Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Facéról, diagnózis, parasztosan

Jòl haladunk? Vagy nem! Kèrdès egy polgárháború irányába? Pròbálják de az sem megy ! Kormányváltás kirobbantása ? Az sem! Tesztelik a nèpet ,hol a hat ár esetleg hát tár?!😉 Katika kiengedi a fedofilokat! Előtte kiengedtèk az embercsempèszeket ! Előtte budaházi ès társai! Mondjuk ők más tèszta, más a szerepük! Hogy tudsz csinálni felfordulást egy hergeled a nèpet majd elengeded a bűnözőket! Mondjuk azon se lepődnèk meg ,ha egy komplett bőrtönt engednènek ki az uniòra hivatkozva!! No de talán nem is kell! A nèpeket valamivel ki kell vinni az utcára! Rúgtak ki elèg katonát tisztet ,hogy sèrtve èrezzèk magukat esetleg felhìvják egymást főleg ha egyiket sem veszik fel sehová! Ámbar nem tudni ez csak szòbeszèd! No innen már csak a szolgálatokon múlik operatìvan mit hol mièrt! De kellene a nèp! A nèp magátol sosem csinált semmit!!

Otthon elfortyog ! Mindegy mit tesznek velük! Oltás parancsra rendszerhasználat árfigyelő 1000 Ft os kenyèr háborús infláciò csirkefarhát árstopposan! Akkor kellett vòlna fejbebadzni amikor ezt bejelentette! No nehezen ugrik a nèp , mèg a pedofil bulira is mert mit mond ,a gyurcsánynál jobb lenne! 🤔 A társadalom egyrèsze teljesen kuka! Viktornak kellene egy balhè, hogy terelje a pènzügyet a betelepìttèseket ès ami tènyleg törtènik! Paks is èpül orosz nyomásra, vitya kapott egy orosz felügyelőt, hogy ne tudjon kibújni! Állítólag! No az orosz kölcsön elment nyugdìjra kastélyra a kìna hitel ami a vasútra kellett volna na az is! Most ,hogy vigyáznak rájuk ,hogy haladjon az èpìtkezès ,hát újabb hitel, újabb adò kell a nèp fogja kifizetni megint! A francia fűtő elemeket is mi fizetjük rajtunk keresztül vásároltak! No jòl halad minden Viktor fia csád ban vagy inkább egy felhőn lantozik, ukránosan!! Szorul a kapca olyan Horthy sztálin mòdra! Cionèknál ez a gyerek ügy ez ìgy megy ,hogy tudja mit kell tennie! Jòl szavazzon ne okozzon csalòdást ! Haladnak a dolgok ,gyorsulnak az esemènyek a hatalmasok hátteresen kapkodnak nem teljesen úgy megy ahogy kellene! Oltás se ment le ahogy akarták, sok volt a conteòs! De elnèzve a számokat a társadalom egyrèsze megèrett a pusztulásra tènyleg ! Semmit nem tesz magáèrt mèg gondolkodni sem hajlandò!! Mindent megtesz amit mondanak! Elfogadja a digitalizáciòt digitális pènzt!! Az oltásbol is azèrt volt itt ennyi mivel magyarország egy kisèrleti telep itt mindent ki lehet pròbálni társadalmon oltás ,kp kivonás ,rovar liszt devizahitel tottális függősèg a hatalomtòl ,már szòlni se kell a hivatalban igazodási kènyszer miatt mindenki gondolkodás nèlkül teszi az elvártat! Mert hát kölcsöne van! Tudatosan ! Fogva van mindenki ès a nèp örül!! 2 millió magyar már nincs itthon de van helyette magyarul beszélő, magyar papìros ès most jön a filippinò! Kèsz az új magyar társadalom! Aki semmit nem èrt ! De a semmièrt elmegy dolgozni mert hát mit is tudnánk tenni!! Hát lassan muszáj lesz mert ebbe a jòlètbe beledöglünk! Társadalmilag szellemileg erkölcsileg!! már biztos! Ügyèsz ügyvèd bìrò rendőr mind parancsot teljesít a magyar államot megszálò parazitát vèdi ,de ezzel a saját jövőjèt is lopja! No de hát ez csak fikció ! Itt minden tuti!!

Belabacsi 2024.02.07 2032 olvasás 4 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

4 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • V
    Nálunk nincs erről hír! A Covid injekciók NEM oltások ! Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának döntése megerősítette: BIOFEGYVER-INJEKCIÓK
    https://www.napitema.com/2024/02/nalu...kciok.html
    - 2024. 02. 08. 07:47
  • F
    Már kidugta a kipás fejét a zsákból a Bayer és Ungváry rosszalkodás kapcsán de nem merték elvenni hogy a nyilas párt az egy zsidó alapítású szervezet volt . Szálasi és a többiek csak bele futottak abba a zsidó pofonba amibe század elején sok magyar mint Ady , József Attila , Sértő Kálmán és mikor észre vették kitől kapták a pofont akkor meg már menni kellet a boldog lét felé . Még egyenlőre, parkoltatják a bejelentést de ami késik ....... Egyenlőre elővettek egy abúzus ügyet hivatali szinten, ami lehetne Gyurcsány Őszöd-i beszédéhez hasonló műveletet össze lehetne hozni ?
    - 2024. 02. 08. 08:45
  • D
    Egy bűncselekmény - valójában minden bűncselekmény - egyik fogalmi eleme a "társadalomra veszélyesség".
    Ha otthon a játékkatonáimmal megtámadom a szintén játékkatonák által védett, Magyarország nevű várat, és el is foglalom azt, megdöntve a játék-vár "rendszerét" azért nem vagyok - legalábbis még, egyelőre - felelősségre vonható, mert a cselekményem társadalomra veszélyessége: nulla.
    Akik ellen - kezdve Imréékkel és folytatva a váci emberrel, meg most akiket összeesküvésen (??????) kaptak - az államrend megdöntése bűncselekmény elkövetése miatt eljárás indult, a cselekményük társadalomra veszélyességével kapcsolatban van egy alapvető gond.
    Mégpedig az, hogy mi van akkor, ha a társadalomra MAGA A FENNÁLLÓ ÁLLAMREND jelenti a veszélyt????
    Azaz, ha a társadalomra a legnagyobb veszélyt maga a fennálló államrend jelenti!?!?
    Mert ilyen esetben ezek a cselekmények éppen, hogy a társadalmat VÉDIK, CÉLOZTÁK MEGVÉDENI!!!
    Igen ám, de akkor nem ezekek az "elkövetőket" kellene felelősségre vonni, hanem az államrend embereit.
    Merthogy ebben az esetben az Államrend, mint tettes, bűnsegédei az Állam összes hivatalnoka, rendőre, katonája, börtönőre, bírója, ügyésze, sőt még az ügyvédei is!!!
    És ki az Államrend nevében az elkövető?
    Nyilvánvalóan az Államrend összes vezetője.
    Bennük és általuk testesül meg az Államrend.
    De akkor ki lesz a felelősségrevonó?
    Hm, kimondjam? merjem kimondani? - attól tartok nem lesz más, mint az """"utca""""....
    - 2024. 02. 08. 15:57
  • V
    https://olkt.eu/osszeeskuves-elmeleta...lhe-nem-ez

    Összeesküvés elmélet?...A Novák ügy csak gumicsont? Az igazi balhé nem ez...
    - 2024. 02. 11. 07:24

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése