Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Több mint 700 ezer forintos fizetésért "embert vár a vasra" a honvédség

Talán a "lámpavas' jutna a legtöbbeknek eszébe, ezért óvatosságra int a cikk. Embert várunk a vasra – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, amikor pénteken Szentesen bejelentette, jelentkezőket toboroznak a Lynx, azaz a Hiúz típusú páncélozott harcjárművel felszerelt lövészzászlóaljba.

Megemelt illetményt kínál a Magyar Honvédség azoknak, akik csatlakoznak a lövészzászlóaljba.

A belépő őrvezetői szinten bruttó 737 ezer forintot jelent. Szalay-Bobrovniczky Kristóf kifejtette, a nemzeti ellenálló képesség növelése és a haderő folyamatos fejlesztése korszakhatárhoz ért. A Magyar Honvédség átfegyverzése a legmodernebb, NATO-kompatibilis high-tech eszközökkel a szemeink előtt valósul meg – fogalmazott a honvédelmi miniszter.

Megszülettek a megfelelő szervezeti és személyi döntések is ahhoz, hogy modern, magas harcértékű, jól vezetett és elszánt haderő biztosítsa a magyar emberek vagyonát, életét és kultúráját, természetesen a NATO részeként, annak támogatásával – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

(Index)
https://www.vadhajtasok.hu/2023/08/11/tobb-mint-700-ezer-forintos-fizetesert-embert-var-a-vasra-a-honvedseg

Belabacsi 2023.08.02 66 olvasás 1 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

1 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • V
    Lassan összeáll a vád az elmozdított nigeri elnök ellen
    https://infostart.hu/kulfold/2023/08/...lnok-ellen
    Mohamed Bazoum nem néz könnyű időszak elé.

    A Nigerben nemrég puccsal hatalomra jutott junta vasárnap éjjel bejelentette, hogy hazaárulás vádjával állítaná bíróság elé Mohamed Bazoum elmozdított elnököt.

    A televízióban is beolvasott közleményében Amadou Abdramane, a junta szóvivője elmondta: elegendő bizonyítékot gyűjtöttek ahhoz, hogy bíróság elé állítsák Bazoumot és az országban tevékenykedő "külföldi támogatóit" hazaárulásért és a nemzetbiztonság veszélyeztetéséért. A vádakat a többi között Bazoum és meg nem nevezett külföldi államfők, illetve nemzetközi szervezetek vezetői között folytatott egyeztetésekre alapozzák - tette hozzá.

    Kiemelte továbbá, hogy az elmozdított elnök továbbra is kapcsolatba léphet a külvilággal, valamint hangsúlyozta, hogy Bazoumot egy orvos is rendszeresen felkeresi.

    Bazoumot és családját a július 26-i puccs óta az elnöki rezidencián tartják őrizetben. Az elmozdított államfő többször arra panaszkodott, hogy túszként tartják fogva.

    A junta mindemellett törvénytelennek, embertelennek és megalázónak nevezte a Nyugat-afrikai Államok Gazdasági Közössége (ECOWAS) által a puccs miatt Nigerre kirótt szankciókat, sajtóközleményben pedig felrója a szervezetnek, hogy a büntetőintézkedések miatt a nigeriek nehezebben jutnak gyógyszerhez és élelemhez is.
    - 2023. 08. 14. 09:34

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése