Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Tömeggyilkosság... büntetés nélkül

COVID19?! - Az emberi civilizáció legnagyobb csalása: Az amerikai laboratóriumok nem találják a COVID19-et 1500 újravizsgált pozitív teszt egyikében sem! Nincs ilyen izolált vírus, beperelték a CDC-t

kb két éve, amikor  Antalffy Tior (Tibor bá') oldalán - aki most, alig egy hónapja halt meg és bár hosszú élete volt, szép kort ért meg, de talán lehetett volna még hosszabb, ha nem oltatja be magát háromszor. Nyugodjék békében. - megjegyeztem, hogy nincs Covid vírus... a többség azonnal nekem ugrott... pedig nem én találtam ki, hanem egy (gyorsan eltüntetett riportmüsorban) a Nobelcsontot kapott Magyar méregkeverõ (tudós hölgy) maga említette meg, hogy amikor "megkérték õket", találjanak ellenanyagot a COVID virusra és kínából megrendelték a virust , hogy ugyan küldjenek már egy olyan kis fickándozó akámit, azok nem tudtak küldeni, - de helyette küldtek egy komputerben elkészített szekvenciát, hogy "ez ellen kell a vakcica ami megeszi" és akkor a világ megmenekül. Ezt kapta a labor! Kerestem a riport felvételt de mintha elnyelte volna a föld... Karikó soha többé nem említette nyilvánosan...      

A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) azaz az USA Betegségmegelőzési és Járványügyi Központja ellen még tavaly tömeges csalás vádjával pert indítottak amerikai tudósok akik 7 egyetemen újra vizsgáltak az állítólagos járvány alatt vett emberi tesztmintákat és az ÖSSZES újra vizsgált embereken végzett tesztek most kimutatták, hogy nem COVID-fertőzöttek voltak a tesztelt személyek, hanem csak az eddig is ismert Influenza A vagy B vírus által fertőzöttek voltak. Nem voltak “covidosak” sima influenza miatt nyilvánították őket annak, deportálták kórházakba, karanténokba s adtak nekik olyan COVID-protokoll kezelést amibe a páciensek 80 százaléka belehalt.
Mai napig nem azonosították , nem izolálták az állítólagos COVID-vírust, nyilván ezért is vetették be a hivatalos propaganda legelején az amúgy nem létező “vírustagadó” Mainstream “szakszót” a hírekbe, hiszen számíthattak rá, hogy azért vannak tudósok, akiknek feltűnik, hogy sehol egy darab izolált vírus abból, ami állítólag egy világjárványt váltott ki. A fertőzés, a furcsa génmanipulációs méreganyagok pedig pont a COVID-vakcinával jutottak az emberek testébe. Ma már ez is tény.

Egy dél-kaliforniai laboratórium klinikai tudósa és immunológus-virológusa azt állítja, hogy 7 egyetem munkatársaival közösen pert indítanak a CDC ellen egy hatalmas csalás miatt. Az ok: az 1500 „pozitív” minta közül egyben sem találták meg az állítólagos COVID19-et. MINDEN emberen végzett tesztnél kiderült, hogy egyszerűen influenza A, és kisebb mértékben influenza B vírus okozta a tüneteiket. Ez összhangban van más tudósok korábbi megállapításaival, amelyekről többször is beszámoltunk.


(A COVID-PCR teszteket emberek milliárdjain alkalmazták kényszerítve bár az elejétől lehetett tudni, hogy hazugság ez is, de maga a lefizetett és lebutítított orvostársadalom zöme is aljas zombiként teljesítette a kamu járvány emberellenes intézkedéseit!)

Dr. Derek Knauss: „Amikor laboratóriumi csapatommal az 1500 állítólag pozitív COVID19 mintát Koch posztulátumainak vetettük alá, és SEM (elektronmikroszkóp) alá helyeztük, mind az 1500 mintában SEMMILYEN COVID-ra utaló jelet, beazonosítható vírustöredéket nem találtunk. Azt találtuk, hogy mind az 1500 minta elsősorban influenza A, és néhány influenza B volt, de egyetlen COVIUD-eset sem volt. Szabályos és alapos laboratóriumi analíziseket végeztünk és nem használtuk az orvosilag nem megfelelő, nyilván csalásra, hamis eredmények sytatitsztikába vátelére tervezett “COVID-PCR-teszteket”.

7 egyetemen kutattak a mintákban és sehol, egyszer sem észlelték az állítólagos COVID-fertőzést
„Amikor a többi mintát elküldtük Stanfordba, Cornellbe és a Kaliforniai Egyetem néhány laboratóriumába, ugyanazt az eredményt kapták: NINCS COVID. Ott is megtalálták az A és B influenzát. Aztán mindannyian életképes Covid-mintákat kértünk a CDC-től. A CDC azt mondta, hogy nem tudják odaadni őket, mert nincsenek meg ezek a minták.
„Tehát kutatásaink és laboratóriumi munkáink során arra a kemény következtetésre jutottunk, hogy a COVID19 képzeletbeli és fiktív. Az influenzát „Covid”-nak nevezték, és a 225 000 haláleset többsége olyan kísérő betegségek miatt következett be, mint a szívbetegség, a rák, a cukorbetegség, a tüdőtágulat stb. Elkapták az influenzát, ami tovább gyengítette az immunrendszerüket, és meghaltak. Fölég mert nem kaptak megfelelő kezelést és a kórházakban egy sajátos protokollt alkalmaztak, ahelyett hogy meggyógyították volna a betegeket. “

(“ Oltott vagyok!” feliratú propaganda jelvények. Oltottak egy sosem izolált vírus ellen… Felfogja vajon az emberiség mi is történt valójában az egész pandémiás, maszkos, PCR-tesztes, halálkórházas, lezárásos majd vakcinázós rémtörténetben?! Felfogják vajon, mekkora átverés, micsoda sátáni bűncselekmény volt ez?)


"A COVID-vírus egy fikció"

„Még mindig találnom kellene egy életképes COVID19-mintát, amellyel dolgozhatok. Mi, akik ezzel az 1500 mintával laboratóriumi vizsgálatot végeztünk a 7 egyetemen, most bepereljük a CDC-t COVID-csalás miatt. A CDC még mindig nem küldött nekünk egyetlen,életképes, izolált és tisztított mintát a COVID19-ből. Ha nem tudnak vagy nem akarnak, akkor azt mondom, hogy nincs COVID9. Ez kitaláció volt.
„A Covid-19 vírus genomkivonatait leíró négy kutatási cikknek soha nem sikerült elkülönítenie és megtisztítania a mintákat. Mind a négy közlemény csak kis RNS-darabokat ír le, amelyek mindössze 37-40 bázispár hosszúak. Ez NEM VÍRUS. Egy vírusgenom általában 30 000-40 000 bázispárt tartalmaz.

„Most, hogy a COVID19 állítólag mindenhol terjedt és mutálódott, hogyan lehetséges, hogy a világon egyetlen laboratórium sem izolálta és tisztította meg teljesen ezt a vírust? Ez azért van, mert soha nem találták meg a vírust. Csak apró RNS-darabokat fedeztek fel, amelyeket egyébként sem azonosítottak vírusként. Tehát amivel dolgunk van, az csak egy újabb influenzatörzs, mint minden évben. A COVIOD-19 nem létezik, és fiktív .

„Úgy gondolom, hogy Kína és a globalisták létrehozták ezt a COVID-féle álhírt (az influenzát új vírusnak álcázva), hogy létrehozzanak egy globális zsarnokságot és totalitárius ellenőrzést végző rendőrállamot. Ez a cselszövés magában foglalta (is) a Trump megdöntésére irányuló masszív választási csalásokat.

A CDC maga is elismeri, hogy nincs azonosítható vírusa

A Covid-19-ről szóló hivatalos dokumentumban mélyen elrejtve, nehogy esetleg kiszivárgott volna a pandémiás-terror alatt, a CDC már 2020 nyarán szomorúan elismerte, hogy nincs elemezhető vírusa : „Mivel a 2019-nCoV számszerűsített (= mért) izolált vírusobjektumai jelenleg nem állnak rendelkezésre… ( A CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel 39. oldala (július 13.) Más szóval, a CDC, mint a világ egyik vezető egészségügyi hatósága, nem tudta , és még mindig nem tud vírust kimutatni.

Az erre a célra tudományosan már teljesen leleplezett, de még mindig szemérmetlenül visszaélésekre használt PCR-tesztről a CDC a „korlátozások” címszó alatt ezt írta: „ A vírus RNS kimutatásával nem lehet kimutatni fertőző vírus jelenlétét, vagy azt, hogy a 2019-nCoV a kórokozó a klinikai tünetek okozója” És ezen felül: "Ez a teszt nem zárhat ki más, más bakteriális vagy vírusos kórokozók által okozott betegségeket."

Más szavakkal, nem tudjuk bizonyítani, hogy azok az emberek, akik megbetegszenek, kórházba kerülnek, és esetenként meghalnak, egy új koronavírus, a SARS-CoV-2-vel fertőződtek meg , és azt sem tudjuk bizonyítani, hogy ez okozta náluk egy új betegséget, az állítólagos " COVID-19.' Ugyanilyen könnyen lehet, hogy egy másik vírus és egy másik betegség volt. (És mivel minden tünet, beleértve a súlyos tüdőgyulladást is, zökkenőmentesen megfelel annak, amit az influenza történelmileg okozhat a veszélyeztetett emberekben…Ahogy a mondás is tartja, „ha valami úgy néz ki, mint egy kacsa, és úgy jár, mint egy kacsa, akkor az egy kacsa”.

1 800 000 dollár jutalom a koronavírus kimutatásáért

Tavaly Samuel Eckert német kutató csapata és az Isolate Truth Fund legalább 265 000 dollár jutalmat ígért minden tudósnak, aki megdönthetetlen bizonyítékot tud nyújtani arra vonatkozóan, hogy a SARS-CoV-2 vírust izolálták, és ezért létezik. Arra is rámutattak, hogy a világon még egyetlen laboratórium sem tudta elkülöníteni ezt a koronavírust. Ez az összeg azóta 1 800 000 dollárra nőtt . Ennek ellenére SEHOL nem tudtak izolált COVID-vírust bemutatni.

Igen, a rendszertudósok azt állítják, hogy igen, de ez az „izoláció” csak az emberi testből vett mintából áll, amely egy „katyvasz”, tele különféle sejtekkel, vírusok, baktériumok maradványaival stb. Ezután (mérgező) vegyszerek segítségével keresünk olyan (maradék) részecskéket, amelyek valamikor létező vagy még létező vírusra utalhatnak, majd ezt „bizonyítéknak” nevezik.

A kanadai kutatók csapata szintén nem kapott bizonyítékot annak ellenére, hogy 40 nyilvános hozzáférési törvényt kértek
2020 decemberének végén volt egy hasonló kezdeményezés, mint Németországban. Egy Christine Massey kanadai oknyomozó újságíró körüli kutató - csapat nem kevesebb, mint 40 nyilvános hozzáférési törvény iránti kérelmet nyújtott be az egészségügyi hatóságokhoz világszerte azzal az egyszerű kéréssel, hogy bizonyítsák, hogy a SARS-CoV-2 vírust izolálták, és ezért létezése objektíven bizonyítható. A megkeresett ügynökségek és hatóságok egyike sem tudta ezt a bizonyítékot bemutatni.

„Lehetetlen bizonyítani, hogy a SARS-CoV-2 okozza a Covid-19 nevű betegséget”

Dr. Tom Cowan, Dr. Andrew Kaufman és Sally Fallon Morell a közelmúltban nyilatkozatot tettek közzé arról, hogy „a SARS-CoV-2 vírus izolálása vagy tisztítása iránti folyamatos vita tárgya.

De az „elszigetelődés” hivatalos oxfordi definíciója alapján („az elszigeteltség vagy elzártság ténye vagy feltétele, elszakadás más dolgoktól vagy személyektől, egyedül állva”), a józan ész alapján a logika törvényei és a tudomány szabályai azt diktálják, hogy minden elfogulatlan személynek arra a következtetésre kell jutnia, hogy a SARS-CoV-2 vírust soha nem izolálták vagy tisztították. Ennek eredményeként a vírus létezését nem lehet megerősíteni.

„Ennek a ténynek az a logikai és tudományos következménye, hogy nem lehet tudni annak a szerkezetét és összetételét, amelynek létezését nem lehet bizonyítani, beleértve a hipotetikus tüskék vagy más fehérjék jelenlétét, szerkezetét és működését. Valaminek a genetikai szekvenciája, amit soha nem találtak meg, nem ismerhető, és nem lehet tudni annak a „változatait” (mutációit), amelyek létezését nem bizonyították. Ezért lehetetlen bizonyítani, hogy a SARS-CoV-2 okozza a COVID-19 nevű betegséget.

Kombinált PCR-teszt korona és influenza kimutatására, „mert alig van különbség”

Nem meglepő, hogy a világ legnagyobb biotechnológiai cége, a kínai BGI nemrégiben elindított egy új PCR-tesztet, amely egyidejűleg képes tesztelni az A-, B- és koronavírus-influenzát. Eltekintve attól a bizonyított ténytől, amelyet különböző perek során is elismertek, hogy a PCR-teszt semmilyen vírussal való fertőzést nem tud igazolni , a BGI magyarázata, miszerint a két betegséget annyira nehéz megkülönböztetni egymástól, és ezért csak egy vizsgálatot végeztek, többet mond, mint elegendőt, hogy lássuk mekkora hazugság ez az egész. Lehet, hogy egyáltalán nincs különbség, a „COVID” csak egy másik, “divatos” neve a „rég ismerős” influenzavírusoknak, és ez csak egy újabb ügyes marketingtrükk?

A legtöbb embert becsapta a félelem propaganda

A világméretű, a hét minden napján, 24 órában, folyamatosan és agresszíven a kormány által ellenőrzött tömegtájékoztatási médiával elhintett hazug propaganda miatt a legtöbb ember elhitte, hogy valóban létezik egy életveszélyes vírus, amely sokkal gyorsabban és súlyosabban betegíti meg az embereket, mint a szezonális influenza. Ez utóbbi azonban bizonyíthatóan nem így van. Az influenza A évek óta a vezető tüdőgyulladás okozta halálok bekövetkeztében a fejlett világban.

De küldje el a súlyos COVID-betegnek minősített embereket néhány intenzív osztályra, tegyen rájuk folyamatosan kamerákat, utasítson néhány orvost, hogy csak a legsúlyosabb eseteket beszéljék meg a sajtópropaganda nyilvánossága előtt és máris megvan a „televíziós járvány”. Az „azért tesszük, mert különben az ellátás túlterhelt lesz” érvelést egy ideje a kormányok is aláásták azzal, hogy elutasították a további intenzív osztályú ágyakat vagy személyzetet, mert „nem szükséges”. (Talán ez volt az első és egyetlen alkalom, hogy amikor kimondták az igazat a COVID-hazugságban?)

Hivatalos adatok: semmi ok az aggodalomra (de soha nem tér semmi vissza a normális kerékvágásba)-???

Most, hogy a hivatalos adatok is azt mutatják, hogy a hagyományos influenza szezon után semmi baj, sőt az EU statisztikái (EuroMOMO) szerint is jelentősen alacsonyabb a halálozás, a társadalomnak – ha valóban vírusról és közegészségügyről volt szó – azonnal szólni kellene, hogy térjen vissza a normális kerékvágásba, hogy megkezdje a kormány politikája által okozott hatalmas károk helyreállítását.

Azonban, mint tudják, ez soha nem fog megtörténni, és ez azért van, mert ez a gondosan megtervezett pandémiás álhír egy ideológiai menetrendet hajt végre, a „nagy alaphelyzetbe állítást”, amelynek célja a Nyugat társadalmának és gazdaságának nagyrészt lerombolása, majd alávetése. egy globális technokrata kommunista klíma-vakcina diktatúrának, amelyben minden szabadságunk, polgári és önrendelkezési jogunk végleg megszűnik.

Legalábbis ez volt a tervük. Ezért találták ki és hajtották végre a COVID19-megnevezésú terrortámadást egy sosem izolált vírusra alapozva és kiépítve egy globális vakcina-terrorizmust. Az más történet, de idekapcsolódik, hogy amenyyiben NINCS izolált COVID-vírus, vajon mi alapján gyártottak “védőoltást”?

Tehát a védőoltás nem védőoltás, hanem egy géntechnológiával előállított bioméreg keverék, amivel lemérgeztek több milliárd embert a Földön! És ma már tisztán látni, hogy az egész vakcina-felfedezési történet, az oltáskényszerítésekkel, lezárásokkal sőt a több mint tragikomikus vakcina-Nobel díjazásig nem más, mint az emberi civilizáció mindeddigi legnagyobb szélhámossága, INVÁZIÓ A FÖLDI ÉLET ELLEN!


Forrás: Több helyrõl és bizonyítható (biztonságosan elmentett) forrásgyüjteményekbõl.

 

Mai hír a magyaroknak: https://hirklikk.hu/kozelet/uj-oltasi-program-indul-magyarorszagon-800-ezer-vakcinat-vett-az-orban-kormany/425080/

HírKlikk 2023. december 8. 07:00

Új oltási program indul Magyarországon, 800 ezer vakcinát vesz az Orbán-kormány

Gerry 2023.12.12 2066 olvasás 18 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

18 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • D
    A családban én voltam a kétkedő, kaptam is ezért bőven a feleségemtől, aki mélyen elhitte ezt a kamut.
    Mivel akkor külföldre utaztunk/kellett utaznunk, ezért sajnos be kellett magunkat oltatnunk.
    Én kínait kaptam - mivel arról azt mondták, hogy a hagyományos (legyengített vírus elleni ellen-anyag technológián alapult) - én ezt választottam, igaz utána még fel kellett venni a Jensent is. A kínai után semmilyen hatást nem tapasztaltunk, de a Jensen után hónapokig fájt a karunk, ahova kaptuk.
    Én olyan pályát futottam be, ahol az információ és annak megalapozottsága kulcsfontosságú, és ahol az alapelv a mindenben való kétkedés, ezért nekem az első perctől úgy bűzlött ez a dolog, mint egy napon három hónapja rohadó pálpusztai leöntve a norvég erjesztett halak levével - de családilag is le lettem hurrogva.
    Most igazolva látom magam.
    Sajnos.
    Sajnos.
    Sajnos.
    - 2023. 12. 12. 20:27
  • Gerry
    https://aflegal.org/america-first-leg...-covid-19/

    KRITIKUS PER – “Éppen most pereltük be az Egészségügyi és Humánszolgáltatások Osztályát és az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságot, amiért illegálisan eltitkolták az életmentő gyógyszereket, mint például a hidroxiklorokin és az ivermectin, mint a COVID kezelésében történő elnyomásával kapcsolatos kormányzati nyilvántartásokat.
    - 2023. 12. 12. 21:52
    • M
      legjobb s oltottak számára egyetlen hatásos ellenszer klor dioxid vizes oldata
      - 2023. 12. 14. 11:32
  • Gerry
    Nehogy már elfelejtsem:


    3 éve kint van a weben ... 23.100 Aufrufe 07.05.2020 ... és a hatalom eddig nem is vette észre? Hát ez érdekes.
    - 2023. 12. 12. 22:29
  • F
    Van most ez a zsidó, Karsai ez a Karsai László (történész) fia aki küszködik a ( kegyeshalál ) magyarán öljék meg az orvosok .
    Oltás maga az eutanázia, jó lenne ha felfogná .
    https://index.hu/belfold/2023/12/05/e...yes-halal/
    - 2023. 12. 13. 05:30
    • Gojpofi
      Nem igazán értek veled egyet, mert nem mindegy, hogy saját akaratból ugrok a mélybe vagy hátulról lelök valaki!
      www.erdekesvilag.hu/kepek/boltives-kohid/8.jpg

      Info: https://raketa.hu/sarco-eutanazia-kap...a-kapszula
      - 2023. 12. 13. 11:16
      • F
        Mikor már az ember döntött hogy ki áll a szélére, teljesen mindegy a szándék már meg van .
        - 2023. 12. 13. 12:27
  • V
    Most ez a cikk jutott eszembe:https://postaimre.euroweb4you.com/inf...cle_id=700
    Olvasd el a Talmudot, és minden világossá válik számodra, hogy mi zajlik a nagyvilágban....

    - ,,A zsidók élhetnek hazugsággal, hogy rászedjék a gójokat.,, (Baba Kamma 113a)
    - 2023. 12. 13. 11:31
  • D
    Mint azt tudjuk, a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei abszolút hamisítványok, a cári Ohrana művei.
    Ehhöz képest minden, ami ezekben a 'Jegyzőkönyvekben' le vagyon írva: mára pontról pontra megvalósult illetve megvalósulóban van.
    No, most: vagy a cári Ohrana működik még mindig vagy mégis igazak a 'Jegyzőkönyvek'.
    Mivel én óvatos duhaj (magyarul: gyáva kis szar) vagyok, ezért én nem mernék az utóbbira tippelni, megmaradok az első eshetőségnél...
    --------------------------------------------------
    Ezt a kurvakibaszott világot egyértelműen az illuminátus-szabadkőműves banda irányítja és viszi új és még újabb romlásokba.
    Igaza volt a Führernek, amikor az írmagjukat is kiirtotta.
    Ide nem a Szentléleknek kell eljönnie, hanem egy új "Führer"-nek.
    Más megoldás nincs.
    Miattuk nincs.
    - 2023. 12. 13. 12:39
    • F
      Luzsénszky Alfonz nem a Cion -könyvből dolgozott , abba is ugyan ez van .
      - 2023. 12. 13. 15:43
  • G
    Tömeggyilkosságok ...... a teljes közönyben?

    Ez ma Magyarország.
    Aztán itt teljes közöny a többi tömeggyilkosság felé is, sőt a vezető politika, a tömeggyilkosságok pártján voksol, ami elszigeteli Magyarországot a világ legnagyobb normális részétől.
    Humanitarien Casefire at UN Emergency Session

    Ez éppen tegnap történt: a magyar rezsim együtt voksolt a többi US izrael csatlóssal a háború folytatásáról Palesztiníában
    Aztán emlékezzünk, orbán szavaira a közelmúltban: "ha nem oltatod be magad, meghalsz"!
    Ki is fogja szaván ma, a kis kövér csodacsatárt?
    Nálunk a legnagyobb birka közönyben, vásárolgassunk az áldott adventokban ............
    - 2023. 12. 13. 20:38
  • M
    egyetlen dolog ami boldoggá tud tenni ezzen a világon az utazás---de sose fogom felvenni oltást s WHO-os digitális utlevelet----s még azt jegyezném meg hogy oltással bevitt mérgek,tüskefehérjék ellen én csak egyetlen hatékony gyogyszert ismerek ami az klor dioxid vizes oldata ami egyébként rengeteg más betegség ellen is hatásos csak arra kell ügyelni hogy nem szabad antioxidáns szerekkel együtt szedni....
    - 2023. 12. 14. 11:37
  • I
    Gyermekoltások konferencia 2023.dec.10. vágatlan 1. rész- mintha ott lettél volna Te is.
    1.
    https://www.youtube.com/watch?v=G1JA0...1JA0aaAACI
    2.
    https://www.youtube.com/watch?v=Vs07C...s07C8seVLQ

    29:11 / 2:28:58
    - 2023. 12. 15. 15:57
  • B
    Esti mese reggel.hol volt hol nem volt akkor most vot vagy nem vot má bele szól má bele szól ide majd még vissza térünk.Szóval hol vót hol nem vót heted hét határon innenkábé tádé 6 hetedné 5 hetedné szóval ott a kereszteződéstű kicsit ádébb a erdötű na szóval ott keletkezik a kossuthlajos ucca vagy úttya. na ott elindúsz lefelé decsak addigmeddig elnem indulsz fölfelé na ez végtelenséges végig menne,de nem csak egy darabig meddig?most mondanám jobbra elnéz az üveghegyen túl az OPeRENCiás tengeren túl nem biztos hogy tudsz de egy jó darabig igen ?biztos? asztán ha nézel vissza felé szép lassan, akkor meglátod hol folyik a tenger,mert ahol a partot mossa a víz na ott vagyunk most. hade az meg hol a ménykőbe van? hát ott ahol a part szakad sebaj nézzünk visszafelé tovább lassan az üveg hegy másik oldaláig mer hát üvegből tehát látod csak nem tudtad mit? ha töri a fényt értem tehát így nézett igen e mán igen fokozzuk tehát bi igen.Na szóval most lenézett alatta a négyszögletű kerekerdő gyorsabb vót mint csak norisz tehát olyan gyorsan ment le hogy látta fennt a saját talpát.vissza föl oszt most nézett maga elé nézett nézett oszt eccercsak észre vette tudod mit? mit? tudod mi vót ott? hol? előtte,de már azelőtt ott volt mielőtt észre vette volna,de mivel nem vette észre így azt hitte nincs is nem hogy ott hát sehol érted. na szóval ott volt előtte a nagy na mi : a nagy golyó fokozzuk golyóbb is vótak azon gojok is rúghatnak gólt néha ők is. tudod hogy néztek ki, hö mint a ki benéz tiszta kosz vót mindegyik tiszta szémpor innen ered bánja azaz bánnya ezért ÁSZ az az bányász érted.De vót köztük mocs kos is ,de nem baj azé vagyunk itt van zuhany lehet tisztálkodni hideg igaz de ha van akarat szabad. menjünk tovább sehova mert csak nézte a golyót majd ledobta a szemüveget mert tudta hogy karcos nézett utána majd ugrott hova le? ah dehogyis föl a várba melyikbe ? a palotába hova? tudod cifra jaa ződ az ablaka igen majd most ezt is megtudod Na szóval fennt vagyunk a várba (tudod miből van a vár?várból és az erős vár?sok várból) óhhh ez is jó szép vár itt vagyunk fent menjünk hova hát le hova az üzembe milyen üzembe az ijj készítőüzembe tudod mi van ott ja nem fel a terembe (ide majd még vissza térünk) mi van? a trón terembe oda megyünk előszőr,ott a király tudod mit csinál trónol egész délelőtt miért? ha mert az este kemény volt oszt rajta vót a cifra...... mert ez a cefre palota csak úgy gáz .Na most figyelj most igaznak leszel tudója:A falra hányt borsó egyszer mellé ment,telibe verte az ablakot,itt is okosak vóltak nem estek kétségbe Kiírták az országos célbahányó világbajnokságot.Na ezért vót ződ az ablak érted mááá-lé.Etelka néni volt a takarító nő oszt ahogy takarította az ablakot kivelrűl meg monták neki.Mi van Etel integetel? na de ez má csak történelem A Király ott trónol oszt eccercsak a fejébe egy gondolat (szerinted az a fej ) 5 löt föl leszólt hova? az üzembe na most térünk vissza az íjjkészítő üzembe ahol má vótunk ott vagy is most már itt .na itt van a mester mind közül a legkeményebb még nem állt a lábán ezért fokozta inkább ült dülöngélve egy szóval :ült a dög élve tehát sakál részeg volt.A Király meg fentről,leszólt:Készíts nyílvesszőt hegyes díszes véggel rajta egyszerű képi üzenettel,de jó legyen ám nehogy bakot lőjünk. Na ez egybű neki esett a munkának ja nem mer először próbált fel állni de vissza esett másodszor már neki esett a munka eszközének azaz az üllőnek harmatszóra meg a munkának.Ütütte vágta csihelte puholta.Majd mielőtt kész lett ,mán elbaszta.De ő ezt nem tutta,mer ha tutta vóna akkor nem bassza el,de mivel ő sem tutta így senki sem tutta tehát misem azaz mise történt vagy is de mert készlett azaz van készleten vessző hegyes díszes véggel rajta egyszerű képi üzenettel. Na akkor most mi kell? A Király tudta bele üvöltött a Királyságba:Jöjjön fel egy íjász,egy lövésre.Na mivel kikürtölődött ki lett kikürtölődve.De az összes heted hét határon túl volt, egy volt ki meg hallotta de hallotta más is majd azt megtudod mind járt.Na ez mindig magába vót mer amíg a többi értelmes dolgokat lődözött ez mindig hülyeségeket, ő volt a falu hülyéje a semmibe vót a legjobb 3 szor volt a legjobb benne azaz leges leges leges sem.Tudod milyen ijjah volt tudod ohh te nem tudod elmondom törött ezé vót hülye,ez van, ő volt hallótávolságon belül.Elindult a várba lőni törött ijjal tutta ha Isten akarja,még a kapanyél is elsül. na szóval oda ért a kapuhoz. ott volt az őr,a kapu őr , a po r tás.Köszönt neki: Jó napot Jancsi bátyám ?rokonok voltak? áh dehogy csak volt egy közös nagykabátjuk. Hívtak fel a várba Halottam lőnöm kéne de csak egyet Tudom íjam törött,ide adná a magáét? Szogálok,szogálaton kívűl nem tartom karban,meg kell neki egy szervíz. Azt megoldom mondta a gyerek,azzal fel is vette.A karbantartás már megoldva,majd leöntötte egy vödör vízzel szervíz is kész.A portás csak nézett itt mindenki hülye. A gyerök ment a bástya ajtóhoz a karban tartott íjjal .Na mennyünk föl nem ő mindenki majd nem,majd jön ő is mit nézzük hogy megy.Gyerünk föl a bástyába vagy is ra.Ott vót má mindenki majd nem várták hogy jön a gyerök.Oszt eccer csaknagy káromkodás csörömpölés oszt ki jön be a képbe vagy is kijön ki az ajtón na ki na ki na ki.Hát Etelka néni takarította a folyosót. M i a baj kérdezték? Ez a seprű nem seper,ez a kefe nem kefél Szóljon le az üzembe! melyikbe nem abba amire gondolsz ez másik de ez sem jobb.tudnád nevét a mesternek egyből egyből tudnál mindent mert ebből az üzemből jön ide is ?de mi és honnan? na jó meg mondom Kefekötő üzem szerinted mit akarunk mi itt mert részeg mint a kefekötő.De állítólag új tendert írnak menteset.Gyerünk vissza ?hova? hisz el sem mentünk Na szóval gyön a gyerök az ijász karban tartva,ja nem mert már ő lent amikor ott hagytuk lent akkor tutta hogy be fog akadni,ezé betette a tegezbe.N a így mit tudott?hát két kézzel megfogni a vesszőt.Nézte nézegette hegyes díszes véggel rajta egyszerű képi üzenettel majd bölcsen szólt:ez is egy vessző.N A most elő vette azaz karban tartotta oda tette a vesszőt elkezdte húzni húzni húzni feszítette túl nem mert ezt tudta ?mikor?hát akkor mielőtt ?de mi előtt? ezt mondanám nem TET TE,csak TE NE ??? mi vaaan?mi előt előt e (baj van mi?) elengedte mielőtt túl feszítette volna . ÉRTED? mOST FIGYEJJ Aszonggya.szszszszszszup ?ki a gyerök? neeem a vessző de csak ha oldalról nézed,kicsit távolabbról,mert háturól csak mélyen peng ?és szemből?N a onnan ne nézd mert lepetés lesz ezért nézte mindenki hátulról ,vagy oldalról.Nézték nézték nézték oszt ecercsak összenéztek.Mit nézünk dógunkat végeztük,jól ügyesen,ezt is.Hova menjünk a legmagasabban voltak a nap is ment már le nem fel pedig azt is ittak.Harcosok voltak a végletekig mentek.Tehát ha most vótak fennt akkor hova mentek szerinted ? a legaljára, az üzembe ?melyikbe? a harcos hova megy? És ekkor már tuttak ? mit? vagyis mivel ismerték ?kit Folyt köv lélegezz
    - 2023. 12. 18. 11:32
  • B
    Na szóval Kit ismertek ezek ? hát az ijász mestert és ezért tutták hogy ő a legkeményebb ?miért? mert úgy ment tovább előre vissza sem jött ?de hogy? tudod ül a dög élve dülöngélve azaz részeg sakálrészeg eccer majd megtaláljál így a régészek.Úgy mentek sebbel lobbal lefelé,hogy mihamarabb utólérjék a mestert,attól való félelmükben lemaradnak valamiről.Gyerünk le mindenki utánuk biztos van olyan ki mondja én nem mert mindjárt hányok,ne fordulj fel gyerünk le.A kép állandó konstans azaz isznak folyamatosan vég nélkül azaz végtelenül mint aki tudja hogy véges.Nézzük nézzük nézzük,nem jó látvány ne nézzük gyerünk föl! ?hova? a bástyába utána -ra ?minek hisz ott nincsen senki?Nézzük a vesszőt.Tudod melyiket:Hegyes díszes véggel egyszerű képi üzenettel.Tehát mink vagyunk lent föl az irány de csak most (mert eddig lent voltunk az üzembe )N a most vagyunk itt a bástyán rajta a tetején oszt nézzük a nyílvesszőt.Mit látunk?repül repül repül repked -ja ide majd még visszatérünk.Kezdjük újra okosan.Tehát repül a nyíl egyenesen azaz nyílegyenesen görbén. ?micsoda ez hülyeség.te tiszta hülye vagy.Nem te nem figyelsz mert háturul egyenesen,odalrul szszszszsz görbén tudod egy görbén pályán azaz röppppályán. ! Jaa ez a leg tényebb az az fokozat nélkül tény leg.! Mi van élsz figyélsz heheh?Tehát repül repül repül hagy repüljön mennyünk oszt ugorjunk ?hova? hát az ugarra nyugi csak egy pillanat mint csak norisz oda vissza mint a villám. Na mit láttál? -ŐŐŐŐ vót ott egy gát rajta jöttekmegmentek valakik.Na profi vagy nem röfi.Kik jöttek ők lettek a jövök fokozatok voltak,de nem számított,mert örültek hogy jöttek meg voltak a kik mentek ők voltak a menők fokozzuk ? ja manők. na jó pihenjünk,kicsit lélegezzünk lélegzek tehát vagyok.Ki lélegeztük magunkat. naszóval vagy lasszóval hol) tartalak a tunk-nál.Ok repül.Tehát repül repül repül,oszt eccer csak leesett ?mi má megint? Hát eszt szergán szarúl illesztette,és ezt baszta el az ijász mester amit ő sem tudott ebből kifolyólag,mivel senkibe nem folyt bele a tudás nem tudta senki.D e hogy ki mit nem tudott nem lényeg hanem az hogy eccercsak leesett ?de miiiii?Hát ez az a feje,de nem az ijász mesternek annak csak kótyagos volt az nem esik le,viszont ezért nem vette észre (és már tudod,azé mer nem vette észre az mán ott van volt mielőtt észre vete volna.) tehát a nyílnak a feje kotyogott oszt ecercsak leesett van olyan hogy így esik ember tervez Isten végez.Azonban tudod mi esett le ? igen : hegyes díszes vég egyszerű képi üzenettel. na most mennyünk vissza bástyára de nem előre leg azaz legelőre hanem oda térünk most vissza mikor néztük csak mi egyedül hogy repül repül repül na most esett le a feje tudod melyik hegyes díszes vég egyszerű képi üzenettel. és akkor most meg érted mi repkedett: Na mi ?a vessző mert ketté tört nyíl.Na mostantól,(mikortól? jó kérdés) 1 2 3 most:repked repked hova ? hát össze-vissza,össze-vissza össze vissza, oszt má tudod, ja ja eccercsak, ott a szó fogta magát,de már előtte fogta ?mi előtt? fogta magát a lényeg az az hogy az 1 2 3 előtt is fogta csak akkor még a fejet is utána már csak magát,na és berepült. ?hova az anyja picsájába repült be? élesedik a pengéd. elmondom mert nem fogod látni még is elhiszed.Hát az elektromos elosztó központba,a transzformátor állomásra ahol a nagyból csinálnak kicsit és szét osztják.Na ezért az a neve hogy transzformátor és elektromos elosztó központ talán nem értek hozzá.Na ide repkedett be össze-vissza,mert nem így akarták ,de így repkedett.És tudod mi lett ? összeért minek nem lett volna szabad és zár lat lett fokozzuk? rövid idő alatt javították rövid zár lat lett azaz 3.rövidzár lett. Kibaszta a biztosítékot is Tudod milyen sötét lett elmondom de fontos itt és most nagyon.Emlékszel mikor előszőr mondtam "ide majd még vissza térünk" -szerinted?-Na most fogsz tudni nem sokat csak egy picit,de az is több mint a semmi, Áram van csak mivel lett egy lik,azaz mivel a lik lett innen-től kezdve mi nem volt,kontakt,kapcsolat azaz nem áram lik.Tehát hol volt hol nem volt.Ott volt az mindig csak néha kontakt hibás kell még mondani tovább mondhatom. na viszza össze most korigálunk, hogy tudjuk hol vagyunk.Tudod milyen sötét lett mint egy tehénbe csak képzeld el a tehénben majdnem bárhol és ennyi? tehát nem látod, mert semmit sem látsz hát mit látsz egy tehénbe még is elhiszed hogy van a semmi az az lik a van a nincs kapcsolat.Na ezt már ki érti ki nem Gyerünk föl a várba de hova megyek le az üzembe most már tudom hova megyek mikor?Most, minek nem látsz semmit ja tényleg ezért a zár lat lett előtt be tökéletes.Húúúúúú de kemény mind,nem menekülnek hanyatt homlok nézik ki a plafont ki a padlót mozdulatlanok teljes béke bölcsek okosak,figyeld mennyire.puff villany leó:egybű tutta mind:gyorsan össze néztek volna ha hülyék lettek volna,de nem néztek mert úgysem látták egymást ez volt az 1. második:Na ebbű baj lesz,de mivel már lett azaz van baj és mi nincs itt és most a volt (feszültség) ezért nyugodtak maradtak (ezért voltak bölcsek egyensúlyba kerültek kin is bent is, és a 3.nem tudnak csinálni semmit mert mindent tudtak,de az ármho pont nem értettek nem volt róla papírjuk. Na ezért a fülük botját sem mozdították. látod ezért bölcsek. persze amúgy nem látod mert kurva nagy sötét van,de valahogy mégis,furi mi.na gyerünk tovább a fejhez. de előtte megállunk és ide vissza térve csak egy pillanat,ami lehet hogy egy óra több vagy kevesebb .Attól függ mikor és honnan nézed.
    - 2023. 12. 18. 15:32
  • B
    na gyerünk tovább a fejhez. tudod melyikhez hegyes díszes vég egyszerű képi üzenettel. az hol van most? ahova megyünk,érted - persze,tehát ahol hagytuk így biza.Hol hagytuk fent és hogy - ahogy esik (van egy ide vágó) naszóval esik esik esik néha szemerkél csepereg,oszt mint derült égbű a villámcsapás menydörgés robajával belépett ?hova? hát a légtérbe -ja igen logikus és utána ugorjunk ?hova? a legénekhe ?azok meg kik? a gáton tudod több fokozatban decsak azért mer az egyiket ösmertem na ő vót aki ott vót akkor amikor látta,ahogy belépett fentről lentről látta ő én meg ott vótam,nem akkor amikor belépett hanem amikor monta nekem.Biztos nem hazudott,tudod fogni te is igazat mond.mit tudunk, azt hogy nem látunk semmit ,és mi tudjuk hogy áram szünet van , szószerint idézem :"menek menek a gáton oszt lufaszt se látok,oszt eccercsak mi a picsa oszt utána megint lufaszt se látok" na szóval így volt igaz gondolom érzed és utána ? mi után? egy pillanatra látott de nem tudta hogy mit - egyre jobbak a kérdések,de eccerű menek tovább azaz mentek,jöttek,mentek jöttek bandukoltak bandukolgattak oszt eccercsak belebotlottak valamibe. ? mibe ? honnan tudjam,sötét volt ezé nem tudták, bandukolgatásuk belebotlásának miét azaz okságát gyerünk fel a fejhez ez meg még mindig csak eset eset eset tudod mire eset? fogadjunk a gátra igen ,de mégsem mert először a talpára ?nem mindegy? nem mert talpra esett úgy a gátra vagy gátra esett úgy a talpra Na -?-menjünk tovább hova sehova mert itt vagyunk az okságnál csörömpölés káromkodás kik azok?gondolom most botlottak bele tapogatnak tapogatnak botorkálnak várunk oszt hoppá ?mi hoppá ? a rövid zár lat lett már csak volt nincs és mivel van volt nincs lik áramlik azaz lőn világosság.És akkor meglátták a gáton talpra esett energiát sugárzó egyszemű piramist.Na mivel legének voltak ezek is tuttak mindent fokozzuk mindent is sőt azt is hogy ezmiez.kettő dógot viszont csak nem tuttak bármennyire is okosak vótak. mert nem vótak ott mer itt vótak a gáton tehát foglaljuk össze remélem nem vissza.ez egy nyílnak a hegye díszes,és egyszerű képi üzenet van rajta,de le esett a vesszőről ezért nem állt bele és igaz hogy a gátra esett,csak ide, nem heted hét határokon túl. -húú ez baj- valószínű mert a cefre palotában is ezt monták vagy is ők mivel zenben voltak csak gondolták. Na mindegy látod itt állunk a hol a part szakad ide vezetett a nagy okosság.De mi volt az üzenet?- fontos nem érte el célját- igen érdekel. Biztosan akarod tudni.Mond már:Szeretett gyermekeim remélem üzenetem időben és téren áthatolva épségben odaér ahova kell.Kérlek ne felejtsd el, hogy (innen ered a minden jó dolog P.I.-vel kezdődik) amikor szerető édesanyád szőrös pinamisából egy szemmel kukucskálsz bele a világba, (na és most ne felejsd el) hogy az egy szem az nem működik jól,és ezért van kettő szélre téve. azaz 3 dimenziós térben a távolság felméréséhez 3 szögelni kell,a távolság felmérése érdekében,mert ha nem tudsz akkor kapu mellé mész,és ott nincs kiskapu csak egy nagy.Tudod mi lesz ott?Vágta sovány malac jégen nem küzd tovább érted.A feltétlen szeretett használható vagy ki használható.mielőtt VÉGE nehezen követhető maenő verek be eset legpara doxonokba megyek be le éj szaka.Mert tudod mi a lelketlen ro vás bot (nyug vás megnyug vás nélküli ró bot)És akkor nem kérve eszik,s nem pohárból nem bort iszik.Emlék szik még mi a lélek:Információ in(ba- be) formáció (alakzat) jönne be,de nem passzol,ha nincs passz,nincs gól,ha nincs gól,nincs öröm .A múlt már nincs elmúlt,ami van, az a jelen ami egy pillanat.A jövő egy lehetőség ami bennünk rejlik,mert a válaszok már készen vannak (bennünk)csak jól kell kérdezni.mert jó kérdésre a válasz: helyes-helytelen , 1/0
    - 2023. 12. 18. 20:12
  • B
    Végre itt a vége aminek még nincs vége tehát itt a vége fuss el véle mert lehet hogy nem is voltak vagy lehet hogy voltak és részegek sem voltak.
    - 2023. 12. 18. 20:16
  • J

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése