Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

A biológiai chip a sejtjeinkben

A fehérjetermelő biokémiai funkciójától függetlenül a DNS egy bonyolult elektronikus biológiai chip, amely kommunikál a környezetével, amint azt a legújabb orosz kutatások kimutatták.

1990-ben egy tudóscsoport gyűlt össze Moszkvában, akik számára az emberi genomok tanulmányozása túlságosan kizárólag a biokémiára csökkent. Felismerték, hogy ezzel a nézőponttal, amely inkább az ortodox dogmatizmuson, mint az objektív tudományos megvalósításon alapul, sok információ rejtve marad számunkra.
A magasan képzett tudósok ebbe a csoportba tartoznak, nagyrészt az orosz Tudományos Akadémiából. A neves Lebegyev intézet fizikusai mellett molekuláris biológusok, biofizikusok, genetikusok, embriológusok és nyelvészek is részt vesznek. A projekt igazgatója Dr. Pjotr Garjajev biofizikus és molekuláris biológus. Tagja az Orosz Tudományos Akadémiának, valamint a New York-i Tudományos Akadémiának.
A projekt létrehozása óta eltelt nyolc évben a moszkovita csoport forradalmi felismerésekre jutott, amelyek lehetővé tették, hogy a DNS és az emberi genetika megértése teljesen új fényben jelenjen meg.
Például ma szinte természetesen beszélünk a "genetikai kódról", tehát a szisztematikus információkódolásról. De a korábbi genetika itt megállt, és a munka hátralévő részét kizárólag a kémia segítségével rendezte, ahelyett, hogy nyelvszakértőkkel is konzultált volna.
Másképp Moszkvában. Itt, mint már említettük, a genetikai kódot a nyelvészek is pontos vizsgálatnak vetették alá.
A nyelvészet a nyelvek szerkezetének tudománya. Ezzel nemcsak az egyes országokban és kultúrákban kialakult természetes nyelveket vizsgálja, hanem a mesterséges nyelveket is, amelyeket például számítógépek programozására használnak, és amelyeket az elmúlt évtizedekben szisztematikusan, nyelvi megvalósítások felhasználásával fejlesztettek ki.
Az egyik megvizsgálja a szemantikát (a szavak jelentésének elméletét) és a nyelvi szabályszerűségeket, például a szintaxist (a szavak betűkből történő beállításának szabályai), valamint a nyelvtan alapjait.
Ha ezeket a tudományos felismeréseket a genetikai kódra használjuk, akkor felismerjük, hogy ez a kód ugyanazokat a szabályokat követi, mint az emberi nyelvünk.
Ne feledje: nem egy bizonyos nyelv (ebben az esetben az orosz) szabályai, hanem olyan alapvető szinten, ahol az emberiség minden létező nyelve hasonló struktúrával rendelkezik. Tehát lehetséges a genetikai kód szerkezetének beállítása az emberiség minden létező nyelvével kapcsolatban.
A tudósok évszázadokon át keresték az emberi eredeti nyelvet - Pjotr Garjajev és munkatársai valószínűleg megtalálták.
Meg kell fordítanunk a kapcsolatokat: a DNS szerkezete nem felel meg az emberi nyelvi szerkezetnek, de az emberi nyelvek a genetikai kódot követik szerkezetükben a szabályok! A DNS és a genetikai kód már régóta létezett, mielőtt az első emberek először beszéltek volna egy artikulált szót! Minden azóta kialakult emberi nyelv követte az alapmintát, amely már létezik a genetikai kód szerkezetében.
Nem szabad félreértenie ezt a felismerést: Itt nem érinti a világ ortodox materialista felfogását, amely szerint a beszédképesség csak a fehérjék másodlagos hatása lenne, amelyeket egyes génekben helyeznek el. Az elemi bázisok elrendezése a DNS-ben egy nyelvtant, egy anyagtalan tervet követ, amely hasonló a nyelvünk szerkezetéhez.
Azt a tényt, hogy itt nincs fizikai eljárás, Garjajev csapatának következő felfedezése bizonyítja: A DNS szerkezete és az emberi nyelv közötti analógia leginkább csak az óriásmolekula azon részeiben van kifejezett, amelyeket nem használnak fehérjeszintézisre!
Régóta tudjuk, hogy a DNS-molekulának csak mintegy 10 százalékát használják gének felállítására. A fennmaradó 90 százaléknak a klasszikus tudomány számára ismeretlen funkciója van, és eddig "csendes DNS"-nek nevezték el őket.
Garjajev felismerése tehát forradalom a genetika egész területén. Ha csak a jól ismert géneket vizsgáljuk, amelyek a maradékot "csendes DNS-nek" nevezik, akkor hiányozni fognak a legfontosabb tények! Paradox: csak a »csendes DNS« - a figurativy beszélt - beszél egy nyelvet!
Különböző kísérletekben a moszkoviták csoportja bizonyíthatja, hogy ezeket a kiterjedt kódokat a DNS-ben semmilyen módon nem használják testünk eddig ismeretlen mennyiségű összetevőjének szintézisére, mint a gének esetében. Ezt a kódot inkább a kommunikációhoz használják, pontosabban - a hiperkommunikációhoz.
A hiperkommunikáció a DNS szintjén történő adatcsere genetikai kód felhasználásával. Mivel ez a kód olyan struktúrával rendelkezik, amely minden emberi nyelv alapja, magasabb információ is szállítható, amely képes az emberi tudatba jutni és ott értelmezni.
Garjajev és kollégája még egy lépést tett. Elemezték a DNS rezgési válaszát, és rájöttek, hogy meglehetősen bonyolult törvényeket követ, amelyek azonban már régóta ismertek a fizikában.
Ezek a nemlineáris hullámforma-alakítás törvényei, amelyeket a 19. század közepe óta úgynevezett szoliton hullámoknak neveznek. A megfigyelésekből ismertek, de olyan bonyolultak, hogy csak a modern számítógépekkel számíthatók ki. A szoliton hullámok időbelileg rendkívül stabilak, és hosszú ideig tárolhatják az információkat ilyen módon.
Mindezeket a felismeréseket összefoglalva a géntechnológia egy teljesen új formájához jutunk, talán még egy új génterápiához is.
Ezzel kapcsolatban Pjotr Garjajev ezt írja: »A többség megpróbálja megérteni a DNS biológiai számítógépének alapelveit azáltal, hogy kizárólag a DNS-hez nevezi ki magát Watson Crick Chargaff szabályai: A-T, G-C. Ez így van, de ez nem elég! Az élő rendszerekben a DNS-kromohím kontinuumnak hullámattribútumai vannak, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy levezetjük az ismeretlent, egy számítógéphez hasonló programot az organizmusok beállításához. A jól ismert genetikai kód a fehérjeszintézis kódja, és semmi más. Az in vivo kromoszómák szolitón holografikus számítógépekként működnek az endogén DNS lézersugárzás használata alatt.«
Ez úgy hangzik, mint a 21. század tudománya, és valószínűleg az is. De ne felejtsük el: Garjajevs állításai tudományosan elméletben és kísérletekben alapulnak.
Ezeknek a felismeréseknek a következményei éppoly érthetetlenek, mint amilyen egyszerűek és logikusak: Ha egy lézersugarat frekvenciamintával modulálunk, akkor ezzel befolyásolhatjuk a DNS-hullámok információit és így magát a genetikai információt is.
Ehhez nem is kell dekódolni a bázispárok nyelvét a fáradságos munkában, annak érdekében, hogy mesterségesen genetikai információt fogalmazzunk meg belőle, de az emberi nyelv szavait és mondatait elég könnyen használhatjuk! A nyelvi struktúrák alapjai, amint azt ma már tudjuk, ugyanazok.
Ezt a megdöbbentő következtetést a moszkoviták kutatócsoportja már kísérletileg is bizonyíthatja. A DNS-anyag in vivo (azaz az élő szövetben, nem a kémcsőben) reagál a nyelvmodulált lézerfényre, még a rádióhullámokra is, ha a megfelelő rezonáns frekvenciákat tartjuk.
Ily módon ismeretlen lehetőségek nyílnak meg a gyógyszer előtt. Tervezhetünk olyan eszközöket, amelyekkel a megfelelően modulált rádió- vagy fénysugárzó sejtek anyagcseréje hatással lehet, akár a genetikai hibák kijavítása is lehetséges, a klasszikus-biokémiai eljárás minden kockázata és mellékhatása nélkül.
Garjajevs kutatócsoportja már bizonyítani tudta, hogy ezzel a módszerrel kromoszómák javíthatók, amelyeket pl. röntgensugarak károsítottak. A következő évszázad orvosterápiás lehetőségeire óriási hatással van: új, finom rákterápiára, segédeszközök kezelésére és az öregedési folyamat lassítására is lehet eszközöket kifejleszteni.
Már ma is használnak eszközöket a német egyetemi klinikákon, amelyek segítségével a rákos betegek frekvenciamodulált mágneses tér besugárzásnak vannak kitéve. Az eredmények ígéretesek.
Itt azt látjuk, hogy a moszkoviták kutatóinak célkitűzései elvben eltérnek a nyugati emberi genomprojekt célkitűzéseitől. Míg a nyugati tudományban az a tendencia, hogy a génekből származó lehető legtöbb információból új kémiai gyógyszereket fejlesztenek ki - ez az eljárás azonban nem mentes a jelentős kockázatoktól, potenciális óriás üzlet -, az orosz tudósok meglehetősen holisztikusan értelmezik a terápiás eszközök kifejlesztéséhez vezető DNS-t, amelyek hosszú távon helyettesíthetnek néhány drága és veszélyes gyógyszert.
A genetikai kód újhullámos elmélete mellett még néhány további érdekes tény következik. Például régóta tudjuk, hogy szinte minden testi funkciót, különösen az anyagcserét és a hormontermelést is befolyásolhatja a kimondott szó szuggesztív ereje, bár tökéletesen önállóan fut, így a tudatos akarat megszüntetése alatt, amire az orvosi hipnózis hatása épül. Ezek a tények jól ismertek, de tudományosan eddig nem magyarázhatók.
A pszichoneuro immunológia orvosi modellje eddig kizárólag az agy mechanizmusainak szabályozására vezette vissza a hipnotikus javaslatok eddigi hatását, különösen azokban a régiókban, amelyekről feltételezik, hogy tudatalatti rétegeket tartalmaznak.
Most úgy tűnik, hogy sokkal egyszerűbb: a DNS képes közvetlenül reagálni a beszélt szóra.
A különböző terápiás eljárások, amelyek hatása eddig megmagyarázhatatlan volt, mint például a kínai acupunkture, a Garjajev véleményében szereplő DNS-hullámelmélet segítségével tudományosan magyarázhatók.
Ha összefoglaljuk Popp professzor és Garjajev professzor kutatási eredményeit, akkor figyelemre méltó kapcsolat eredménye: A fény valójában fontos tényező örökletes molekulánk, a DNS áramellátásában. Ez biztosítja a sejtjeink összes eljárásának egészséges működését. Ez azonban önmagában nem helyettesítheti teljes mértékben az anyagi élelmiszereket.
Az információ, amely a fényen keresztül továbbítódik, sokkal fontosabb. A DNS így kommunikál - talán más szervezetekkel vagy egy szuperordináta tervvel -, amely morfogenetikus mező, amelyet az oroszországi kutatások először tudományosan bizonyíthatnak.
Ily módon az egyes sejtek genetikai információi minden alkalommal összehasonlíthatják tényleges állapotukat egy meghatározott feltétellel, és megszervezhetik az esetlegesen szükséges javításokat. Ez megakadályozhatja vagy legalábbis megállíthatja az olyan betegségeket, mint a rák vagy az AIDS, emellett lelassíthatja az életkori folyamatot.
A modern hullámgenetika a következő évezred egyik kulcsfontosságú technológiája, és feszültek lehetünk, hogy a tudomány mit fog felfedezni ezen a területen a közeljövőben.





http://rexresearch.com/gajarev/gajarev.htm

Felforgato 2023.01.11 1551 olvasás 5 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

5 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • D
    Istenem! csak azt a "moszkovitát" tudnám felejteni???!!!???
    Ki volt az a baromállat, aki azt, hogy moszkvai (tudós) "moszkovitának" ferdítette?????!!!!!??????
    Egyébként Garjajev előadása fent van a youtube-on, bármikor elérhető.
    De Garjajev még azt is elmondta, hogy egymástól száz kilométer távolságokra lévő DNS-ek egymással kommunikálni tudtak minden technikai kapcsolat nélkül!!!
    És előbb-utóbb az is ki fog derülni, hogy Einstein tévedett és nem a fény az, ami a legnagyobb sebességre képes, hanem vannak más erők a Világegyetemben, amelyek ennél felfoghatatlanul nagyobb sebességet tudnak elérni.
    Ahogy mondani szokás: ha egy civil azt mondja valamire, hogy lehetetlen - lehet, hogy téved. De ha egy tudós mondja valamire, hogy lehetetlen - biztosan téved.
    Még annyit, hogy ez az elmélet megmagyarázza, hogy az ősrégi ráolvasásos gyógyítások, imák mormolása, a táltosok mély, öblös hangú kántálása miért is tudott gyógyító hatású lenni?!
    - 2023. 01. 12. 14:07
    • R
      Aki az AIDS-ről még mindig azt hiszi, hogy egy "vírus" és azzal példálózik: azzal nekem komoly fenntartásaim vannak. "De Garjajev még azt is elmondta, hogy egymástól száz kilométer távolságokra lévő DNS-ek egymással kommunikálni tudtak minden technikai kapcsolat nélkül!!!" - Tessék mondani hogy hívják azt a készüléket, amivel ezt a jelenséget meg lehet figyelni és ki lehet mérni? Ki gyártja, hol kapható? (nem létezik ilyen) <br />Az egyik kedvenc kísérletem ellenben átlag felszereltségű laborban is elvégezhető: pácienstől leveszed a vért és mikroszkóppal figyeled. A páciens különböző anyagokat kap, amire a vér ismert reakciókat ad. - a szomszéd szobában is... a mikroszkóp alatt!<br /><br />"Még annyit, hogy ez az elmélet megmagyarázza, hogy az ősrégi ráolvasásos gyógyítások, imák mormolása, a táltosok mély, öblös hangú kántálása miért is tudott gyógyító hatású lenni?!" Ennek több köze lehet a vízhez, mint a DNS-hez.
      - 2023. 01. 14. 00:35
  • F
    Azért az meg van hogy, minden szakrális uralkodó házat magyarok indítottak el !
    Ezért van az hogy, minden védő szent a világban , magyarnak hódol mint.
    - 2023. 01. 12. 17:57
  • mentsvar
    a téma érdekel. egynehány gondolat:

    van az információ és a szerkezet feljavítása, akár őssejtekkel, akár hangterápiával (pl. amit Jásdi bemutatott a mélytorkú mormogással, vagy indiánok törzsi zenéje, vagy az északi hegyekben élő hangmérnök, aki a páciensre kötött elektródák alapján addig módosít, amíg a szerved gyógyulásba fog. De beszélhetünk a növények aurájáról is, mint info átadás, pl. Szabónak a biloba fa, vagy egy 100 éves tölgy, stb. Vagy a szűz természet, a sziklák, patak, vízesés, szellő, napsugár. Wimhoff.

    Két dolog: a szerkezet tökéletesítése, gyógyítása és az életenergia. Haltak meg már makk egészségesen. Sokan élnek betegen, torzan.

    ismerősöm szerint a mellékvese tartalmazza az életerőt. Másképp mondva, születésnél eleve meghatározott mindenkinek az életereje. Aki két végén égeti a gyertyát, hamarabb hal meg. Ha sokat zabálsz, meghalsz. Ha pont annyit eszel, tovább élsz. Felnőtt emberek, akik 100 éven felül voltak, (144 éves) átlagosan 35 dkg eledelt ettek naponta. Aztán az unokája okoskodott, hogy egyen még, hisz olyan sovány. Evett, és napokon belül meg is murdált.

    Dotto gyűrű. Mindent gyógyít. Mindent is! Dotto szerint. Életenergiát generál elektromos úton. Szentgyörgyi szerint az az élő anyag, ami fenntart egy bizonyos elektron áramlást. A 220-as vezeték szerintem nem az.

    Ismerősöm látott olyat, hogy az életenergia kinyerhető élőlényekből, és sűríthető kocsonyás anyaggá. Erről készült sci-fi film.

    Él ma egy orosz (moszkovita), 75 év körül, aki képes életenergiát előállítani. Azaz, a testében adva levő energiához hozzátölteni. Külsérelmileg látszik rajta a kor, de mozgékony, egészséges.
    - 2023. 01. 12. 21:48
    • F
      Van igazságod ! Miszerint a szervezet csak szerves anyagokat képes emészteni ! Ezért volt az hogy anno  az almába beledugtak 5-6 szöget mert az alma savai 4-nap alatt kivonták a szerves anyagot a szögből vagy vízbe ezüst , réz ,arany pénzt tárgyat tettek és utána itták meg a vizet   . Ezért van az is hogy a szervezet egyetlen ásvány tud hasznosítani és ez a SÓ . Semmilyen mást nem tud hasznosítani magnéziumos ,vas, cink stb... <br />bármibe is van keverve .<br />Szentgyörgyi, arra jött rá hogy amit nem tud beépíteni a szervezet minden ami szervetlen az csak raktározza és így terheli a szervezetett .
      - 2023. 01. 13. 09:10

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése