Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Mese habozás nélkül (facéról kimérve)

"Egyszer volt hol nem volt ! Volt az igazmondò jucò ès messiás pèter esete a nèppel! Júcò egèszen hajdú Peti ig ment frizbizni! Ha már a TEK es Hajdu nem tudta megvèdeni a kigyúrt magyar petitöl az egèsz TEK a szobában reszketett elbújva ès fél TEK hogy hozzájuk vágja a btk át! Olyan JOGERŐSSEN! No de ha már frizbizni kell akkor most mi van? A mòzes tévé telavìv2 nem volt elèg !? Peti partizánkodik jucò frizbizik, a nèp kammillázik! No az ismerősöm ismerőse szerint jucò jobban járt volna ha nem egy pszihològus írja meg neki ,hogy hogyan bántalmazta Peti! Mint volt gazság ügyi miniszter elolvasható volna egy igazi bántalmazott anya vallomását ahol kèselès stb is volt! No mindegy!! Jò beszèlgetès volt! Kompletten kiütötte a WHO szerződèst az ukrán háborút pedofil ügyet pedofil politikusokat lopásokat ,no simán lennulázta az emberek agyát!

A nèpek azt is beszèlik ,hogy ha pszihopata petya ilyen volt akkor minek szült neki három gyereket ? Mert ugye nem az elmúlt egy èvben lett ilyen! Mondjuk az elmúlt èvek legjobb botránya mondjuk van szar rendesen amit takargatni kell terelni egy kèt hònap aztán a nèpek is látják majd viktorèk miről terelik a tèmát ,de az biztos, hogy megszìvjuk! Ha már ennyit beleáldiztak ebbe a projektbe! No meglátjuk ! Másik èrdekes a vaskupola lassan üzemel ez jò ha már bevásároltak belőle ,a nèpek szerint kaptunk hozzá 30.000 fő hèber kezelőt aki vigyáz arra 2.5 millió új magyarra akik a magyarokon èlősködnek mint parazita! Lassan felèpülnek a kibucok új városrèszek ha figy a magyar ès fokozatos a kivándorlas ez helyet biztosìtt a zsidònak mivel a nèpessèg nem fogy! No kell a vaskupola vas kipa dávid parityájával mòzers törvènyeivel talmudosan! Rogán tòni papìrjaival tb kartyáival ès pannonhalmán legyártott nemesi papìrokkal ,mert az mostanában majd kelleni fog, Ebben az új feudalista új Izraelben! Az igazmondò jucò erröl nem beszèlt! No mindegy is petire màr csak szavazni kell a nèpnek csak ennyi dolga van! Ès már minden megy az útján! 🤣🤣 No ez csak konteò!!"

Belabacsi 2024.03.28 1873 olvasás 13 hozzászólás 1 értékelés Nyomtatás

13 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Gerry
    Csür...meg Döngölõs! avagy Sírva vígad a magyar

    Zeneszöveg bazsevára:
    "ÉN CSAK AZON AGYALOK, AGYALOK, KIK AZOK A MAGYAROK, MAGYAROK?".... - Cimbalmon is lejátszható! Hihihi (Alapdallam; "Hej Dunáról fúj a szél...")
    Változatok a Témára:
    "ÉN CSAK AZON AGYALOK, AGYALOK, MERRE VAGYTOK MAGYAROK, MAGYAROK?" ...
    "ÉN CSAK AZON AGYALOK, AGYALOK, BUTÁK VAGYTOK MAGYAROK, MAGYAROK?"
    "ÉN CSAK AZON AGYALOK, AGYALOK, ELBÚJTATOK MAGYAROK, MAGYAROK?"
    "ÉN CSAK AZON AGYALOK, AGYALOK, NINCSENEK MÁR MAGYAROK, MAGYAROK?"
    "ÉN CSAK AZON AGYALOK, AGYALOK, MITÕL FÉLTEK MAGYAROK, MAGYAROK?"
    S' mint...
    "SAKKTÁBLÁN A SOK GYALOG, SOK GYALOG, ELPUSZTULUNK MAGYAROK, MAGYAROK? ... [Ref-Rém] "KIS EMBER NEM BESZÉL!, [Elhaló visszhang a szélben:] KIS EMBER NEM BESZÉL!
    - 2024. 03. 28. 21:01
  • C
    Kedves Belabacsi! Ismét fején találtad a szöget!!!!
    - 2024. 03. 28. 21:16
  • F
    Juci ugyan az a tökelütött magyar ékes példája mint sok ezer társa mint Kati ,akik elhiszik a szeretet dumát meg bűnbe születtél és nem vagy méltó házamba lépj kóser szövegezést.
    16-évig gyámolított kitartott egy piperkőc budai dolgozni nem akaró alanyt, már értem a miért lehet Pegazus stb.... mert elé rakják a törvényt bármilyet és azt mondják írd alá ettől jobb lesz a magyaroknak? Juci meg tényleg? És már írja is alá bármit csak jobb legyen a magyaroknak.
    - 2024. 03. 29. 07:39
  • D
    Kimaradt a terelendő témák közül a "Nemzeti Digitális Állampolgárság" - projekt.
    És ez legalább annyira fontos téma, mint az, hogy Hungáriából hogyan lesz szép csöndben Hunrael.
    Tudniillik, hogy olyan össznépi ellenőrzés és ellenőrzöttség készül itt, amiről szegény Orwell még csak nem is álmodott, azonban aminél Klaus Schwab megnyalja minimum mind a 20 ujját!, Kína pedig szintén elégedetten csettint (Hitler és Sztálin pedig a Pokolban iszik két konyakot - mielőtt a Fő-Őr-Ördög "alámerülni" parancsot rendel (mármint a szarral teli medencébe...))
    Nem magamtól vagyok okos, hogy erre rájöttem, hanem a Hihetetlen Magazin legújabb számának bevezető jegyzetéből (Szűcs Róbert főszerkesztő kitűnő írása NDÁ címmel).
    Maga a lapszám is nagyon érdekes témának van szentelve, tudniillik, hogy mátrix-ban élünk-e?
    Magam is felvetettem már ezt a kérdést - sokak után -, és sokat vártam ettől a hosszú cikktől, de - de nem kaptam eleget, annyit azonban mégis, hogy felveti a cikk a kérdés számos aspektusát és hát végső soron az sem kevés, ha valami/valaki képes gondolatokat ébreszteni és erre viszont nagyon jó ez az írás.
    És ezen téma kapcsán kötöm a hozzászólásomat a magyarpéter és vargajudit (sic!) jelenségekhez: a mátrixban-létezés egyik aspektusa ugyanis a média működése.
    És amely modern/jelenlegi média sokkal jobban alá van rendelve a politikának, mint annak idején a náci Németországban a goebbelsi propagandának vagy a Szovjetunióban a kommunista párt propagandájának, de minimum azokkal összemérhető az alávetettsége!
    És hát látjuk, hogy a magyarpéter-vargajudit jelenség most abszolút elsőbbséget élvez a médiában minden fronton és minden mennyiségben.
    Megintcsak nem saját gondolatom, de ezzel az mp-vj jelenséggel kapcsolatban nagyon is elfogadhatónak tartom Szakács Árpád hangos-írását (cikkét) magyarpéter éppen mostani megjelenésével kapcsolatban, amely cikk meghallgatható a jútyubon, (kis keresés után meg lehet találni) , fél óra hosszú mindössze az egész cikk, de nagyon elgondolkodtató.
    Kérdezhetnétek, hogy akkor van-e nekem egyáltalán saját gondolatom?
    Hogyne lenne, de ha valakik - tudtomon kívül - már megfogalmazták azt, amit ÉN IS gondolok, akkor 1. nem fogok mások tollaival ékeskedni, 2. miért raboljam mások idejét azzal, hogy megismétlem - lehet, hogy sokadjára - a jó gondolatokat (habár értelmes gondolatokat azért nem lehet elégszer ismételni).
    Ami az én saját gondolatom mp-vj-ékkel kapcsolatban, az inkább egy benyomás, vagy nem is benyomás, csak egy érzés, egy hátsó gondolat, vagy inkább gondolat-csíra: hogy ez az egész nem más, mint MŰSOR! Tudatosan, átgondoltan felépített JELENET-SOR!!!
    Nagyon röviden: nem más, mint egy kormány-oldalon belüli hatalmi harc kivetülése a nyilvánosság felé.
    Amely kezdődött a pedofil/nak nevezett/ végtelenül ostoba üggyel és most folytatódik petyka és jutka gusztustalan ügyével.
    És az alapja az, hogy a Fideszt támogató pénzhatalmi nagytőkés körök RÁUNTAK ORBÁNRA és sleppjére - és nem csak ráuntak, de azt látják, hogy ORBÁN MŰKÖDÉSE immár nemhogy nem tartja fenn/nem biztosítja be, de egyenesen VESZÉLYEZTETI azt, hogy FENNMARADJON A HATALMUK!!!
    Mi bizonyítja ezt?
    Az, hogy kilőtték orbán (sic!) két fő emberét, novákot és vargát, most ki akarják lőni a szürke eminenciását (mindenesét) ar-rogántónit - és persze utána jöhet a "nagyvad", maga orbán is majd.
    Mindezt úgy (azzal a céllal), hogy magának a fidesz-oldalnak a hatalma fennmaradjon!!!
    Érdekes, hogy a fél-, vagy egészen hülye ellenzék most erre ráébredni látszik és meglepő módon az egyik legbutább képviselőjük, kunhalmiágica mondta ki, hogy magyarpéternek semmi köze a "baloldalhoz" - és milyen jól is látja a kis hülye!!
    Úgyhogy "színház az egész világ" - de ebben mi csak a tömeg szerepét játszhatjuk, aki - mai napon írván szösszenetemet - stílszerűen egyenként ugyan Jézust kiált, de mégis Barabás jön ki az össznépi üvöltözésből...
    - 2024. 03. 29. 11:40
  • J
    Kitalálta a propagandagépezet, mi legyen az igazmondó Judit sorsa. Megetetik vele, amit kifőzött, vagyis a kitálalásáért vele já. ratják le ország-világ előtt gyerekei apját, szájába adják a gépezet közlendőit . Vele tereltetik el a maffiaügyről a figyelmet, hogy abból familia ügy legyen. Mindezeket addig, amig maga bele nem rokkan, személyisége teljesen hiteltelen lesz. Ez a büntetése.
    Ha valaki őt zsarolta, vagy zsarolja , nem a volt volt férje, hanem az arogán gépezet.
    MP csak azt tárta a lakosság elé, amit a magyarok 80 %-a ugyanúgy gondol a vezetésről, de nem volt még, aki ezt nyiltan ki merte volna mondani. Ezért népszerű. Az a rengeteg fiatal, aki követi őt, nem ostoba. Nem kecsegteti őket MP semmivel, csak azt szeretné, hogy ne egy 2/3-os uralkodás legyen Magyarországon. Egypárt rendszerből már jocskán volt tapasztalata a magyar lakosságnak. A 2/3-os vezetés azonos azzal.
    - 2024. 03. 30. 13:25
  • J
    Van egy Tv adó a 10-es csatornán, ahol véres szájjal fröcsögnek MP ellen. Nem is értem, hogy egy demokratikusnak nevezett
    európai országban hogyan megengedett falusi kocsmai színvonalon ócsárolni, becsmérelni bárkit is a kormány érdekében, teljes nyilvánosság előtt.
    Miért gondolják azt, hogy egy józanul gondolkodó állampolgár aljasnak fog tartani bárkit is, akit ők annak neveznek? Ennyire primitívnek tarják a nézőiket? Higgyék el kedves hírszerkesztők, műsorvezetők, mi is gondolkodunk.
    - 2024. 03. 30. 13:41
  • G
    Mátrixban - létezés?

    Sokan úgy gondolhatják, gondolják, hogy a "mátrix" az valami technikai, gépi, szuper újdonság, hálózat, amibe a mit sem - sejtő, ártatlan tömegek, népek, csak úgy belekerültek, mint hálóba a halak.
    De az is elképzelhető, hogy a mátrix létezésére, sokkal egyszerűbb a magyarázat?
    Az is elképzelhető, hogy az egész világot uraló hazug média, olyan oldalról támadta meg az emberiséget, ahol már a tények, a logika, értelem, igazságnak a látszata is elveszik.
    Ez az oldal: az emberi érzelmek útvesztője.

    Nézzük csak a példákat:
    A teljes lepusztulásban lévő magyar politikai zűrzavarban, a legfontosabb hír az lett, hogy magyar péter verte varga juditot, vagy fordítva?
    A palesztinokat éppen szisztematikusan irtó Izrael, milyen érzelmi állapotba került, miután zsidó csecsemőket lefejeztek, és nőket erőszakoltak a palesztin fasiszta terroristák. (persze csak a hazug médiában)

    Elképzelhető e az, hogy a normális és tanult gondolkodásról leszoktatott tömegek, beléjük plántált érzelmeik viharaiban, egy mátrixba kerültek?
    - 2024. 03. 30. 14:49
  • D
    Magyar Péter csak jelképez valamit, mint a jéghegyet a csúcsa: azt, a magyar társadalomban látensen, de attól tartok egyre jobban terjedő, általános kiábrándulást, keserűséget, csalódottságot és nem kis mértékben undort és utálkozást, amit egyre többen éreznek a KOMPLETT POLITIKUMMAL szemben: kormányoldalastul ellenzékestül együtt.
    Úgyhogy ő pont úgy jelkép, ahogy Soros a kozmopolita oldalnak.
    Másképpen: nem miatta hajnalodik, ahogy a kakas miatt sem, amikor hajnalban kukorékol, de jelzi a hajnalt.
    Emiatt teljesen érdektelen a személye Magyar Péternek és abszolút kontraproduktív a személyén keresztül megpróbálni lejáratni.
    Egyúttal fölösleges is.
    Sajnos minden politikai erő előbb-utóbb belebüdösödik a tartós hatalomba – a Fidesszel is ez történt.
    Talán – talán? – még menthető lenne a helyzet, ha Orbán eltűnne a háttérbe és jönne egy fiatalabb ember, aki nem tagja a NER-nek és hihetően nem tagja annak???
    Talán?
    Esetleg még nem késő???
    De lehet - valójában: biztos -, hogy tévedek.
    Egyébként sajnálnám, ha a hatalmat átvenné az internacionalista-kozmopolita oldal: akkor ugyanis nyugodtan ki lehetne tenni a magyar határokra a táblát, hogy: “Magyarország NyRt. – végelszámolás alatt”.
    - 2024. 04. 01. 11:01
  • D
    Maga a Húsvét egy őrült hagyomány.
    Főleg a zabálás benne.
    Az őseink, eleink ugyanis egész évben borzasztó rosszul kajáltak, kis leves, valami kása, iszonyat rossz kenyér, hús még hébe-hóba sem (szó szerint: ha havonta egyszer ettek valami kis húst, már ünnep volt).
    Úgyhogy Karácsonykor – hogy bírják a tél hátralévő részét – és Húsvétkor – hogy felkészüljenek az iszonyat kemény mezei munkákra – telezabálták magukat lényegében kétszer egy évben hússal.
    És ennyi volt.
    De a mai ember, amelyik lényegében az év minden napján tud húst zabálni, nem szorul erre az évvégi és húsvéti nagy zabálásra.
    Mégis tömjük a hülye fejünket feszt!
    Hát hülyék vagyunk mi?
    Igen.
    - 2024. 04. 01. 11:10
  • D
    A történelem a világ dolgai közül a legképlékenyebb jelenség.
    Elsősorban irodalom, hiszen sokan és sokszor történetÍRÁS-ról beszélnek – nagyon helyesen -, és csak másodsorban tényközlés (mert hát a tény is azért képlékeny, sajnos).
    Én saját tapasztalatból mondom, hogy az események résztvevőjeként bizony sokszor nem jól láttuk az eseményeket – mert nem volt, nem lehetett tudomásunk mindenről, főleg nem arról, ami zárt ajtók mögött “történt”.
    Én résztvettem egy mára jobblétre biztos nem szenderült ellenzéki párt képviseletében az Ellenzéki Kerekasztal tárgyalásokon.
    Már akkor sok furcsaságot észleltem, és volt egy szdsz-es srác, akivel együtt mentünk haza egy ülésről a villamoson és ő akkor felvilágosított, hogy ne képzeljem egy pillanatra sem, hogy mi itt bármit is elhatározhatunk/eldönthetünk: ez már le van játszva előre, nekünk az égvilágon semmilyen ráhatásunk sem lehet a történésekre – és többé nem láttam ezt a fiút (az szdsz politikusai között sem soha, amúgy közgazdász volt).
    Pedig akkor és ott azt hittem, hogy múlik bármi is rajtunk.
    Hát, nem.
    Sokan a maguk élményeivel elmondják – hasonlóan az én “békaperspektívámhoz” -, hogy ők mit éltek meg 56-ban?
    És egy pillanatig sem vitatható, hogy igaz, amit megéltek.
    De az emberi történések soha nem egyetlen igazság mentén zajlanak.
    Hanem sok – talán nem is igazságnak nevezném, inkább – valóság mentén.
    És sokaknak ott van igaza, hogy más “valóság” szempontjából meg 56 egészen más volt, mint ahogy – az abszolút jóhiszemű – kisemberek, a tömeg azt megélte.
    Szerintem 56 volt a világ első és eddigi egyetlen valódi szocialista népfelkelése (forradalomnak nem nevezném, mert egy forradalmat mindig valamilyen ideológia határoz meg és egyúttal korlátoz is, sőt: sajnos sokszor be is mocskol emiatt), szóval 56 olyan össznemzeti népfelkelés volt, amely abszolút ideológia-mentesen két dolgot akart (vagyis nem akart): 1. Nem akarta a Sztálinista-Rákosista hatalomgyakorlást és 2. Nem akarta a háború előtt kapitalizmust.
    Az 56-os munkástanácsok, ha hordoztak is némi reminiszcenciát 1919-el, messze nem voltak azonosak az akkori hatalomgyakorlással. Tiszta népképviseletek voltak a gazdaságban, sem több sem kevesebbek.
    A kommunista rendszer pont azért állt bosszút oly hisztérikusan és brutálisan az 56-ban résztvett – főleg egyszerű munkás, proletár, munkásértelmiségi – embereken, mert ezek voltak azok, akik bebizonyították, hogy a kommunista párt NÉLKÜL is lehet szocializmust építeni!!!
    Na, ez nem volt eltűrhető a Rendszer részéről.
    Hogy azok, akikért – állítólag – a Rendszer oly hőn “harcolt” – küldjék el a Rendszert melegebb égtájakra!!!
    Egyébként 56-tal kapcsolatban természetesen számos – egyáltalán nem – “összeesküvés-elmélet” is felvethető, világpolitikai oldalról is, de ezt most nem bontanám ki.
    A lényeg, hogy résztvevőként – jóhiszemű köznépi aktorként – vitathatatlan igazunk van – a mi valóságunkban, miközben azon kívül meg számos más igazság/valóság is létezhet abszolút megalapozottan és a mi igazságunknak bizony ellentmondva.
    Mindenesetre nincs rosszabb érzés, mint azt érezni, hogy az emberen átgázol a Történelem.
    Saját tapasztalatból mondom.
    (Ezt egy Pesti Srácok cikk - Deák Ferenc húsvéti cikke - kapcsán hozzászólásként írtam.)
    - 2024. 04. 01. 14:07
  • G
    "Az emberen átgázol a Történelem"

    Laci,
    Te itt olyan súlyos gondolatokon "gázoltál" át, amit egy ember csak akkor tud regisztrálni: ha nyitva van volt a szeme, és helyén van volt az esze. (maradjunk a rímeknél)
    Mindenki, na jó néhányan mindenki?! észrevette, hogy vannak olyan történelmi idők és helyek a világon ahol a csodák történnek.
    Én ott voltam 1956-ban. Ez az érzés elkísért egész életemben, a lényege talán az volt: "de jó itt lenni", itt nem magyarkodni kellett, itt emberkedni kellett.
    Akkor és ott, megtorpant a Történelem!
    (Az amit mindig a győztesek írják, hazudják)
    Aztán befejezésül: Magyarország NyRt, ma végelszámolás alatt.
    Tényleg átgázol a Történelem azokon, akik megérdemlik .........
    - 2024. 04. 01. 18:34
    • D
      56-ban egyéves gyerek voltam. Nincs személyes élményem róla. De igyekeztem minden elérhető írást, visszaemlékezést, elemzést, magyarázatot elolvasni róla. És a kép egyre csak komplexebb lett. A gengszterváltásról személyes élményeim vannak, mert részt vettem benne. De csak arról tudok számot adni, ahol én személyesen ott voltam. És ez végtelenül parányi szelete a történéseknek. Ahogy a te emlékeid is 56-ról. Nem tudunk mi semmit sem 56-ról sem 89-90-ről. Ez az igazság.<br />Csak azt tudjuk, ami velünk történt, vagy ami ott történt, ahol mi voltunk. Mást nem. És a Történelem sem 56-ban sem 89-90-ben nem torpant meg. Átgázolt az rajtad is meg rajtam is. Ha belátod - ha nem.<br />Mert sem te sem én nem voltunk semmilyen irányító/alakító helyzetben akkor. Én biztosan nem. Illetve én talán lehettem volna - ha elég megalkuvó, seggnyaló szar lettem volna. Nem voltam. Néha kicsit már sajnálom is. De ami történt - történt. Lettem, aki lettem: egy a mára már csak 9,5 millió átlagmagyarból. Belátom: úgy látszik én ezt érdemeltem. Te meg döntsd el, hogy azt érdemelted-e, amit kaptál?! Minden jót neked.
      - 2024. 04. 01. 19:59
  • G
    "Mindenek fölött légy hű magadhoz"

    Mert végül is mindenki azt kapja amit megérdemel. (kivételek erősítik a szabályt)
    Azt viszont sajnálom, hogy se Te se én nem kerültünk irányító/alakító helyzetbe.
    Mert akik oda kerültek, és a mai világ helyzetéért felelősök, nagyon gonosz, vagy hülye emberek voltak, vannak.

    Én úgy érzem megérdemeltem amit kaptam: saját magamért próbáltam becsületes lenni .......
    - 2024. 04. 01. 23:15

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (1)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése