Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Gusztustalan álhír, hogy kábítószer-túladagolásban meghalt Orbán Viktor fia

Az elmúlt napokban a közösségi médiákban végigsöpört a „hír”: január 6-án, a spanyolországi Marbellán - kábítószer-túladagolás miatt - elhunyt Orbán Viktor miniszterelnök 32 éves fia, Gáspár. A lavinát egy TikTok-felhasználó bejegyzése indította el. A Privátkopó bűnügyi portál utánajárt, megfelel-e a valóságnak az „információ”.

Egy TikTok-felhasználó bejegyzése nyomán kapott szárnyra a pletyka: január 6-án, reggel, Marbella városában, kábítószer-túladagolás következtében meghalt Orbán Viktor miniszterelnök fia, a 32 éves Orbán Gáspár. Az „információ” a Facebookon is terjedni kezdett.

A Privátkopó bűnügyi portál megkereste a Kormányzati Tájékoztatási Központot. „Ez fake news, de annak is a legalja” - írták.

A marbellai rendőrség (Policía Local) a lap érdeklődésére azt közölte, nincs tudomásuk arról, hogy magyar állampolgár elhunyt volna január 6-án a körzetükben.
https://www.privatkopo.info/WebArticleShow.aspx?AGM=AN=gusztustalanalhirMN=BalesetekTuzesetekKatasztrofakLN=Hungarian

Belabacsi 2024.01.11 3588 olvasás 19 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

19 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • F
    Mindenki hazudik kivéve aki nem .
    - 2024. 01. 11. 13:41
  • Belabacsi
    Fordulat a magyar kormánytól: belement Ukrajna EU-s költségvetésből nyújtott támogatásába
    Portfolio
    2024. január 10. 21:19
    A még tegnap is hangoztatott tervnek éppen az ellenkezőjébe ment bele a szerdai brüsszeli nagyköveti ülésen a magyar kormány képviselője, azaz támogatta azt, hogy az uniós költségvetésen belül nyújtsanak 2027-ig legfeljebb 17 milliárd eurónyi támogatást és legfeljebb 33 milliárd eurónyi hitelt Ukrajnának – derült ki a Tanács oldalán közzétett anyagból, ami csak a tagállamok egyhangú akaratával születhetett meg. Elképzelhető, hogy a magyar kormány az engedményért cserébe jelentős eredményt harcol ki egy másik költségvetési témában: arra tett ugyanis javaslatot az Euronews információi szerint, hogy plusz két évig legyen idő teljesíteni a helyreállítási programban vállalt célokat, hogy a pénzek ne vesszenek el.


    Tiborczéknak bejött Marbella, de most hazaköltöznek
    admin 24.hu
    2022. 05. 25. 07:52
    Farkas Norbert / 24.hu

    Interjút adott Tiborcz István, Orbán Viktor miniszterelnök veje üzleti kilátásairól a Portfoliónak. Ebből kiderül, hogy a válság ellenére jól hasítottak érdekeltségei,

    több mint 12 milliárd forint

    adózás előtti nyereséggel zárták az előző évet, és tagadta, hogy kormányközeli kapcsolatainak köszönhetik üzleti sikereiket.

    – A jelentős növekedést a BDPST Zrt. mint holdingvállalat sikeres befektetési stratégiájának, a különböző részesedésein és befektetésein keresztül megtermelt eredményeinek köszönheti. Minden más csak politikai támadás! – szögezte le Orbán Ráhel férje, aki büszke arra, hogy sok más piaci szereplővel ellentétben senkit sem bocsátottak el a járvány alatt.

    – Sőt, 2021-ben 280 százalékkal nőtt a BDPST Group által foglalkoztatottak létszáma a turizmus-vendéglátás szektorban – jelentette ki Tiborcz, aki a háború, az infláció és a forintárfolyam okozta bizonytalanságok ellenére alapvetően optimistának vallja magát. – Úgy gondolom, hogy ezek a kérdések nyugvóponthoz érnek, előbb-utóbb kisimulnak a dolgok. Ha így lesz, akkor azok a cégek tudják sikerrel venni majd az akadályokat, amelyek képesek tartalékokat képezni a gazdaságilag kedvező periódusokban – tette hozzá.

    Tiborcz elárulta, hogy mezőgazdasági érdekeltségeiben már nyolc éve átálltak a biogazdálkodásra.

    – Magánszemélyként igénybe vettem olyan, mindenki számára elérhető uniós pályázatokat, amelyek hosszú távon is biztosítják a fenntartható gazdálkodást. Ezzel a tevékenységemmel alapvetően nem a profitteremtés, sokkal inkább a környezettudatos, egészséges jövő építése a célom a gyermekeink számára. És ha már a sajtót bejárta a hír, természetesen ennek a jövőtudatos gondolkodásnak a része az is, hogy a feleségem bababoltot nyitott – mondta.

    Az interjúban rákérdeztek arra, hogy visszaköltöznek-e Spanyolországból, ahova közel egy éve mentek ki és hogy jobb-e ott élni, mint itt.

    Minden szempontból hozta azokat az elvárásokat, amelyeket akkor célul tűztünk ki. Fontos személyes szál volt a történetben, hogy Spanyolországban sokkal több minőségi időt tudtam tölteni a családommal. Amikor eldöntöttük, hogy a gyerekekkel közösen kiköltözünk, alapvetően két okunk volt arra, hogy egy évet Spanyolországban töltsünk. Először is szerettük volna, ha a gyerekek megismernek egy új kultúrát, az abban élő embereket, és mindeközben nyelvet tanulnak. Ezt a környezetváltást mindenképpen az iskolakezdés előtt szerettük volna megtenni. A gyerekeket rengeteg pozitív hatás érte, miközben spanyolul és angolul tanultak. A másik szempont az volt, hogy ne csak azok a fejlesztéseink és projektjeink kössék le az időmet és a figyelmemet, amelyekben a cégcsoport aktuálisan érdekelt. Ez a cél is teljesült. A kétlakiságnak köszönhetően távolabb tudtam maradni a napi menedzsmenttől, és ennek köszönhetően több lehetőségem volt távlatokban gondolkodni és stratégiát alkotni”

    – vallotta Tiborcz, aki kijelentette, hogy hosszú távon Magyarországon képzelik el az életüket.
    - 2024. 01. 11. 14:12
    • Gerry
      hogy én miket olvasok ebben a Tiborcz -öndicsõségben...Ezt nem hagyhatom ki
      "...természetesen ennek a jövőtudatos gondolkodásnak a része az is, hogy a feleségem bababoltot nyitott..."
      (Talán összeszedte az eldobott szaros pelenkákat és kimosva/?/, újracsomagolva, féláron eladja?)
      Hihihi
      - 2024. 01. 11. 22:12
  • D
    Ha egy autópályán mindenki szembe megy a forgalommal rajtunk kívül, akkor lehet, hogy mi megyünk szembe.
    Attól még az az autópálya vezethet egy szakadékba, ergo mégis mi járunk a helyes irányba.
    Lévén, hogy a jelek szerint az EU-ban konkrétan mindenki megőrült, így sajnos a normalitást Magyarország képviseli egyedül ott.
    Ez azonban jottányit nem ad hozzá, hogy amúgy a saját belső kormányzásunk oly jó lenne, mert sajnos nem az.
    Januártól az Állam 9600.-Ft-ról 11300.-Ft-ra emelte a havi EHO-t. Ez konkrétan 18 %-os emelés.
    Na, ez a valódi infláció, és nem a 6 % - amit nagy kegyesen odalöktek a nyuggereknek.
    - 2024. 01. 11. 15:59
  • F
    Hozzájárulást azért emelik , mert a sokk oltás termeli a belevaló alanyt az életvitel ,még rá tesz egy 20%-ot . Amit sokan igény bevesznek vagy vesznek azt felemelik.
    Egyszerű példa mikor születik sok gyerek ? Mikor szegénység van .
    Éppen olyan megszűnek a dolgozó és más bérletek a vasúton és buszokon csak vár és ország bérletek maradnak .
    Magyarán nem járnak vonaton buszon dolgozni tömegével az emberek, nem emelik ha nem megszüntetik .
    Tömegek deportálását tervezgette a német szélsőjobb egy titkos találkozón .
    link https://nepszava.hu/3221532_nemetorsz...onacik-afd
    - 2024. 01. 12. 08:58
    • G
      Az ország és vármegye bérlet, más téma. Az ismerősöm hallott 2 gyesev-es dolgozót beszélgetni, mondták, hogy a bérlet díja eleve nevetséges ezen kívül az összeg töredéke kerül a gyesevhez a nagy része államkasszába megy. Mintha szándékosan tönkre akarnának tenni minden tömegköz vállalatot, hogy utána az is Mélyszaros zrt lehessen. Ez már az államosítás.
      - 2024. 01. 13. 22:47
  • G
    Tömeg, sokaság?

    Szülessen több gyermek Magyarországon!
    Igen. De legyenek meg a megfelelő körülmények, ne csak az értelmetlen túlszaporodás, mint a világon sok helyen.

    "Nem sokaság, hanem Lélek s szabad nép tesz csuda dolgokat"
    Berzsenyi Dániel
    Ami hiányzik manapság a házunk táján: az a Lélek és a Szabadság .........
    - 2024. 01. 12. 12:53
    • F
      Valójában a szegény alatt a szerényt érttetem, mikor a magyar népmesékben úgy kezdődik a történet a szegény ember 2-ökrével kimegy a földjére szántani .<br />2024-ben van valakinek 2-ökre és földje az szegény ember ? <br />Magyarán az embereknek vissza kellene térni a szerénységhez és nem a maga mutogatáshoz , és a ki vagy is ághoz meg az állam általi képzetekhez és elvárásokhoz .<br />Mikor az Isten adta paraszti világba sok gyerekes magyar családok voltak valójában az történt az állam békén hagyta őket .
      - 2024. 01. 12. 13:36
      • G
        Nekem nem tűnik úgy, hogy békén hagyta őket az állam, inkább rendszeresen vágóhídra vitte őket, ahova jutottunk egy folyamat eredménye. Minőség kell nem mennyiség, ahogy gutai érti. Ha jól tudom Rákóczi idején 1,5 millió ember lakta az országot, ennek csak a fele volt magyar. Lipót törvénytelen törvényei nem hagytak más választást, mint a támadás. El kell menni a falig, hogy itt valami változzon, csak az a baj, hogy már nincs fal mert azt is ellopták. Már nem biztos vissza lehet térni a régi értékekhez. Ha a saját ismerőseimet megnézem nem eszik meg a házi ételeket, adok ajándékba jó szalámit nem eszi meg benn rohad a hűtőben inkább a bolti párizsit eszi, szerintem már nem csak hogy az ízét nem szereti hanem ahhoz is lusta hogy lehúzza róla a bürkét, inkább nem eszik mert dolgozni kell vele. Adok házi gyümölcslevet nem issza inkább ilyen legalja cukros üdítőt iszik. Ha meg se eszi előállítani se fogja. Teljes átnevelés ment végbe, nagyon sikeresen.
        - 2024. 01. 13. 23:19
  • F
    gall ! Nem így van Rákóczi nak csak szántója volt 1,5-millió hold na most ha lakik 1,5-millió magyar az országba meg valakik még megművelni nem tudták volna csak a földjét . Európa leggazdagabb nemese volt az idejében a Francia királlyal vetekedett a vagyona inkább ezért voltak Lipót törvényei hogy háborgásba vigyék az országot és ki lehessen fosztani . Ne feled Ő volt aki a Szatmári békét nem írta alá, inkább lemondót teljes vagyonáról !
    Azt természetesen osztom hogy 10-ből 9-en, már elutasítják, nem csak a otthoni kosztot de még a főtételt is .
    Tavalyi történet, nagy ügyesen flexeltem itthon bele is repült egy szilánk a szemembe volt rajtam szemüveg de ördög nem alszik . Elmegyek szemészet , belépek a folyósora te Úristen mennyi ember itt leszek estig ? Meg állok, kis öreg mellettem kérdezem mindenki ide vár a szemészetre ?
    -Mondja , de hogy a szemészetre vagy 5-en várunk ide magával 6-an .
    -Akkor ez a sok ember milyen rendelésre vár ?
    -Kis öreg menjek közelebb olvassam el mi van kiírva az ajtóra ami elött állnak
    mert ő még kimondani se tudja mi van oda írva .
    -kicsit közelebb helyezkedtem át nézek a tömeg felett csupa nagy betűvel GASZTROENTEROLÓGIA .
    20-évestől , a járókő keretes korhatárig az oda várok mint volt időm megszámolni 42 -en és ez egy csütörtök délelőtt 9-30-perckor .
    - 2024. 01. 14. 12:13
    • G
      Igazad van, rosszul írtam az egész ország lakossága 4 millió körül volt ennek a fele magyar és a mai kis Magyarország területü részen éltek kb 1,5 millióan. Mindenesetre ez se valami nagy szám. Már rég olvastam. Valaha elolvastam Rákóczi vallomásait és emlékiratait az elejétől a végéig. Sokan vádolják hogy alig tudott magyarul mikor visszatért, de nem ő választotta magának azt a sorsot, hogy jezsuita átnevelőbe kerüljön, sok más nemzetnek a birodalom számára útban lévő nevemesével együtt, ahol aztán rászoktatták a szabados életre,  szerencsejátékra, alkoholra, kurvázásra és tettek róla, hogy kiöljenek belőle minden nemzeti gondolatot. Ha megnézem a mai kor fősodratú médiáját, mintha hasonlóságot vélnék felfedezni a programban.
      - 2024. 01. 14. 23:15
  • Gerry
    Lehet, hogy csak egy "gusztustalan álhír" - de gyakorlatilag senki nem cáfolta meg eddig... a Privátkopó simlis szövege nekem túlságosan átlátszó.
    Pedig elõfordulhat, hogy mégis igaz - és sajnálatos dolog ha ez történt és minden emberi élet értékes - akkor is ha gyilkosokkal vagyunk körülvéve, de a világon sok rossz dolog történik... azokkal szembe kell(ene) nézni!

    "The painful silence is so mute it's almost howling!" /Graffiti/
    "A fájdalmas csend oly' néma, hogy szinte üvölt!"
    - 2024. 01. 25. 10:28
  • C
    Ajjaj!!! igen bizonygatják, hogy jól van!!!!!
    - 2024. 01. 25. 20:39
    • Gerry
      Például itt is - Csak el kell hinnünk... Titokban átsomfordált hét határon, és rögtön a cs(al)ádi csapat missziójának a századosa lett.... minden rendben... https://twitter.com/VadhajtasokHu/sta...8961512930 - 'irja a vadhajtások.hu. Amúgy meg KUSS!
      - 2024. 01. 25. 23:46
  • V
    Nem itt van?
    Orbán Gáspár kiváló egészségnek örvend, már a honvédelmi miniszteri kabinet tagja
    https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/...net-tagja/
    ezt az álcázást!
    Hiába álcázta magát Orbán Gáspár, így is lelepleződött titkos afrikai küldetése
    https://telex.hu/direkt36/2024/01/26/...-kuldetese
    - 2024. 01. 26. 14:10
  • C
    Csádban maszkban és kalapban.
    - 2024. 01. 26. 16:44
  • J
    Valóban megtalálták Csádban. Éppen felházithatja az ottaniakat. Azért van rajta maszk, hogy az alatt felismerjék. Vagy nem, de mondhatjuk, hogy ő az.
    - 2024. 01. 27. 15:33
    • Gerry
      Mondani mondhatod...
      - 2024. 01. 28. 00:55
  • Belabacsi
    rtl.hurtl.hu
    Orbán Gáspár ügye hemzseg a furcsaságoktól

    2024. január 26. 14:40

    Nézze meg, hogy próbálta elrejteni magát Orbán Viktor miniszterelnök fia, Orbán Gáspár, aki részese a Csádban tervezett magyar katonai misszió szervezésének! Nem ez az egyetlen szokatlan fordulat.

    „Én rendeltem ki összekötő tisztnek. Ez egy hadsereg, nem kívánságműsor, és ő feladatot teljesít. Magyarországon a katonák parancsot teljesítenek” – fogalmazott Szalay-Bobrovniczky Kristóf az Indexnek adott, érdekesen időzített, csütörtök kora este megjelent interjújában Orbán Gáspárról, a miniszterelnök fiáról. A miniszter azt is is hozzátette, Orbán Gáspár „speciális képzettsége jogi ismerete és nyelvtudása miatt alakulatától a miniszteri kabinetbe vezényelve a csádi misszió előkészítésében vesz részt, más katonai és civil elöljárókkal együttműködve”.

    A kormányközelbe került Indexnek adott interjú furcsasága nem csak az, hogy a miniszter ilyen egyértelműen beszélt a miniszterelnök fiáról, hanem az is, hogy a Direkt36 pénteken megjelent cikke szerint ekkor már hetek óta dolgoztak a francia Le Monde-dal közösen egy Orbán Gáspár csádi részvételéről szóló oknyomozó anyagon. A Direkt36 szerint a kormány titkolózott, de amikor rájöttek, hogy a két lap bizonyítékokat szerzett Orbán Gáspár részvételéről a csádi projektben, gyorsan nyilvánosságra hozták azt.

    Az elmúlt hetekben a két lap tucatnyi csádi és nigeri hivatalos magyar látogatásokon készült videón és fotón próbált beazonosítani egy titokzatos, a kamerákat látványosan kerülő, kalapot, maszkot viselő fiatalembert, aki 2023 májusa és 2024 januárja között legalább hat hasonló találkozón vett részt – és akinek a figurája kizárólag csak az afrikaiak által feltöltött anyagokban bukkan fel, ott is többnyire alig felismerhetően, miközben a magyar tudósításokból rendre kimaradt.

    Bár legtöbb képen az illető még a főbb vonásait sem lehet kivenni, az oknyomozók találtak olyan videókat, amelyek alapján egyértelművé vált, hogy Orbán Gáspárról van szó.

    Itt megnézheti, hogy hogyan álcázta magát a korábban labdarúgói, majd hitéletbeli karriert a honvédelemre cserélő Orbán Gáspár:


    A csádi katonai misszió indítását Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter tavaly októberben jelentette be. A magyar parlament 2023 novemberében szavazta meg, hogy hozzájárul egy Csádban, illetve a szubszaharai ország közvetlen szomszédaiban – így Nigerben – is bevethető, kétszáz fős katonai misszió küldéséhez. Ezután jutott el a Direkt36-hoz az az információ egy, a Magyar Honvédséghez kötődő forrástól, hogy a miniszterelnök 31 éves, Afrikához személyesen kötődő fiának meghatározó szerepe van a csádi misszió elindításában.

    A Direk36 közérdekű adatigénylést küldött négy minisztériumhoz, hogy kiderüljön, pontosan mi Orbán Gáspár szerepe. A Honvédelmi Minisztérium (HM) csak annyit közölt, hogy Orbán Gáspár „tiszti rendfokozatban és beosztásban a Magyar Honvédség állományában szolgál”, de még a pontos rendfokozatot sem árulták el. A Miniszterelnöki Kabinetiroda, a Miniszterelnökség és a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tagadta, hogy Orbán Gáspár munkát végezne a számukra.

    Az üresnek tűnő válaszok után kezdték átvizsgálni a csádi és nigeri kormányzati Facebook-oldalakat, és így sikerült beazonosítanunk Orbán Gáspár szerepvállalását mind magyar katonai, mind külügyminisztériumi delegációkban. Így derült ki az is, hogy

    a miniszterelnök fia az egyetlen olyan szereplő, aki 2023 májusától 2024 januárjáig a legalább hat, az afrikai magyar katonai misszió előkészítéséhez kapcsolódó tárgyalás mindegyikén részt vett.

    A Le Monde-nak egy, a csádi hatóságokhoz közel álló forrás azt is elárulta, hogy eleve Orbán Gáspár volt az, aki az Afrikában bevettnek számító „családi diplomácián” keresztül a tárgyalások előmozdításához szükséges kapcsolatokat megteremtette.
    - 2024. 01. 28. 10:20

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése