Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Novák Katalin a Sándor-palotában fogadta a magyar Hamász-túszok rokonait

A találkozót a családtagok kezdeményezték. Kitört az újabb háború a Gázai övezetben, miután a Hamász palesztin terrorszervezet 2023. október 7-én megtámadta Izraelt. A brutális akcióban és az arra adott izraeli válaszcsapásokban ezrek haltak meg. A Hamász több mint kétszáz civilt ejtett túszul, akikért cserébe palesztin foglyok szabadon bocsátását követelik. A fogolycseréket, a tűzszüneti megállapodást és a konfliktus más fejleményeit cikksorozatunkban követhetik.


"Kevés tragikusabb érzés van annál, amikor teljes bizonytalanságban van az ember szerettei hogyléte felől. Támogatásomról biztosítottam Omri és Ilan családját" - írja Facebookján Novák Katalin, aki a Sándor-palotában fogadta a feltételezhetően a Hamász fogságában lévő két férfi családját. A 46 éves Omri Mirant és az 56 éves Ilan Weiszt az október 7-i terrortámadás során rabolták el, utóbbiról azóta semmilyen hír nem jutott el családjához


A köztársasági elnök hozzátette, a rokonok kérésére találkozott Omri Miran feleségével és apjával, valamint Ilan Weisz testvéreivel. "Magyarország a túszok azonnali szabadon bocsátását követeli, és minden tőle telhetőt megtesz kiszabadításukért" - zárja bejegyzését.

A fogságban tartott két férfi rokonai a napokban látogattak Budapestre, az izraeli nagykövet, Jákov Hadasz-Handelszman elmondása szerint azért, hogy történetük elmesélésével a nemzetközi közösségre is nyomást gyakoroljanak annak érdekében, hogy támogassák őket a túszok kiszabadításában. A családtagok szerdán újságírókkal találkoztak, erről szóló tudósításunkat itt olvashatja:

https://hvg.hu/itthon/20231215_Novak_Katalin_Sandorpalota_magyar_Hamasztuszok_csalad

Belabacsi 2023.12.16 1293 olvasás 8 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

8 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • D
    Van egy olyan vélekedés, hogy az összeesküvés-elméletek egy félév után összefüggés-gyakorlattá válnak.
    Ezt a gondolatot parafrazálva a történelemben elkövetett meggondolatlan döntések 100-200-300-500 év múlva az ekkor élő nemzedékeknek fognak borzasztó kínszenvedéseket okozni.
    Amikor Herzl Tivadar megvizionálta Új-Izraelt Palesztinában, és később ez a gondolata szárba szökött, sőt meg is valósult, ennek az át nem gondolt vágyálomnak a következményeit a mostani nemzedékek kínlódják meg.
    Amikor a magyar uralkodó osztályok - a nemesség - Erdélyben úgy döntött, hogy a magyar munkaerő helyett ő inkább az igénytelen rabszolga román jobbágyot hozza be Erdélybe és telepíti velük tele, akkor csak a konkrét, aznapi - csak valamivel nagyobb - egyéni haszonszerzést látta és csakis ez érdekelte. 300 évvel később a románok kiszülték a magyarokat Erdélyből és elszakították azt Magyarországtól.
    Amikor cca. 150 éve a kiegyezés táján és után a magyar uralkodó osztályok tárva nyitották az ország kapuit a keletről, főleg a cári birodalomból menekülő, kivándorló kazár zsidóság előtt, akkor nem gondolták át, hogy ezzel egy olyan mentalitást és vallást és abból eredő kultúrát szabadítanak a magyarságra, amelynek számos hozadéka mellett legalább annyi, vagy tán súlyosabb terhei vannak, amelyeket az 1848/49-es forradalom és szabadságharc leverésének ÉS a kiegyezésnek a sokkjából lassan éledező és törékeny magyar lélek és kultúra nem biztos, hogy el fog bírni.
    Ez a hír is csak ezt igazolja, mert egyébként a hír olyan képtelen, hogy az ember először fel sem fogja az abszurditását: valakik kimennek innen egy másik országba, azt az országot vallják a hazájuknak, a nevüket is levetik, a nyelvet úgyszintén, vallásról nem is beszélve, hátat fordítanak tehát Magyarországnak, majd ahova kimentek, ott szoaréba kerülnek és elkezdenek siránkozni abban az országban, amit megtagadtak???!!!???
    Mi meg keblünkre vonjuk könnyes orcáikat és babusgatjuk őket - mintha bármi közünk is lenne egymáshoz????
    Kb. úgy, ahogy a római pápa - megtagadva saját hitének minden alapelvét!!! - muszlim migránsok retkes lábait mosogatja a Vatikánban??!!??!!
    Az eszem megáll és ácsorog a korszellem bűzös esője meg rácsorog!
    Itt mindenki hülye??? (hogy stílszerűen egy zsidó színészt, Kern Andrást idézzek - aki még fajtájának az egyik - igen kevés - normális képviselője amúgy).
    - 2023. 12. 16. 16:39
    • C
      Minden szóval egyetértek!!!!!! 🙂👍
      - 2023. 12. 16. 19:42
  • G
    A nagy magyar ünnep: Hanuka

    Sándor - palotai katinka nincs egyedül a fidesz eklézsiában, aki tapsikolva, mézes mázosan jelzi részvételét , a szinte már magyarrá vált ünnepségeken.
    Kövér Laci is üzenetet küldött Jiszráel Eichlernek, izraeli parlament alelnökének a nagy ünnep alkalmából.
    Laci barátunknak nincs lehetősége Jeruzsálembe utazni, ö csak üzengethet, ugyanis 2012 júniusában Reuvén Rivlin, az izraeli parlament elnöke "nemkívánatos személynek" nyilvánította Izraelben
    Kövér Laci Bűne: Nyírő József magyar író újratemetésén részt vett. Nyírőt nem olvassák ugyan Izraelben, de antiszemitának tartják.
    Minden esetre megköszönték Kövér László jókívánságait, és azt, hogy a magyar nép teljes mellszélességgel a háború pártján áll.
    Sőt, hozzátették, hogy a magyarok is részei az idei hanuka fényeinek, a sötét erkölcstelen világban, amely alávaló módon békét akar!
    - 2023. 12. 16. 17:17
  • F
    N. Katalin mindenkit fogad , csak ne legyen magyar csak annak látszó alany . Őszintén, mikor fogadót magyarokat N. Katalin ? !
    Van egy zsidó mondás, mikor a magyarok még egyszer a szájukra veszik Erdélyt akkor a zsidóknak batyuzni kell !
    - 2023. 12. 16. 17:45
  • Belabacsi
    Megrázó: a Gázában meggyilkolt túszok fehér zászlót tartottak a kezükben

    Fehér zászlót tartott a magasba az a három izraeli túsz, akiket tévedésből ölt meg Gázában az IDF.

    A sedzsai harcok során az izraeli erőktől több tíz méterre látták a három túszt. A Gáza északi részében dúló heves harcok során a Hamász fegyveresei civil öltözékben vannak, megtévesztési taktikát alkalmazva - mondta egy katonai tisztviselő szombaton a Reuters tudósítása alapján.

    Mindannyian ing nélkül vannak, egy boton pedig fehér ruha van rákötve. A katona fenyegetve érzi magát és tüzet nyit. Kijelenti, hogy terroristák. Az izraeli erők tüzet nyitnak. Két túszt azonnal megölnek - hangzott el a telefonos tájékoztatón.
    https://naphire.hu/cikk/megrazo-a-gazaban-meggyilkolt-tuszok-feher-zaszlot-tartottak-a-kezukben

    Titokban utazott Európába a Moszad-főnök, fontos találkozója volt
    Portfolio
    2023. december 16. 20:36
    Egy forrás szerint Izrael legfontosabb titkosszolgálati szerve, a Moszad vezetője pénteken a katari miniszterelnökkel találkozott Európában – írja a Reuters.

    Katar eddig is döntő szerepet játszott az Izrael és a palesztin Hamász terrorszervezet közötti közvetítésben, a zsidó állam ugyanis közvetlenül nem tárgyal a terroristákkal.

    Két egyiptomi biztonsági forrás eközben arról beszélt, hogy Izrael egyre inkább hajlandónak látszik mutatkozni arra, hogy tűzszünetet kössenek,

    és palesztin foglyokra cseréljenek ki a Hamász által fogva tartott izraeli túszokat.
    https://www.portfolio.hu/global/20231216/titokban-utazott-europaba-a-moszad-fonok-fontos-talalkozoja-volt-658169
    - 2023. 12. 17. 09:48
    • D
      Mert fehér zászló helyett Kalasnyikovot és/vagy RPG 7-et kellett volna lengetniük... :)))))))))))Szomorú((((((((((((
      - 2023. 12. 17. 14:10
  • J
    Egy egyszerű , egy állampolgársággal bíro magyar embernek nem sok esélye van arra, hogy bejusson a Sánsor Palotába.
    Ahhoz olyan másod álompolgársággal is rendelkező személynek kell lennie, amelyiknek mindent szabad. Ha katona, gondolkodás nélkül, büntetlenül le is lőheti saját honfitársait is, mert az ellenfelet állatként kezeli.
    Megdöbbentő a magyar vezetés kettős mércéje a gázai helyzet kapcsán. A nyomorult, földönfutó palesztinok mellett még szimpátia tüntetést is tilt, mig az állitólag fogvatartottak rokonait is felkutatja, idehozatja, babusgatja közpénzen.
    Csak láthatja valaki a kormányból, hogy melyik a szenvedő , a több áldozatot számláló , védtelen fél ebben a konfliktusban? Ha igy van, akkor szóljon azok mellett is. Hozzanak ide több gyermeket elvesztő palesztin édesanyát is, pld.
    A palesztinokat az izraeliekkel nem egyenlő embernek minősítők nem rasszisták-e valamennyien, a gázaiak írtása nem hasonló-e a nacik által a II.vh. alatt elkövetettekkel? Szerinten faji alapon elkövetett bűncselekmény ez is. Ugyan úgy szemet huny gyáva módon e felett is az egész világ .
    - 2023. 12. 21. 16:14
  • J
    Már tervezik az épitési beruházók a tengerpari házakat az izraeli telepeseknek a lerombolt gázai lakások helyén.Jaj ne!
    https://www.globalresearch.ca/genocid...za/5843860
    - 2023. 12. 21. 16:36

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése