Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

Szijjártó Péter: Európában és az észak-atlanti közösségben világháborús készülődés van

Európában és az észak-atlanti szövetségben egyfajta világháborús készülődés zajlik - mondta a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. Szijjártó Péter hozzátette, az európai, észak-atlanti vezetők jelentős része háborús pszichózisban szenved; úgy érzik, mintha háborúban állnának Oroszországgal. Mi úgy gondoljuk, hogy az, ami Ukrajnában zajlik, nem a mi háborúnk, ez a legnagyobb különbség a magyar és az észak-atlanti politikai vezetők között - jegyezte meg.


Kiemelte, arra kell koncentrálni, hogy a háborúnak minél előbb vége legyen, minden egyes nap újabb halálos áldozatokat, pusztítást jelent, és a világháború kitörésének veszélyét hozza el.

Minden egyes békeszerető ember lélegzet-visszafojtva várja a novembert, az amerikai elnökválasztást, és azt, hogy az Egyesült Államokban egy béketeremtő elnök nyerje a választást

- mondta, hozzáfűzve, hogy az európai parlamenti választáson egy jobboldali fordulat és egy békepárti amerikai elnök jelenti a legnagyobb esélyt a békére.
Szijjártó Péter, SzijjártóPéter, külgazdasági és külügyminiszter

A miniszter emlékeztetett: korábban az volt a NATO álláspontja, hogy a szövetség nem része az orosz-ukrán háborúnak, és mindent el kell követni a NATO és Oroszország közötti összeütközés elkerüléséért. Most a NATO több tagállama ezt elkezdte megváltoztatni, és a szövetség koordináló szerepét erőltetik az Ukrajnának történő fegyverszállításban és az ukrán katonai kiképzésben.

Mi nem akarunk részt venni abban, hogy Magyarország területén ilyen műveletek történjenek. A következő hetek azzal fognak eltelni, hogy Magyarország adja be a derekát, vegyen részt a fegyverszállításban és a kiképzésben, de amíg mi kormányzunk, erre nem kerülhet erre sor

- hangsúlyozta.

Arról is beszélt, hogy már a háború kezdete óta "vetélkedési, megfelelési kényszer" van Brüsszelben az Európai Unió részéről, és a NATO számos külügyminiszteri tanácsülésén is elhangzott az az önkritika, hogy az európaiak nem tudnak annyi segítséget adni Ukrajnának, mint az amerikaiak.

Elmondta, külügyminiszterként azt az álláspontot képviselte, hogy a világ első katonai szuperhatalmával nem szerencsés versenyezni, és a fegyverszállítások csak meghosszabbítják a háborút, újabb halálos áldozatokat, eszkalációt hoznak magukkal.

Kifejtette: a fegyverszállításokkal nem sikerült dűlőre vinni a háborút, csak a fegyvermennyiséget növelték drámaian. Ezt a háborút egyik fél sem tudja megnyerni, annak csak tárgyalásokkal lehet véget vetni. A kérdés, mikor kezdődnek meg a tárgyalások; minél előbb, annál jobb.

"Kormányzati felelősséget viselő döntéshozóknak első számú feladatunk megőrizni a magyar emberek biztonságát; ezt az jelenti, ha ki tudunk maradni a háborúból" - jelentette ki. Ez két éven át elképesztő erőfeszítések árán sikerült, és ennek így kell maradnia a jövőben is - tette hozzá.
https://www.origo.hu/itthon/2024/04/szijjarto-peter-europa-eszak-atlanti-kozosseg-vilaghaboru-keszulodes?utm_source=https:%2F%2Fwww.origo.huutm_medium=referralutm_campaign=szi_adb_jh_01

Orbán Viktor: Tessék mondani, ez már a kommunizmus, vagy lesz még rosszabb is?

https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/orb%C3%A1n-viktor-tess%C3%A9k-mondani-ez-m%C3%A1r-a-kommunizmus-vagy-lesz-m%C3%A9g-rosszabb-is/ar-AA1nCVzp?ocid=winp1taskbarcvid=f28fa7a83a6d402fb3d19b35bd37e870ei=17

2024 május: a WHO alkotmánya életbe lép a tagállamokban - A WHO pandémiás szerződése újabb Alaptörvény módosítást hoz, de csak rafináltan, a választások után.
https://www.napitema.com/2024/01/2024-majus-who-alkotmanya-eletbe-lep.html

Egy törvényjavaslat szerint rendeleti úton szabályoznák a honvédséget

https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/egy-t%C3%B6rv%C3%A9nyjavaslat-szerint-rendeleti-%C3%BAton-szab%C3%A1lyozn%C3%A1k-a-honv%C3%A9ds%C3%A9get/ar-AA1nCGqH?ocid=winp1taskbarcvid=3f7f01b8a68d428d850b2fa24935f08fei=51

Belabacsi 2024.04.26 892 olvasás 10 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

10 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • D
    Próbáltuk mi már a történelemben játszani a "vonakodó csatlós" szerepét - nem sok sikerrel, viszont abszolút sikertelenül.
    Sajnos utoljára a ba...ni és szűznek maradni Szűz Máriának sikerült - bár már a kezdetek kezdete óta - empírikus tapasztalatok alapján! - megfogalmazódtak kételyek e teljesítménnyel kapcsolatban a mai napig.
    A női nem - helyesen: igen - terén szerzett tapasztalataim alapján én is a hitetlen Tamások táborába tartozom Szűz Mária szűzességi ügyében.
    Ahogy abban is a kételkedők táborába tartozom, hogy ki tudunk-e maradni ebből a háborúból???
    Az, hogy ez a kis Szarnyáltó nyikhaj mit harsog, valójában hadházit nem számít.
    Még az sem, amit Orbgalica "röfög" e tárgyban.
    Ha rájuk dörrentenek, úgy fogják összeszarni magukat és megszavazni mindent, mint a huzat.
    Szó nincs arról, hogy ezek Putyin csicskásai lennének - csak szeretnének annak lenni, de Putyin is tudja, hogy milyen emberi (???) minőséget (helyesen: minőségtelenséget) képviselnek, úgyhogy megtűrni megtűri őket, de csak úgy, ahogy a szavannán a kafferbivaly is megtűri a hátán a bőréből a férgeket kiszedegető madarakat. Szükséges rosszként nincs jobb alapon.
    Megjegyzem, ha atomháború fog kitörni, az először is és főleg az Északi sark fölött ide-oda röpködő raketták formájában fog 90%-ban zajlani Oroszország (esetleg vele egy oldalon Kína) és az USA között. Merthogy ez a legrövidebb út a két kontinens között.
    Úgyhogy nem az lesz, hogy itt fölöttünk fognak elszállni ezek a rakéták és mi fotelból nézzük majd a "tüzijátékot".
    Erre akkor kerülhet/ne sor, ha Franciaország és mocsoktársa Nagy-Britannia is beszállnak az atom-csihipuhiba a maguk összvissz 400 töltetével - ami csak arra lesz jó, hogy az oroszok - ez esetben már hellyel-közzel a mi fejünk felett is - odabasznak 1-1 atomot Párizsnak és Londonnak, csakis miheztartás és jó (???) példa gyanánt, meg némi tanulságul: hogy az elefántbikák csatájában a kisegereknek nincs semmi keresnivalójuk.
    A teljesen elmebeteg lengyelek más burek, ha hozzájuk települnek atomrakéták ÉS HASZNÁLJÁK IS ŐKET az oroszok ellen, akkor annyi lesz a polák-venger dva bratanki-nak egyszer és mindenkorra!!!
    És - elösmerem - emmán kicsinység közelébb leend hozzánk, úgyhogy kurvaistengecifasz lesz itt es menálunk!!!
    Én annyit tudok mondani azon szülőknek, akiknek most van katonakorú fia, hogyha engem berángatnak - lévén, hogy folyékonyan káromkodom oroszul is és angolul is (sőt még arabul és cigányul is!! :)))) ), hogy az első adandó alkalommal én és az alám rendelt csapatom (legalább egy ezred, de inkább dandár/hadtest) nemcsak megadjuk magunkat az oroszoknak de még át is állunk hozzájuk.
    Ha mán mög köll dögleni, akkor dögöljünk jó ügyért észben tartva József Attila Egy spanyol földmíves sírversének bölcs gondolatait.
    - 2024. 04. 26. 13:06
  • F
    zsonglőr akcióban háború de hányszor?

    - 2024. 04. 26. 13:17
    • G
      39.? 9=3x3 tehát 333. Na bammeg ezek a vakolók!
      - 2024. 04. 26. 21:13
  • G
    Nem készülődés van, Világháború van, hazudós kis szíjj ártó peti

    A nagy hazug béke párti orbán rezsim úgy gondolja: "ami Ukrajnában zajlik, nem a mi háborúnk" !
    Nagyon jól tudjuk: a ti háborútok Közel- Keleten, Izraelért zajlik. A világháború azon részén, nem követelitek a békét, sőt a napokban egyedül Magyarország az egész Európából, szavazott a tűzszünet ellen, Izrael és Gaza között, az ENSZ közgyűlésén.
    A kis szíjj ártó következetesen csak Ukrajnáról beszél a világ béke érdekében, mintha Közel-Kelet békés lenne.
    Közben ugyan az a hátsó hatalom küldi a fegyvereket pénzt Ukrajnába, Izraelbe, szítva a háborúkat.

    Mintha orbán azt a kis bohóc szerepet kapta volna, játssza meg a békés hülye szerepét,de kizárólag csak Ukrajnával, a nagy büdös zűrzavarban, aztán más szerepet is kap, mert mindenre képesek.

    A békeszerető emberek meg nyugodtan vegyenek levegőt novemberig, mert se amerikai messiás, se amerikai békeszerető elnök nem fog megjelenni. Ott ilyenre, se a körülmények, se a választható kínálat nem ad lehetőséget.
    - 2024. 04. 27. 14:30
  • J
    Tudtuk előre, hogy ehhez a két skandináv ország belépése volt szükséges. Ezért sürgették annyira Törökországot és Magyarországot a ratifikálással. Mindketten " meg is kaptuk a jutalmunkat, a törökök amerikai , mi svéd harci gépeket vehettünk. Vagy vennünk kellett.
    Közben megy Bulgáriában újabb amerikai bázis építése és a kaukázusi volt szovjet tagköztársaságok az EU-ba és a katonai tömbe való becserészése.. A " gonosz oroszök" északon és delen is be lesznek kerítve.
    - 2024. 04. 27. 18:39
  • J
  • D
    A Nyugat - élén az USA-val - meg szeretné szerezni az oroszországi erőforrásokat - lehetőleg oroszok nélkül.
    Ahhoz azonban gyáva, hogy nyílt háborút indítson az oroszok ellen - tudjuk miért: az a háború az első perctől kezdve atomháború lenne és maga a Nyugat is belepusztulna.
    Ezért sunyi módon másokat uszít, bérel fel, hogy ún. proxy-háborúkban próbálja annyira meggyengíteni Oroszországot, hogy - legalábbis nyugatbarát, vagy nyugatlojális - kormányváltásra kerüljön sor Moszkvában, de lehetőleg inkább szeparatista irányba mozduljanak a dolgok, azaz Oroszország szakadjon több - lehetőleg minél több - darabra.
    És akkor a "kis" Oroszországokkal majd könnyen el lehet bánni egyenként vagy fizikai (katonai) legyőzésükkel, vagy békésebb úton az elitek lefizetésével, megvételével á la Kelet-Európa.
    És persze utána indulhat az erőforrások kiaknázása gőzerővel.
    Fura módon ez Kínának lenne a legrosszabb forgatókönyv: ebben az esetben Kína körbe lenne kerítve csupa-csupa nyugatbarát országocskával, úgy, hogy az elorzott erőforrásokból sem juthat semmihez.
    És ebben az esetben a kínai "gazdasági csoda" is teljes mértékben nyugat-függővé válna.
    Hát ez a mesterterv szerintem.
    - 2024. 04. 28. 11:11
  • M
    én skorpio vagyok igy joság mellett nagyon is tudok kegyetlen is lenni ahogy öseink is azzok voltak---én már rég bevetettem volna taktikai atom fegyvereket jelezve hogy NATO sose fog tudni orosz határ közelébe jutni illetve már rég lecsaptam volna angolokat s északi áramlat felrobbantásához hasonloan én amerika s angliai közötti internet kábeleket rongáltam volna meg....
    - 2024. 04. 28. 16:54
    • Gojpofi
      i.gifer.com/5rt.gifSzerencse, hogy erre eddig nem volt lehetőséged.
      - 2024. 04. 28. 19:52
  • G
    A NATO azt gyakorolta Németországban, hogy egy háború esetén Németország melyik részére kell taktikai atomot dobni: https://www.bitchute.com/video/crcPDY...mize=false Logikus nem? Nem az ellenség területére, a sajátjukra. Kíváncsi vagyok itt mikor lesz ilyen. De lehet már vót.
    - 2024. 04. 29. 00:14

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése