Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

A nemzeti szuverenitás örök dicsőségére

"Magyarország zrt a cionista pszeudo maffia-rendszer és a tünetek.." Szuverén, civilizált, veszélymentes jó reggelt kívánok magunknak! És mivel nem kerül semmibe, a túl- és teljhatalomtól kívül-belül eltorzult abszolút hatalom tulajdonosainak is. Meg még a formális politikai hatalommal nem rendelkező beszélő pénztárcának, minden büszke magyarok legmilliárdosabb példányának, a Lölő-jelenségnek is, aki immár azt is elmondhatja magáról, hogy egy utazási iroda is bekerült a világszínvonalon párját ritkító, nevére íratott cégportfólióba. Úgy tudom, büfé már eddig is volt a nevén, és mint mindannyian tudjuk, az mostanában nagy üzlet, bármit is gondol erről a magaskultúra. Nem kétlem, hogy kis nemzetünk legnagyobb közpénzüzletemberének minden egységnyi gyarapodása nagy öröm minden egyes bérből-fizetésből élő/megélni próbáló tisztességes magyar családnak Európa okleveles szegényházában. Minden családnak, amelynek se büféje, se utazási irodája, cserébe viszont ömlik az arcába tizennégy éve a saját pénzéből finanszírozott pártpropaganda. Megvédésről, jobban teljesítésről, sikerek hátán pöffeszkedő sikerekről, nemzeti büszkeségről, a magyar fajta páratlan különlegességéről, újabban pedig főleg és elsősorban a szuverenitásról.


Az egyik friss kedvencem e tárgykörben az a több mint 100 millió forintos állampárti propagandakampány, amely többek között az uniós támogatási programban megvalósuló, a nertársak által „történelminek” becézett pedagógus-béremelésről tájékoztatnák a lakosságot. Úgy értik, hogy minél szélesebb körben és minél közérthetőbben. Az emojiknál közérthetőbben szerintem nem nagyon lehetne, ámde nem is ez a lényeg, majd megoldja a Rogán-központ, hanem hogy fordítsuk le. Az Orbán-kormány uniós pénzből nyomat egy propaganda plakátkampányt, amelyben saját magukat dicsérik és magasztalják azért, hogy tizennégy évvel az első kétharmados eljövetelük után (!) sikerült uniós forrásból (!) némi hangulatjavító alamizsnát odavetni a tanároknak. Amit uniós források nélkül még most sem sikerült volna. Egyszerűen nem tudnak hibázni. A megszokott költekezési kampánylázban az nyilván fel sem merült, hogy ezt a százmilliót esetleg értelmes célra, esetleg éppen bérfejlesztésre is fel lehetett volna használni, nem. Hülyék is lennének. Hát hova vezetne, ha 14 év mulasztása után nem a saját mellkasukat döngetnék? Nem megfizetni kell a pedagógusokat, hanem a rothadó brüsszeli forrásokból plakátokra applikálni, hogy de jól meg vagytok fizetve, napszámosai a büszke és erős nemzetnek. Ahogy a dakota közmondások kézikönyvében írja: mégiscsak olcsóbb a propaganda, mint a béremelés. Legfeljebb az szorulna némi magyarázatra, hogy a lopási szándékon túlmenően kit céloznak ezzel a kampánnyal. Tekintve, hogy a tanárok nyomora eddig se érdekelt senkit, még őket magukat is csak nagyon visszafogottan.

Az ennél jelentéktelenebb magyarázatra szorulások közül a másik kedvencem az, amikor Rákay Fülöp Kálmán pártlapjában (a hódmezővásárhelyi Promenad24) több pénzt égettek el egy hét alatt Navracsics Tibor gyalázására, mint amennyit a fideszesek miniszterelnökének Facebookon terjesztett baromságaira. Jó, Fülöpkálmán megmagyarázta. Egyben kiadta az utasítást a szerepüket súlyosan félreértelmező kollégáinak, hogy azonnal állítsák le a Navracsics elleni „alpári támadásokat”. Hát nem kicsit vicces. Bezzeg ha Gyurcsány támadták volna alpári módon. Nekem mondjuk eddig se fért hozzá kétségem, hogy ezek egymást fogják felzabálni, ha eljön az idő, de azt nem vettem figyelembe, hogy mi van, ha ez az idő közelebb van, mint gondolnánk? Azt nem állítom, hogy bármi ilyesmi következik a Republikon Intézet kutatásából, amely szerint a biztos szavazók körében 6 százalékot esett az állampárt támogatottsága a fideszes pedofil kegyelmi botrány hatására, hát hiszen nem rémlik, hogy mostanában tartanának parlamenti választást Agyarországon. Ellenben az elég sokatmondó fejlemény, azaz csak lehet valami probléma a számokkal, ha Orbán Viktor hajlandó előbújni a függöny mögül március 15-én, és nemcsak hogy előbújik, de nem is megy le vidékre, mint megannyi ellenzéki politikus, hanem a fővárosban, a megszokott, bejáratott helyen, a Nemzeti Múzeum előtt mond ünnepi gyűlöletbeszédet. Remélhetőleg a pontosan akkorra szervezett Békemenet, no meg az obligát kordonok, fóliák és verőemberek takarásában és gyűrűjében. Ahogy bátor utcai harcosokhoz, szabadságharcosok méltó örököséhez illik. Nem tudom, hogy van ennek bármi köze Varga Judit volt férjének március 15-i zászlóbontásához, de érzésem szerint van neki. Ehhez is meg, sok egyébhez is.

Ám ameddig kiderül, hogy miképpen alakul az erődemonstráció lengyel bértapsolók nélkül, pusztán az őshonos békemenetelőkkel (és kínai rendőrökkel, miért is ne?), rögzítsük, hogy ahhoz hála a jóistennek nem kellettek se kordonok, se fóliák, se verőemberek, hogy Rogánnal a jobbján átguruljon őfelsége a romokban heverő tekintélyű Sándor-palota frissen beköltözött lakójához tegnap. A sajtó be is számolt erről a zéró hírértékű látogatásról, amiről elkészültek a kötelező propagandafotók, csak éppen az nem derült ki, hogy 1) miért éppen Rogán Bűnöző Antal kísérte el a főnököt a frissen munkába állt aláíróberendezéshez, 2) konkrétan miről pofáztak azon kívül, hogy a jövőben rendszeresen pofáznak egymással, 3) mikor áll elő valamilyen magyarázattal, netán bocsánatkéréssel a náci apjáról minden rendelkezésre álló bizonyíték alapján korábban hazugságokat terjesztő Sulyok nertárs, aki morálisan már azelőtt kompromittálódott, hogy elfoglalta volna a pozícióját? Nem vagyok naiv, nem olyan bonyolult ez. Sulyok megkapta az kamunikációs eligazítást és a Rogán-kottát a miheztartásról, ha betartja bevédik a seggét. És be fogja tartani, különben megnézheti magát. A maffia már csak ilyen.

Erről jut eszembe: kinek az embere K. Endre, ki gyakorolt nyomást Nováknál az érdekében (az életéért, vagyis az egyházi karrierjéért teperő Balog Zoltán püspökön kívül) és mi köze az Orbán-famíliának ehhez a mocskos, gennyes ügyhöz? +1: És hova tűnt Gulyás Gergely, Balog Zoltán feltétel nélküli tisztelője és barátja a református anyaszentegyház kötelékében? Miért kussol a kormány róla? Szeretnék emlékeztetni mindenkit arra, hogy Gulyást február 16-án láttuk utoljára azon az emlékezetes, a százezres influenszertüntetést megelőző szánalmas kormányinfón, ahol eléggé súlyos kijelentéseket tett, amelyek nem illeszkedtek harmonikusan abba a narratívába, hogy Balog nem a kormány ügye, hanem az egyház ügye. Aztán már február 17-én se láttuk a főnöke évértékelőjén, mindössze annyit tudunk, hogy február 25-én a Honvédkórházban megműtötték nem tudjuk mivel és miért. Azóta sincs se kép, se hang. Azt akarnám ezzel mondani, hogy ha esetleg Gulyás Gergely nem tér vissza a frontvonalba, vagy visszatér, de idővel kivonják a forgalomból, én nem leszek nagyon meglepve. Ha mégsem így lesz, akkor viszont a Balog-szál miatt érdemes lesz ütni-vágni, ha már a főnöke úgy gondolja, hogy a rendszerváltás utáni Magyarország egyik legmélyebb erkölcsi válságával kapcsolatban neki nem kell magyarázatokat adnia arra, hogy mi történt, miért történt, egyáltalán hogy a faszba’ történhetett meg ez a gyalázat. Ilyen a teljhatalom: az egyébként is sérült jellemű egyén jellemét tovább torzítja. A felismerhetetlenségig.

Mielőtt az első hírek megérkeznének arról, hogy már az Egyesült Államokban rontja a levegőt, és a trumpista haverjainak osztja az észt, valamint lázas nyelvcsapkodásokkal készül arra, hogy holnap a közveszélyes futóbolondokat megszégyenítő ripacspojáca haverja nyakába boruljon és kitörje vele a világbékét, még álljon itt egy hír, szerintem a tegnapi nap és az egész idei év egyik legsúlyosabb fejleménye. Ami azzal kapcsolatos, hogy a pedofilbotrány kirobbanását követő sunnyogás időszakában, amikor a függöny rendkívül jó szolgálatot tett a korrupt miniszterelnökök leggyávább példányának, Pintérrel a Karmelita kolostorban fogadta a Kínai Népköztársaság közbiztonsági miniszterét. A találkozóról jó szokásuk szerint semmi érdemlegeset nem közöltek a nyilvánossággal. A Telex megkérdezte a rendőrminisztériumot, hogy miről állapodtak meg február 16-án, a válasz letaglózó: hamarosan kínai rendőrök is járőrözhetnek Magyarországon.

„A két ország rendőrei a jövőben közösen láthatnak el járőrszolgálatot, ezzel is segítve a két ország állampolgárai és hatóságai közötti hatékonyabb kommunikációt, javítva a belbiztonságot és a közrendet.” A megállapodás célja „a két ország idegenforgalmi területei biztonságának javítása a turisztikai csúcsidőszakokban, és általában a nagyobb tömegeket vonzó események alkalmával.”

Hagytam időt magamnak is az emésztésre. Szerintem ennek az egyik olvasata rosszabb, mint a másik. Az első olvasat az, hogy Európa legbiztonságosabb, egyben legszuverénebbnek mondott országa valójában önerőből nem tudja biztosítani a belbiztonság és a közrend optimális szintjét. Sem. A második olvasat az, hogy a Pintér-féle rendőrség képtelen biztosítani kimondottan a kínai turisták biztonságérzetét. A harmadik olvasat pedig az, hogy szó nincs itt semmiféle turistákról, elsősorban a Magyarországon dolgozó kínaiak megfigyeléséről van szó, vagyis hogy Peking ellenőrizni akarja a saját akkumulátorültetvényein robotoló polgárait. Tehát egy agresszív, elnyomó, többek között a keresztényeket is durván üldöző kommunista diktatúra fegyveres alászolgáit idehozzák és felruházzák őket az erőszakszervezeteket megillető jogokkal. Hogy majd alkalomadtán, ha a helyzet úgy alakul, nyugodtan rugdossák le renitens magyar polgárok veséjét. Nem tudom, mi ennek a gyalázatnak a pontos megnevezése (hazaárulózni már rég nincs kedvem), de ha ez a szuverenitás, akkor teljesen felesleges volt kizavarni innen az utolsó orosz katonát. Rohadjak meg, ha akárcsak 5 éve el tudtam volna képzelni, hogy ide jutunk. Egyébként meg mi a bajom? Hát már most is övék a fél ország – mármint a kínai elvtársaké (a másik fele ugye a Lölő-Orbán-Tiborcz-kláné), már miért is ne járőrözhetnének a saját tulajdonukban a nagy magyar nemzeti szuverenitás örök dicsőségére? Hát persze hogy miért is ne.

https://kolozsvaros.com/2024/03/07/a-nemzeti-szuverenitas-orok-dicsosegere/

Belabacsi 2024.03.10 1395 olvasás 18 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

18 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • F
    Más gondolkodás lesz itt mert idomulniuk kellesz,orosz utasításra hiszen Szíjártó Szocsi-ba volt rendelve jó Atomexpóra volt a körítés.
    https://privatbankar.hu/cikkek/makro/...rszag.html
    Annak idején Gyurcsánynak is ott mondták el hogy nyet Feri,lehet pakolni.
    Plusz utána megjelent Medvegyev egy új-térképpel.
    Ahol Magyarország részeként ábrázolják Kárpátalját.
    https://kronikaonline.ro/kulfold/prov...sz-terkep#
    media.szekelyhon.ro/pictures/kronika_2022/09_julius_augusztus/nn_2terkep.jpg
    - 2024. 03. 10. 13:17
  • D
    Általában úgy vagyok vele, hogy ha egy kormánykritikus cikkben, videóban elkezdenek "Orbánozni", azonnal elkapcsolok onnan.
    De nem azért, mert Orbán a szívem csücske lenne!
    Hanem azért, mert óriási tévedés Orbánnak akkora hatalmat tulajdonítani, mint amilyet azok tulajdonítanak neki, akik rajta keresztül akarnak ütni egyet a "rendszerén" (és amely "rendszer" sincs valójában).
    Orbán pont annyira meghatározó ebben a világban, mint amennyire Soros a maga világában.
    Csak reprezentánsai mindannak, amit képviselnek - de mögöttük olyan erők állnak, amelyekhez képest valójában semminullazérók csupán.
    Ja, és hogy egyértelmű legyen: Orbán és Soros mögött (is) pontosan ugyanaz az Erő áll.
    Ugyannak a kéznek az ujjai - nem is ujjai, csak ujj-percei - ők, ahogyan Trump is.
    És ez az "Erő" nem más, mint a Pénz ereje és a Pénz erejét manifesztáló bankárhatalom.
    Akiknek egy a lényeg: a kamatok márpedig fizetve legyenek!!!!
    Magyarország csak egy kísérleti laboratórium, ahol ez az "Erő" kegyesen - és kíváncsian! - engedélyezi, hogy lehet-e úgy kitaposni a kamatokat egy népességből, hogy ezzel a népességgel elhitetik a szuverenitás délibábját???
    És mivel a kísérlet szerint nagyon úgy néz ki, hogy LEHET, hát hagyja menni a dolgokat tovább!
    Lófaszt - pardon: hadházit - nem érdekli, hogy e mellett az ágensei (a cikkben említett kör) saját zsebre mit kukáznak össze még - ha egyébként a KAMATOK FIZETVE VANNAK!!!
    És fizetve vannak!!!
    Mert egyébként Orbánék nagy truvája az, hogy rájöttek, hogy mennyivel jobb, ha ők lopják el az ellophatót elsősorban és majd csak utánuk a multik (a szoclibek erre nem jöttek rá, ők azt hitték, hogy csakis a baksisra lehet igény tartani a multiktól, másra nincs lehetőség - hát, tévedtek, és ez a hatalmukba került, egyébként megérdemelték, mert "aki hülye, haljon meg!":)))))))))))
    Lehet egyébként úgy is nézni a kínai rendőrökre, mintha 1541. augusztus 29-e játszódnék le újra: csak most nem a janicsárok, hanem a kínai rendőrök jönnek "turisztikai látogatásra" fel, Budára...
    Szóval Orbán (vagy: Orbűn?...az előbb elütöttem a betűket a klaviatúrán, és lám, egyfajta freudi elszólásként a Gép - a GÉP!!! - rámutatott a lényegre!!! :))))))))))))))))) nem más, mint - Moldova Györggyel egyetértve - egy jó dumás, "tehetséges hatalomtechnikus", semmi más!!!
    Ja, és kiváló machiavellista maffiózó is, aki - itt meg a néhai - amúgy szélkakas - Tamás Gazsival egyetértve - a 90-es években megszervezte az "aranyra éhes ifjú konkvisztádorok" kis csapatát - sikeresen!
    Ja, és Orbán, vagy Orbűn megmaradt annak, ami mindig is volt: egy kikupálódott, félig, vagy teljesen cigány család apja által sokszor elvert és megfélemlített kis kölykének, aki máig hordozza nemcsak a lelki, de a testi sebeket is (a félrevert orrával), és fajtájához híven, csakis csoportban érzi erősnek magát, de ha erőt - nálánál, náluknál nagyobb erőt - lát, hát szűkölve, sunnyogva elkotródik.
    Úgyhogy mi itt a "mayák" és "inkák" vagyunk - pontosan ugyanolyan sorssal, mint ezek a népek.
    És amíg a Hősök terére a többség abban a hitben megy ki, hogy a minden popzene legaljában "csúcsot döntő" Azariah (vagy hogy a faszba írják a nevét, nem is érdekel) fog elsősorban koncertet tartani, addig itt bármiben is reménykedni a hülyeség (másik) csúcsa.
    Mert a kapitalizmus a legjobb fogamzásgátló a népszaporulat ellen és egyúttal a legjobb ellenszer minden nemzeti érzés felhorgadása ellen is, továbbá lényege, hogy "the business of the business is the business!!!" (érdemes megnézni ehhez a "Krízispont" c. amerikai filmet Kevin Spacey-vel a főszerepben).
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    P.S.: a pedofil ügy pedig egy vegytiszta hatalmi belharc volt a Fideszen belül, amelynél a pedofília csak ür-ügy volt, és egyébként amiben az ellenzék a "hasznos hülyét" alakította - Orbán világossá tette, hogy ez nem "prezidenciális köztársaság", ahogy azt Novák képzelte, és egyúttal Arrogántónival is azért mentek Sulyokhoz, hogy ezt világossá tegyék neki - egyébként Novák picsánrúgásával egyetértek, és a maguk szempontjából teljesen logikus lépés volt mind a kettő (Novák elmozdítása és Sulyok kioktatása). Mondom: a maguk szempontjából.
    Úgyhúgy nincs itt kérem semmi navalyognivaló, lehet tovább menni!
    (Addig legalábbis biztosan nincs, amíg a nép - az "istenadta"! - úgy kussol, mint szar a fűben. És a magyar nép pont úgy kussol. "Ebsorsot akar - hát akarja!" - írta Ady máig érvényesen)
    - 2024. 03. 10. 13:51
  • J
    Nagyon jó írás.

    Ami a szuverenitási hivatal megalapítását illető, az egyenlő a cinizmus legmagasabb fokával. Azt hiszik, olyan ostobák a magyar lakosok, hogy gondolkodás nélkül elhiszik , bármit eléjük tesz a kormány. Hogy igyekeztek a hivatal inditásával, nehogy addigra már itt portyázzanak a kínai rendőrnek látszó személyek. Eddig tudtommal nem volt semmi attrocitás a kínai és magyar lakosság között. Érthetetlen, mitől félnek ennyire. Az a hajóbaleset is néhány éve koreai áldozatokat szedett.
    Az egész kinai terjeszkedés olyan, mint a " Kismalas és a farkas " mesében. Ennek a ferdeszemű farkasnak lassan már a hátsó 2 lába is bent lesz az akolban. De a forró víz alá nem gyujt be senki. Egyetlen Közép európai állam sem feküdt le ennyire Kínának.
    Ez nyilvánvalóan azért van, mert Mo. a leggyengébb láncszem a térségben, ahová a kiváló termőföldön létesithetenek környezetet szennyező ipari üzemeket. Azt is bíróság elé kellene állítani, aki engedélyez és behoz ilyen üzemeket ide és azt, aki engedélyezi, hogy a a magyar föld müveléséből egyetlen hektárt is kivegyenek ipari célra, miközben nincs elegendő megtermelt magyar élelmiszer Magyarországon.
    Magyarorzágon a mezőgazdaságban rengeteg szakképzetlen magyar embernek lehetne munkát adni. Olyanoknak, akik most segélyből tengodnek. Emberek tízezreit lehetne foglalkoztatni kertészetekben, állami gazdaságokban, az erdőgazdaságokban, stb., nem külföldről behozott más kulturájú embereknek teremteni munkalehetőséget. Elgondolkozhatna ezen a kormány, ha a tagjai éppen nem a saját anyagi gyarpodásával lenne elfoglalva.

    Ami a békemenetet illeti, arra lesz jó, mint eddig is, hogy elvonja a más , nem kormány általi rendezvényektől a résztvevőket, tompiitsa a kormány ellenes hangulatot. Ügyes, nagyon ravasz húzás.
    - 2024. 03. 10. 15:51
  • Belabacsi
    Szuverenitási kérdéseket is felvet a kínai rendőrök beengedése Magyarországra
    2024. 03. 10. 06:41

    Hol van ebben a magyar érdek? – vetődik fel a jogos kérdés a kínai rendvédelmi szervek Magyarországra engedésével kapcsolatban, amelynek tényét a héten a Belügyminisztérium erősítette meg. Noha a tárca elsősorban turisztikai célú együttműködésről beszél, a témában jártas szereplők, politikusok és a szakértő is nemzetbiztonsági és a szövetségesi rendszeren belüli kockázatokat emlegetnek.

    Közös járőrszolgálatot látnak el a jövőben a kínai és magyar rendőrök Magyarországon – erősítette meg szerdán a Belügyminisztérium. Az erről szóló megállapodást még február közepén írta alá Pintér Sándor belügyminiszter a kínai közbiztonsági miniszterrel. A tárca ezzel kapcsolatban a héten úgy fogalmazott:

    a két ország rendőrei a jövőben közösen láthatnak el járőrszolgálatot, ezzel is segítve a két ország állampolgárai és hatóságai közötti hatékonyabb kommunikációt, javítva a belbiztonságot és a közrendet.

    A Belügyminisztérium szerint az együttműködési megállapodás célja, hogy javítsa a két ország idegenforgalmi szempontból kiemelt területeinek biztonságát a turisztikai csúcsidőszakokban, valamint a nagyobb tömegeket vonzó események idején. Hasonló megállapodás már működik a magyar rendőrség horvátországi, valamint az osztrák rendőrség magyarországi szerepvállalásáról – idézi fel a tárca közleménye.

    Csakhogy a horvátokkal és az osztrákokkal meglévő – elsősorban valóban az idegenforgalmat segítő – együttműködések több szempontból is eltérnek a kínai rendőrök hazai beeresztésétől. Például azért, mert ezek a országok

    szomszédosak Magyarországgal,
    több szövetségesi rendszeren – például az Európai Unión – keresztül kötődnek hazánkhoz,
    a rendészeti együttműködések megalapozásában pedig kulcsszerepe van a schengeni egyezménynek.

    Ez egyértelműen szuverenitási kérdés

    – értékelte a helyzetet a 24.hu kérdésére Suha György, nemzetközi kapcsolatok szakértő, korábbi diplomata, aki Afrika-szakértőként több tanulmányában is részletesen foglalkozott a Kínai Népköztársaság expanziós törekvéseivel.

    „Egy pillanatig ne gondoljuk azt, hogy ezek klasszikus rendőri szerepek. A kínai rendőr külföldön a kínai kormány érdekeit, elsősorban politikai érdekeit képviseli” – rögzítette a szakember. Szerinte a kínai hatóság már az eredettörténetét tekintve is politikai szereplő, harmadik országban pedig lényegében nemzetbiztonsági ügynök, bizonyos értelemben kém. A kínaiakkal kötött rendészeti együttműködésről – tette hozzá – egy percig sem lehet azt gondolni, hogy turisztikai szempontokat szolgál: mindez arról szól, hogy Magyarország kinyitja az ajtaját egy másik, kifejezetten autokrata jellegű ország hatóságaihoz kötődő személyek előtt.

    Ne csomagoljuk be úgy, hogy ez segít a kínai turistának, hogy megtalálják, merre van a Lánchíd, a kínai jelenlét nem erről szól

    – fogalmazott.

    Az elmúlt években egyre világosabban látszik, hogy a Kínai Kommunista Párt és a kínai kormány egy újfajta biztonsági kooperációban érdekelt a világban. A Kínai Népköztársaság kifejezett célja Suha György szerint egy új, önálló biztonsági szabályrendszert felállítani a globális térben, aminek legalább két markáns eleme van,

    az egyik a katonai,
    a másik rendészeti biztonsági alapokon nyugszik.

    S noha e két területet Kínában is különböző politikai struktúrák irányítják, a kétfajta expanziós törekvés nem független egymástól. Katonai területen a sikeres expanziónak számos jele látható, mindenekelőtt az, hogy Kína az ENSZ békefenntartó misszióiban már a legnagyobb létszámmal van jelen az ENSZ Biztonsági Tanács tagjai közül, de finanszírozás szempontjából is a második helyen áll.
    Pedro PARDO / AFP A 14. Országos Népi Kongresszus (NPC) második plenáris ülésének általános képe a pekingi Nép Nagy Csarnokában 2024. március 8-án.

    „Kínai percepció szerint a kommunista pártnak és az álamnak kiemelt felelőssége és feladata van abban, hogy a kínai közösségeket külföldön felügyelje, a kapcsolataikat áttekintse, egyáltalán a kínai közösségek világában hatóságként lépjen fel a kínai határokon túl is” – értékelte a kínai rendészeti expanzió motivációit Suha György. Jóllehet a globális rendészeti együttműködések meghatározó terepe az Interpol, Kína az utóbbi években jól láthatóan törekszik arra, hogy jelenlétét a bilaterális kapcsolatain keresztül is erősítse – lényegében erről szól a szerdai sajtóhír is.

    A nyilvánosan hozzáférhető kínai kormányzati források alapján a közbiztonsági minisztérium eddig 51 ilyen bilaterális megállapodást kötött 31 külföldi kormánnyal. A szakember rámutatott: kínai rendőröket korábban több európai ország is beengedett: ilyen – alkalmi akciók keretében megvalósuló – együttműködésekre többek között Svájccal és Franciaországgal is akadt már példa. A svájci esetben például arról volt szó, hogy a vízumokkal kapcsolatos visszaélésekben érintett kínai állampolgárokat azonosítsák. Az előző évtized közepén Svájcból ilyen okokból számos kínai állampolgárt utasítottak ki.

    Ahogy azt már a szerdai sajtóhírek is felidézték, 2022-ben a spanyol székhelyű Safeguard Defenders emberi jogokra specializálódott agytröszt feltárta, hogy Kína világszerte összesen legalább 102 rendőrségi szolgálati állomást létesített, amelyek 53 különböző országban voltak jelen. A szervezet erről szóló tanulmányai szerint az ilyen rendőrőrsöknek az egyik funkciója – a már fentiekben említetthez hasonló módon – a „visszatérésre való rábeszélés”, vagyis a célpontok Kínába való visszakényszerítése lehetett, akár az otthon maradt családtagok, hozzátartozók megfélemlítése által.

    Magyarországon Tompos Márton, a Momentum országgyűlési frakcióvezető-helyettese tárta fel, hogy Budapesten két kerületben is működött ilyen, nem hivatalos „rendőrőrs”. Tompos a héten a közösségi médiában felidézte: már 2022 őszén felderítették, hogy Józsefvárosban és Kőbányán is illegális kínai rendőrőrsök működnek, ám miután ezekről a nyilvánosságban hírek jelentek meg, a kínai nyelvű rendőrségi táblák eltűntek, a szolgálati állomások felszívódtak. A Belügyminisztérium akkor kifejezetten tagadta, hogy tudomása lenne erről.

    Tompos Márton ennek kapcsán csütörtökön közölte: a kormány által a „külföldi befolyás” akadályozása céljából nemrég létrehozott Szuverenitásvédelmi Hivatalhoz fordult az ügyben.

    Az immár legális kereteket kapott kínai rendőri jelenlét – túl a fenti kérdéseken – a szövetségesi rendszerre nézve is kockázatot jelent. A szakértő szerint például azzal, hogy Magyarország a Kínai Népköztársasághoz egyértelműen köthető hatósági személyeket enged a területére, utat nyit nekik a schengeni övezet további országai felé is.

    Hol van ebben a magyar érdek?

    – tette fel a kérdés a Suha György utalva arra: a kormány a külpolitikai döntései alátámasztása érdekében rendszerint az úgynevezett „magyar érdekekre” hivatkozik. A kutató szerint kérdéseket vet fel az is, hogy a bilaterális megállapodások a viszonosság elvén nyugszanak. Az egyelőre nem világos, hogy a magyar kormány mit kap cserébe a kínai rendészeti szervek beengedéséért. Kérdésre válaszolva Suha György ugyanakkor elismerte: az sem zárható ki, hogy a kínai megfigyelőállam technológiai támogatást nyújthat a jövőben magyar rendvédelmi szerveknek.

    Harangozó Tamás (MSZP), az Országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának alelnöke hasonló aggodalmakat fogalmazott meg. A képviselő azt mondta, a kormánytól semmilyen tájékoztatást nem kaptak, arról, milyen védhető indoka van annak, hogy „a NATO szövetségi rendszere által deklaráltan biztonsági kihívást jelenő ország rendvédelmi szerveit beengedjük az országba, és a saját állampolgárainkra is ráengedjük.” Harangozó hozzátette: a bizottság következő ülésén napirendként tervezik felvenni a magyar-kínai rendészeti együttműködés ügyét.
    Farkas Norbert / 24.hu (Illusztráció) „Levegőt” elnevezésű esemény 2023 június 1-jén.

    A kínai-magyar rendészeti megállapodás kapcsán kérdésekkel fordultunk a Belügyminisztérium kommunikációs főosztályához. Egyebek között arról érdeklődtünk:

    Milyen módon segíti ez a megállapodás Magyarország érdekeit?
    Milyen módon járul hozzá az együttműködés Magyarország szuverenitásának megőrzéséhez?
    Van-e a kínai rendőrökre vonatkozó létszámbeli felső határ, azaz maximum hány kínai „járőrre” lehet számítani?
    Van-e időbeli hatálya a megállapodásnak, azaz mikortól meddig tartózkodnak Magyarországon a kínai rendőrök?
    Kik végzik el az ide érkező kínai állomány tagjainak átvilágítását? Egyáltalán lesz-e ilyen vizsgálat, ha igen, milyen keretek között?
    Hogyan tervezik kiszűrni a Magyarország területén hírszerzési tevékenységet végezni szándékozókat a „járőrök” közül?
    Hogyan biztosítja a Belügyminisztérium a kommunikációt a magyar és a kínai állomány tagjai között? A magyar járőrparancsnokok fognak kínaiul beszélni, vagy a kínai rendőröktől várnak-e el magyar nyelvtudást?

    Kérdéseinkre cikkünk megjelenéséig a Belügyminisztériumból nem kaptunk választ, ha reagálnak, ismertetjük álláspontjukat.
    https://24.hu/belfold/2024/03/10/kina-rendorseg-egyuttmukodes-szuverenitas-belugyminiszterium/
    - 2024. 03. 10. 17:13
    • D
      Egyetlen bajom van: az, hogy kikre van hivatkozás. Vegytisztán velejéig hazaáruló szervezetekre (mszp,momentum) és ezeknek a figuráira. "Tégy egy hordó szarba egy csepp bort - és szart fogsz kapni. Tégy egy hordó borba egy csepp szart - és akkor is szart fogsz kapni." Ennyit ér az ő felvetésük is. Meg az, hogy tényleg ez a legnagyobb baj itt és most?????
      - 2024. 03. 10. 18:22
  • F
    Beszédes nevek,megkapja egy Lánci nevű a szovjetunió nem szuverén cég vezetését?
    Láncon vagytok kutyák,legyél zsidó, magyar,cigány mindegy?
    Azért a zsidóknál is van szaggatott vonal mert itt volt ez a Bodrogkeresztúri esett,mikor zsidó haja kend jött imádkozni a másik zsidó meg elmondta izrael nem is létezik.
    https://www.bhol.co.il/news/1655381Érdemes lefordítani mert a végén megjegyzik zsidó járt Savanyánál aki tájékoztatta a önkormányzati választásokról a zsidót ?
    Magyarul itt
    https://nemzeti.net/zsido-tunteto-tet...05845.html
    - 2024. 03. 10. 17:54
  • E
    Kínai rendőr! A gondolatától is ráz a hideg! de gondoljuk csak végig....! Ha az Ukránok megindulnak Magyarország felé (amúgy minden mindegy, hátha alapon) és véletlenül egy kínai rendőrt "likvidálnak" mi lehetne Kína egyetlen "hivatalos" reakciója....? na mi ? biztos, hogy ez rossz nekünk? Van más esélyünk is? Légyszi a Magyar honvédséggel, most ne operáljunk jó?
    - 2024. 03. 10. 20:55
  • F
    Kiégett szobák, elpusztult folyosók: így néz ki most a Hotel Silvanus .
    Érdemes a fotót jobban szemügyre venni!
    https://www.blikk.hu/aktualis/veszhel...je/5tszypg
    - 2024. 03. 11. 07:11
    • E
      Ez egy 4 csillagos szálloda! Állítólag nagyon jó! Mi a bánatot keresnek ezek ott tömegesen? Azért azt nem  gondolom, hogy munkásszállót csináltak volna belőle! Lehet, hogy önkéntes tűzoltók? :)
      - 2024. 03. 11. 17:11
      • F
        Egy vendégmunkás nem tudja finanszírozni beutaztatói rendezik,neki állami segédlettel persze.Erre is találnak támogatást mert csak azt kutatják hogy itt vannak de,kik hozzák be őket és kifizeti mondjuk első hónapjukat arról nincs hír.<br />Lehet hogy csak bérelt tűzoltók,koromtól ilyen indiai,fillipinó kinézetűek?
        - 2024. 03. 12. 07:31
  • J
    Ennek a hivatalnak egyetlen feladata lehet, nem hagyni , hogy külföldről valakik akadályozzák a választásokon a 2/3-os újabb győzelmet. Ha a pirézek leigáznának közben bennünket, az a kutyát sem érdekelni.Komor
    - 2024. 03. 11. 13:44
  • D
    Sokat gondolkodtam, hogy cikkben fejtsem-e ki a gondolataimat?
    De nem akarom az időtöket és a helyet rabolni mások elől.
    Ezért csak annyit írok, hogy egy tisztességesebb ország felé az első lépés a megoldások társadalmasítása lehet.
    És, hogy ez mit jelent? Nos:
    1. Az igazságszolgáltatásban az amerikai stílusú esküdtbíráskodási rendszer általánossá tétele ÉS a bírák helyi közösségek általi választása.
    2. A politikában a közvetlen demokrácia elemeinek általánossá tétele: magyarán a népszavazások minél szélesebb körre kiterjedő minél általánosabbá tétele - gyakorlatilag téma-megkötés nélkül -, és ezen belül az ügydöntő népszavazások minél nagyobb körre való kiterjesztése.
    3. A gazdaságpolitikában a kapitalizmus minél nagyobb mértékű társadalmasítása: az állami tulajdonú cégekben állampolgári jogon a részvényesi részvétel biztosítása, vagy kizárólagos jelleggel - egyes közműcégeknél -, vagy az Állam mellett és esetleg szabadpiaci részvétel mellett is. A különféle támogatások nyújtásánál - a multiknak adott ilyen-olyan támogatásokra gondolok elsősorban - minden esetben ugyanilyen összegben részesedést (részvényt) kérni a létrejött vállalkozásban az Állam javára, nem úgy, mint ahogy most megy (vagyis sehogy nem megy!!)!
    4. A pénzügypolitikában a teljes bankrendszer államosítása - ami a saját pénz saját kézbe vételét jelentené mindenekelőtt!!! - ez egyúttal a hitelezés demokratizálását is jelentené gyakorlatilag kamatmentesen, vagy nagyon alacsony kamatra adott hitelekkel és az itt jó adósok részére "jópont-rendszerrel" (értelemszerűen aki a "közösség pénzét" nem fizette rendben vissza, az rosszpontokat gyűjt és meghatározott időre kizárható az újabb hitelfelvételből).
    5. A társadalompolitikában progresszív adórendszer és szintén progresszív örökösödési adórendszer bevezetésével: aki a nagy vagyont összehozta, az ennek során adózzék is sokkal többet és egyébként ő élvezze ezt a nagy vagyont, de az örökösök, akik úgymond a "készbe ülnek csak bele", azok bizony adózzanak keményen, ha örökölnek.
    Ezek kivétel nélkül már most is megvalósítható elemek lennének akár a mostani keretek között is.
    És jelzem, hogy egyáltalán nem akarom a kapitalizmust felszámolni - ugyanis az abban előrevívő egyéni kezdeményezést semmi nem pótolhatja - ezt a történelem mára bebizonyította a szocializmus nem vitás csődjével.
    Természetesen tudom, hogy mindez, amit javasoltam, falra hányt borsó lesz.
    De mégis leírtam, mert ez lehetne az alapja egy új politikai mozgalomnak, amit én PIP-nek hívok: Párt az Igazmagyar Patriótáknak. Vagy Patrióták Igazmagyar Pártja.
    De van még egy megfejtése is a rövidítésnek, kíváncsi vagyok, kitaláljátok-e?
    Jelzem, hogy nagyon kézenfekvő a megfejtés.......... :)))))))))))))))))))))))))
    - 2024. 03. 11. 19:12
    • E
      Akire/aminek a vezetőjére gondolsz, mostanában hallgat! --És ebben is igaza van!
      - 2024. 03. 11. 20:27
      • D
        A magyarországi magyar politikai foglyokra/üldözöttekre gondolsz - gondoltunk.<br />Mert ők POLITIKAI ÜLDÖZÖTTEK!!!<br />A magyar """"jogállam""" és az Európai Unió által oly nagyon forszírozott és firtatott jogállamisági követelményeinek ellenére!!!!!<br />És egyetlen jogvédő NGO sem emelte fel a szavát ez ellen a gyalázat ellen!!!<br />Ja, hogy nemzeti érzelmű emberekről lenne szó?? Akik nem érdemelnek védelmet???<br />Így már értem.<br />Lesz még ennek böjtje egyszer...
        - 2024. 03. 11. 21:23
        • C
          Bízzunk benne!!!!!
          - 2024. 03. 11. 22:15
  • D
    Egy kis téma az új történelemről........
    Ehnaton fáraó tiszteletére, uralkodásától számítva 3333 év múlva 1980-ban Georgiában egy bizonyos kőegyüttest emeltek, hogy miért?!?!............. A szabadkőműveseknél a 11 22 33 számok, "mesterszámok" és az első kettő összege adja a harmadikat. legmagasabb fokozat a 33. A who címere sem véletlenül 33 rekeszből áll. Néhány adat a munkásságukról: A covid járvány kezdete: (WHO: a mai napon 33 megerősített pozitív teszt van a birtokunkba), (HVG: Bill Gates figyelmeztet hogy 33 millió ember halhat meg, ha nem lépünk mielőbb), (Gavin Newsom, az állam kormányzója: Kaliforniában 33 új megbetegedést regisztráltak), (Az EU egészségügyi biztosa: Terjed a koronavírus, 33 országban 80988 fertőzöttről tudnak), (A Matei Bals járványügy intézetben további 33 olyan minta ellenőrzése van folyamatban, amelyet az olaszországi beteggel érintkezésbe került román állampolgároktól vettek a hatóságok), (Debreceni hírportál: csak 33 fokos testhőmérsékletet mutattak ki koronavírusos esetnél), (MTI: Már 33 ezer fertőzött és 1036 halálos áldozat Vuhanban), (München: Az új típusú koronavírussal fertőzött nyolcadik német egy 33 éves müncheni férfi), (Kína: A Kínai kormány 33 millió lakos mozgásterét korlátozza), (World News: Ausztrália megerősített 33 koronavírusos esetet), (Kína: kínai orvosok egy 33 éves koronavírussal fertőzött beteg mellkasröntgenét tették közzé), ( Sri Lanka: Egy sri lankai járat 33 kínai állampolgárral repült ki a koronavírus epicentrumából), ( Ripost: Müller Cecília gócpontá nyilvánította Pápát a 33 új fertőzött miatt), (A Magyar honvédség vegyvédelmi alakulata 33 állami intézményt fertőtlenít), (2021,01.20 Rtl reggeli műsor: 33 haláleset van a beoltott idősek között Norvégiában). Magyarország 33 lélegeztető gépet ad Mongóliának.
    Régebbi hírek, (CNN: 33 halálesetet jelentettek a kongói ebola-járvány kitörésekor), (CNN: Az ebola 33 milliárd dollárba kerülhet nyugat-Afrikának, ugyanez a hír a világbanktól is), (CNN: 33 Amerikai katona fertőződött meg a zika vírussal), (Journal Immunology: Az il 33 szérum elősegíti a vírusölő immunitást a zika vírus ellen az egerekben), (Thaiföld: 33 új zika-vírusos esetet találtak), (WHO: A zika-vírus 33 országban terjedt el), (Florida: Az utazások miatt megközelítőleg 33 zika-vírus eset van Collier megyében), és még sorolhatnám. Így már látható hogy a baj sokkal nagyobb Trianonnál, vagy a világ kereskedelmi központ HÁROM épületének lerobbantásánál, vagy a Kennedy gyilkosságnál, vagy a halálos orvosi terápiáknál, stb, stb,stb. Azt a videót ami bizonyítja amit leírtam, folyamatosan törli a letiltva! és a youtube. Ebből már látható, hogy milyen sátánista, okkult kabbalista bandával állunk szemben! https://www.space.com/31875-nasa-2017-budget-request-summary.html https://ncdalliance.org/world-health-organization-who Ha jól számolom a nasa címeren is a belső körön 7, kívül 9, 11, és 13 csillag van, azaz 33. A többi számot is érdemes nézni, hiszen az ő életük csak a számok körül forog (pénz, statisztika, numerologia, stb) ezekkel jól "sakkoznak". A 9-es isteni szám, az 11 az erő száma ("istenek vagyunk, erőből cselekszünk") Pl: Amerikába a segélyhívó 911, a világkereskedelmi három épület lerobbantása, 9.hó 11.én történt. Magyarországon bevezetett vásárlási időzóna, 9 óra és 11 óra közé esett, 9.hó 11.én a járvány második hulláma kezdődött, a covid 19 sem véletlen. A hetes nem csak azt jelképezi hogy miden hetedik nap szombat, hanem minden hetedik év is az, tehát 2022 szombat év, és ha visszaszámolunk belőle hetesével, láthatjuk az eredményt: migránsinvázió, gazdasági válság, világkereskedelmi központ lerombolása stb. Hitler hatalomra juttatása 1933-ban történt. Szovjetunió megalapítása 1922. (Kennedy gyilkosság 11-hó 22, azaz 33) (Magyarország engedélyezett Kádárkorszaka 1956-1989 "rendszerváltásig", hány év?, és a rendszerváltástól a háborúig?) A 6-os a teremtés száma, az ember a hatodik napon került a test (anyag) börtönébe, a szombat ezt jelképezi (saturday avagy szaturnusz) és láss csodát a szaturnusz a 6. bolygó a naptól számítva, és láss még nagyobb csodát, egy hatszög alakú porvihar tombol a felszínén, és a radiocsillagászok szerint elviselhetetlen a sugárzási frekvenciája ha lecsökkentik a hallható tartományba. "Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma 666! Az apple készülékek harapott almája is a bűnre utal, Éva, a kígyó, és az alma esete! A világ lakossága ketté válik, az egyik fele a tágas kapun megy be, a másik a szűk kapun, és a kapukon túl mindenki megkapja a számlát. Az oltás is a szelekciót jelképezi. Bill=számla, Gates=kapuk, tehát Bill Gates= számla a kapuknál. a világkereskedelmi központ építése 1968-ban kezdődött, és 2001-ben robbantották le a 3 épületet, az 33 év, a 70-es évekbe megválasztott pápa aki ki akart teregetni pont 33 napot élt a beiktatása után, Klaus Schwab 33 éves korában alapította a világgazdasági fórumot. Az autóiparban is fellelhetők a szimbólumok, a vezérműlánc 11 és 33 láncszemre jelöli egymástól a vezérműtengelyt és a főtengelyt, a generátor szerelő kulcs 33 fogas, egyetlen kígyófaj ami 19 fajta mérget termel az a kobra, ami a who címerében is látható, (tehát nem covid, hanem cobra 19), a who vezetője 3.hó 3.án született, de ami a legfontosabb nekik hogy Jézust 33 éves korában ölték meg.
    Az omicron egy anagramma a moronic szóból, jel. buta, ostoba, átverhető., de a media control szavakból kijön a delta omicron is. A világ nem valóságra, hanem jelképekre és szimbólumokra épül. Aki jól figyel az naponta több tucat szabadkőműves szimbólumot fedezhet fel a médiában.

    Tehát ez nem egy eszetlen, buta döntések sorozata, hanem egy program végrehajtása egy láthatatlan karmester utasítására. Oszd meg és uralkodj, vagy káoszból a rend, erőszakkal (ordo ab chao) mindenki mindenki ellen: maszk viselők maszk elutasítók ellen, oltás pártiak oltás ellenesek ellen, liberálisok (álliberálisok) keresztények (álkeresztények) ellen, járvány hívők járvány tagadók ellen, négerek a fehérek ellen cigányok a magyarok ellen, stb, stb, stb, mindegy csak polgárháború legyen, majd kibontakozzon egy világháború hogy beigazolódjon a jelenések könyve! Egy kis bónusz 2019 tavaszáról. https://www.youtube.com/watch?v=yEt65fzWjYE
    Ez egy 2021-es hozzászólásom volt egy-két videó alá, és úgy gondolom hogy az utolsó mondat is bejött belőle. Ami azóta történt, a harmadik világháború: 20+22+02+24=68, első világháború: 19+14+7+28=68, második világháború: 19+39+9+1=68. 68= angyali transzformáció (a bukott angyal is angyal). A háború folyamatában a szám megfodul 86-ra, Ferenc József 86 éves korába meghal, 8 hó 6 Hirosima, 86 ezren vesztek oda a csendes óceáni harcokban, 86 magyar halt meg az ukrán háborúba, 86 ezer orosz katona esett el idáig, az ukránok 86 százaléka szerint folytatni kell a háborút, 86 ezrer ukrán rekedt romániába, 86 éves korába meghalt Silvio Berlusconi, stb. A program a következő: első trombita szóra indul az apokalipszis négy lovasa, (Tramp), Fehérló=betegség, vörös ló=háború, fekete ló=éhínség, fakó ló=halál, a sorrend jó.
    Ui: Ehnaton fáraóban tisztelték a VILÁG urának követőjét, mint első szabadkőművest. A georgiai kő típusa piramis gránit, a kőfejtő neve piramis bánya, a cég neve piramis vállalat, és ami a helyszíneket összeköti piramis út. Példa: a VILÁG jelképe a nasa, az új starship űrhajó 33 raptor hajtóművéből 3 miért nem indult el (egyenlőre),.........mert finnországot, svédországot, és ukrajnát még fel kell venni a natoba hogy meglegyen a 33 tagország. Amúgy Raszputyin merénylője is 33éves volt, és Bruce Lee , aki erről az egészről filmet akart készíteni, szintén véletlenül 33 évesen meghalt, napokig lehetne sorolni.
    " Közeledik a VILÁG ura, és nincs bennem semmi ami az övé" (Jézus).
    (Forrás: Youtube "Most finnjak vagy ugorjak?" - történelemóra Zsoldos Attilával - @laci39y - kommentje a műsorhoz - nem én voltam ez a 'laci' , tényleg!)
    - 2024. 03. 12. 15:56
    • E
      Lehet, hogy nem te voltál az a Laci, de hálás szívvel köszönöm! Nem gondolom magam ", hú de nagyon okosnak", de adtál új információt, és ez ritkán esik meg velem mostanság! Köszönöm!!! Ez az összefoglaló, nagyon ott volt!!!!
      - 2024. 03. 12. 19:55
      • D
        Köszi, de az én érdemem annyi és csakis annyi, hogy véletlenül én fedeztem fel ezt a kiváló kommentet, de nem én írtam!
        - 2024. 03. 12. 20:15

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése