Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Serendipity

Egy kis téma az új történelemről...


Beküldte: DJLaszlo

Ehnaton fáraó tiszteletére, uralkodásától számítva 3333 év múlva 1980-ban Georgiában egy bizonyos kőegyüttest emeltek, hogy miért?!?!... A szabadkőműveseknél a 11, 22, 33 számok "mesterszámok" és az első kettő összege adja a harmadikat. Legmagasabb fokozat a 33. A WHO címere sem véletlenül 33 rekeszből áll. Néhány adat a munkásságukról: a covid járvány kezdetén - WHO: a mai napon 33 megerősített pozitív teszt van a birtokunkban, HVG: Bill Gates figyelmeztet, hogy 33 millió ember halhat meg, ha nem lépünk mielőbb, Gavin Newsom, az állam kormányzója: Kaliforniában 33 új megbetegedést regisztráltak, az EU egészségügyi biztosa: terjed a koronavírus, 33 országban 80988 fertőzöttről tudnak, a Matei Bals járványügyi intézetben további 33 olyan minta ellenőrzése van folyamatban, amelyet az olaszországi beteggel érintkezésbe került román állampolgároktól vettek a hatóságok, Debreceni hírportál: csak 33 fokos testhőmérsékletet mutattak ki koronavírusos esetnél, MTI: már 33 ezer fertőzött és 1036 halálos áldozat Vuhanban, München: az új típusú koronavírussal fertőzött nyolcadik német egy 33 éves müncheni férfi, Kína: a kínai kormány 33 millió lakos mozgásterét korlátozza, World News: Ausztrália megerősített 33 koronavírusos esetet, Kína: kínai orvosok egy 33 éves koronavírussal fertőzött beteg mellkasröntgenét tették közzé, Srí Lanka: Egy srí lankai járat 33 kínai állampolgárral repült ki a koronavírus epicentrumából, Ripost: Müller Cecília gócponttá nyilvánította Pápát a 33 új fertőzött miatt, a Magyar Honvédség vegyvédelmi alakulata 33 állami intézményt fertőtlenít, 2021,01.20 RTL reggeli műsor: 33 haláleset van a beoltott idősek között Norvégiában, Magyarország 33 lélegeztető gépet ad Mongóliának.
Régebbi hírek: CNN: 33 halálesetet jelentettek a kongói ebola-járvány kitörésekor, CNN: az ebola 33 milliárd dollárba kerülhet nyugat-Afrikának, ugyanez a hír a Világbanktól is, CNN: 33 amerikai katona fertőződött meg a zika vírussal, Journal Immunology: az IL 33 szérum elősegíti a vírusölő immunitást a zika vírus ellen az egerekben, Thaiföld: 33 új zika-vírusos esetet találtak, WHO: a zika-vírus 33 országban terjedt el, Florida: az utazások miatt megközelítőleg 33 zika-vírus eset van Collier megyében, és még sorolhatnánk.

Így már látható, hogy a baj sokkal nagyobb Trianonnál, vagy a világ kereskedelmi központ HÁROM épületének lerobbantásánál, vagy a Kennedy gyilkosságnál, vagy a halálos orvosi terápiáknál, stb, stb., stb. Azt a videót, ami bizonyítja, amit leírtunk, folyamatosan törli a letiltva! és a youtube. Ebből már látható, hogy milyen sátánista, okkult, kabbalista bandával állunk szemben! https://www.space.com/31875-nasa-2017-budget-request-summary.html https://ncdalliance.org/world-health-organization-who

Ha jól számoljuk, a NASA címeren is a belső körön 7, kívül 9, 11, és 13 csillag van, azaz 33. A többi számot is érdemes nézni, hiszen az ő életük csak a számok körül forog (pénz, statisztika, numerológia, stb.) ezekkel jól "sakkoznak". A 9-es isteni szám, az 11 az erő száma ("istenek vagyunk, erőből cselekszünk"). Pld. Amerikában a segélyhívó 911, a világkereskedelmi központ három épületének lerobbantása 9.hó 11-én történt. Magyarországon bevezetett vásárlási időzóna 9 óra és 11 óra közé esett, 9.hó 11.én a járvány második hulláma kezdődött, a covid 19 sem véletlen. A hetes nemcsak azt jelképezi, hogy minden hetedik nap szombat, hanem minden hetedik év is az, tehát 2022 ‘szombat’ év, és ha visszaszámolunk belőle hetesével, láthatjuk az eredményt: migránsinvázió, gazdasági válság, világkereskedelmi központ lerombolása stb. Hitler hatalomra juttatása 1933-ban történt. Szovjetunió megalapítása 1922. Kennedy gyilkosság 11-hó 22, azaz 33. Magyarország engedélyezett Kádár-korszaka 1956-1989 "rendszerváltásig", hány év?, és a rendszerváltástól a háborúig? A 6-os a teremtés száma, az ember a hatodik napon került a test (anyag) börtönébe, a szombat ezt jelképezi (saturday, avagy szaturnusz) és láss csodát a Szaturnusz a 6. bolygó a naptól számítva, és láss még nagyobb csodát, egy hatszög alakú porvihar tombol a felszínén, és a rádiocsillagászok szerint elviselhetetlen a sugárzási frekvenciája, ha lecsökkentik a hallható tartományba. "Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám az, és annak száma 666!” Az Apple készülékek harapott almája is a bűnre utal, Éva, a kígyó, és az alma esete! A világ lakossága kettéválik, az egyik fele a tágas kapun megy be, a másik a szűk kapun, és a kapukon túl mindenki megkapja a számlát. Az oltás is a szelekciót jelképezi. Bill=számla, Gates=kapuk, tehát Bill Gates= számla a kapuknál. A Világkereskedelmi Központ építése 1968-ban kezdődött, és 2001-ben robbantották le a 3 épületet, az 33 év, a 70-es években megválasztott I. János-Pál pápa, aki ki akart teregetni pont 33 napot élt a beiktatása után, Klaus Schwab 33 éves korában alapította a világgazdasági fórumot. Az autóiparban is fellelhetők a szimbólumok, a vezérműlánc 11 és 33 láncszemre jelöli egymástól a vezérműtengelyt és a főtengelyt, a generátor szerelő kulcs 33 fogas, egyetlen kígyófaj van, ami 19 fajta mérget termel, és az a kobra, ami a WHO címerében is látható (tehát nem ‘covid’, hanem cobra 19!!), a WHO vezetője 3.hó 3.án született, de ami a legfontosabb nekik, hogy Jézust 33 éves korában ölték meg.

Az omicron egy anagramma a moronic szóból, jelentése: buta, ostoba, átverhető., de a media control szavakból kijön a delta omicron is. A világ nem valóságra, hanem jelképekre és szimbólumokra épül. Aki jól figyel, az naponta több tucat szabadkőműves szimbólumot fedezhet fel a médiában.

Tehát ez nem eszetlen, buta döntések sorozata, hanem egy program végrehajtása egy láthatatlan karmester utasítására. Oszd meg és uralkodj, vagy káoszból a rend, erőszakkal (ordo ab chao) mindenki mindenki ellen: maszk viselők maszk elutasítók ellen, oltás pártiak oltás ellenesek ellen, liberálisok (álliberálisok) keresztények (álkeresztények) ellen, járvány hívők járvány tagadók ellen, négerek a fehérek ellen, cigányok a magyarok ellen, stb., stb., stb., mindegy, csak polgárháború legyen, majd kibontakozzon egy világháború, hogy beigazolódjék a Jelenések Könyve! Egy kis bónusz 2019 tavaszáról. https://www.youtube.com/watch?v=yEt65fzWjYE

Ez egy 2021-es hozzászólás volt egy-két videó alá, és az utolsó mondat is bejött belőle. Ami azóta történt, a “harmadik világháború”: 20+22+02+24=68, első világháború: 19+14+7+28=68, második világháború: 19+39+9+1=68. 68= angyali transzformáció (a bukott angyal is angyal!). A háború folyamatában a szám megfordul 86-ra, Ferenc József 86 éves korába meghal, 8 hó 6 Hirosima, 86 ezren vesztek oda a csendes óceáni harcokban, 86 magyar halt meg az ukrán háborúban, 86 ezer orosz katona esett el idáig, az ukránok 86 százaléka szerint folytatni kell a háborút, 86 ezer ukrán rekedt Romániában, 86 éves korában meghalt Silvio Berlusconi, stb. A program a következő: első trombitaszóra (Trump) indul az Apokalipszis négy lovasa, fehér ló=betegség, vörös ló=háború, fekete ló=éhínség, fakó ló=halál, a sorrend jó.
Ui: Ehnaton fáraóban tisztelték a VILÁG urának követőjét, mint első szabadkőművest. A georgiai kő típusa piramis gránit, a kőfejtő neve piramis bánya, a cég neve piramis vállalat, és ami a helyszíneket összeköti: piramis út. Példa: a VILÁG jelképe a NASA, az új Starship űrhajó 33 raptor hajtóművéből 3 miért nem indult el (egyelőre),...mert Finnországot, Svédországot, és Ukrajnát még fel kell venni a NATO-ba, hogy meglegyen a 33 tagország. Amúgy Raszputyin merénylője is 33 éves volt, és Bruce Lee, aki erről az egészről filmet akart készíteni, szintén véletlenül 33 évesen meghalt, és még napokig lehetne sorolni.
"Közeledik a VILÁG ura, és nincs bennem semmi, ami az övé" (Jézus).

(Forrás: Youtube "Most finnjak vagy ugorjak?" - történelemóra Zsoldos Attilával - @laci39y - kommentje a műsorhoz)

Gerry 2024.03.16 1692 olvasás 16 hozzászólás 1 értékelés Nyomtatás

16 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • G
    Serendipity?

    Az Ember szinte ösztönösen keresi a rendet, valami sablont, megismerhető mintákat, a Világmindenségben.
    Az Ember a tudatában elképzelt, minden alap nélkül vágyott mintákat, szeretné ráerőszakolni a Valóságra.
    Mert nincs ijesztőbb, mint egy rendszertelen, céltalan, meghatározatlan, értelmetlen, Valóságban létezni.

    Aztán már meg is érkeztünk, a zsidó Talmud számmisztikájához.
    A héber betűknek számértéke is van.
    Szerendipity: megtalálni a lényeget, az értéket, ott ahol ez a legkevésbé valószínű, (vagy nem is létezik) és számokban is ki lehet fejezni.

    - és lehet végtelenül szőni a szálakat, mint egy sötét elhagyott szobában egy gonosz pók ...........
    - 2024. 03. 16. 15:35
    • L
      Nálunk mindenki mesterszám alatt lakik.  Érdekes.
      - 2024. 03. 17. 00:16
  • Gerry
    "Logikát ne keress ott ahol önimádat irányítja az agyat"

    Alapkérdésem: és akkor mi van?
    Az egész - úgy ahogy van - gyarló emberi tévelygés. A matematika és - mondjuk úgy; isteni (természetes) geometria - nem emberhez kötött ez viszont pont az ellentétje: mocskos kis okoskodók fontoskodása pont olyanok mint a vallás, politika,... öntömjénzó szolgálóinak hazugságai, akik istennek érzik magukat, imádó követõik ámuló pillantásai kereszttüzében.
    Halleluja!
    - 2024. 03. 17. 10:12
    • Gojpofi
      ".There are more things in heaven and earth,
      Horatio, Than are dreamt of in our phylosophy"


      Több dolgok vannak földön és égen,
      Horatio, mintsem bölcselmetet álmodni képes

      /Arany János fordítása/

      De mindik megjelennek törekvő, zavart lelkek, akik - bár értelmük fel nem foghatja, tudatlanságukat elfedve magyarázzák azt.
      - 2024. 03. 17. 10:16
  • D
    Egyetértek az előttem szólókkal. Megjegyzem a cikk írója is ebben az - elítélő - értelemben hozta össze ezt a "számos" őrületet. A teljesen egyértelműen talmudista zsidók által dominált illuminátus-szabadkőműves luciferiánus Káli-ánus Pénzhatalom gondolkodik ebben a tébolyban.
    - 2024. 03. 17. 10:38
  • F
    Bartha Lajos Uj magyar gondolatok.
    https://real-j.mtak.hu/25299/3/Korunk..._12_3_.pdf
    - 2024. 03. 17. 11:15
  • Gerry
    Ma reggel Lica Nick nevű ismerősöm lepett meg egy érdekes - számomra eddig - ismeretlen könyvvel. A jelenlegi tagok közül néhány régebbi még jól ismeri Licát - aki szó szerint a kezdetektől velünk volt (persze lélekben még most is)... Amúgy - itt (https://imre.club - jobb alsó képre kattintva) olvashatjátok amit fontosnak tartott megemlíteni - saját /sajnos lassan két éve elhagyatott/ weboldalán megjelent írásait vagy információit. A könyvbe (pdf formában, magyar nyersfordítás, de azért érthető) beleolvastam... és arra gondoltam, hogy a sok idióta baromság mellett - amit naponta olvashatunk, talán ez is érdeklődésre tarthat számot ezért feltettem a webre, hogy akit érdekel az letölthesse.
    Nekem érdekesnek tűnik... és a következő néhány órában /napban el fogom olvasni
    Ugyanis - ezt már régen vallom: Azért kell olvasnom, meg információkat gyűjtenem, hogy ne haljak meg tök hülyén, ugyanis egy értelmesebb hulla azért mégis másabb, mint egy agyatlan halott...
    Mielõtt ennek a hozzászólásnak nekifogtam volna, megszólalt a kapucsengõm... Nem vártam senkit, így leszóltam, hogy "ki a franc vagy?" Egy komoly vén fütty hangzású manus elkezdett kuruttyolni igazi züridücsben - amiből egy ilyen napsütéses, lusta vasárnap délelőtt - egy kukkot nem értettem, ameddig azt nem mondta a végén, hogy "...vagy bedobjam a postaládájába?" Erre viszont rögtön feléledtem, hiszen évek alatt szépen leépítettem minden ilyen "bedobjuk" reklámot ki van írva a postaláda elejére, hogy; "STOP! Lerúglak, ha bedobsz egy nyomtatványt ide! ... De így is - sok elszánt hülye biztos nem tud olvasni és - bedobnak minden marhaságot…Mondtam, hogy megyek le várjon... persze olyan hangsúllyal, hogy azt képzeltem rögtön menekülőre fogja, de nem tette. Amikor megláttam, hogy ott vár, eljövettem a csúnya arcomat, viszont ekkor megjelent mellette egy kb. 20 éves helyes nő... na erre rögtön elövarázsoltam a Sármos (gondolom én) arckifejezésemet.
    Mit tesz Isten (az ilyenekkel), a vén fütty - olyan velem egykorú, de teljesen unszimpatikus - f*szkalap, rögtön kezembe akart nyomni egy háromba hajtott Jézus fejével kipingált színes nyomtatványt, de határozottan rászóltam: "NEM KELL! Ilyenem már van!" - rögtön visszahúzta a kezét és hátrébb lépett. Aztán (kicsit kedvesebben) a lány felé fordultam és azt mondtam neki, hogy vele hajlandó vagyok beszélni, mert én nem vagyok egyetlen LMBTQ.... betűvel jelzett személlyel sem beszélő viszonyban, ezért esetleg elmondhatja mit óhajt velem megbeszélni vasárnap délelőtt. Ha szükséges akkor fel is mehetünk. Kedvesen mondtam, de így is belesápadt... és kettõt hátralépett. Rámosolyogtam és megnyugtató hangon kijelentettem; nők számára mindig hajlandó vagyok időt szakítani az időmből. Erre még egyet hátralépett. Kicsit megsajnáltam - szerintem elég ártatlan lélek lehetett (velem ellentétben). Ha nem, hát nem. Ránéztem a zavarban lévő öregre és villámló szemekkel (van ilyenem!) megkérdeztem: "- Ismeri Leo Taxil - Szórakoztató biblia c. könyvét?" Óvatosan megrázta a fejét, "- Nem - válaszolt elcsukló hangon.
    Szerintem megijedhetett. Folytattam: "Akkor keresse meg és olvassa el mielőtt vallással kapcsolatos dolgokkal akar házalni. Amúgy CO2-vel, Maszkokkal és más hülyeségekkel se foglalkozom! Érthető? - Ezt a könyvet keresse: Leo Taxil - Die amüsante Bibel (La Bible Amusante) és hasonlítsa össze a Biblia tartalmával ... meg fog lepődni! Most pedig szép vasárnapot kívánok önnek. Aztán megint ránéztem a lányra, és feltettem még egyszer a kérdést: "Tényleg nem szeretne velem egy kávét meginni nálam?" Óvatosan nemet intett a fejével, de mintha mosolyt láttam volna az arcán. Nem látszott butának és meg is nyugodtam, mert meglepődtem volna, ha igent mond.
    Mögöttem becsukódott a ház bejárati ajtaja én meg itt vagyok, hogy átadjam nektek a Licától kapott szerzeményemet...

    Aki úgy gondolja, az töltse le innen magának: https://postaimre.net/pdf/Chan Thomas... Story.pdf Szerintem a számmisztikánál többet ér!
    (A linkre a jobboldali egér billentyűvel klikkelve letölthető saját gépre!)


    Nektek is szép vasárnapot!
    - 2024. 03. 17. 12:31
    • V
      Lica által javasolt könyv témájában hasonló:
      Várkonyi Nándor - Sziriat oszlopai
      https://www.scribd.com/document/34231...zlopai-pdf
      - 2024. 03. 18. 11:10
      • Gerry
        NEHOGY VALAKI LETÖLTSE - MERT AHOVA VEZET "scribd.com" RÖGTÖN HAVI DÍJAT AKAR RÁERÖSZAKOLNI !!! Ez nem egy normális letöltési link!
        Virág ne szúrj ki az itt olvasókkal!

        Várkonyi könyvét, amit valamikor 80 évvel ezelõtt írt - a széljegyzet szerint; "...úgy kell olvasni mint egy regényt." Két könyvem van meg tõle - egy ismerõsöm küldte át kb. két éve a Varázstudomány I-II és most figyeltem fel arra, hogy az alcímben ott van, hogy "Sziriat oszlopai 3." de ez a könyv már a jelen- illetve a közelmúlt fizikai, természettudományi, metafizikai összességében a részben már érthetõ másrészt több esetben még megmagyarázhatatlan tulajdonságokat veti fel. Sok mindent nem tudunk még bizonyítani - ami számomra teljesen normális és csak a kiváncsiság hajt, hogy mégis képes vagyok-e értelmezni napjaink egyik-másik "csodáját". Az egyik legnagyobb problémám, hogy rengeteg olyan emberrel találkoztam élõben vagy virtuális teületen (értsd itt; Internet, telefon, könyv, elõadás) ahol azt tapasztaltam, hogy sokat mellébeszélnek, kábítják azokat akik bizonyos téma iránt érdeklõdnek, stb - ezek az emberkék számomra csupán nagyképü, felkapaszkodott hordószónokok...
        Meglálom összeszedni az egész sorozatott, ha sikerül akkor ide felteszem - aki meg akarja az úgyis megveszi magának.

        Van még ugyan néhány kiolvasnivaló könyvem, de azért köszönöm Virágnak, hogy felhívta a figyelmemet erre a sorozarta.

        A többi - rám várakozó könyvemhez (õk tudnak várni!) még úgyis félretettem magamnak 20 év olvasi idõt (nekem egy kicsit azért bele kell húznom!)...
        - 2024. 03. 18. 14:58
        • V
          Gerry, bocsánat, nem néztem meg, amikor rákerestem és ide tettem! Nekem megvan a könyv, de még nem olvastam végig. <br />Esetleg töröljem a linket?
          - 2024. 03. 19. 18:56
          • Gerry
            Nem kell törölnöd - most fogom feltenni a összes könyvét!
            Tudom, hogy nem gondoltál rá, hogy simlis a weboldal - viszont túl szokszor kellett az évek alatt ilyenekkel balhéznom többnyire nem tudtak pénzt lenyulni tõlem, de néhányszor azért elõfordult... A tisztesség szót sok "online üzlet nem ismeri és az online fizetésre is oda kell figyelni. Harminc év tapasztalata után alapból az a vélemönyem amikor veszek valamit, hogy "ez is át akar verni"... aztán ha idõnként találkozom tisztességes cégekkel vagy eladóval akkor azt megtartom szükösebb napokra.

            Kíváncsiságból rákerestem az íróra: https://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1...C3%A1ndor

            Ha elolvasod a baloldali információkat az életérõl akkor könnyü kideríteni, hogy egyenesági rokonai valójában csak unoka szinten léteznek egyikükrõl tudok (rákerestem, de nem találtam meg a nevét, hogy õ tette volna ki hivatalosan az "scridb.com"online letöltésekhez. Amúgy a Lira.hu alatt már megtaláltam a ´sirian oszlopai c. könyvnek 2. részét - és amikor kivégeztem ezeket a könyveket és amennyiben tetszik a tartalma akkor felkutatom fogom mindegyik kötetet és megveszem. Az antikvár könyv online kiadása 1400.- forintért megvehetõ. Az rendben, hogy adott esetben egy könyv beszkennerezése és E-formába átkonverválva egy kis munkát is jelent, az is világos, hogy egyre kevesebb ember olvas és azok egyre több százaléka E-könyv -et esetleg Tabletet használ. Nekem is van és a jelenlegi Display és kezelésének minösége már olyan, hogy bárhol, éjjel vagy nappal könnyü, olvasni arról nem is beszélve, hogy mai tchnikával már egy egész könytár /sok ezer könyv!/ elfér egy MicroCard-on. Ugyanakkor ez a scribd.com havi 9,90 $-ért "engedi", hogy bárki - (feltöltõre gondolok) feltehessen hozzájuk egy könyvet, õk meg lenyúlnak az eladási árból x -összeget (havi 3500 Forintból letöltõként) és egy fillér/cent jogdíjat se fizetnek - igaz, hogy nem tudom meddig tart a jogdij-kötelezettség - fizetnek a rég meghalt író leszármazottainak - szóval ezek a "cégek" egy weboldallal és néhány ingyenélôvel a háttérben az én szememben tolvajok. Ezeknél még a torrent oldalak üzemeltetõi is becsületesebbek.

            Szóval - úgy döntöttem (itt svájban - egyenlõre - nem büntetendõ a kultúra terjesztése én meg nem nyerészkedek ilyennel), felteszem a könyveket... kétféle formátumban van meg (EPUB és PDF), de a Calibre programon keresztül, illetve a legtöbb E-könyv olvasóval olvashatók. A Calibre programban - az is ingyenes konvertálni lehet oda-vissza a digitális formátumu könyveket.
            - 2024. 03. 19. 21:18
      • Gerry
        - 2024. 03. 20. 01:51
        • V
          Köszönöm a jó linket, Gerry, nem tudtam, hogy több része is van a könyvnek. A leírásban láttam, hogy a régebbi kiadás cenzúrázott, hiányos, nekem sajnos ilyen van.
          - 2024. 03. 20. 19:14
  • D
    Lassan - habár egyre gyorsulva - közeledve a hetedik ikszem végéhez, most megpróbáltam visszagondolni arra, hogy mikor kezdtem és mit érezni a zsidóskodás (sic!) iránt? (Ha úgy tetszik: a zsidóság és minden olyan iránt, ami "zsidó", "zsidós"?).
    És leásva az egyre mélyülő és ezzel együtt a feledés homályába egyre jobban távolodó múltamba kb. 3 éves koromból merülnek fel az első emlék-töredékek velük kapcsolatban, és azok is anyám szájából és kb. a "rohadt zsidó" kontextusban.
    Hogy megértsétek majd a dolgot, először el kell mondanom, hogya családom ősidőkre visszamenően protestáns mindkét ágon.
    És azt kevesen tudják, hogy a protestánsoknál nagyobb antiszemita (zsidógyűlölő, zsidóútáló) kevés van a világon. Talán csak Hitler próbált a nyomukba lépni, de neki sem sikerült igazán.
    És ennek az oka az, hogy a protestantizmus (egyáltalán: a reformáció maga) nem más, mint kereszténységbe oltott judaizmus (a gondolatot eredetileg egy magyar kereszténydemokrata politikus (talán Ghiczy György??) mondta, már nem emlékszem a nevére, de abszolút egyet lehet vele érteni! Én is egyetértek vele.).
    A reformációval kezdődött a keresztény embernek a vegytiszta anyagiasodása - azaz: az anyagi világhoz való fordulása és ott a Földön való gazdagodás mindenek felé helyezése.
    Amit az egészen bizarr és minden logikát nélkülöző (ehhez képest a Szcientológia mitológiája maga a Tiszta Ész - habár őrültségben nem sokban marad el a reformációtól) és a kálvini protestantizmusban kiteljesedő predesztináció tanával alapoznak meg.
    A predesztináció lefordítva nem más, mint, hogy: "menjen az Isten a picsába, azt csinál, amit akar, arra rendel bennünket, amire akar, szarunk rája, mink itt Fődön akarunk kurvakibaszott gazdagok lenni, oszt' ha sikerült, akkor ezek szerint erre vótunk rendelve, ha meg elbasztuk, hát akkor lófasz a seggünkbe!"
    Másképpen: a reformáció egy Isten-telen (direkt így írva az Istentelen szót) "vallás" - pont olyan mérhetetlenül anyagias, mint a judaizmus, vagy az iszlám (!!!) - van az Isten (vagy nincs, fasz tudja, de jobb óvatosnak lennünk!), eljátsszuk még a tökéletesen tartalmatlan rítusokat és elmakogjuk a lélek nélküli imáinkat, ezzel le van tudva a dolog, hagyjon minket az Isten lógva!
    És, hogy miért akkora antiszemiták a reformátusok???
    Hát, pont azért, mert kurva nagy konkurrenciát látnak a zsidókban itt a Földön!!!!
    Mármint az anyagi gazdagodásban látják a szintén az ebben a dimenzióban operáló zsidókat konkurrenciának - egyébként egyáltalán nem alaptalanul!!!
    Visszatérve rám: én - mondhatni - szinte az anyatejjel szívtam magamba az antiszemitizmust!
    És ennek az lett az eredménye, hogy mindig iszonyodva, undorral, utálattal és nem kevés félelemmel is néztem a zsidókra, ha csak a szót: "zsidó" meghallottam, összerezzentem és ösztönösen félni kezdtem.
    Érdekes módon nem emlékszem, hogy valaha is gyűlöltem volna őket, vagy hogy gyűlölködtem volna ellenük.
    Inkább az iszonyodás/undor az, ami - máig - meghatározza a feléjük való érzéseimet.
    Mindentől, de tényleg mindentől iszonyodom, ami zsidó, zsidós.
    És ebből egyenesen következik, hogy ugyanígy érzek a Biblia (mindkettő) iránt. Próbáltam olvasni, beleolvasni ezekbe a könyvekbe - de nem nagyon ment, illetve csak kínlódva ment.
    Akkora undort és utálatot éreztem és érzek, amikor csak ezt a szót, hogy "Biblia" meghallom, hogy hánynom kell tőle!
    Mindentől, ami ezekben a szörny-művekben (a "Bibliákban") le van írva és nem kevésbé attól, ahogyan azok le vannak írva.
    Nem látom be, hogy nekem, mint magyarnak, mi közöm van a Bibliához??????????
    Az én őseim lovas-nomád katonák voltak, akik felvállalták a szabad pusztai élet iszonyatos veszélyeit, megküzdöttek azokkal, lett egy felfoghatatlanul kreatív nyelvük, borzasztóan tehetséges iparosok és művész-emberek voltak, össze tudtak fogni, támogatták és megvédték magukat és egymást és máig fennmaradtak!!!
    Mi közöm van nekem ehhez a beteges, perverz, hazug, degenerált, aljas, sunyi ugyanakkor vegytisztán fajelméleti sivatagi kotyvalékhoz, ami mindkét Biblia?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Semmi.
    Semmi közöm hozzájuk.
    És semmi együttérzésem sincs feléjük.
    És bár Jézust magát sokáig tiszteltem és sokra tartottam, de mára tőle is elfordultam: az ellenséget nem kell szeretni - az ellenséget útálni kell és legyőzni és az írmagját is kiirtani! Ha pedig megdobnak kővel, akkor sziklával kell visszavágni! És csak olyan "Istent" kell szeretni, aki ebben támogat - ha nem támogat mehet a kurvaanyjába!!! Majd keresünk másikat.
    - 2024. 03. 17. 13:32
  • J
    Az észak atlantiak Európában a legnagyobb bázisát épitik a Fekete tenger mellett, közel az amerikai légibázistól.
    A román elnök már jelöltette is magát az új főtitkári posztra.
    https://www.newsweek.com/nato-builds-...ia-1880210
    Erdély is végképp elveszett.
    - 2024. 03. 18. 18:12
    • D
      Majd jó lesz még az a bázis - az oroszoknak. Amikor a románok jó szokásukhoz híven megint átálltak.
      - 2024. 03. 22. 10:42

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése