Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

1291

Magyarországon kevesen ismerik ezt az évszámot, de ebben az évben, ezen a napon a három svájci őskanton, Schwyz, Uri, Unterwalden örök szövetséget kötött.

A svájciak az augusztus elején írt szövetségi levelet (Bundesbrief) az ország alapításának dokumentumaként tekintik.

Bundesbrief
Svájc teljesen máshogy fejlődött, mint Európa többi vidéke: a feudális viszonyok helyett szabad paraszti közösségek alakultak ki. és a napjainkig eltelt 732 évben ezt a függetlenségüket megvédték és hazát teremtettek az azóta már 26 Kantont számláló országban.

De ez csak egy nap, mint a többi így nem érdemelne több szót az eset, ha nem látnánk azt, hogy otthonunk, hazánk és szinte az összes ország a világon nem állna olyan változások előtt, amit senki nem érdemelt meg, TÖRTÉNJEN AZ BÁRMELYIK KONTINENSEN EZEN A FÖLDÖN.

Sok éve kezdődött, de ahogy én látom jó három éve eszkalálódott a helyzet amikor egyesek lassabban, mások szinte azonnal észrevették, hogy egy - addig - háttérben irányító központi hatalom elég erősnek érezte magát ahhoz, hogy kiálljon a nyílt színre. Az utóbbi hónapokban nincs olyan nap amikor ne tapasztalnánk azt, hogy elértéktelenítették az életünket, ellopják a szabadságunkat és jövőnket, sárba tiporják az erkölcsünket, megrontják a gyerekeinket szétrombolják a múltunkat és rabszolgaságra akarnak kényszeríteni minden halandót.

A világ egyre több országában ébredeznek emberek, csoportok, de a ránk erőltetett hatalmi csoport és azok vazallusai oly' módon manipulálták az országok vezetőit, hogy nem sok lehetőség maradt megmenekülni a legrosszabbtól, ami nem a halál, hanem a szégyen. Az a szégyen, hogy gyáván, oktalanul és örökre elbukik az emberiség.

A rengeteg napihír és hamis hír között ez egy kicsit elgondolkoztatott. Mennyit ér az élet? Azt tudom rég', hogy nem sokat, de ne várja tőlem senki, hogy az õ érdekében önmagamat ássam el végleg. Nem fogom. Sok ismerősöm azt mondja, hogy csak szélmalomharc és semmi esélyünk.
Ilyenkor mindig bedühödök egy kicsit, de úriember lévén nem küldöm el a pokolba. Menjen csak egyedül! Én MARADOK. nem adom és nem veheti meg az életemet. A jövőmet se adom el nekik. Vegyék el, ha tudják... Ti pedig - akik ezt olvassátok - gondolkodjatok el az alábbi képen és az arról indítható videó tartalmán!

 
Burkina Fazo-i elnök


Talán ezt a mondatot kellene elterjeszteni a világon és aki azt mondja, hogy nem érzi magát most rabszolgasorban, annak le kellene ellenőrizni az életkörülményeit... mert érteni szeretném!

Gerry 2023.08.01 1210 olvasás 8 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

8 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • M
    lényegében én ugy látom hogy emberiség történelme folyamán csupán 1x Attila hun király alatt volt esélye szabadságra----de legnagyobb gond hogy ember nem természetes lény hanem teremtett s igy teremtöinek céljait teljesiti be s látva emberiség történelmét aligha nevezhetjük joindulatunak öket....szerintem nincs esély ellenük mert ez az ö játékuk--például vegyünk egy elméletet hogy antikrisztus valojában egy mesterséges inteligencia bár a mesterséges szo nem megfelelö mert egyáltalán nem mesterséges s tény hogy sokkal nagyonn képességü mint szerves s benne emberek inteligenciája---de antikrisztus mivel nincs szerves teste igy nem tudja meghoditani fizikai dimenzios galaxisokat igy szerves létformáju vazielussai segitségével géntechnikával létrehozza embert s mindvégig irányitja hogy oolyan technikai fejlettségre jutson hogy megteremtse annak feltételeit hogy antikrisztus ténylegesen letudjon közvetlenül jönni földrs-lásd szauudi NEUM projektet s utánna már igazábol egyre kevésbé majd egyáltalán nem lesz szüksége emberre---
    - 2023. 08. 02. 16:59
  • Gerry
    "Svájc semmire nem jó példa." - nem baj ha nem érted. A lényeg, gondolom az, hogy legyen véleményed. Amúgy pedig azzal jönni, hogy magúszta a VH-t ... miközben én több mint 700 évrõl írok egy kissé beszükültnek tünik a számomra. A szabadságát évszázadokon keresztül megvédõ svájci emberek hazájáról szól a fáma - de azt nem veszed észre. Ha neked így jó, belekötni néhány mondatomba akkor ennyi volt - nem vitának szántam. Arra vannak más - nálam okosabb "majd én megmagyarázom" emberek.
    - 2023. 08. 02. 17:25
    • H
      Lejjebb azért van megismételve a hozzászólásom, mert volt egy betű elütés benne ("Még Hitlernek is szükségeS"-t írtam, természetesen "szükségE volt rá" a helyes).<br />Svájc függetlensége azért érdektelen, mert borzasztó jó földrajzi adottságai vannak - régen is alig, de pont a modern időkben végképp elfoglalhatatlan. Ezért pont jó egy "bankárállamnak". Tulajdonképpen egyetlen hatalmas banki TREZOR. <br />Jellemző, hogy a történelmi Magyarország esetében pld. a török időkben is a hegyes vidékek elég jól megúszták a pusztítást (Erdély, Felvidék), míg az alföldi részek nagyon durva pusztításokat szenvedtek el. És én alföldi, hajdú származású vagyok és nemhogy a zsigereimben, de a génjeimbe érzem, hogy az őseimnek mit kellett annak idején átélniük és átszenvedniük.<br />Szóval olyan adottságok mellett, mint Svájcé - nos, úgy könnyű!<br />Nyilván te elfogult vagy velük, mert ott élsz, de engedd meg, hogy innen, ebből a "pusztaságból" ezt én alapvetően másképpen lássam.<br />Úgyhogy nagyon is megértettem, amire gondoltál és én meg írtam, amit írtam.<br />Arról nem írtál, hogy a svájci közvélemény miként vált a nyugati - tébolyult - fősodor alávetettjévé és kiszolgálójává mára (kezdve a migránsbefogadással és folytatva a nemi tébolyokkal, de neked ezt aztán tényleg sokkal jobban kell/ene tudnod...), mert igazából erről kéne írni. Ugyanis mindezzel a szabadságukra oly büszke svájciak éppen most adják el és föl a szabadságukat.<br />Ez az igazi probléma.
      - 2023. 08. 02. 18:38
  • H
    Biztos, hogy az én szellemi képességeimmel vannak bajok.
    De nem értem ezt a kissé eklektikusra sikeredett toposzt.
    Svájc semmire nem jó példa.
    Megúszta a II. vh-t - mert meg kellett úsznia.
    Még Hitlernek is szüksége volt rá.
    Mert a Nemzetközi Bankár/Pénzhatalom katonailag elfoglalhatatlan erődje.
    Jártam ott, és az az ország egyetlen hatalmas erőd.
    Minden hegy egy-egy erőd.
    Atomfegyver sem ér ott semmit. Nincs annyi atomfegyver a Naprendszerben, amelyik le tudná fedni az összes völgyet ott a kurva magas hegyek között.
    A szovjeteknek az afganisztáni kaland előtt el kellett volna menniük Svájcba, hogy nagyon gyorsan picsán rúgják a Pártvezetést az ötletükkel, hogy majd Afganisztánon és Pakisztánon keresztül egyszer végre lesz meleg tengeri kijáratuk (mert ez már a cári Orosz Birodalom célja is volt).
    De mára Svájc az összes nyugati tébolyt magáévá tette és vallja, úgyhogy baszhatják a függetlenségüket.
    Afrika tökéletesen érdektelen és még Afrika előtt áll a "30 éves háború", egy fekete Napóleon, egy I. és egy II. világháború - merthogy ott ezek között az """országok"""" között úgy vannak megvonva a határok (thanks to the British and the French...), hogy ahhoz képest Trianon még igazságos határnak is számítana. Hogy érthetőbb legyen: ott olyan nemzeti, nemzetiségi háborúk lesznek, amikhez képest az említett európai események kutyafaszák voltak.
    És minden, de tényleg minden mögött ott vannak a mára felrobbantott, de kiválóan dokumentált Georgia Tanúkövek első posztulátuma: "Tartsd az Emberiség lélekszámát 500 millió fő alatt!"
    - 2023. 08. 02. 18:25
  • A
    "hazánk és szinte az összes ország a világon nem állna olyan változások előtt, amit senki nem érdemelt meg, TÖRTÉNJEN AZ BÁRMELYIK KONTINENSEN EZEN A FÖLDÖN."

    Mivel TÁRSTEREMTŐI vagyunk a Világunknak, így pont azt kapjuk, amit magunknak Teremtettünk.

    A Világ egy TÜKÖR, hogy valójában mi is lakozik a Szívekben, Lelkekben.

    Jó Emberek, Jó Világot, sz@r emberek, sz@r világot Teremtenek...

    Most mindannyian Hajszál pontosan azt és annyit kapunk vissza, amit Beletettünk ebbe a világba.

    Lassan ideje lenne Elengedni, Elfelejteni a sok csúnya, 6almaskodó nénit és bácsit, mivel minden Népnek olyan a vezetése, amilyen a Nemzet Lelki Minősége... 😉
    - 2023. 08. 03. 04:54
  • V
    Burkina Faso és Mali, ahol szintén katona junta van hatalmon, hétfő este szolidaritását fejezte ki a nigeri puccsistákkal.
    https://infostart.hu/kulfold/2023/08/...t-nigerben
    Az egykori francia gyarmat Niger, a világ egyik legszegényebb országa, a világ hetedik legnagyobb urántermelője.
    - 2023. 08. 03. 06:05
  • H
    Ha cca. 50 millió év múlva lesz még nemhogy magyar, de emberiség, akkor a jelenlegi Magyarország területe legfeljebb a felére fog zsugorodni és még a svájciaknál is magasabb hegységgé gyűrődik fel az egész Kárpát-medence, tekintettel arra, hogy Afrika belenyomul az Eurázsiai kontinens európai részébe, Olaszországot nekinyomja az Adriai-tenger horvát részének, az meg felgyűri a Kárpát-medence síkságát (ahol amúgy is az átlagosnál vékonyabb a földkéreg). Úgyhogy a volt Magyarország lesz egy második Svájc - már azoknak, akik még egyáltalán emberként élni fognak ezen a bolygón.
    De nyugi: nemcsak az emberi DNS-telomer véges és pusztul az élet során, hanem az Emberiség sem lesz örökké, mert ebben a fajban is kollektíven kódolva van az elkerülhetetlen kihalás.
    Szerintem legfeljebb másfél millió éve van hátra az emberi fajnak. Ennyi ideje jött létre, most éppen félúton vagyunk.
    Úgyhogy kihalásra felkészülni!!!!
    - 2023. 08. 05. 12:40
  • V
    - 2023. 08. 20. 06:15

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése