Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Egy szellemes írás év kezdetére

Amiröl írok, még tavaly történt - Ti nagyon gyorsan vénültök, ugye tudjátok? -, hogy itthon takarítottam a lakást és közben énekeltem is... meg dúdoltam, miközben azon agyaltam, hogy mégsem robbant fel a világunk az úr 2023-ik esztendejében, pedig megérdemelte volna sok ember amennyire érdekli őket a saját jövőjük, de végül csak legyintettem rá és megittam egy kávét.

Bekapcsoltam a "zenebona-dobozomat" és kikapcsoltam magam körül a világot. Elvagyunk egymás nélkül is. A karácsonyi program már lezárult, mindenki megkapta a csokimikulását, a fa alatti csomagok is fel lettek bontva, itt egy; "Jaj de szép, Köszönöm" ott egy "nem baj, majd kicserélem egy másikra, mert hasban szorít"... - no persze - az ünnepi terülj-terülj asztalkára került ennivalók okán ez is megszokott dolog... Vendéget már nem vártam, és nem is ígérkeztem el senkihez, így aztán meglepett a dolog amikor a kora délutáni csendben valaki kopogtatott az ajtómon. Ha éppen nem a "Csend hangjai" számot hallgattam volna akkor fel sem tűnik az óvatos, kopogás, ami meg is ismétlődött...

Kikukucskáltam, ki a fenének jutottam az eszébe, és ha ismeretlen valaki lenne akkor azonnal a "nem vagyok itthon" játékmódra kapcsolok. Senkit nem láttam az ajtó előtt, miközben újra kopogtatott valaki. Ez meg mi a fene? Sehol semmi mozgás. A kukucskálóm lencséje "halszemoptikás" így a teljes lépcsőház részt jól láttam. Aztán félig kinyitottam az ajtót. Ebben a pillanatban valami elsuhant mellettem, és Ezt hallottam: "- Bocsi, de valamelyik barom kinyitotta a lépcsőházi ablakot és kurva hideg van! - Bejöhetek? - kérdezte a hátam mögül. - "Nálad jó meleg van" Megfordultam, és már éppen nyúltam volna a fogasra akasztott viperám felé amikor megláttam a látogatómat. Illetve megláttam egy félig áttetsző szürkés alakot, aki vagy ami a földtől kb. ötven centire egy elvékonyodó farkincába végződött a formája és az arcom magasságában egy ismerősnek tűnő, vigyorgó, de szintén áttetsző arc nézett a szemembe. Szia Gerry! Hogy vagy? Nem zavarok? .... Hirtelen arra gondoltam, hogy ez egy Blue Beam technikával generált baromság lehet és kinyújtottam felé a kezemet. Erre kicsit hátrébb suhant és ezt mondta: "- Ne bökdöss, csikis vagyok!" és vigyorgott tovább.
- Te meg mi a franc vagy - kérdeztem komoran. - Esetleg felvilágosítanál, hogy mi ez a játék és hogy játszod? Erre az "arca" kicsit megbántottan nézett rám, de a vigyor azért ott maradt.
- Ne már, nem ismersz meg egy szellemet? Nem olvastál még a szellemekről? Meg azt is mondják, hogy "a szellemem az én vértem"... vagy mi a szöszöm... Na szép. Akkor nézz meg jól és gondolkozz, ha nehezen megy is nálad! - Látod? - Elfordította a fejét jobbra, aztán vissza - rám nézett, majd jobbra... szeme egy pillanatra felém villant, - Megismersz? - megpördült maga körül, végül egy bohócvigyort villantott fel. Nem tűnt félelmetesnek. - Egész nap itt akarsz állni az előszobádban? - Nem megyünk be a nappalidba? - és már el is suhant a nappalim felé én utána mentem addigra már ott rezgett, átlátszón az ülő garnitúrámon, széttárt kezekkel a háttámlán. Még mindig ott volt én meg azon gondolkodtam, hogy ez valóságos-e vagy valamilyen technikai "csoda".

- Valóságos vagyok, hidd el, csak ebben a formámban nem mindenki vesz észre, nem képesek rá. De mi sok éve kapcsolatban vagyunk és miután nem akarok felesleges problémákat kreálni magamnak ezért így látogattalak meg, "Szellem-formában".

Rájöttem. A beszédjéből és az elmosódó arcból lassan kialakult bennem a valóság.
- Hmm! Igazad van. Ezek szerint Te most is otthon vagy miközben - nagyon szellemesen - itt ülsz a lakásomban is. Ezt, hogy csinálod?
Fél kézzel legyintett. - Az mindegy, úgysem értenéd meg. Te mindig is materialista ember voltál, azt se hitted el, hogy a föld lapos és mindenkivel összevesztél, aki azt állította... Hogy magyarázzam el azt, hogy sok minden mi égen 's földön... - tényleg, van valami innivalód itthon?
- Lónyál, Energy Drink, kávé, Panaché, sör, bor, Whisky, Stroh Rum, ...
- Víz nincs? Ebben a formámban csak azt bírom megtartani magamban.

Hoztam neki egy pohárral egy kis klórozott csapvizet és letettem elé az asztalra.
-Na akkor mond csak el minek köszönhetem a szerencsét?

- Az az igazság, hogy kényszerhelyzetben vagyok, de ezt te is tudod, ezért úgy gondoltam csináljunk egy közös beszélgetést olyan "riport formában" mert én ugye most nem írhatok, de te igen. Benne vagy?
- Benne vagyok - de előbb azért töltök magamnak egy kis erőset, ha már így alakult.
- Mire gondoltál, mi legyen a Riport címe?
- Szerinted? - kérdezett vissza...

- Ez megfelel? 2024 január 1 Svájc.

Képzelt riport Dr. Bubó szellemével

- Shalom! Hosszú idő telt el legutóbbi kísértésed óta - Ez akkor volt amikor mint "Kísértet jártad be Európát" és itt találkoztam veled Zürichben. Most meg - figyelem a videókat a bíróságos színjátszókörről, de egyéb hír semmi az éterben felőletek. Mi történik, hogy vagytok? Most akkor - mi, a pórnép - meg kell legyünk szeppenve?
- Csak a halottak látják meg a háború végét, már Poimcius is megmondta Palatonnak. Rójuk a köreinket, tereljük az ökreinket. Minden rendben van. Minden ripacs eljátssza.
- De nem vótatok a TV-ben, mi történt? Bástya elvtársat már meg sem akarják ölni? Mi ez a passzív elhallgatás?
- Elhallgattatás. Izolálás, likvidálás. A hiteltelenítésen, karaktergyilkosságon már túlestünk. Már csak a hitelesítés van hátra. Idő.
- Én úgy értettem, hogy kezdik felfogni, hogy a rendszerben lévő cionista, szabadkőműves, illuminácikra, gyilkosokra, hazaárulókra akartatok mindig is reflektáltatni, hátha a magyar titkosszolgálat kiszedi őket a sorból, de mára kiderült, hogy a csak ezek egyvelegéből áll a teljes közigazgatási rendszer-pillér. Rosszul értelmezem?
- Oroszul. A „lengyeleknél” most oszlatják föl a „közmédiát” ...mert hazudnak, mint a félrehangolt balalajka. Itt is fölszámolásra kerülnek...és nem csak ők. Megígértem, csak a népek hülyék ehhez.
- Úgy láttam a bíró (udvarias visszafogottsággal) nagyon provokatív, nem bírja, ha nem a szolgálati forgatókönyv szerint zajlik a színház. Látom, kerüli a „háború” említését és nagyjából minden mást is, ami a rendszerben elfoglalt bűnsegédletre utalhatna.
- Érti ő, fölkészítették, de parancsot teljesít. Húzza az időt, anyagilag, mentálisan fárasztja ki az „áldozatait”. Olyan látszatot kelt, mintha valahol Utópiában élne, nem itt, ebben a velejéig megrontott, pusztulat emberirtó mentális közegben. Kesztyűbáb, ahogy a többi is. Valahol tudják ők, hogy vége a dalnak, de még vinnyoghatnak kicsit előtte.
- Mit gondolsz, a „nemzeti oldal” miért hallgat el benneteket, mert a nemzetellenest márt kezdem érteni? Mi az oka?
- Szomorú tény, de nincs „nemzeti oldal”, csak szolgálatok által felépített, koordinált látszat van. Nagy lehet a baj, ha már Torockaival mondatják ki a vegyipermetezést is. Most kezdődik igazán a móka. Népirtás, lakosság-csere minden mennyiségben, csak lassan esik le a tantusz a alfabétáknak.
- Mit gondolsz arról, hogy Putyin belengette a Monarciát? Kárpátalja még mindig Fugger gyarmat?
- Miről beszélek már mióta? Postaimre összes ajánlott.
- Úgy értesültem a videókból, hogy még mindig rajtad van az izraeli megfigyelő állomás és bűnismétléssel okolja a szolgálat. Ennyire félnek? Nem írhatsz, nyilatkozhatsz, lassan te leszel az egyetlen, akinek a csendje a legbeszédesebb.
- Rettegnek. Ez a bűnismétlés témakör igen érdekes, mert amivel megvádoltak, mármint a kulcsi videó, azóta is fenn van a hálón, ahogy a többi is, senki nem kérte a tiltását. Pest megyében és a Pest-Budán mozoghatok, dolgozhatok. Ha lenne olyan alkotmányos rend, amit meg lehetne erőszakkal akár dönteni, csak a Kossuth tér 2 alatt és ott is hathatós titkosszolgálati vezeklés mellett, beavatottan. Tehát azért nem veszik le a zsidó éjjel-látó-lehallgató magyar gyarmati bilincset, nehogy Diósgyőrben ismételjük meg a kulcsi videót, ami most is szabadon elérhető? Ne röhögj, ez ma egy bírósági indokolás és nincs tőle véres székletük. Valójában nincs már mit mondani. Megérteni lehetne az eddigieket.
- Kezd mér nagyon ciki lenni az, ami itt zajlik, nem csak veletek, de egészében. Igaz, te elmondtad mi van, mi lesz.
- Tényleg? És akkor mi van?
- Ez az pont, amire még rá akartam kérdezni. Mi van?
- Semmi! Minden ezen túl szimpla cionista szabadkőműves összeesküvés.
- Na, jó, látom elvicceled már, így nem is zaklatlak tovább. Azért néha még kísérthetsz, ha erre jársz.
- Lassan minden arról fog szólni, amit már szellemeltem rég. Minek ezt még rágni?
- Miattunk!
- Mi is attunk. Most adjanak azok, akik eddig csak kaptak.
- Mázeltov!
- Ahogy mondod. Nem baj, ha leközlöm az oldaladon? Illetve neked nem lesz bajod?
- Mindig tanul és fásul az ember. Belefásul. Már öt évre megvan belőle a felvágott fa a kandallónkba. Ha meglesz még öt évig a földünk. Na mindegy, nem akarok tovább huhogni. Te meg döntsd el leközlöd vagy sem. Finom ez a víz itt nálad, bár ahogy kóstolom mintha női hormonokat éreznék benne, de ez valami postaimrés dolog lehet nálam, majdnem mindenben összeesküvés-elmélkedést látok.
- Kimegyünk az erkélyre? onnan jól el tudok rugaszkodni. - Mi ez a rengeteg csík itt nálad az égen? Chemtrail?
- Eddig arra gondoltam, de lehet, hogy több ilyen - hozzád hasonló - szellemalak utazgat a világunkban? Eddig nem is gondoltam erre a lehetőségre.
- Nem tudom, Gerry. Na megyek, mert várnak otthon.
- Várnak? biztos vagy ebben?
- A családra gondoltam. A testem jelenleg is otthon ül, és bámul maga elé a szobában, néha gondolatok nélkül. Lassan megszokom. De - ilyenkor - amikor visszatérek a testembe egy kicsit "helyre pofozom" magam, csak úgy; megszokásból.

Ekkor a szellem (hang- és fényrobbanás nélkül) ellibbent az erkélyemről és eltűnt a lassan szürkülő párás, hűvös levegőben. Megborzongtam. - Jó utat szellem!

Meglátjuk mit hoz a jövő.

Gerry 2024.01.01 1881 olvasás 11 hozzászólás 2 értékelés Nyomtatás

11 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • B
    Mit mond6nánk,mert BÚ t ,még ék nélkül sem nem hogy ékkel,Bolond vagy az csak szomorít,azaz légy bolond,mert küzd eleme kell tűz delt ezt evendő,mit ki bír győz eleme ket arass magodon , tűr ért önfegy érz süveg .Mert e csata nem tömeges be vándorlás,ha nem e gyé ni,mert tö meges volt a test véri,a mostani az e gyé ni,mit le het vagy kile het,dea z be NEM.Tehát ez nem eco,mert mi bur ján zik az E gó,Melyhez tartozó elme létének oksága annak végtelen magasága, de hol van magasság ott létezik mélység és közlekedni benne na az nem könnyű és ez nem 2 ség.Örülök nektek mert a Ti fajtátok még halad probál szárny nélkül repülni,nem a fertőben mocsokban merülni,hörögni ÉÉÉÉN VAGYOK! mert az öncélú és mindent is fel zabáló,de csak míg lehet hát itt van gyerek zabáld egyed,de ne feledd mert egyedem begyedem kötél tánc magyar gyerek mit kívánsz?Nem kívánok egyebet csak egy ugró kötelet qantumosat ha lehet!
    - 2024. 01. 01. 11:11
  • F
    Háttér hatalom Ti és Én vagyok , jó ébredést 2024-ben na nem az asztalon ahol sorolják mivolt a bajotok oltás után ,ha nem szárazon és nem novemberben ha nem minden nap .
    - 2024. 01. 01. 18:04
  • F
    Ajánlok egy filmet megtekintésre . Film KONSTRUKCIÓ nevet kapta .
    online-filmek.ac/imgs/konstrukcio-2023.jpg
    - 2024. 01. 02. 03:49
    • B
      no!Komor
      - 2024. 01. 02. 09:50
    • D
      Megnéztem a filmet a videa-n. Hát mit mondjak: egyrészt jó film, másrészt az a gyanúm, hogy a háttérhatalom így üzen vele. Főleg a legvégén: "hiába futsz, hiába menekülsz..." (Ezt persze az egyetemen "távirati stílusban" így mondtuk a jó csajoknak, hogy: "Hiaaba futsz, hiaaba menekuelsz uugyis a farkomra keruelsz"..., bocs' a malackodásért, de nem hagyhattam ki). Szóval ez is az egyik olyan film, amelyik üzen. Hogy mi is megy/mehet a háttérben. Abszolút hihető és feltételezhető. Engem meggyőzött.
      - 2024. 01. 02. 19:40
      • B
        ja,de hát itt vagyunk,oszt sunshine baby
        - 2024. 01. 02. 23:59
  • szabir
    Hepi/Hupa Nyu Yearu-Salemet aeiMeri-cain/Able-lek XD!
    -
    kaptam meg vagy 6 Jezit a Fomenko Andronik/Man+Kin/Pain -ja mellett ;csak ugy az Ev/Anus elejere XD
    -


    - 2024. 01. 02. 11:29
  • D
    Hát, tényleg borzongató volt.
    Élő embert "megszellemesíteni" elég hátborzongató.
    De, igen: beszédes ez a kuss ittis-ottis (sic!).
    "...egy brancs maguk..." - mondta rezignáltan az A tanú - ban a börtönőr.
    Jobb és baloldal?
    Ugyan már! Egy brancs "maguk"...
    Mi meg tényleg szegény, nyomorult, megvezetett, buta civilek vagyunk.
    Pinokkiónak nem volt olyan hosszú orra, mint nekünk, mert minket folyton annál fogva vezetnek, húznak, rángatnak.
    Tegnap is ezt csinálták, most is, meg holnap is ezt fogják velünk tenni.
    Lőwy Árpád jól írta: "Meg vagyunk már mi ba...va mindörökre!"
    Viszont: az a fontos, hogy sohase veszítsük el a csüggedésünket, ha semmi okunk a reményre! (ezt pedig az egyik nagybátyám mondta nagyon régen szarkasztikusan).
    Boldog(abb) újévet kívánok - annak, aki megérdemli...
    - 2024. 01. 02. 12:30
    • F
      Réthy László, mást is írt .
      - 2024. 01. 04. 15:40
      • D
        Igen. Szerintem az egyik legkiválóbb - legszellemesebb, legvitriolosabb, legmagyarabb - költőnk Dr. Réthy László.<br />Méltatlanul mellőzve.
        - 2024. 01. 04. 20:24
  • I
    Köszönjük Gerry! Épp ma néztem meg Imrének a Kővágóörs-i előadását.Fenn van ayótyúkon.Ott mondja többek között,hogy ezekkel nem mocskolná be a kezét.Talán jó lenne ezt idézni a bíróságon.
    - 2024. 01. 03. 00:25

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése