Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

A megfelelő programok

Figyelem, figyelem, az alábbi szöveg egy kitalált történet, és semmi sem felel meg belőle az igazságnak, abszolút semmi!!!!.



Trust us


Nulla pontos szociális pontszám egység település

Egy szimuláció egy szimuláció egy szimuláció egy szimuláció egy szimuláció egy szimuláció egy szimuláció ...

"Menj, kérdezd meg Alice-t, ha már három méter magas" dúdolom magamban, majd a refrén: "Amikor a sakktáblán az emberek felállnak és megmondják, hova menj!" Nyár van, szemétszag van, döglött patkányok és drónok köröznek a város felett.

Nem emlékszem, hol és mikor kaptam el a fülbemászó dallamot. De már régen lehetett! Mert már régóta nem hallottam a dalt. A versszakok visszhangoznak a tudatomban, nyugtalanságot érzek.

Ülök a lakóegységemben, és várom, hogy a morálzsák elvigyenek a nulla pontos szociális pontszámú településre. Tegnapelőtt kaptam az állami futárszolgálaton keresztül az üzenetet. Minden szükséges intézkedést meg kellett tennem, hogy délután három óra körül értem jöjjenek. Azóta mentálisan és erkölcsileg alkalmazkodtam ahhoz, hogy nullpontos társadalmi pontszámú egységként tengődjek.

Belátó vagyok, az én esetemben nincs alternatíva. Mindenkinek csak korlátozott számú szociális pontszáma van, és ha valaki elveszíti őket, a javítás lehetősége bonyolulttá válik. Akkor vége, átköltözöl a nulla szociális pontértékű egységek településére.

Az erkölcsi forradalom előtti időkre gondolok, az okos mesterséges intelligenciáink általi világméretű átnevelés előtt. Azokra a lepukkant fészerekre és garázsokra, ahol poros magnókkal ültünk, zenét hallgattunk, rossz alkoholt ittunk és cigarettáztunk. Jó móka volt.
Egyszer csak megjelentek a sárga overallos, színes sapkás erkölcsrendőrök. Mindig mocskosul barátságosak voltak, de mindent elkoboztak, hónapokig elzárták a szupermarketekhez, boltokhoz és a metróhoz való hozzáférésünket. Mindezt gumibot nélkül, egy gombnyomással.

Bevezették a szociális pontrendszert és az élet alkalmazást. A kormány egy reformmal hajtotta végre a szabályokat, APP által kikényszerítve, amit egy beszélő mesterséges intelligencia magyarázott. Innentől kezdve az életünk egy alkalmazásból, egy mesterséges intelligenciából és a társadalmi pontrendszerből állt. Ez volt a vég kezdete. És mindenki csatlakozott hozzá. Majdnem mindenki!

Fuckrobots
A szex még mindig probléma volt, de még ez is megoldódott. Először speciális oktatási programokon keresztül, amelyekben elmagyarázták, hogy a nemzés nem szükségszerű, és hogy a laboratóriumi emberek sokkal egészségesebbek. Aztán jött a család felbomlása. Azóta az emberek kis lakóegységekben élnek. A gyermeknevelést a vállalatok vették át. Mindezt szépen végrehajtották.

A szex egy hajtóerő, és nem lehet könnyen megfékezni. Hogy a szaporodás monopóliumát simán átadhassák a géntechnológiai vállalatoknak, szuper kinézetű szexrobotokat fejlesztettek ki. Egy jövedelmező üzlet. A csipkézett, emberi ruhába öltöztetett szexuális mesterséges intelligenciák, a humanoidok már az első negyedévben milliárdokat kerestek. A köznyelvben fuckbotoknak hívták őket.

Most ezek az izék szaladgálnak a városban, a járdákon, a töltőállomásokon, a bevásárlóközpontokban lődörögnek. Bárki, aki letöltötte az alkalmazást, szórakozhatott a szexrobotokkal.

A szexrobotok azért lettek gyorsan népszerűek az emberek körében, mert az évek során a megrendezett világjárvány-forgatókönyvek révén - a fertőző betegségek, kórokozók, bármilyen testnedv miatt - kifejezett ellenszenv alakult ki bennünk a testi kontaktustól. A szexgépek tehát kapóra jöttek.

Mindez a nagy átnevelési program része volt.
Más szóval, minden nap ugyanazt mondták nekünk minden csatornán keresztül. A személyre szabott mesterséges intelligencia volt melletted, amely mindent részletesen elmagyarázott. Kivégezhettek volna, és egy mesterséges intelligencia olyan jól el tudta volna magyarázni neked a kivégzés szükségességét, hogy elégedetten sétáltál be a gázkamrába.

A kibaszott robotok csodálatos dolgok, technológiailag a legújabb őrület és tökéletes robogarak arra, hogy kiszívják az utolsó dolgot is bárki agyából, amit eddig magának tartott. Mit nem adsz ki, ha azt hiszed, hogy intim helyzetben vagy? Mit el nem tűr visel az ember egy kis szórakozásért? Egy gyenge pillanat, és máris kiböki, amit nem kellett volna elmondania. És mivel szigorúan véve a fuckbotok szép álruhába bújtatott mesterséges intelligenciák, mindent továbbítanak a mentális szűrőközpontba. Eléggé szexi spicli gépek.

Mentális szűrőközpont
A világ, amelyben élünk, számít a megértésre, a befogadásra, a fenntarthatóságra és a sokszínűségre. A mesterséges intelligencia korrigálja azt, ami eltér. Legalábbis ez a mi világunk hitvallása. Az én esetemben a mesterséges intelligencia kudarcot vallott. Azt mondják, hogy helyrehozhatatlan genetikai károsodásom van. A mi mentális szűrőközpontunkban a mentális eltéréseket megértéssel, befogadással és fenntarthatósággal korrigálják.

Tehát ha a személyes mesterséges intelligencia csődöt mond, akkor a központba irányítanak. De még a mentális szűrőközpontban töltött sok ülés után is, a tesztjeim siralmasak voltak. "Megkérdőjelezem az integrációs programot!" - mondták. Olyan voltam, mint egy törött alkatrész, mondták. Az én esetemben ez azt jelenti:
Kitelepítés nulla pontos szociális pontszámú egységekbe!

De nem adják fel, még a telepen is vannak programok a reintegrációra. Mindez egy nagyobb kép része.

MI
A mesterséges intelligenciák okos, beszélő gépek, amelyek elhitetik veled, hogy ember, minden sarkon ott leselkednek.

Régi telefonfülkékre emlékeztető Istengépekként érkeznek, 3D-s képernyőkkel, egy jóindulatú ember bizalomgerjesztő arcával és hangjával. Látod és hallod, mi a legjobb neked, hogy képes legyél megfogadni a jó szándékú tanácsokat. Az istenautomata válaszol a kérdésekre, segít minden élethelyzetben, kiterjeszti a gyógyszerfelírást és továbbítja az adatokat a mentális szűrőközpontnak.

Az Istengépek bátorítanak, kedvesek és bölcsek. Én is próbáltam egyet, türelmes volt, meghallgatott, tanácsokat adott, de végül ez sem használt. Az Isten-rutin-program protokoll szerint a problémám a szarkazmusra való nem elhanyagolható hajlam. A vizsgálatok kimutatták, hogy ez valószínűleg velemszületett tulajdonság. Nem tudok ebből semmit sem komolyan venni. Belülről elutasító, hajthatatlan vagyok. Az összes kitartó korrekciós kísérlet végeztével egy esetben sem tudtam megállni, hogy ne tegyek egy-egy fanyar megjegyzést. Együttműködés képtelen, hajthatatlan, akaratlan és lekezelő maradtam. Tisztában vagyok ezzel, de mit tehetek, mégsem helyettesíthetem magam olyannal, aki nem vagyok, ugye?!

Manapság az eszközök is mesterséges intelligenciák. Ha leülsz egy képernyő elé filmet nézni, egy bizonyos ponton emlékeztetni fognak, hogy igyál valamit, egyél valamit, vagy zuhanyozz le. Ha fáradtnak tűnsz, menj lefeküdni, vagy fésüld meg a hajad, ha fésületlen vagy. Vigyáz rád a digitális anyuka, folyamatosan - mindenhol!

A szemetesek rád csaholnak, ha rossz dolgot teszel bele. A fűtőtestek kiabálnak veled, ha túl sokat melegítesz. Az ágyak kiabálnak veled, ha túl sokáig fekszel bennük. Ha nem követed az utasításokat, pontlevonás jár.

A szemetes MI azt mondja: "Elnézést, de a banánhéj nem ide való, ezt te is tudod!", szörnyen főnökösködik. Mint egy blokkparancsnok.

Köteles vagy mindig magaddal vinni az okostelefonodat, amit amúgy is mindenki megtesz, akár kötelez, akár nem. Így a viselkedési MI állandóan körülötted van, és nem hagy ki egy alkalmat sem, hogy rámutasson valami rossz tevékenységedre, holott, mint mindig, most is az MI dönti el, hogy mi a rossz és mi a helyes. De ne hibáztassuk az MI-t. Ez a megszállott rámutatás arra, ami állítólag rossz, évekkel ezelőtt kezdődött, amikor mindenkit, aki kilépett a sorból, azonnal lekicsinyeltek. A másként gondolkodók püfölését Cancel Culture-nek hívták. Az arrogáns elítélés és a parancsra való hajlongás adta az alapját a viselkedési MI algoritmusának, amely most nap mint nap zaklat engem a rendkívül idegesítő kioktatásaival.

"Helló, már három perce állsz itt, nem akarsz valami hasznosat csinálni, például rendet rakni vagy ételt készíteni?" - kérdezi az MI.

A viselkedési mesterséges intelligencia állítólag jobb életet eredményez. Konkrétan ez így néz ki. Én például szeretek káromkodni, olyanokat mondani, hogy "seggfej, hülye, rohadt kenyér, hülye zöldség!", amikor egy seggfej, hülye, rohadt kenyér, hülye zöldség keresztezi az utamat. És minden alkalommal, amikor ezt mondom, a viselkedéses MI megszólal: "De te nem mondasz ilyet! Mondhatod másképp is! Ez már a harmadik alkalom volt a héten, 5 pontot kell levonnunk a szociális pontszámodból! Nagyon rosszalkodtál, sajnáljuk a döntést!"

Néha meg kell hallgatnom egy újabb hülye előadást arról, hogy kötelességem tisztességesen viselkedni, és ha megtagadom, újabb 5 pontot vonnak le tőlem. Így működik ma az oktatás. Egy élet a mosolygós-osztályozós bolondokházában. Elegem van, ezért elvisznek a nulla pontszámú társadalmi egység telepére.

Amit senki sem akar megérteni, hogy a mesterséges intelligenciákat beprogramozták, és engedelmeskednek egy mocskosul gazdag kisebbségnek, akik csak úgy tesznek, mintha a legjobbat akarnák. Ezek a mocskos gazdag ingyenélők hagynak minket az MI ketrecükben pörkölődni. Tudom ezt, de azt is tudom, hogy semmit sem tehetek ellene, ezért vannak a szarkasztikus rohamaim.

A legtöbb embernek elment az esze. Azt teszik, amit az MI mond nekik. Nem értik, hogy ők is tudnak önállóan gondolkodni, nem értik, hogy a digitális konstrukció csak arra való, hogy önként börtönbe kerülj. Hogy az ultragazdag kisebbség valójában szarik mindenre. Egyikük sem ragaszkodik semmihez, az egyetlen, amihez ragaszkodnak, az mi vagyunk - mint a hízómarhájuk! Gúnyt űznek abból, hogy körbe-körbe futunk az abszurd labirintusukban. És amíg mi az értelmetlen szabályaikkal küszködünk, addig ők végtelen bulit csapnak.


... a folytatás - jól érzitek - ott szorul a nyakatokon

...tovább a folytatáshoz

Forrás: https://dudeweblog.wordpress.com/2023/07/04/die-guten-programme/

Gerry 2023.07.06 1194 olvasás 4 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

4 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • J
    En ertek amit ertek !
    De vannak amit NEMERTEK !
    Jolenne ha az emberiseg a SAJAT fejevel gondolkodna ! De sajnos konnyeb mindig masokra terelni a sajat hibainkat .
    { En nemtudtam ! En hittem neki ! Azert mert mar tobben is igy mondtak !}
    Ezek azok a vedekezesi mondatok , hogy sajat magukrol termeszetessen elharitsak a feleloseget !!!

    Jo lenne vegre a HIT es a GONDOLAT szot felcserelni ,a TUDAS es emlekezesi a megtortent TAPASZTALATOKRA tamaszkodas elvet alkalmazni !
    Az emberiseg leg elso eddig eleg jol mukodo agymosara es a FELELEM kontrolja a VALLAS volt !

    De ez mar eleg hanyatlast mutatott ! Ezert azok akik meg jobban vagynak a hatalom atvetelere igy NEM az egyhazakkal akarnak HABORUZNI !
    Mert azt dudjak , hogy nagyon veszejes !
    Ezert ra jottek , hogy mas oldalrol fogjak a TOMEGEKET a maguk akaratara terelni .
    Igy itt a mostani lehetoseg HIRKOZLES, INTERNET ,es minden olyan tecnologia amit mar eddig egesz jol tudtak alkalmazni . Ilyenen a REKLAMOK !

    A magam reszerol feladom a harcot ! Mindenki DONTSE el , hogy melllllik iranyt valassza !
    A vegeredmenyt BISZTOSSAN fogja latni MINDENKI !
    Egesz eddigi eletemben MINDIG csak a magam donteseret lehettem felenos !
    Igy TI se mastl varjatok a donteseiteket !
    MERT A FELELOSSEG IGYIS ,UGYIS A TI VALLATOKON MARAD !
    - 2023. 07. 06. 15:59
  • M
    már régota nincs reményem---szerintem jol tettem hogy utaztam mintsem minden erömet don qihote féle szélmaloom harcra forditottam volna----igaz hinár lassan de biztosan körbefon,guzsba köt s lehuz mélybe....
    - 2023. 07. 06. 19:55
  • H
    Bekövetkezhet egy ilyen disztópia is.
    Meg, amit Spielberg az AI filmben bemutat, hogy az emberek tömegesen irtják a robotokat.
    - 2023. 07. 07. 13:40
  • M
    Pár napon belüli történések a jelenkori műszaki technikákkal kapcsolatban:
    1: talán negyedszerre tudtam befizetni a gázszámlát online, mert mindig "szétkapcsolt" a "rendszer" akkor, mikor már a bankkártya számát is megadtam. Ezután pedig nem akart beengedni fizetni, mivel "folyamatban van a fizetés..."
    2: két napja akadozik a net a munkahelyemen, és a "kötelező közúti áruforgalmat ELLENŐRZŐ rendszer"-be nem tudtam belépni bejelenteni az áruforgalmat a HATÓSÁGNAK. Ott ülhettem volna akármeddig, hogyha telefonon nem tudtam volna megcsinálni.
    3. Csomagot szerettünk volna átvenni a postán, furcsa volt, hogy üres a posta, nincsenek benne várakozó emberek. Majd közölték a pultnál, hogy nincsen netjük, és nem tudnak SEMMIT csinálni. Nem tudják mikor javul meg a rendszer: 5 perc, 10 perc, vagy 1 óra, esetleg 2 óra múlva... 20 perc múlva még nem volt, így nem várakoztunk aznap tovább.
    4. Ma a gyógyszertárban szerettem volna fájdalomcsillapítót venni itthoni készletre. Belépve hosszú sorok kígyóztak a kiadó ablakok előtt, de a pult mögött is csak várakoztak a gyógyszerészek. 2-3 perc elteltével közölte az egyikük, hogy receptre felírt gyógyszereket nem tudnak kiadni, mert ORSZÁGOSAN nem jó a rendszer, csak azokat tudják kiszolgálni, akik egyéb dolgot vásárolnak.
    Én örülök ezeknek, és remélem sok ilyen türelmet próbáló eset lesz még a modern technikának köszönhetően. Remélem, mások is így gondolják....
    - 2023. 07. 07. 23:41

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése