Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Nagypofájú mocskos gazemberek (csak mondom)

Az amerikai kongresszus nem üzenhet hadat Oroszországnak, de törvénytelenül engedélyezte az amerikai erők bevetését ellene - Washington Times



Joe Biden amerikai elnök azzal, hogy felszerelést és katonákat küldött Ukrajnába Oroszország ellen, megsértette az amerikai alkotmányt - írja Andrew Napolitano a Washington Times cikkében.

(- Andrew P. Napolitano volt jogászprofesszor és a New Jersey-i Legfelsőbb Bíróság bírája, aki kilenc könyvet publikált az amerikai alkotmányról.)

 
Az elnök bármilyen háborút megvívhat, amit csak akar?
  • A kongresszus finanszírozhat-e bármilyen háborút, amit akar?

  • Vannak-e olyan alkotmányos, jogi és erkölcsi követelmények, amelyeknek előbb meg kell felelni, mielőtt háborút indítanak?

Az elnök és a kongresszus becsaphatja a közvéleményt?

 

Ezeknek a kérdéseknek kellene a középpontjában állniuk az ukrajnai háborúban való amerikai részvételről szóló vitában.

Milyen vita? A média azt szajkózza, amit a CIA mond nekik, és csak néhány weboldal és podcast - köztük az én sajátom, a "Szabadság megítélése" a YouTube-on - kérdőjelezi meg a kormány vakmerő, erkölcstelen, törvénytelen és alkotmányellenes háborúját.


A Kongresszusnak azonban sikerült az Alkotmány határain túlra kiterjesztenie hatalmát belföldön azáltal, hogy olyan területekre költ pénzt, amelyeket nem tud szabályozni és megvesztegetéssel vásárolja meg az államoktól az engedelmességet.

Erre példa a véralkoholszint számszerű minimumértéke, amely a járművezetés ittas állapotban történő letartóztatását eredményezi, valamint a maximális sebességhatárok.

A kongresszus minden esetben pénzt ajánlott fel az államoknak az autópályák burkolására, amennyiben mindkét számot csökkentik, és a pénzszűkében lévő államok elfogadták a pénzt a kongresszusi feltételek mellett.

Ezek olyan kenőpénzek, amelyek büntetőjogi következményei alól a Kongresszus felmentette magát.

Ugyanez történik a külpolitikában is. A kongresszus nem üzenhet törvényesen háborút Oroszországnak, mivel nincs katonai szempontból megalapozott oka erre.

 

🔴 Oroszország nem jelent fenyegetést az amerikai nemzetbiztonságra❗

🔴 Ráadásul az USA-nak nincs olyan szerződése Ukrajnával, amely amerikai katonai védelmet váltana ki.

🔴 A Kongresszus mégis pénzt költ az ukrajnai háborúra.

Az alkotmány szerint csak a kongresszus hirdethet háborút. Utoljára akkor tett így, amikor az amerikaiak második világháborúban való részvételét kezdeményezte.

A Kongresszus azonban korlátozott hatásköröket adott át az elnököknek és engedélyezte, hogy be nem jelentett háborúkat vívjanak.

Erre példa George W. Bush elnök bűnös afganisztáni és iraki inváziója - talált-e valaha tömegpusztító fegyvereket? - és az 1973-as háborús hatalmi határozat.

🔴 A kongresszus nemhogy nem üzent hadat Oroszországnak, de még az amerikai katonai erők bevetését sem engedélyezte ellene.

🔴 Mégis 113 milliárd dollárt adott Biden elnöknek, és felhatalmazta őt, hogy ezt az összeget Ukrajna számára katonai felszerelésekre költse, ahogyan ő jónak látja.

🔴 Megígérte, hogy továbbra is megadja Ukrajnának, amire szüksége van, "amíg csak szükséges".

Ameddig szükséges, hogy mit tegyen? Erre a kérdésre nem tud válaszolni, mert nincs világos katonai célja.

🔴 Az orosz csapatok eltávolítása Ukrajnából és a Krímről, illetve Vlagyimir Putyin orosz elnök hivatalából nem reális amerikai katonai cél.

A kongresszus csak fegyverek és készpénz küldését engedélyezte Ukrajnába, de Biden is küldött csapatokat.


Az Egyesült Államok vietnami szerepvállalása ugyanígy kezdődött:

 

nem volt hadüzenet, mégis fokozatos az amerikai csapatok felvonultatása tanácsadóként és kiképzőként, majd egy kongresszus által támogatott háború - amely a Tonkini-öbölben egy amerikai hajó elleni támadásról szóló kitalált jelentéseken alapult -, amely során félmillió amerikai katonát vetettek be, akiknek 10%-a hullazsákban tért haza.

Nem tudjuk, hány amerikai katona van Ukrajnában, mivel nem viselnek egyenruhát, és tartózkodási helyük titkos.

Azt tudjuk, hogy részt vesznek az ellenségeskedésekben, mivel a Biden által küldött hardver nagy részének működtetéséhez és karbantartásához amerikai know-how-ra van szükség. A fegyverek egy része pedig olyan, hogy az amerikai csapatok ténylegesen az orosz erőket célozzák meg, és meghúzzák a ravaszt.


Az amerikai katonák orosz katonákat ölnek? Igen. A Kongresszus egyiket sem engedélyezte, de a Kongresszus megfizettette önökkel.

Most pedig vissza az alkotmányhoz. A Háborús Hatalmak Határozat (The War Powers Resolution), amely lehetővé teszi a korlátozott elnöki háborúkat, de megköveteli, hogy az elnök értesítse a Kongresszust az amerikai katonai erő alkalmazásáról, alkotmányellenes, mivel a Kongresszus feladja egyik alapvető funkcióját - a hadüzenetet.

A Legfelsőbb Bíróság alkotmányellenesnek minősítette az alapvető funkciók átruházását.

💣Ennek ellenére Joe Biden nem tájékoztatta a Kongresszust az amerikai csapatok erőszakos bevetésére irányuló szándékáról.

Mégis a haditengerészetet és a CIA-t használta Németország megtámadására - ami háborús bűncselekmény és a NATO-szerződés megsértése -, és katonái Ukrajnában egyenruha nélkül vannak, hogy fenntartsa azt a megtévesztést, hogy amerikai bakancsok nincsenek ukrán vagy orosz földön.


Ne lepődjünk meg, ha Biden háborús hatalmi törvényt ad ki a Nyolcak bandájának.

Az meg mi? A Nyolcak bandája a kongresszuson belüli kongresszus.

A képviselőház és a szenátus hírszerzési bizottságainak elnökeiből és rangidős tagjaiból, valamint a képviselőház és a szenátus republikánus és demokrata vezetőiből áll, akikkel az elnök titkokat oszt meg.

Ahogyan a Kongresszus nem delegálhatja át a háborúkhoz szükséges jogkörét az elnöknek, úgy nem delegálhatja át a Nyolcak csoportjának sem. A Nyolcak csoportjának koncepciója ellentétes a demokratikus értékekkel. Az elnök bármilyen erőszakos cselekedetéről való tájékoztatásuk titoktartási eskü alatt történik.


Miféle demokrácia működik és gyilkol titokban?

 

A szerződések, amelyeknek az Egyesült Államok részese, a háborúskodást a szükséges, védekező és arányos háborúkra korlátozzák. Tehát, ha egy idegen hatalom készül lecsapni - mint 9/11 idején, miközben a kormány aludt - az elnök csaphat le először.


🔴 A küszöbön álló támadáson túl a háború alapjának valósnak kell lennie, az ellenfél katonai fenyegetésének súlyosnak és kézzelfoghatónak kell lennie, a háború céljának világosnak és elérhetőnek kell lennie, az eszközöknek pedig arányban kell állniuk a fenyegetéssel.

🔴 Oroszország megfenyegette az Egyesült Államokat? Nem.

🔴 Milyen súlyos cselekményeket követett el az orosz hadsereg az USA ellen? Egyet sem. Mi Biden célja? Nem mondja meg.

A kongresszus betartja az alkotmányt?

És az elnök?

A válaszok nyilvánvalóak. Az Alkotmányt megőrzésre átadtuk tisztességtelen politikai bunkók kezébe, akik figyelmen kívül hagyják azt.

A következmények ártatlanok halála, végtelen adósság és a személyes szabadság tömeges elvesztése.


Fordítás: VilagHelyzete Alternatív Média

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Egy kis kiegészítés a cikk tartalma mellé: https://www.bitchute.com/video/00iGC729CE0Q/

Gerry 2023.07.04 871 olvasás 3 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

3 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Gerry
    usagif.com/wp-content/uploads/gifs/flag-america-usa-12.gif
    Az Egyesült Államokban minden évben július negyedikén ünneplik a függetlenség napját.
    Ez jelzi azt az időpontot, amikor az USA kikiáltotta függetlenségét az Egyesült Királyságtól.
    Ez 1776. július 4-én történt, amikor az Amerikai Egyesült Államok kontinentális kongresszusa aláírta a Függetlenségi Nyilatkozatot.


    ...ha jól értem akkor a világ értelmesebb részétõl (ezek pl. mi vagyunk De jó!) függetlenül tartanak a pokolba!

    filmsor.hu/wp-content/uploads/2021/04/Lucifer-az-Ujvilagban.jpg
    - 2023. 07. 04. 09:27
  • G
    Excepcionalista? (rendkívüli, kivételes) Egybesült Államok?

    Rövid idővel a függetlenség kikiáltása után, az új amerikai Kongresszus , minden ami angol utálat hevében, összeült hogy, megvitassa az új csodaország hivatalos nyelvének megváltoztatását is, az angolról valami másra.
    Az állam alapító Atyák, halál komolyan kezdték latolgatni a német, francia, görög, héber! sőt volt egy Atya, aki még egy mesterségesen kreált új nyelvet is javasolt.
    Hosszasan vitatkoztak, érveltek, de végül is felállt a mindent eldöntő nagyon bölcs képviselő, Roger Sherman a következő szavakkal:
    "Sokkal kényelmesebb és egyszerűbb lenne részünkre, ha megtartanánk magunknak a már használatban lévő angol nyelvet, és kényszerítenénk az angolokat, hogy kezdjenek el görögül beszélni."

    A kivételességük már kezdetben így kezdődött ..........
    - 2023. 07. 05. 11:48
    • Gerry
      De ez se sikerült nekik... Az amerikai angol olyan egyszerü mint egy faék (vagy mint a Schwiizerdücs Nem és nem!...) ugyanakkor Schakespeare nyelve, bár sokat változott, de azért mégse "görögült be" Hihihi
      - 2023. 07. 05. 19:08

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése