Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Több mint 700 ezer forintos fizetésért "embert vár a vasra" a honvédség

A "vasra" sok egyebet is jelenthet .. Embert várunk a vasra – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, amikor pénteken Szentesen bejelentette, jelentkezőket toboroznak a Lynx, azaz a Hiúz típusú páncélozott harcjárművel felszerelt lövészzászlóaljba. Megemelt illetményt kínál a Magyar Honvédség azoknak, akik csatlakoznak a lövészzászlóaljba.


A belépő őrvezetői szinten bruttó 737 ezer forintot jelent. Szalay-Bobrovniczky Kristóf kifejtette, a nemzeti ellenálló képesség növelése és a haderő folyamatos fejlesztése korszakhatárhoz ért. A Magyar Honvédség átfegyverzése a legmodernebb, NATO-kompatibilis high-tech eszközökkel a szemeink előtt valósul meg – fogalmazott a honvédelmi miniszter.

Megszülettek a megfelelő szervezeti és személyi döntések is ahhoz, hogy modern, magas harcértékű, jól vezetett és elszánt haderő biztosítsa a magyar emberek vagyonát, életét és kultúráját, természetesen a NATO részeként, annak támogatásával – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

(Index)
https://www.vadhajtasok.hu/2023/08/11/tobb-mint-700-ezer-forintos-fizetesert-embert-var-a-vasra-a-honvedseg

Belabacsi 2023.08.12 2083 olvasás 15 hozzászólás 1 értékelés Nyomtatás

15 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • M
    https://nepszava.us/budapesten-is-elkezdtek-hullani-a-milliardosok-a-dunaba/

    Most akkor a NATO részeként, vagy az itt általam linkelt cikk szerint orosz gyarmatként?
    - 2023. 08. 12. 22:03
  • Belabacsi
    „Ez hazaárulás!” Zelenszkij elégedetlen, kirúgják a kényszersorozásért felelős ÖSSZES vezetőt
    Rengeteg a korrupció, vesztegetés és kenőpénz

    Felmentik az összes regionális sorozóbizottság vezetőjét Ukrajnában - jelentette be Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pénteken, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) erről szóló döntését ismertetve a Facebookon.

    "Leváltjuk az összes megyei sorozóbizottság vezetőjét. Ezt a rendszert olyan embereknek kell irányítaniuk, akik

    pontosan tudják, mi a háború, és hogy a háború alatti cinizmus és vesztegetés miért hazaárulás"
    https://www.hetek.hu/cikkek/online/ez...sorozasert
    - 2023. 08. 13. 07:46
  • V
    Így buliznak Ukrajnában a pusztító háború kellős közepén
    https://www.origo.hu/nagyvilag/202308...zepen.html
    Egy ima Ukrajnáért. Kérlek, adjatok még több pénzt nekik, kifogytak a vodkából

    – írják ironikusan a bejegyzés leírásában.
    - 2023. 08. 13. 08:45
  • G
    NATO-kompatibilis magyar Vasemberek?

    Természetesen azért verbuválódnak össze natokompatibilisen, hogy "magyar emberek vagyonát biztosítsák"!
    Kedves vitéz vaslegények, erről bizony igen csak lekéstetek.
    A magyar emberek vagyonát, belső kedves parazitáink már régen ellopták.

    Halálos ágyán megkérdezte G. Orvell- t egy riporter: "Uram, Ön az 1984 c. könyvében nagyon sötét és reménytelen jövőt vizionál az emberiségnek. Hogyan és mivel lehetne ezt elkerülni?"
    (G. Orwell 1950-ben halt meg tuberkolózisban)
    Orwell válasza: "Egyetlen útja van, hogy elkerüljék a sötét és reménytelen jövőt, ez az út, csak magukon múlik, ne hagyják megtörténni"

    Az ál-kollektivizmust, de legfőképpen a parazitizmust kell eltörölni.
    Az egész nem az elhülyített tömegek értelmetlen demokratikus? szavazgatásain fog múlni, hanem valami felébredésen
    "maguknak".
    Ez egyre távolibbnak látszik, most még vasmagyarok
    - 2023. 08. 13. 11:03
  • H
    1. akármilyen modern és korszerű módon van felszerelve ez a "vas" a páncélelhárító fegyverekkel szemben, természetesen ezt is ki lehet lőni és ki is lövik. Akkor pedig nincs menekvés belőle (sem, meg a Leókból sem, meg semmilyen más "nagyvas"-ből sem!)
    2. aki mégis jelentkezik - és a jelentkezése ténye által sürgősen elrendelt elmeorvosi vizsgálaton is átcsúszik - az arra jelentkezik, hogy a NER-lovagság vagyonát megvédi - az élete árán is.
    3. természetesen a harc felvétele teljességgel értelmetlen még ilyen "vas"-ban is: sem egyik nagyhatalommal szemben, sem a környező országok hadseregei ellen - melyek együtt ki is tesznek egy nagyhatalmat, és kétség se legyen, hogy ezek azonnal összeállnak ellenünk - esélyünk sincs ilyen "vasakkal" sem.
    4. A kérdés tehát: térdenállva - de élni, vagy hősiesen ellenállva - biztosan megdögleni és a maradéknak meg szintén térdenállva élnie mégis???
    - 2023. 08. 13. 11:26
  • Belabacsi
    "A 22-es csapdája egy olyan szituáció leírására született, melyből nem lehet győztesen kikerülni. A könyvben a 22-es csapdája egy önmagába visszatérő logikai folyam, mely egy olyan katonai szabályt ír le, mely megakadályozza a hajózó személyzetet a bevetések elkerülésében.

    Joseph Heller eredeti szavaival a 22-es csapdája:
    „Csak egy csapda volt, és ez a 22-es csapdája volt, amely leszögezte, hogy bárki, aki közvetlen és valós helyzetben saját biztonságára gondol, az döntésre képes elme természetes működéséről tesz bizonyságot. Orr őrült, tehát le lehet szerelni. Csak annyit kell tennie, hogy kéri a leszerelését, de ha kéri a leszerelését, akkor nem lehet őrült, és további bevetésekre küldhető. Orr lehet őrült, ha további bevetésekre megy, és lehet egészséges, ha nem megy. Ha egészséges, akkor viszont mennie kell. Ha megy, akkor őrült, és nem kell mennie; de ha nem akar menni, akkor egészséges, és mennie kell.”


    A regényben a 22-es csapdája más formában is megjelenik, ugyanis egy idős úr úgy magyarázza a 22-es csapdáját, hogy joguk van bármit megtenni velünk, amit nem tudunk megakadályozni, hogy megtegyenek. Azonban a regényben Yossariannak szembesülnie kell azzal, hogy a 22-es csapdája, mint szabály, hivatalosan nem is létezik, így fellebbezni, eltörölni, de még csak megkerülni is lehetetlen. Ez a tény, hogy van egy olyan szabály, mely miatt nem győzhet soha az ember, de ez a szabály hivatalosan nem is létezik, a történet fő mozgatója.

    Ez az állandó, megnyerhetetlen harc a bürokrácia ellen az alapja Joseph Heller 1994-ben megjelent Záróra című művének is, ami a 22-es csapdájában szereplő karakterek részben háború előtti, de főleg háború utáni életét mutatja be. "

    https://hu.wikipedia.org/wiki/A_22-es...g%C3%A9ny)
    - 2023. 08. 13. 18:01
  • S
    “Oroszország nyitott az egyenlő technológiai partnerség és védelmi együttműködés elmélyítésére más országokkal, vagyis mindazokkal, akik nemzeti érdekeik és önálló fejlődési útjuk védelmére törekszenek, és úgy vélik, hogy elengedhetetlenül fontos közös erőfeszítéseket tenni az egyenlő és oszthatatlan biztonság rendszerének kiépítésére, amely minden országot megbízhatóan megvéd”https://oroszhirek.hu/putyin-oroszors...rdekeiket/
    - 2023. 08. 14. 15:24
  • szabir
    Helll-o emmberek! v Emebricik/Imrek/Mericanok!
    -
    Imre tudott vmit mikor aszonta ezelott elekezteke hogy ''Orban megkoronazzak''?? [nem fogjak mert csak Ritual minden de ne! Geza = Jezi stb + a Zaroko a piramison osszefugg a Koronaval/Sarkany/Sarok/Kany-ar/Kony-ok stb + akkor az amerikai gyerek Jason dolgai hogy Fonix/Sotet Szat-eLit bolygo + Parthus era stb
    -
    12;35 nel csekkoljatok legalabb!
    -
    - 2023. 08. 15. 11:11
    • szabir
      bots a helyje-siras-i/o hibaett!<br />-<br />'' elekezteke hogy ''Orban megkoronazzak''??''/ K/T kihagytam
      - 2023. 08. 15. 11:15
      • szabir
        lophasz az M betut mind1; emLek
        - 2023. 08. 15. 11:16
    • szabir
      Imre nevet irtak Emebricinek is [s amugyis az M-B betu cserelodhet v egyutt megy - meg Pap gabi ba is mondta stb + van 5 forrasom is rea]
      -
      legalol irja;
      https://www.google.ro/books/edition/K...frontcover
      - 2023. 08. 15. 11:13
      • H
        Az Imre név nagyon érdekes kört futott be.<br />Eredetileg német/germán név: Emerich, Emmerich volt. Szerintem ez a legvalószínűbb (egyesek a Henrik német névből, de vannak akik az emir (uralkodó) arab szóból török közvetítéssel eredeztetik).<br />Aztán I. István fiát nevezték el, de már az Emerich-ből magyarosítva Imre-nek.<br />Ezután - mint a többi Árpádházi szent - nagyon népszerűek lettek Európában és így az Imre név is, különösen Itáliában, de ott meg "olaszosodott" Amerigo-ra.<br />És végül az olasz Amerigo Vespucci után - aki rájött, hogy "Amerika" nem India, hanem egy új földrész -, Amerika Amerigo után lett Amerika.<br />Tehát Amerikát valójában egy magyar királyi herceg után nevezték el Amerikának.<br />Mondhatnánk rá, hogy Imre-föld.
        - 2023. 08. 15. 16:13
  • M
    szerintem ezzeket magyar emberek ellen képzik ki---orbán is háttér hatalom lelkes követöje igy rövidesen nálunk is életbe lép agenda30 programja.Nincsenek illuzioim rendörök,katonák nagy része végrehajtja ellenállok megsemmisitését-lásd kilakoltatásokat
    - 2023. 08. 17. 06:02
  • V
    https://www.bitchute.com/video/VJ1RcD...RcDMEkFBP/
    --és majd ahogy a videóban, olyan embereket is várnak a vasra...
    - 2023. 08. 19. 18:04
  • G
    Összeírja az állam, hogy az intézményeinél hadiállapot idején ki nélkülözhetetlen és ki nem az https://telex.hu/gazdasag/2023/08/20/...-ki-nem-az
    - 2023. 08. 20. 11:14

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése