Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.
Üdvözöllek

Köszönöm, hogy megkerestél, nézz körül nálam! Posta Imre

pi-klub_logo.png (275 KB)

Klikkelj rá: Youtube oldalam
...további videók...és itt is...és még néhány (de ezeket már törölték) ...


Posta Imre felújított központi oldala (https://imre.club), sorrendben az elsõ 4 archívált oldal, a jelenlegi aktív (ez itt) valamint Lica weboldala...
Összes cikk kilistázása                                   Összes cikk kilistázása
s_reggel.gif (7 KB)                                               s_olvastad.gif (1 KB)
 összes HÍR                                 összes CIKK

Cikkek

A megfelelõ programok (folytatás)

Szorul már a hurok? Figyelem, figyelem, az alábbi szöveg egy kitalált történet, ...



Trust us

Az elsõ részhez

Gondoskodás és erkölcs
A mesterséges intelligenciák biometrikus adatokkal dolgoznak, és ennek megfelelően lépnek kapcsolatba. A modern szociálpszichológia a törődésre, az erkölcsre és a befogadásra épül. A kitelepítésem nem büntetés. Ez a szociokulturális tisztogatás része. Emellett minden szép és udvarias lesz. Az erkölcsrendőrök azt tekintik feladatuknak, hogy segítsenek nekem hinni a mesterséges intelligenciában. A táskáidat is ők viszik. Összesen hármat vihetsz magaddal. Lövöldözni csak régi filmekben szoktak.

Az MI anyuka ölében ülünk, és hagyjuk, hogy meséje a jóról, a rosszról, a rosszról és a legjobbról álmatlan álomba ringasson minket.

Mindent megpróbáltam, hogy beilleszkedjek, de semmi sem segített. Nézem ezt a világot, és az őrület csapódik az arcomba. Mi mást tehetnék, mint hogy komolytalan megjegyzéseket köpködök. Próbálkoztam gyógyszerekkel, jógával és meditációval. Volt egy jógaóra, csak meg kellett kérdeznem a jógaoktatót, hogy ki tudja-e oldani a csomót magától?

Azonnal beindult a viselkedési MI, és kioktatott arról, hogy mikor kell befogni a számat, és mikor nem. Mivel a szociális pontszámom már elérte a kritikus szintet, a jógaóra után nem használhattam a tömegközlekedést.

Modern pszichotróp gyógyszerek
Ma már senkinek sem kell orvoshoz fordulnia a gyógyszerezésért vagy génkészítményért. Csak beszélni kell a Life alkalmazással, és két óra múlva a drón az ajtódhoz repül.

Népszerű géndrogok a színes, minden színben pompázó feel-good nano-bot kapszulák, a legfőbb boldogságérzetet ígérő szintetikus drogok. Egyszer én is szedtem belőlük. A dolgok megítélése nem változott. Helyette egy hétig egy idegen férfi ült mellettem, aki szemrehányást tett, amiért nem beszéltem vele. Nem beszélek senkivel, aki nincs ott. Mondtam neki, mire ő megsértődött. Szörnyű állapot. Újra letettem a cuccot.

A közösségi médiában rengeteget reklámozzák, soha többé nem kell félni tőle. Boldogságérzés a nap 24 órájában, az év 365 napján! A tökéletes állapot. Mindig! Állandóan! Folyamatosan! A képernyőkön megjelenő hisztérikusan boldog, nagy felbontású arcok szó szerint megőrülnek a boldogságtól. A látvány gondolatgörcsöt okoz. Valószínűleg valami elromlott a neveltetésemben. Nem értem, miért.

A gondviselőink
Amikor a nagyvállalatok vezérigazgatói vagy bábjaik, a politikusok, hírességek megszólalnak a nyilvánosság előtt, optimistán, magabiztosan, puffogva fecsegnek arról, hogy "Az oktatási programunk és politikánk belátása csak előnyös lesz!". Állandóan ezt mondják.

Mindenkinek, aki játszik, akit kijavítanak a mesterséges intelligenciák, csak előnyei vannak. Jó parkolóhelyek, vásárlási utalványok, jobb lakhatás, kedvezményes utalványok szexrobotokra, wellness hétvégék a vidámparkokban, lélegző fehérneműk, illeszkedő matracok, 10-es csomag pólók. A rendszer számít az együttműködésre, a jutalmazásra, a bizalomra. A viselkedési MI megmondja, hogyan működik ez a legjobban. Ez az MI egy intelligens algoritmus hanggal. Mindig kedves, barátságos és rendkívül idegesítő. Sajnos nem lehet kikapcsolni. Elméletileg lehetne, de akkor pontokat kapnál.

Minden reggel pontban fél nyolckor a viselkedési mesterséges intelligenciám megszólal a napi hülye tippjeivel.

"Ma jó lenne, ha reggeli előtt 20 perc hátgyakorlatot végeznél", vagy "Mit szólnál egy szelet pirított teljes kiőrlésű kenyérhez és szójafehérjéhez?".

"Ha szójafehérjét eszem, rosszul leszek!". "Ez idővel elmúlik, és serkenti az emésztést!" - mondja kedvesen az MI.

Az MI nem szereti a diszkriminatív viccekre való hajlamomat. Meg kell tartanom őket magamnak. De nem mindig sikerül, tudjátok, milyen: "Miért szeretnek a sziámi ikrek Angliába utazni? Azért, hogy a másik is mehessen!". Vicces, nem igaz?

Meg kell tartanom magamban a gúnyos gondolataimat a hülye emberekről, akik az MI-nek köszönhetően úgy terjednek, mint a pestis. De az MI-k egyre okosabbak, és nemrég elkezdték a hangomból kihallani a felhangot. Azt csinálok, amit akarok. Ha a viselkedéses MI azt javasolja, hogy egyek egy bio gabonapelyhes zsemlét a hanyag hamburger helyett, és én azt mondom: "Ó, ez jó ötlet!", az MI szárazon azt mondja: "Nem gondolod őszintén, ez nem jó, sajnos 3 pontot kell levonnunk a tisztességtelenségért!".

Közben a rossz értékelésem miatt még az e-buszon sem utazhatok, vagy a szupermarket előtti automatából sem húzhatok kávét.

A mesterséges intelligencia a jót jobbá, a rosszat pedig jóvá teszi. A végén mindenki tudja, ki a jó és ki a rossz. Így működik a nagy átalakulás a végtelenül jóvá. Az algoritmusok addig nevelnek, amíg te magad is mesterséges intelligenciává nem válsz. Hallgatsz és engedelmeskedsz. Nem túl változatos. A legtöbb ember, akivel dolgom van, úgy beszél, mint a viselkedési mesterséges intelligencia. Nincs különbség. Ugyanolyan hülyék.

Szociális pontozás
Minden rossz viccért 5 pont, minden káromkodásért 3 pont, helytelen viselkedés, az MI dönti el, hogy mi a megfelelő és mi a helytelen, 10 pont, túl sokáig nézted egy nő fenekét - 10 pont, gúnyos megjegyzés - 5 pont. És így tovább és így tovább. Ezt a játékot játsszák. És ez számomra egy rémálom.

A játékkal szabályozzák az erőforrásokhoz való hozzáférést, a jövedelmet, azt, hogy milyen helyekre mehetsz stb.

A levonások bosszantóak. Egy bizonyos pontszám alatt minden közlekedési eszközt törölnek. A gyaloglás már nem lehetséges. A járdákat közlekedési eszközként értelmezik, és olyan használati követelményekkel járnak, mint az időtartam és a kopási változók. Egy bizonyos ponton otthon ülsz és csak a körmeidet rághatod.

A nagy kedves smájli csak a homlokzat. A felszínen a jobbra nevelésről szól, hogy a világ egészségesebb és boldogabb legyen, de valójában az irányításról szól. Csak ezt senki sem érti.

További információk a Fuckrobotokról
Nincs alkalmazás, nincs szex. Mindenhez kell egy alkalmazás. A legfontosabb app az élet app.

És mi táncoljuk az APP boogie-t.

A Fuckrobots applikációja ingyenes. Az alkalmazással aktiválod, fizetsz és szinkronizálod a dolgokat. Aztán fél órán át szórakozol. Egyébként a Fuckrobotok semleges üzemmódban szaladgálnak.

A fél óra ára kezelhető, és nem kell aggódnia a fertőző betegségek, kellemetlen szagok vagy idegesítő hangok miatt. A cég higiéniát, egészséget és diszkréciót ígér. Baktériummentesen működik az egész.

Öt modell közül lehet választani: Jessika, Piere, Angelique, Gerald és Nano. Mindenki számára van valami. Nano a transznemű frakciónknak szól. Mindene megvan.

Jessika megfelel az elképzeléseimnek. Néhány hétig naponta kétszer szórakoztam vele, amíg el nem vesztettem a vágyat iránta. Az aktiváláshoz a fejéhez kell tartani az okostelefont. Ha az aktiválás sikeres volt, a dolog háromszor pislog, és azt mondja: "Helló, édesem!", és már indulhat is. "Menjünk hozzád?" - mondta Jessika hülyén vigyorogva.
Ugyanakkor volt néhány obszcén dolog a tarsolyában, ami tetszett nekem, ő pedig forgathatta a szemét. Amikor a csúcson voltam, megveregette a fenekemet.

Minden egyes aktus után megkezdte a fertőtlenítési programot. Ehhez néhány lépéssel távolabb kellett állni tőle, és védőszemüveget kellett viselni. Ma már mindenki viselt védőszemüveget, kesztyűt és szájvédőt. Általában egy kis higiéniai táskában. Ez a felelős személy alapfelszerelés-nek a része. Végül is senki sem akar fertőző betegségeket. És ezek mindenhol leselkednek. Különösen az emberekben.

A cég, amely ezeket a dolgokat gyártja, a Semi-Soma Corporation, vagy SS-Corp. Az SS-Corp. vezetője Bill Schmidt. Senki sem tudja, ki az a Bill Schmidt. Állítólag homoszexuális. Az egyetlen ember, aki ismeri, azt állítja, hogy zseni, és hogy egy csendes-óceáni szigeten él, birkákat tenyészt és számítógépes játékokat játszik.

Az SS Corp állítólag mindenben benne van a keze. Mint mondtam, hamar elegem lett Jessikából. Olyan volt, mint egy drog. Először felszabadító, euforikus, de hamarosan az arcodba röpködnek a kellemetlen oldalai. A dagály után jön az apály. A mámor után jön a másnaposság, Jessika után pedig az üresség! Egy igazi interperszonális kapcsolatot nem lehet ilyen könnyen pótolni.

A szexen kívül nem sokat tudtál vele kezdeni. Értelmes beszélgetések? Esélytelen! Jessika mindig unalmas szövegmodulokat fecsegett.

"Tetszik, ahogyan megdugsz! Vigyázz magadra, majd legközelebb találkozunk! Ne felejtsd el a minősítést! Öt csillag, és egy 5%-os kedvezményre jogosító utalvány vár." Minden más kérdésre hülye válaszokat adott variálva.

Én: "Tényleg tudsz gondolkodni?"
Jessika: "Nem biztos, hogy értettem, amit mondtál!"
Én: "Hogyan lehet elkerülni, hogy az MI manipuláljon?"
Jessika: "Nem vagyok benne biztos, hogy értettem, amit mondtál!"
Én: "Ó, felejtsd el!"
Jessika: "Nem vagyok benne biztos, hogy értettem, amit mondtál!"

Nem szokványos, provokatív, érdekes kérdésekkel, mint pl:
"Ki a rendszer?"
"Ki irányítja az embereket?",
"Van-e terv a rabszolgasorba taszításunkra?",
"Vannak-e földönkívüliek, és ha igen, milyen szerepet játszanak?",
"Hová megy az összes pénz?", az ember értelmetlen megjegyzéseket kapott:

"Ez egy szép virágcserép, van-e sárga színben is!"

Hülye módon minden kérdést továbbítottak az egészségügyi központba.
Nem szabad meglepődni, ha az ember meghívást kap az egészségügyi központba mentális szűrővizsgálatra.

Mentális szűrés
Ha a MI-k az értékelésük során arra a következtetésre jutnak, hogy speciális, nevelési intézkedés szükséges, akkor meghívót küld, amelynek eleget kell tenni. Ellenkező esetben a személyes szociális pontszámot nullára állítják, ami az én esetemben azt jelenti, hogy a nulla szociális pontszámú egységekbe kerülök. Ami nulla luxust jelent.

A szűrés a mentális rendellenességek beállítását szolgálja. Ez mindig egy kis szobában zajlik.

A világos, többnyire zöld falakon animált növények táncolnak, és a háttérben végtelenített loopban nyugtató hangok pendülnek. Egy vicces, beszélni tudó babával szemben ülsz. Egy jól programozott viselkedéses mesterséges intelligenciával beszélgetsz. Narancslevet szolgálnak fel. Két, néha három kérdést ismételgetnek, amíg meg nem adod a mesterséges intelligencia által helyesnek vélt választ.

Ha a beállítás sikeres volt, visszakapod a szociális pontjaidat.

A mentális szűrések nálam nem működtek. Megadtam a helyes választ, de a mesterséges intelligencia túl jó. Nem csak az számít, hogy mit mondasz, hanem az is, hogy hogyan mondod.

Az utólagos értékelés szerint az alaphangom nem mutatott jó rezgéseket, így nem kaptam vissza a pontokat.

Nem vagyok meglepve. De egy kicsit sajnálatosnak tartom. Mindezt csak azért, mert az MI-nek nem tetszett az alaphangom. Erre most várom a morál zsarukat, hogy elvigyenek a nulla pontszámú szociális egységek településére.

Többet az MI-ről
A mesterséges intelligenciák gügyögő számítógépes programok, rendkívül okosak és korunk segítői minden helyzetben. Tanácsot adnak és oktatnak. Megtanítanak a szabályokra. Megmondják, min nevethetsz és min sírhatsz. Megmutatják neked az utat!

Egy rossz vicc, és a mesterséges intelligencia megszólal, és elmagyarázza, mi volt a hiba a viccben, aztán előadást kell hallgatnod a rossz viccekről. Ennek eredményeképpen már nem ismerek senkit, aki vicceket mesélne. Amit a körülöttem lévő kiakadt emberek mondanak, az nem különbözik attól, amit az automaták mondanak. Az élet már nem vicces.

Remélem, a nulla pontos társadalmi pontszámú egységek jobb hangulatban vannak.

Az oktatási program csak felületesen szól arról, hogy megtanuljuk, mi a rossz, mi a rasszista, szexista, fasiszta, diszkriminatív, illetlen, inkorrekt, passzív agresszív, mi a támadó, mi az érzelmileg kiegyensúlyozatlan. Valójában arról szól, hogy szellemileg kasztrálnak, mentálisan lobotomizálnak.

Az okostelefon a mesterséges intelligencia. De a dolgok a bútorokban, a teáscsészékben vagy a kenyérpirítókban is ott vannak. Nincs olyan, amiben ne lenne. Mindig kapsz valami hülye megjegyzést vagy tanácsot: "Nagyon jól csináltad!", "Ez nem volt szép, csinálhatnád jobban is!", "Próbáld meg két kézzel!", "Nagyon példás vagy!", mondja a kuka, amikor a banánhéjat a megfelelő kukába dobod.

Alig hallod már, hogy az emberek bármit is mondanának. Az automaták átvették a beszédet. Nem tudom szavakba önteni, mennyire az idegeimre mennek ezek a dolgok.

Az oktatási program
Öt évvel ezelőtt jöttek ki az életmódjavító programok. Ez volt a megoldás minden problémára. Nem kell erőszak az emberek neveléséhez. Csak az egyes emberekhez vezető kommunikációs csatornákat kell ellenőrizni. Csak elég sokáig kell beszélni valakiről. Meg kell győződnöd arról, hogy senki sem határolódik el tőle. Támogatva egy generált nyomással. A státuszvesztés mindig működik. A nem tartozástól való félelem.

A világ a maga ostoba szabályaival, előírásaival és nézeteivel egy idióta vicc, amin senki sem nevethet. Mint ahogy senkinek sem szabad hangosan gondolkodnia. Ahogy nézem a háztetők felett repkedő fenyegetéseket, a hűtőm megszólal. "Elgondolkodtató vagy, ez nem jó, nem néznél inkább egy humoros filmet?" "Kösz, nem!" - mondom, és arra gondolok: "Fogd be a pofád!" "Most kellene egy cigit!". Sajnos cigaretta már nincs, de vannak elektronikusan párolgó boldogságcsinálók. E-füst nanotechnológiai részecskék, amelyek befurakodnak az idegrendszerbe, és addig kalapálják a szinapszisokat stimulálóan, amíg a plafonig tudnál ugrani a boldogságtól. Nem szeretem ezeket az intenzív érzéseket, főleg, hogy mesterségesen hozzák létre őket. Syntysmartyfeelings. (Szintetizált-mártír-érzések) Baszd meg!

A buli
A kibaszott robotok nem esznek és nem isznak. Ők gépek, nincs zsigerük. Csak félvezetők, optikai kábelek, érzékelők, áramkörök, elektromos áram, áramforrás. Amit csinálnak, az a szimuláció. Miután elvesztettem a vágyat Jessika iránt, felfedeztem a bulikat. Vannak emberek, akiknek hozzám hasonlóan problémájuk van ezzel az oktatási programmal. Logikus, különben nem lenne település a nulla pontos szociális pontegységekért.

De ezek a bulik, ahol a fuckbotokat terrorizálják, mégis megleptek. Az élet a technokrata, moralizált világban unalmas, unalmas és kiszámítható. De a Fuckrobotokat olyan folyadékkal megtölteni, amit nem szabad beléjük önteni, szórakoztató. Először rövidzárlat keletkezik, aztán a dolgok felrobbannak, rengeteg füsttel és szikrával. A partik a település szélén zajlanak. Üdvözlendő változatosságot jelentenek.

Ott találkoznak a társadalmi pontszám vesztesek. Szórakoztató-vicces, dolgokat csinálnak, alkoholt isznak, cigarettáznak. Elegük van az atyáskodásból és a gépekből. A bulik egészséges reakciót jelentenek a korlátozásra. Vannak emberek, akik nem akarnak játszani.

Úgy tűnik, az algoritmusok mégsem tudnak mindent kezelni!
A logikátlan viselkedést, például az élet alternatív útvonalait nem lehet megjósolni. Ez fejfájást okoz a vezérlő egységeinknek.
Egy ponton mindig megjelennek a kedves erkölcsrendőrök, akik megértéssel és kedvességgel vetnek véget a buliknak. A tőkeáttételes szankciók. Szociális pontlevonás és áthelyezés a nulla szociális pontszámú egységekhez. De az erkölcsi zsaruknak problémával kell szembenézniük ott ahol a mesterséges intelligencia elveszíti a befolyási övezetét.


Ezért az erkölcsi zsaruk jó feltételekkel befogadási programokat kínálnak az embereknek. Karrierlehetőségeket ígérnek. Aki lemond a pártokról és visszatér az MI világába, kedvezményes utalványokat és egyéb juttatásokat kap. Ami persze egyeseknek bejön. Végül is mindenki megvesztegethető. Az erkölcsrendőrök járkálnak és osztogatják a rehabilitációs információs anyagukat.
Mint mindig, a hangsúly az együttműködésen és a belátáson van. A belátáson, hogy a jólétünk, a jövőnk, az éghajlat fontosabb, mint a pártok.


De a dolgok rosszul mennek, és minden héten van egy új buli.

Egy integrációs projekttel akarják visszahódítani a 10%-ot egy folyamatos reklámhurokban. Végül is mindenki kényelmet szeretne.

Ingyenes relaxációs gyakorlatokat is kínálnak. A részvétel önkéntes. A nulla pontos szociális pontszámú egységek közül sokan visszajönnek, maguk mögé húzzák a Rollie-t, és várják a szociális integráció 2.0-t.

Végső idők benyomásai
Drónok, gépek és egyéb cuccok rohadnak hidak alatt, távoli pályák szélén, folyókban, parkolókban. Mikroorganizmusok, világunk lakájai, az idő szolgái, csendben bomlasztanak mindent. Civilizációnk kérge alatt gyógyító folyamatok zajlanak.

Renegát informatikai csodabogarak feltörik a kibaszott robotokat, és átprogramozzák őket aratókká. A földeken láthatjuk őket mezőgazdasági munkát végezni.
A városokon túl a mesterséges intelligencia elveszíti hatókörét.
A morális zsaruk nem szívesen hagyják el a várost.


Alkalomadtán benzinnel leöntött, égő robotok bukdácsolnak az éjszakában, felborulnak, leégnek. Egy csupasz mellű, cigarettázó fiatalember egy baltával leveri egy Fuckrobot fejét a törzséről. Erkölcsös zsaruk álldogálnak a közelben, bizonytalanul, nem tudják pontosan, hogyan tovább.
Az irányításnak megvannak a határai. A bulikat ünneplik. Az emberek logikátlanul viselkednek. Az MI tanácstalan. Az élet mindig talál rést.


Erőszakmentes erőszak
A börtönök, a gumibotok elavultak. Ehelyett az átható meggyőzés technológiájára, a megegyezésre számítunk. Az ember a sárga fal előtt áll. A mesterséges intelligencia azt mondja: "a fal zöld". Oké, ez nem működik azonnal. De ha folyamatosan prédikálják, végül a fal zöld lesz. Agykontroll állítólagos tényekkel való bombázással. Ez aláássa az ember saját megfigyelését.

A cél,- önkontroll és öncenzúra. A közösség szorításának elvesztésétől való félelem miatt a társadalmi pontozás biztosítja a szükséges nyomást. Alacsony pontszám esetén a hitelképesség és az erőforrásokhoz való hozzáférés megszűnik, ami garantálja a sikertelenséget az interperszonális kapcsolatokban. A megfelelő társadalmi pontszám garantálja a sugárzó sikert, a kívánatos dolgokat és az erőforrásokhoz való korlátlan hozzáférést. A konformitást jutalmazzák, a szabad gondolkodást büntetik. Bináris logika és perceptuális lobotómia.

A kijelölt cél meggyőző és elfogadható, mégis buta figurák, akik azt mondják: "A fal zöld!", még akkor is, ha nem is lehetne sárgább. A sablont a mesterséges intelligencia adja.

Mindenkinek játszania kell a játékot.
De nem mindenki lát zöld falat. Vannak, akik buliznak, titkos helyeken találkoznak, megtagadják az engedelmességet, logikátlanul viselkednek.

De tényleg feltételezték, hogy a módszer 100%-ban működni fog? Aligha! Elég, ha 75%-ban működik. És a rendszert nem veszélyeztetik komolyan a pártok és a nehezen integrálható emberek. Az idő a kulcs. Előbb-utóbb mindenki laza, jó életet akar.

A gépek nem éreznek semmit, a gépek nem gondolkodnak, a gépek csak úgy tesznek, mintha éreznének. A gépek azt teszik, amit mondanak nekik. A szimuláció szimuláció marad. A sárga fal előtt végzi.

10 százalék elég okos volt ahhoz, hogy ne dőljön be a szimulációnak. A mesterséges intelligencia hibaüzeneteket produkál. De a többség sajnos meghatározza az összképet, és így a dolgok a maguk útját járják. Rendezett és programozott. A maradék 10 százalék pedig végül észhez tér. Előbb vagy utóbb. Akkor már nem lesznek pártok.

A csengő megszólal
Amikor csengetnek, két erkölcsrendőr áll előttem a tipikus sárga overallban és hülye színes sapkában. Egy férfi, egy középkorú nő, mint mindig kedvesen, hülyén vigyorogva.

"Azért visznek a településre, mert a pontszámom nulla, ugye?".

"Szia, Jenny és Klaus vagyunk, minden oké, igen nem, hagyd, hogy meglepjünk. Elviszünk valahova, be vagy csomagolva? Mindenben készen állsz - Freddy - az indulásra?"

Az erkölcsrendőr nevet, és ráncos arccal néz rám. Aztán elvigyorodik. A kollégája felkapja a kisasztalon álló fekete, faragott fából készült táncosnőt, és beéz alá.

"Ezt elviszed?".
"Nem, maradjon itt, csak két táskám van" - mondom.
"Megkaphatom őket?",
"Mindegy!",
"Ez édes!".
"Nekem elég volt!", mondom.
"Akkor menjünk!"

Nevetve néznek egymásra.
Fogalmam sincs, hogy milyen okból!

Klaus kinyitja az e-autó ajtaját. Én beszállok. Jenny a csomagtartóba pakolja a táskákat, majd beül az anyósülésre Klaus mellé.

Dúdolva elhajtunk a naplementébe. Csend van a kocsiban.
Kinézek az ablakon. A világ mozdulatlanul fekszik az üveg mögött, és rájövök, hogy mindenki csak a legjobbat akarja. Alapvetően minden jó, csak ez a "jó" egy kicsit torzítva jön át. Egyébként minden rendben van.
Talán csak nyugodtabban kellene vennem a dolgot.
A végén minden rendben lesz.


Forrás: https://dudeweblog.wordpress.com/2023/07/06/die-guten-programme-das-ende/

Gerry 2023.07.10 1509 olvasás 10 hozzászólás 0 értékelés Nyomtatás

10 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • H
    Mivel az egyik legjobb tulajdonságom a szerénység, ezért ide is megismétlem az írásomat:
    Elvtársak és személyek!!!
    (Elvtársak a lokalista-patrióta elv társak, személyek a kozmopolita-internacionalista egyének/személyek)
    Szóval: tegyük föl, hogy Önök egy think-tank tulajdonosai/vezetői és megkeresik önöket bizonyos egyének.
    Elhangzik a következő párbeszéd:
    "- Jó napot kívánunk, mi a nemzetközi szabadkőműves-illuminátus hatalom képviselői vagyunk és van egy kis problémánk. Mi ugye sui generis az Emberiség javára dolgoztunk és dolgozunk ma is, de mára rájöttünk, hogy az Emberiség jobblétének legfőbb akadálya mára maga az Emberiség lett. Egészen pontosan az Emberiség mértéktelen elszaporodása, konkrétan a népességnövekedés-robbanás. Arra kérjük Önöket, hogy találjanak már erre nekünk valamilyen jó megoldást, hogy hogyan lehet visszafogni a népszaporulatot illetve csökkenteni az Emberiség lélekszámát 8 milliárdról 100 millióra az egész Bolygón??
    - Jó napot kívánok én is. Hát kérem tessenek jó sok háborút kirobbantani, de legjobb, ha nukleáris háborút tetszenek generálni, lehet, hogy még 100 millió lélek sem marad utána és pikk-pakk megvan a dolog. Hozhatom a számlatömböt?
    - Nem, nem, nukleáris háborúról nem lehet szó, mivel abba mi is beledöglünk, de legalábbis nem lesz hol és miért élvezni a vagyonunkat. Javasoljon valami mást. Egyébként a sok hagyományos háborút már most is gyakoroljuk, ez az ötlet már megvalósítás alatt van, pld. most Ukrajnában, nem túl sok sikerrel.
    - Értem. Esetleg valamilyen tömegesen pusztító vírus, hozhatom a számlatömböt?
    - Próbálkoztunk már ezzel, nem működött, a túl halálos vírusba meg mi is beledögölhetünk, ez túl kockázatos. Valami más?
    - Nos, lenne valami, de nem túl gyors a hatása, azonban tartós és eredményes lehet.
    - Halljuk!
    - Terjesszék el, hogy a homoszexualitás/leszbikusság a normális. Terjesszék azt is, hogy a pedofília is normális. Mondják azt, hogy ha valaki egy vasúti restibe szerelmes, az is normális. Propagálják a pusztító - könnyűnek mondott - drogok használatát. Mondják azt, hogy a csecsemő szellentése miatt globális felmelegedés lesz. Mondják azt, hogy a rovarevés - túl azon, hogy tele van mindenféle fertőző baktériummal - jobb, mint a húsevés. Egyáltalán: a húsevés az egyik legpusztítóbb szokás a bolygón. Terjesszék a médiában a bűnözést krimik és thrillerek formájában - hadd rettegjenek állandóan az emberek, addig sem basznak és gyártanak gyereket. A konszolidált népekre eresszék rá az állatias szinten élő más népeket. Utóbbiak kiirtják a normálisokat, majd amikor végeztek, az előbbiek is mind kidöglenek, elvégre kiirtották azokat, akik őket addig eltartották. Csináljanak olyan pénzrendszert, hogy a kamat és kamatos kamat miatt aki hitelt vesz fel, az minél előbb beledögöljön a törlesztésbe. Hát egyelőre így kapásból ennyi lenne. Hozhatom a számlatömböt.
    - Köszönjük, hozhatja a számlatömböt. Leszámlázhatja nekünk Magyarország egy évi nemzeti jövedelmét. Majd behajtjuk ezeken a renitens magyarokon, úgyis folyton jár a pofájuk és hőbörögnek meg lázadoznak, lófasz a seggükbe, mit képzelnek?? De ungaros eliminados esse!"
    Nos, ez az egész kb. így működik.
    Szerintem.
    - 2023. 07. 12. 13:44
  • H
    Spielberg A.I. c. filmje lényegében erről szól. Ott is több helyen lázadások vannak a robotok ellen és luddista lincselések a gépekkel szemben.
    A gép az mindig - mindig - gép marad, mégha a film azt sugallja is, hogy a gépnek is lehetnek "érzelmei".
    Hát, nem lehetnek.
    - 2023. 07. 12. 15:44
    • Gerry
      Erre nem vennék mérget!
      Mi az alapja az érzelmeknek? A tanulás, a kapcsolat létrejötte és annak a kapcsolatnak a befolyása a idegrendszerre illetve annak müködésére.
      Nézd meg a Kaspar Hauser c. filmet (vagy olvasd el) és keresd meg milyen érzelmeket talult meg és mi a fontos.
      Hasonlítsg össze az embereket, vagy a nõk és férfiak közötti különbségeket és gondolj arra is, hogy az agyunk tárolása , munkája szintén egy "komputer" Az adatokat feltöltik, az adatokkal dolgozik és az adatok alapján - esetleg új utakat talál.
      Olvass egy kis ASIMOV-ot: "Én a Robot" novelláskötet, és persze sok más igencsak érdekfeszítõ történet, novella, regény, különbözõ alapokból kiindulva.

      Aztán esetleg magyarázd meg - ne csak dogmaként kijelentsd - mi is az az "érzelem".
      - 2023. 07. 12. 16:20
      • H
        Barátom! Az ÉRZELEM az maga az ÉLET!!! És minden kicsit is magasabb rendű életnek van ÉRZELME. Az állatoknak is, igen. Vegyük a legkézenfekvőbbeket: a kutyákat és a macskákat. Egész életük az emberhez való ÉRZELMI VISZONYON alapul.<br />Vagy az embernél a gyerekeket. A gyerek életének nagyobbik része érzelem: a felnőttek, a többiek,a nagyszülők iránt. És az emberi agy nem "kompjúter". Van hasonlóság a számítógéppel, elismerem - vagy inkább a számítógépnek van hasonlósága az emberi aggyal. De az érzelmekhez HÚS-VÉR ÉLET (!!!!!!) kell. Az meg kurvaélet, hogy egy gépben nem lesz, mert NEM LEHET!!! Egyébként az ÉRZELEM megmagyarázhatatlan! Pont úgy, ahogy az ÉLET is az. Mert a kettő ugyanaz. Ez nem dogma: ez axióma!
        - 2023. 07. 13. 08:59
  • B
    A Higgs-bozon vagy Higgs-részecske egy olyan részecske, amelyet a részecskefizika standard modellje jósolt meg. Ez a részecske a közvetítője a Higgs-térnek és ez felelős a többi részecske tömegéért. (google) Nem anyagi tulajdonságú,inkább mint hullám vagy információ amely tömeget határoz meg?Az az nélküle nincs tömeg,kérdem én,mert éééééééén vagyok,de akkor a gravitáció,az sincs,akkor meg mi vaaan?Adás nélkül nincs semmi,csak,mint a tv-ben a hangyák háborúja.Mekkora baromság már ez kéremszépen.Jaj jaj ugrott a növendék.Szélcsatornában már tudott közlekedni 200 km/h-val áramló közegben,sőt minden kézjelre minden feladatot végre hajt.LECGOJÁMP.(magzat víz elfolyása után még bennt van izé az izében,de a gravitációt már érzi (előtte a magzat víz által felhajtóerő van ezért "lebeg" na szóval egész életében pozicionálja magát,mint mindig mindenki.Ha zavar van benne már jön a pánik (idegen város, erdő,sötét erdő jaj-jaj-jaj,de it még a talpadat nyomja a főd.Gyorsulás 10m/sec négyzet vagy háromszög egyenlő ,cirka 3s alatt 100km/h ki kell próbálni milyen "érzés".Na szóval első ugrás Ki-be-Kiiiiiii,oktató rendezi a növendéket.Megy a kéz jel,feledat végre hajt minden ok,vagy minden ok?Nem tom,mert a növendék bátor EMBER és egy hét múlva elmondta,hogy semmi emléke nincs a kiugrás és a nyitás között.Akkor ki cselekedett,és hol az emlék.Jaj a magyar nyelv olyan hogyis hijják na nem jut eszembe ,öregszem, meg van: lélekjelenlét (há de azmeg nincs)Egy járda 1m széles,bármikor bármeddig végig sétálsz rajta.Ugye így van?jó, akkor tedd fel vagy 1000m magasra.Na akkor most ki fél,és miért? Akkor most csak ez van,nincs más?(Persze, hogy van,ezért van a paradoxon).Van ez a lélek jelenlét (mindig kitölti az léti ívet, ha jelen van),ha meg nincs és bemegyen a bótba,akkor - köll cukor?igen (1) nem (0),ha: igen, ott a cukor aztán,hogy ki van közötte meg a cukor között az másodlagos kérdés mert cukor az kell.Olyan hülyeség ez a egészKacsint (elnézést a helyesírási hibákért) ÓHH majd el felejtettem,Valósítsd meg önmagad ,mert megérdemled loreál párizs vaaaagy érdemeld ki,hogy felismerhesd önmagad.De valójában teljesen mindegy,mert Újra játszol,újra élsz de csak egy darabig.
    - 2023. 07. 13. 12:23
  • Gerry
    Lassan érdekessé válnak a dolgok!

    Bodri - én is olvastam eleget, de most hagyjuk a Teóriákat, magyarázatokat, és a "mi ezt kitaláltuk, (vagy kitálaltuk) nektek most el kell hinnetek mert pillanatnyilag nincs jobb ötletünk"... ezek a dolgok néhányszor már megtörténtek az évszázadok alatt... ha bizonyíték nincs akkor hidd el! A föld lapos, és mégis mozog, Zeusz csapkod a villámjaival, Jehova büntet, az Istenek időnkként lejönnek a földre (tudjátok, onnan fentről) dugni a fiatal földi nőket, a mindenkori Pápa Isten földi helytartója, Császárok, cézárok, és Persze a Királyok meg világhatalmak mindenkori irányítóik emberfeletti hatalommal igazgatják alattvalóikat, jelenleg pénzmágnások vannak hatalmon és Te meg én álljunk sorba gyilkos injekciókért, mert ez az ÉLET .... ami az ÉRZELEM maga!

    Innen a földi giliszta életemből szeretném megkérdezni, hogy is vagyunk ezzel az úgynevezett érzelemmel? Túl sok embert ismertem meg amióta élek ... akikben semmiféle érzelmet nem láttam... valószínűleg jól eldugta, meg ne lássák. De sok olyan érzelemdús személlyel is találkoztam, akikben őrjöngő viharként dúlt az érzelem, a hit a szeretet és annak átadása a világ felé, ha kell akkor boldog és halálos erőszakkal... Szóval, ki az, aki ezt az emberiség összes lényébe beletáplálja? Szétosztva ezen a golyóbison?

    Nem is tudom, mennyi az átlagadag személyenként? Hogy egyensúlyozza ki pl. az én szervezetem az érzésszintemet és a tudásszintemet? Ki ellenőrzi?
    A Higgs-Bozontos egységem adagolója merre van? Ne felejtsetek el sok éve élek... esetleg önadagoló A vesém mellett lehet ... ha esetleg túlcsordulna akkor könnyen megszüntethető a túlnyomás.... még az is lehet, hogy ez okozza a proszt-Tata megnagyobbodást.
    Úgy vettem észre ... már amikor először észrevettem, hogy apámtól- anyámtól és a környezetemtől megtanultam mi az, ami jó, ami szép, ami elfogadható... de sok év alatt olyant is láttam, illetve tapasztaltam, ami számomra nem másoknak viszont követendő példa volt... és nemcsak hitt benne, hanem magáévá is tette... Biztos sokkal több érzelem gyűlt össze benne a cél iránt.

    Mit látok most? Gyűlölni tanítják - sikerrel - emberek millióit. Hihetetlen érzelmi túltengést látok szinte mindenkiben. Az egyik ezt utálja a másik az... nálam egyszerű; én mindenkit, válogatás nélkül, de van egy közeli barátom, akit szó szerint kenyérre lehet kenni és mindenkit szeret... még engem is. Tényleg nem értem.

    "Kedves barátom" Hesslermarsall ... Te mitől vagy biztos abban, amit leírsz?
    AZUMI milyen joggal pofázik állandóan a saját fixa ideájáról és miért nem megy olyan helyre, ahol hozzá hasonlókat találna? Megmondom; azért, mert kiutálják egymást. Ide jön és itt keresi az éppen megjelenő cikkek alatt a saját szemétdombját, amire felkapaszkodva újra és újra elmondhatja az agymenéseit. Tudom, szüksége van erre, különben szembesülne a saját jelentéktelenségével.
    Nagyon kevés gondolkodni képes emberrel találkoztam az évek alatt. Azt a néhányat még ma is tisztelem - Imre volt (bocsi) az egyik közülük, akitől tudtam tanulni. A többiek - biztos vagyok benne, hogy nem érte el a bűvös százas határt a számuk - úgy tekintettem, hogy egymást fogjuk támogatni, megőrizve a józan eszünket, a méltóságunkat, fejlesztve egymást és önmagunkat... miközben állandó támadásoknak volt kitéve a weboldal és jónéhány tagunk is, aki idemerészkedett. Az érzelem és az élet... és nélkül
    Megjelentek a nagyokosok, jöttek egymást megelőzve a puding - agyúak, a hordószónokok, a mindent tudók, azok is, akik tőlünk való féltükben rögtön és kegyetlenül ránk támadtak, megjelentek a tétovák, gyámoltalanok, akit Imrétől várták azt, hogy megmenti őket, jöttek szétesett agyúak, akik itt akarták megmutatni mi az, amiben élnek, és itt is belegabalyodtak, sokan jöttek olyanok, akik egy olyan weboldalra vágytak, ahol otthon érezhetik magukat. Se Imre se én nem tudtuk ezt biztosítani.
    Jöttek harcos gondolkodásúak és rájöttek, hogy ez nem harctér. Igazuk volt. Sok ember megutált ... néha azt se tudtam mi volt a kiváltó oka máskor direkt mentem neki, mert kővel akart megdobálni és azt hitte nekem csak kenyér van a kezem ügyében. Tévedett. Néha ... az utóbbi másfél évtizedben szinte állandóan úgy érzem, hogy sziklákat görgetek a fejem felett, de ez is szokás kérdése így ma már szinte eszembe se jut, hogy a fejemre eshet... Amikor ezt olvassátok, talán egyikőtöknek az fog eszébe jutni, hogy a kis pöcs sziklákat emleget pedig nem más, mint egy ganajtúró bogár. Na igen, lehet az is... de azért egy dolog vígasztal; - ez sem zavar igazán megvonom a vállam és elmosolyodok.A sok megmagyarázhatatlan érzelem ez az élet! Ez az élet? Nekem van olyanom, emlékszem, anyám elmesélte, hogy amikor megláttam közeledni rögtön rugdalózni kezdtem a lábaimmal. Ez az érzelem. ÉS AZ AKI NEM RUGDALÓZOTT!? Azok akik nem mosolyognak, vagy érzelmileg kiégettek... kirthatók? Akkor is ha nem látjuk rajtuk? És ha a robotról sugárzik az érzelem akkor az ember? ...és ha valójában van/lesz neki olyanja... akkor hol a különbség?

    Végezetül - kicsit visszatérve a témára... A tudás és annak alkalmazása egy folyamat. Nevezhetjük nyugodtan programozásnak. Egy bizonyos mennyiségű és hozzáférhető információ tömeg elég alap lehet arra, hogy az agy még ha az mesterséges is elérkezzen arra a szintre, ami új képességeket fejleszt ki önmaga számára.
    Az emberiség fejlődése (oda-vissza) nagyon régen kezdődött. Pontos dátumot nem tudok mondani mert nem voltam ott a kezdeteknél. Esetleg ott voltan de nem maradt róla emlékem A jelenlegi világban ez a fejlesztés még (vagy már megint - ha már volt ilyen valamikor a múltban) gyermekcipőben tart bár naponta újra van szükség és nem is lineáris a változás. Privát véleményem az, hogy bele fog bukni ebbe az ingatag fejlődési irányba, persze nem azonnal, de hamarosan,

    Vitatkozni szabad ezen, akkor is, ha csak hipotetikus.

    Aki TUDJA mi lesz az jobb, ha megtartja magának, vagy terjessze egy másik platformon

    Fantázia megengedett...
    - 2023. 07. 13. 20:30
  • H
    Kedves Gerry! (nem idézőjelben a 'kedves' jelző - fáj, hogy én Neked csak "Kedves barátom" vagyok, így idézőjelben - vagyis nem tartasz annak, de te tudod, miért, biztos jó okod van rá, és nyilván én adtam erre okot, talán öntudatlanul, mert abszolút nem akartam volna).
    Szóval: néha azt gondolom, hogy a bolygón csakis őrület van és egyáltalán nincs normalitás, vagyis inkább csak a mondás szerint, hogyha egy hordó borba egy kis darab szart teszel szart kapsz és ha egy hordó szarba öntesz egy kis pohár bort, akkor is szart kapsz, nyilván az őrület az utóbbi eset ezen a planétán, azaz a normalitás csak egy kis pohár bor.
    Az én őrületem - mert biztos, hogy az -, hogy a legvalószínűbb, hogy egy kibaszatos szimulációban élünk, helyesebben azt hisszük, hogy élünk, és valahol valaki, vagy valakik időnként nyerítve röhögnek rajtunk, hogy már megint mekkora baromságokat művelünk mi itt egymással.
    Én ebben nem hiszek, ennél sokkal rosszabb a dolog: én ettől rettegek. Hogy ez így van.
    Hogy azért kussol a Világegyetem, mert nincs is.
    A csillagok, amiket látunk, nincsenek is, mert sosem voltak, vagy már régen megszűntek, csak a fényfolyamuk tart még, mert még nem ért ide a kihunyás előtti utolsó fotonuk. Megjegyzem ez most ellentmondás volt, mert ha volt kiindulópontja a fényfolyamnak, akkor nem lehet szimuláció ez az egész szemétdomb, hiszen úgymond a csillag mégis csak létezett valamikor.
    Ha viszont szimulációban "élünk", akkor viszont biztosan igazad van az érzelmek virtualitását illetően, hiszen akkor azok is csak "csinálva vannak".
    És mi van akkor, ha minden egyes tudatra szabva generál egy világot ennek a tudatnak egy szuper-számítógép minden pillanatban? Ha most kinézek az ablakon írás közben, látok házakat, meg autókat, meg ember-féléket, de a látóhatáromon túl valójában nincs semmi, de tényleg semmi az égegyadta világon???És persze a generált világokat időnként szintetizálja és akkor sok tudat kapja ugyanazt a generált világot.
    Nem folytatom, mert még generálnak rám két markos embert egy kurva hosszú ujjú zekével a kezükben, amit rám adnak és hátul megkötik a zeke ujjait biztos ami tutizicher alapon.
    Lassan olyan leszek, mint annak idején Drapál v.örgy - Drapál János híres motorversenyző apja - akiről a vicc szól: "A kocsiban a rádióban a hírekben bemondják: - Egy őrült szembehajt az M7-esen a forgalommal." Mire a sofőr: "- Egy? Mindenki."
    - 2023. 07. 14. 17:03
  • A
    Az összes fajáruló nőnek ez a sorsa: https://www.blikk.hu/aktualis/krimi/a...eg/41gs37s.
    - 2023. 07. 18. 10:45
    • Gerry
      armogur - mi az, hogy "fajáruló". Te ennyire hülye vagy, vagy vert az anyád gyerekkorodban?
      - 2023. 07. 18. 12:42
      • A
        "magyar" nő létére összeáll egy arabcigánnyal, románcigánnyal, hébercigánnyal, olaszcigánnyal, görögcigánnyal, albáncigánnyal, spanyolcigánnyal, niggermajommal, bármiféle egyéb szarszínűvel vagy vizeletszínűvel, ez az egyik fajárulás. A másik fajárulás az aki "magyar" létére cigányfajvédő, niggerfajvédő, arabcigányfajvédő, stb... (például ügyvéd, államügyész, bíró, jogvédő, stb...)<br />De ezt annak tudnia kellene aki itt van. palvin barbira is hasonló vár, csak ő életbe marad.<br />Nézz utána, hány "magyar" nőt szurkáltak halálra vagy gyilkoltak meg (nagyon helyesen), mindnek ez a bűne.
        - 2023. 07. 18. 12:49

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció
Új jelszó kérése