Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Posta, Postát kézbesített

Posta, Postát kézbesített

"Írtam egy kis szösszenetet pár napja, meg most hadkiegészítettem.
Ugyan nincs vége a dalnak, de ez már kicsit más nóta innentől kezdve."
- nem én (Gerry) írtam de kaptam...


(Kérem, sőt követelem, tiltom, hogy a fészbukkon (Meta) megosztásra, idézésre kerüljön részben, vagy egészben, még utalás jelleggel sem a tartalom!)



Kedves Kotlósok, Tyúkapók és Csibék ne legyeTEK kedvetlenek,

gondoltam, gondolatom osztom szabadon, fél lábbal a börtönben, másik lábamon villanypórázzal – Á la Izrael-, telefonunk szintén a Pegazus bélrendszerén keresztül felhallgatható, de mostanában egyre inkább ez lesz a világ-módi.
Nyugodjatok meg, most az a normális, ha nem vagytok nyugodtak. Buddha azt tanítja, nem pusztán fogalmi, gondolati tudásra kell szert tennünk, hanem észlelő tudásra, amely egyszersmind látás is. Állítólag ezt lehet már bölcsességnek is nevezni, amely - állítólag - segít kijavítani a szellemi vakság torzító működését is, mert a dolgok végső természetének kétségbevonhatatlan tudása már csak ilyen.  

Állítólag. 2021 július 14-én a pride napján, Kővágóörsön megígértem, hogy Petőfi Sándor után szabadon, „Szeptember végén” lesz aktuális a „valami”, így meg is történt. Velünk. Viharos időket élünk, igaz? Még az a szerencse, hogy se krízis,  háború a láthatáron sincs és zavaros doxazmáim már engem sem zavarnak túlzottan.
Egyelőre itthon lógatom a lábam és teszem magam haszontalanná, miközben a másodfokú bírósági döntés megerősítheti oktalan börtönlétem szükségtelenségét, vagy éppen fordítva. Mikor az ügyvédemmel még a Gyorskocsiban értekeztünk a lehetőségekről, jeleztem feléje, hogy itt azért Posta Imréről van szó és titkosszolgálatilag bármi előferdülhet. Erre ki is engedtek nagy titokban.
Az ellenünk felhozott vádakból semmi nem igaz, csak a látszat, de hát régi mondásom, ugye: Semmi nem az, aminek látszik.

Az ügyészség a gombhoz akar most kabátot keresni, de hát mi tudjuk, hogy „nincs kanál” sem, a kabátot meg régen ellopták a nukikukik.
A „sajtóban” megjelenTEKkel ellentétben, 29-én délre kerültem haza, Kelet felől, rendőri felvezetéssel és 2 hétig villanypórázom sem volt, mert olyan sok bűnöző alkatú elit él itt a Csepel-szigeteken, hogy a Kajmán-szigetelők is irigykedhetik pőrén. Nem jutott izraeli villanypóráz, ezért rendőrjárőrök felügyelték a szökhetetlenségemet. Hova is szöknék, minek elől, mikor utánam az özönvíz?
Kit is bújtanék még mire, hisz „bújt az üldözött, s felé kard nyúlik (nem sic!) barlangjában Szerte nézett s nem lelé Honját e hazában,…” és a bűneimet sem vagyok hajlandó ösmételgetni, bár ha jobban beléje gondulok, nem is ösmerém be vala azon bűnöket, mikkel  megkínál-tak-TEK. 

Január 28-án este 8-kor szóltak, hogy mehetek az EÜ-re PCR tesztelni, mert következő nap „szabadulok”.  Vera még küldött egy csomag könyvet aznap, ő nem bízta a véletlenre.  Hittem is, nem is, de inkább éreztem, hogy ennek így kell lennie. Persze sok egyébnek is úgy kellene lennie, de nem Lenin úgy. Másnap reggel a teljes felszerelésemmel megindultam a folyosón és a bakancsom fűzője összeakadása után estem egy akkorát a folyosón, mint Jézus a Golgotán a 9. Stációban a kereszttel, pont úgy beverve az arccsontom (Bál), mint mikor a TEK-es nyúlgerinc Adj király katonásat játszott velem az esőben a közút kellős közepén.
Mire hazaértem, biztos voltam benne, egyik bordám belerepedt az esésbe a szívem vonalában. Most így 2 hét után már nem akadályoz a mozgásban, összeforrt, ami összetartozik, Vera ölelése, szerelme meggyógyította. 
A határozatot is csak akkor kaptam kézhez, mikor szellemnek eresztettek.
Ennek értelmében nem félszbukkozhatom és nem lehetek aktív a juhtyúbon. Mivel a félsz-könyvről jó egy éve leiratkoztam, nem is értem a tiltást, mert semmilyen név alatt nem jártam a közelében sem azóta, videókat meg oly ritkán csináltam addig is „élőben”, mert a felvételt már jó ideje a szolgálatok nem engedték feltölteni…no meg ugye minden eszköz (telefon, számítógép…) el is lett kobozva…, de meg minek is pojácáskodni, hisz lejáratott lemezre senki nem is kíváncsi, beleértve magamat is. 
Nem esik nehezemre csendben maradni, a világ úgy is megőrült és üvölt én meg „élvezem” ezt a csendet. Mondottam volt, mire mindenkit elkap a harctéri idegesség, akkor kell nyugodtnak maradni és sikítani is csak addig kell, amíg meg nem hallják. Fordított világ, fordított pszichológia. Béke, áldás, szeretet. Buddha úgy tanítja, a bölcsesség bizonyos feltételek együttesének eredményeképpen jöhet létre és tartható fönn, fejleszthető, a szenvedés megszüntetése érdekében és nyolc feltételhez köti az ebet: a helyes szándék, helyes szemlélet, helyes beszéd, helyes cselekedet, helyes megélhetési mód, helyes erőfeszítés, helyes éberség és helyes koncentráció vihet a kívánt eredmény elérése felé.

Jól vagyok, Verába szerelmes és viszont. Dolgozni szeretnék menni, haladni…, de a házi őrizet ezt nem teszi lehetővé. Talán belátják, hogy nem vagyunk Áronnal börtöntöltelékek, de szerintem tudják is már ezt, csak akkora feneket kerítettek és úgy felfújták a médiás lufit, hogy azt leereszteni és megmagyarázni most igen nehéz lehet, ha csak úgy „eleresztenek” komolyan hálálkodva, hogy felhívtuk a figyelmüket a súlyos polgárháborús és világháborús veszélyre…no meg nem engedtük a titkosszolgálattal lelövetni magunkat. Jó, ezt csak úgy mondom…, de ki tudja? 
Áron a Venyigében van. Ügyvédje, családja nehézkesen kommunikál velünk. Szerintem őt is eresztették volna, de neki tisztázatlannak tűnik, hová is mehetne haza, így lehet ez volt az akadály, vagy a korábban kiszabott 1.8 éves felfüggesztett börtönbüntetés a „molotovos” ügyből kifolyólag.  Aggódom érte.
Olvastam jó pár rólunk megjelent cikket, szenzációhajhász írást…, amire már korábban is számítottunk, hátha felkapják a népek a fejüket és nem csak a műköröm, műszempilla és a sör, meccsek, gurmankodás érdekli a népeket, hanem a saját sorsuk is, így kellett a hírverés. A titkosszolgálatok rajtunk voltak végig és ezt is tudtuk, sőt rajtuk keresztül lett most visszaküldve a feladónak a „kiértesítés”. 
Háború van? Nincs?  Nem térek ki a részletekre, nem fontosak, egyelőre.  A hazaárulással kapcsolatosan, talán zajlik a titkos nyomozás, leporolták a régi följelentéseimet és lehet még ebben az „ügyben” is több Völner-szintű és magasabb köröket érintő polgárpukkasztás is, de ez sem érdekel. Megtettük, amit a polgárháborús, sőt világháborús helyzet elkerülése érdekében pár „szektás idióta” megtehetett. A babérokat mindig mások aratják, de hát ez a rendszer már csak ilyen és jónak ígérkezik az idei babértermés is.  Fordítottan arányos a semmi a mindennel. Van élet a halál után, csak nem annyira harsány, talán nem annyira szar-kasztikus és talán még értelme is lehet, de nem biztos. 

Mi a terv? Amíg nem mozoghatok, amit itthon meg tudok tenni, munkák…elvégzem. Tudok hegeszteni is, ha valakinek van mit és elhozza, no meg a kis ács-brigádot is szervezni kell…, mert valamiből csak állni kell a rezsicsökkentést. De, ha már a börtönben újra visszataláltam a meditáció rejtelmeibe és új ösvényekre is leltem, gondoltam csinálhatnánk meditációs csoportot itt is pár fővel, vagy az online-térben…és akár még pszichológiai praxist is folytathatok…a könyvírás mellett.
Sokat olvastam odabenn, tán nem hasztalan, és míg kinn zajlik a nemháborúság, amiről már fecsegni sem érdemes, addig meg lehetne zenésíteni a nemzeti eposzt, még poszt-humusz előtt. Nem változott lényegében semmi. Én sem. Aztán mégis. Az eredmény végső soron mindig Pi lesz, csak legyen elég Pá-lesz….és ez lett volna a zárszó, ha a zárat nem cserélnek közben, de a fönti sorokat korábban írtam, készen arra, hogy visszatapsolnak a börtönbe, ma viszont megjött (még nem jött meg, de már tudatosítható), hogy a másodfok jóvá hagyta az első fokot és én nem szeretném ezt jobban fokozni.
Tehát egyelőre maradhatok házilag őrizve.  Áront nem engedték haza, úgy vettem ki a határozatból, hogy hiányoltak pár be ne adott dokumentumot ehhez.  Nehéz kommunikálni , de főleg, nem könnyű. Most voltam a műhelyemben, dolgozok, vasazok, ha már esik az eső és Verával lebeszéljük ezt a meditációs kurzust is, mert ha már Mohamed nem mehet a hegyhez, a hegyeknek kell jönniük Mohamedhez.
Na jó, talán online meditációt, mediációt is vállalhatok.
Most nagy a boldogság, Verának fülig ér a szája és ugyan Áron  rabsága árnyékot vet a napjainkra, legalább megtehetem, hogy az ügyészség és az igen érdeklődő sajtó számára is kibontom a Gordiuszi csomagot.
Az ügyésszel is le kell leveleznem, csak adnák vissza a gépemet, telefonomat (még a 20 évvel előtti Nokiámat is elvitték, mely muzeális értéket képvisel), ha már kimásoltak belőle minden titkosat, mert a munkámhoz szükségem van rájuk.  Apropó, akinek idénre kell valamit dolgozni, ácsolni, lelkét megszerelni, szellemét alapbeállítani, jelezze.

Nézzük a vidéki tanyát, házat, már Vera is belélátja jobban, hogy innen el kell menjünk. Igaz, ez alatt a Földet is érti, de hát majdcsak eljön annak is az ideje, ha már világháborúval van tele megint a hírek és momentán vége van a világtalan-járványnak is, vagy legalábbis, de. Nem lesz háború, ne féljeTEK. Már van. Az oroszok nem támadnak meg senkit, csak megvédik a sajátjaikat. Ez azt jelenti, hogy Luhanszk és Dombasz  védelem alá kerül, ha kell, pont úgy is, ahogy azt most gondoljátok.  Buddha se tenné másképp és Jézusnak tetsző események zajlanak.  Ez most legyen egyelőre elég.
A család mindenek előtt, fölött, alatt és körött, mert mára a család lett  a nemzet.  Ha segíthetek, jelezzétek, egyébként bölcsen hallgatok…az asszonyra, félni meg teljességgel irracionálisnak hat; hát ez van ! Ha úgy éreztek, ahogy éreztek azzal kapcsolatban, ami mostanában egyre jobban érezhető, akkor jól érzitek. Mindent elmondtam már …jó előre.

A meditációs csoportot szerinte a jövő héttől szervezem, de lehet rá jelentkezni a doki.bubo@gmail.com címre. Az építkezésekkel kapcsolatos megkeresést is oda tessék…, vagy telefonon a .... számra, amíg az telefonom letartóztatás alatt áll Vera veszi az adást a lehallgatók mellett, természetesen.
Jó, ezt a telefont átgondoltam, Vera nem akarja, hogy a sakálok kezdjék telehuhogni a lehallgatókészükléket, így marad a doki.bubo cím, és majd ott lelevelezzük a morzét. Úgy véli a párom, hogy most majd a média fog itt grasszálni, pedig nagyon is tévedhet, mert sokkal valószínűbb a hírzárlat és az értetlen sutyorgás, ahogy az Lenin szokott.

Áldás! Gondoljatok arra, hogy a megváltás  a melegváltással ellentétben személyes, egyedi és örök!

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Sziasztok, ha lehetőségetek van, én ezáltal próbálok segíteni a fiataloknak, ha segítetek az 1% szja felajánlással,köszönöm szépen

 

40 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • S
    Ó! Az űr akkor lassan újra kitöltődik...
    - 2022. 02. 22. 21:07
  • M
    Szevasz végre!
    - 2022. 02. 22. 21:12
  • C
    👍
    - 2022. 02. 22. 21:35
  • T
    NevetKacsintGyõzelem
    - 2022. 02. 22. 21:57
  • T
    Tetszik Isten hozta Őrnagyúr!
    - 2022. 02. 22. 23:08
  • L
    No, ma nyugodtan alszom. Isten hozott! Boldog vagyok erről a részről. A másik felem, a gyermekeim felől aggodalmas.
    - 2022. 02. 22. 23:15
  • I
    Na végre!Azt hittem,hogy némaságra vagy kárhoztatva.Pár napja volt egy álmom:mintha egy félreeső helyen laktatok volna,az út tömbházak között vezetett hozzátok.Te egy fotelben ültél egy világos szobában,de nem szólaltál meg,Vera viszont nagyon vidám volt.Örülök,hogy a körülményekhez képest jól vagytok!
    - 2022. 02. 22. 23:59
  • K
    De jó, hogy életjelet adtál magadról! Rend lesz itt, úgy látom.
    - 2022. 02. 23. 00:54
  • G
    "Nézzük a vidéki tanyát"

    Nagyon szeretném, hogy meg is találjátok.
    Ez biztos olyan elérhető szép álom, mint amilyen csodás szigetre Sancho Panza is mindig vágyakozott. Egy valódi és értelmes realitás, amelyre minden igaz ember vágyik.
    Megharcoltad keményen az Igazságodat. Az, hogy ez a mai szégyenteljes körülmények között, gondolatokban gazdag, de gyakorlatban donquijotei szélmalom harc eredményeket hozott, hát ez nem rajtad vagy képességeiden múlott.

    Kivánom, hogy sikerüljön...........
    - 2022. 02. 23. 01:28
  • C
    Üdv a fedélzeten.
    - 2022. 02. 23. 05:52
  • F
    Hála Istennek!
    - 2022. 02. 23. 08:51
  • Evamaria
    Na végre! Ez jó! Már azt hittem némasági fogadalmat tettél.
    Bízom benne, hogy ha már idáig eljutottál, akkor most már végig csinálod a küldetésed, és nem adod fel!
    Isten hozott újra a fedélzeteden!
    - 2022. 02. 23. 09:26
  • J
    Örülök, hogy otthon vagy. Verának minden elismerésem, mert tartotta a frontot a hátországban. Nélküle nehezebb lett volna az elmúlt néhány hónap.
    - 2022. 02. 23. 09:57
  • I
    Sziasztok Posta család!

    Úgy kinti, mint benti család!
    Örülök én is a jó létednek!
    Vigyázzatok magatokra továbbra is!
    Üdvözlettel, Én!
    - 2022. 02. 23. 10:43
  • T
    Isten hozott Imi.Jó hogy ennyi tiltással megúsztad. Nem kell sarokban kukoricán térdelned.A francba
    - 2022. 02. 23. 12:32
  • cigar
    Isten hozott itt-hun!
    - 2022. 02. 23. 14:32
  • R
    Mindig jó érzés Tőled Postát kapni!!! Nagyon köszönjük!
    - 2022. 02. 23. 16:15
  • Mormi
    Üdv újra köztünk Imre! Örülök neki, hogy végre megnyilatkoztál, bár úgy tudtam, hogy ez számodra most tiltott dolog. De örülök, hogy még sem az. A videóid nagyon hiányoznak, főleg most, hogy kissé durvul a helyzet az ukrán határnál. Jó lenne hallani erről is a véleményed, elemzésed, de persze most nem lehet.

    Nekem sikerült újra elérnem, hogy tiltsanak 24 órára a fosbukról, mert hatalmas az én bűnöm! Meg mertem osztani a teljes ukrán kormányról egy tablófotót, gyönyörű izraeli társaság, de lehet hogy kommentet már nem kellett volna hozzáfűznöm, ami így szólt:

    "Az ukrán kormány!!! Hatalmas tragédiája a világ sok országának, hogy nem az ott őshonos nép van vezetői pozícióban a saját országa élén, hanem ezek, a sátán zsinagógája! Ugye kezditek már kapizsgálni kik kavarják a maceszt? Klaus Schwab gyűlöli a szülőanyját, hithű náci apját viszont tiszteli, hisz ő is náci! A dolog szépséghibája, hogy anyai ágon kipás!"

    Na ez kiba@ta rendesen a biztosítékot a titkosszolgálatoknál, úgy hogy két napja folyamatosan hívogatnak 06 1-es számról, ami időnként változik, de mikor beleszólók kinyomják a mobilt! Nem hinném, hogy hangazonosítás céljából hívnának fel, mert azt már ismerik, hisz hallani mikor klubtag barátokkal beszélgettek, hogy bizony hallgatóznak rendesen.

    Figyelmeztettek, hogy legközelebb hosszabb lesz a bünti! Hogy miért nem tudom befogni a nagy pofámat?

    Örülök, hogy ti jól vagytok, hogy végre kint vagy! Aggódni már csak a további sorsod miatt fogok, fogunk, hogy mit döntenek rólad hazaáruló, ország bitorlóink! Ez egy szélmalomharc ami számunkra eléggé kilátástalan! Egyedül vagyok a falumban, mint a kisujjam, de vagyunk így egy jó páran! Nem tudom mit hozz számunkra a közeljövő, de nincsenek felesleges illúzióim! Élünk, amíg még hagynak élni!

    Nem hogy örülnének a titkosszolgálatok, hogy elszórakoztatjuk őket az erőlködéseinkkel, hogy hátha van még remény a dolgok jobbra fordítására, de egyre kevésbé hiszek benne! Őszre állítólag már előkészítették a világnak a himlőt, mert ez a Kovid dili nem váltotta be annyira a hozzáfűzött reményeiket! Oszt ki tudja még mi jön előtte, meg utána is! Nagyon szabadulnának már 7 milliárd embertől, csak sajnos a sátán fattyaitól nem akarnak szabadulni! Pedig csak néhány jól irányzott lövedék kérdése volna az egész!

    Sajnálom, hogy Áron továbbra is raboskodik, bár nincs egyéb bűne mint az a kis molotovos semmiség, amit egyébként is ajtón túlra kellett volna küldeni, anno! De hátha neki is megkegyelmeznek a bűnösök!

    Olvasni való MINDENKINEK! Mikor a fosbukon ajánlottam jó ideig nem lehetett elérni a magyar fordítást, csak valami arabus nyelvezeten! Durva anyag és egyébként szerb! KAKO NASTAJU BOLESTI? (Prvi deo)-Ivona Zivkovic https://www.ivonazivkovic-net.transla..._tr_pto=sc Ha nem jönne be linkről, akkor bejön címről a Google-on! Rendesen odab@sz a mai hamis orvostudománynak és világtörténelemnek is! Olvassátok el, érdemes!
    - 2022. 02. 24. 08:16
  • J
    Ami a magyar médiákból kimarad:

    https://www.youtube.com/watch?v=GjMnT...amp;t=129s

    Putyin beszéde a videóban, sajnos szinkronnal.. Meghallgatva az szürhető le, hogy a többi nagyhatalmi vezető csak utána, a "futottak még" kategóriába sorolható.
    - 2022. 02. 24. 21:46
  • S
    Segitsetek. A Bertalan fele akcio karos vagy szerencses volta erdekelne. Koszi
    - 2022. 02. 24. 22:41
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (8)72,7 %
Nagyon jó (3)27,3 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %