Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

EMLÉKEZTETÕNEK - Struccok kíméljenek!

Az itt olvasók közül sokan hallottak a Kalergi tervrõl de a "terv" az utóbbi néhány évben turbo-fokozatába lépett. Ez nem fikció hanem tény. Az alábbi írás 2018-ban jelent meg és néhány dolog megváltozott azóta. A legfeltünõbb változás az, hogy a telv megvalósítóit ma már nem a Brüsszeli EU-bábkormányra fogják (õk is mennek a levesbe) hanem nyiltan és pofátlanul, - rivaldafényben sütkérezve -, az egész világot uralma alá hajtani akaró oligarchák egy szervezett csoportja irányítja, az ennek csúcsán élõsködõ "védett nép" leggazdagabb képviselõivel. Ezt a fordúlópontot a COVID megjelenésének idõpontjától számíthatjuk, amikor a tömeggyilkosok kiléptek az árnyékvilágukból.

A Kalergi-terv és a globális elit

Miért akarják a brüsszeli körök mindenáron kiforgatni a sarkaiból Európát?
 
Bár az Európai Tanács júniusi ülése történelmi elmozdulást jelent a Willkommenskulturtól, azaz a migránsokat korlátozás nélkül befogadó uniós állásponttól, korántsem mondhatjuk, hogy eldőlt a kérdés: Európa kevert népességű kontinenssé válik-e a következő évtizedekben vagy sem.

Annál is inkább, mert bár egyre több európai tagállam kormánya látja be, hogy nem terhelheti tovább a saját lakosságát, amely egyre inkább ellene fordul, a globális elitkörök és a hozzájuk kötődő szervezetek – NGO-k, Soros György hálózata, az Európai Unió brüsszeli vezérkara, háttércsoportok, a pénzügyi elit, az ENSZ – továbbra sem mondtak le a migránsok Európába való telepítéséről.

Az európai nemzetek tehát kezdenek már magukhoz térni – ennek következtében egyre több országban kerülnek kormányra a nemzeti szuverenitást védő és migrációellenes pártok –, ám a globális körök hatalmas forrásokat áldoznak a közvélemény meggyőzésére, „érzékenyítésére”, a migránsmentő civil szervezetek finanszírozására, a politikusok és kormányok befolyásolására.

De vajon miért teszik ezt? Miért akarják a globális és brüsszeli elitkörök mindenáron kiforgatni a sarkaiból Európát? Milyen terv, célkitűzés, filozófia húzódik meg emögött?
Erre válaszul újra és újra felbukkan Richard von Coudenhove-Kalergi (1894–1972) neve, akinek apja egy osztrák–magyar diplomata, anyja pedig egy szamurájcsalád leszármazottja volt.

Nem véletlenül: Kalergi az a személy, aki 1923-ban megindította a Nemzetközi Páneurópa Uniót, 1925-ben pedig Praktischer Idealismus címmel könyvet írt arról, hogyan képzeli el Európa hosszú távú jövőjét. Márpedig ha alaposabban megnézzük, hogy Kalergi mit is vázolt fel, akkor azt állapíthatjuk meg, hogy céljai kísértetiesen hasonlítanak azokra a törekvésekre, amelyek egyfelől a brüsszeli elitet, másfelől pedig a Soros György mögött is álló globális köröket jellemzik napjaink­ban – akár az unió döntéshozó fórumain és zegzugos termeiben, akár a Földközi-tengeren cikázó NGO-hajók tevékenységében, akár a fősodratú sajtóban és médiában. Foglaljuk össze röviden, hogy Coudenhove-Kalergi milyen terveket és célokat fogalmazott meg!

Az 1922-ben megjelent Páneurópa – egy indítvány, illetve az 1923-ban publikált Páneurópa című műveiben világosan kifejtette, hogy egy egyesült európai államot kell létrehozni, amely szupranacionális, azaz nemzetek feletti lesz.

Kiáltványában úgy fogalmaz: „A kiemelt nemzeti érzületű emberek konfliktushoz, az háborúhoz, az pedig káoszhoz vezet.” Vagyis a nemzeti érzés káros, elvetendő, ehelyett kell létrehozni a szuperföderális rendszert, amelyet mai szavakkal Európai Egyesült Államoknak nevezhetünk, és ez része lesz egy átfogó, új világrendnek, amelyben a népek egyesülnek és feloldódnak.

A Praktischer Idealismus című könyvében részletezi azt, hogy milyen jövő várhat a szupranacionálissá vált és egyesült Európára. Különös hangsúlyt helyez arra, hogy a jövő Európáját nem az őshonos népek birtokolják majd, hanem egy kevert fajú, „fajta alatti” embertípus, amely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye. Ennek érdekében Európa né­peit színes népekkel – ázsiaiakkal, afrikaiakkal – kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli, gyökértelen sokaság, amelyet a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tud uralni.

Ez az új embertípus egy eur­ázsiai-negroid keverék lesz, amely leginkább az ősi egyiptomiakra hasonlítana.

Tervei megvalósításának első lépéseként az európai nemzetek önrendelkezési jogától való megfosztását hirdette; ezt követné a nemzeti közösségek megszüntetése a tömeges bevándorlás (!) és az etnikai szeparatista mozgalmak által. Mindezek tényszerűen kiolvashatók Kalergi kiáltványából és könyveiből. Ettől persze még mindez lehetne pusztán egy hóbortos ember ömlengése, amelynek semmilyen jelentősége sincs, különösen nem napjainkban.

Csakhogy a tények nem ezt mutatják, hanem azt, hogy Kalergi igen nagy befolyásra tett szert a 20-as évektől kezdve, mozgalmához pedig meghatározó európai politikusok csatlakoztak. Mindennek hátterében az áll, hogy Kalergi megörökölte nemesi származású, diplomata édesapja kiváló politikai kapcsolatait, fontos közéleti személyiségek tárgyaltak és egyeztettek vele. Talán az sem mellékes szál, hogy már egyetemista korában csatlakozott a Humanitas nevű bécsi szabadkőműves páholyhoz.

Egészen röviden: Kalergi 1923-ban elindítja a Nemzetközi Páneurópa Uniót, amelyhez rövidesen olyan neves politikusok kapcsolódnak, mint a cseh Masarik és Benes (utóbbi szabadkőműves), míg Max Warburg bankár 60 ezer márkával támogatta a mozgalom indulását.

A Nemzetközi Páneurópa Uniót Ignaz Seipel, illetve Karl Renner osztrák kancellár vezette. Később bekapcsolódtak jelentős francia politikusok is: Leon Blum, Aristide Briand, Alcide De Gasperi (utóbbi nevét gyakran halljuk az unió alapító között).

A nácizmus és a fasizmus felemelkedésével a mozgalom háttérbe szorult, ám a háború végeztével hatalmas erővel éledt újjá, „hála” Kalergi fáradhatatlan tevékenységének. Kalergi megnyerte magának Winston Churchill (!) és a B’nai B’rith nevű zsidó érdekvédő szervezet támogatását. Churchill híres, 1946-os zürichi beszéde is az ő szellemiségét tükrözte vissza, amelyben a brit politikus egy „egyesült Európa” létrehozására tett javaslatot.

Komoly lobbimunka eredményeként a Kalergi- és Churchill-féle tervet elfogadta az Egyesült Államok kormánya is, és a CIA hozzákezdett a terv megvalósításához, de legalábbis elősegítéséhez.

A páneurópa-mozgalomból kinövő Páneurópai Unió tagjai között volt egyébként Thomas Mann, Charles de Gaulle, Konrad Adenauer, Franz Josef Strauss, Bruno Kreisky, Georges Pompidou. Kalergi 1973-as halála után Habsburg Ottó lett a mozgalom tiszteletbeli elnöke.

Kalergi emellett 1947-ben kezdeményezte az Európai Parlamenti Unió létrehozatalát is.

Fontos még, hogy Kalergi elsőként kapta meg életművéért a Nagy Károly-díjat, amelyet Aachen városa adományoz azóta is azoknak, akik az euró­pai egységért tevékenykednek.
Nézzük ezek után, milyen célokat tűz ki maga elé a brüsszeli elit, Merkel és Macron, a hozzájuk kapcsolódó nyugat-európai balliberális politikusok, Juncker, Timmermans és a többiek, valamint a globális elit.

Bevallott és vállalt céljuk a csúcsföderális Európai Egyesült Államok megteremtése, az unión belül a döntéshozatal központosítása, a gazdasági, pénzügyi, adózási, társadalmi stb. ügyek uniós szinten való irányítása – vagyis a tagállami, nemzeti szuverenitás háttérbe szorítása.

Céljuk a migráció megszervezése, amely életbevágóan fontos Európának (lásd Mogherini külügyi főbiztos), az illegális migráció legálissá tétele és ezzel a menekültek és a gazdasági bevándorlók összekeverése, a migráció emberi joggá avanzsálása (lásd az ENSZ erre irányuló, Soros emberei által irányított erőszakos nyomulását).

Bevallott céljuk ezenkívül a kultúrák, a vallások összekeveredése, a multikulturalizmus, a migránsok integrálása, amely lényegében véve már a fajok keveredésének előszobája.
A tények tehát fehéren-feketén azt mutatják, hogy a jelenlegi brüsszeli és globális elit, valamint Coudenhove-Kalergi gróf céljai, tervei nagyjából és egészében megegyeznek. (És azt is hozzá kell tenni, hogy a szabadkőművesség ritka megnyilvánulásai is tartalmukban hasonló szelleműek.)

Persze ettől még lehetséges lenne, hogy a gróf páneurópa-mozgalma és a mai globalisták elképzelései közötti kísérteties hasonlóság pusztán a véletlen műve. Tény az is, hogy Juncker, Merkel, Soros, Macron, Timmermans, Mogherini és Sargentini sem beszél soha Coudenhove-Kalergi gróf úrról és az ő mozgalmáról. Ugyanakkor az is tény, hogy soha sem cáfolták az összefüggéseket a két koncepció között.

A gróf halála után díjat alapítottak a nevével. A Coudenhove-Kalergi Európa-díjat azok kapják, akik a névadó szellemében ténykednek egy nemzetek feletti, szupranacionális európai egységért.

Ezt a díjat megkapta már Van Rompuy, az Európai Tanács volt elnöke (ízig-vérig föderalista), illetve 2010-ben nem más, mint Angela Merkel. Ha valaki tehát összefüggést látna Kalergi elképzelései és a mai európai és globális elit elképzelései között, az a liberális fősodor szerint természetesen menthetetlen eset… Ki gondolhatja komolyan, hogy ma Európában egy régi elképzelés kezd szárba szökkenni? „Csak” azok, akik a tényekből és a köztük lévő összefüggésekből indulnak ki.

Egyébként meg persze teljesen mindegy: Kalergivel vagy Kalergi nélkül, Kalergi-díjjal vagy anélkül, a lényeg az, hogy Európát meg kell menteni egy végtelenül káros és veszélyes koncepció érvényre jutásától.

A szerző politológus / Forrás

Gerry 2023.09.10 2523 olvasás 14 hozzászólás 1 értékelés Nyomtatás

14 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Belabacsi
    Egész Kelet-Európát meghódítaná Vlagyimir Putyin új vezérezredese
    https://index.hu/kulfold/2023/09/09/h...ordvicsev/
    - 2023. 09. 10. 08:27
    • D
      Természetesen normális ember nem kér a Nagy-orosz birodalmi törekvésekből SEM!!!<br />Én nagyon kedvelem a medvéket - az erdőben, legalább 500 méter távolságra tőlem, még a bocsokat is ilyen messze.<br />Én lehetőleg nem zavarom őket, és ha lehet ők is hagyjanak engem békén.<br />Szóval az orosz-ukrán konfliktusban a két fél között csak egy hosszában félbevágott medveszőrnyi a különbség - most épp az oroszok javára.<br />De jó, ha észben tartjuk, hogy ők is kőkemény nagyhatalmi politizálást folytatnak és kizárólag csak a saját érdekeiket nézik.<br />Nekünk is ezt kell tennünk, nagyhatalom nem lévén, az utóbbit.
      - 2023. 09. 11. 08:46
  • D
    Semmit nem von le a szerző, Fricz Tamás, érdemeiből, hogy ezt a kérdést Drábik János már sokkal korábban teljes mértékben feltárta és kivesézte több könyvében is.
    Inkább az az érdekes, hogy az abszolút fidesz-párti Fricz egyáltalán le merte írni.
    Mert jó, ha tudjuk, hogy fideszék környékén Drábik abszolút anatéma.
    Kalergi ugyan még olyan korszakban jött elő az őrületével, amikor a világ túlnépesedése még egyáltalán nem volt kérdés és nem volt mindent elsöprő veszélyforrásnak kikiáltva, de mára - egyfajta korai hasznos-hülyeként - a gondolatai felhasználhatóak.
    Mégpedig arra - a ma már nem is nagyon titkolt - cél elérésére, hogy tudniillik MINDEN ÉS BÁRMI ÁRON CSÖKKENTSD AZ EMBERISÉG LÉLEKSZÁMÁT - a Georgia-i Tanúkövek által előírt - 500 milliós lélekszámra.
    Ugyanis ma már BÁRMI ÉS MINDEN MÖGÖTT ez a cél van.
    A kapitalizmusnak, amelynek egy bizonyos korszakában borzasztó szüksége volt a tömegekre, és ezért proliferálta őket (proliasította, kitermelte a tömegember PROLIT, igen, nem félrehangzás a szavak hasonlósága), mára már nincsen szüksége a tömegre. Semmilyen tömegre sincs szüksége.
    Ezért elhatározta, hogy elkezdi visszanyesni az emberiség lélekszámát.
    És mivel a északi félteke fehérembere jelenleg az emberiség legfejlettebb, legöntudatosabb része, ezért ezt a folyamatot rajta kell kezdeni.
    Ha kiirtotta a fehérembert, akkor - gondolja ez az erő -, a többi selejttel, azaz az abszolút tömegember ázsiaival és az ember szintet jelenleg még el sem ért feketékkel, majd könnyedén le fog tudni számolni.
    Nos, el kell ismerni, hogy ez az elgondolás nem nélkülöz bizonyos logikát és alapokat.
    Egy háborúban is az egyik legbiztosabb módja a sikernek, ha az ellenséges hadsereg vezetőjét, vezérkarát ölöd meg először, mert utána a hadsereg csak egy kaotikus massza lesz, amellyel valóban könnyebb, sokkal könnyebb, lesz leszámolni.
    A kérdés a Háttérhatalom részéről, melyet szerintem nem gondoltak eléggé végig, hogy a technológiailag és iparilag iszonyatosan fejlett ötszázmilliós társadalom hogyan fog felépülni???
    Ugyanis az Elit kényelmét szolgáló borzasztó bonyolult technikai civilizációt nemcsak működtetni, de fenn is kell tartani valahogy?
    Merthogy a Murphy-törvények még Isten törvényeinél is örökkévalóbbak: azaz ami elromolhat, az el is romlik (elnézve a szupernova-robbanásokat, a fekete lyukakat és számtalan más kozmológiai eseményt Isten baromira fércmunkát végzett - minden csak romlik, pusztul, gallyra megy ebben az Univerzumban, szóval ebből a szempontból való igaz, hogy Isten a maga képmására teremtette az embert: egy Mekk-mester teremtett sok más Mekk-mestert...), szóval a rendkívül fejlett technikai civilizáció olyan társadalmat igényel, ahol a legegyszerűbb ipari segédmunkásnak is minimum főiskolai végzettséggel kell majd rendelkeznie, hogy karban tudja tartani a gépeket, hogy azok tudják tenni a dolgukat.
    És itt jön a probléma az elit szempontjából.
    Vajjon ez a "kiszolgáló/karbantartó" nagyon jól képzett gárda ugyan meddig fogja eltűrni, hogy pár tucat család élősködjön rajtuk iszonyatos jólétben??????????????????
    Megválaszolom a kérdést.
    Sepercig sem.
    Hiába lesz akármilyen jól megfizetett testőrsége az Elitnek, a technokrata személyzet azt mínusznegatívnulla perc alatt fogja elsöpörni, hiszen ugyan ki fogja tudni megakadályozni a technokrata "rabszolgákat" abban, hogy olyan eszközöket és fegyvereket találjanak ki és alkalmazzanak, amelyek ellen - tutibiztosan - nem tud majd megvédeni az égvilágon semmilyen testőrség és technikai eszköz sem.
    Fricz értelmes ember.
    De a valóságban ő is csak a felszínt kapargatja és borzolgatja.
    Drábik már mélyebbre kotort, de ő sem elég mélyre.
    Itt én, azaz ÉN!!!, látom a dolgok lényegét egyedül ebben a proli világban.
    Mert ez és csakis ez a dolgok leglényege.
    Ja, és még annyit: az egyiptomiak egyáltalán nem voltak feketék, vagy barnák, világosbarnák.
    Fehérek voltak. És az általuk beszélt nyelv a magyar nyelv őse.
    Mert ragozó-toldalékoló nyelv volt az egyiptomi nyelv is.
    Ahogy a sumer is.
    Meg az etruszk is.
    A leglényegretörőbb nyelvek voltak az emberiség ősi nyelvei.
    Mert a magyar is először megnevezi a cselekvést és a cselekvés tárgyát: megy ház.
    Azaz menés van egy ház irányában.
    Utána hajlít rajta: megy-ek ház-ba.
    Majd, ha kell. még tovább hajlítja: megy-ek a ház-am-ba.
    De az első percben már tudod, hogy miről van szó.
    Az ún. indogermán meg locsog: I....go.....into.....my.....house.
    Minden lényegtelent előbb tudsz meg, mint a lényeget.
    Szóval, nem Kalergi, az egyiptomiak nem voltak kevert fajú népek.
    Fajtiszta árják. Mag-yarják voltak.
    Döglő porodban is baszd meg Kalergi a kurva édesanyádat!
    Itt zárom épületes (???) soraimat.
    Ja, és amire magamban büszke vagyok, az a szerénység!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
    - 2023. 09. 10. 10:54
    • Gerry
      Figyusz - amikor ilyen módon vagy szerény akkor gratulálok... én már úgyis ki vagyok égve, jó ha valaki szerényebb nálam. illetve nem annyira szerény... de ez végül is mindegy Hihihi
      - 2023. 09. 10. 11:25
      • D
        Felmérhetetlen szerénységem -  amelynek alapján alig-alig hirdetem, hogy én a Világról mindent (is) tudok, illetve amikor valamit mégsem tudok, akkor életbe lép az előző tétel, illetve ha netán tényleg mégsem tudom, akkor azt nem is érdemes tudni - önmagában állít engem a Dunning-Kruger tétel orvosi lovává!!! (hogy szerényen, némi képzavarral is éljek, mely természetesen nem képzavar, hiszen mivel én tökéletes vagyok, így én nem használhatok képzavart a fogalmazásaimban!!!). :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        (Gerry, bocs, javítottam! Köszi! - remélem mindenkinek lejön az ön-irónia?! A valóságban: amit tudok, az olyan kevés, hogy szóra sem érdemes - viszont amit nem tudok az felér a Világegyetem végtelenségével!!!)
        - 2023. 09. 11. 08:40
      • Gerry
        Khmmm - nem akarod javítani?... képzavar az nincs, de már sokszor írtam, hogy egy hozzászóláshoz hozzászólni ne így csináljátok, hanem egy rövid bekezdés után elmentitek majd újra szerkesztitek - akkor már a jó szerkesztõ indul el és nem lesz ilyen krix-krax az írás

        Egyébként ha csak írtok - szövegformálások nélkül, akkor olvasható ezzel a "hozzászólok még valamit" szerkesztõvel is NO SMÁJLI, se új bekezdés, stb..
        - 2023. 09. 10. 21:11
  • Gerry
    Sok(k)szinü élet ... ez itt New York
    https://twitter.com/i/status/17004959...1532789922
    - 2023. 09. 10. 11:18
    • L
      Gerry! Így, ebéd előtt?
      - 2023. 09. 10. 13:23
  • G
    Gerry,

    "Légy szerény, mint én"

    Jó, hogy itt vagy megint.
    Mert a struccok, sok más jó-rossz tulajdonságuk mellett, nagyon makacsok.
    Te csak "szerényen", mint mindig, a realitásokat figyelembe véve, hozzá teszed:
    "Whatever will be, will be"
    - 2023. 09. 10. 12:52
  • V
    Így dolgoznak az ukrán halálbrigádok
    https://index.hu/kulfold/2023/09/10/h...renyletek/
    A 18 hónapja tartó háború alatt többtucatnyi, Junakovhoz hasonló ember vált a megszállt Ukrajna területén és Oroszországon belül is műveletek célpontjává. Lelőtték, felrobbantották, felakasztották, sőt esetenként hamisított pálinkával megmérgezték őket. Ukrajna szűkszavúan nyilatkozik a merényletekben való részvételéről. Azonban kevesen kételkednek abban, hogy biztonsági szolgálataik hajtották ezeket végre. Maguk az ügynökségek is tesznek célzásokat.

    „Bárki, aki elárulja Ukrajnát, ukránokra lő, vagy rakétákat lő ki ukránokra, meg kell értenie, hogy figyelik, és bíróság elé fogják állítani” – mondja Andrij Csernyak, az ukrán katonai hírszerző ügynökség (HUR) egyik tisztje. Egy júliusi interjúban főnöke, Kirill Budanov tábornok még tovább ment:

    Ha azt kérdezi, hogy a Moszad egy változatát hozzuk-e majd létre, nincs rá szükségünk. Az már létezik.

    Az izraeli kémügynökség említése felbátorítja az igazságra vágyó ukránokat. Valójában a politikai merényletek eredete egyre közelebb van otthonunkhoz. A Moszad sok mindent a szovjet korszak titkos rendőrségétől és annak alapítójától, Pavel Szudoplatovtól tanult, aki a megszállt dél-ukrajnai Melitopolban született. A történelem fintora, hogy Szudoplatov az 1930-as években ukrán nacionalista csoportokba szivárgott be, és személyesen robbantotta fel egyik vezetőjüket egy csokoládédobozba rejtett bombával. 1940-ben ő szervezte meg Lev Trockij meggyilkolását is.
    - 2023. 09. 11. 08:44
  • M
    azért kalergi is átvan baszva--mert ez csak egy lépcsö a végsö célhoz vezetö uton----én szerintem anti krisztus nem humanoid lény de még démon se hanem valojában mesterséges inteligencia bár azt nem értem hogy miért volt szükség ember megteremtésére annakukik részéröl ha cél mesterséges szilicium alapu létforma létrehozása s igy humanoid szénalapu ember kiktathato már---szerintem akkármi is igazság ember nem gyözheti le mesterséges inteligenciát
    - 2023. 09. 11. 21:15
    • D
      Az MI egy gép, mert nem lehet más, mint egy gép.<br />És minden gép oldalán, hátulján van egy kis kapcsoló.<br />Katt - és annyi a gépnek.<br />Nem mellesleg a gép az égvilágon semmit nem tud.<br />Amit minden gép mindig is tudni fog, az annyi, mint amit az ember - azaz: Az Ember - tud, legfeljebb sok emberi tudást sűrít össze és ennek az ismeret-tömegnek a használatát gyorsítja fel nagyon.<br />Pont úgy, ahogy a Csillagok háborúja disztópiás utópiában látjuk <em>R2-D2</em> és C-3PO esetében (persze ott is kissé félrevezető a dolog, amikor ezek a gépek érzelmeket MUTATNAK, holott csak IMITÁLJÁK az emberi érzelmeket - egy gépnek NEM LEHET ÉRZELME!!! Ahhoz biológiai élő-lénynek kell/ene lennie).<br />Úgyhogy hagyjuk már a riogatást az MI-vel. <br />Nem az MI veszélyes, hanem azok az emberek, akik az MI-be mocskos gondolatokat és feladatokat programoznak be.<br />Aki kicsit is tanult elektronikát és programozást, annak ezt pontosan tudnia kell, de persze néha jólesik a laikust riogatni és frászolni.<br />Én nem eszem meg ezt a kefét - pedig csak jogász, közgazdász vagyok alapképzettségeim szempontjából. Igaz, alapszinten tanultam programozást, meg az apám, aki kiváló műszaki érzékű ember volt, elmagyarázta a számítástechnika technikai alapjait, aminek a gyökere a tranzisztorban, az meg a rádiócsövekben van.<br />Erősítés, szakikáim, erősítés!!<br />És, ennyi.
      - 2023. 09. 12. 18:27
  • G
    Északi- Szentinel-sziget a Bengáli Öbölben?

    Ez az egyetlen 72 négyzetkilométernyi terület, amely a mai napig érintetlen a modern civilizáció számára, a föld nevű bolygónkon.
    A sziget lakói a "szentilézek". Ismeretlen eredet, ismeretlen a számuk és ismeretlen, hogy mióta lakják a szigetet.
    Az utolsó próbálkozót, aki a modern? világunkból, a keresztény vallás tanításait szerette volna megismertetni velük, 2018-ban ölték meg, még mielőtt elkezdte volna a térítést.
    A szentilézek békében, családokban élnek, nem szaporodnak túl, nem vándorolnak el, nem fogadják a mígránsokat, jól érzik magukat a saját kis mini világukban.
    Mégis mitől lettek ilyen okosok, és bölcsek?
    - 2023. 09. 14. 14:54
  • szabir
    - 2023. 09. 17. 14:45

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése