Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Helyzetelemzés (2020 Június)

Helyzetelemzés (2020 Június)

   
 
A teljes elõadás:

Fót 2020. Junius 13.-a, PI-kör 1+2.rész

55 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • P
    Gerry Megtaláltam!

    tagesereignis.de/wp-content/uploads/2018/05/America-First-Meme-300x160.png
    - 2020. 06. 18. 00:08
  • Posta Imre
    https://www.instagram.com/tv/CBiqDV7F...61o2r94y2h Jó kis beszéd németül értőknek. Már majdnem "postaimrés" az orosz-amerikai karpaszománnyal.
    - 2020. 06. 18. 07:54
  • Mormi
    Érdekes ez a pénzügyi rendszer újra indítás! Mert azt mondják ez történt, ezért van ez az egész vírus szarakodás! De hogy lehet úgy új lappal kezdeni, hogy benne marad a pakliban a Föld kiuzsorázott népeinek minden adóssága? Én is játszottam sokat gyerekkoromban különböző kártyajátékokat, társasjátékokat, de mikor lement egy forduló, mindig új lappal kezdtünk. Most nem ez történt! Szóval miféle rend-szar újraindításról is beszélünk?

    A másik! A VÍRUS! Nem tudom észre vettétek-e, de "MÁR A LEVEGŐHÖZ VALÓ JOGUNKAT IS ELVETTÉK TŐLÜNK!!!" Hordjál maszkot "LEHETŐLEG ÉLETED VÉGÉIG!!! Szívjál "KILÉLEGZETT SZÉN-DIOXIDOT" és legyen az "IMMUNRENDSZERED" annyira "TÖNKRETÉVE" a következő "INFLUENZA SZEZONRA" bármi más nyavalyára, amennyire csak lehet! Mert akkor garantáltan "RÁD LEHET MAJD FOGNI, HOGY KORONA VÍRUSOD VAN!!!" És jöhet a "KÖTELEZŐ MÉREG INJEKCIÓ!!!" Mit oldott fel orsós? Semmit! A szívatás megy tovább és érdekes mód "BILL, a kis ge@i" is él és virul tovább! Cabal vadászat? Röhög a vakbelem! Nevet

    Állítólag két törvény létezik! Az első és legfontosabb, a "FÖLD TÖRVÉNYE, A TERMÉSZET TÖRVÉNYE!" E-szerint "NE TÉGY OLYAT, AMI ELLENKEZIK A FÖLD TÖRVÉNYÉVEL, A TERMÉSZET TÖRVÉNYÉVEL!" A másik törvény a "SÁTÁN TÖRVÉNYE!" A "TENGERJOGI TÖRVÉNY!" Minden ami a kikötőbe befut, az a vatikáni sátánfajzatoké! Ember, állat, növény, természeti kincsek, " VÍZ, FÖLD, LEVEGŐ" egyszóval "MINDEN!" És itt van egy "ELBA@OTT" birkaállomány, ezen a bolygón, élükön a kutyákkal, az "erőszak szervezetekkel" akik "SÁTÁNT" szolgálják! Még csak véletlenül sem a "KÖZÖSSÉGET" amely az "IGAZI ÉRTÉKEK MEGTEREMTŐJE, ELŐÁLLÍTÓJA!"

    Elnézve az ilyen filmeket, mind ez a "Halálos iramban" külön rész a két fenegyerekkel, már kezdem érteni, mi olyan vonzó a "SÁTÁN" szolgálatában! Szuper kütyük és fegyverek, harci járművek "BÁRKIT KINYÍRHATNAK" és rengeteg "SZÁM!" Kabbala "FEGYVER!" Ezekért már érdemes a "SÁTÁNT" szolgálni, ugye? Kedves "kutyák!" Azért az ilyen filmekből volna mit tanulni! Például, hogy ha a "LELKED ELADÓD A SÁTÁNNAK" hiába a jó "FIZETÉS" 007-es jogok, kütyük, fegyverek "TI IS CSAK FOGOTT 'emberek' VAGYTOK" és ha nem teljesítitek megfelelően a "PARANCSOT" egyszerűen "LEKAPCSOLHATÓAK, KIIKTATHATÓAK, LIKVIDÁLHATÓAK" vagytok a "RENDSZERBŐL!" És a film végén, amiről itt fentebb szóltam, na vajon ki is a "FŐNÖK?" Aki a parancsokat osztogatja? Oda rakták az orrunk elé!

    Aki még "bízik" egy "SZEBB JÖVŐBEN" az egyszerűen "ÁLOMVILÁGBAN ÉL!" AZ "emberrel" VAN ITT BAJ, ÍGY CSUPA "kisbetűvel!" Hogy bármikor, bármivel átba@ható, orránál fogva vezethető és még atomvillanás fényében se lát el a hatalmas többség az orra végéig sem!

    Azt hisszük, hogy a lőfegyverek, atom, biológiai, vegyi, rövidhullámú és hasonló fegyverek az "IGAZI FEGYVEREK!" Egy lófa@t! Az "IGAZI FEGYVEREK" az "ELMÉT, SZELLEMET, TÁMADJÁK, PUSZTÍTJÁK!" A MÉDIA KUTYÁK, AZ OKTATÁSNAK NEVEZETT SZÁNDÉKOS BUTÍTÁS, VALLÁSI HÜLYÍTÉSEK" no ezek az "IGAZI FEGYVEREK!!! ÉS A SZÁMMISZTIKA, VAGYIS A "KABBALA!" A PÉNZ VARÁZSA! Hogy szinte minden ember behódolt ma már a Földön, ennek a "VÉGTELEN HATALMÚ ISTENNEK!" Épp oly felfoghatatlan, mint maga a "TEREMTŐ ERŐ!" Értelem? Hol? Létezett valaha is? A francba Nem és nem!
    - 2020. 06. 18. 10:04
  • N
    A német előadás pikantériája az, hogy egy valószínűleg török ember mondja el az aktuális helyzetet. Elmondja, ami fontos. Ahogy Te is mondod, és ébresztesz.
    - 2020. 06. 18. 10:10
  • P
    Igen, ez egy németben született török és a német páncélos ezredben szolgált, jelenleg tartalélos! Ami a lénye nem lázit, de kéri a fegyveres szervezeteket, hogy ne a sajátjait tehát ne a lakosságot és ne a népet támadják!
    - 2020. 06. 18. 22:00
  • P
    Tekinstsétek át az elmult napok eseményeit a világban !

    https://www.youtube.com/watch?v=h0Rmq...0RmqSWtvHY
    - 2020. 06. 18. 22:02
  • E
    Más’kép’p: az „ítélet” okán kaptunk/kapunk meleget, hideget s mindenkinek van „vél-em-én’y-e”.
    Ezért felhívnám a figy-elmét egyrészt azoknak, akik rózsaszín ködben látják a világot és azt hiszik, nem kell tenniük semmit, mert majd a Jóisten mindent elintéz helyettük; másrészt azoknak, akik tudják, hogy dönteni és tenni kellene, de mert fél-nek a következményektől, félnek döntést hozni, inkább mulasztásban maradnak.
    Sokan tudatában vagytok annak, hogy minden érzés, gondolat, szó, tett, döntés, sőt a mulasztás is következménnyel jár a karma – ok, okozó, okozat – rendje szerint. Vannak, akik ELVILEG így gondolják: „ennek értelmében az ítélet meghozói elindítottak egy olyan energiát, ami körbe jár, és visszatér a kiinduló pontjához, s mivel el lett indítva, nem lehet megváltoztatni és nincs enyhítő kör-ül-mén’y.”Javaslom ezt a gondolatmenetet megvizsgálni.
    Először is ezzel az „esettel” - Bátornyilas elrablásával, majd annak következményeivel – kapcsolatos karmát, energia-kört nem az ítélet meghozói, hanem a gyermek elrablói indították el, tehát az energia kiinduló és egyben végpontja az elrablók, ezért hozzájuk tér vissza. Az OK - a szabadság vagy rabszolgaság tétje -, mindazokat, akik az esettel kapcsolatba kerülnek valami módon, hatványozottan érinti.
    Másodszor a gyermek szülei, Ágika, István és nagyon sok érintett és pártfogó meg tudott bocsátani az elkövetőknek. Aki megbocsájt, az elengedi az energiaköteléket, s azt már nem tudja rángatni ez az energia, azaz az okozó. DE az, hogy megbocsájtunk, az elkövetőnek nem jelenti azt, hogy, az Omniverzum következmény nélkül hagyná tettét, de azt igen, hogy nem feltétlenül az elszenvedőnek, vagyis nekünk kell visszaszolgáltatni az okozatot. De lehet, hogy igen. Ha igen, akkor az a kérdés, hogy milyen tudattal tesszük.
    Harmadszor és nem utolsó sorban a legfontosabb, hogy mi a mozgató rugó, mi a szándék. Az, aki uralkodik elméjén és értelmén, transzcendentális tudattal cselekszik, nem ragaszkodik vágyai és tettei gyümölcséhez, azt nem kötik le tettei, nem hatnak rá a visszahatások. Szabaddá válik az odaadó szolgálatban.
    „ Aki elégedett a magától kínálkozó nyereséggel, aki megszabadult az ellentétpároktól, aki nem irigy, s aki a sikerben és kudarcban egyaránt rendíthetetlen, azt bár cselekszik, sohasem kötik le tettei.”
    /A Bhagavad-Gítá úgy, ahogy van 4. fejezet 22. vers/
    - 2020. 06. 19. 14:20
  • T
    tomb
    Úgy látom Gerry itt a haljakend! Írtam egy hozzászólást ami a véleményemet tükrözi! Lehet ,h sokan nem értenek vele egyet! De a haljakend nem azt mondta ,h ez nem állja meg a helyét! Hanem egyszerűen törölte! Nem csak a hozzászólásom hanem a felhasználó nevemet is "zag" ! Írtam neki de, annyira sem méltatott ,h válaszoljon!
    Gerry nyugodtan töröld ezt is hiszen ebben nagy vagy! Majd regisztrálok másik két nevet helyette! Mosoly
    - 2020. 06. 20. 09:17
  • balu
    Tomb,
    és az nem lehet, hogy
    1, baromságot írtál
    2,, troll vagy?
    Én nem tudom, nem láttam a gyöngyszemet, amit a disznók elé szórtál, csak nem hiszem, hogy Gerry merő poénból hajított ki a magvas benyögéseddel együtt. Valahogy mostanában (a fóti taláxó, illatve azóta, hogy Imibá újfent elkezdett videókat csinálni) megszaporodtak a trollok.
    - 2020. 06. 20. 11:09
  • T
    tomb
    Mert bármilyen kérdésnek az a megválaszolása ,h kidobjuk?
    Én belátom ha nincs igazam! De legalább vitatkozzunk egy dologról! És érvekkel győzzenek meg ,h másképpen van mint ahogy én gondolom!
    Nem az a megoldás ,h töröljük az illetőt , szerintem!
    És ki a "troll" akinek más véleménye van egy dologról?
    - 2020. 06. 20. 16:05
  • Gerry
    Szervusz Tomb. Gerry vagyok, illetve szerinted a "haljakend"
    Örülök , h megismerhettelek valamint kitöröltem egy /vagy több?/ beírásodat, bár fogalmam sincs arról ,h mikor és miért tettem volna.
    Persze nem olyan érdekes mert nem te vagy az elsõ aki elmagyarázza , h miért is vagyok itt és vajon meddig óhajtok maradni.
    Nos én addig töltöm még be az adminságot ameddig Imre úgy gondolja ,h maradjak illetve le nem vált ki valakivel aki hajlandó lesz ezt csinálni.

    Például most kaptam egy belsõ levelet bernátszaniszlótestvér (ha jól írom?) nevü tagunktól, aki rövid ittlétének eddigi utolsó napján azt kéri tõlem, hogy töröljem. Tudtam, hogy röviddel ez elõtt válaszoltam neki a beírására valamit, gyorsan megnéztem, hát az volt az "ötlete" ,h (ez a ",h" egész jó, te találtad ki? Talán a nyelvújításról is beszélgethetnél keepfargo-val amennyiben összefutsz vele valamelyik oldalon), szóval az ötlete az volt bernat...-nak ,h a "Nélküled" c. szám lehetne Magyarország új himnusza. Erre válaszoltam röviden annyit h, "De nem ez!" Úgy válaszoltam mint Gerry és nem mint Admin. Neki volt egy véleménye nekem meg egy ellenvéleményem. A számot - valamint néhány változatát - jól ismerem és szeretem is. Az egyik változatot, amit - sok-sok (amerikában élõ magyar) énekelt egybe különösen emberinek és jónak találtam, be is került a "kedvenceim" közé. De akkor se érzem úgy, hogy erre kellene lecserélni a Magyar Himnuszt.
    Nos - gondolom - erre reagált ujdonsült tagunk úgy ,h töröljem. Ha más lenne az oka, akkor bocsánat amiért nagyképüen arra gondoltam ,h az én hozzászólásom verte ki nála a biztosítékot.
    Miért írom ezt? Csak abból az okból, mert NEM fogom kitörölni õt se - pontosan azért, mert úgy gondolom mindenki felelõs azért amit önmagától megfogalmaz és nyilvánosságra hoz. Ezen az oldalon bárki (nem szükséges regisztrálnia se) elolvashatja a feltett információkat és az azok alatti hozzászólásokat.
    Mi itt néhányan nem úgy müködünk, mint egy megsértett kisgyerek aki megszokta ,h anyukája kezét fogva minden kívánsága teljesül itt pedig ez "nem jött be", ezért dühében kinyújtja a nyelvét, hátat fordít és morcosan elvonul, mert megsértették az egóját.
    Ezt tõlem se várhatod. A "haljakend" jelzõt eddig nem olvastam magamról, most izlelgetem... van valami bukéja. Nehogy arra gondolj, hogy megsértõdtem és most trappolva, hátatfordítva kimasírozok a homokozóból.
    Ha figyelsz, látni fogod ,h a bal sarokban ott a homokozó lapátom, a vödröm, a félig elásott kisgereblyém, közvetlen melletem balu játékai - néha irigylem is õt, mert pl. cuki pofa a fából készült kisteherautója, aztán még néhány tagunk játékszere is itt van - kicsit szétdobálva. De azt is észreveheted, neked is maradt még elég szabad terület, ahol egyedül vagy velünk együtt játszhatsz a hozott dolgaiddal. Hogy aztán élsz-e vele az már a te dolgod.
    Szép hétvégét neked!

    Gerry aki haljakend is.
    Szia!

    P.S.: Ez a " ,h" - elszórakoztatott egy kicsit.Hihihi

    - 2020. 06. 20. 18:00
  • balu
    Sensei,
    gondoltam, h te nyúltad le az ifámat. Mindegy, te se keresd a mozdonyt, az meg nálam van beeee.
    - 2020. 06. 20. 18:46
  • balu
    Tomb,
    én továbbra sem tudom, mit szösszentél ide.
    Ami a "trollságot" illeti, NEM attól lesz valaki troll, hogy más a véleménye. Szépen, barátian mi is egymásnak tudunk itt ugrani de gyakran ennek pont, hogy kétoldali épülés az eredménye. A troll az azért troll, mert a célja az, hogy a társalgást kisiklassa. Kérdésre csakis kérdéssel felel, személyeskedik, abszolút oda nem vágó ökörségeket kever bele, trágár - magyarán mindent megtesz, hogy meggátolja, hogy az adott diskurzusból bármi értelmes kialakuljon. Ez gyakorlatilag diverzáns akciónak vehető, amikoris felveszed az ellenség egyenruháját, úgy teszel, mintha egy volnál közülük, közben meg elszabotálsz amit lehet. Gondolom tudod, hogy mit szokás a diverzánsokkal csinálni, ha lebuknak?
    - 2020. 06. 20. 18:53
  • T
    tomb
    Szia Gerry!
    Az ,h beismerted ,h törölted a hozzászólásomat ezt köszönöm! Igaz nem az volt a probléma ,h az írás törölve lett hanem az egész személyemet törölted a rendszerből! "zag"
    A másik problémám az volt ,h hiába van ott jobbra fent a kapcsolatfelvétel gomb ha nagy ívben tesznek rá! Mosoly Mert ugye oda is írtam! Mosoly
    Nem akarok mellé beszélni mert nem azért vagyok itt!
    Hiába mondja Imre ,h Ő már tíz éve megmondta! Tudjuk jól nem mondani kell hanem csinálni!
    Szu-csin mondta ha van egy jó harcosod ne küld a csatába hanem tanítson meg másik 10 embert jól harcolni! Ha lesz 10 jó harcosod az tanítson meg másik 100 embert harcolni és lesz 100 jó harcosod! A 100 jó harcos tanítson meg másik 1000 embert harcolni és akkor lesz 1000 jó harcosod! Az 1000 jó harcos tanítson meg 10000 embert ,h jó harcosok legyenek! És akkor lesz 10.000 jó harcosod és akkor elindulhatsz a csatába és győzni fogsz ha ügyes a hadvezéred! Mosoly
    Ha tényleg kiáltványban akar Imre gondolkodni akkor tessék az elődöket követni és rakjuk ki a templom ajtajára le csak itt legyen megjelenítve egy honlapon!
    Bár én személyesen nem értek egyet sem a halálbüntetés visszaállításával sem pedig ,h "népi ülnökök" hozzanak valakiről döntést ,h bűnös-e vagy sem! az esküdtszék felállítása viszont lehet jó dolog! Nem tudom! Mosoly
    A börtönöket kellene inkább átalakítani ,h ha két ember az utcán kést ránt egymásra! Kétszer meggondolja ,h leszúrja a másikat mert kenyéren és vízen fog 10 évet a sitten tölteni és nem mint egy kigyúrt ember fog kijönni a börtönből ! Hanem egy testileg és szellemileg megrokkant ember fog kijönni!
    Másik!
    A működéshez pénz kell! Beadunk havonta mondjuk 10e/fő ( Gerry ez is egy rövidítés de nyugodtan használhatod Te is) Mosoly
    A másik módszer ,h pártá alakul a társaság és kihasználjuk ,h a központi pénzből mi is részesülünk!
    Most hirtelen csak ez a kettő jutott az eszembe!
    Ki kell lépni a nyilvánosság elé!
    Pl. a viktor plakátjaira egy egyszerű szöveget írjunk fel helyi szinten! Pl. Éhesek vagyunk! Ne lopj viktor!
    Mert lehet sokan vagyunk csak külön külön! De ha ilyet látnának az emberek keresnék egymást! És aki keres az talál!
    Utána ténylegesen meglehetne alakítani egy leváltó kormányt! És most nem akarok megsérteni senkit ,de tudom ,h van egy ilyen új kormány de ide tényleg olyan nevek kellenek akiknek megvan hozzá a tudásuk ,tapasztalatuk!
    És meg kellene jelenni cikkeknek újságokban! Még akkor is ha fizetni kell érte!
    Kicsit hosszú lettem és csatangoló, bocsi érte!
    Még egy kérdést a végére! Imre sok előadásán két forgatókönyvet emleget:
    1, világuralmi rendszer háttérben a zsidókkal
    2, "véres kések éjszakája" itt ki van a háttérben?
    üdv. zag Mosoly
    - 2020. 06. 21. 09:57
  • Posta Imre
    zag, tomb, látom kitartó vagy. Nem baj. Egy gombnyomás. Ha tudod, csináld! Ne írj litániát! Nem egy malomban őrlünk, ez már az első megnyilatkozásodnál kiviláglott. Nincs már energiám veletek "vesződni".
    - 2020. 06. 21. 10:08
  • Gerry
    Tomb gyerek!

    Mit ismertem be??? Azt írtam, hogy nem is tudom ki vagy.
    De bemutatkoztál, így egyben be is ismerted, hogy nem tudsz olvasni, ahogy azt is, hogy nem tartozol ide. Valószínüleg túlságosan okos vagy hozzánk képest - ami értékelendõ lenne - de mégsem az, mivel ezt be is akarod nekünk bizonyítani. Nem szükséges, elhisszük benmondásra is.

    Most két lehetõséged van, az elsõ az, hogy integetsz a zsepkendõddel és elhagysz minket. A második pedig az.... a francba, most éppen nem jut az eszembe, ahogy arra sem emlékszem, hogy Zokni néven már egyszer bejelentkeztél...

    Jót szórakoztunk így együtt, nemde? Hiányozni fogsz. Szomorú
    - 2020. 06. 21. 12:29
  • Posta Imre
    Gerry, eltakarítottam az első hsz-e után. Kitartó és ez nekem már nem kihívás.
    - 2020. 06. 21. 12:33
  • V
    vagy
    "Örülök , h megismerhettelek valamint kitöröltem egy /vagy több?/ beírásodat, bár fogalmam sincs arról ,h mikor és miért tettem volna."
    Ez nekem beér egy beismeréssel!
    Persze ha van más adminisztrátor , haljakrend akkor lehet ,h nem Te voltál!
    De ezen én túl tudok lépni!
    Világosítsál már fel ,h mi volt az előző írásomban ami Imrét v. valakit sértett?
    Várom válaszod! Mosoly ja még mindig zag vagyok! Mosoly
    - 2020. 06. 21. 15:14
  • Gerry
    Vagy, vagy Zag ... vagy akárki is vagy, nekem csak egy kis okoskodó mocsokdarab a sarokban.
    Vígasztaljon a tudat, hogy emlékezni fogok rád.
    - 2020. 06. 21. 15:56
  • balu
    Sensei,
    szerintem hagyd a francba. Az ilyen kis buzeránsok úgyis visszaregisztrálnak és ontják a f.szságaikat. Egy orvosság van ellenük: levegőnek kell nézni, átugrani. A youtube-on megkérdeztem már párszor, hogy órabérben, leütésszámban vagy kommentszámban fizetik őket? Merugye a kopipésztet nagy tételben alkalmazzák. És akkor még majdnem megsértődött a hülyegyerek, hogy trollnak neveztem.
    - 2020. 06. 21. 18:43
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)40 %
Nagyon jó (3)60 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %