Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

NOSZTAL-GYIA - Visszanézve a vágtató lovon

Olvasói levelek, Holokamu :: 2009. február 1. 11:26 Forrás: Link

Az a régi "KURUC.INFO" - sok-sok évvel ezelőtt közölte le Imrének azt a cikkét, akkor még vállvetve Imrével, aminek a címe ez volt:

Jelen helyzetünkben antiszemitának lenni hazafias kötelessége minden honvédőnek!

Azt tudjuk, hogy azóta sok minden megváltozott, a barátságból kutya-macska barátság lett, a "vállvetve - együtt a haza megmentése úton" kemény bodicsek, mert Imre nem a pénznek útjára vágyott - néhány mell veregető kuruc-"nagyember" (pl. Csanádka aki most Izraelben szívja a boldogság frissen megtalált levegőjét, vagy Gabika, a "Vona-vlog, vonatának masinisztája, a FIDESZ által homályosan elsikált lebukott emberei, Idealisták, vak buzgók, szeretet rezgők, agyilag le egyszerűsített álmodozók akiknek semmi nem jó azon kívül amit ők gondolkodnak és amikor nem az történik, néha bús, lehajtott fejjel, máskor fenyegetődzve, őrjöngve, átkozódva) eltűnt az idő ködében, vagy a lovam által felkavart por már soha nem visszahulló mocskában... miközben szinte végjátéként Imrére idestova több mint két éve húzzák rá vizes lepedőt a hatalom tisztességes elemei. Erkölcsileg ők a tiszták, mert nem fenyegetnek meg senkit, ők csak jót akarnak a szeretett magyar nemzetnek, "bort, búzát, békességet..." a magyaroknak és hatalmat, sok-sok kemény valutát maguknak... mosollyal az arcukon. Csak, hogy tudjátok; a mosoly tartja össze az arcukat mert bőr a nincs a képükön

Az egyik - egykori - kuruc.info hozzászóló (K.D.) még 2009-ben írta az alábbi sorokat:

"Posta Imre-féle egyenes beszédre van szükség!" Kedves Kurucok, ilyen egyenes és logikus beszédekre van szükség, mint Posta Imre új írása a portálotokon!  Sőt, ez az elvárható minimum. Akik itt a nemzeti oldalon még mindig össze-vissza langyoskodnak, legyen az bárki, azoktól semmi jó nem várható, mert - esetleg felkészültség hiányában - az ellenség malmára hajtják a vizet.
Észre kell végre venni, hogy nagyon is beindult valami világszerte. Nem véletlen, hogy a cionista világdiktatúra ellen szinte naponta tűnnek fel az ellenállás jelei. Mindenkinek elege van már ebből a kazár bazárból. Az épeszű emberek nagyon is tudják, hogy ez a mesterségesen gerjesztett pénzügyi és gazdasági világválság nem más, mint a legújabb zsidó gazemberség Azt is egyre többen felfogják, hogy a holokauszt egy zsidó mese. Azt meg már a hülyék is láthatják, hogy az „örök áldozatok“ a valóságban a föld legmocskosabb gonosztevői

15 év távlatából visszanézve, csak az a sok por a lovam fara mögött ne takarná annyira a magyar közelmúltat - csak, hogy tudjátok, nem a lovam patája által felkevert Hintőpor, amiről beszélek, hanem az épp' hatalmon lévő pártok és azok ellenpártjai által az arcotokba nyomnak... 

Felelősségre vonást mindegyik megúszta... miközben eladták, kiárusították, ellopták és maguk között szétosztották Magyarországot.

Az egyszerű embereket, pacifistákat, reménykedőket - hátuk mögött kiröhögve - okos szavakkal elkábították, akik fel mertek szólni ellenük azokat letámadták, megszégyeníteni próbálták, sok esetben sikerrel, vagy megfélemlítették, anyagilag, erkölcsileg tönkretették. Volt kitől tanulniuk. A bosszú népétől.

Tudom, vannak jó zsidók, jó cigányok, minden nép között ott élnek olyanok, mint amilyenek mi magyarok is vagyunk. Békét szeretnénk, családot szeretnénk, nyugodt jövőt szeretnénk, boldogan és szeretetben élni szeretnénk. De ezek az emberek ugyanolyan gyengék, félénkek és optimisták vagy esetleg "lelki szegények“ mint a magyarok többsége. 
Dolgozni?... nem szeretünk, "amikor muszáj" de azért tudunk és kötelességünknek érezzük.
Segítünk az ismerőseinknek? A tendencia már nem a régi, de ha fogunkat szívva is de segítünk... és általában kiderül közben az is, hogy segíteni jó dolog!
Szeretjük, ha pénz áll a házhoz? Hát persze... szükség van rá, de nem az a legfontosabb dolog a világon... mi, magyarok megvonjuk a vállunkat, ha kevés marad a hó végére...
Tudom! Tudom, tudom, tudom, tudomtudomtudom, tuuuudom... ez ma már nem így van! De ez nem a zsidók hibája, hanem a mocskos zsidóké. Azoké, akik az utóbbi évszázadban mindent tönkretettek, ami értékes az emberiség számára, és azoké, akik őket követik... sajnos egyre többen, egyre kegyetlenebbül...a világ összes országában; a korruptok, ügyeskedők, lelki toprongyok... és ameddig a Nagybetűs Emberiség nem képes ezeket egy körbezárt, közös trágyadombra elszállítani addig nincs esélye a túlélésre.

Pedig már látszik a szakadék széle, ahol az út vége a halálunk! Az emberi faj azon részének a halála, akik talán megérdemelnék a "menybemenetelt" még úgy is, hogy egy részüknek az IQ-ja nem igazán elég arra se, hogy megácsolja magának Jákob lajtorjáját. De közösen megoldanák!

Még mindig nem tudni, mi lesz Imre sorsa... az idő malmai lassan őrölnek, nem emberi léptekkel. Egy idő után minden ember eltűnik, emlékük még él egy ideig... vagy esetleg nem. 

A holnap félelmetesnek tűnik. De nem izgat, mert a "mi lenne, ha..." fantáziálgatás rám nagyon régen hatástalan. A váratlan huhogásra pedig "...anyádat ijesztgesd..."-el reagálok.

A postacímre - oldalak még működnek, ki tudja meddig. Imre ebben a 2009-es írásban így fejezi be a gondolatait:

"Már mondtam máskor is, de most újra megerősítem: antiszemitának lenni nem lehetősége, hanem kötelessége a magyarnak, ha hazafinak tartja magát, ha nem. A szemitizmus pedig ebben a hadiállapotban az ellenség támogatását jelenti! ...
Aki az ellenséggel barátkozik, az áruló és haditörvényszék előtt kell felelnie tetteiért!"          

Ha semmi más, csak ez a néhány mondat megmarad az emberek fejében, már akkor adott valamit a magyarok túléléséhez, ami miatt nem lehet elfelejteni a szavait, egészen addig amig az utolsó áruló meg nem kapja a büntetését: Halál vagy többszörös életfogytiglan. Az idő sürget.


     

Gerry 2024.03.03 1681 olvasás 14 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

14 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • D
    Albert Göring - Hermann Göring, III. Birodalmi belügyminiszter - öccse, a Skoda Művek vezérigazgatójaként végig szabotálta a fegyverek gyártását a Wehrmacht számára, számtalan embert - zsidókat is! - bújtatott a gyárban, a koncentrációs táborokból kikért munkára zsidó foglyokat majd szélnek eresztette őket - egyszóval valódi ELLENÁLLÓ volt.
    Akit pedig a bátyja, Hermann Göring mentett meg többször is a Gestapo csöppet sem ölelő karjaiból.
    Cserébe a háború végén őt is perbe fogták, majd két év vegzálás után elengedték, mert számtalan ember igazolta, hogy rendes ember volt.
    Ezt követően a magánélete teljesen tönkrement, alkoholista lett és 1966-ban borzasztó nyomorban és szegénységben halt meg Németországban.
    Érdekes módon a megmentettek közül senki nem vette a fáradságot, hogy utána érdeklődjön, hogy hogyan is él az az ember, akinek az életét köszönheti???
    Mondhatnánk, hogy a jó mindig elnyeri méltó - büntetését.
    A neve miatt bűnhődött - ártatlanul.
    Hiába nem vétkezett - mégis - kollektíven, mármint a bátyjával együtt, családilag - lakolnia kellett.
    Jogos volt a bűnhődése?
    Természetesen: nem.
    De mégis megtörtént.
    És ez történt a koncentrációs táborokba elhurcolt zsidókkal is.
    Bűnösek voltak ezek a zsidó emberek?
    99,999%-ban - biztosan nem.
    A polgári jogállamok liberális büntető szabályai alapján biztosan nem.
    És mégis, valahol a lelke mélyén, minden nem zsidóban ott motoszkál/t, hogy: "de hát ott vannak a hullagazdag, nagytőkés, kizsákmányoló kereskedő, iparos, és főleg bankár zsidók, meg a baloldali (kommunista) zsidók - akik így együtt annyi keservet, bajt, bánatot és nyomorúságot okoztak az emberiségnek, hogy az szinte felfoghatatlan, és akkor itt vannak ezek a zsidók, akik ugyan nem tartoznak az előző két kategóriába (talán???), de hát, basszus!: ők is ZSIDÓK!"
    És akkor már senki nem érzi/érezte úgy, hogy a koncentrációs táborokba bezárt zsidók is ne lennének/lettek volna ártatlan báránykák!!!
    Ezt hívják úgy, hogy: kollektív bűnösség.
    Csak mert egy emberi közösség valamely - egyébként fontos - differencia specifikát jelentő kérdése vonatkozásában osztozol másokkal, akkor te is felelős vagy az ugyanezen közösségek más tagjai által elkövetett bűntettekért.
    És ezt a zsidóság a földkerekség leggyalázatosabb művén, a Talmudon, keresztül már évezredek óta gyakorolta az összes nem-zsidóval (gójjal) szemben!!! (aztán máig nagyon meg van sértődve, hogy egyszer vele szemben is e szerint a felfogás szerint jártak el!...).
    Egyébként a háború után ezt a kollektív bűnösséget abszolút alkalmazták első helyen a németeken, második helyen rajtunk magyarokon, de Sztálin által a krími tatárokon és részben ukránokon, lengyeleken is.
    Jelenleg ezt látjuk a közel-keleten: ahol két - egyébként genetikailag tökéletesen azonos - embercsoport könyörtelenül és abszolút kollektíven végtelen brutalitással alkalmazza egymással szemben.
    Ki lehet-e tehát küszöbölni a kollektíven bűnössé tételt?
    Egyedi esetekben, alkalmanként: talán.
    De az emberiség szintjén: biztosan nem!!!
    Ez olyan emberi jelenség, amely - attól tartok - az Emberi Nem/faj/ túlélési részének elidegeníthetetlen eleme!!!
    Az ember ugyanis a saját közösségében úgy gondolkodik, hogy adott egy másik emberi közösség, amely az én közösségemet fenyegeti, veszélyezteti - nem tehetek mást, mint megölöm és kiirtom az ellenséges tábor összes egyedét, mert soha nem lehetek biztos abban, hogy ha egyet is meghagyok közülük, az nem fog ránk/rám támadni, ergo biztos, ami tuti alapon csakis az a megoldás, ha nem hagyok életben az ellenségből egyet sem!!!
    És ez a felfogás genetikailag van kódolva az Emberbe!!!
    Ezért - bár rettenetes, ami egyénileg és egyedileg történt a koncentrációs táborba hurcolt zsidókkal és más közösségek tagjaival - de kollektív szinten sajnos értem a németeket (nem mondom, hogy megértem, pláne, hogy egyetértenék velük), de ismétlem: értem.
    Csak azt tették, amit a bennük is meglévő túlélési gének diktáltak nekik.
    És mielőtt itt engem - helyes kifejezéssel (nem lefasisztáznak, ez ugyanis egy idióta kifejezés), hanem - lenáciznak, csöndben emlékeztetnék arra, hogy a zsidóságnak az ún. Ó-Testametumban (Tórában) leírt összes története nem más, mint irtózatosan kegyetlen, végtelenül barbár NÉPIRTÁSOK végtelen sora, amelyet a zsidóság követett el más népek, törzsek, ha úgy tetszik: fajok ellen!!!!!!!!!! - mindezt arra a végtelenül arcátlan és pimasz, továbbá hazug tételre alapítva, hogy ők úgymond Isten "választott népe".
    Úgyhogy Imrének ezért van igaza - máig is.
    - 2024. 03. 03. 13:53
  • G
    Mégis mi az "antiszemitizmus", ami ellen annyira harcol a Nyugati Világ?

    Az "Antiszemitizmus" kifejezést egy német újságíró használta először, a 19-ik század második felében.
    Ezzel azt akarta kifejezni, hogy az általa képviselt zsidó ellenesség, nemcsak a zsidó vallás - judaizmus ,ellen irányul , hanem minden zsidónak, faji jelleggel "szemitának" született személy ellen.
    (korai felismerése a genetikai faji származásnak)

    Remélem nem kell hozzá nagy iskolázottság a mai világban senkinek, hogy tudja, Imre ezzel lépte át a vörös vonalat.
    Fájdalmas volt nézni a bíróságon, Imre és a PI kör elleni megfélemlítő primitív baromságokat, a régi de új kommunista koncepciós perekhez hasonlóan.

    Imre mögött az Igazság!, csak azt nem értem, miért gondolta, gondolja Imre azt , hogy ezt részletesen küldözgetve a jelenlegi hatóságokhoz, vagy élő szóban bárhol kimondva, bármi hatást tudna elérni a leghazugabb rendszerben, ami valaha is bitorolta ebben az országban a hatalmat.(pedig volt néhány)

    Giordano Bruno , a történelemben olyan híres és tragikus hőse jutott eszembe. 1600 február 17-én elevenen elégették.
    Az Igazság, ma már bizonyítottan tudjuk, Vele volt.
    Vele szemben a Pénz és a Hatalom, a korrupt hazug egyház.

    Mi változott, egy fecske itt már nem csinál nyarat .......
    - 2024. 03. 03. 16:08
  • Gojpofi
    Én csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy az elmúlt majdnem másfél évtided alatt már sokkal többen értik és fogadják is el Posta Imre véleményét és akkori (mndenkori) vehemenciáját... Már akkor sokkal tisztábban látta a várható jövõnket, mostani - sokunknak lassan már élhetetlen - jelenét.
    Ismeritek a viccet ami nem is vicc? : A kormányokban ülõk együttesen a nép javát akarják ... hát ezt már megszerezték, most a javak maradékán osztozkodnak.
    - 2024. 03. 03. 16:24
  • Belabacsi
    Hiányolta a cenzúrát, ezért lemondott az „antiszemitizmus munkacsoport” vezetője
    | Irányi Dániel2024. március 3.


    Alig állt fel az „antiszemitizmus munkacsoport” a Havard egyetemen, máris lemondott annak vezetője. A csoportot azért állították fel, hogy „monitorozza” az antiszemitizmust az egyetemen, majd – ahogy az megszokott feléjük – azonnal jelentsék, ki hol és mit mondott, amiért felelősségre lehet vonni – derül ki a kóserkonzervatív New York Post cikkéből.

    Az egyetem vezetősége szerint ezen tevékenységre azért van szükség, hogy a Harvard „biztonságos térré” váljon a zsidók számára. A csoport egyik vezetője, Raffaelle Sadun, mint kiderült, kissé túlértékelte saját pozícióját és szervezetének jelentőségét. Alig egy hónapja állt fel a munkacsoport, Sadun máris egy kiadós anyagot gyűjtött össze a „nem megfelelő viselkedést” tanúsító diákokról és megnyilvánulásaikról, amely gyűjteményt le is tette a Harvard vezetősége elé, követelve az azonnali lépéseket. Mikor felvilágosították, hogy ő nem a helyi ÁVH vagy KGB vezetője, ebből kifolyólag csak javaslatokat és észrevételeket tehet, nem követelhet semmit, szabályosan leforrázva érezte magát.

    Érdekesség, hogy tavaly decemberben egy hasonló munkacsoport éléről szintén távozott egy vezető, méghozzá egy rabbi, aki szintén azt remélte, mikor kinevezték az „antiszemitizmust” monitorozó stáb élére, hogy majd ő mondhatja meg, milyen lépésekkel szorítsák vissza az „antiszemitizmust” a kampuszon. Ám, mikor szembesült vele, hogy csak tanácsokat adhat, nem parancsokat, beadta lemondását.

    A most lemondott Sadun esete még érdekesebb helyzetet teremtett, ugyanis így társelnöke, Derek Penslar egyedül maradt vezetői pozícióban az „antiszemitizmus munkacsoport” élén. Ő azért is említésre méltó, mivel korábban Penslart is antiszemitizmussal vádolták, amiért egy 2023-as könyvében arról írt, „a zsidóság történelmén keresztül vérében hordozza a gyűlöletet”. Az író az antiszemitizmus vádját egyébként elhárította, mondván, a „zsidók túlreagálták” az általa felvetett problémát.
    Van, ahol komolyabban veszik a zsidóság kiemelt védelmét

    A Barnard kollégiumban már nem ilyen elnézőek az „antiszemitizmussal” szemben. Korábban, a diákok önkifejezését támogatva, lehetővé tették a bentlakók számára, hogy saját ajtajukra matricákat ragasszanak, amelyekkel kifejezhetik egyéniségüket, gondolataikat, nézeteiket. Az egész addig működött, míg a zsidók pert nem indítottak a kollégium ellen „antiszemitizmus” vádjával. Ekkor a vezetőség gyorsan módosította a korábban hatályos szabályozást, és kimondta, tilos bármi olyat kiragasztani a szobaajtóra, ami „elszigeteli azokat, akik más nézeteket vallanak vagy másban hisznek” – ezen megfogalmazás alapján bármire ráhúzható, hogy annak nincs ott a helye.

    És rá is húzzák. Mint kiderült, „antiszemitának” minősül minden olyan felirat, amely szabad Gázát szeretne, az izraelieket megszállóknak, népírtóknak vagy telepeseknek nevezi. Ahogyan minden palesztinpárti üzenet is antiszemitizmusnak minősül.

    “Minden alkalommal, mikor a média hazudik, egy gázai lakos meghal”; “Állítsák meg a népírást” – ilyen és ehhez hasonló feliratokról mondta ki a kollégium vezetése, “sérthetik” a zsidók érzékenységét, ezért “antiszemitának” minősülnek

    A kollégium vezetősége a szabályozás kapcsán arról beszélt, céljuk, hogy „barátságos környezetet teremtsenek mindenki számára, ahol az empátia és a tisztelet érvényesül”. Ennek érdekében pedig a kőkemény cenzúrától, és szankcióktól sem riadnak vissza.

    Több diák felháborodott a döntés kapcsán, ám akadtak olyanok is, akik örülnek neki. Egy idősebb lány például arról beszélt, ez azért is jó, mert így az Izrael-párti diákok “nem kerülnek kellemetlen helyzetbe” a Gázában történtek miatt (rosszul érintette őket, mikor felemlegették nekik a gázai népírtást – a szerk.). Ő egyébként arról is panaszkodott, hogy egy izraeli zászlót sem lehet kiakasztani az ajtóra anélkül, hogy azt 5 percen belül le ne tépné valaki.

    „Ha palesztinpárti vagy, nem ütközöl túl nagy ellenállásba, ám, ha Izraelt támogatod, rengeteg ellenséges tekintettel kell megbirkóznod” – magyarázta.

    Az „Igazságot Palesztinának” diákszövetség elítélte a kollégium döntését, szerintük ugyanis ezzel súlyosan korlátozzák a szólásszabadságot és ellehetetlenítenek mindenféle politikai diskurzust. (Ez az érvelés mondjuk különösen vicces a szélsőliberális oldalról, de most ettől tekintsünk el.)

    Európai szemszögből ehhez csak annyit tehetünk hozzá, sokat elmond Amerika helyzetéről, hogy egy kollégiumban amerikai zászlót nem is látunk, és az „America First”(Amerika az első) doktrínát sem képviselik a hallgatók. Mindenki vagy Izrael vagy Palesztina oldalára áll, és olyan hevességgel védi a saját (vélt) igazságát, mintha egyébként bármi közük is lenne két idegen ország konfliktusához.
    https://magyarjelen.hu/hianyolta-a-cenzurat-ezert-lemondott-az-antiszemitizmus-munkacsoport-vezetoje/
    - 2024. 03. 03. 16:38
  • G
    Az Egyesült Államok és Izrael szerelmi viszonya?

    Ez egy régi és kitartó kapcsolat.
    Pedig angolul is meg van a mondás: "aki kígyót melenget a keblén"
    "If you raise a snake, expect to get bitten"

    Pedig hol van már az "amerikai álom" ahol lehet élni boldogan, és szabadnak lenni ?
    Ma már egy multi- kulti rémálom a poklok legaljáról.
    De hát aki egyre több kígyót melenget?

    Aztán itt vagyunk mi magyarok, halló! ha van itt még valaki ?
    Köves Slomó köszönetét fejezte ki a napokban a kis nindzsa viktorunknak, hogy olyan egyedüliként is az EU-ban, kérdezetlenül a mi nevünkben, mindig a további népirtásra szavaz Gázában.

    Na de sebaj! Azt elképzelni is borzalmas, hogy később ebben az évben, minden jel arra mutat: a narancshajú
    Cion Don (a Biden-nél is cionistább Donald Trump) lesz az új elnök Amerikában, viktor kebel barátja.

    Az Igazságnak nem kellenek "munkacsoportok", a hazugságnak meg száz munkacsoport se tud értelmes magyarázatot adni .....
    - 2024. 03. 03. 20:12
  • Belabacsi
    Köves Slomó a "magyar zsidóság titkairól" beszélt Az Ultrahang legfrissebb adásában Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija volt a vendégünk, akivel a magyarországi zsidóságról, a lubovicsi irányzatról, az EMIH és a kormány kapcsolatáról, vallásról és üzletről, izraeli és orosz-ukrán háborúról beszélgettünk – olvasható Youtube-csatornájukon. Zoom Fotó: Ultrahang Király Tamás műsorvezető meglehetősen erősen kezdi a műsort, bár humoros formában teszi fel a kérdést, hogy ugye nem isszátok gyereket vérét? Köves Slomó megnyugtat minket, hogy természetesen nem. Aztán 2 perc alatt már az antiszemitizmusnál is járunk. Megtudjuk, hogy 2 ezer évig gettókban és jogfosztottak voltak, természetesen önhibájukon kívül nem tudtak "megfelelően kommunikálni a keresztény társadalmakkal", de ennek ellenére a zsidóság egy "sikeres kisebbség". És ezért terjedt el "mindenféle hiedelem". De az utóbbi évtizedekben fordulat állt be Köves szerint. De Köves szerint ez sem volt sikeres, mert a 20. századra a zsidók teljesen asszimilálódtak, inkább voltak magyarok, de "ennek ellenére irtottak ki 6 millió zsidót". Mostanra viszont úgy látja, nem kell ilyen módon asszimilálódni, megmutatják magukat a többségi társadalomnak, ez pedig "elejét veszi az előítélet csomagnak". A sztárrabi saját identitását is meghatározza. Elmondta, hogy 200 éve felmenői Galíciából érkeztek. A rendszerváltás környékén kezdett érdeklődni a zsidó hit iránt, és azt mondja, magyarnak érzi magát, de talán "még erősebben zsidónak". Szóba kerül, Magyarországon hogyan érzi magát a zsidó közösség. Sajnálatos, de még kevésnek tekinthető a kóser étkezdék száma. Kell még több közösségi keret és program. Majd hirtelen témát váltottak, és szóba került Gyöngyösi Márton, és természetesen korábbi viselt dolgai. De nem az elhíresült "listázós beszéd", hanem egy ún. lubovicsi szekta kerül szóba Gyöngyösi egyik levelezésében, ez a lubovicsi szekta pedig vélhetően Kövös Slomóék hitközsége. Azt csak úgy zárójelben fűzzük hozzá, könnyen elképzelhető, hogy ezek után Gyöngyösi jár egy kanosszát Köves előtt is. Nem lenne meglepő. De Köves szerint antiszemitának lenni nagyjából olyan szinten van, mint "laposföldhívőnek lenni". Úgy látja, az antiszemita nézeteket vallók aránya 10-30% között lehet Magyarországon. Viszont az elmúlt 10-20 évben csökkent a "gyűlöletbűncselekmények" száma, ezt ők kezdték el mérni a Tett és Védelem Alapítvánnyal. Megemlíti portálunkat is, hogy 2006 után például a Kuruc.info "megpörgette az antiszemitizmust". Szóba került az is, hogy néhány nappal ezelőtt a műsor vendége volt Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke. Toroczkai elmondta, hogy a Mi Hazánk kormányon nem adna anyagi támogatásokat Köves Slomóéknak, erről is kérdezte Király Tamás a rabbit. Úgy látja, azért vannak még "rejtett kiszólások", tőle távol is áll a Mi Hazánk, de egyébként "ő nem tud állami támogatásokról, amit üzletekre kapnának a kormányról". Felsorolta azt is, mi az a három dolog, ami őket érdekli. Ezek így hangzanak: zsidóság, zsidóság, és zsidóság. "Minket más nem érdekel." A teljes beszélgetés alább megtekinthető:
    Forrás: https://kuruc.info/r/7/271089/
    - 2024. 03. 04. 20:17
    • Gojpofi
      A három dolog ami kurvára nem érdekel, mégis mindig a pofánkba tolják: zsidóság, zsidóság és zsidóság. Kövér Somlói Galuskának (becenevén "rövidre vágott malacka") meg üzenem, hogy jelentezzen az Izraeli katonaságba - akár ezredesi rangban is -, és másnap indulhat is Libanonba... ott szeretettel fogják várni!

      Be szép egy formátum... az a felemelt mutatóújj és az a sok könyv ott hátul... mindig mondtam , hogy a kultúra öl, butít és nyomorba dönt.:
      magyarjelen.hu/wp-content/uploads/2022/11/oge_4798-1.jpg
      - 2024. 03. 04. 23:16
  • D
    Mit ér a három "sivatagi vallás" nekünk, magyaroknak???
    Nem sokat, viszont semmit.
    Mely három "sivatagi" vallásra is gondoltam?
    Természetesen a judaizmusra, a kereszténységre és az iszlámra (és ezek mindenféle ágazatára, el-fajzatára).
    Ami közös a három vallásban, az egy állandó és reménytelen vágyódás egy Jó/Jobb világ, egy "Édenkert", egy "Mennyország", egy "Paradicsom" iránt.
    Merthogy valamikor ott - az észak-afrikai sivatagban - volt egy ilyen - élhető - világ.
    És erre még nemzedékek százai után is emlékeztek az emberek.
    Aztán ez a "jó" világ valahogy elbaszódott, lett, ami lett, az élhetetlen sivataggá - és megszülettek rá a/z - elmebeteg - magyarázatok, hogy miért és mitől/kitől lett az olyan élhetetlen/terméketlen világ, mint amilyen lett végül.
    A judaizmus kitalálta, hogy biztos mi emberek voltunk ebben a ludasak, tehát vétkesek, mi több: bűnösök vagyunk ebben (Ádám-Éva tudásfája, kiűzetés a paradicsomból, édenből stb.), úgyhogy vezekelnünk kell és kurvára félni valamiféle istenségtől, aki ezt a csapást ránk mérte (Megjegyzem Ezékiel és Énok könyvei után - ahol vegytisztán egy sokkal fejlettebb - és csöppet sem "isteni" - jelenségeket írnak le, hinni bármilyen Istenben - stílszerűen - istenkáromlás!!!). De ez a judaista téboly nyílegyenesen ment át a kereszténységbe. És a kereszténység az a vallás egyébként, amely a judaizmusból világszerte ismert és elterjedt vallást csinált, mert egyébként a judaizmus megmaradt volna holmi kis szir-szar törzsi vallásocskának.
    A kereszténység a judaizmust azzal a hülyeséggel fejeli meg, hogy úgy ígér örök életet, hogy ehhez "garantálja" a feltámadást - aki látott már halottat, vagy hamvasztást, annak kurvára kétségei kell/ene, hogy legyenek, hogy abból, onnan hogy a kurvaéletbe lehet visszagyönni, egyébként meg mi a fasznak akarna bárki is örökké élni - normális ember egy idő után kurvaisten, hogy beleun a tejszínhabba, kaviárba és libamájba, meg még a francia pezsgőbe is - ha minden nap ezt kell fogyasztania!!!
    Az iszlám már férfiasabb vallás, mint a kereszténység (megjegyzem a judaizmusban az egyetlen pozitívum, hogy a praktikus felfogásán kívül, abszolút hímsoviniszta), szóval az iszlám belátta, hogy lófasz - helyesen: tevefasz - lesz ott a sivatagban belátható időn belül, de nem zöldellő Paradicsom, úgyhogy az egész "jobb-létet" en bloc áttolja a túlvilágra, de van annyi esze, hogy muszlim férfiaknak annyi potya-pinát ígér ott, amennyit csak - metélt fasszal - elbírnak, sőt még borral (is) folyó patakokat (ha mán itt a fődön tiltva volt nekik az alkoholizálás - amit persze sosem tartottak be, de legalább megjátszották, hogy igen).
    Ezek után megkérdezem magunktól: mi a redvás hadházi közünk is van nekünk bármelyikhez ezekből az eszement, tébolyult, zagyva, hülye, idióta TÉVKÉPZETEKHEZ??????????????????
    Megmondom én: az égvilágon semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Sajnálom, akinek ez nem fog tetszeni (valójában hazudok: egyáltalán nem sajnálom, sőt! ehelyett azt gondolom, hogy menjen a kurvaanyjába!), de én a Führer felfogását osztom ezeket a vallásokat illetően, első helyen a kereszténységet, mindjárt utána a judaizmust és - kiegészítve a Führer gondolatait - ideértve az iszlámot is: hogy tudniillik ez mindegyik merő egy baromság, babona, hazugság, hülyeség és gusztustalanság.
    Agyrém és téboly.
    És ebben megerősített most a Mormon könyve, amiről írtam, hogy nemrég kaptam valakitől: ez, ha lehet még eszementebb, mint a Biblia vagy a Korán.
    Úgyhogy zsidók, keresztények, muszlimok, mormonok jehova tanú és társaitok: menjetek ti a büdöspicsába!!!
    - 2024. 03. 05. 14:27
    • Gerry
      Levelet kaptam a védett E-Mail vonalon, neked címezték (rövid!): "Címzett: Ésszel megáldott DJLaszlo. - Szívembõl szóltál, fiam! /Feladó: A sztochasztikus oltárok Istene/"
      - 2024. 03. 05. 16:20
      • D
        Ja, és felhatalmazlak, hogy ha esetleg valamely kommentemet méltónak találnád arra, hogy vagy cikk, vagy hír, vagy bármi más is lehessen belőle, akkor töröld a hozzászólásomat és hozd le a fentiek bármelyikeként. The plesure and honour/honor is mine - copyright is free of charge!!
        - 2024. 03. 05. 17:31
      • D
        Köszönöm az üzenetet! Számomra a legkedvesebbek a Lőwy Árpád stílusú üzenetek, ahol engem is vígan küldözgetnek akár oda is, ahova (jehova!!) én is küldözgetek másokat! :))) Ebbűl is kilátszik, hogy én aztán mekkora kibaszatosnagy démonokrata leendek!!!! :)))))))))))))))))))))))
        Világ proletárjai - engem hagyjatok békén!
        Világ hívői - engem tik is hagyjatok békén!
        - 2024. 03. 05. 17:18
  • G
    Laci,

    Amit Te itt a sivatagi vallásokról összeírtál, hát az nagy fájdalmat okozott nekem!
    De nem az okozta, amit írtál, hanem az, hogy én soha nem tudtam ilyen jól és frappánsan megfogalmazni.
    Jutalmul ezért elszavalom Neked
    ETNOGRAFIA
    Bort iszik a magyar,
    Nem pediglen vizet,
    Lánynak, menyecskének
    Kemény fasszal fizet.

    De ha megharagszik,
    Nem kell pina ennek,
    Bassza Krisztusát az
    Atyaúristennek!

    Lőwy Árpád etnográfiája mint tudjuk, nem hazudik ........
    - 2024. 03. 05. 20:33
    • D
      Hú!, öcsém, hogy én ezt hányszor idéztem életemben és itt is, e kies kis blogon?!?!?!?
      Dr. Réthy László egyébként még nyomokban sem volt zsidó származású, a költői álnevét is fricskának szánta kora - nem túl szívderítő, ámde annál deprimálóbb - fejleményeivel szemben!
      Neked biztos, hogy lejött, de akinek esetleg nem: énnekem ezekkel az eszement és végtelenül gusztustalan vallásokkal van bajom.
      Nem Istennel.
      Hajlok arra, hogy kell valahol legyen egy olyan - emberi ésszel teljességgel felfoghatatlan és megfogalmazhatatlan - Erő, amely révén mi most itt lehetünk.
      És Jézust sem bántom. Ő biztosan egy nagyon intelligens és korát messze meghaladóan bölcs EMBER volt, aki jót akart, de mint minden Pokolhoz vezető út, hát az ő jóakarata is oda vezetett, mármint a saját Poklához.
      És hát mindennél beszédesebb - tehát minden vallást egyszer és mindenkorra megcáfolóak - a kereszten, a halála előtt elhangzott utolsó szavai: "Uram, miért hagytál el engem?" vagy: "Éli, Éli la ma sabaktani!" (Élő (isten), Élő (isten) (jöjj) le (meg) szabadítani! - ugye-ugye, hogy magyarul milyen jól érthetőek a (parthus-szkíta herceg), Jézus szavai???? - hadházit volt ő zsidó, egy nagy lelkű, nagy szívű, bölcs szkíta-magyar fiatalember volt, akit irgalmatlanul átvertek a korábbi maradék emberiség még élő, és az akkori emberiséggel "szórakozó" tagjai; ez az én - semmilyen "tudományos" alappal nem rendelkező, viszont annál inkább logikus és józan - biblia-magyarázatom! - ennélfogva tehát a legvalószínűbb! :)))))))))))))))))))))))))
      - 2024. 03. 06. 09:06
  • D
    Tehát van ez a zsidók egyiptomi fogsága, meg az onnan való kivonulás.
    Szóval van a zsidók Istene, amelyik őket választotta ki népének.
    De közben ott vannak ezek a fránya egyiptomiak is, akik már réges régen ott vannak, létrehoznak egy kurvafejlett értelmes kultúrát, csinálnak fantasztikus építményeket (a piramisokat nem, azokat ők is örökölték, illetve próbálták utánozni őket, de csak olyan lett, mint sok évezreddel később leszármazottaik, a magyarok "narancsa" (kicsi, savanyú, de a miénk...), fejlett a mezőgazdaságuk, nemcsak birkákat terelgetnek a száraz aszó sivatagban, és időnként kefélik is őket, mint ahogyan a zsidók - nem semmiért kellett a tízparancsolatot a fejükbe verni kőtáblákon és kőtáblákkal, hogy ilyent nem szabad csinálni! - és a jólelkű egyiptomiak efogadják ezt a kőkorszaki primitív, félállatias népet (hogy egyértelmű legyen: a bibliai zsidókról van szó!!!), oké dolgoztatják őket, de élni is hagyják, cserébe - jó tett helyébe csak jót várj, feltéve, ha hülye vagy! - lemészárolják az egyiptomiak kisgyerekeit, majd amikor ez nem igazán tetszik az egyiptomiaknak, akkor elkotródnak onnan, de a vezetőjük - a nem-zsidó - Mózes szégyell velük a közúton menni, ezért inkább a Vörös tenger alján sunnyognak el, és senkinek, de tényleg senkinek nem tűnik fel, hogy hogy a kurvaéletbe lehettek egyáltalán egyiptomiak??? Ki a jófranc teremtette őket??? És hogy-hogy ezek az egyiptomiak kb. olyan fejlettségi szinten voltak a zsidókhoz képest, mint ahogy egy USA-beli van manapság egy eldugott amazonasi indián törzshöz képest???
    Ezeket az egyiptomiakat is nem az általános I S T E N teremtette ugyanúgy, mint a koszladék zsidó-csürhét???
    Vagy a zsidók istene nem is az általános TEREMTŐ???
    Csak egy partikuláris kis geci-isten, aki szórakoztatja magát mások basztatásával???
    És ez érvényes az összes többi népre is, akiknek szerencsétlenségük volt így vagy úgy valamilyen - rendszerint abszolút nem lukratív, számukra biztosan nem - kapcsolatba kerülni a zsidókkal.
    Ez az egész hóbelevanc egy akkora nagy zagyvalék, hogy ép emberi ésszel abban rendet nem lehet teremteni.
    Ennyi erővel vehetnénk Benedek Elek és Illyés Gyula összes (gyűjtött, leírt, feldolgozott) magyar népmeséjét egy Magyar Bibliának és mantrázhatnánk azokat, mint Magyar Vallást!
    Megjegyzem, lehet, hogy jobban is járnánk vele.
    Merthogy a magyar népmesék: szépek, tisztességesek, kulturáltak, nemesek, aranyosak, humorosak, elgondolkodtatóak és - ÉS ERKÖLCSÖSEK!!!
    Simán: EMBERIEK ÉS NORMÁLISOK.
    Hát így olvassák ezek után a Bibliát.
    Ha még van kedvük hozzá.
    Nekem nincs.
    Maradok inkább a világgá ment legkisebb fiú történeténél, aki végül számos hősies küzdelem után, elnyeri (na, nem a királyfi!!! :))), hanem a szép királyleány kegyeit...
    - 2024. 03. 06. 11:29

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése