Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

RNS GEN vakcináltak valójában a szabadalmat USA-ba bejegyzett cég tulajdonai?

ENSZ határozat: A Földön található összes genetikai anyag birtokba vétele (a BigTech/Pharma tulajdonába) és tetszés szerinti hasznosítása. Ezt az Agenda 21-ben is kimondták, és kiterjesztették az AGENDA 30-ra. "Az emberi genom feltérképezése az 1990-es évek nagy részét igénybe vette. Az emberi agy feltérképezése, amely 2010-ben kezdődött, gyakorlatilag befejeződött. Most a Föld összes DNS-ének feltérképezése, beleértve az emberi DNS-t is, a technokraták / transzhumánok következő nagy álma. Az eredmény az élőlények egy részének vagy egészének genetikai manipulációja és olyan szintetikus DNS létrehozása lesz, amely jelenleg nem létezik a természetben."

◽️ A legtöbb embernek és különösen az oltott embereknek fogalmuk sem lehet a következő felfoghatatlan hírről:

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága úgy döntött, hogy az oltott emberek világszerte szabadalmaztatottnak minősülnek, és gyakorlatilag annak a gyártónak a tulajdonává válnak, amelynek géntechnológiával módosított anyagát az oltás révén megkapták. Mivel a beoltott személy sejtjei a szervezetben egy életen át termelik és terjesztik ezt az anyagot, a beoltott személy egész teste a Big Pharma tulajdonának tekinthető.

A következő cikkben olvashatod

Az eredeti ENSZ Biológiai Sokféleség Egyezményt 1992-ben tartották az Agenda 21 konferenciával párhuzamosan az "ENSZ Gazdasági Fejlesztési Konferencia" (UNCED) néven. Mindkettőre a brazíliai Rio de Janieróban került sor, és az ENSZ Környezetvédelmi Programja (UNEP), az ENSZ Nevelésügyi Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) és a Nemzetközi Természetvédelmi Unió (IUCN) támogatásával.

Az Agenda 21-et "a 21. század napirendjének" nevezték el, és a fenntartható fejlődésre, a történelmi technokráciához nagyon hasonló, erőforrás-alapú gazdasági rendszerre összpontosított.

"A fenntartható fejlődés olyan fejlődés, amely kielégíti a jelen szükségleteit anélkül, hogy veszélyeztetné a jövő nemzedékek képességét saját szükségleteik kielégítésére."

"A biológiai sokféleségről szóló egyezmény által felvetett fő aggodalom a biológiai sokféleség feletti tulajdonjog és ellenőrzés kérdése ... a fő aggodalom a gyógyszeripar és a feltörekvő biotechnológiai iparágak védelme volt."

Ezt az elképzelést alátámasztandó a szerzők nyersen kijelentették: "Egyezményt írtak arról, hogyan lehet a biológiai sokféleség felhasználását szabadalmak és biotechnológia révén "fejleszteni".

Jegyezzük meg figyelmesen, hogy a gének tulajdonjoga és ellenőrzése nem volt mellékes kérdés: ez volt a FŐ TÉMA!

2. következtetés: A genetikai erőforrások azt jelentik, hogy a genetikai anyagot a biotechnológiai ipar által végzett géntechnológia révén birtokolni, hasznosítani és ellenőrizni kell.😳

Az őrült globális törekvés, hogy szintetikus mRNS-t és szintetikus DNS-t fecskendezzenek a Föld minden emberének karjába, egy kicsit értelmesebbé kell váljon az olvasó számára. Ez a közös víziójuk, hogy áthidalják az ember és a természet közötti szakadékot, hogy "harmóniában éljenek" a természettel, hogy egyensúlyba hozzák az erőforrások és a fogyasztás mérlegét, hogy új piacokat teremtsenek új termékek számára, hogy életre keltsék a transzhumán álmot, a DNS megváltoztatását az élet meghosszabbítása és végül a halhatatlanság elérése érdekében.

Mindez az orrunk előtt történt, Amit mi az Agenda 21, az Agenda 2030, a Biodiverzitás Egyezmény stb. kulcskérdéseinek gondoltak, azok valódi kérdések voltak, de nem ezek voltak a fő kérdések.

Valójában a fő kérdés a Földön található összes genetikai anyag birtokba vétele?

@technocracy.news

(https://www.technocracy.news/un-blueprint-exposed-the-takeover-of-all-genetic-material-on-earth/)A közös jövőnk! PDF-be itt (https://axelkra.us/wp-content/uploads/2021/10/our-common-future.pdf) letöltheted!
............................................................................


Az USA Legfelsőbb Bírósága kimondta, hogy a beoltottak VILÁGSZERTE szabadalmaztatottnak tekinthetők és az USA törvényei szerint, már nem emberi lények.

Egy DNS vagy RNS GEN- oltás által módosított mRNS, ők a GEN-módosított oltás szabadalmának tulajdonosai, mert saját genommal rendelkeznek, és már nem "emberek" (nem természetes emberek), hanem "transz-emberek", így már nem emberek, és ezáltal minden emberi jog érvényét veszti. A szabadalmakra az USA törvényei vonatkoznak.

2013 óta minden GEN módosított , mRNS oltott jogilag Trans-Human és jogilag azonosított Trans-Human és nem kapnak emberi jogokat és más jogokat egy államban, és figyelembe kell venni, azt hogy ez az egész világra vonatkozik, mert a GENE-POISON-PRINTS (GEN-méreg_injekció) szabadalmai az USA-ban vannak, így az amerikai a joghatóság és a törvényhozás érvénysül!

De itt (https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf) PDF-ben letöltheted

Posta Imre 2022.11.21 2237 olvasás 16 hozzászólás 1 értékelés Nyomtatás

16 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • M
    szerintem sose volt szabad az ember--számomra egyértelmü hogy nem isteni teremtés s nem is evulocio hozta létre embert hanem földönkivüli lények genetikai beavatkozása--tehát mindig is rabszolgák voltunk hol láthatoan hol rejtve....
    - 2022. 11. 21. 11:08
    • S
      Azok a földönkívüli lények valójában szabadok?<br />Az embert önszántukból vagy utasításra hozták vajon létre? közülük mindenki akarta?
      - 2022. 11. 21. 12:38
      • M
        valamitöl még hüllö fajok is rettegnek...tehát ök felettük is van valami eredentöen gonosz lény,,,
        - 2022. 11. 22. 18:41
    • mentsvar
      Ha valaki munkát végez, az eredmény az övé. Így, egy transz-test kifejlesztése esetén, jogos.

      Szerintem is az emberi testet és más élőlény testek eredetijét valakik megtervezték és kivitelezték. A fő különbség az, hogy a Földön ingyenessé tették ezeket az ember testeket. Ez olyan, mint a mikrosoft operációs rendszer és a Linux. Az is szellemi termék, csak épp ingyenes.

      Mondhatjuk, hogy az "eredendő bűn" az olyan testet felvenni, ami nem a miénk. Igazából, tisztázni kéne, hogy ki a tulajdonosa, és vele megállapodni. De erre képtelenek vagyunk újszülött formában. Így, ha nem is loptuk, de elsumákolva használjuk 70 évig ezt a gén-csodát.
      - 2022. 11. 21. 17:55
    • A
      anzsi a macska hala
      Ebben a kérdésben nem ártana pontosan definiálni hogy mit értünk az ember meghatározás alatt, és máris tudjuk ki az aki beletartozik, és ki nem. A testünkről mindig birtokos viszonyban beszélünk, tehát a miénk. Ha bárki kárt tesz benne, az a tulajdonunk megkárosítását jelenti.
      - 2022. 11. 22. 11:07
  • R
    Ha valóban szimulációban élünk, így menekülhetünk belőle?? https://raketa.hu/ha-valoban-szimulac...x7Q-j0IVbc
    - 2022. 11. 21. 14:38
  • P
    Nem vagyok egy jogi szakember, de azért az eszembe jutott, hogy, ha ezt az oltást úgy adták be, hogy a balek páciensnek, hogy nem közölték vele azt, hogy ezután a gén terápia után, már nem lesz a saját testének az ura, akkor, miféle döntést hozhat egy bíróság ez ügyben? Hiszen mindjárt az elején meg lehetne támadni az egészet, mert a megfelelő tájékoztatás hiánya miatt nem lehet senkit felelősségre vonni, megtulajdonolni meg végképp! Már, ha itt bármilyen bírósági döntés született valójában! Csak nem szarnak a saját asztalukra ezek a barom bírók!? Persze tudom, hogy a saját törvényeiket sem képesek betartani és követni, de azért ez igen nagy baklövés lenne! Hiszen már az sem volt kimondva és leírva, hogy ez az oltás génmódosító vegyszer, és nem védőoltás!
    - 2022. 11. 21. 14:45
  • J
    A háziorvosomnál mindegyik oltás előtt aláírattak egy papirt az ismert betegségeinkről és a beleegyező nyilatkozatunkról.
    Ez már akkor gyanús volt, mivel az orvos azt mondta, hogy az oltás garantáltan megvéd a covid okozta haláltól. Ezzel csábították a betegeket az oltakozáshoz. Igen ellentmondásos volt az erős rábeszélés az oltásra és a önkéntnek , saját akaratból történő hozzájárulás bizonylatolása.
    - 2022. 11. 21. 15:07
  • H
    És mi van a bírókkal, ha ők is oltottak voltak???
    Ők maguk is akkor tulajdonai egy cégnek, ergo saját ügyükben nem hozhatnak ítéletet.
    Mert akkor nem személyek, hanem tárgyak.
    Tárgynak meg tényleg nincsenek jogai és persze kötelezettségei sem.
    - 2022. 11. 21. 18:50
  • H
    Mint valamikori iparjogvédelmi jogász mondom, hogy az egész iparjogvédelem megújításra szorul. A találmányok jogvédelmi idejét drasztikusan le kellene csökkenteni max. 5 évre (20 évről). A biológiai találmányok védelmét nagyon szűken kellene megvonni - szívem szerint nem is engedném. Úgyis annyi megkerülő eljárás van már ma is, hogy nem sok értelme van a védelemnek. Aki összekotyvaszt valamit a dns-ből, dobja piacra azonnal, ezzel piacvezető lesz, kit érdekel, hogy majd másolják (Coca Cola - Pepsi Cola és a többi kólagyártó esete...)
    - 2022. 11. 22. 10:45
    • H
      A Coca Cola, mint első kólagyártó elvitte az egész piac felét, a Pepsi a maradék felét (tehát a maradék fél piac felét, az az egész piac negyede a Pepsié), a többi kólagyártó meg a maradék maradékán osztozkodik, azaz a teljes piac egynegyedén.
      - 2022. 11. 22. 10:48
  • G
    " A beoltott személy egész teste"?

    Ennél azért talán többet adunk! Magunkra az életünkben?
    Például az Egot, az "Ént"?
    Ez az amit egy Ember élete során kialakít, környezetével folytatott dialógusban, leginkább érzelmei révén azonosítja, szorosan kapcsolódva a fantázia világához.
    Ennek viszont kevés köze van a genetikai anyaghoz, vagy bármilyen anyaghoz, amit el lehet venni bárkitől.

    Ha viszont valami nagy baj van: jobb azt gondolni, hogy ez az Én hibám. Mert ha valaki más hibája lenne, akkor Én semmit nem tehetnék ellene .........
    - 2022. 11. 22. 11:07
  • F
    Akkor az oltott bíró sem tud ítélkezni , hiszen tulajdon és ezért már nem "független " a rendőr se mert valaki tulajdonai .
    - 2022. 11. 25. 19:39
  • R
    Imre ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy az olvasóid intelligenciáját teszteled, vagy ezt magad elhiszed.
    Egy külön misét megérne az egész DNS mítosz és annak kutatása és manipulálása. Ha az igazságot csak éppen hogy meglebbentenénk, akkor a legvadabb "konteóhívők" is azonnal elkezdenének tiltakozni. Emlékszel még amikor 2020 elején a facebook profilodon beszélgettem egy idősebb nővel, aki 32 éve génlaborban dolgozik? Ilyen kérdéseket tettem fel neki, hogy "te mikor jöttél rá, hogy át vagy baszva?", "ki gyártja és milyen optikai eszközzel, milyen nano manipulátorral kell szintetikus DNS-t csinálni?" -és hasonló jókat... A hölgy a végén elmondta, hogy 2 éve van a nyugdíjig és ezért nyíltan nem válaszolhat :) Azért azt elismerte, hogy nem léteznek megfelelő eszközök. Olvastad a könyvet a nemlétező riboszómáról? 30 év kutatási eredményének a munkája... márpedig ha a riboszómával gondok vannak, akkor borul a virológia és a genetika jó része is. Gondok pedig vannak.

    Ki az aki érti a legalese-t és végig is olvasta a amcsi legfelsőbb bíróság állásfoglalását? Ki az aki tudja, hogy mi a különbség a ruling és az oppinion között? A linkelt pdf egy 2013-as állásfoglalás. Nem törvény és nem ítélet.
    A tulajdon: exkluzív döntési jog! Ennyi. Ez a tulajdon.
    Tulajdon váltás szerződés útján jöhet létre. A szerződés egy "háromlábú szék", aminek ha csak egy lábát kirúgjuk, máris borul, máris érvénytelen. Az egyik láb a full disclosure. A megállapodás megkötése előtti teljes megismerhetőség, teljes tájékoztatás.
    Jelentkezzen már akit vakcinázás előtt teljesen tájékoztattak.
    Valaki linkelje be a vakcina, mrns vakcina kifejezést az állásfoglalásban... 1x sem szerepel benne ;) Ellenben az amerikai szabadalmi jog expressis verbis kimondja, hogy az emberi organizmusok nem szabadalmaztathatóak.
    - 2022. 11. 25. 20:22
    • Posta Imre
      Nagyon rég szereztem be a Hódító gén, című könyvet. A felét sem hiszem el, mert tán tripla annyira igaz. Nem olyan bonyolult ez a kérdés, de ahogy mondod, még a konteósok is lehidalnak, mert beszélgetni, fantáziálgatni is egy dolog...<br /><br />Ami a licenszeket illeti, talán az "adóhatóság" összeesküvői lehetnek ebbenjáratosabbak, hiszen amiért valaki fizet, annak a nevére íratják, független attól, hogy kinek a "tulajdona" volt korábban. Lehet ez sem így van, de akár lehet így is. A földi diliházban semmi sem kizárt. Az orgaznizmusokhoz szabadalom sem kell, dívik a test-szeletelés, azért kell a háború is. Már régi történet. Állítólag sok helyen azért nincsenek temetők, csontok, mert kellett mindenféle gyógyászati célra.
      - 2022. 11. 25. 23:13
      • A
        anzsi a macska hala
        Ez a kiszkináj recájkled?
        - 2022. 11. 26. 01:26

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (1)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése