Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Posta, Postát kézbesített

Posta, Postát kézbesített

"Írtam egy kis szösszenetet pár napja, meg most hadkiegészítettem.
Ugyan nincs vége a dalnak, de ez már kicsit más nóta innentől kezdve."
- nem én (Gerry) írtam de kaptam...


(Kérem, sőt követelem, tiltom, hogy a fészbukkon (Meta) megosztásra, idézésre kerüljön részben, vagy egészben, még utalás jelleggel sem a tartalom!)



Kedves Kotlósok, Tyúkapók és Csibék ne legyeTEK kedvetlenek,

gondoltam, gondolatom osztom szabadon, fél lábbal a börtönben, másik lábamon villanypórázzal – Á la Izrael-, telefonunk szintén a Pegazus bélrendszerén keresztül felhallgatható, de mostanában egyre inkább ez lesz a világ-módi.
Nyugodjatok meg, most az a normális, ha nem vagytok nyugodtak. Buddha azt tanítja, nem pusztán fogalmi, gondolati tudásra kell szert tennünk, hanem észlelő tudásra, amely egyszersmind látás is. Állítólag ezt lehet már bölcsességnek is nevezni, amely - állítólag - segít kijavítani a szellemi vakság torzító működését is, mert a dolgok végső természetének kétségbevonhatatlan tudása már csak ilyen.  

Állítólag. 2021 július 14-én a pride napján, Kővágóörsön megígértem, hogy Petőfi Sándor után szabadon, „Szeptember végén” lesz aktuális a „valami”, így meg is történt. Velünk. Viharos időket élünk, igaz? Még az a szerencse, hogy se krízis,  háború a láthatáron sincs és zavaros doxazmáim már engem sem zavarnak túlzottan.
Egyelőre itthon lógatom a lábam és teszem magam haszontalanná, miközben a másodfokú bírósági döntés megerősítheti oktalan börtönlétem szükségtelenségét, vagy éppen fordítva. Mikor az ügyvédemmel még a Gyorskocsiban értekeztünk a lehetőségekről, jeleztem feléje, hogy itt azért Posta Imréről van szó és titkosszolgálatilag bármi előferdülhet. Erre ki is engedtek nagy titokban.
Az ellenünk felhozott vádakból semmi nem igaz, csak a látszat, de hát régi mondásom, ugye: Semmi nem az, aminek látszik.

Az ügyészség a gombhoz akar most kabátot keresni, de hát mi tudjuk, hogy „nincs kanál” sem, a kabátot meg régen ellopták a nukikukik.
A „sajtóban” megjelenTEKkel ellentétben, 29-én délre kerültem haza, Kelet felől, rendőri felvezetéssel és 2 hétig villanypórázom sem volt, mert olyan sok bűnöző alkatú elit él itt a Csepel-szigeteken, hogy a Kajmán-szigetelők is irigykedhetik pőrén. Nem jutott izraeli villanypóráz, ezért rendőrjárőrök felügyelték a szökhetetlenségemet. Hova is szöknék, minek elől, mikor utánam az özönvíz?
Kit is bújtanék még mire, hisz „bújt az üldözött, s felé kard nyúlik (nem sic!) barlangjában Szerte nézett s nem lelé Honját e hazában,…” és a bűneimet sem vagyok hajlandó ösmételgetni, bár ha jobban beléje gondulok, nem is ösmerém be vala azon bűnöket, mikkel  megkínál-tak-TEK. 

Január 28-án este 8-kor szóltak, hogy mehetek az EÜ-re PCR tesztelni, mert következő nap „szabadulok”.  Vera még küldött egy csomag könyvet aznap, ő nem bízta a véletlenre.  Hittem is, nem is, de inkább éreztem, hogy ennek így kell lennie. Persze sok egyébnek is úgy kellene lennie, de nem Lenin úgy. Másnap reggel a teljes felszerelésemmel megindultam a folyosón és a bakancsom fűzője összeakadása után estem egy akkorát a folyosón, mint Jézus a Golgotán a 9. Stációban a kereszttel, pont úgy beverve az arccsontom (Bál), mint mikor a TEK-es nyúlgerinc Adj király katonásat játszott velem az esőben a közút kellős közepén.
Mire hazaértem, biztos voltam benne, egyik bordám belerepedt az esésbe a szívem vonalában. Most így 2 hét után már nem akadályoz a mozgásban, összeforrt, ami összetartozik, Vera ölelése, szerelme meggyógyította. 
A határozatot is csak akkor kaptam kézhez, mikor szellemnek eresztettek.
Ennek értelmében nem félszbukkozhatom és nem lehetek aktív a juhtyúbon. Mivel a félsz-könyvről jó egy éve leiratkoztam, nem is értem a tiltást, mert semmilyen név alatt nem jártam a közelében sem azóta, videókat meg oly ritkán csináltam addig is „élőben”, mert a felvételt már jó ideje a szolgálatok nem engedték feltölteni…no meg ugye minden eszköz (telefon, számítógép…) el is lett kobozva…, de meg minek is pojácáskodni, hisz lejáratott lemezre senki nem is kíváncsi, beleértve magamat is. 
Nem esik nehezemre csendben maradni, a világ úgy is megőrült és üvölt én meg „élvezem” ezt a csendet. Mondottam volt, mire mindenkit elkap a harctéri idegesség, akkor kell nyugodtnak maradni és sikítani is csak addig kell, amíg meg nem hallják. Fordított világ, fordított pszichológia. Béke, áldás, szeretet. Buddha úgy tanítja, a bölcsesség bizonyos feltételek együttesének eredményeképpen jöhet létre és tartható fönn, fejleszthető, a szenvedés megszüntetése érdekében és nyolc feltételhez köti az ebet: a helyes szándék, helyes szemlélet, helyes beszéd, helyes cselekedet, helyes megélhetési mód, helyes erőfeszítés, helyes éberség és helyes koncentráció vihet a kívánt eredmény elérése felé.

Jól vagyok, Verába szerelmes és viszont. Dolgozni szeretnék menni, haladni…, de a házi őrizet ezt nem teszi lehetővé. Talán belátják, hogy nem vagyunk Áronnal börtöntöltelékek, de szerintem tudják is már ezt, csak akkora feneket kerítettek és úgy felfújták a médiás lufit, hogy azt leereszteni és megmagyarázni most igen nehéz lehet, ha csak úgy „eleresztenek” komolyan hálálkodva, hogy felhívtuk a figyelmüket a súlyos polgárháborús és világháborús veszélyre…no meg nem engedtük a titkosszolgálattal lelövetni magunkat. Jó, ezt csak úgy mondom…, de ki tudja? 
Áron a Venyigében van. Ügyvédje, családja nehézkesen kommunikál velünk. Szerintem őt is eresztették volna, de neki tisztázatlannak tűnik, hová is mehetne haza, így lehet ez volt az akadály, vagy a korábban kiszabott 1.8 éves felfüggesztett börtönbüntetés a „molotovos” ügyből kifolyólag.  Aggódom érte.
Olvastam jó pár rólunk megjelent cikket, szenzációhajhász írást…, amire már korábban is számítottunk, hátha felkapják a népek a fejüket és nem csak a műköröm, műszempilla és a sör, meccsek, gurmankodás érdekli a népeket, hanem a saját sorsuk is, így kellett a hírverés. A titkosszolgálatok rajtunk voltak végig és ezt is tudtuk, sőt rajtuk keresztül lett most visszaküldve a feladónak a „kiértesítés”. 
Háború van? Nincs?  Nem térek ki a részletekre, nem fontosak, egyelőre.  A hazaárulással kapcsolatosan, talán zajlik a titkos nyomozás, leporolták a régi följelentéseimet és lehet még ebben az „ügyben” is több Völner-szintű és magasabb köröket érintő polgárpukkasztás is, de ez sem érdekel. Megtettük, amit a polgárháborús, sőt világháborús helyzet elkerülése érdekében pár „szektás idióta” megtehetett. A babérokat mindig mások aratják, de hát ez a rendszer már csak ilyen és jónak ígérkezik az idei babértermés is.  Fordítottan arányos a semmi a mindennel. Van élet a halál után, csak nem annyira harsány, talán nem annyira szar-kasztikus és talán még értelme is lehet, de nem biztos. 

Mi a terv? Amíg nem mozoghatok, amit itthon meg tudok tenni, munkák…elvégzem. Tudok hegeszteni is, ha valakinek van mit és elhozza, no meg a kis ács-brigádot is szervezni kell…, mert valamiből csak állni kell a rezsicsökkentést. De, ha már a börtönben újra visszataláltam a meditáció rejtelmeibe és új ösvényekre is leltem, gondoltam csinálhatnánk meditációs csoportot itt is pár fővel, vagy az online-térben…és akár még pszichológiai praxist is folytathatok…a könyvírás mellett.
Sokat olvastam odabenn, tán nem hasztalan, és míg kinn zajlik a nemháborúság, amiről már fecsegni sem érdemes, addig meg lehetne zenésíteni a nemzeti eposzt, még poszt-humusz előtt. Nem változott lényegében semmi. Én sem. Aztán mégis. Az eredmény végső soron mindig Pi lesz, csak legyen elég Pá-lesz….és ez lett volna a zárszó, ha a zárat nem cserélnek közben, de a fönti sorokat korábban írtam, készen arra, hogy visszatapsolnak a börtönbe, ma viszont megjött (még nem jött meg, de már tudatosítható), hogy a másodfok jóvá hagyta az első fokot és én nem szeretném ezt jobban fokozni.
Tehát egyelőre maradhatok házilag őrizve.  Áront nem engedték haza, úgy vettem ki a határozatból, hogy hiányoltak pár be ne adott dokumentumot ehhez.  Nehéz kommunikálni , de főleg, nem könnyű. Most voltam a műhelyemben, dolgozok, vasazok, ha már esik az eső és Verával lebeszéljük ezt a meditációs kurzust is, mert ha már Mohamed nem mehet a hegyhez, a hegyeknek kell jönniük Mohamedhez.
Na jó, talán online meditációt, mediációt is vállalhatok.
Most nagy a boldogság, Verának fülig ér a szája és ugyan Áron  rabsága árnyékot vet a napjainkra, legalább megtehetem, hogy az ügyészség és az igen érdeklődő sajtó számára is kibontom a Gordiuszi csomagot.
Az ügyésszel is le kell leveleznem, csak adnák vissza a gépemet, telefonomat (még a 20 évvel előtti Nokiámat is elvitték, mely muzeális értéket képvisel), ha már kimásoltak belőle minden titkosat, mert a munkámhoz szükségem van rájuk.  Apropó, akinek idénre kell valamit dolgozni, ácsolni, lelkét megszerelni, szellemét alapbeállítani, jelezze.

Nézzük a vidéki tanyát, házat, már Vera is belélátja jobban, hogy innen el kell menjünk. Igaz, ez alatt a Földet is érti, de hát majdcsak eljön annak is az ideje, ha már világháborúval van tele megint a hírek és momentán vége van a világtalan-járványnak is, vagy legalábbis, de. Nem lesz háború, ne féljeTEK. Már van. Az oroszok nem támadnak meg senkit, csak megvédik a sajátjaikat. Ez azt jelenti, hogy Luhanszk és Dombasz  védelem alá kerül, ha kell, pont úgy is, ahogy azt most gondoljátok.  Buddha se tenné másképp és Jézusnak tetsző események zajlanak.  Ez most legyen egyelőre elég.
A család mindenek előtt, fölött, alatt és körött, mert mára a család lett  a nemzet.  Ha segíthetek, jelezzétek, egyébként bölcsen hallgatok…az asszonyra, félni meg teljességgel irracionálisnak hat; hát ez van ! Ha úgy éreztek, ahogy éreztek azzal kapcsolatban, ami mostanában egyre jobban érezhető, akkor jól érzitek. Mindent elmondtam már …jó előre.

A meditációs csoportot szerinte a jövő héttől szervezem, de lehet rá jelentkezni a doki.bubo@gmail.com címre. Az építkezésekkel kapcsolatos megkeresést is oda tessék…, vagy telefonon a .... számra, amíg az telefonom letartóztatás alatt áll Vera veszi az adást a lehallgatók mellett, természetesen.
Jó, ezt a telefont átgondoltam, Vera nem akarja, hogy a sakálok kezdjék telehuhogni a lehallgatókészükléket, így marad a doki.bubo cím, és majd ott lelevelezzük a morzét. Úgy véli a párom, hogy most majd a média fog itt grasszálni, pedig nagyon is tévedhet, mert sokkal valószínűbb a hírzárlat és az értetlen sutyorgás, ahogy az Lenin szokott.

Áldás! Gondoljatok arra, hogy a megváltás  a melegváltással ellentétben személyes, egyedi és örök!

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Sziasztok, ha lehetőségetek van, én ezáltal próbálok segíteni a fiataloknak, ha segítetek az 1% szja felajánlással,köszönöm szépen

 

40 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • S
    Nagyon orulok, hogy annyi meltatlan honap utan ujra a csaladdal vagy. Hihetetlenul hianyzott a jozan gondolkodas. Vigyazz magadra.
    - 2022. 02. 24. 22:45
  • A
    Mikor lesz postabuli legközelebb?
    - 2022. 02. 26. 09:19
  • A
    THUNDER: Valamiért nem tudok közvetlen válaszolni.
    Semmit nem tudok róla, de ha kell bármit segíteni, amit meg tudok tenni, abban szívesen segítek Áronnak (és Imrének is), ha kell kocsival elvinni valahová szabadulása után, stb...
    Addig, ha lehetne megnézhetnénk néhányan Lujzit és Bogit, hogy hogy vannak, rég láttuk a kertet, és most szép napos az idő is.
    - 2022. 02. 26. 11:48
  • S
    Segitsetek. A Bertalan kinek a babja?
    - 2022. 02. 26. 16:56
  • szabir
    na Imre/aeMeRicus jol van akkor! ejj mennyit tudna mondani csak hat na a famili D
    - 2022. 02. 26. 22:17
  • S
    Végre! Köszönjük mindenki nevében!
    - 2022. 02. 28. 10:01
  • Posta Imre
    Most meditálunk egyet a békéért, ha már mindenki háborúzik...végre! Vagy nem...https://www.naphire.hu/nem-akarta-meg...he-legyen/
    - 2022. 02. 28. 20:57
  • J
    Bidé bácsi összetévesztette az ukránokat az irániakkal:Nevet
    https://www.msn.com/en-us/news/world/...ar-AAUv0VJ
    Csak az Ajapihe meg ne tudja, hogy őket " támadják" az oroszok! Bár az izraeliek örülnének, ha úgy lenne, mert nem kellene nekik a támadáson törni a fejüket.
    - 2022. 03. 02. 13:00
  • H
    Kedves Posta Imre!
    Ön igazán büszke lehet magára: a gengszterváltás óta eltelt kicsit több mint 30 év első vegytisztán igazi - félek nem utolsó - POLITIKAI FOGLYA volt Ön!!!
    Ez azért végtelenül szomorú, mert egy olyan kormányzat alatt történt meg Önnel mindez, amely kormánytól ezt a gyalázatot biztosan nem vártuk.
    Kérem tartson ki, nagyon vigyázzon az egészségére és remélem, hogy a szólás- és gondolatszabadság oly magasztos eszméje jegyében Ön újra szabadon hirdetheti - néha kétségtelenül kissé karcos, de - értelmes gondolatait.
    Jó erőt és egészséget Önnek és kedves Csalájának.
    tisztelettel
    Hesslermarsall
    - 2022. 03. 02. 18:14
  • Posta Imre
    Nem vagyok büszke, a "vagyás" is igen kérdéses folyamattá vált...igen jellemző átalakulásban vagyunk és és van, akinek ez jel, van, akinek jellem és van, akinek ő. Jól alakul minden, ami még alakulhat.
    - 2022. 03. 02. 22:28
  • S
    Köszöntelek Imre! Örömmel fogadom, hogy annyi érdemi gondolat olvasása és "megemésztése után" nem korlátoz abban a YouTube, hogy hozzászóljak az igen magvas fejtágítóidhoz.
    Sok okosságot kaptam eddig is a honlapod politikailag nálamnál sokkal kigyúrtabb agyúaktól. Kösz fiúk és lányok. Nekem semmiképpen sem ez a profilom.
    Azért most mégis közzéteszem azt a kommentemet, amit oly serényen kitöröltek Imre korábbi videója alól. A "nagytestvér" éberen figyel, de mit?:

    Posta Imre: Aminek kezdete van, vége lesz!
    • https://www.youtube.com/watch?v=t9mHLDurnqU

    7'50" oroszok alkotmányt módosítottak - Hajaj! Már megint meghallok és kihallom az elhallgatottat. - "lényegében bevezették a császárságot".
    Itt a piros, hol a piros, de az biztos, hogy csalunk. A Covid szünetel - Háborús kártya előhúzva.
    Szinte már senki nem hisz a kamu pan-démonának és a vak-cinácizmus sem képes több embert leoltatni a nyájérdekre hivatkozva. Hát előhúzták a jól bevált háborús kártyát, hogy a félelmet fenntartsák. Amikor a farok csóválja forgatókönyv és fizetett fegyveres zavargások sorozata valamiféle nekifeszülősdivel, s persze sok learatott emberáldozat vágyával duzzasztja a hatalmisták kebelét, miközben a világot bekebelezik.
    "Hazugság, kamu, csalás"... és mégis forog a Föld, a világ, de ki körül? "Szabad" a gazda, lehet kőműveskedni!
    Na brávó!
    Ki a hülyegyerek a prés alatt?!
    Hullámgenetikával mi a helyzet, mielőtt a hullahegyek ellepnek?
    Mit mond Putyin?
    Mit mond Thrump?
    És miért várható, hogy mi legyünk szarban?
    Csókoltatom a polaritás világát és a kozmikus szabadakarati törvényt!
    Szótisztázás: Ölni - ÉLNI / Gyilkolni ?!!! Ha van még új bátor, aki ide mer tekinteni, küldöm ezt a kicsit áporodottból friss keresztmetszeti linket.
    Üdv!
    Imre! Mivé lesz a világ a mátrixban, ha egy olyan entitás algoritmusát egy "kocka" - látomásom szerint "űrbéli frigyláda" - M.I. a "szabad akarat és a "karma" tanítása szerint védőszárnyaival kiterjeszti. Költői kérdés, de ez nálad nem akadály.

    • 237. Egyezmény ?! Avagy atbxxas! https://www.youtube.com/watch?v=Gj84vzfL-tc

    • "Nem az a probléma, hogy Putyin okos, hanem hogy a vezetőink ostobák" - Donald Trump beszéde (CPAC) https://www.youtube.com/watch?v=mMAOVGggXhc

    • Háború a médiában-nem az, aminek látszik https://www.youtube.com/watch?v=EjbDp9fjo5w

    • Fellázadt az exeteri közönség Csajkovszkij ellen
    https://index.hu/kultur/2022/03/02/fellazadt-a-kozonseg-csajkovszij-ellen-a-magyar-karmester-mentette-meg-az-exteri-koncertet/
    • A pontos idő 2022 Márc. 02. 12 óra 37 perc. Ekkor gördült be a Nyugati pályaudvarra az a vonat ami a háborús menekülteket hozta Záhonyból.
    https://www.napitema.com/2022/03/a-pontos-ido-2022-marc-02-12-ora-37.html?m=1

    Megjegyzés: Látott már bárki is ennyi sötét-bőrű cg-zsd tömeget a fehér ukrán zónában?
    Egy jobb érzésű fehér sem keveredett közéjük.

    Nem tudom mit hibáztam, de úgy vélem valami betalált. Talán Csajkovszkij lehet közveszélyes, de lehet, hogy más a fegyvertény!

    Remélem az út valóban az igazak alá érkezik és kikezdhetetlenül rend születik ebből a mesterséges káoszból!

    Imre!
    Legyen a te 1 x 1 -ed magyarul szólván!

    Távöleléssel búcsúzom.
    - 2022. 03. 03. 13:37
  • A
    Nagy örömmel 9lvasom, hogy végre itt vagy ismét! Üdvözlöm a meditációs akciót, elsők között leszek aki csatlakozik, és nagy örömmel tapasztalom, hogy Veres Monika hatással van rád! Gratulálok Veranak, val szeg az ő ajánlatra! Ezek a csodálatos Nők! Hallgassunk rájuk! :) ajánlom mindenkinek a Mónika legujjabb yt előadását. Már elérhető!!! Meditaljunk, Mantra, kimondott MAGYAR szó ereje, Isten emberre válás! Áldás!
    - 2022. 03. 07. 21:33
  • Posta Imre
    Már az elsősök elindultak, de utolsókból is lehetnek elsők! Köszönöm! Veres Mónika semmilyen hatással nincs rám, bár legutóbb valóban, talán mégis, mert olyan dekoltázst mutatott, hogy a langymeleg ernyedt csiganyál is belemerevedhetnék. Ettől még meg kellett állapítsam, hogy amit mond, az én nyelvezetemen is érthető és ugyanazt meséli el asztroszofisztikáltan pénzért, amit én parasztosan ingyen. Mosoly) De lehet tanulok tőle és profibb leszek a profitban. Mosoly) Ott a levélcím, gyere meditálni!
    - 2022. 03. 07. 22:13
  • Gerry
    Imre Tetszik

    üdv
    Csiganyál
    - 2022. 03. 08. 00:02
  • Claudius
    Imre!

    A MeditácIÓ Végidőben Való Végtelen Veszélyei!

    Vajon mi történik pontosan, egy pusztulásra ítélt, Lélekben rothadó, Szellemileg is megvezetett Nemzedék Végidejének asztrál terében?!

    Meditáció alatt a Lélek kibontja Védőszárnyait, kitárja kapuit és egy meditatív állapotot teremtve hagyja kifelé áramoltatni, de elsősorban befelé Áradni, a szellemi információt és Éteri Energiákat.

    A meditáló Lélek, védelem nélkül, ÖnTudatlan és ezáltal SEBEZHETŐ állapotban Tárulkozik ki, az asztrál tér megszámlálhatatlan Álruhába bújt, angyalnak, jézusnak, fénylénynek... simogató Energiáknak zseniálisan álcázott, sötét Entitásaitól hemzsegő Szellemvilágnak.

    Teljesen ÉSZREVÉTLENÜL szívja magába a hazugság, a megtévesztés ezer árnyalatú, színpompás Szellemi arculatát és rezgését, ami olyan Lelki mélységekbe taszítja, melyet Tudata, rezgésszintje meditálásból adódó hirtelen zuhanásával cseppet sem észlel, hisz, az EZT fékezni képes ÖnTudatot, mely a Lélek Védelmét bizosítaná, KIKAPCSOLJA!

    Sőt a zuhanást is szárnyalásnak érzékelve, nagy előszeretettel hívja és zárja magába a vakfény sötét entitásainak hamis tanításait, mélyről hozott, Tévútra navigáló sugallatait,energiát, rezgéseit.

    A Lélek védelmébe állított Öntudat, kikapcsolása vagy Ébrenlétének mérséklése - Öntudatlan vagy ahhoz hasonló állapot- mindennemű oltalom hiányában, tálcán kínálja a Lélek és a Szellem még világos részeit az ÁRNYékos oldal Szellemi közvetítőinek, kik elsősorban annak bukásáért tevékenykednek oly serényen.

    Így az EBBEN, a sötétség teljes uralma alá került VILÁGBAN történő meditatív, transz, hipnotikus... vagy ehhez hasonló, ezt megközelítő állapotok, Szellemi Öngyilkosságok, melyektől a Teremtő Égi Szüleink Óva Intenek!

    Egy Magas MinősÉGű Lélek jól tudja, hogy mindig szükséges a Tudatossága, az Öntudatához való ragaszkodása az Élet MINDEN egyes területén, még a Teremtővel való Élő, közvetlen kapcsolat megélésekor is.

    A Tiszta és Igaz Szellemi Tanításokat, Égi Igazságokat CSAK és KIZÁRÓLAG az ÖNTUDAT TELJES ÉBERSÉGÉBEN lehet megkapni.

    Mindenre olyan Tisztaságú választ kaphatunk, ami az Igazságra szomjazó, ÖNZETLEN Vágyunk és a Belőlünk Kiáradó, Őszinte, Igaz SZERetetünk Tisztaságát fogja TÜKRÖZNI.

    Földi Létünk elhallgatott, Valós Célja is, a fizikai és a Szellemi síkon egyaránt FÉLREVEZETETT, hazugságba ringatott Lélek és Szellem, ÖNVALÓRA, a Teremtettségi Tiszta Tudat Teljes Tökéletességében való ÖNTUDATÁRA, (nem pedig az ÖNTUDATLANSÁGRA) fókuszáló Ébresztése, a Forráshoz való VISZZATALÁLÁS!

    A Meditáció és ehhez hasonló tevékenységek, mindezt MEGAKADÁLYOZNI hivatottak szolgálni, EBBEN A VILÁGBAN, annak is a legsötétebb Időszakában.

    Az Újkor, Új Földjén, ahol az ármány legapróbb csírája sem nyer belépést sem a Fizikai, sem a Szellem Világba, ott az Asztrál Tér Teremtői Tisztaságában már nyugodtan lehet "Szellemfürdőzni", de addig meditálás helyett, inkább Tudatosan dolgozzunk nagybetűs JÓ EMBERRÉ Válásunkon, ÖnValónk Ébresztésén, a mindig Éber ÖnTudatunk és Teremtő Égi Szüleink Védelmében.

    Ne feledjük, a Tiszta Igazság Egyedül a Teremtőnél van, aki nem más mint az Ős SZER Elem Lénye, így azt, csak VELE azonos Érzelemmel, azaz SZERetettel lehet EGYEDÜL megkapni, Befogadni és Tiszta Szellemisége szerint, Érezni, Gondolkodni, Beszélni, Cselekedni vagyis, Teljes Öntudatunk Tisztaságában ŐT ÉLNI.

    A mai kor emberiségének Éber-Meditatív-Hipnotikus állapotú ÖNTUDATLANSÁGA tükrözi a legjobban ÖnTudatunk minden pillanatban való megőrzésének FONTOSSÁGÁT.

    ÖNTUDATLAN állapotban, ÖNTUDATODRA Ébredni, EBBEN a VILÁGBAN LEHETETLEN!

    A meditációt gyakorló egyén rendkívüli Veszélynek teszi ki, az Öntudattól s így a VÉDelemtől ideiglenesen megfosztott Lelkét-Szellemét... 😉
    - 2022. 03. 08. 02:22
  • Posta Imre
    Claudius, reméltem nem szublimálódsz a zéterben és tudunk szót váltani, ha nem is asszózni. Pont erről volt értekezésem, mert csak úgy belemeditálni a levegőbe majdnem olyan, mint az asztalnál nagy közösség előtt fingani halkan, sunyin, alattomosan, majd úgy tenni, mintha azt más tette volna. A szabály szerint a bolygón alig szabadna pár embernek "meditálnia" és ez pont olyan, mint a zima, mert zim-átkozni is szabály szerint azok alkalmasak, akik már meglelték a való istent, vagyis a hamis tudattól mentesek. A többieknek addig csak takarítani kellene, tanulni és a mestereket figyelmezni...., de hát miket beszélek hisz minden rendben van, a világ azért ilyen bőségesen jó, mert mindenki a békéért meditál és imádkozik. Tegnap a nővérkémmel imádkoztunk csoportosan és mondotta, hogy az ukrán menekültekért es..., aztán beszéltem neki, hogy akkor már az orosz menekültekért és holtakért is..., vagy hagyjuk ezt az "ukrán" kérdést, mert már előre lehet rimánkodni a "magyar" menekülőkért is. Nagy a zavar, de engem annyira már nem zavar.
    - 2022. 03. 08. 08:17
  • Claudius
    Imre!

    Igen, elkezdődött Végre a "Zavar", ami egy Emelkedett lelket cseppet sem Zavar... sőt!
    Haladnak az események a maguk medrében, amit ki így, ki úgy él meg... van rá hatással, de egyet tudomásul kell venni, hogy Minden, még a legrosszabb rossz is a Lelkek Megmentését szolgálja.
    Az, hogy kit mennyire érint mindez közvetlenül és negatívan, azt az alábbi írás megmagyarázza...

    Tudatos Teremtésünk Titkos Tana!

    Teremteni nem csak, hogy MINDENKI tud, hanem élete legapróbb töredékét eredményező ÉRZELMEIVEL minden egyes ember hozzájárul a világunk és a körülöttünk zajló események megteremtésében, ezért sem mindegy, hogy ki mit tesz hozzá.

    Az emberiség nem véletlenül van a csodálatos és Végtelen Univerzumtól teljesen elzártan, egy Mátrix rendszerű, karantén világba száműzve...

    A Mátrix tökéletes működésének felismerése, valamint az ennek tudatában való belső változásunk lehetőséget nyújt a megoldás, vagyis az itt létünk VALÓS céljának eléréséhez.

    Minden bennünk élő, tomboló, lappangó... ÉRZELMÜNK, fizikai síkra való manifesztálódása, maga A TEREMTÉS.

    Ha az iskolában a sok hazug dogma helyett ezt tanítanák gyermekeinknek, akkor egy Szeretet Alapú Boldog Társadalomban élhetnénk, nem hiába van mindez eltitkolva a Szabad Akaratával élő, megvezetett emberiség elöl...

    Amit bármely élmény hatására vagy nyugalmi állapotunkból magunkból kiárasztunk, abból a TEREMTŐI FELADATTAL felruházott ÉRZELMEK, maga, a megteremtett világunk SzülőAnyja.

    Azért fontos nem elégszer hangsúlyozni, hogy egyedül maga az ÉRZELEM bír Teremtői Erővel, mert sokan ugyanezzel az Erővel ruházzák fel a gondolatokat és a tetteket is, amik valójában ugyanúgy az ÉRZELMEINK teremtményei!
    A szavak és a gondolatok saját Teremtőerővel NEM bírnak, mert azok Manipulálhatóak!
    Az ÉRZELMEINK viszont SOSEM!

    Ugyanakkor születhet egy gondolat, vagy cselekedet mely az ÉRZELEMNEK teljesen ellentmond, mint például valakinek adok valamit, de mindezt Nem Jó szívvel inkább rossz szájízzel teszem - mert pl. szerintem meg sem érdemli - és ilyenkor is maga a "jó cselekedetet" kísérő ROSSZ ÉRZELEM fog manifesztálódni, megteremtőjének Rosszat Teremtve!

    Van, hogy valakit szeretetünkből fakadóan, tiszta segítő szándékkal megdorgálunk akár "leüvöltjük a fejét" viszont ha az ezt mozgató ÉRZELEM, minden önérdektől mentes, csak a megdorgált illető javát szolgálja, akkor ez JÓT teremt megteremtőjének.

    Sokan mantrázzák, gondolják és a külvilág felé mutatják, mennyire boldog és tökéletes az életük, miközben a belőlük kiáradó ÉRZELMEIK egész mást sugároznak ki és ezáltal mást is teremtenek, mint amire gondolnak, valójában egyáltalán nem boldogok és a tökéletes életük is csak egy hiú ábránd marad mindaddig, míg magukon nem változtatnak.

    Önmagát mindenki becsaphatja, de a Mátrix működését képtelenség "átverni" itt mindent szigorúan a Teremtői Rend felügyel és még egy lehullott hópihe is számon van tartva...

    Ezért is felesleges a szeretetet vagy bármely jó erényt megjátszani, mert az ezekkel párosuló valós ÉRZELMEKET, melyek aztán manifesztálódnak, KÉPTELENSÉG magunktól generálni, utánozni vagy átverni.

    Minden Teremtés először szellemi síkon születik meg az ÉRZELMEK által, majd fizikai világunkba kivetül.
    Fordítva ez nem működik!

    Amennyire a mai napok eseményei te rád hatással vannak, annyiban vagy részese a megteremtésében is csupán a magadból kiáradó ÉRZELMEID által!

    Jó Világot csak Jó Emberek Jó ÉRZELMEI Teremthetnek!

    Ezért elég csak körülnézni, nem nehéz kitalálni, hogy mivé vált az egykor volt Isten EMBER, mert a megvezetés, hazugság és elhitetés korát megteremtő és azt élő balga tömegek, mit sem sejtve robognak a szakadék felé...

    Saját sötét ÉRZELMEIK manifesztációinak csapdájába estek, amiből csak a magukon való Pozitív Változás lenne a menekvésük, de képtelenek erre, mert hiányzik a szívükből az Igaz, Tiszta SZERetet, ami Erőt adna az Akaratnak mindehhez...

    A tiszta SZERetet, a Jóság, az önfeláldozás, a nagylelkűség, a békesség, a bizalom, az igaz barátság, az alázat, a mértékletesség, a bátorság, az emberség, a becsület, az őszinteség, a boldogság, a hála, az igazságosság, a kreativitás, a derű, a tisztelet, a vidámság, az önzetlenség és még számtalan JÓ ERÉNY JÓ ÉRZELMEKKEL PÁROSULVA CSAK JÓT TEREMTHET!

    A gonoszság, az irigység, a hazugság, a kapzsiság, az önszeretet, az önérdek, a félelem, a nagyon népszerű gőg, az egoizmus, a szomorúság, az agresszió, a békétlenség, a mértéktelenség, a kárörvendés, a cinizmus, a SZERetetlenség, a pénzimádat, a közömbösség, a lustaság, az emberi butaság mind a mai kor EMBERTELENNÉ lett emberének legfőbb és legjellemzőbb erényei, melyekhez olyan ÉRZELMEK párosulnak, amik megteremtettek egy pusztulásra ítélt, lélekben rothadó nemzedéket.

    Ezért is tartunk most az IDŐK LEGVÉGÉN, amikor már lejjebb alig lehet csúszni... és az Egyetemes Teremtői Rend szerint, mikor az emberiség megteremtette SAJÁT földi poklát, ahol ugyanakkora gond az elhízás és az éhezés, ahol csak egymást eltaposva és másokon átlépve a sikerért, hírnévért, az egyenlőségre egyáltalán nem törekedve mindenki magának akarja a legjobbat, a legszebbet, a legfényesebbet, a legtöbbet és a legnagyobbat... legyen szó bármiről, na akkor oka fogyottá és jogtalanná vált az ember puszta itt léte és az ÉGI REND SZERINT mindenki a legbensőbb ÉRZELMEI szerinti helyre kerül végre, amit egyes egyedül magának köszönhet, mert Ő Teremtette.

    Minden, ami belőled kiárad, hozzád is tér vissza, ezen az egyszerű és tökéletesen IGAZSÁGOS elven alapul és működik világunk legfontosabb Égi Törvénye.

    Változz, hogy Változzon a Világod!
    - 2022. 03. 08. 15:36
  • A
    Már vártam, hogy elengedjenek. Áront is el fogják engedni nemsokára, mivel felesleges őt is benntartani most már. Azért kellett rád terelni a figyelmet, hogy veled foglalkozzanak, és így meg lehetett néhány dolgot tenni, amit nem vettek észre, és később lesz értelme. Azt tudod-e, hogyha egy szkita ellen tesznek valamit, az valójában hadüzenet az ezer éves szkíta homo kelársággal szemben. A zsidók pontosan tudják miért fontos az ezer éves kelárság, és miért fontos, hogy mikor elérkezik a folyamat ideje, akkor megszűnjön, de ehhez szükség van a szkítákra, és a Szkíta kelárra is, meg még a szkíta államra is. Erre, a valódi szkíta állam ellen intézett hadüzenetre még talán Orbánnak sincs felhatalmazása, nem hogy valami rendőrnek, vagy bírónak. Amúgy minden Magyarország nevű kitalált, külföldi állam külföldi állampolgára, vagyis a személyigazolvánnyal rendelkezőknek nem lesz maradásuk Szkitiában. Szkitia nem befogadó szkíta állam, így minden külföldi állampolgár, legyen az katona, kém, civil, stb, az távozni fog Szkitiából, akár úgy is, hogy még e bolygóról is eltávozik. Szkitiában csak azok maradnak, akik szabadok, magukra figyelnek, magukra hallgatnak, és minden külső, és feljövő belső hatást magukba küldenek, így a külcsínt, a belbecset, utána a páros víz szert a gyökértársukkal végig tudják vinni. Ja, tényleg igazat mondtál egy videódba, hogy ezek után sokan szeretnének szkíta királyok lenni (olyan sokan, hogy a tek nem is tudja őket kordában tartani, és elszabadul, ellenőrizhetetlenné válik majd a polgárháború), és ők fogják tudni megszólítani a nőket, férfiakat, akikből vadállat válik, a sok hazugság, a sok beprogramozás eredménye miatt, de ez is felejtős lesz. Tényleg nem érdekes, mi történt Ukrajnában, és a legtöbb ugye külföldi állampolgár, és el is fognak innen, Skitiából távozni valahogyan, ezért volt fontos Putyin lépése, Ukrajna megtámadása. A lom ide jön, hogy el tudjanak távozni a földről is, mint már mondtam. Ezekről azért írok, hogy kicsit jobban érts a folyamatot, mert úgy is megkaptad meditációban, álomban, stb, amire szükséged lesz a későbbiekben. Azt azért tudhatod, hogy egyetlen magyar, és sok szkíta sem fog harcolni, főleg nem fog nőt, és férfiakat, de még vadállatokat sem ölni, csak szeretni, stb fognak. Orbánnak, Orsós cigány rendszerrel rendelkezőnek akkor lesz esélye, ha meglátogat, és átadok neki olyan infókat, amire neki szüksége lesz, hogy ne keljen távoznia e földről. Azt is tudhatod, hogy a fekete, vagy a sötét szkíták (most cigányok) azért jöttek Szkitiába, mert a hazájukban, Távol-keleten, az akkori zsidó állam rabszolgái voltak, és most is sajna, sok cigány játssza a rabszolga szerepet, és nem is tudnak e szerepből kilépni.
    - 2022. 03. 09. 20:19
  • G
    Ahoi! :) Mikor bent voltál és rezgett a léc az Oroszok meg csak mozgolódtak akkor azzal trollkodtam hogy jönnek Posta Imréhez osztálytalálkozóra. :D akkor ez viccesnek tűnt és perssze szúrkálódásnak is. Részben OK.ru és a Facebook összehasonlítása segített abban hogy innen a panelból nekem kelet a nyugat. Lőttem fel idő közben katartikus fényrakétákat hátha portás lehetek valamelyik a nevemen vásárolt 3 betűs ugynökséges védettházban. de nem karoltak fel. Néha érzem hogy a szívfrekvenciámmal baszakodnak 3 pfájzer után.... olyankor picit ráindítom a belső kalóz mikroreaktorokat :) a hangok is azt mondják hogy itt nem lesz bolygó szintű vérpecsenye kisütöde a szeretethiányosoknak hanem inkább berobbantanak egy feketelyukat azt vót csáá. Ez a furcsa rész enyhén kódolt. mieinket meg hiába provokálom nem hívnak beszélőre. Annyira középen vagyok hogy az már fáj. Viszont ha arra kerülne a sor akkor válalnál tolmács munkát Maciéknál? Én olyan családommal egy időre odaköltözős faházépítős tábortüzes űrkiküötőlátogatős Antarktiszon csavargós csapatépítőre gondoltam. Nélküled, nélkületek nem is merném bevállalni. Persze ez is fikció . Ami tény hogy szinte csak a jelenben létezem a hosszó távú memóriámat kisütötte valami tehát lehet hogy ezt is el fogom felejteni ha vissza nem kérdeznek. :) Vagy ha esetleg gyakrabban megint felhívom magamra itt is a figyelmet, de ártani itt nem szeretnék ezért oly sokszor nem is fárasztalak a monológókkal. kérdés: szalonnát lehet nálatok sütni? Kellemes mindent!


    Ui: Ezt szedjem le vagy maradhat?
    https://m.ok.ru/dk?st.cmd=userMediaSt...n=2374#lst

    Boldog helló Vént! ;)
    - 2022. 11. 01. 00:31
  • G
    Ahoi! :) Mikor bent voltál és rezgett a léc az Oroszok meg csak mozgolódtak akkor azzal trollkodtam hogy jönnek Posta Imréhez osztálytalálkozóra. :D akkor ez viccesnek tűnt és perssze szúrkálódásnak is. Részben OK.ru és a Facebook összehasonlítása segített abban hogy innen a panelból nekem kelet a nyugat. Lőttem fel idő közben katartikus fényrakétákat hátha portás lehetek valamelyik a nevemen vásárolt 3 betűs ugynökséges védettházban. de nem karoltak fel. Néha érzem hogy a szívfrekvenciámmal baszakodnak 3 pfájzer után.... olyankor picit ráindítom a belső kalóz mikroreaktorokat :) a hangok is azt mondják hogy itt nem lesz bolygó szintű vérpecsenye kisütöde a szeretethiányosoknak hanem inkább berobbantanak egy feketelyukat azt vót csáá. Ez a furcsa rész enyhén kódolt. mieinket meg hiába provokálom nem hívnak beszélőre. Annyira középen vagyok hogy az már fáj. Viszont ha arra kerülne a sor akkor válalnál tolmács munkát Maciéknál? Én olyan családommal egy időre odaköltözős faházépítős tábortüzes űrkiküötőlátogatős Antarktiszon csavargós csapatépítőre gondoltam. Nélküled, nélkületek nem is merném bevállalni. Persze ez is fikció . Ami tény hogy szinte csak a jelenben létezem a hosszó távú memóriámat kisütötte valami tehát lehet hogy ezt is el fogom felejteni ha vissza nem kérdeznek. :) Vagy ha esetleg gyakrabban megint felhívom magamra itt is a figyelmet, de ártani itt nem szeretnék ezért oly sokszor nem is fárasztalak a monológókkal. kérdés: szalonnát lehet nálatok sütni? Kellemes mindent!


    Ui: Ezt szedjem le vagy maradhat?
    https://m.ok.ru/dk?st.cmd=userMediaSt...n=2374#lst

    Boldog helló Vént! ;) Boldog Imrét!
    - 2022. 11. 05. 21:49
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (8)72,7 %
Nagyon jó (3)27,3 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %