Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Biológiailag felfegyverzett drónok szabadalmára derült fény,

és tudományosan igazolták, hogy a Covid áldozatainak vérében és ürülékében mérgező mérgező peptidek találhatók. Több tucat mérgező peptidet azonosítottak és igazoltak a Covid áldozatainak testében. Az elemzést HPLC-vel végeztük, tömegspecifikus molekulatömeg- és ionfragmentációval, amelyet egy tudományos folyóiratban publikáltunk, és a PubMed indexelt. Azonosítottak egy szabadalmat, amely egy olyan biofegyveres drónrendszert ír le, amelyet úgy terveztek, hogy "az ellenséges csapatok 100%-át" megölje.


Ez a biofegyverek drónrendszere aeroszolos méregpeptidekkel felszerelhető, hogy bármikor, bármely város bármely lakosságára mérgeket dobjon le, hogy világjárvány kitörését színlelje (vírus nem szükséges).

A rendszerben szúnyogok is élnek, amelyekkel egy szúnyogcsípésen keresztül átvihető toxint lehet etetni, amellyel civilek vagy katonák tömeges meggyilkolását lehet elkövetni.

Oroszország megjegyezte, hogy az ukrán kormány pontosan ilyen típusú drónt használ (20 liter folyadékot tároló és aeroszolok kibocsátására alkalmas), amely képes biológiai fegyvereket permetezni az orosz csapatokra vagy civilekre. Lásd ezt a jelentést a NewsTarget.com-on.



Mérgező szúnyogok légi kibocsátására szolgáló rendszer - US Patent #US8967029B1.



Köszönjük Dr. Tau Braunnak, amiért felhívta a figyelmünket erre a szabadalomra, miután látta a Dr. Jane Rubyval és Dr. Bryan Ardisszal nemrégiben készített interjúmat.



Ezt a szabadalmat, amely a Google Patents segítségével könnyen megtekinthető ezen a linken, a "TMARS Associates Trustee for Toxic mosquito aerial release system CRT Trust" (TMARS Associates Trustee a Toxic mosquito aerial release system CRT Trust számára) nyújtotta be.



A szabadalom egy drónokat használó, biofegyveres szúnyogkibocsátó rendszert ír le, amellyel az ellenséges csapatok "száz százalékos pusztulási arányát" lehet elérni. A szabadalom könyörtelenül nyers nyelven olyan "kis roboteszközöket" is leír, amelyek kórokozókat bocsátanak ki a csapatok megölésére.



A fenti szabadalmi ábrán a koponya és a keresztcsontok a biofegyver-tartály jobb alsó sarkában láthatók, amint mérgező molekulákkal (vegyi anyagok, kórokozók vagy mérgező peptidek) táplálják a szúnyogokat, amelyeket aztán a szúnyogcsípésen keresztül befecskendeznek a célpontokba.



"A betegség nagyon értékes katonai eszköz lehet"



Magából a szabadalomból (kiemelés hozzáadva):



A hadtörténelem során a csapatok egészségi állapota mindig is fontos tényező volt. A katonák a terepen csak akkor tudnak megfelelően működni, ha nem betegek vagy haldokolnak egy halálos vírustól vagy kórokozótól. Annak a katonának, akinek az immunrendszere egy vírus vagy kórokozó ellen próbál harcolni, nincs energiája vagy képessége más katonák ellen harcolni. A betegség nagyon értékes katonai eszköz lehet, amely pusztítóbb lehet, mint a legfejlettebb katonai fegyverek és felszerelések.



Mivel az ellenséges csapatok megbetegítése fontos katonai cél, meg kell fontolni, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésre a kórokozók, baktériumok és vírusok ellenséghez való eljuttatására.



A mai kifinomult haditechnikában különböző típusú kis robotikus eszközök léteznek, amelyekkel megpróbálhatják a kórokozókat az ellenséges csapatok közelébe juttatni.....



A technológia e csodája képes kórokozót hordozni, lopakodva behatolni az ellenséges területre, megcélozni az egyes ellenséget, és minden figyelmeztetés nélkül megfertőzni az ellenséget. A természetnek ezt az ultrahigh-tech eszközét szúnyognak hívják. Ha a katonai tervezők valahogyan hasznosítani tudnák a szúnyogok erejét, akkor egyetlen lövés leadása nélkül könnyedén megbetegíthetnék és megölhetnék az ellenséges csapatok nagy tömegeit.



A mérgező szúnyogok légi kibocsátási rendszerével nagy tömegeket lehet immunizálni, vagy ellenséges csapatokat lehet kiirtani vagy használhatatlanná tenni anélkül, hogy a saját csapatainkat veszélyeztetnénk.



A méregtelenítő szúnyogok a céltól függően különböző típusú, genetikailag módosított baktériumokkal fertőzhetők az immunrendszer aktiválása érdekében, vagy mérgező kórokozókkal. Katonai célokra a szúnyogok olyan kórokozókat szállíthatnak, mint például a malária, vagy sokkal mérgezőbb vagy erősen fertőző anyagokat és vírusokat használhatnak. Egy erősen fertőző vírus az ellenséges csapatok 100%-át ki tudja irtani, mivel a még egészségeseket már bajtársaik fertőzik meg.



Ismerősen hangzik mindez? Miért tört ki hirtelen a " Covid járvány" New Yorkban 2020 februárjában/márciusában, és miért nem terjedt át az USA más városaira, ahogy azt a világjárvány-előrejelzés megjósolta?



A lenyűgöző dolog az, hogy ezzel a biofegyvereket kibocsátó drónrendszerrel lehetséges egy világjárványt színlelni úgy, hogy kémiai mérgeket dobnak le a levegőből a lakosságra anélkül, hogy a vírus egyáltalán létezne. Miután a lakosság lenyelte a mérgeket, a médiában megjelenő félelem hatására a vakcinákért könyörögnek. Ezek a "vakcinák" aztán olyan mRNS utasításokat adnak be nekik, amelyek a sejtjeiket arra programozzák, hogy toxin peptid fehérjéket szintetizáljanak a saját testükben, ami még több tünethez vezet, és a toxin peptidek "kiválasztását" / terjedését okozza a környezetükben élők számára. Ezt azután a vírusos terjedés "járványának" nevezik, bár ehhez a folyamathoz nem is szükséges vírus.



Ez nem azt jelenti, hogy nincs biológiai fegyverrel fertőzött SARS-CoV-2 vírustörzs, csak azt, hogy nincs szükség vírusra ahhoz, hogy látszólagos "járványt" rendezzenek és pánikot keltsenek a közvéleményben a legújabb kórokozó miatt. Mindaz, amit az úgynevezett Covid 19 világjárványban láttunk, vírus nélkül is megvalósulhatott volna.



A "méregelmélet" beigazolódott: A tudósok megerősítették több tucat toxin peptid jelenlétét a Covid 19 áldozataiban



Az F1000 Research folyóiratban megjelent, a PubMed Central által indexált és a National Library of Medicine honlapján (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8772524/) elérhető tanulmány címe: "Toxinszerű peptidek a COVID-19 betegek plazma-, vizelet- és székletmintáiban".



Ebben a tanulmányban a HPLC-t (folyadékkromatográfia) tömegspektrométerrel kombinálva használták a toxin több tucatnyi peptidkomponensének azonosítására a Covid-19 áldozatainak székletében és vérplazmájában. A Carlo Brogna és más olasz kutatók által jegyzett tanulmány "beszámol a COVID-19 betegek toxinszerű peptidjeinek azonosításáról folyadékkromatográfiás felületaktivált kémiai ionizáció - felhőion-mobilitás tömegspektrometria alkalmazásával".





A Covid-19 áldozatainak testében azonosított mérgező peptidek és méregpeptid komponensek teljes listája itt.... oldalon található.



Konotoxin Pu6.1

Vi15a konotoxin

Vélelmezett alfa-konotoxin Qc alfaL-1

Conotoxin 10

Rho konotoxin TIA

Kunitz-típusú szerin-proteáz inhibitor conotoxin Cal9.1a

Alfa-konotoxin Pu1.5

Konotoxin Fla16d

Foszfolipáz A2 MALT0035C

Foszfolipáz A2 AP-PLA2-I

Savas foszfolipáz A2 PePLA2

Bázikus foszfolipáz A2 BFPA

Bázikus foszfolipáz A2 PL-X

Komplement faktor B Ba fragmentum

Savas foszfolipáz A2 homológ Textilotoxin D-lánc

Savas foszfolipáz A2 homológ textil toxin D-lánc

Méreg prothrombin aktivátor pseutarin-C nem katalitikus alegység

V. véralvadási faktor

Méreg prothrombin aktivátor oscutarin-C nem-katalitikus alegység

Rövid neurotoxin 4

Konotoxin Cl9.6

Cink-metalloproteináz dezintegrinszerű halysase

Alfa-elapitoxin-Oh2b

Sigma-konotoxin GVIIIA

conotoxin Mr15.2

Konotoxin mr3g

Contryphan-R

Kígyóméreg metalloproteáz inhibitor 02D01

Bradykinin-potenciáló és C-típusú natriuretikus peptidek

Bradykinin-potenciáló és C-típusú natriuretikus peptidek

Cink-metalloproteináz/disintegrin.



Ezek közé tartoznak a "konotoxinok", amelyek a tanulmány szerint "a tengeri kúpcsigák (Conus nemzetség) mérgéből izolált neurotoxikus peptidek".





A tanulmány hozzáteszi:



A konotoxin peptidek jelenléte magyarázatot adhat a COVID-19 egyes betegeinél megfigyelt számos tünet megjelenésére (mint például a hyposmia, a hypogeusia és a Guillain-Barre-szindrómára jellemző tünetek). Jelenlétük megváltoztathatja az ioncsatornák, a nikotinos acetilkolinreceptorok és az acetilkolinszintek normális működését.



Dr. Bryan Ardis megpróbálta figyelmeztetni a világot a mérgező mérgező peptidekre, de szinte mindenki kinevette.



A lényeg? Dr. Bryan Ardisnak végig igaza volt. Ahogy Stew Peters is, amiért merészelt Dr. Ardisnak beszédtémát adni (a jegyzőkönyv kedvéért, én is interjút készítettem Dr. Ardisszal, és azt az interjút a Brighteon.com-on publikáltam). Az úgynevezett "méregelmélet", amelyet más elemzők és megfigyelők elutasítottak, sőt nevetségessé tettek, döntő fontosságúnak bizonyul a "Covid-19" néven ismert anyag eredetének és jelenlétének megértésében, amelyet helyesebb lenne "COVENOM-19"-nek nevezni.



Mai helyzetjelentésünkbõl minden elképesztő részletet megtudhatsz. Íme a kérdés összefoglalása:



Akár egymillió demokrata sem szavazhat oltáskárosodás vagy haláleset miatt

Az első választás a népirtás utáni korszakban a védőoltásoknak köszönhetően

A Tonga vulkánkitörés soha nem látott vízgőzfelhőt hoz létre

Az egész bolygón terméskiesést fog okozni a következő 2 évben.

Stephen Colbert kéri, hogy csatlakozzon a globalista illuminátusokhoz, akik az elnéptelenedést szorgalmazzák

Demokraták PROJEKT saját napirendjüket, és azt állítják, hogy a republikánusok gyilkolják a gyerekeket

Az egyetemisták fele halálbüntetést követel "sértő" megjegyzésekért

Bombatudományi tanulmány VENOM peptideket talált a „Covid”-áldozatokban

Dr. Bryan Ardisnak igaza lett a "méreg elméletével".

A szintetizált mérgező peptidek genetikailag módosított E. coli segítségével tömegesen előállíthatók.

Az mRNS fecskendőkkel az embereket méregpeptidek előállítására vonatkozó utasításokkal lehet befecskendezni.

Az emberi testet méreggyárrá változtatja, amely belülről kifelé mérgez.

A szintetikus mérgező peptidek tömegesen előállíthatók és fagyasztva száríthatók.

Szabadalmat fedeztek fel drónok használatára vegyi és biológiai fegyverek levegőből történő terjesztésére

Ukrajna lebukott azon, hogy nagy hatótávolságú biofegyverrel felszerelt drónokat próbált vásárolni méreganyag-szórásra

Az US szabadalom #US8967029B1 biológiai harcanyagok tömegpusztításra való felhasználását írja le.

A "Toxic Mosquito Aerial Release System CRT Trust" által benyújtott szabadalom.

Úgy tervezték, hogy "megbetegítse és megölje az ellenséges csapatok nagy tömegeit".

A vírus kitörését méregtelenítő peptidek lakosságra történő csepegtetésével lehet színlelni.



Forrás: Biológiai fegyverrel felszerelt légi drón szabadalmát leplezték le; a mérgező méreg peptideket tudományosan MEGERŐSÍTVE a Covid áldozatainak vérében és ürülékében.

https://www.naturalnews.com/2022-11-04-aerial-drone-bioweapons-release-weapon-system-patent-toxic-venom-peptides.html

Posta Imre 2022.11.08 1540 olvasás 13 hozzászólás 2 értékelés Nyomtatás

13 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Posta Imre
    Ajaj, még a tényellőrök kiderítik, hogy tény-leg biokémiai fegyver, ahogy azt az elejétől mondom, bár a valóság ettől is csúnyább, mert a másik fele a "vakcion", de így volt már ez a H1N1-nél is, bináris fegyvernek titulálva.
    - 2022. 11. 08. 10:10
  • J
    Olcsóbb, mint a biofegyver. Egerek fertőzik Ukrajnában az orosz katonákat. A földeken a rosszul betakarított gabona miatt nagyon elszaporodtak a rágcsálók.
    https://military.pravda.ru/news/17675...r_steshin/
    vagy talán azok is be vannak etetve eleve valamilyen emberre ártalmas szerrel.
    - 2022. 11. 08. 13:25
  • Posta Imre
    A japók már jó rég kikutatták a legjobb biológiai módszereket a néppirításhoz, amit aztán izrael már továbbfejvesztett.
    https://hu.wikipedia.org/wiki/731-es_...s_alakulat
    - 2022. 11. 08. 14:12
  • H
    Ha jól tudom már Dzsingisz kánék is alkalmazták a biológiai fegyvert, amikor katapultákkal bomló holttesteket hajigáltak be az ostromlott városokba. Meg persze szintén hullákkal mérgeztek meg kutakat. Illyés Gyula mondta, hogy az emberi holttest nem más, mint bűzlő szemét. És abszolút igaza volt. Nem csoda, hogy az arab országokban és Izraelben is a halottat egy napon belül el kell temetni. Mindenesetre mindez igazolja azt, hogy amit az emberi elme(baj) képes kitalálni, azt előbb-utóbb meg is valósítja és ha megvalósította, akkor alkalmazni is fogja. Mint a drámaelméletben: ha a színpadon van egy lőfegyver, akkor annak legkésőbb a darab vége előtt el kell sülnie.
    Na, most az emberi színjátékban a színpadon (Világ) már jó régen ott vannak az atomfegyverek, a vegyi fegyverek és a biológiai fegyverek is...
    - 2022. 11. 08. 14:32
  • szabir
    ''Andronikosz-Jezus''; Andro=Ember-Nik; Jasdi-fele korforgo; Nik--Kin de angolu Pain; ''Painnonia? stb
    - 2022. 11. 08. 15:40
    • H
      Könyörgöm, miről tetszik beszélni?? Egy szavát sem értem.
      - 2022. 11. 08. 15:53
      • szabir
        csekk maj vidsz az utoso 1,5 evbol stb
        - 2022. 11. 08. 16:02
  • szabir
    na Regi/Uj Hungaria - Krisnaval fut + Fomenko Andronik-Jezijevel XD --> a roman-tikok nyomhatjak a ''Jezus orszaga'' dolgot habar nekem az ugy nem teccik - kerdes mit kodoltak le a krimikkel ''jezusok kereszten'' stb
    -
    - 2022. 11. 08. 16:02
    • szabir
      'Andronikosz-Jezus''; Andro=Ember-Nik; Jasdi-fele korforgo; Nik--Kin de angolu Pain; ''Painnonia? stb
      - 2022. 11. 08. 16:03
  • H
    Akárhova nézek, akárkiket látok: én nem látok itt magyar magyart.
    Ez egy olyan mértékig keveredett lakosság (nem nép!), hogy eredeti magyart itt nem lehet találni.
    Hogy is lehetne, amikor minimum I. István óta ide az jött be, aki akart, és ide folyton jönni akartak. És jöttek is.
    Más népeknél még hellyel-közzel van némi koherencia, ha csak a cseheket, a horvátokat, a lengyeleket, de még ha a románokat is nézem, többé-kevésbé, de inkább 'többé' van valamiféle homogenitás.
    De itt???
    És az egész leöntve egy iszonyat mennyiségű judaista 'maggal'.
    Ez itt tényleg egy Új-Izrael, csak még Izrael is őriz valamiféle homogenitást, de mi még hozzájuk képest is 'korcsok' vagyunk.
    Persze a keverék - elvileg - mindig erősebb, mint a fajtiszta, de hát a fajtisztát mégis csak azért szeretik, mert 'fajtiszta'.
    Nem látom értelmét, hogy itt bármiféle 'nemzet'-ről deliráljon bárki is.
    Ez a népség, ha "ebsorsot akar - hát akarja!".
    Én ezennel levettem a kezem róla.
    - 2022. 11. 08. 18:03
  • A
    Minden szinten űzik a pusztításunkat. Az elméletből gyakorlat lesz: pl. van egy olyan film, aminek a címe:VENOM. Az elméletet így "horgonyozzák le" a valóságba, a köztudatba és persze a médián keresztül.
    Gondolom ezért és a sátánista pedofilek miatt is fejezték le Hollywoodot. Nem vettétek észre, hogy az utóbbi két évben nincs egy megszokott színvonalú, jó film sem?
    Csak cikkek vannak erről, meg arról a színészről és semmi nyilvános megjelenés a részükről. Ugyanígy az angol királyi családról is. Röhej, hogy Károly király lesz! Már régen alulról ibolyázik. Boris sem jön vissza miniszterelnöknek, hasonló okok miatt. Leváltásával kivezették az avatarját.
    Szerintem mindenképpen van ellenállás a kiirtásunk szándékával szemben, mert ha minden ország vezetője a cionisták parancsára cselekedne, akkor már régen túl lennénk az egészen.
    Sokan Trumpra is mutogatnak, hogy cionista, pedig nem az, és nem is tagja egy szabadkőműves páholynak sem. Ha az lenne, gondoljátok hogy a saját vejét, a kedvenc lányának a férjét kiiktatta volna? Jared Moszados beépítettségére fény derült és a sokadik merényletből, amit Trump ellen készítettek az egyik egyértelműen Jared számlájára volt írható. Le is lett cserélve azonnal. Képet is betehetek, hogy ilyen volt és ilyen lett, de minek, úgyis hitetlenkedtek.
    Oroszországnak vannak bizonyos részei, amik valóban a kazároké volt anno, de mi a francot akarnak ennyi idő után? Lehet, hogy ez volt a cél, de már esélyük sincs erre.
    Az a baj, hogy a parancs hierarhia miatt önjáróvá válik a hülyeség, a megfelelési kényszer szülte rossz cselekvés, mert önálló döntést hozni és azért felelősséget vállalni képes ember már nagyon kevés van.
    Jól látható volt ez az oltás kikényszerítésénél bizonyos olyan cégeknél is, ahol akár úgy is dönthettek volna, hogy nem kell az oltás igazolás, mégsem tették. Pl.a kamara elnöke, az összes kórház és egészségügyi intézmény vezetősége egyértelműen, nem beszélve a magán egészségügy pénzéhes csapatáról, ha nem is egyértelműen gyilkosok, de CINKOSOK! A büntetés nem különbözik!
    Ez figyelemfelhívás az elszámolástatás korra, hogy kiket is kell elővenni!
    Mit tehetünk, hogy ne csípjen belénk egy méreggel etetett, ránk irányított szúnyog csapat?! Csapdákat lehetne felállítani, hogy amit szívesen megkóstolnának, rajtunk kívül - eszükbe se jusson a csípés -
    abba beleragadnának.
    - 2022. 11. 08. 19:03
  • R
    Figyeld a vizet - Dr. Bryan Ardis a globális gyilkos agenda
    Mindeddig csak sejtéseink voltak miből épül fel a vakcina de ez most megváltozott.. A videóban részletesen elmagyarázzák mi alkotja a vakcinát milyen elemeit milyen céllal tervezték milyen terv alapján fogja kifejteni a hatását és milyen szerveket fog megtámadni. A videó kristálytiszta képet nyújt arról mi is pontosan a covid-19 méreg agenda.
    https://rumble.com/v1q4x7t-figyeld-a-...genda.html
    - 2022. 11. 09. 16:48
  • B
    https://rumble.com/v1q4x7t-figyeld-a-vizet-dr.-bryan-ardis-a-globlis-gyilkos-agenda.html
    - 2022. 11. 10. 11:32

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)50 %
Nagyon jó (1)50 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése