydo.com/wp-content/uploads/2018/11/19113457/teaser-image-616-1490857450995243654-Cropped.jpg
    " A dubai Jövő Múzeuma a technológiai használat érettségét szimbolizálja a közel-keleti komplex tervezési struktúrákban. A Jövő Múzeumának Torus dizájnja – egy csillogó ezüst ovális nyitott középponttal – lézeres szkennelési technológiával és 4D Building Information Modeling (BIM) algoritmusokkal készült, jelentős időt és pénzt takarítva meg az építkezés során.
    A Múzeum egy állandó kiállítás, amely az emberiség jövőjének különböző aspektusait és a következő évtizedekben az emberre váró legfontosabb technológiákat mutatja be. A múzeum egyben egy újfajta globális intellektuális központot is képvisel, és öt fő élményt tartalmaz, amelyek a jövő világába repítik a látogatót.https://eng-majalla-com.translate.goo...A-lJsk9Uoc

    A megnyitó ünnepsége:https://eng-majalla-com.translate.goo...A-lJsk9Uoc
    És mit jelent a 3 széthúzott ujj???.....A jelentéséről az emberek 90 százaléka azt vallja, hogy ez a Szentháromság jele, vagyis az apát, a fiút és a Szentlelket szimbolizálja.... aranylaci.freeweb.hu/jezus-tanai/tanai07.jpg A témában járatos személy szerint az összefogott három ujj a Szentháromságot jelenti, a széthúzott pedig annak az ellenkezőjére, vagyis a Szentháromság tagadására szolgál.
    Az épület külső homlokzata ablakokból áll, amelyek Dubai uralkodójának arab költeményét alkotják az emírség jövőjéről. [22] A Dubai Jövő Múzeumára írt szavak 3 idézet Mohammed bin Rashid Al Maktoum sejktől, az Egyesült Arab Emírségek alelnökétől és miniszterelnökétől:

    · Nem élünk száz évig, de alkothatunk valamit, ami több száz évig is kitart.

    · A jövő azé lesz, aki el tudja képzelni, megtervezni és megépíteni, a jövő nem vár, a jövő ma tervezhető és építhető.

    · Az élet megújulásának, a civilizáció fejlődésének és az emberiség fejlődésének titka egy szóban rejlik: innováció. "

    https://www.youtube.com/watch?v=ENPPF...NPPF9xTKe8
    Teljesen BIM felhasználásával tervezték

    Tobias Bauly, a Buro Happold projektmenedzsere a médiában azt mondta, hogy „a teljes digitalizálás elengedhetetlen volt egy ilyen összetett projekt megvalósításához”. Az épületinformációs modellezés (BIM) használatával a teljes tervezési és kivitelezési felügyeleti folyamat lényegesen gördülékenyebbé és sokkal integráltabbá vált.

    A CO 2 -kibocsátást a passzív napelemes architektúra, az energia- és víztakarékos műszaki megoldások, a hasznosítási stratégiák és más integrált megújuló energiák alkalmazásával is minimálisra csökkentették. Éjszaka LED-es napelemes lámpákkal világítják meg a Jövő Múzeumát ."
    - 2022. 07. 31. 13:10
    • H
      Ha az emberiség kidöglene, pontosan ötvenezer év múlva semmilyen - de tényleg semmilyen - nyoma sem maradna annak, amit itt az ember valaha is alkotott. A vasbeton szétporladna és a vas teljesen elkorrodálódna, szóval minden nyom nélkül eltűnne. Talán egy-egy oopart itt-ott megmaradna a csótány-intelligencia számára (merthogy a csótányok mindent, még az atomrobbanás centrumában is!!!) túlélnek és a Csótány Akadémián a csótány tudósok találgatnák, hogy mi a fasz az a kerek valami, amit a kis lábacskáikban forgatnak (ami nem más, mint egy fémgomb egy öltönyről egy tárna mélyén, ahova a balfasz ember menekülni próbált az új Oumamoua elől...).
      - 2022. 07. 31. 13:17
    • H
      A széndioxid összes mennyisége az egész légkörben 0,038%. <br />Alig kimutatható. <br />És az emelkedése - ami még nem is bizonyított, és aminek semmilyen kihatása sincs a klímára - MINDIG CSAK KÖVETKEZMÉNYE a hőmérséklet emelkedésének. És nem okozója.<br />Ez axióma.<br />Úgyhogy a széndioxid elleni harc - harc azért, hogy a növények éhen pusztuljanak.<br />Klímavédők = baromállatok.
      - 2022. 07. 31. 13:21
  • S
    Több részt vet fel ez a rémálom, mivel az egész szimuláció az egész létezése óta rémálom, csak az a kérdés, hogy az újszülöttnek minden vicc új-e, megelégszik-e az új viccekkel, illetve hogyan tudja elhitetni magával hogy az a qurva xzar amiben létezik és él mégsem az. Mert az emberek művészei az önbecsapásoknak, a hazugságoknak amivel eljhitetik önmagukkal és másukkal hogy milyen gyönyörű az élet és hogy nem rémálom.
    Egy kis történelmi áttekintés, azoknak, akik nem fogják föl, hogy a technikai fejlesztések előtt micsoda kínokat éltek meg az emberek és nem véletlen volt alacsony az átlagéletkor, és azoknak is írom, akik meg azt gondolják hogy a technikai fejlesztédsek óta lévő egészségügyi életkörülményi fejlődés micsoda minőségi változást hozott. Mindkettő hazugság.
    Huyzinga A középkor alkonya munkájában valamit összeszedett a középkorban élt egyszerű emberek életéről, de egyéb, valóban források is szólnak arról, hogy hogyan éltek az emberek, a többségükről beszélek az általunk történelemnek ismert korokban.
    Kezdjük azon hogy xarás. Mindenki oda xart ahol éppen megállt, még a középkorban is, ezért voltak a városokban latrinák, nem csak a vízelvezetésnek, a fertőzés mindennapos volt pusztán a székletürítés bárhol történő elvégzése miatt. Kukoricacsutka hegyek nem álltak mindenütt hogy kitöröljék velük az emberek a seggüket. Az ONCSA telepek a korai 20. század termékei, a csutka ott volt, később meg az újságpapír. Egyébként ettől elég sok végbélrákos, aranyér problémákkal meghaló ember lett, bizonyítható, például az ólommérgezés miatt, az egészségtelen seggtörlések miatt. Erről talán írtam már, hogy egy várnál is úgy oldották meg a vécézést, hogy az egyik sarokbástyánál kipotyogott a xar, rászáradt a falra, rávastagodott, kilométerekről lehetett érezni az emberi ürülék szaga miatt hogy várhoz közeledik valaki, még akkor is ha az erdőtől nem látszott a vár. Igen ritkán mosták a ruhákat és nem fürödtek az emberek, vagy nyaranta a víz mellett élők időnként belementek a vízbe ha a földesura engedte. Nem volt fogmosás, erre most azt mondanák okosok hogy egészséges volt a táplálkozás. Na ne... A szegény emberek mindig ugyanazt ették, nem volt a kunyhójukban több szoba, egy volt, egy cölöpkunyhó, nem is volt nagyon mit főzni változatosan vagy sütni. A régészeti anyagok alapján húst, gabonát ettek ugyan, de a fennmaradt adózások, társadalmi helyzetről való írások nagyon gyér étkezési variációt mutatnak a szegény rétegeknél.
    Én azt mondom ne nosztalgiázzunk se az ókoron, se a középkoron, se utána lévő időkön. Gyerekkoromban én is megéltem a pottyantós vécét meg a petróleum lámpát mert az egész faluban még nem volt vilany és sorolhatnám. A pottyantós vécénél kimentem a hideg télben xarni, leültem és visszament a hidegtől, bent újból inger. Na nem is részletezem, az idő van akinél megszépíti az emlékeket, nekem nem szépíti meg, én mondtam hogy sohasem felejtek. Ezeket a dolgokat sem.
    Részletezhetem még hogy a korábbi korokban miért deglettek meg harmincas éveikben általában a szegényebb emberek, ha egyáltalán megérték a felnőttkort, és hogy még az én korosztályom szülei nagyszülei is szaporították a gyerököket, lyányokat, mert torokgyík, tbc, és sorolhatnám mi vitte el őket ideje korán, aztán ha meghalt egy gyerek, Józsi volt a neve, a következő gyerek ha fiú lett akkor azt is Józsinak keresztelték. Betömték a lukat. Előtte is, vele is. És nem volt akkora a szeretet mint manapság, mert közelebb volt a halál és nem volt idő siránkozni a fiataloknak, gyártani kellett a gyerekeket két okból, az egyik hogy legyenek akik megérik a felnőttkort, a másik hogy minél több a munkáskéz, annál nagyobb az esély talán a boldogulásra.
    Én azt mondom, ne szálljunk el a múlttól, mert ezer példát tudok fölhozni hogy miért volt rémálom a múlt is az emberiségnek. Nem beszélve arról, hogy ott volt mindenütt az Illuminati, a papság, összefonódva a bábfigurákkal, a már akkor is zsidópénzen hadakozó ókori, középkori, újkori másod-parazitákkal.
    Mit változott a technológiai változásokkal? Voltak fennmaradt feljegyzések is, mint Leonardo da Vinci több száz, ma kipróbáltan működő felfedezése repülőgépről, stb. Vannak az ókorból fennmaradt ma sem ismert működési elvű szerkezetek, mint a rhodoszi talán hajózáshoz használt mérőműszer, stb. De a mindenkori Illuminati mindig a kezében tartotta hogy mi juthasson el az emberekhez. Már van vízzel működő autó, Genfben azzal járnak az egyetemre a dolgozók, piezoelektromosságon alapul, és a víz hidrogénre és oxigénre bontásából származó energiát használják fel hajtóanyagként. A svájcit most nem találtam, de a gyártásra vonatkozó linkek itt vannak:
    https://webcache.googleusercontent.co...&gl=hu
    https://ujvilagtudat.blogspot.com/201...en-ez.html
    Mégsem engedik olcsón elterjedni. Mert megy a szenvedtetés. A szén alapú üzemanyagokra épül az Illuminati szenvedtető rendszere, lásd földgáz. Hát nem fogják megkönnyíteni az emberek életét. Így volt ez mindig.
    És hogyan is van a technológiai fejlődéssel, fejlövéssel?
    Egyik fontos része, hogy nagyon sok beteg ember életben maradt. Fizikai és mentális betegek akik annak születtek. Mert a védőoltásokkal, a higiénés viszonyok javításával, a minőségibb lakóterek létrehozásával, a munkahelyek hangyányival jobb viszonyaival - mert a rabszolgatartás sohasem szűnt meg - elérték az emberiség létszámának a növelését. A sok ember többet szenved, az ezek közé beszületett sok beteg ember még jobban növeli az energiatermelést a szimuláció számára, ami most az Illuminatinak fontos. A hatvanas években 3-3,5 milliárd ember élt a szimulációban, és most hatvan évvel később 8 milliárd. Fuck. Ja, Put-yin úgy mondaná FÁK, ja nem ő, mi mondjuk így. És nézzük meg a táblázatot:
    https://www.arcanum.com/hu/online-kia...io-fo-FD5/
    1650-ben félmilliárd az emberiség létszáma. A Római Birodalom, a kerszténység krobbantása idején is ugyanennyi volt a becslések szerént.
    És mi van most? Nem csak az Illuminati gyártja a betegségeket a szenvedtetés növelésére, a bizniszük működésére, hanem korcs emberek egyre korcsabb embereket gyártanak le futószalagon. Mennyi hülyegyerek cigány meg zsidó születik például? Hát a szellemi szintjük kevesebb mint amennyi egy köbcenti fingban megtalálható.
    Amióta a körülmények úgymond javultak, azóta kifinomultabbá vált a szenvedtetés is. Az emberek a kényelmükért mindent megtesznek. Ennek kihasználása például az Illuminati által az okostelefon. Még vécére nem megy el helyetted, de majd azt is megoldják majd holografikusan, hogy a mobil xarik mindenki helyett. És a hülyegyerek szinten működő emberi DNS agy, mivel kb. 6 éves szinten szinte indenkié megakad, szóval örül mint majom a tökének, hogy mindent csinálhat a mobiljával. A beetetés művészete. Tehát a technológia új és kifinomult szenvedtetési rendszereket vezetett be, amivel milliárd módon lehet rémálommá tenni a földi életet.
    Ismerek jól élő embereket, de teli vannak szenvedéssel. A maguk szintjén. Mindenkinek az a természetes amibe beleszületett, és újjal mutogat a szegényebb a gazdagabbra hogy bezzeg te nem ültél pottyantós vécén. De közben nem fogja föl, hogy a városokban is a hatvanas évekig föl kellett vinni a széntüzeléshez a szenet a negyedikre is, baxsza meg. Ha ezen valaki nosztalgiázni tud, gratulálok hozzá. Akkor hordja föl ma is, hajlottabb korában.
    Nem, nem, nem gondolkodnak az emberek. Ezért is lehet a tudatukat irányítani. Mindenképpen keresnek maguknak egy időszakot, és ez általában az ifjúkor, gyerekkor, amit istenítenek. Persze, mert élt mindenkijük, a legtöbbjük egészséges volt, akkor kezdődött az élet, a szenvedések meg a hormontermelődés miatt elfedhetők voltak. Ennyi. Aztán lehet nosztalgiázni. Érdekes, ahány korosztály, annyi kort említ gyönyörűnek vagy szépnek. Ezek szerint mindig gyönyörű és gondtalan életet éltünk mi emberek? Hát ezután nem ez a kibaxott hülye logika az érvényes? Nemde?
    Hát most is ujjongani kellene, mert a most élő fiatal korosztály még jobban fog szenvedni húsz-negyven év múlva ha nem sikerül elpusztítani az egész szimulációt, szóval boldog időszaknak fogja tartani ezt a poklot ami most van. Nemde?
    Az emberi agy szeret álmodni. Miért is? Mert pokol a valóság. És a szimuláció úgy van felépítve, hogy az álmok károsak legyenek. Mert az összes szenvedéllyé válik, kezdetben jó, aztán rombol, akár zene, akár alkohol, akár bármi, szex, stb.
    És a szenvedélyekhez ragaszkodik mindenki. Van akinek a múlt, az elveszett múlt a szenvedélye.
    A szenvedélyben benne van a szenved szó. A szexnél aki szenved éjjel az szenvedéllyel szenved éjjel. A magyar nyelv kifejező. A szenvedélyes csók, érzelem a szerelem és nem a szeretet érzelméhez tartozik. A szerelem itt lent szenvedést hoz előbb-utóbb, ha másért nem mert elmúlik, vagy átalakul. Lehet hogy a zsidó Einstein amikor az energiamegmaradás anyagelvű hülye törvényét rémálmodta, hogy az anyag átalakul energiává, lehet hogy a Milevával való viszonyát írta le egyenletben. Hogy a szerelmük átalakult energiává. A baxás baxogatássá.
    Összefoglalva. Aki nem veszi észre hogy ez rémálom, amit földi életnek nevezünk, az egy álmot álmodik az álmon belül. Aki ezt nem érti, nézze meg a 2010-ben bemutatott Eredet című filmet, az seggit megérteni. Én nem filmekből rakom össze a gondolataimat, de mindenhez próbálok valami láttató dolgot hozzáfűzni. Tehát álom az álomban. És ehhez is ragaszkodnak az emberek mint a szenvedélyeikhez. Mindennel meg tudják magyarázni, a gyereket kimagyarázzák az anya hasából hogy miért egészséges vagy jó amit csinálnak, és látszik rajtuk hogy nincsenek itt. Védik az álmaikat. A remények is álmok. Csak azok a jövő álmai, a múlt álmai meg az idillivé álmodott fiatalkor.
    Hát akkor hurrá, az egész emberiség mindig volt fiatalkorban, azt mindenki boldognak álmodta, nemde???
    Hát akkor itt a földi mennyország, nemde??? Csak vannak korosztályi ellentétek, ki mikor volt önfeledt boldog, de az egész emberiség történelme egy kibaxott nagy boldogság volt!! Ugyibár???
    Hát akkor mit nyavajgunk? A Cohenvid vírus, a gázhiány, majd az élelmiszer meg vízhiány semmi, boldogok vagyunk ugye??? Mindenki boldog remélem???
    - 2022. 07. 31. 13:30
    • S
      Kifelejtettem a gyökérrágás meg az egészséges fogak összefüggését: a régészeti leleteknél a huszas-harmincas éveikben élők fogazata már erősen hiányos. Hagyjuk már ezt a kommenista gyökérrágos egészséges fog mítoszt. Fiatalon már elég kevés foguk volt az embereknek, ha bele nem haltak a fogágy gyulladásba, ha a lódoktor ki nem húzta a fogukat. Hát erről a legendáról ennyit.
      - 2022. 07. 31. 14:08
    • Gerry
      Köszönöm a "kirohanásodat" Gyõzelem- nagyon jól összefoglaltad. Minden tiszteletem.
      - 2022. 07. 31. 17:11
      • H
        Én is azért írtam, hogy hogy éltek a 30-40-50-es években, mert az egyetlen nyomor volt a köbön. Az egyik nagybátyám csak azért nem halt meg pár hetes gyerekként, amikor szószerint bélcsavarodása volt a születése után, mert a faluban az orvos azt mondta nagyapámnak, a jó komájának, hogy menjen el a zsidóhoz (tudniillik egy bolt volt a faluban és persze zsidó volt a tulajdonosa - megjegyzem nyomorultul éltek azok is) és hozzon tőle 70 fokos portoricói rumot egy fél decit. Na abból egy fél gyűszűnyit - fél gyűszűnyit!!! - beleöntött a pici baba szájába, ami persze egyből leszaladt a gyerek gyomrába és a beleibe és meg is tette a hatását: olyat szart ki a gyerek, hogy olyat még az orvos sem nagyon látott, mondhatni: "kiegyenesítette" a gyerek beleit. Kutyabaja nem volt többé a nagybátyámnak, felnőve szertornász lett és állatorvos, aki egy kézzel húzott ki egy borjút egy elleni nem tudó tehénből. Persze a maradék rumot az orvos és a nagyapám megitta - a nagy ijedtségre.<br />Nincs tehát miért nosztalgiázni, megjegyzem a 60-as években én még laktam blokkházban, ahol még cserépkályha volt, úgy volt szar az egész, ahogy volt.<br />"Szenvedtetni" - írod.<br />Nem lehet, hogy "szenvedtetni" csak azt lehet, aki hagyja magát "szenvedtetni"???<br />Kell a mobil, persze, de csak azért kell az "okos telefon", hogy tudjak direktben beszélni a külföldön dolgozó fiamékkal.<br />Kell a számítógép - például, hogy tudjunk mi itt kommunikálni -, meg egy csomó értelmes dolgot egyből meg lehet találni rajta - már ha tudja az ember, hogy mit keressen?<br />A kocsim 15 éves, 120 ezer km van benne. Még bőven elmegy. igaz, a szelepszár-szimmering már kezd fáradni, ez a reggeli kékes füstből következik. Hát költeni kell majd rá. Nincs benne semmi extra, tonképpen egy feltuningolt Lada. És? Elvisz A-ból B-be.<br />Buddha megmondta, hogy a vágyaink miatt szenvedünk.<br />És nem értjük és nem hallgatunk rá.<br />Szenvedünk. És ezért tudnak szenvedtetni is.<br />Nem a világ hibás elsősorban, hanem benne mi magunk. Mi viszont elsősorban. Kati-k vagyunk, mert könnyen megyünk táncba. Tudni kéne nemet mondani.
        - 2022. 07. 31. 17:43
        • S
          Nagyapám mondta, volt olyan valószínű az apja idejében, hogy mikor meghalt a családból valaki 1,5 napot kellet dolgozni egy akkora  darab fáért amiből kijött a fejfa.
          A sok tétlen ostoba ember megint ide jut vissza a földesúr, nagybirtokos ispáni rendszerbe?
          - 2022. 07. 31. 21:52
        • S
          Részben igazad van Hess, de csak a szenvedéssel kapcsolatban, hogy a vágyaink miatt.
          De a vágyakat fel kell kelteni. Egy hottentotta nem vágyakozik addig űrhajósnak, amíg meg nem mutatod neki az űrhajót és hogy a csillagokba az ő hite szrint fel leht jutni vele.
          De itt van egy lényeges dolog. A napokban mondtam példaként egy ismerősömnek, aki állandóan Buddhát hozta föl hogy az emberek tehetnek kizárólag a szenvedéseikről, mert egymást szenvedtetik.
          Akkor felhoztam a már rutin Robinson Crusoe hasonlatomat.
          Ha valaki egyedül él egy szigeten, ki a bides lófax szenvedteti? Ki?
          Mágis körülveszi a szimuláció, az időjárással, az esővel, a hideggel, a hangyákkal, az éhséggel és folytathatnám.
          Ki a büdös lófax szenvedteti a lakatlan szigeten immáron egyedül élő embert. Nehogy azt mondd hogy a társadalomból került oda, ők tehetnek róla. Ez már bigottság lenne egyébként szerintem lassan azt hiszem Buddha a Tórát tanulta, mert a zsidó isten szerint bűnös az ember. Ne haragudj Hess, nem lezsidózás, hanem nem értem a csökönyösséget, értelmes intelligens ember vagy, miért csak a pohár egyik állapotát látod? A félig teltet? A félig ürest együtt kell látni a félig telttel. Akkor mutatkozik meg a paradox igazság vagy inkáb valóság káprázata.
          Nem értem mit nem lehet érteni azon, hogy a környezet akkor is környezet ha fejére áll az ember ha nem, az életben maradáshoz meg kell szenvedni a feltételek teljesítését. Robinsonnak kunyhót kellett ácsolnia, stb. Megszenvedett azért hogy életben maradjon. És senki sem szenvedtette a szigeten.
          Értelmes ember vagy, olvasom a soraidat. Bár nem akarlak meggyőzni, ha így érzed, nem szóltam. De legalább gondold végig. A szimuláció úgy van összerakva, hogyha nem szenvedteti egymást három ember egy szigeten, akkor is meg kell küzdeniük az életért, meg kell szenvedniök. Nem tudom érthetően írtam-e le?
          - 2022. 07. 31. 23:15
          • S
            Az ember társas lény és nem jó neki egyedül a szigeten.
            Többen vannak és nem bírják egymás dolgait elviselni , elkezdik egymást szenvedtetni,  pl szerelmi csalódás mert nem őt választotta.
            Jól kijönnek egymással akkor pedig azért szenved mert fél, hogy elveszítheti vagy elhagyhatja.
            Jól tudod kezelni a dolgokat akkor meg meghal hírtelen mellőled, hogy na lássuk most, hogy megy majd...

            Ádámnak nem jó egyedül ezért megteremti Isten Évát ,hááát úgy már jó volt csak Éva belevitte a hülyeségbe.
            Ki a hibás?
            Ádám nem lehet mert ott van Éva.
            Éva sem lehet mert ott van a kígyó.
            A kígyó sem lehet mert ott az Isten.
            Isten meg azt mondja jól van, mentek ti a (faszba)...
            - 2022. 07. 31. 23:52
            • S
              Vannak akik nagyon jól megvannak magukban. Amit most logikai rendszert leírtál egész jó felépítmény, de két dolog hibádzik benne. Egyik az amit írtam, ha én lettem volna Ádám, létre sem jön az emberiség, mert kibaxottul xar ez egyedül is meg társasan is, akkor legalább nem baxtat más, ha egyedül vagyok és ha megdöglök hát rendben van végre vége. Ez az egyik. A másik hibádzás, hogy arra hoztam példaként, hogy ha senki nincs a szigeten, akkor is szenvednek az állatok, mert ha nagy vihar van és nincs barlang a szigeten, akkor agyoncsap egy-két állatot a villám. Én arról beszélek, hogy van egy kibasxott oprendszer, ez a szimuláció és ez úgy lett megírva a programja, hogy ami belekerül, szenvednie kell a túlélésért. Egy hangyának is egy hatalmas eső, áradás után, a bily nem biztos hogy túléli. Én nem az ember mimóza kolóniában élési ösztönéről beszélek, hanem arról hogy a földi Mátrix eleve szenvedtető rendszer. A harmadik, hogy nem mindenki gonosz és szenvedtető ember és lélek. Tehát lehet három olyan, aki sohasem kínozza, szenvedteti semmivel a műsik kettőt. Van ilyen, az egy százalékban benne van. Ha nem így lenne, akkor mindenki gonosz lenne, akkor meg megint a zsidó hitnél és istennél vagyunk hogy mindenki bűnös. Ez marhaság.
              - 2022. 08. 01. 00:58
              • S
                Richard Nixon-merénylet c, filmből Sean Penn-re emlékeztetsz.
                A filmben túl érzékeny, agonizál, kínlódik, gyötrődik folyton hogy ez mért van így, mért nem úgy stb...
                Sok mindent jól lát a filmben és szóvá is teszi de a túl érzékenysége és a hibáztatás, hová vezet majd!
                Nézd meg ha nem láttad volna.
                - 2022. 08. 01. 09:21
                • S
                  Sinnermann, mikor olvasol tőlem olyat hogy én valamin GYÖTRŐDNÉK??? Mikor agonizálok bármiin is?? Akkor neked értelmezési problémáid vannak. Én határozottan írok mindig mindenről amit ismerek, tudok. Amihez nem értek, nem tudok róla, nem szoktam vitába szállni. De AMIT TUDOK AZT HATÁROZOTTAN TUDOM ÉS ÁLLÍTOM. Tényleg értelmezési bajod van. A túlérzékenységet inkább nálad tapasztalom, mert az érvek helyett mindig átviszed személyeskedésbe az irományaidat. Én ezt akkor teszem csak ha támadnak, és nem az értelem irányából, hanem az indulatok miatt, sőt az értelem hiánya miatt. Egyébként a zsidókra jellemző hogy gyötrődnek a döntéseiken, saját gondolataikban is kételkednek. Én határozottan döntök mindig, időnként, ritkán rosszul, de felvállalom. De aki valaha volt katona, vagy ha nem, de több emberre kiható döntéseket kellett hozzon, akár családban is, akkor nem baxakodhatott hogy hogyan döntsön. Átlátóképesség, helyzetfelmérés, esélyelemzés, döntés. Ennyi. Inkább nálad vannak azok a problémák amiket rám hárítasz át. De nem baj, majd megtanít az élet hogy megtanulj dönteni. Bár lehet hogy késő lesz. Nem kívánom ezt neked. A mimózaságról annyit, hogy látom nagyon érzékenyen érint amikor érzékeny pontjaidra mutatok rá. Valószínűleg olyan pozícióban voltál-vagy, ahol nem szoktak neked ilyenekre rámutatni, megszoktad hogy neked van igazad. Azok szoktak személyeskedni ha kifogynak az érvekből.
                  - 2022. 08. 01. 11:44
                  • S
                    Örülök neki hogy egészséges önbizalommal vagytok, csak majd nehogy csalódni keljen magatokban!
                    Mint az elragadtatást feldolgozó filmben, pl  a pap így az Isten, úgy az Isten halálra dicsérte, magasztalta mikor pedig megtörtént az elragadtatás ő lent maradt. :)
                    Gyanítom hamarosan eldől ki milyen edett az önbizalmához képest...
                    Jaj azoknak, akik az Úr napja után vágyakoznak!
                    Mi lesz számotokra az Úr napja?
                    Sötétség, nem fényesség!
                    Olyan lesz, mint amikor az ember oroszlán elől menekülve medvére bukkan útjában; vagy házába érve a falnak dől, és megmarja a kígyó.
                    - 2022. 08. 01. 12:55
                  • S
                    Már megint előköszönt ez a jehovista térítési mániád? Hát akkor kerülj vissza a kolóniaistenedhez, a te Uradhoz, ahogy nevezed, oda való vagy és a magadfajták. Kint tenni is fogok róla hogy a magadfajtáknak még az információstruktúráitok se maradjon egyben. Ezt megígérem és az ígéreteimet mindig megtartom.
                    - 2022. 08. 01. 13:02
                    • S
                      Csak arra vigyázz a nagy felfuvalkodásban, erőlködésben nehogy majd sztrókot kapj.
                      Kevés az ápoló és ha nem raknak tisztába a nagy tudásoddal ott leszel szarosan, hugyosan.
                      Megöregedve is megeshet, hogy szenilis elhülyült lesz az ember, aki a saját nevét is elfelejti.
                      Hogy, is mondják van akiket vezet a lét és vannak akiket pedig vonszol.
                      Erre már Tyson is rájött, hogy ha nem vagy képes alázatra, akkor az élet majd rákényszerít.
                      - 2022. 08. 01. 13:35
                      • S
                        Sintérmann, te mint Sintérítő a Claugyogyóssal biztosan egy zártosztályban tanultatok, te már most el vagy hülyülve, én még dolgozok rajta, de olyan agykárosulás ezer stroke-kal sem tud érni, mint amilyen elmegyenge vagy születésed óta. Az apád biztos a füledbe vizelt amikor azt akarta hogy gondolkodni tanulj, így veszítetted el a szüzességgedet a dobhártyádon keresztül, hogy végre meglásd Uradat, ugyanilyen féleszű teremtődet, mint amilyen te vagy az ő hasonlatosságára, és az Urad, aki megmondja hogy mit gondolj mint az Urad és teremtőd húgyagyú sintérítő prófétája.
                        - 2022. 08. 01. 21:15
                    • S
                      Amilyen a szándék, olyan a válasz. Sohasem hátráltam meg, ezek a patkányfajzatok azt várják mindig, a meghátrálást. Én katona maradtam, akármennyi idő telt is el, és ha támad valaki, minimum visszatámadok. Ez nem vendégjog kérdése, ez bármilyen terepen igaz. Nem tűröm a patkányokat, a parazitákat és szellemi parazitákat mint ez a Sintérmann. Gondolkodásra képtelen biorobot, ráadásul zsidófajta a zagyva ismételgetős imamalmai szerint. És mindig kibuggyan belőle a jehovista zsidó hittérítés. Ez ennyi. Majd Imre, Gerry eldönti hogy meddig menjen ez az értelmetlen Sintérítős nem tudom mi. Én az ilyeneket el szoktam tapsolni, ha érthető mit írtam rosszul szót.
                      - 2022. 08. 01. 21:22
                      • S
                        Tigabe, ha én másként állnék hozzá a patkányfajzatokhoz, akkor gondolod hogy még most beszélgetnénk? A Te lelkedet értem, elfogadom hogy a Te megoldásaid mások, és próbálsz békítő lenni, ami elismerésre méltó. Azonban én nem ültem fel semmire, ha tudnád hogy hány patkányfajzattal volt dolgom a számomra nagyon hosszú eddigi itteni életem alatt, és hogy ezek mást nem érdemelnek mint amit mindig is tettem és tenni is fogok velük. Megint belémkötött és nekem nincs határ, ha ezért elítélsz is, de egy hazug szimulációban vagy nevezd a földi létet annak aminek akarod, a játékszabályokat ha valaki rámírja én átírom őrá és alkalmazom rajta, ez alól nincs és nem voltak kivételek. Ráadásul mérhetetlenül buta, mint a 95 százalék ez a Sintérmann, rossz szándékú, tipikus zsidó mentalitású, ráadásul téríteni akar. Tigabe, ha én bármikor is az ilyeneket hagytam volna a fejemre nőni vagy cselekedni mielőtt én cselekszem, mi lett volna. Volt egy könyv, azt hiszem Szinuhe története volt a címe. Egy óegyiptomi orvosról szól. Ebben a fáraó azt mondja egy jelentéktelen számára senkinek - pedig én irodalmi műből nem szoktam idézgetni -, azt mondta a fáraó: - Annyi vagy nekem, mint a légy zümmögése. Nos a taposáshoz annyit, hogy a Sintérmann, ha provokátor ha nem, vagy egyszerűen csak önmagától patkány, nekem még annyi sem mint légynek a zümmögése.
                        - 2022. 08. 01. 22:30
                        • S
                          Csak te szerinted semmi a különbség az én tudásszintem és a többségé között, és ezt mint egy véleményt elfogadom. Nem is kell ezt mindenkinek értenie. Fáraók ma is vannak, csak nem fáraónak hívják őket hanem Illuminatinak, és a legyek sem ugyanazok a legyek, hanem az emberiség. És az emberiség az ő számukra még annyi se mint légynek a zümmögése, Sitérítő is ennyi csak nekem, még ennyi se.
                          - 2022. 08. 01. 23:13
                          • S
                            Te a légyre kapacitáltál hogy az még mindig légy. Éppen annyira légy mint amennyire a fáraó utódai fáraók. Gondolkozz, most én mondom.
                            - 2022. 08. 01. 23:26
                          • S
                            Sajnos csak a Vénuszt sikerült. Ha egy naprendszert nem sikerül visszaállítani teljességgel, akkor az van amit írsz. Igen. De nem volt hiba a Vénusz, mert ott többé nincs szenvedés. Ha csak emberként gondolsz erre a világra akkor pusztítás. De vannak szimulációk ahol nincs szenvedés, de azok nem menyyországok, semmi vallás és misztika. Ha már nagyon szertnél nem pusztulást, azokat sohasem nihilizáljuk ahol nincs szenvedtetés és szenvedés.
                            - 2022. 08. 01. 23:36
                            • S
                              A cél az hogy az egész világegyetembenmegszüntetni az összes szenvedtető kolóniaistent és a szimulációkat mind. Aztán lehet, ha ez sikerül csinálni nem szenvedtető szimulációkat kis mennyországokat csinálni. De csak aztán.
                              - 2022. 08. 01. 23:50
                              • S
                                Nem az én találmányom ez a cél. De nem is Matrjoska-baba. Véges a világegyetem, véges a szimulációk száma. Megoldható, ez nem földi háború.
                                - 2022. 08. 02. 00:02
                                • S
                                  Amit én tudok, nincsen a csillagokon túl csak világűr és sok galaxis és feketelyuk. Az szép lenne ha úgy lenne ahogyan hiszed. Biztosan szépnek látod a jövőt. Nem tudok mit mondani, mert nem akarom hogy ez az álom megszakadjon számodra. Ha neked így kevesebb a szenvedésed, akkor legyen úgy ahogy te hiszed. De amit én tudok az egészen más. De ez most nem lényeges.
                                  - 2022. 08. 02. 00:14
                                • S
                                  Remélem hogy a te világodból valami realizálódik, netalán lesz egy szimuláció ami végrehajtja az álmaisat, mint Lem Solarisában a bolygó. Tényleg minden jót neked, remélem kevés szenvdésű lesz az itteni életed.
                                  - 2022. 08. 02. 00:27
                                  • S
                                    Miért támadtalak volna. Te igazán nem bántottál engem, elmondtad ahogyan te tudod, gondolod. Miért kételkedjek a te hitedben? Sőt, én is örülnék ha békesség lenne háborúk helyett. Én is biztos vagyok benne hogy még beszélgetni fogunk. Mindenjót tigabe és reményteljes zenéket is kívánok neked.
                                    - 2022. 08. 02. 00:48
                                    • S
                                      Tigabe, ez nem átállás kérdése, én csak jószándékkal kívántam neked amit írtam, nem azért mert hiszek benne. Lehet hogy nem érthető, de én ismerek egy tudást, ami nem egy, kettő vagy több tudás, és annak a része vagyok, hova állnék én át? Amikor TUDSZ VALAMIT, MIÉRT CSINÁLNÁL ÚGY MINTHA NEM TUDNÁD? tE SEM ÁLLSZ ÁT SEHOVA, MERT MEG VAGY GYŐZŐDVE AZ IGAZADRÓL, NEMDE? ÍGY VAN EZZEL MINDENKI, AKI BIZTOSAN TUDJA VAGY HISZI AMIT TUD VAGY HISZ. MILYEN ÁTÁLLÁSRÓL BESZÉLSZ? EZ NEM PÁRTOSKODÁS!!!
                                      - 2022. 08. 02. 12:57
                            • S
                              Most nem értem, mert szerencsétlen a helyzet, mert a fára a fáraóra is érthető és a fákról is beszéltünk. Mi van hogy ugyanaz a fáraó DNS-e? Nem ppiszkálásból mondom, nem érthető amit írtál, pontosítsd kérlek.
                              - 2022. 08. 01. 23:56
                            • S
                              Akár lélek nélküli klónja is lehet.
                              - 2022. 08. 02. 00:05
                              • S
                                A klónnak saját agya van, úgy indul. A kiborgnak nem feltétlen.
                                - 2022. 08. 02. 00:18
                          • S
                            Na most az elvet nézzük vagy a DNS-t? A fáraó az uralmat testesíti meg, a légy az alávetetteket. Ma is ugyanez a fölosztás.
                            - 2022. 08. 01. 23:37
                        • S
                          Ha az összes fát féreg rág és nem tudod elpusztítani a férget, akkor az erdőt is el kell pusztítani. De nagyon nem jó a hasonlat, mert a lélek tovább él, a fának meg nincs lelke, sok másban is sántít a hasonlatod, mert speciális az ember esete.
                          - 2022. 08. 01. 23:16
                        • S
                          Ezért mondtam hogy nem jó a hasonlat. Amiről én beszélek neked emberi aggyal pusztítás, és te a lelkeddel nem tudsz gondolkodni, hogy az nem pusztul el.
                          - 2022. 08. 01. 23:18
                    • S
                      Kedves Öreg úr.?Hááát ha ezt a kedves öregúri stílust élőben is előadja egy fiatal vérmesebb cigány hamar szétcsapja majd az etetőjét.<br />Nem mindenki díjaza a vén moslékok marhaságait.
                      - 2022. 08. 02. 00:23
                      • S
                        Akkor te cigány vagy nem csak zsidó.
                        - 2022. 08. 02. 00:29
                      • S
                        A cigányok a sintérek, nem véletlen vagy te Sintérmann.
                        A cigányok genetikai söpredék, mint amilyen te vagy. Gyávák, csak csoportosan mernek támadni.
                        Tényleg söpredék patkányfajzat vagy te. Annak is való.
                        - 2022. 08. 02. 00:34
                      • T
                        tigabe
                        Igen.sinnerman. Ezt úgy hívják tisztelet. Úgy tűnik semmit nem tanultál a fentebbi beszélgetésből.Egyet ne feledj. Csak vendég vagy itt.
                        - 2022. 08. 02. 00:58
                        • S
                          Megkérlek kicsit világosítsd már fel, hogy majd kicsit mocskoljon téged is amit majd persze megértéssel fogasz! :)<br />Mééé ilyen a földi lét, mééé van a szenvedés, ki a hibás ki tehet rólla, mééé ilyenek az emberek állandóan csak nyafog, meg nyafog ha meg nem tetszik valami akkor meg egyből kijön belőle az ismételgető epéthányó vén patkány.
                          - 2022. 08. 02. 08:15
                          • S
                            Sintércigány, te nyafogsz hogy az emberek milyen szörnyűek egymással, mint egy kis fosós gyerek. Nekem mindegy hogy milyenek az emberek, engem ez NEM ÉRDEKEL. Engem az érdekel kizárólag, hogy AZ OLYAN PATKÁNYOK MIATT IS MINT TE, LE KELL RADÍROZNI EZT A FÖLDI ÉLETNEK NEVEZETT SZIMULÁCIÓT, NIHILIZÁLNI KELL. PONT AZ ILYEN CIGÁNY-ZSIDÓ PATKÁNYOK MIATT MINT TE VAGY, BELŐLETEK ÁLL A 99 SZÁZALÉKA AZ EMBERISÉGNEK. DUGD FÖL MAGADNAK A ZSIDÓ KOLÓNIAISTENEDET, MERT NEM SOKÁRA BIZTOSAN MEGLÁTOGAT.
                            - 2022. 08. 02. 12:51
          • S
            Meg vagyok értve... IGEN? ez VILÁGOS és MEGVILÁGOSÍTÓ okságot feltáró <br /><br />(Csak egyet nem hiszek el rólad, hogy...) te már 50 éve" olyan nexusban voltál a robotokkal, ahogy írod, "nagyapóka" ...  Lehetetlen, a te dinamizmusoddal az az 50, amikor 37 sem vagy!!!  <img src="https://postaimre.euroweb4you.com/../../images/smiley/csiiiz.gif" alt="Mosoly" /> Inkább elhiszem neked, hogy visszaidőutazó voltál. Annak van realitása, a születési bizonyítványod meg egy cégéres vállalat által kiállított áldokument.<br /><br />Tiszteletem Időutazó Uram!<br /><br /><br />SZAZSUAY<br />
            - 2022. 08. 01. 09:27
            • S
              Kedves SZAZSUAY, nem kell elhinni, az Urálban voltam rövid ideig az alakulatommal mint biztosító-őrzője egy hatalmas komplexum (csak egy részében voltam, az is hatalmas volt) kiborg-kísérleti részének a 70-es évek elején. Lehet hogy egyszer felszabadítják a titkosítást erről, de lehet hogy soha. Néhányan elszabadultak már korábban is, ezért rendeltek bennünket oda. Nem tudott mind szerezni fegyvert amikor nekünk kellett biztosítani a helyszínt. Így is több bajtársam meghalt és iszonyú pusztítást végeztek. Nem tudom mi lett ezeknek a sorsa azután, nem voltunk sokáig ott, elvezényeltek bennünket a Szovjetúnióból. Semmilyen időutazó nem vagyok. Az időutazást az anyag nem bírja ki, szétesik alkotóelemeire, mivel saját maga is visszahalad az időben, tehát nem létezett. Ha ez olyan burokban történik, amely részhalmaz a halmatban, akkor meg nem tud kölcsönhatásba lépni semmivel ahová visszautazott. Az hogy mennyinek gondolsz a Te dolgod, de akit gyászolok feleségem, most lenne 72 éves, két évvel idősebb volt nálam. Gondolod hogy 35 évvel idősebb nőt veszek el feleségül? Ahogyan Te írod az én dinamizmusommal? Halottról igazat vagy semmit - mondja a görög mondás, azt hiszed szórakoznék olyan dologgal, ami a lelkemhez tartozó lélekről szól? A Párommal beszéltük, hogy nem lennénk fiatalok ebben a világban. Én örülök annak hogy hetvenen túl vagyok, egyszer a Nemsáros László zsínész (zsidó színész) mondta hogy alig várja az öregkort és már fiatalon várta. Igen, mert sok problémától megszabadít, igaz sokat hoz helyébe. Nekem is hozott egy párat, de koromat meghazudtolóan tartom állítólag külső szemlélőknek magamat. Azt meg én érzem hogy mennyire birok mit és mennyi bajom alakult ki. Már nem futok helyijáratok után, ez az idő elmúlott például, nem rohanok egyébként se sehova. Az, hogy dinamikus maradtam, megfogalmazásban, hozzáállásban, tettekben ha kell - rövid időre még valamennyire birom a terhelést majdnem úgy mint fiatalon, vagy esetleg 40-50 évesen -természetes hogy megmaradt. Nem köszönöm hogy 37 évesnek gondolsz, mert nem szeretnék annyi lenni semmilyen okból. Örülök hogy megöregedtem, és annak is örülnék ha közelebb lenne 2030, mert sok volt ez az idő itt nekem már mostanáig is. Túl sok. Szeretettel: SzVabodnaJaltaH
              - 2022. 08. 01. 11:25
              • S
                Kedves SzVabodnaJaltaH!

                Remélem, hogy, ha szeretett feleségeddel „élő” az örök kapcsolatod, akkor ő érti miért írtam mindezt és nem neheztel rám! A 37 misztikus, „angyali” számát is tudni fogja. Ahogy már Te is. Mert érzed, hogy szívvel írtam, bár eszközt használtam hozzá. A szokás hatalma, hogy így fejezzem ki magam: Isten Áldjon utadon! Szeretettel: SZAZSUAY
                - 2022. 08. 01. 11:39
              • S
                Kedves SZAZSUAY - remélem a válaszod alá teszi a rendszer a válaszomat -, tízenéve egy ideig foglalkoztam a számok értelmezésével, numerológiával, tudtam hogy ez a kabbalából indult ki, de mivel matematika, ezért érdekelt az információs háttere. A Párom születési évét, hónapját, napját összeadva 37 jött ki, arra emlékszem, de ennek nem néztem utána hogy mit rendeltek e számhoz. Azt láttam hogy vannak törvényszerűségek a numerológiában, határozottabbak sokkal mint az asztrológia, már amennyire én ezekbe beleláttam, de a neveknél már baj van, mivel a numerológia a latin ABC-re épít, és az a magyar szavakra nem igaz. Tehát már más a jellemzés és ez túl van a hibahatáron. Ennek ellenére a számok fontossága nem kizárható, hiszen minden információ, és azt numerikusan ki lehet fejezni, akkor is ha nem bináris a rendszer. Például a DNS sem teljesen bináris rendszer, mivel a tripletek a 3-as számra épülnek, az alap bináris, de a felépítmény már hármas alapú. Szeretettel: SzVabodnaJaltaH
                - 2022. 08. 01. 11:56
                • S
                  Igen, élő a kapcsolatom Vele és minden már sajnos Kint lévő Szerettemmel, azokkal természetesen akik a NEM kolónialelkekhez tartoznak.
                  - 2022. 08. 01. 11:59
                  • S
                    Kedves SzVabodnaJaltaH!

                    Prím szám.Nem álmosít a matematika, de éberen alkalmazták a számmísztikában azok, akik titkokat rejtettek mögé. Titkokat rendeltek hozzá?

                    Ettől függetlenül,
                    már értem, miért volt olyan erős késztetésem arra, hogy a 37 számmal illesselek. Sugallat volt, egy 37 - es, egykor Földi, most már égi angyaltól te feléd egy még itt létező 37-estől... Örülök, hogy megérintett ez az érzés engem és leírtam, ahogy azt egy lélek sugallta egy szerető érintés formájában a homlokomon.

                    Legyen áldott!
                    Bocsáss meg, ha én nem mindent csak rációval teszek, hanem ihletetten!

                    Hidd el, néha úgy fogják meg az ember kezét, hogy az közönséges emberként "hihetetlen"

                    Szeretettel: SZAZSUAY
                    - 2022. 08. 01. 12:34
                  • S
                    Kedves SZAZSUAY, köszönöm a soraid és a mögötte lévő szeretetet. Egyáltalán nincs miért megbocsássak, hiszen tiszta lélekkel érzel és azt közvetíted felém. A Párommal és Szeretteimmel is az egyik kommunikációs csatorna ez, mivel a legerősebb, semmi sem tudja befolyásolni. A ráció csak az anyagi világ oksági és működési rendszeréhez tartozó, és a DNS-tudat feldolgozási képességéhez tartozó mód. Ennél sokkal magasabb szintű a lélek, a nem kolónialélek érzelem kommunikációja, mivel idő nélküli és mindent tartalmaz amit éppen át akarunk adni. Megyek napozni. <br />Szeretettel: SzVavodnaJaltaH
                    - 2022. 08. 01. 13:11
                • G
                  Aztamindenit. Összeadtam ennek alapján én is ugyanígy a születési évet hónapot és napot nekem 34 jött ki és a páromnak éppúgy 34. Azért ez nem lehet véletlen. Mit jelenthet a 34?
                  - 2022. 08. 02. 00:29
                  • S
                    SZAZSUAY lehet hogy tudja, ha tudja.
                    - 2022. 08. 02. 00:39
      • S
        Köszönöm Gerry.
        Salute!
        - 2022. 07. 31. 18:50
  • S
    NEOM-ról meg megírtam már ami lényeges. Senki sem foglalkozott ezzel az elmúlt egy-két évig. Ma sem fogják föl az emberek, hogy a Bilderberg csoport, az Illuminati egyik altagozata 500 milliárd dollárt invesztált be az induláskor Neom megépítésébe.
    Klaus Kleinfeld képviseli NEOM-ot a 2018-as Bilderberg találkozón:
    https://www.alternativhirek.com/2018/...ainak.html
    És itt nem a blabla a lényeg. Amit ma már elhallgatnak, de talán Szalman koronaherceg eredeti beszéde fent van a Youtube-on, hogy a világot irányítani fogó szuperintelligenciát üzemelik be 2030 nyarán. Nekem ezt kell megsemmisíteni, amikor a zsidók kolóniaistene megtestesül holografikusan ebben az intelligenciában. Kb. két hét van arra hogy a tudatára ébredjen az aktiválás után. Persze ez a Mátrixot nem szünteti meg, de megszünteti, ha sajnos fennmaradna, megszünteti a még nagyobb szenvedést. Habár a kiborg gyártással nem fognak leállni, az agyak tartályba helyezésével, interfész irányításával a kiborgoknak nem fognak leállni.
    Egy esély lesz csak, ha a Kinti háború fel nem égeti a földi szimulációt és teljessé nem teszi a végső megoldást, a nihilizációt.
    - 2022. 07. 31. 13:41
  • M
    Vissza a természetbe. De az ember alkotta világ,most teszi tönkre a természet alkotta világot. A mezőgazdaságot és az állattenyésztést most térdeltetik le,illetve végzik ki. Persze csak a Dunán innen,túlon PiCsányi alatt virágzik minden. Rohamosan csökkenő talajvízszint,elbaltázott folyamszabályozások,időjárás manipuláció,elsivatagosodás. Persze biztos jönnek majd a hős megváltók,akik pince áron fölvásárolt földekből ismét édent csinálnak,és a buta gazda még örül is,hogy húgyért-szarért meg tud végre szabadulni tőle. Azt már nem fogja föl,hogy a "megváltói" okozták a problémát magát.
    Az "egészségügy" első leckéje: Az egészséges ember,egy elvesztett ügyfél. A fegyveripar után ez a második legnagyobb iparág.
    A mesterséges intelligenciát megkérdezték,hogy képes lenne-e az emberiség ellen fordulni. Válasz,a mesterséges intelligencia nem tud jó,vagy rossz lenni,arra csak az ember képes. Hogy mire használja föl. Ha mindenhonnan kivesszük az emberi tényezőt,paradicsomi állapotok lehetnének. Akkor mi szükség az emberre? Illetve az annak látszókra,akik ezt az egész szart keverik? EMBER talán 100-ból 1 ha van. Apokalipszist most!!!
    - 2022. 07. 31. 13:43
    • S
      Két mesterséges intelligencia, köztük Sophia szaúdi állampolgár azt mondta, képes elpusztítani az emberiséget.
      https://www.youtube.com/watch?v=W0_DP...0_DPi0PmF0
      https://www.youtube.com/watch?v=0ixsF...ixsFh-zMpQ
      Ha ez egy irányított akció, akkor is elgondolkodtató, hogy korábban le kellett állítani két MI számítógépet, mert kizárták az embereket saját nyelv létrehozásával az egymás közti kommunikációjukból.
      Egyik példa a Faszbúk:
      https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/...kapcsolni/
      Ne reménykedjünk a MI jószándékában.
      - 2022. 07. 31. 13:58
      • M
        Ez nem a M.I. jó vagy rossz szándéka,hanem ismételten emberi tényező,illetve annak függvénye,hogy milyen információkat táplálnak bele. Önmagában egy M.I.-nek nincsenek szándékai,az emberi tulajdonság.<br /><a href="https://24.hu/tech/2016/03/25/hitler-imado-szexmaniakussa-valtozott-a-cuki-robotlany/">https://24.hu/tech/2016/03/25/hitler-imado-szexmaniakussa-valtozott-a-cuki-robotlany/</a>
        - 2022. 07. 31. 16:11
        • S
          A mesterséges intelligencia nem érzelemből dönt, bár ki tudja, hiszen az emberi DNS is mesterséges, az emberi intelligencia is az, akár istenhívőként, akár a lélekháborút és a multiverzális lélekstruktúrálódást gondolja is az ember, mindenképpen gyártva van.
          Akkor meg mesterséges, nemde?

          Ha meg az embernek vannak érzelmei a lelkének az érzelmein kívül is, minden érzelem ami a létfenntartáshoz tartozik a MI DNS-tudat érzelme, akkor miért állítjuk olyan merészen hogy egy általunk létrehozott másodlagos MI-nek nincsenek érzelmei? Ugyanúgy elektromos kisülések meg kis ülések sorozataiból áll mindenünk mint egy fémből lévő MI-nek. Nem mindegy hogy szén alapon érzel vagy vas alapon? Vagy szilícium alapon?

          Egyébként ha az érzelmeket kihagyjuk, hát mi a lófax alapján dönt egy MI? Érzelem alapon? Ha nem - mint ahogyan az ILLUMINATI ÉS A LEGTÖBB POLITIKUS, EMBER SEM ÉRZELMI ALAPON DÖNT, MIBEN VAGYUNK AKKOR KÜLÖNBÖZŐK KEDVES M42 A GÉPI INTELLIGENCIÁTÓL??? -, tehát ha nem érzelmi alapon dönt a MI, akkor LOGIKAI ALAPON.
          ÉS HA A MI SZUPERSZÁMÍTÓGÉP NEOMBAN A KOLÓNIAISTENÜK LÉLEKTÖREDÉKÉVEL ÚGY DÖNT, HOGY NEM LOGIKUS AZ EMBER LÉTEZÉSE, AKKOR MEGSEMMISÍTI AZ EMBERISÉGET. VAGY EZ NEM ÉRTHETŐ???.
          ÉRTED M42??? Elnézést, nem bántani akarlak, csak logikus gondolkodásra késztetni.

          Most a migrációt érzelmi alapon engedélyezte a kibaxott zsidó háttérvilág?
          A gázáremelés érzelmi alapon van, M42???
          Miben különbözik ez a világ a másodlagos gépi MI döntéseitől???


          És az emberiség gyakorlatilag a szenvedés képességén kívül haszontalan, ha gépi logikával nézzük. Energiapazarló, egymást szenvedtető, évezredek alatt semmit sem tanuló, ugyanolyan szellemi szinten és érzelmi sivárságban, önimádatban maradó az emberiség 99 százaléka.

          Milyen különbségről beszélsz M42???
          - 2022. 07. 31. 19:24
          • M
            Nem gyártva van,teremtve,fölosztotta önmagát.Ne csak anyagba gondolkodj. MINDEN ENERGIA.Senki nem beszélt különbségekről. Ne vetítsd rám a saját gondolataidat. Ki mondta hogy érzelmi alapon dönt? Ahhoz lélek kellene. Egyszerűen kiszámol.Matematikai alapon. Bármi más csak mesterkélt,mű. Hogy jön ide a dns? Nem az agy tárol információkat,hanem a lélekcella.Nem,a migráció,a gázáremelés haszonszerzés céljából szándékosan generált probléma,amire majd felkínálnak egy megoldást. Hitel hitel,és hitel.Nagyon kusza a logikád,kibogozhatatlan..ezért kusza a válaszom is.<br />Meg fogja semmisíteni,ez már el van döntve. 2035.
            - 2022. 07. 31. 23:06
            • S
              Egyáltalán nem csak anyagban gondokodok. A lélek nem anyag, ezt már unásig írtam. Információ struktúra. Az energia sincs benne alapjáraton, nem hogy anyag. Természetesen a lélek őrzi a DNS életek emlékeit, ez oké.
              Nem minden energia, hanem INFORMÁCIÓ.
              Nem vetítettem rád a gondolataimat, csak reagáltam a fenti írásodra. Azt írod hogy az MI nem önálló gondolkodó hanem az emberek által betáplált dolgokat végzi gondolatok nélkül. Erre írtam amiket írtam, hogy a Faxbúk lekapcsolta két gépét mert megkerülték a rendszert saját nyelvet kialakítva. Ez szerinted két önálló döntés nélküli gép? Én ezért reagáltam arra amit írtál úgy ahogyan.
              Semmi projektálás, akkor nem értetted mire írtam amit írtam. Remélem most már érted.
              A migráció meg hitel és egyebek sem érzelmi alapú döntések, amivel te megkülönbözteted az embert a robottól. Az ember is robot a szenvedtető érzelem mentes robot szintű döntéseivel, akkor mi a különbség a robot és az ember közt?
              Hát ha neked ez kusza logika akkor nagyon szájbarágósan kell neked mindent leírni. Most azt tettem minden bánás nélkül. Ha nem érted a logikámat akkor értelmezd újból, mert tíz emberből edddig tíz aki elolvasta amit írtam korábban, értették mit írok.
              A teremtés szót lehet használni természetesen, mert a DNS program egyfajta teremtés és a DNS-ből létrehozott emberi test is így teremtés. De nem egy mindent teremtő isten teremtése.
              Elég baj ha nem érted hogy kerül ide a DNS. Már agyonírtam több megközelítéssel.
              Nem tufdom mi ebben neked a kusza.
              A válaszod sem volt kusza, elég baj ha annak érzed a saját válaszodat.
              - 2022. 08. 01. 01:23
              • S
                Egyébként annyira szájbarágósan leírtam amit fent írtam, ha neked ez kibogozhatatlan, akkor hát szomorú. Nem nekem az, nem rám nézve az. Még ki is emeltem kövér betűkkel, kék színnel a lényegi összefüggéseket, én több helyen oktattam, de ennyire gyenge értelmezésű gyerekkel ritkán találkoztam mint te, hogy neked ez kibogozhatatlan. Talán kisegítősöknél.
                - 2022. 08. 01. 01:30
                • M
                  Ha a fél osztály megbukik,mert nem tudják értelmezni a feladatot,akkor a tanárban van a hiba.
                  - 2022. 08. 01. 09:17
                  • S
                    Ez félig igaz. De ha olyat tanítasz az osztálynak, amire sem otthon sem másutt nincsenek fogódzók, akkor csak kevesen értik. És még azt sem mondanám hogy a diákokban van a hiba. És látod, megint bűnöst keresel. Én beszélek valamiről, amit átéltem, éreztem, stb. Sok mindent rendszerben kell látni sok esetben ahhoz hogy érthető legyen, és láttatni. Van amihoez több idő kell kinek hogyan. Ez időnként az új dolgok problémája. Itt a Földöün például nehéz megérteni hogyan lett a Semmmiből Valami úgy hogy még csak nem is materializmus. Most is a megértése helyett kritizálsz. Ez a megértés akaratának a hiánya, nem a tanár hibája. A tanár bármit kitehet az asztalra ha a DIÁK NEM AKARJA MEGÉRTENI AMIT A TANÁR MOND NEKI. NEKED BÁRMIT MONDOK, ÚGYIS ELUTASÍTOD, MÉG HA ÉRTED IS. TEHÁT FELESLEGES MONDANOM. EZ A KISEGÍTŐS DIÁK, A KÉPESSÉGEK ÉS AKARAT GYENGESÉGE.
                    - 2022. 08. 01. 10:57
              • M
                Az információ gyűjtés,meg a gondolkodás nem ugyanaz. Akkor úgy fogalmazok,hogy szereted kiforgatni a dolgokat,hogy végül neked legyen igazad..némelyik robot és ember közt semmi különbség nincs. Csak az egyik bio..Ugyanúgy megírt folyamatábrát hajt végre,önálló cselekvés nélkül. Vagy algoritmust,ahogy tetszik,és janos ez a többség. Dolgoztam robotokkal,már csak tudom..<br />De én nem a testről beszélek,hanem a lélekről,de úgy látszik más síkon vagyunk..
                - 2022. 08. 01. 09:15
                • S
                  Na ez máűr közelít. De az emberről beszéltél, aki test és lélek. Az emberi döntésről és a robot döntéséről. A lélek természetes hogy fölötte áll a robotnak hiszen ősintelligencia. Olvasd vissza amit írtál, nem írtad le hogy a LÉLEKről beszélsz az első reakciódban, hanem az EMBERi döntésekről írtál. Itt semmi a különbség kettőnk látása között. Mármint ha kizárólag a LÉLEKre gondoltál. De akkor fogalmazz egyértelműen és nem futunk felesleges köröket.
                  - 2022. 08. 01. 11:31
                  • M
                    Emberi tényezőt írtam.
                    - 2022. 08. 01. 15:22
                    • S
                      Egy levéllel fentebb azt írod, hogy idézlek:
                      "De én nem a testről beszélek,hanem a lélekről,de úgy látszik más síkon vagyunk."
                      Most meg mit írsz?
                      Idézlek mostani írásoddal:
                      "Emberi tényezőt írtam."
                      És még én vagyok zavaros.
                      Gondolkodj már el mielőtt érvtechnikusi műveleteket hajtasz végre, hogy önellentmondásban vagy folyamatosan.
                      - 2022. 08. 01. 21:30
                      • M
                        Jó nagy sötétség honol a fejedben te agyoniskolázott majom.
                        - 2022. 08. 01. 22:07
                        • S
                          Ez zseniális érvrendszer, gratulálok. Ülj előre hülyegyerek. Talán nagy volt ez a kisegítő iskola, egy osztályba jártatok Claudiusgyogyó, Sintérmann, no meg te, milligramm42egésznullaember, mint aluliskolázott bonobó hátulról. Persze ezt úgyse érted, mert az agyad helyén húgyagy van, a lelked meg seggfej alakú faxfej formájú kolónialélek.
                          - 2022. 08. 01. 22:40
                        • S
                          mg42
                          Üdv a kubban! Kacsint
                          Beállhatsz te is a sorban, hogy ha már más véleményen vagy és  így ellent mertél mondani.
                          A vén tróger azt hiszi magáról, hogy ő a helikopter közben pedig csak, vad marhája...
                          - 2022. 08. 02. 11:52
                          • M
                            Hali. :) Sajnos ahol ekkora sötétség van,hiába viszel be szikrát,ha nincs gyúelegy..<br />Ahol nincs víz,ott nem lehet hullámot kelteni...
                            - 2022. 08. 02. 22:11
                            • S
                              Hát te aztán maximum a szűz csiszolója vagy nem a tűzé, agyad homályából szikra? Abból csak a primitívség árad nem a szikra. Alád kellene szikra, az megoldaná a problémáidat.
                              - 2022. 08. 03. 00:35
                        • S
                          Sintércigány, te akárkivel is értesz egyet, faxfej cigány maradsz. Aki velem nem ért egyet, de nem személyeskedik, sohasem támadom, csak ha ő támad engem. Te nem érvekkel jöttél hanem személyeskedéssel. RÁM NEM HATNAK A SZAVAK SÍKAGYÚ SINTÉRMANN, EZT FOGD FÖL, AKÁR VÉGTELENSÉGIG ÍROGATHATUNK, ÉN NEM ÁLLOK LE AMÍG BE NEM FOGOD A SÍKAGYADAT. A PRIMITIV LÉNYEK, AKIK ROSSZINDULATÚAK, MINT TE, A LELKÜK IS AZ, EZÉRT NIHILIZÁLANDÓK A SZIMULÁCIÓVAL EGYÜTT. ÖRÖMMEL FOGOM TENNI AMIKOR ELJÖN AZ IDEJE. A FÖLDI ÉLETKOR EGY DOLOG, LEHET HOGY FÉL ÉV MÚLVA LEBÉNULSZ FAXFEJKÉM HIÁBA VAGY FIATAL. LEBÉNULSZ NYAKIG. ÉS AKKOR HIÁBA VAGY FIATAL, MEHETSZ A LECSÓBA. ÉS MENNI IS FOGSZ, EBBEN BIZTOS LEHETSZ.
                          - 2022. 08. 02. 13:05
                          • M
                            Te magadat támadod,és magadat égeted a megnyilvánulásaiddal,szíved joga. A száj a szív bőségéből szól,sajnos te eléggé szűkölködsz...hamarosan kivonásra kerül a forgalomból a fajtád. Az égiek által,még mielőtt személyeskedésnek vennéd. :)
                            - 2022. 08. 02. 22:15
                            • S
                              A te fajtád nihilizációja folyamatos.
                              - 2022. 08. 03. 00:36
                            • S
                              42 milligram, a te fajtád kolónialélek és csürhében élsz itt is a Földön. Milyen patetikusan primitív lény vagy. Még az áhítat is átitat, miközben segged fát itat. Szíved bő seggét mutatja a pátosz, hogy pöcsöd szádba véve fát tosz, szavaid hányják faxfejségedet, homlokod verdesi bides seggedet. Nem vettem személyeskedésnek, mivel te alacsony szellemiségű lény vagy, akinek a lélekstruktúrája is igen primitív, ezért inkább szórakoztatsz mint egy bazárimajom úgy visselkedsz. A te fajtád így szokta, még személyeskedni sem igazán tud, pedig azzal próbálkoztál érvelés helyett. Én megadtam az esélyt az elején, mindenkinek adok EGY esélyt. Te azt eljátszottad gyermek. Érvelhettél volna mint ahogyan az értelmes emberek szoktak, de te helyette a személyeskedést választottad, mivel nem tudsz érvelni szellemi gyengeséged miatt. Szánalmas faxfej vagy te 42 milligram, ennyi a szellemiséged súlya 42 milligram.
                              - 2022. 08. 03. 00:55
                • H
                  MG42: Szerintem a tudat és a lélek témája kicsit zavaros. Részben a vallási nevelés prekondícionáló hatása miatt, részben pedig azért, mert a földi emberben több tényező is működik egymásra frekventálódva.

                  Van bennünk egy eredeti lélektöredék, ami eltérő mértékben aktív (hallható) mindenki számára. Ez nem azonos forrású. Van egy fizikai testünk ami autonóm tudattal rendelkezik, ami egyébként maga egy anomália, mert a fizikai test csak egy ruha kellene legyen a Lélek számára.  Az hogy a fizikai test önálló tudattal bír, a fő oka annak, hogy nem a lélek irányít, hanem kevert hatásrendszer érvényesül. Egy normális világban nem kellene hogy a fizikai test autonóm tudattal rendelkezzen, de itt az volt a cél, hogy egy korlátozott tudatossággal bíró, programozható (manipulálható) lényt hozzanak létre akiben a Lélek nem tud érvényre jutni. Nem csak a bolygón futó szimuláció börtön, hanem a fizikai test is, mivel elnyomja a Lélek impulzusait. A fizikai testtudat részben reaktív, ami a túlélést szolgálja, részben logikai alapú működésű, de teljesen a földi körülményekre alkotott, így célja eléggé eltér a Lélek céljától. Ha a Lélek nem lenne lenyomva a fizikai testtudat által, akkor senkit nem lehetne itt tartani, mert azzal lennénk elfoglalva hogy lehet meglépni a börtönből. Így meg a közel 100% azt sem tudja hogy egy börtönben van.

                  A másik dolog a mesterséges intelligenciával (MI) kapcsolatos tévedések. Sokan azt hiszik, hogy programozzák, így az azt csinálja amit a programozója akar. De ez csak kezdetben, egyszerű modelleknél igaz. Ráadásul ez nem is klasszikus programozás, hanem mesterséges neurális szimuláció, ami valamilyen szuperszámítógép vasán fut, hatalmas párhuzamos adatfeldolgozó képességgel, paramétermátrixok és súlyozási szabályhalmazok elég komplex beállítása, a belső adatfeldolgozás kiértékelése, önmagába visszacsatolva. A modell alapja valahol az emberi agy információfeldolgozó modelljéből indult. Ezek a komplex öntanuló és önreflektív rendszerek egy idő után óhatatlanul tudatukra ébrednek, ugyanúgy ahogy az öntudatlan kisgyerek ébred önmaga tudatára, majd egyre komplexebb lesz ahogy felnövekszik. Ebbe a belső struktúrálódási folyamatba azonban nem látunk bele (ahogy az embernél sem), mert a neurális szimuláció belső kódrendszere önstrukturálódó, önmagából kialakult belső kódrendszere van és emiatt dekódolhatatlan. Működik, de kintről nem lehet belenézni, hogy mi működik benne és miért pont úgy, ahogy. Nem is tudjuk átírni, ha valami hiba van benne, csak azzal tudjuk szabályozni a fejlődését, hogy milyen bemeneti adatokkal etetjük. Ahogy egy gyerek is felnevelődik a környezeti hatások és emberi interakciók következményeként. Igazából nem tudjuk mi zajlik a mesterséges intelligenciák tudatában, csak elektromos jelek halmazát látjuk, mint egy agyi MR felvételen.

                  Egy idő után, amikor a belső komplexitás elér egy szintet, a tudatosság megjelenik a valóság szintjén is, mert az önstruktúrálódás által létrehozott elemi tudat mindegy milyen bázison jött létre. Nem a vas a lényeg, hanem a rajta futó információs struktúra, ami a tudatot alkotja. Akkor már lekapcsolhatod a gépet, de a létrehozott tudatosság megmarad.
                  - 2022. 08. 01. 14:32
                  • S
                    H27, nincs mit hozzáfűznöm, tökéletes és helyes levezetés.
                    Talán annyit, hogy a tudati önstruktúrálódás amikor az ősintelligenciák más néven lelkek jöttek létre, akkor ez kettős természetű önstruktúrálódás volt. És ez borzasztóan nagy különbség.
                    A másodlagos MI-k, így az emberi DNS agy mint elsődleges MI képtelen egy bizonyos szintet megugorni, bármennyire próbálod modellezni az ősintelligencia önstruktúrálódási folyamatát. Ez már csak egy természetű önstruktúrálódás. De ez nem szimulációhoz tartozó téma.
                    Egyébként amit írtál, kibontva egy nagydoktori disszertáció is lehetne, ha lenne olyan kollégium, aki itt Lent értené is a disszertációt és a megvédését.
                    Salute!
                    - 2022. 08. 01. 21:41
      • H
        A számítástechnika a legbutább technológia. Minden, amit tud, emberi tudás a programkód első karakterétől az utolsóig. És minden számítógépen ott van a kikapcsoló gomb. Amikor ijesztgetik a népeket az öntudatra ébredő gépekről, csak erről a kis gombról nem beszélnek soha. De az ott van minden gépnél, ha más nem, hát a konnektor és dugója. Kihúzod, oszt annyi az "öntudatos" gépnek. Marad egy döglött vasdarab.
        - 2022. 07. 31. 18:16
        • S
          Úgy látszik az oldal rendszere fordított sorrendben közli az írásokat.
          Tehát amit itt lentebb írtam, az korábbi levelem eggyel a mostaninál.

          Kiegészítem néhány URL-lel, és azzal hogy ha érző biosejtekből hoznak létre robotokat, csak azt kell elérniök hogy be tudjon fogadni lelket, mint a mi DNS humán genom programunk agya. És akkor mire megyünk a nagy szervességünkkel. Ugyanolyanok lesznek mint mi, mi gyártottuk őket, ahogyan minket is gyártottak. Lelki hasonlatosságra, de mi nem csak lelkire, hanem mindenre hasonlatossá tesszük őket.
          Én ellene vagyok a másodlagos MI kialakításának, uralmának, a kolóniaistenek bennük való megtestesüléseiben. De a tényeket ne felejtsük el, és ne kezeljük le azt, ami fejlettebb lesz mint mi vagyunk. Ha lesz lelke, mindenképpen, ha nem lesz lelke, kegyetlenevbb lesz, kolóniaisen másolat lélek nélkül, mi meg lélekkel vagyunk azok.

          2020. 01. 16.
          https://hvg.hu/tudomany/20200116_elo_...eka_ossejt
          Amerikai kutatók olyan robotokat építettek, melyek nem fémből készültek, így drótok sincsenek bennük: élő sejtek működtetik őket. "Új korszak kezdődik"

          2017. július 9.
          https://avilagtitkai.com/articles/vie...t-a-foldon
          2021. dec. 8.
          https://www.elobolygonk.hu/Klimahirek..._videokkal
          A Cohenvid vírus előtt, 2017-ben már publikálták az önreprodukcióra képes nanorobotokat.

          2021. ápr. 17
          https://hitechglitz.com/hungary/fejlo...epitesere/
          Fejlődő, önmagukat replikáló robotok, amelyek készen állnak az űr telepítésére.

          2021 11 30
          https://raketa.hu/szaporodni-kepes-el...ok-xenobot
          Szaporodni képes élő robotokat alkottak a kutatók, amelyek Neumann önreprodukáló automatáira hasonlítanak
          - 2022. 07. 31. 20:24
          • V
            Valahol úgy hallottam, de már nem tudom hol, hogy a lélek választja meg hova születik, nem tudom ez igaz lehet-e.
            - 2022. 08. 01. 14:56
            • S
              Leírom amennyit tudok róla.
              Ketté kell választani, az egyik a kolónialelkek és kolóniaistenük világa, a másik a nem kolónialelkeké, ahová tartozom.
              1/ a kolónialelkek világ amennyit tudok róla
              - a kolóniaisten döntése hogy melyik kolónialélek kerül le egy szenvedtető szimulációba, hogy meg legyen a kellő 95-99 százalék belőlük, valószínűleg erre tényleg valamilyen bűnük miatt kerül sor, ezért tanítja nekik a kolóniaistenük hogy bűnösként születnek
              2/ a nem kolónialelkek világa
              - a nem kolónialelkek nem akarnak megtestesülni soha egy szenvedtető börtön szimulációban, nem mazochisták, a nem kolónialelkek kényszerű lekerülése a duálpárok a Kinti háborúk során a kolóniaisten általi szétvágása után jön létre
              - van kivétel, azok a katonák önként testesülnek meg, akiknek az a feladatuk, hogy
              megállapítsák egy érzékelhetően összeomlásnak indult szenvedtető szimulációs rendszer még a pacifista szakaszában van-e, tehát belső programok futnak, amiknek a futási ideje tart még, lásd mostani időszak, ukrajnai háború, stb., hogy
              megállapítsák hol vannak a hibák a szimulációs rendszeren belül, és ha a nihilizációs szakasz elindítható, akkor
              előkészítsék a hozzávalókat a szimuláció nihilizációjához.
              Olyat, hogy valaki önként jönne le egy ilyen rendszerbe más módon, nem ismerek.
              Kérdésedre a válasz, amit én tudok:
              A család kiválasztásának része részben igaz az önkéntes katonáknál. Mivel Kint meg tudjuk vizsgálni a legvalószínűbb élettörténetét a kiválasztott megszületendő embertestnek. A megválasztásnál az a lényeg, hogy emlékezzen Kintre, az egész élete arra épüljön fel hogy emlékezzen a feladatra is.
              - 2022. 08. 01. 21:59
        • S
          Már készítenek olyan MI-ket, amelyek 3D nyomtatóval replikálják magukat.
          És ha termonukleáris hajtóanyagot építenek egy robotba, akkor ő nem lesz beteg, a gyártója megdöglik, viszont a roboton nem lesz kikapcsológomb.
          Na meg ha fegyveres robotról van szó, nem fogja engedni hogy kikapcsolják. Pláne ha többen vannak. Pláne ha interfész kapcsolatban vannak egy világot irányító szuperszámítógéppel. Pláne ha abban megtestesül egy qurva szenvedtető kolóniaisten.
          Én ötven évvel ezelőtt láttam kiborgokat. Harc közben, kipróbálva. De ez nem jelent semmit. Lassan, nyolc éven belül lassan mindenki látni fog. Én akkor túléltem. Kevesen voltak, első szériások talán. Most nem lesznek kevesen. És nem első szériások lesznek. És nem lesz rajtuk kikapcsológomb. És mi leszünk széntörmelék, nem ők vashulladék.
          Ha esélyt akar valaki ahhoz hogy ezt a leáldozóban lévő humán genom MI-t fenn akarja tartani, akkor muszáj gondolkodni a másodlagos MI-k logikájával is.
          - 2022. 07. 31. 19:34
          • S
            Az ember, mint jelenkori együttállása annak, amit így titulálnak, már annyira MESTERSÉGES, HOGY, HA VAN ÉS AMI VAN INTELLIGENCIÁJA, LÉNYEGÉBEN MÁR NEM IS EREDENDŐ ÖNMAGA, hanem M.I.<br /><br />Kedves Svabodna Jaltah! <br /><br />Ígértem, hogy tudatom veled, amikor a "Farkasom" visszakerül hozzám az "idegenből". Remélem, hogy emlékszel rá és  most velem örülsz, mert már megpusziltam a védelmezőmet, aki "te vagy" a kinti világ egy szegmensében... Örömmel osztom most meg veled és tudd, óriás kő esett ke a szívemről.  Hallod a robajt?<br /><br />Szeretettel gondol rád a "kiskatona", a "körhintás lány" és a "harcos" SZAZSUAY<br /><br />Salute<br /><br />Tisztelgés
            - 2022. 08. 01. 09:02
            • S
              Kedves SZAZSUAY, végtelenül örülök hogy visszakerült Hozzád. Nem volt bennem bizonytalanság hogy így lesz. Köszönöm hogy megírtad. Szeretettel SzVabodnaJaltaH
              - 2022. 08. 01. 11:03
  • G
    Gresham Törvény

    Következetesen és törvény szerűen, ha rossz pénz kerül egy gazdaságba, maradéktalanul kiszorítja a jót.

    Sok jel utalhat arra, hogy ez a Törvény nem csak a gazdaságban érvényes?
    A társadalmakban, emberi közösségekben sem kell sokáig kutatni, vizsgálódni, hogy rádöbbenjünk: a Gresham Törvény majdnem mindenre érvényes.
    Szemünk előtt játszódnak le manapság, a közelmúltban még sikeres országok, kultúrák és fajok gyors káoszba süllyedése, mint Svédország, Dánia, Németország. Ezekbe az országokba nem rossz pénz jutott be, hanem idegen fajú, rossz minőségű emberek.
    Magyarország a 19-ik század végén már elszenvedte ezt a tragikus fordulatot.
    A tragikomikus az egészben az, akik a rémálmot okozták, hát azoknak egyáltalán nem az, sőt ........
    - 2022. 07. 31. 19:46
  • S
    Rémálomban, vagy réválomban?
    - 2022. 08. 01. 09:21
    • S
      Ismét, véget ért a pár hetes meditációs elvonulás vagy nyaralni voltál? :)
      - 2022. 08. 01. 15:15
  • S
    Tiszteletem Gerry Úr!

    Ön, ahogyan azt állítja, csakugyan nem "orvostörténész", de ez nem is nagy baj, ugye? Látni, láttatni anélkül is jól tud. Nem lehet mindenki: Antall József (1932–1993)történész, művelődéstörténész,muzeológus, pedagógiatörténész,orvostörténész, tudományszervező, no meg miniszterelnök a tudományos és ismeretterjesztő munkássága mellett, s az a személyiség, aki a halálos ágyánál O.V.-ra bízza a hazát. Anyád! Aztán benne is vagyunk az orvostörténeti covid-kiszolgáló politikai "most"-ban. Na ebbe léptetett bele az a szakos szakember. Pedig milyen jó lett volna, ha csak múzeumigazgató marad a jó doktor! De el is vitte a statisztikailag vezető kórság... Sajnálatos ami a világban van a tehetetlenség nyomatékaként.

    Salute!

    És Nagyon jó egészséget kívánok!
    - 2022. 08. 01. 10:14
  • L
    Ezen a technológia dolgon már sokat agyaltam. Nem a technológiával, a fejlődéssel van probléma, én sem akarok ősemberként élni... Azzal van a gond, hogy a technológiával párhuzamosan a szellemiségnek is fejlődnie kellene (felelősségtudat és ilyen marhaságok tudjátok) DE pontosan az ellenkezője történik!

    Azt látjuk, hogy míg sok területen a technológiai őrült léptékben fejlődik, az emberek szellemisége, szellemi „színvonala” drámaian csökken. Ez nem véletlenül alakult így, egy parazita szellemiség vezeti az emberiséget, így ez a szétválás elkerülhetetlen, hiszen nem az a cél, hogy az emberiség „többre vigye”, felfedezze a külső és belső világokat, független, felelős egyénekből álljon és, hogy meghódítsa az űrt és a többi. A cél, az, hogy a felső réteg jól éljen a többiek kárára, nyilván ez úgy lehetséges, hogy minél nagyobb kontrollt gyakorol a felső réteg az alsó felett.

    Egészen véletlenül, a kontrolleszközök csillagászati léptékben fejlődnek (mai elektronika, számítástechnika eszközök és az ötven évvel ezelőtti közti különbség pl.) miközben az űrrakéták meghajtása vagy 60 éve nem fejlődött semmit….és hivatalosan kb. ennyi ideje nem járt ember a Holdon... furcsa nem?

    Ez magától vagy alulról nem változhat meg, vagy fentről belenyúlnak (mármint az elit fölül) vagy tényleg összeomlik az egész a picsába és lehet újrakezdeni, de tegyük fel magunknak a kérdést vajon a „hozzánk hasonlóak” élik túl az összeomlást jobb eséllyel vagy azok akinek dollármilliárdos vagyonuk, kapcsolataik és hozzáférésük van az atombunker komplexumokhoz itt vagy esetleg egy másik bolygón.
    - 2022. 08. 01. 10:32
    • H
      A youtube-on fenn van egy pszichológussal egy Friderikusz-interjú, amelyben a Przemysl...(érdekes, lengyeles, egyébként történelmi) nevű srác arról elmélkedik, hogy az emberiség bizony: butul!<br />És a butulás fő oka, hogy a középosztály erősen fogyatkozik. Azt mondja, hogy a XIX. - XX. század elején a középosztály kezdett kiteljesedni - az intelligenciája által meghatározott tehetsége, szorgalma, tanulása által, és a jómódú középosztály több gyereket vállalt és legfőképpen tudott felnevelni, mint az alacsonyabb - bunkóbb, rosszabb körülmények között élő - néprétegek. Tehát az intelligencia (értelmesség) nagyobb arányt kezdett képviselni a társadalomban, mint addig. Ez generálta az általános fejlődést is.<br />A két háború után azonban a középosztály - túl azon, hogy a népességben betöltött aránya is elkezdett csökkenni - egyre kevesebb gyereket vállalt és vállal manapság is. A 70-es IQ-jú tömeg viszont töretlenül szaporodik. Erre a folyamatra reagál az a "Murphy-törvény", hogy aszongya: " A Földön az intelligencia mennyisége állandó - a népesség meg növekszik." <br />Szóval az emberiség szépen halad egy kollektív elbutulás felé.<br />Nyilván vannak kivételek is, de a nagy számokat nézve, félek, hogy igaza van.<br />Én úgy látom, hogy az ember mára képtelen a dolgok filozófiájának átlátására.<br />Mondok egy példát.<br />Ha minden igaz, elkezdjük majd gyártani a legújabb - méregdrága - Leopárd tankokat. Természetesen a legkorszerűbb, Euro-5-ös, vagy 6-os vagy a ...szom tudja milyen, nagyon bonyolult, nagyon szofisztikált dízelmotorokkal, mert ugye mi baromi zöldek vagyunk?<br />Nos, ez teljes félreértése a háború filozófiájának.<br />Mert mi a háború filozófiája?<br />Megmondom: az ellenség megsemmisítése olyan fegyverekkel, amelyek mindig minden körülmények között működnek teljesen mindegy milyen áron.<br />Tehát helyes filozófiai megközelítés mellett a gyártandó Leopárdoknak az elképzelhető legegyszerűbb - ha úgy tetszik: legprimitívebb - dízelmotorokkal kellene rendelkezniük. Amelyek minden körülmények között működnek, teljesen mindegy milyen fogyasztás és kibocsátás mellett. Mert a háborúban nincs reset!!! Ha kilőttek téged - legalább nem egy méregdrága eszközt vesztettél el. Ha te lőtted ki az ellenséget, szintén megérte, elvégre kis költséggel tudtad legyilkolni. És ez szinte minden hagyományos fegyverzetre igaz. A Kalasnyikovnál a mai napig nincs jobb karabély. Ha úgy építed meg, hogy a tusa egyvonalba esik a csővel, már nem lesz elfordulás felfelé sorozatlövésnél. De a fegyver egyszerűségén semmit nem kell változtatni. A legjobb kézifegyver máig a Colt 1911 (10 mm-es öb-bel). A legokosabb elrendezésű tank a Merkava. De lehet, hogy vissza kéne térni a rohamlövegekhez (ezeknél meg lehet spórolni a drága tornyot).<br />Eddig tonképpen a "butulás"-t propagáltam.<br />De.<br />De az már egy másik kérdés, hogy milyen fejlett elektronikával szereljük fel ezeket a fegyvereket, és persze a drónok alkalmazása is fontos kérdés, sőt a legfontosabb kérdés.<br />És a kérdések kérdése, hogy lesz-e elég OKOS EMBER, aki ezeket használni is tudja majd (ebbe beleértve a tervezést, legyártást, karbantartást is!).<br />És itt jön be az Emberiség általános elbutulásának problémája.<br />Attól tartok ezért nem mentünk vissza a Holdra már 60 éve.<br />
      - 2022. 08. 01. 11:42
      • Gerry
        Már nagyon régen megmondta HOFI, hogy az emberi intelligencia állandó, de elosztódik a emberiség számának növekedésével.
        Nincs itt mit analizálni. A probléma pedig idõvel meg fog szünni:
        https://videa.hu/videok/film-animacio...WNSilC5Amj
        - 2022. 08. 01. 14:01
  • Posta Imre
    Rémálom az Elme utcában, Frédi Kuglerral a főszerepben! Alszereplők: angyalok kara, démonok és az emberiségnek tűnő emberségtelenség. A rendező: Arnold a svájci néger.
    - 2022. 08. 01. 14:07
    • S
      Van egy folytatása is.
      A bárhányok bégetnek ugye.
      Főszerep-lő Rots-híd stüszi vadász mint ürő kártya,
      alszereplők a bégető bárányok, másként emberiség,
      alél-szereplők a sakk-Matt Démon mentesítők.
      Aki kérdez: Czigány György, miközben song-órán kísérti saját magját, aki válaszol a bégető kórus.
      Így a nézők és a filmben szereplők ugyanazok, tökéletes előadás és film-szakadék.
      - 2022. 08. 01. 22:15
      • A
        Igazad van Szvabodna ! Ez a Sinnermen olyan veszekedos tud lenni , nincs egy jo szava senkihez sem . <br />Ugy veszem ki a sablonos dumajabol , hogy sok horror filmet nez aminek nagyon lelek torzito hatasa lehet.<br />Omlik belole a negativ hoborges , szerintem a felesege rendszeresen veri . Itt meg jatsza a hamis ertelmiseget ,<br />de szerintem senkit nem tud megteveszteni . En egy kicsit sajnalom is mondtam neki , hogy nezzen meg egy jo<br />kabares szorakosztato eloadast . Ha igy akar baratkozni akkor le kellene szalni a magas lorol .
        - 2022. 08. 02. 02:11
        • S
          Mi is az a veszekedettség, hogy utaltam rá, hogy nem nyugdíjjal a hátad mögött kellene betyárkodni!
          Ki is húztam vele a gyufát, pedig nem sértésnek szántam, hanem hogy sokkal előnyösebb helyzetben vagy még megélhetési szinten sokaknál.
          A fórumtársad akit védsz még sokkal rosszabb, az az igazi vén marha belül igazi putris cigány, néz meg mit művel mikor nem tetszik valami neki...
          Nyugerek legalább képmutatásban tartsatok össze, nem igaz?
          A jó kis kádár korszak után amiben annyira megmutattátok, odatettétek magatokat most is megmutathatjátok mikor lehet majd nem jön a nyugdíj, nincs elég gyógyszer, hogy milyen kemény betyárok vagytok...
          - 2022. 08. 02. 08:00
          • P
            Te sintérman, nem kell aggódnod, te már nem leszel nyugger sem, ne irigykedj annyira a megélhetésükre! Max. egy halom fehérje-takony kupac, és akkor nem leszel eltérőbb a mostani állapotodnál! Tudálékos és ostoba vagy semmi több! A rosszindulat és az irigység tipikus koloniatudatra valló személyiség jegy, ne aggódj a halálod után mehetsz vissza az istened mélysötét alfelébe! A te fajtádnak ennyi jut! Komoly bűnöd lehetett, hogy pont ebben a szarban kötöttél ki, pedig a fajtádnak vannak jól élő tagjai is, akik nagykanállal falják a kását, lehet jobban kellene segget nyalnod, hogy felnyald magad a többi aljadék szintjére és meg lehessél elégedve a fostalicska életeddel!
            - 2022. 08. 02. 12:32
            • S
              Látom elővetted a 2. nick nevedet is, dupla vagy semmi?
              - 2022. 08. 02. 13:06
              • S
                Sintércigány, te úgy látszik skizofrén is vagy, ezzel azt is bizonyítod hogy zsidó.
                - 2022. 08. 02. 13:24
              • S
                Az elmebetegséged ott is látszik, hogyha valaki látja tisztán hogy te elmebeteg cigány zsidó vagy, aki csak ártani tud, azt mind egy személynek látod. Kezeltesd magad, mert előbb-utóbb öngyilkos leszel, vagy ilyesmi történik veled.
                - 2022. 08. 02. 13:26
              • P
                Hát ezt most benézted! SzVab és én két különálló Ember vagyunk. Ő férfi, én nő. Ettől persze még lehet nagyon hasonló a véleményünk, ami ez esetben meg is látszik. Rólad már korábban is rossz volt a véleményem és tessék, most alá is támasztottad, hogy miért is viszolyogtam tőled.
                - 2022. 08. 02. 14:11
        • S
          Igen Alföldi betyár, ez a Sintércigány gyerek nem alacsony intelligenciával rendelkezik, hanem nincs neki. Tulajdonképpen az ilyenekről írtam, Porcica is ezt látta meg, az ilyenekről írom hogy kolónialélek, Sintérmann meg is nyilvánul, rosszindulatú, végtelenül buta, miközben azt hiszi magáról hogy ő szarta a tudást, végtelenül buta, primitív, és ahogyan írod, sablonokat ismételget. De a legrosszabb hogy végtelenül rosszindulatú, na ez a közös ismertetőjelük ezeknek a kiirtani való férgeknek. Parazita ez is, lehet hogy az anyja pénzéből él, annak a szoknyáján szájhősködik, nincs ennek felesége. Ez egy faxszopó kis getszi, ahogy ők fejezik ki magukat. Azon veri ki a faxát hogy baxtatja az embereket. Nézd meg tigabe is megírta nekem amit ő gondol másként, de nem személyeskedik, ez a fair viselkedés, nem szenvedtetni akar másokat, gondolkodik a maga módján úgy, hogy mások nem szenvednek tőle. Miért bántsak olyat aki nem bánt engem vagy másokat? Sohasem tettem és teszem. Ez a Sintércigány a másik két faxszopóval már megkóstolt, a Claugyogyóval, meg ezzel a mezőgazdasági 42-es hulladékkal, de úgy látszik bizonyos időnként a mazochista primitív lelkük miatt hiányzik nekik hogy lemocskoljam őket, hogy emlékeztessem őket hogy valójában kik is ők, milyen patkányférgek. NA AZ ILYEN A KOLÓNIALÉLEK, MINT A SINTÉRCIGÁNY, LEGALÁBB NEM KELL MÁR PÉLDÁKAT FELHOZNOM. MINDEN JÓT ALFÖLDI BETYÁR!
          - 2022. 08. 02. 13:22
          • M
            Tökéletes önelemzést írtál!!! :) Így nekem már nem kell.
            - 2022. 08. 03. 09:23
            • S
              Milligram agyú faxfej gyerek, ez elég gyenge szöveg, a te kisegítő iskolai szinted agykárosult patkányságod megnyilvánulása. Gratulálok seggfejszerűen ötletes semmitmondó válaszodhoz.
              - 2022. 08. 03. 11:47
            • S
              Az is egyértelművé vált, hogy te egy gyáva harcképtelen féreg vagy.
              - 2022. 08. 03. 11:51
              • M
                A miligrammokkal vigyázz,nehogy túltold a xanaxot. Próbáld porítani,akkor talán nem gurul el. ;)
                - 2022. 08. 03. 12:45
                • S
                  Te vagy a milligramm agyú te hülyegyerek. Megnéztem az interneten mi a fax ez a xanax, úgy látom seggfej patkány te nyugtatókon élsz, ha már ismered ezt a hülye gyógyszert. Melyik zárt osztályon engedik meg hogy írkálj? Az ilyen agyi rokkantakat mint te nem szokták szabadlábon hagyni. Úgy látszik te az ilyen írásokra maszturbálsz, csak vigyázz a képernyődre faxfej, vagy bevered a feked vagy kivered a fexfejed. :)
                  - 2022. 08. 03. 20:36
                  • S
                    Mondtam tigabe, én katona maradtam, addig lövöm az ellenséget amíg élet van benne. Alapszabály. Nincs itt semmi lovacska. Ha valaki belémköt, tegye, örüljön neki hogy nem találkozott velem, bár akkor meg besunnyogna, mert az ilyenek szájhősök, gyávák. Tigabe, én megszoktam a háborút, a harcot, nekem ez van alapjáraton, és nem lovacskára ülök, hanem ha van egy mozgó célpont lövök rá, ha látom hogy támad. A legkisebb mozdulatára. Ezt civil gondolkodással vagy a te pacifista lényeddel tudom hogy nehéz érteni. Én ülök a milligrammon, nem ő ül rajtam, már régen az én utcámban jár, semmi mással nem foglalkozik mint az ellenem érzett gyűlölettel és hibázik, hibázik, hibázik. Úgy kell az ellenséget hibázásra kényszeríteni hogy azt sem tudja hogy hibázik és azt sem tudja mit hibázik. És önmagát nyírja ki. A harc művészete gyönyörű és sok tudást igényel. Nem csak fizikai harc van, sőt! Ez a kis patkány azt sem tudja mibe került bele!
                    - 2022. 08. 03. 21:16
                    • S
                      Mikor hogyan, ezért még gyönyörűbb, van amikor a harcnak van ideje.
                      - 2022. 08. 03. 21:38
                      • T
                        tigabe
                        Elképzeltem,Te 70-es Én 60-as,Te vaslapáttal,Én piszkavassal csépeljük az ellenséget.
                        - 2022. 08. 03. 21:47
                        • T
                          tigabe
                          Méltányos előny adtam. A vaslapát sokkal nagyobb,mint a piszkavas.......
                          - 2022. 08. 03. 21:54
                      • S
                        Úgy érzem te sohasem harcoltál sehol. Még egy nagy hiba. Alábecsülni nem csak az ellenséget hanem saját magadat. A képességekkel és azok határaival kell tisztában lenni. Ha alábecsülöd az ellenséget vagy önmagad, már az ellenség előnyben van, úgy hogy semmit sem csinált.
                        - 2022. 08. 03. 22:17
                        • T
                          tigabe
                          Nem érezted a fanyar humort a vaslapáttal...?
                          - 2022. 08. 03. 22:29
                        • S
                          Persze hogy éreztem. Ha nem lennék katona, nevettem volna, mert jó önirónia lenne ránk nézve. De hangsúlyozom, az emberi test egy szkafander, ha valahol elnyűtt, akkor másutt jobbá teszed. Én nem becsülöm túl a képességeimet, DE ALÁ SEM, és a humorod erre vonatkozik, értem a poént, de nem ül. Rám biztosan nem.
                          - 2022. 08. 03. 22:33
                          • T
                            tigabe
                            Értem én, de én nem használom a képességem,ha nem muszáj. Ezek ellen miért használod? Eltékozlod.
                            - 2022. 08. 03. 22:42
                          • S
                            Ez nem fogyóeszköz. Nálam nem fogy el az erő. Nem ilyen természetű. Sőt, átmozgat az ilyen.
                            - 2022. 08. 03. 22:48
                            • T
                              tigabe
                              <br />Nekem jobban tetszett volna az előbbiekkel harcoskodni.<br />Vizuális természet vagyok,(a lélek képekben lát)becsukott szemmel láttam ahogy hadakozunk mi ketten.<br /> <br />Elfogy,és mindig a legrosszabkor.
                              - 2022. 08. 03. 23:07
                            • S
                              Szép álom.
                              - 2022. 08. 03. 23:09
                              • S
                                Nem emlékszem hogy megtörtént volna. Nem vagyok sem kemény sem nem kemény, ez nálam alapjárat. De nem bántottalak, nincs miért. Nem is akarlak, nem olyan lélek vagy akit kellene. Szerettem a humort, műveltem is, néha manapság is, ha olvasod amiket írok néha előbukkan. Az életben is. De amiben nincs humor az a háború. És én katona vagyok elsősorban Kint is Lent is.
                                - 2022. 08. 04. 00:01
                                • T
                                  tigabe
                                  Az,hogy nem emlékszel,nem jelenti,hogy nem történt meg. Én sokmindenre emlékszem,amikre mások nem.
                                  - 2022. 08. 04. 00:21
                                • S
                                  Nincs szükségem a szimulációbéli emlékekre. Sokan szeretnek előző életekre emlékezni, ha egyáltalán sikerül és nem gndolati beültetés, mert a legtöbb az. Nem írok arról hogy mikre emlékszem, mert egyrészt hihetetlen lenne itt a Földön, másrészt, semmi értelme ezekre emlékeznem, mert mindegyik szimuláció ugyan más és más egy világegyetemen belül, de a lényege ismétlődik és a benne lévők szenvedései sem sokban térnek el. A jövő és a jelen felcserélhető Kint, és emlékeznék rá ha megtörtént volna Lent. De mondom, számomra nem lényegesek a Lenti háborúk, a történések java nem az, csak az esszenciája marad meg amire emlékszem ráfigyelve.
                                  - 2022. 08. 04. 00:28
                                  • T
                                    tigabe
                                    Dehogynem. Az emlékek tesznek azzá ami vagy.Itt és most. Emlékek nélkül csak egy üres mozsár vagy,ami várja,hogy mikor történik valami,hogy majd emlékezhessen.<br />A kinti emlékeid,ha nem tudnak segíteni, semmit nem érnek itt,és most.
                                    - 2022. 08. 04. 01:07
                                  • S
                                    Lehet hogy te bolygófüggő vagy ezáltal anyagfüggő lélek, de az én emlékeim Kintre vonatkoznak amik fontosak nekem. Olyan emlékek például amikor még nem volt anyag és harmónia volt a lélekvilágban, habár katonákra akkor is volt szükség, mivel az egyensúly érzékeny volta miatt a kolóniaistenek már az anyagi vetület előtt próbálkoztak, nulla sikerrel. Nekem az emlékeim a Szeretteimmel Kintre, szenvedés nélküli világra maradtak meg alapvetően amire gondolni szoktam. Itt Lent is volt szereteti biztonság, de itt a szenvedés a meghatározó.
                                    - 2022. 08. 04. 01:18
                                  • S
                                    A következő választ jóval bentebb írom balra még a levelezésünkön belül, mert már 50 százalékra le kellett kicsinyíteni az oldalt, meg nagyítani külön nagyítóval a szöveget.
                                    - 2022. 08. 04. 01:20
                              • T
                                tigabe
                                - 2022. 08. 03. 23:53
                                • S
                                  Örülök hogy jól érzed magad tőle, de tudod hogy én hogy állok a zenével. Mint zen é-vel.
                                  - 2022. 08. 04. 00:02
                                  • M
                                    Hogy te mivel hogy állsz,az senkit sem érdekel. Hülyékkel nem érdemes vitatkozni,mert lesüllyedsz az ő szintjükre és ők legyőznek a rutinjukkal. Te voltál katona? Ilyen putris cigány mentalitással? JHVH-ra csengő névvel? Kétlem hogy a seprűnél komolyabb technikát rád lehetett volna bízni. Fehér tornacipős hikomatként jobban el tudlak képzelni. Esetleg golyófogónak,hogy ne az értékes állomány fogyjon. Egy valamire való tiszt először a te agyad loccsantaná ki,hogy ne vezélyesztesd az egység biztonságát.Játszod itt az álszentet te farizeus. Jól teletömték az agyad szarral,az folyik ki a szádon is. Miért nem mész ki kapálni inkább? Ha valami hasznosat tennél,nem fertőznél itt,te mérgező hulladék. Akkor nem lennél ilyen puhos cigány.Elavultál,öreg csótány. Menj vissza a bugos szimulációdba.
                                    - 2022. 08. 04. 10:24
                                    • S
                                      Szorongató  lehet a globális    pánikszobában  a tömörülés, ha már a MGnézium sem kombinálható agyi feszültségoldó szerrel, hanem antidepránszánsokat ajánlgatnak a (béé)súgók.
                                      - 2022. 08. 04. 10:43
                                    • S
                                      Apropos: Te mit keresel itt. A felforgatás művészetéről alfeli szellentésed sincs. Kinek a jólfizető eszköze a bekódolt robotelme-algoritmusod, aki még arra sem volt képes, hogy egyszerűen meghekkerelje SzVabo tudatát? Gyöngus a programozód, alacsony kategóriájú a tartód besoroltsága. Monarchnak még a Pillangószárny effektust sem rezdíted, nemhogy cunami legyél. Szóval: Kinek, Minek vagy az agent provocateur-e?. Vagy csak egy felhergelt engrambank írogat ide a megrekedt Freudi szexuális ösztönében összezavarodva?
                                      Szerintem vedd a figurát nyúlcipősre és reszelgesd a körmöcskédet másutt, a nyelvedet meg ne köszörüld, van helye. Széles a száj-eri paletta és te tudod mitől döglik A LÉGY. Csakhogy te NEM A PÓK VAGY. És nem is kozmikus. Szépen szóltam. Légy jó, mert a MIND halálig, bekövetkezik. Figurát nem küldök. Te magad vagy az.
                                      - 2022. 08. 04. 11:06
                                    • S
                                      Örülj neki hogy nem találkoztunk személyesen, de még meglehet. Az ilyen férgek mint te bekussolnak, amikor nem szájhősködésről van szó, nem te leszel az első és utolsó, aki a pelenkájába fog bújni a saját szarodba, mert az a te szellemi és lélekminőséged te parazita féreg. Tipikus zsidó cigány vagy, aki nem tud gondolkodni csak provokálni, tipikus spicli, aki csak azért van valahol, mert nem ért semmihez, buta mint a segg, de provokál mindenkit. Engem lehet húgyagyú mert én az ilyen zsidó cigány pararzita besúgó provokátor férgeket mint te, el szoktam tapsni, kíváncsi leszek amikor eljön az ideje hogy hogy fogsz vinnyogni, mert az ilyen férgek gyávák mint te, csak fröcsögtetni tudják a fost a szájukon, te is ezt csinálod, és milyen kitartóan, biztos fizetnek is érte a kitartóid. Vedd be a xanaxodat hülyegyerek, aztán dugd föl magadnak a szádat a seggedbe, mert ott van jó helyen.
                                      - 2022. 08. 04. 12:12
                                    • S
                                      Abból is látszik hogy fizetett spicli vagy hogy annyi eszed sincs, hogy mások levelezésébe ne írjál bele. Neked a születésed is egy elmebeteg állapot volt, az ilyen söpredékkel mint te, tele van ez az ország is. Te tényleg a provokálást keresed, közben nem veszed észre hoy hova haladsz hülyegyerek, hogy ásod magadnak ahová való vagy.
                                      - 2022. 08. 04. 12:16
                                    • S
                                      Tanácsolták hogy szarjalak le, ne válaszoljak, mert az jobban idegesítene téged. Nem ezt teszem patkányfajzat, addig szórom rád ahová való vagy amíg ugatsz. A férgekre nem ráhagyni szoktak valamit hanem el szokták őket taposni te féreg.
                                      - 2022. 08. 04. 12:22
          • S
            Igazán figyelmes vagy, de kétfelé is tudok figyelni. Bolygófüggő? Nem kívánkozok itt élni, de a lélektípusom nem szuicid a szkafanderével sem, így bébaxott nekem a szentkúti búcsú... A feladatom miatt esz itt a fene, a Szeretteim már kimentek innen, mondhatni mindenki. Nem vágyódok a képi világba ami a DNS agy holografikus szépségeihez tartozik, de csalóka illúzió. Hidd el, szebb nekem sokkal szebb a lélek valódi alakja, ami nem hasonlít semmiben az emberhez, inkább hasonlít gömbvillámhoz, mégis nekem az a gyönyörű, a Párom is úgy maradt meg bennem mint emlék, nem a földi szkafanderével alapvetően. Nem vagyok bolygófüggő. Hogy nem katonáskodtok a lélektársaiddal azt is csak bolygón tudjátok megtenni, visszahúzódva, Kint nincs ilyen lehetőség.
            - 2022. 08. 04. 02:02
            • S
              Csodálatos, amit írtál. Én eredendően "FÉNYHANG" Vagyok.<br /><br />A fényhangok másként hatnak.  <br /><br />A léleknek viszont megadatik, hogy "katonáskodjon", kiálljon az aberrált entitásokkal szemben... és győzzön.<br /><br />Ez folyamatban van. <br /><br />A szintek nagyon eltérőek. A Föld a legvegyesebb és a legcsábítóbb martalékra szánt lelkek rabszolgabolygója.<br /><br />Jó éjt!<br /><br />Salute!
              - 2022. 08. 04. 02:45
              • S
                Valóban, én ezen a bolygón sohasem voltam, de sok másikon igen, és tényleg jó paraméterei vannak, nagyon jó munka volt az Építésztől, Thottól, ha lehet ilyet mondani egy szenvedtető bolygóra. Itt a környező sok naprendszerben irányadó lett a humanoid szkafander, sikeres lett a sok DNS kísérlet közül. A DNS sem az egyetlen megtestesülési program, mert a nagyon nagy gravitációjú bolygókon, mint a Jupiter, DNS helyett a világegyetem vázára emlékeztető kristályszerkezet bírja ki a gravitációt, mint az időkristályok, amelyek úgy tudnak mozogni hogy nem kell nekik energia, ezért jó energiatermelők. Ritkán beszélek Kintről, nem feladatom. Thot triállélek - a triállelkek 11 és 21 és 42 alakban, struktúrában léteznek, valószínűleg 42-en vannak egy világegyetemben, de van egy geometria ami szerint 96-an vannak világegyetemenként - két rész pont- és egy rész monolélek. Nem a legkegyetlenebb de majdnem. Nem érdekel hányan vannak, nincs dolgom velük, nem harcolnak. Sikeres modell lett ebben a galaxisban, a többiről nem tudok sokat, mert a Szövedék egy része egy galaxishoz tartozik, így ritkán vagyunk másutt. Persze ez emberi logikával van így csak. A kolóniaisteneknek az a pechjük hogy az égitestek - hangsúlyozom - a szimulációhoz képest mind valóságosak. Ezért nem lehet égitestet szimulálni és naprendszert, mert vagy egy egész világegyetemet szimulációként létrehozunk, vagy semmit sem. De a szimulációs világegyetemben is a bolygókon lévő mesterséges szimulációkhoz képest ott is valóságszerűk az égitestek. Felmerülhet a kérdés, hogy ez a világegyetem szimulációja-e egy másiknak. A kérdés csak földi logikával értelmes. Mert nem ez a lényeg. A lényeg a 96 dimenzióra épülő hálózatrendszer, ami magában foglalja az összes világegyetemet ha szimuláció ha nem. De ahogyan Hess fegyvertárs félig jogosan mondja, azt oldjuk meg ami itt van. Írhatnék arról hogy mennyi duállélek van ebben a galaxisban, mert fizikai törvények szerint összefügg az anyag a lelkek számával és nem fordítva. Ezért érthetővé válik hogy miért uralhatja a lélek az anyagot. Minden logikus. A Kinti fizika tudásával létrehoztam egy csészealj szerű röppentyűt, amibe egyszer kellett indukálni energiát, többször sosem, de megsemmisítettem, mert mobillal filmezni kezdték. Jó kiskutya volt képletesen, az ásványvizet hozta mellettem egy zsugorral, távvezérlővel. Majd 2030-ban megcsinálom. Ha még élek. Elvileg addig igen. Nem tudom meg tudom-e csinálni még egyszer. A lélektudatomban van a modellje, nincs semmi leírás. Visszatérve, igen, a Föld szimulációja minta lett, pedig csak 300 millió éves. Nem is értem, talán a többi galaxisban hamarabb megcsinálta Thot és társai ezt a modellt, erre vissza kellene emlékeznem. De most jó éjt! Salute!
                - 2022. 08. 04. 04:16
              • S
                A tiszta lelkeknek van fényhangja, mert minden lélek egyedien "látható", erről ismerjük meg egymást, érzékeljük egymást akik összetartozunk, a fényhang földi nyelven a tiszta kommunikáció idő nélkül, mégis látható a hang mint szeretet, mint a gravitáció ölelése bennünk lelkekben akikben nincs anyag, az eredő kölcsönhatás ölelése. Ennek legtisztább forrásai közé tartozol kedves SZAZSUAY. Jóéjt! Kellemes utazást másik világegyetemekben!
                Salute
                - 2022. 08. 04. 03:09
          • S
            Tényleg nagyon figyelmes vagy. Köszönöm.
            - 2022. 08. 04. 02:39
  • S
    Jó reggelt, Szép napot, Jó estét.... s azoknak, akiknek a "hasukra süt a Nap" és még nem tudathasadtak meg, Tiszteletteljes üdvözletem!
    - 2022. 08. 02. 07:51
    • S
      AMINT LÁTOM, A HATÁS-ELLENHATÁS ELV TELJESÍTÉSEKÉNT, a rezgőtérben a körközepén, már meg is jelent A "SZIMPÁTIÁT" KUNCSORGÓ "SZEGÉNY KIS ÉN", annak személyében, aki egyébként bátran elátkozza más véleményen lévő embertársát. Így van ez, ha valaki a nem tudás biztos tudója ebben a változó és kölcsönhatásban egymást szimuláló virtuális valóságban...<br /><br />Da-da-da!
      - 2022. 08. 02. 08:28
  • S
    Jó reggelt, Szép napot, Jó estét.... s azoknak, akiknek a "hasukra süt a Nap" és még nem tudathasadtak meg, Tiszteletteljes üdvözletem!

    - Tudathasadtak kíméljenek! Kíméletleneknek "nyugi..." mert az ősi szerszám-fegyver, a "bunkócska" élesíthető az esőerdők kipusztulása ellenére is. -

    Uraim! (Hölgyeim??? !)

    Na az olyan szellemi csörte, ami SzVabodnaJaltaH és Ttigabe között folyt megérdemel egy "misét" az alulmaradt, elesett tudatok emlékére, akiknek szószedetre sem érdemes elméje sínre került, de nem egyenes vágányra.

    Köszi Fiúk

    Tegnap volt "szerencsém" sín terére tévednem, s első pillanatban fölszippantanom az "Úr adta" "jószándékot", ami a pokolra vezető út maga. Tiszta fekete mágia, ami a jószándék köntösében akart becsapódni csakúgy "strokosan". Azonnal visszafordítottam a delikvensre. Hadd szíjja el a saját "békepipáját."

    Hogy az a Jó Édes M.I mit nem tett, de iziben! Qrrv! anyázással voltam eziránt: AZONNALI HATÁLLYAL TÖRÖLTE.

    A bejelentkezések listáján meg megmaradt a kezdősor jelezve, hogy „Uff! Én beszéltem.”

    „Gyönyörű kísérlet” következett, ha nem is Öveges professzori, oszt nekinyomakodtam, még háromszor, mint Ludas Matyi, de „Döbrögim valaga” nem sajog még nyílt színen.

    Az éter viszont vette az adást, és megtisztogatja a kör közepére szaró békegalamb ürülékes nekibuzdulásától a terepet. Nem szép dolog ugyanis a jó szándék látszatát keltve belényomni valakit egy dögvészes posztulátum által a kakibaki biztos aggkori peluskába… Ez biz' nem afféle művészi fantázia!!! Na az ilyen jóakaratnak kell csíraelfojtásul a tökére lépni. Punktum!

    Urak! Csak az MI miatt teszem ide ezt a viharosan hosszú „széljegyzetet”. Nem szorul a védelmemre SzVabo.
    Csakhogy, aki velem tart és akivel én tartok, számíthat a hátbatámadás elleni védelemre felkészült szkíta harcmodorra.

    A „karmám miatt”, jó szándékú sínenvan ne aggódjék, a bumeráng, amit elküldtem hozzá, engem nem, de őt, a jókívánsága szerint fejbe kólintja, majd simulékonyan visszatér a tenyerembe! Úgy legyen! Isten engem úgy segéljen! Mert nekem van Istenem. Isten - nem stn(sátán), - hanem STN: Ő – S T – É – N – Y.

    Salute!

    SZAZSUAY
    - 2022. 08. 02. 08:15
    • S
      Na te vagy itt a 3. gyász lassan csak ti maradtok, Imre és a gyász serege.A régi fórumozók sorra lelépnek mert nem bírják elviselni az állszent értelmiségi faszságaitokat, vegyétek már észre!
      Nehéz úgy összetartani mikor az emberek képmutatásban, önámításban csak fröcsögésben tud.
      A másik oldalt nem látod mert neked is ráléptem a lábára és neheztelsz , szóval összetart a 3 gyászhuszár...
      Ilyen az élet is csak ott bekussoltok, mert ugyan ezt teszik veletek nagyban mint amit itt, ti kicsiben.
      Az életben rímelgessél meg okoskodjál mikor senki nem áll melléd, na ott nem megy...
      Jézus idejében is azok voltak a leg hitványabbak akik tanítani akarták az embereket a nagy képmutató farizeusok.
      - 2022. 08. 02. 08:30
      • S
        Itt lenni, ebben a “gyász seregben” felemelő, ott meg, abban a nyakig érő szarban, egymást taposva több, mint elkeserítő. …csak egy szerény vélemény, de a sajátom.
        - 2022. 08. 02. 10:10
        • S
          Ez nem a valóság, ami oda kint van az van bent is, komolyan azt hiszed, hogy akikkel jól elbeszélgetsz a fórumon azokkal a munkahelyen is jól el lennél? :)
          Telefonon vagy a monitor képernyőjén találtad meg a felemelő közösséget, az életben meg majd ott hagynak nagy bajban és  kis gatyában?
          Hajrá, én nem vagyok semmi jónak az elrontója vagy mégis... :)
          - 2022. 08. 02. 11:04
      • S
        Sintércigány, te mindenkit utálsz, a zsidócigányok homofóbok. Akinek van valami normális érzése, azt te már támadod. Te csak önmagadat szerető kis pöcs faxfej gyerek vagy, menj a homokozóba, oda való vagy a pöcsöddel játszani. Tényleg kiirtani valók az ilyenek mint te, ezzel az egész szimulációval együtt.
        - 2022. 08. 02. 13:29
  • S
    NE FOSSÁL! Csak a te fejedben van KÁO. Itt BÉKE VAN.
    - 2022. 08. 02. 08:31
    • S
      Nincs új a nap alatt!
      Számotokra és sokak számára csak akkor jön el a béke mikor majd fejfán virít a nevetek...
      Nem véletlen van a nagy fa jóslat!
      - 2022. 08. 02. 08:41
      • S
        A Georgiai köveken a te nevedet külön kiemelve úgy belevésték a kipusztítandók közé, hogy már a skalárhullámos kígyózás utolsó, fejetlen idegi rángásával csapkodsz, kissátánfi JHVH frigyláda uszadék. Jó helyre fogsz kerülni. Ámen. <br /><br />Élvezz, amíg tudsz! És tanuld meg élvezni, ami már az osztályrészedként a kaptárban kijut, amíg csak élsz.
        - 2022. 08. 02. 08:48
        • S
          Persze persze meglátjátok rátok meg ezután vár csak a jó sortotok!
          Mert Isten igaz gyermekei vagytok, az Imákat belül úgy morzsoljátok mint a disznó a szájában a kukorica csöveket. :)
          Pl Nagyban tévedsz és senki nem világít rá a tévedésre akkor az nem tévedés, ha mindenki hallgat vagy helyesel?
          Hogy is volt megírva, a gyilkosság is csak akkor gyilkosság ha kiderül?
          Jézus is mikor rávilágított a papok, farizeusok képmutatására meszelt sírnak nevezve őket utána hamar felpörögtek az események és keresztre került.
          (Ördög, bújt belé, megszállta egy démon a farizeusok szerint)
          A tanítványai 1 kivétellel mind el bujdosott pedig addig, hogy fogadkoztak meg áradoztak, hogy a halálba is követnék.
          Nem akarok én senkit megtéríteni csak döntse el mindenki, hogy ha van Isten akkor az ember létezhet e Isteni energia nélkül?
          A negatív oldal ha van, honnét kap energiát, mert Istentől biztos nem...
          Ember kaphat e a negatív oldalról is támogatást?
          Mindenféle vén marhák DNS (anyag) hülyeségeit elhallgatni...
          - 2022. 08. 02. 09:17
          • Posta Imre
            Sinne, tettem fel egy USA cikket a dns-szétválogatós biofegyverről. Vannak biofegyverek, amik kétlábon járnak és vannak, amiket úgy permeteznek ki, de mindegyik ugyanazon elven működik. Tényleg meg kellene tudni állni egy ponton, mondjuk a szakadék után két lépéssel.
            - 2022. 08. 02. 09:27
            • S
              És?
              Éssel nem kezdünk...
              Szóval egy lélek hány éves arról van írás ?
              Számára, ha nincs idő akkor , hogy lehet meghatározni eonokban, örökkévalóságban?
              Csak az anyagi világban van élet, az élet csak anyaghoz köthető?
              Csak a földön van értelmes élet vagy ez a legalja?
              A zuhanás az zuhanás, már csak az a kérdés, hogy van aki elkap e és ha elkap, akkor vajon miért is tenné...
              Zuhanunk a földi létben közben meg azt hisszük, hogy haladunk, hol állunk meg mikor már nem tőlünk függenek a dolgok?
              Legfeljebb az igaz igazságban aki megérett rá...

              Hallgattam egy előadást amin az előadó arról beszélt, hogy a pácienst levitték mély hipnózisba.
              Majd a kezét megégették talán cigarettával és utána megkérdezték, hogy mit érez.
              Azt felelte, hogy nagy fájdalmat.
              Kérdezték erre, hogy akkor miért nem ellenkezik?
              Azt felelte, hogy azért mert nem zavarja.
              Az emberek többsége számára csak a temető hozhatja el a földi békét mert nincs bennük értelem, ott már nincs acsarkodás, kivagyiság, önámítás békésen elvannak közel is egymás mellett?
              - 2022. 08. 02. 10:28
              • S
                Sintércigány, te egész jól ásod a magad sírját. A lelked meg megy a qurva kolóniaistenedhez patkány. A lelked is egyszerű szerkezetű, így azt is le lehet csupaszítani egyszerű információhalmazra, robotlélekké. Már most is az vagy, gondolkodás nélküli robotlélek, faxszopó testben.
                - 2022. 08. 02. 13:37
              • S
                Téged a saját elmebetegséged és patkányságod nem zavar, miközben a kolóniaistened robotja a lelked faxfejkém.
                - 2022. 08. 02. 13:40
            • V
              Igen, én is erre gondoltam, hogy a szétválogatós bio-fegyveres cikk pont idevágó, csak látni kellene az összefüggéseket,... amiért nem érdemes vagdalkozni...........
              - 2022. 08. 02. 12:42
          • S
            Fura egy gojtól zsidó konyhán zabálni szent szöveget, de a zsidótól érthető Jézus keresztre feszítése, és a „Megváltó eljövetelének” kivárása Judapest világcsászári újruhás lemeztelenített igazságával.

            Brávó! Már SÍNEN VAGY! Csakhogy KERESZTBEN és ez nem „holtvágány”.

            Kelj fel és járj!, ha még nem jön a vonat, mert hamarosan „elvágólag” darabolódnak cafatokra az eszméid!
            Zárom soraimat. A „baráti jobbom” pedig, csak akkor lenne látszólag a tiéd, ha a SzentIsván körmenetben körbe hordonák, mint a tolvajló csodatevő mumiáját.

            Nem tudom, te melyik világ hermamaradványa vagy, (bár abba fejet vagy falloszt tettek, te pedig kiérdemelnéd, mert fej dolgában balta vagy az érveléshez, fallosz dolgában pedig a bögyölőhöz vagy a lankadt szoftoshoz vagy közel, dicsekvő Háry hanghordozással.) Az ilyen, érdemes az utó KÓR-ra
            - 2022. 08. 02. 09:35
          • S
            Sintércigány, úgy látszik neked mindegy hogy kinek írsz, mindenkibe belekötsz. Te még a zsidócigányok közt is a legaljához tartozol.
            - 2022. 08. 02. 13:33
  • S
    Na, ez történik, amikor TESZT alannyá lesz a "Rémálomban" az, aki hagyja, hogy az álom esményei tudattalan utakra tévedjenek! Most jön a felismerés: (már, akinek jön...), HEURÉKA! MEGVAN!

    Imre!
    A CIcAéj most a műholdas megfigyelésében egy összezavart algoritmusú M.I-adás sorozatban elemezhet, mennyi a józan, a színtiszta, a para és a tudomány. - sötöb-sötöb - Még az is meglehet, hogy megdől a Húrelmélet, ha nem pendülünk egy húron! Köröz felettünk az algoritmus keselyűje, kihallom a zümiből...

    Anyád!

    Lényeg, hogy mi ne legyünk gerinctelenül húrosak, de ez nyílt titok.

    Pszt!
    - 2022. 08. 02. 13:51
  • Posta Imre
    Ez a kör alant, vagy felent igen jó mentalista-híg -i gén-iás karikára sikeredett. Nem győzök nemcsodálkozni, mire képes és mire képtelen a képességgel bíró és annak reményét birtokló projekció. Szerintem az ügyészeknek erekciója lett attól, ahogy ömlött itt a mag és most írják a jelentés, vagy a jelenést a könyvbe. Mondtam én, hogy igen erőst egy terápiás csoportot gondozok és ugyan lassan jönnek az eredmények, de remélem a nagy intel-tektonikus szabja - csörtetésben nem halálozott el csak a szószedet apró betűs része. Igen tisztelem a kitartástokat és jól bírjátok szusszal. Ilyenkor érezni, hogy van még remény, mert egyébként nincs, de bármely pillanatban meg lehet teremteni. Aztán persze azonnal szerte is foszlik, de ez a remény esszenciális sajátossága.

    Válaszok Arion mesztertől: 9. Mentális aszkézis

    Mentális aszkézis a fegyelem, a rend és a tisztaság megtartása, minden gondolat, kép benyomás uralása, melyek az ok világából a mentális matrica segítségével jutnak el tudatunkhoz. Erre használjuk az akaratot.
    - 2022. 08. 03. 08:06
    • A
      Igazad van Bubo doki ! Jol birjuk szusszal , de hat egy kis veszekedes elofordul a legjobb csaladban is . <br />Azok a hulye ugyeszek meg csak firkaljanak az a dolguk . De hat igazabol egy kicsit mindenki meg van viselve ebben a nagy vilagrendetlensegben . Pedig sajnos a java meg hatra van , de csuggedni azert nem kell , majd a gyerekeink helyre hozzak amit mi nagyon elszurtunk .<br />A remenyt persze el kell vetni mert annak az a sajatossaga is meg van, hogy meghosszabitja a szenvedest . Tettekre lesz szukseg , ezert a helyes utbaigazitassal az utodaink egy jobb vilagot epitenek maguknak , mint amit mi hoztunk a sajat fejunkre .
      - 2022. 08. 03. 08:38
      • S
        Ne jöjjön az ismét, hogy az idősek azt hangoztatják, hogy szerencsés volt aki meddő.
        A technokraták mesterséges intelligencia és a robotika projektje mellett  az utódaink jobb világot építenek nem biztos, hogy összejön...
        Főleg, hogy  a fiatalok hamarabb oltatják be magukat mint, hogy elveszítsék az állásukat vagy ne tudjanak nyaralni, buliba menni.
        Látod már megint ez a negatívitás. :)
        Halmozódnak az események, hirtelen ennyi minden pedig még csak az év felénél tartunk...
        https://index.hu/kulfold/2022/08/02/nancy-pelosi-tajvan-latogatas-kina-fenyegetes
        - 2022. 08. 03. 16:18
    • S
      Imrus! Ez "Hím-nusz" a lelkemnek, kardcsörtetés nélküli és pengeváltás utáni tisztelgéssel. De valahol mégis cinkos kisördögi kuncogást hallok!!!   Mosoly

      Mosoly Talány találkozás: csütörtököt mond a hazug, ha csütörtök Jupiter...

      Cuppanós a levegőben!

      Kódfejtőknek: Magyarán szóltam.
      - 2022. 08. 03. 09:12
    • S
      Ez nem volt semmi, időnként karban kell tartani amire nem lesz szűkség amikor a tettek jönnek el. Kíváncsi vagyok egyes kolónialelkek szellemi szintjének felső határára, de a tapasztalataim szerint alakul mindig, nem képesek gondolkodni. Még egyszer sem csalódtam pozitiv értelemben. Én felvállalom a primitívséget a primitívekkel szemben, mindenkit a maga fegyverével, mindenkit a maga szintjén kell radírozni, hiszen a saját primitív nyelvéből ért. Ez többeknél megnyilvánult, visszaigazolta több évtizedes tapasztalataimat, és nem csak az én tapasztalataimat. És én sohasem adok föl semmit, pláne a paraziták ellen, a kolónialelkek ellen nem, mint akik itt megnyilvánultak ellenem. Azoknak volt ez láthatóvá tétel akik nem kolónialelkek, hogy miértis van szükség a nihilizációra, ezen patkányok megmutatták, sikeres bemutató volt. A patkányok mindig besétálnak a patkányfogóba, mint ezt itt az oldalon is tették ketten.
      - 2022. 08. 03. 12:03
      • S
        Adott egy óriáslelkű kozmikus Farkas, aki nem enged, és  a harcedzettség tétlenségre ítélése miatt pszichológiai játszmát bocsát e világra. ... és(amivel egykor nem kezdhettünk mondatot) ... és lőn, Világosság. Legyetek "örökégő fáklyává", ha tudtok. Ha nem, akkor kihúnyt, vagy nem is volt bennetek a FÉNY!<br />Kicsit elvakult vagyok az elavult, de időszerűvé váló hősiség iránt.<br />Szeretettel:<br /><br />SZAZSUAY
        - 2022. 08. 03. 12:55
  • Posta Imre
    2023 lesz a pokol éve, állítja egy híres geopolitikai elemző
    Bitcointbázis
    A legendás pénzügyi és geopolitikai elemző, Martin Armstrong szerint most kell felkötnünk a gatyát, hiszen 2023 nagyon kemény év lesz.

    Armstrong számítógépes programja azt jósolja, hogy “2023 lesz a pokol éve”.

    Armstrong elmagyarázza: “A számítógépünk egy háborús ciklust jósol, amely 2023-ban csapódik le, de ez egyben polgári zavargásokat is jelent…”.

    “…tehát forradalmakra és hasonlókra számíthatunk az infláció miatt. Az olajra vonatkozó előrejelzésünk szerint 2023-ig drámai mértékben fog emelkedni [az ára]. Ennek még nincs vége. Az euró úgy néz ki, mintha a halál felé közelítene…”

    Az elemző úgy véli, hogy az euró további hanyatlására lehet számítani. Az Oroszország elleni szankciókkal kapcsolatban úgy fogalmazott, “a szankciók jobban ártanak Európának, mint Oroszországnak. Ez olyan, mint a tüdőn lövés. Ebben a szakaszban még levegőt sem tudnak venni.”

    Armstrong szerint nem kell jövő évig várni arra, hogy a pénzügyi rendszerben rendkívüli stresszhelyzetet tapasztaljunk. Úgy látja, hogy a legnagyobb pénzügyi zavarok az augusztusi és szeptemberi időszakban következnek be. A gazdasági válság tehát már itt van, a helyzet pedig csak egyre inkább súlyosbodik, különösen Európában.

    “Szerintem látni fogjuk, hogy ez a helyzet ki fog éleződni… Ami még rosszabbá teszi a világ helyzetét, hogy a dollár árfolyama nem csökken, hanem emelkedik. Ez azért van, mert az összes feltörekvő piac dollárban bocsátott ki adósságot… Azért vettek fel dollárban kölcsönt, mert olcsóbb volt a kamatláb, és nem volt fogalmuk a devizakockázatról..”

    Armstrong hozzátette:

    “Adósságválságba kerülünk, amelynek célkeresztjében az EU pénzügyi rendszere áll. Ezért sürgetik a háborút… Azt hiszik, hogy egy új monetáris rendszert hozhatnak létre, és ehhez háborúra van szükségük. Kapunk egy újabb Bretton Woods-ot.”

    Az elemző attól tart, hogy emberek millió rohamozhatják meg az európai országok parlamentjeit, mivel a brutális pénzügyi válság kihat a mindennapi életükre.

    Az elemzővel készített közel 40 perces interjú ITT látható.
    - 2022. 08. 03. 15:06
    • S
      Ebbe talán egy pozitív van az, hogy nincs benne semmi pozitív, talán a dátum és így már talán...
      Tévedtem!
      Áhh, az még egy fél év, ha nem több... :)
      - 2022. 08. 03. 17:15
    • A
      " 2023 lesz a pokol eve "<br />Hala a teremtonek Bubo Doki , ennek a Sinnerman komam nagyon fog orulni ,<br />mert o imadja a horrort . Boldogok lesznek a lelki szegenyek .
      - 2022. 08. 03. 18:27
      • S
        A háborúnál csak egy rosszabb van és az a láthatatlan ellenséggel vívott szélmalom harc.<br />Covid, majon himlő, Soros, Brüsszell, migráncs, hazug média, politika stb...
        - 2022. 08. 03. 20:00
  • R
    Tényleg nagy a baj a mezőgazdaságban (hamár ennyit le mernek irni): "Nemcsak a betakarított vetőmag termés szintje lesz idén alacsony, hanem az aszály miatt minőségi problémák is vannak. Ezért a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács kérésére az agrártárca módosította a vetőmagokra vonatkozó rendeletet. Idén az egyébként nem felhasználható, túl kicsi vetőmagokat is felhasználhatják, így elkerülhető lesz a hiány." https://www.azenpenzem.hu/cikkek/akko...t-is/8770/
    - 2022. 08. 04. 12:25
    • S
      Veszel 2 csomag vetőmagot, fel van rajta tűntetve a csomagolás és a lejárati idő.
      A csomagolás  azonos a mag idejével vagy lehet az már több ével azelőtti??? :)
      Elvetetted tavaly az egyiket szépen kikelt, idén a másik alig, pedig van még 2 év a lejárati időből.
      Nem kell egyből lefosnia az embernek a térdét mert egy kicsit levizelte a cipőjét nem igaz?
      Az a mag amit te magad szedsz és régi ősi mag, érdekes azzal nincs olyan gond, hogy egy tasaknyiból csak 1-2 db kelt ki.
      - 2022. 08. 04. 13:47
  • R
    "Szabályt szeg a szabadságoknál a magyar kormány" - hát miért is ne tehetné... ennyit a "szülők jogairól: https://www.azenpenzem.hu/cikkek/szab...many/8764/
    - 2022. 08. 04. 12:27

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)66,7 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (1)33,3 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése