Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Karácsony elötti levelek a börtönbõl

Karácsony elötti levelek a börtönbõl
Azt hiszem ideje megint új felületen folytatni Imre leveleinek közlését.

Ezek a levelek amelyek, december 11. után érkeztek Verától (eddig 3 levél)  kicsit hosszabb lélegzetüek mint az eddigiek.

Kedves Csoport!

A hét mai napján (2021, december 18-án) két levél is van, amit megoszthatok Veletek. Nem tudom, mi történt, de nagyon gyorsan érkeztek meg Imre írásai, és ő is ugyanilyen gyorsan jutott hozzá az általam küldött válaszokhoz. A héten volt 30 perc skype-os láthatás és 2X beszéltünk telefonon is! Üdvözletét küldi! Most úgy érzem jobb a hangulata, és nagyon fegyelmezetten igyekszik összerendezve tartani magát. Nincs könnyű dolga.

Áronról is sikerült némi információt gyűjtenem. A helyzethez mérten jól van. Neki is akadozva megy a kapcsolattartás, és nagyon várja a kintről érkező híreket. Aki üzenne neki egy -egy mondatot, az nekem küldheti e-mailben, messengeren, a web oldalon privát üzenetben, én pedig továbbítom az öccsének,aki tovább küldi neki levélben. Kicsit bonyolult, de csak így működik a dolog.

Köszönöm a héten érkezett figyelmességeiteket!!!

Vera
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Életem!

A „teleregény” újabb heti beszámolóját és „lábon lőtt” életünk kirakós kockáinak újabb szilánkjait küldöm.

Le sem csukom a szemem és Téged látlak, magamban érezlek, mint valami irányfényt ebben a léttelenségben. Ez egy újabb fázisa lehet a „bezártságnak”, de megengedem magamnak immár, hogy fizikai valódban is elképzeljelek, ami azért sokáig luxusnak tűnt.  A családi fénykép a tükör mellett ad egy illúziót, amelytől ugyan nem könnyebb a lelkületemnek, de mégis magtartó, visszatartó erő.

Itt a Karmelita kolostorban minden változatlan, még a változás is. Erre járt a Mikulás, csak lábbilincs volt rajta és két smasszer kísérte, a virgácsot már elkobozták tőle, így nekem se jutott még krampuszka sem.

A pszichológus körbe járt, ki akarja a karácsonyt esetleg öngyilkossággal lerendezni, ha már Jézuska-mítoszban tobzódik a napforduló. Nálam ez a kérdés bonyolult, hisz tudod. Néha nagyon „húzós” itt a magánzárkában, de legalább nem vagyok közvetlen kontaktusban más idiótákkal, mint én, aki vagyok. Sorsom eddigi latolgatásának eredménye döntetlen. Ha az életutamnak itt kell vége legyen, jobb lenne, ha egy közös zárkában 4-5 etnikum belezne ki, erre talán volna esély, nagyon manipulálni sem kellene őket hozzá. Nem ellenemre való sz elképzelés és tegnap az ügyvéddel szót is váltottunk erről, bár nem életszerű, hogy itt megengednék, hogy kollektivizálódjak, ám ha mégis, úgy borítékolható a következmény.

A „nemzeti ügy” tekintetében mindenképpen ez lehetne a kívánatos fejlemény. Magán szempontból, lelki-szellemi salaktalanítási procedúrát viszont így izolálva lehet hatékonyabban letudni, s talán nem lesz letális következménye.

Jó hír, hogy „benövős” körmeim áttörték a husikát és ez a gyerekkori mumusom immár nem feltétlenül kisollós műtét kell legyen. Már ez is valami.

Könyveket nem sikerült intézni mostanra sem. Ez a jól működő BV-s mechanizmus is éppen olajválsággal küzd és nincs a fogaskerekek homokszemeinek. Talán ma tudok zuhanyozni, mert nem helyettesítő felügyelők vannak és a „nők” valahogy sokkal érzékenyebbek és tán sokkal dolgosabbak is általában, mint a férfiak, bár itt is van átfedés, de csodák nincsenek.

A könyves, olvasnivalós kérdés érzékenyen érint, főleg mert van könyvtár is, de valamiért a logisztika elakad itt-ott, mint a múlt héten a meg nem valósult skype-unk esetében. Angolozok és kínomban németezek is, de „pozitív hírek” nem olvashatóak egyik nyelven sem, ami pedig a TV-ből ömlik „információ” nehezen csigáz fel.

Tegnap, hogy láttalak mosolyogni, na az fölcsigázott! Gyönyörű vagy, én pedig egy címeres ökör, hogy nem vagyok melletted, veletek! Megéri/megérte ez a felhajtás, amit most lehajtani kellene, nem tudok erre válaszolni. Talán végül kiderülhet, nem hiábavaló, még ha most annak is tűnik és vívok is az érzésekkel, mint valami gyökerestül kitépett növény a kondérba kerülés előtt, de ha már így alakult, akkor legyünk mi szimbolikusan az „utolsó vacsorájuk”, hátha a torkukon akad a falat, viszont ez már nem a mi „gondunk”, majd (vagy már most is) lerendezik a „nagyok” az árukapcsolást.

Ami „kicsiben” illeti a bennünket befolyásoló „világot” összeszedtem pár meglátást, melyeket emészteni is fizikai fájdalommal járhat. Nekem hascsikarásom van a sok propagandától, amit eddig tálalnak, mint „szellemi táplálékot”. Talán fontos lehete, hogy Rusvai a „virológus” „üdvözli” az omicront, amely megmentheti az emberiséget. Igen, ezt a Mózes híradóban mondotta pár napja, ugyanis az a „szupervírus” – úgy tűnik – igen enyhe tüneteket produkál, miközben igen virulens. Már vagy 10-en megfertőzödtek világ szinten. Vagy 20-an? Na mindegy, szerinte ezt a vírust hagyni kellene mindenkinek elkapni és így nem is kell az oltás, mert immunizálódik a nyáj. Rusvaival mi történt? Mi lesz így a vak-cionalizációval? Ellenséges propaganda. Politikai-gazdasági vírus ellen nem lehet vízágyúval, csak vízagyúakkal küzdeni?

Az ENSZ nem javasol kényszeroltást, helyette a meggyőzést hírdetik – mondja a híradó, de New York-ban elrendeli lemondása előtt a munkavállalók oltását a tótumfaktum, miközben 83%-os átoltottság van, állítólag. Ellenhatásra játszanak, provokálnak. Presszionálnak, ahogy azt itt a múlt héten is előadták nekem, központi vezénylésre. Ez egy ilyen játék, fölmérik a bizalmi viszonyokat, ki az, aki elhisz még nekik bármit is és mit kell manipulálniuk ahhoz, hogy a „hit” visszatérjen eme lelketlen, nyomorult árnyékszék (pöcegödör) világba.

Próbálkoznak a reménnyel is, de szerintem a szótárból is kitörölhetik a gondolatát. Aki valóban és tiszta szívből él, már rég nem remél. Ez egy fejlődési fokozat. Mellékhatások tekintetében kérdezze spirituális tanítóját és buddhista mesterét, esetleg Jézust. Na, Jézus az „eleven cáfolata” a földi hívságos reménynek.

Valami történt, mert ma sétára igen távolságtartva kellett közlekedjek, pedig eddig se nagyon keveredtem a fogvatartottakkal. Hát ez van, ha már „életében” legenda lesz valakiből. Belőlem nem, bár nemrég kaptam megjegyzést idebenn, hogy lehet holnap már engem tanítanak az iskolában. Nem vicc, valószínű már most is velem példálóznak, mint elrettentő préda. Mosolygok magamban, mert közben bizonyosan tudom, hogy a világ tengelyének mozgatásában most is szerepem van, ha nem is teszek már semmit (azt, hogy kell?), akkor is betoltam a Szentlelket a sötét, gyáva bőrük alá. A többihez már nem is biztos, hogy kellek.

Tőled elszakadni túl nehéz és tegnap is rabul ejtettél és ez őrjítő tud lenni. A sorsomnsk és ezen belül Neked tartozom „rabsággal” s lehet, hogy Nélküled nem is „lennék” nem csak az, aki most alig vagyok, hanem egyáltalán és mértéktelenül. Te mérsz meg engem és csak akkor bukok el, ha Te is túl könnyűnek találsz. Nehezemre esik könnyűnek lenni, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy olyan „boldog” vége lesz földi pályafutásunknak, amilyenben már régen nem hiszünk.

Tegnap ért ide nővérkém kapcsolattartói nyilatkozata is. Nov.23-án adta föl, de lehet a szolgálatok még vizitelik a lehetőségét annak, hogy a „szellemvilággal” való ilyetén közvetlen kapcsolatom lehetősége mit okozhat a velem való terveiket illetően. Angyal aggyal úgysem gondolkodhatnak, ha már az „emberivel” is olyan megterhelő.

Azt mondtad, Karcsi „kiakadt”, hogy a múlttal „foglalkozom”, de ez azért messze nem való. Ha a trágyadomb a múlt, a termőtalajra széthintett gané a jövő. József Attila Eszmélet versét küldted és ő így fogalmaz:

„Akár egy halom hasított fa,

hever egymáson a világ,

szorítja, nyomja, összefogja

egyik dolog a másikát

s így mindenik determinált.

Csak ami nincs, annak van bokra,

csak ami lesz, az a virág,

ami van, széthull darabokra.”

Most hullik darabokra, ami „van” és bokrosodik, ami „nincs”, s hogy ebből mi lesz, a JIKING a megmondója. Pszichopolitika. Egyszerre „bomlasztani, ami „nincs” és létrehozni, ami „van”. Mágia, ám valójában „csak” trükk és mégsem az. Ozirisz és Ízisz legendája működik, de sokszor meg kell hozzá „halni”, hogy élhess és mindig akad egy Széth, aki, ami összetartozna, azt szétfeszíti, gátolja s ezzel mégis segíti a fény és sötét elkülönülését.

Ma, ami sötét, azt mondják fényesnek. A múlt is egykori jövő volt, mostanság pedig éppen a múltba haladunk vissza a jövőbe. Ki nem érti ezt?

A pápa az EU alapító atyjáról beszél, meg valamigyökerekről, de előtte egy ortodox görög „öreg” pópa leeretnekezte. Súlyos dolgok ezek. Az eretnekekkel ugye mit szoktak tenni a „kereszténység” hőskorában, nem is beszélve Európa „keresztény” gyökereiről? Panem et circenses. Mi van azzal a sok oroszlánok elé vetett, majd beavatott „Jézushívővel”, esetleg a keresztekre szögeltekkel és a kereszt neve alatt folytatott gyalázattal, mire eljuthatunk au Eu alapító atyákig? Adenauer? Cionisták, szabadkőművesek mind egy szálig, ahogy az USA „alapító atyái”, de ki az anyja, az az édes, drága? Na, majd a Moszkvai Pátriárka újra alapítja ezt a patriarchátust, matriarchátussá!

Miért is ne? Ebben a fertőben bármit felböffenthet az ősleves. Nem csak mamutot klónozhatnak ma már, de régi-új hősöket, akiket akkor, mikor még példák lehettek volna, likvidálták őket, gyakran fizikailag is. Tegnap temették újra Slachta Margitot is. Ugye ez sem véletlen, nagy fölhajtással járt az első nő az országgyűlésben és az első férfi is ő lett később. Érezzük a keserédes erkölcsi magaslatokba tolongást. Mindenkit előkaparnak a múltból, aki példa lehetne, ám túl nagy az „értékválság”, mert ha ma elkezdi valaki ugyanúgy, ugyanazt hirdetni, mint a „példaképek”, úgy az útjuk ugyanabba pöcegödörbe vezet, ahol most mi is ücsörgünk. Kedves Margit, üdv a csapatban, de legalább nem Viktor szónokolt róla, mint a szintén politikai figyelemelterelésre celebrált Nagy Imre temetés alkalmával, mellyel Viktort a köztudatba tolták. Kellenek a példaképek, de lehetőleg már holtan, nehogy kiderüljön, hogy a mai „példakép” a jelenlegi „rendszer” antitézise majd minden tekintetben. Margit zsidómentő volt, így pontosan illeszkedik a „keresztényi” és „magyar” kurzusba és emészthetővé teszi Izrael áttelepítését Magyarországra, mert a „keresztény” ma már ebben a kontextusban értelmezhető. Se nemzetbiztonság, se katonai stratégiai kérdések föl sem merülhetnek, bár szerintem „alkotmányellenes” és hazaáruló attitűd, talán jogilag sem megkérdőjelezhető a tényállás.

Mindjárt 14 óra, de még az ebédnek se híre, se hamija. Így megy ez pár hete, nem egészen napirend szerint, de visszatérve az államtitok kérdésére, látom valami titkos elfogás történt bírósági végrehajtói magasabb körben és tegnap már Völnert is emlegették, hogy lemond a mentelmi jogáról. Karácsony körül is áll a bál és Anonimuszt is tolják a titkosszolgálatok nagy vehemenciával. Mi lesz itt még áprilisig? Kinek kell átadnom itt a helyem a kolostorban? Áronra is szükség lehet még, annyi eljárást kell indítani a 7 holdas pagony összes fáját papírgyártásba kell darálni.

Ó közben itt is nagy a nyugalom, a megfigyelő zárkákban mellettem egyik „fogyatékos” ztán jön a másik, zajolnak, zörögnek, danásznak, rínak, dübörögnek… szóval nyugalom van, mint egy kolostorban. Pedig már kezdtem lenyugodni és megtérni meg ilyesmi.

A pszichológus is most nézett rám – nagyon helyesen - , hogy le vagyok-e oltva, aztán elmondtam, hogy ez a témakör így nem csak súlyos etikai, hanem egyéb „jogi” kérdéseket is fölvet, bár megértem őket, de ez még a visszájára is fordítható jelenség lehet. Szerintem ő is tisztában van ezzel, ahogy a többi dolgozó is szegről-végről.

Viktor elmondta, hogy karácsonyi ajándékként leolthatjuk egymást, mint a villanyt. Aki nincs leoltva és nem sötét, az nem is szavazhat, hiszen az urna is közösségi helységben lesz, tele a nemzet hamujával és porával, de nézzük a dolog jó oldalát! Nézzük! Ha nem látjuk, nem a szemünk miatt van, hanem a látvány hiányosságai okán.

Egyébként 2050-re az emberiség vezető betegsége a szembetegség, rövidlátás lesz, mondja a szakértő. Addigra megszűnik majdnem minden neuronkapcsolat a látószerv és az agy logikai összefüggéseket kereső komplex folyamatai között.

Most említettek egy kutatást, mely szerint 40 évvel ezelőtt bizonyos gyakorlati intelligenciát követelő feladatokat a gyerekek 20% volt képes megoldani, ám már ez a szint 6%-os. Gondolom, itt „Magyarországon” nem több 2%-nál, de űrhajós és katolikus pap ettől még bárkiből lehet. Vicceltem.

Megy a visszaszakmásítás csak nehezen. Az építőiparban 30%-os hiányról beszélnek, melyet „külföldről” kell megoldani, pedig annyi munkanélküli van, nem? Közfoglalkoztatott, irodísta, ügyész… alig várják, hogy a politikus elmenjen falat vakolni, ha már úgyis szabadkőműves. Fene se érti ezt, vagyis nagyon is. A betelepítettek Izraelből nehezen boldogulnak a nehezebb fizikai munkával, a könnyűt meg nem sokan próbálhatták, viszont nem kell annyi újságíró, média-pojáca, minisztériumi osztályvezető, végrehajtó, bankár, ügyész, bíró… és orvos sem, bár mára nem csak az államadósság követhetetlen, de a költekezések sem. Sport-támogatás minden mennyiségben „idehaza” és a gúnyhatárokon is túl és a V4-ek új gazdasági erőként, ütközőzónaként tornyosul a volt szocialista blokk reinkarnációjaként Európa erkölcsi, vallási, gazdasági, humanitárius és izraelita letelepedési centrumaképpen HUM-magyar vicsorgó agyar formájában, de aki Nyugatról a Magyar Királyság területére kíván osztrák részről lépni, Hegyeshalomnál, pontosan tudhatja, hogy a magyaroknak alig van hegye, de shalom az biztos. Nem baj, csak jó üzlet legyen és fogyjon a jó magyar gén.

Veszik a vért is rendesen, dicsekednek vele a TV-ben rendszeresen, mennyien adták oda és jó tudni, hogy a kovid nem terjed vérrel! Ők mondják. Viszont az immunglobulint is vérből számítják… de nem értek hozzá, lehet az AIDS is cseppfertőzés már. Ki tudja, mi van már, hisz most mondják, hogy új technológiával a sok ezer, tízezer év felezési idejű radioaktív anyagot is pozitron besugárzással pár év alatt „semlegesíthetnek”. Nesze neked Csernobil, Fukusima!

Magyarnak lenni egyre jobb lesz, csak már a háromnál tartunk. Ennek jele, hogy Viktor a héten összegrundolt majdnem egy „szélsőjobboldali” pártkonglomerációt. Salvini tán nem volt ott, de vele együtt lehettek volna Jézus és az apostolok is a matek szerint. Kedvesem, igazi vátesz lesz még a férjed, ha hagyod.

Korea is beruház, a mongolok kumisz-gyára már Csajágóröcsöge alsón épül és mégse lehet oltani az 5-11 éves gyerekeket is „itthon”. Németeknél megy az NDK-NSZK határok újra értelmezése, de lehet Berlinben is lesz egy új kerítés, vagy fal. Nem tudni, mert a franciák is lassan oroszbarátok lesznek. Na, hagyjuk mára, így is belesajog a fejem. Ma olyan”üres” homlokkal ébredtem és a futás után szinte elaludtam, de nem sikerült „kikapcsolni” az öntudatomat.

Áder a letteknek fölajánlotta a határvédelmet, ahogy az olaszok is a szerbeknek, és mindenki mindenkinek, mint a Varsói Szerződésben volt, csak most hozzá csapják az olaszokat és az osztrákokat és a Baltikumot. Szóval minden a legnagyobb rendben van, de gondoskodnak róla, hogy legyen pezsgés, mert a zavarosban sokkal könnyebb a mani-puláció. Undorító ez úgy, ahogy van, volt és minden optimizmusom dacára is azt kell mondjam, ahogy lesz, de ezzel nem mondok újat, sőt nagyjából semmivel nem mondhatok már újat, csak azzal, ha elhallgatnék végre.

Ki tudja, lehet delegáció jön a szolgálatoktól és kapok egy visszautasíthatatlan ajánlást és egy hónap múlva héberül éneklem a kínai himnuszt Moszkvában Trump beiktatásának ünnepére! Hülyéskedek, a közelembe se mernek jönni, s tán Pintér miatt nem is lenne célszerű. Mindenkinek jobb lenne a békesség, de nem azt a korszakot éljük, amikor elhihetné bárki a bárkinek, hogy akárki békén hagyja.

Életem, elfáradtam,mintha üres lenne az agyam (pedig ez a meditációim célja). Szeretlek Benneteket és hiányoztok az életemnél jobban!

 

2021.12.08.

                                                                                               Imre

 

Visszakozz! Most láttam az RTL-en bevágást Völnerről és nehéz lenne megállnom meg nem zenésíteni, már csak azért, mert térben és időben némileg érintve vagyunk ebben sz „ügyben” is, persze véletlenül, aztán lehet, hogy tényleg az, bár kizártnak tartom. Gondolom, töredékét nem mondják el a „valóságnak” a végrehajtói ambíciók és korrupciós tendenciával kapcsolatosan, de ugye Kulcson igen erősen meg lett zenésítve ez a vonulat is, aztán most azt hallom, hogy Varga Judit lemondása is szóba lett hozva, sőt Viktoré is, hisz októberivideóban haknizott együtt Völnerrel és Márki-Zay szerint már tudta, hogy eljárás van ellene. Az is elhangzik, hogy a kormány egy szervezett bűnözői csoport (tán szó szerint ezt adták le), miközben Kubatov Gábort nyilatkoztatták, vele kapcsolatban pedig Bauer Nórával készített szintén kulcsi videó az irányadó. Pintérrel kapcsolatban is lesz „leleplezés”, vagy őt meghagyják „aranylövésnek”? Hogy lesz így „béke” és szeretet meg testvériség? Úgy tűnik túltolták az inflációt és a költségvetési hiányt is minden eddigi „rekordot” megdöntve és már csak egy újabb „öszödi beszéd” lehet a „megoldása” a sok ocsmány hazudozásnak, csak most Felcsútról.

Csak semmi pánik, ez a „nép” már elbukott, nyugodt lehet mindenki, teljesen alkalmatlanok mindenféle” mobilizációra”, talán csak a mobilon és a fészen nem, egyébként pedig tök mindegy, mert jelen állás szerint vagy marad a cionista szabadkőműves rablóbanda (most nevezzük fidesznek, de a név is teljesen mindegy), vagy lecserélik másik sorosista, cionista rablóbandára (de ennek esélye is igen csekély) elcsalt választásokkal.

Szép perspektíva, de van más lehetőség is, ám egyelőre jegelve van. Túl régóta játszák már ezt a homokos lábtengót, mintha két külön csapat, két külön kapusa, pedig csak egyetlen bűnbanda van több részre sakterelve. Ez a pimasz Márki fölemlegette a homokos lobbival kapcsolatban Szájert is és le is adta az RTL.

Ehhez képest a Pí-kör halálraítéléses postaimre leTEKelése már cserkész kirándulás. Na jó, mi meghoztuk, hozzuk az áldozatot ezért a „düddő”, tohonya népért, de még mindig nem hallom, hogy itt döngetnék a kaput, mint Táncsicsért Petőfiék, ahogy azt Kulcson is jeleztem. Nem is akarom, hogy így legyen. Nyugalmat szeretnék Veled. Laci bácsival végre elmenni horgászni, ahogy ezt már egy éve beszéljük, de nem jutottunk el a pecapartra, ahol tán a fő bolygóvédő Áderrel is meghányhatnánk a falra a borsót.

Új lámpát szereltek a tetőre, most éjjel is nappali fényben fogok lubickolni. Annyira hiányzott már, mint Szájernek az aranyér. A biztonságomra jobban vigyáznak, mint szeretném. Cserébe ma sem jutottam ki fürdeni, viszont kaptam egy óvodás angol-magyar Robinsonos képeskönyvet és valami „taszító” dizájnos „csajos” regényt, melynek mind a legelső pár és a legutolsó sok pár oldala ki van tépve, így most se füle, se farka. Valahogy nem akarja a „nevelő” fölfogni, hogy minden látszat ellenére én nem az az átlag vagyok, akihez ő hozzá van szokva, de ettől még lehetne lelkesebb és kevésbé nyegle. Kezdek berágni és nem hiszem, hogy ez lenne a vél, ez csak a „nevelői” munkakör igen nyegle értelmezése. Kinek jó ez így? Kiégés, balaszarás.

A helyzet csak fokozódik és jobb nem tud lenni, egyre több a fogyatékos és dementálódik az is, aki még most intaktnak tűnik. Na megyek, megmosom a lavórban a Pí-csámat, bár lehet, ha nem oltok, boltba se mehetek és akkor WC papírom se lesz, így végül ki kell, hogy nyalják csak úgy barátságból, emberségből, emberseggből!

Öreg vagyok már ehhez a takonypolc-játszmához.

 

                                                                                                          Posta Imre


(és máris a  következő...)

Életem!

Éppen csak átolvastam a leveled, mely most szokatlanul „hirtelen” hozott híreket, mert már 13-án eljutott hozzám. Vagy gyorsítottak a szűrőn, vagy a rosta lett nagyobb lyukkal kalibrálva. Mindig nagyon is „várlak” bármilyen formában, vagy akár formátlanul. Ez más, mint a telefon, de holnap is úgy el fog múlni a szkájpra szánt idő, mintha nem is lenne és máris várom a következő alkalmat.

Törekszem tematikusan válaszolni és pár gondolattal kiegészíteni az eddigi létképet, ellenőrizendő, hogy jól érzékelem-e még az érzékelhetőt. Sajnálom, hogy előzőleg megríkattalak. Annyi emlékem bukkan föl, mintha újra élném az „életem”. Kiskőrösi „gondtalanságunk” nagyon eleven élmény. Jó lenne újra „eljátszani”, ha még mód adódik rá, de nem lovalom bele magam, nem is „reménykedek”, csak ott van a kép és a zélet, hátha. Szeretlek és ezt már annyiszor súgtam a füledbe és mindig is éreztem, de itt ez mást is jelent, egészen mást.

Vigyázok a porcgómra, ésszel „edzek” és ha úgy érzem, hogy túl sok, változtatok. Nem kell bizonyítanom itt senkinek semmit, még tán magamnak sem. Az ökleim ettől függetlenül már bütykösek és kemények, mint a kő. Na jó, mint egy puhább kő. Karatés koromban sem volt ilyen, de szándékosan visszafogom magam. Lassítok, nem eresztem el a gyeplőt mentálisan sem, így inkább többfelé koncentrálok, nem leszek „monomán”.

Mikor a rendőrök behoztak, egymásnak mutogatták, honnan szökött meg Ambrus az épületből. Fura, hogy a vízcsapból is ő folyik. Múltkor mutatta tán az RTL, milyen kedves kis családja lett és a börtön milyen jó hatást gyakorolt rá. „Mosolyogtam” is magamban, ha üzenetnek fogom föl ezt, minket még életünkben „szentté” lehetne avatni.

Olyan szépek vagytok és büszke vagyok Rátok, de ezt folyamatosan ismételgethetném, bár egy jó ideje csak én hozok szégyent a családra, de lehet, ha Ambrus meg tudott „javulni”, akkor én sem leszek már Völner Pál.

A kályhást keresd meg, jó az ha meg van csinálva rendesen, meg kevesebb fát is eszik és a meleget is jobban tartja a „csikós” rész. A nagyobb rönköket meg be lehet tuszkolni a kandallóba, de te tudod, viszont lehet ideje most több van és kevesebb munkája is. …

Írod, hogy a „csapat megosztott és osztódással de nem is szaporodik, viszont rostálódik, őrlődik, tisztul és ezt látjuk, éljük már mióta csak látunk. Ez így természetes. Aki még „keresi” a „megváltóját” az nem fogja megtalálni és aki „megtalálta”, rá kell jöjjön, végül önmagára lelet, viszont most olvastam az általad küldött anyagokban az ószövetségi kivonatnál, hogy a földi életben senki nem válthat meg és önmagát sem szabadíthatja föl „senki”. Elhiggyem? Már kezdtem parányit reménykedni, hogy Jézus csak megváltott, legalább egy kicsit, aztán most tessék!

Meditációban egy óriási diszruhás vörös-arany veretes, pompás „emberpár” kopogtatott be hozzám, de csak mutatóba, se hang, se cselekmény, még misztikusnak se nevezném az élményt, pedig a képet nem hívtam. Az volt a kérdésem: Ki vagyok én? Alulról láttam őket, mint valami „parány”, de emlékszel a M. Kamilos okfejtésre a Buddha szobor tövében az „istenemberről”? Gyorsan elhessegetem a képet, kár erre szót vesztegetni.

Meg vannak zavarodva a népek és ehhez nem kell π-snek lenni. Látom itt is, de meg érzékelhető nagyban. Váltás van. Én köszönöm a helytállást, de nyilván aki érti ezt, az (ő) nem (miattam) cselekszik oktalanul. Önmagáért kell végre kiállnia végre minden embernek.

Látok pár vallásos műsort, nyomatják a kötelező prédikációkat és mind azt szajkózza, amit én is teszek és velem együtt sokan mások, csak hát ugye az egyház „ideáljai” is egy kérdés meg a szervezete egy másik. Nehogy valaki komolyan gondolja, amit hirdetnek, mert vagy börtönbe, vagy a gyogyóba kerül. Okos kis képmutatás ez, minden valódi érték nélkül, de hová lenne a világ, ha elkezdenének igazul szólani és cselekedni? Majd holnap, vagy utána.

Köszönöm a bíztató szavakat is, s tudom valahol példának képje is lettem, valahol Che Guevara-Lenin-Mao és Luther karakterisztikájának fénymásolata. Csak nehogy intő példa legyek, bár ha ez van a gépben, azt is kénytelen vagyok megemészteni szabad akarattal. Az a helyzet ezzel, hogy igazából csak az értheti meg (vagy még ő sem), aki megéli.

Aztán itt van a Károly verziója is arról, ki mit ért, hová halad, vagy éppen nem és mi az igaz? Furcs kérdés ez, mert nem érzem, hogy nekem kell „vívni” itt a „disznófejű nagyúrral” esetleg szépen ellevelezgetni ezzel a kirakatnak összegányolt szervezeti struktúrával, ahol lehet még az elemek, közegek értik, érzik is, hogy mi a helyes, helytelen, de potenciáljuk egy enyhe lófing a szélviharban. Ezen a ponton túl vagyok rég és úgy látom, hogy „nekem” nem haladnom kell, hanem stabilan állnom bármi is történjék, vagy úgy hasson, hogy történik. Karcsi nem érti, hogy nem vagyok a „kezükben” s talán éppen a „börtön” tesz „szabaddá” végül vagy így, vagy úgy. Mindenki tegye meg, amit tud-hat és rájön arra, amit ér-t-het, aztán vagy túllép, vagy túllépik. Az én sorsom sem itt dől el, az már eldőlt és azon vagyok, hogy némi méltósággal és tőlem telhető alázattal viseljem az ezzel járókat. A „háttérhatalom” nem mozgat, de kényszeríthet én pedig „ellenállok”, de nyilván ők az „ellenállásra” bazíroznak, ezért nem állok ellen. Nonszensz.

Átolvastam a német sajtót, amit küldtél, küldtetek. Fura németül olvasni korábbi meglátásaimat, következtetéseimet. Lehet kapkodni a germán nyelvcsaládnak, osztrákoknak is, lehet tüntetni, meg föltárni, ki melyik neomarxista-sorosista-imperialista bal-jobboldali bilderberges … kohnglomerátum tagja és valójában egyik azonos a másikkal és a teljes paletta „fertőzött”. Köszönöm szépen. Egész jó cikkeket hoznak a széndioxidos manipulációról is. Mióta mondom, hogy a Föld „belülről” melegszik? Természettudományos búvár filmben mondták a minap, hogy az utóbbi években megduplázódott az óceánokban a „meleg vizű” (valójában vulkanikus) kürtők száma, igy van savasodás és melegedés is bőven. Kell az az atomreaktor meg lítium, kobalt, thórium és persze a kovidos Új Világrend egyértelmű, ahogy állítják. Valójában a bolygó átalakulóban van egy „Birodalmi Halálcsillag” irányába, a számítástechnika, hírközlés, adatforgalom, energiafelhasználás és szükséglet, genetikai beavatkozások, transzgender, transzhumán … vonatkozásban és hát ehhez akit lehet békésen be kell „oltani” génkoktéllal, nanoizékkel, grafénnal …, mert könnyebben fogadja el cihológiailag aztán, hogy ő már amúgy sem ember, hisz „ezek nélkül” nem is létezhetne. A jó hír az, hogy ebben a „tervben” mindenki benne van, senkinem maradhat érintetlenül.

Engem is megint presszionáltak az irodában egy kigyúrt „gólem” alezredes személyében, hátha a ha nem, akkor majd úgy állnak hozzám. Vicces, de mégsem az. Isten akarja! Vagy nem? Már Karikó Katalin is nyilatkozott, hogy az Omicron az jó, mert a fertőzés immunizálhat és nem kell oltani. Ő már csak tudja, hisz része van benne. Ezt csak azért „mondom”, mert ilyen szintű a „probléma”. Ki vagyok én? Ki az ember még itt és meddig? Gondolkozzunk Béláim, mi is a tét, vagy tétlenség van? Globális ébresztés? Naná! Nem egyszerű, de lehet a „féleszű” magyarnak kell is a genetikai koktél, mert úgy tűnik IQ-ban kicsit meghanyatlott és simán helyettesíti már a mesterséges I., bármikor és bárhol. Vagy ez kell az ébredéshez? Nekem úgy es jól van.

Szíjjártó bejelentette, hogy a kormányrepülőgép heti 3X megy Kínába közvetlenül üzleti ügyekben. Senki nem ellenőrizheti (úgy vélem) se amit, akit visz és hoz. A másik gép Tel Avivba jár már sok-sok éve, vagy nem? Macron most van „nálunk”. No nem itt a börtönben, de majdnem. A V4-ekkel tárgyal. Itt van nálam a Henry Dunant „akta” és abban elég jól össze van szedve a frankok szerepe Jeruzsálemmel kapcsolatban is. Mikor megmondtam, hogy az I. Világháború a napóleoni volt és hát itt ő ezt erősíti meg. Izrael és az Ábrahám-terv már legalább 200 éves erőlködés, csak akkoriban más volt Oroszország pozíciója és a törökök is összeomlóban voltak. Na de most! Kína már a spájzban van. Újratervezés! Nyilvánvaló, hogy mára felülírásra került minden eddigi erkölcsi gát, ami egyébként sosem volt, viszont most a koviddal a. technikai „forradalmat” viszik véghez (great reset) a „háttérhatalmasok”.

Minden információ elérhető, lenyomozható, nem kell géniusznak lenni hozzá, hogy olvassuk a jeleket. Hogy is volt? Kovid-19 először Kína, majd volt valamibrazil variáns, majd indiai és most dél-afrikai, akkor már csak az orosz variáció és a török kell és kirakják a BRICS(T) mozaik szót, miközben Európának új gazdája lesz, új „szövetségek” alakulnak NATO-val, de inkább nélküle, anglo-szaxonok „kirekesztésével” és persze a „vikingek” átprogramozásával (Norvég Alap és társai). Varsói szerződés, KGST, Türk Tanács meg minden egyéb. Itt nem csak a klíma változik, hanem minden, csak az „ember” marad „ostoba állat”, már ha nem tuningolják föl kicsit „Jézus-csippel”. Szeretet, béke, barátság, de közben azért egy kis ungi-bungi. Eh, hagyjuk. Karcsi miatt írtam le, hátha belátja mennyire „tervezem a jövőt”. Küldheti az anyagokat!

Életem, nem tartom életszerűnek, hogy karácsonyra „eltávra” eresszenek! Ezeknek hanuka az ünnepük és az meg már ki van élve. Ne gondolj róluk semmi olyat, hogy „jók” vagy a „titkosszolgálat” elintézi. Az már elintézte korábban Czap Mercédeszt is. Mozgolódás azért van, ha már így „bebuktatták” a bírói végrehajtás „fejét” és vele a gazságügyi Völnert, Varga Jutka meg oktatóvideókat szónokol a sok tudatlan „vidéki” arcába 7 részletben a „háttérhatalomról” a csúnya brüsszeli bürokratákról és dzsenderezésről. Igazságügyi miniszter és „igazat mond” azzal az amazon kis pofikájával? Olyan megható. Lehet közünk van ehhez is? Mire köll számítani a közeljövendőben? Házkutatások a budapesti maffia-szerű ingatlan-panamázás gyanújával kapcsolatban. Ajvé és córesz.  Béke és barátság!

Az öreg Szeszák is elment? Akkor már „csak én” maradtam. Milyen irónikus ez a nagy magyar „fölemelkedés” kellős közepében a börtönben fogadni ezt a hírt. Az biztos ma már, hogy a magyaroknak nincs szükségük élő „példaképekre”. Ez van predesztinálva, maceszból fejadagban a magyar arcába gyűrve, melyet ostoba vigyorral csámcsogva rágicsál. Csak vicceltem! Adventkor így szoktam a börtönben viccelni.

Több hadifoglyos és börtönös könyvet olvastam mostanában, de film is volt jócskán. Lehetne sokkal rosszabb is, ha úgy veszem „luxus” van itt ahhoz képest, de igazából mindegy, ha úgy veszem. Így „elfonnyadni” sem jó és keresem a megfelelő magasztos szavakat a jelenségre, amiről Te is írsz, de nincs olyan, ami ne fájna, vagy ne okozna fájdalmat.

A mai Dr. Bubó jelmondata ez volt: Előfordulhat, hogy más nemakarásának a te nyögésed a vége. Mit lehet még akarni attól jobban, többet, mint akartunk eddig másokért tenni, s lám Madách tragédiája mindig visszaköszön.

Most kezdték a Dunán a Rex-t. Brandtner éppen a börtönben van beépülve. Tisztára analóg a helyzet. Magánzárka, meg minden. Szinkronicitás.

Van egy mű fenyő a folyosón, de nekem sincs „karácsonyi” hangulatom, sőt hangulatom sincsen, de tudod már otthon is rég olyan mesterkélt volt ez az időszak is, mert ettől a gyerekeknek sem lett nagyobb a szeretetindexük és mi is már rég egymás karjai közt találtunk némi menedéket a „valóság” és a közeledő „háború” elöl.

Közben kedd lett, már majdnem hajnali 6 óra. Ébresztőkor nem pattanok ki az ágyból, lelassulófélben vagyok.

Minden „rendben lesz”, de már nem lesz semmi olyan, mint volt. Hülyeség ellen lesz oltás, genetikai tisztogatás és tuning és az óceánok műanyagszennyezését is megoldja Áder. Reset van. Amikor meghallottam, hogy ez a „szupervariáns” omicron nevet kapta, gondoltam, miért, hisz a delta után (ami piramis→ π-Ra-mis/sim) nem ő következik, de hát ez is O, vagyis Nulla, vagyis „kezdőpont” és a következő „bötű” vagy szám a π a sorban, vagy soron kívül, esetleg Sorosan.

Macron-omicron-Reset a jezsuita szabályok szerint a Karmeliták cellájában. Nem Viktorhoz jött, hanem Putyinhoz, csak Viktor a szócső. Az új német kormány (ami látszatra ugyanaz a globalista liberális háttérhatalmi csal-amádé, mint a francia) egy tollvonásra kapitulálhat, ha az orosz nem ad gázt és a francia nem ad atomenergiát (áramot). A „gallok”bekeményítenek., de ez a játszma része, hisz ott is ledőlt a „torony”, fölégették a Notre Dámát és lehet a Reichstag is lángolni fog még egyszer.

Most halt meg Kóbor is, aki az Omegát képviselte és most adják közre a Görögország 2015-ös politikai krimit, Háború. Görög. ortodox papó beszél a pápának, hogy eretnek! Új Bizánc alakul, Konstantinápoly, Jeruzsálem … és Vatikán is megszűnik a keresztények megcsúfolásának színtere lenni? Az, hogy az Omega „meghalt” sok mindent jelenthet. A szabadkőművesek mocorgását is korlátozhatják. De kik? Most olvastam a német lapban egy cikket, ami egy csecsen „szabadságharcos” állatkerti megölését firtatja Putyin titkosszolgálati emberére hivatkozva, de aztán rátereli a szót egy „bulgár” szakira, ami „britt” és lehet CIA vagy MI6-os is és őt nevezi „fő tanúnak” meg, majd a cikk rátereli a figyelmet a Habsburg vonalra és az NGO-s szabadeurópás rádióhálózatra és  elvezeti Ukrajnába is azt a „tótumfaktumot” és ez már nyílt oroszellenes szervezkedés és ugye az egyik Habsburg éppen „Magyarország” párizsi nagykövetelése, a másik pedig (a cikkben őt említik) szintén „Magyarország” vatikáni és máltai nagykövete. Nos, ha valaki kételkedne abban, hogy itt azért nagy π-csán rúgás lesz így, vagy úgy az vagy téved, vagy nem. A csecsen áldozat a fölsorolás szerint 2 évvel ez előttről több terrorista akcióban részt vett (nem sorolom föl). Nem csak Budapest a nemzetközi bűnözők és titkosszolgálatok központja, de Bécs is az (lásd: Vörös veréb).

Bevillant még az omicronhoz Karikó (karika) Katalin személye is. Így kerek a kör. Mit akarnak, mikor, hogyan ebből kihozni, nem is érdekel, ezt is csak azért írom le, mert Károlyt foglalkoztatja a „jövő”.

Életem, majd küldj valami tűt és cérnát, a zoknim megy szét és itt nincs a boltban, de nem kell ám sok. Ha kiolvastam a „szakirodalmakat”, lehet az ügyvédnek adom, úgy egyszerűbb haza juttatni. Marci is olvasgathatná a németet, nem fog neki megártani.

Hiányoztok, de hátha megtanítanak itt engem is a köcsögözésre, mint Ambrust és ha kikerülök, immár hasznos tagja lehetek ennek a nem is tudom minek nevezzem „árnyékvilágnak”. Ölelek mindenkit, aki ölelne, a perlekedőknek meg nem izenek semmit! Majd rájönnek! Vagy nem!

 

2021.12.13.

                                                                                   Szeretlek:

                                                                                                                       Imre

 




Kedves csoport, barátok, érdeklõdõk és kíváncsiak
Itt az eddigi legfrissebb iromány, tegnap /2021 december 10.-én/ érkezett.
A levél elolvasását mindenkinek a saját felelõsségére ajánlom, engem nagyon megrázott.

Vera
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Életem!

Csak neki állok „tudós-itt ani” a helyzetemről, ha már a tegnapi skype-fiaskó után a heti láthatás elmaradt, pedig nagyon is készültem rá, ez éltet hétről hétre.

Kicsit nyomasztott vagyok, nekem nem nagyon jön be se az advent, se a hanuka érzelmi pótszerek gyanánt. Jézus nem járt erre mostanában, ahogy tűnik, vagy csak inkognitóban, titkolva, hogy a megváltást jüanban, rubelben vagy sékelben kell kenőpénzként megfizetni, de a rutinosak kripta-valutázhatnak is és nekik duplafejadag jár. Szóval, nem jön össze a héten már a videóüzenetesdis láthatóság.

Tegnap, miután telefonáltam, hogy ne várj a gép előtt, az amúgy a lelkét is kitevő biztonságisnak panaszoltam, hogy hiába adtam le kérelmet a beszélőre, nem jött visszajelzés, de a telefonos feltöltés az itteni boltban is csúszik, a könyvtárról (olvasott könyvek előttem, de nincs kinek visszaadjam és nincs ki újat adjon, illetve legutóbb jelezték, magam is választhatok a könyvtárban) nem is beszélve…Így ő intézkedett és késő délután (inkább este már) felrohant egy illetékes, hogy közölje, december 07. és rá egy hétre lesz lehetőségem legközelebb „látni” Téged. Fiaskó. A beosztást meg kellett volna kapjam már pár napja, de a saját szintes nevelőnkkel se találkoztam a héten.  Jó, ha valaki a leveleket összeszedi, esetleg, ha erre jár. Hogy ezt a sort leírtam, jött is a szemle és most kaptam meg a 11.14-i dátumos és a11.30-i feladású leveleidet egyszerre, s most lesz mire válaszolnom, de előbb befejezem, amit elkezdtem.

Ma sikerült lejutnom a boltba is feltölteni a telefont, vásárolni egy kis hagymát, édességet (hátha némi örömhöz segít), tollat, borotvát, amire szükségem lehet, bár igazából semmi másra, mint Rátok igazából nincs. Tegnap az ebéd is fél háromra ért csak ide hozzám, de a szint végére még később. Pár hete már jóval a napirend után van étkezés, így a szintes felügyelők és mindenki programja borul. Most tán a Venyigében főznek, mert a Markó „kapitulált”. Lehet ott már amnesztia, vagy legalábbis amnézia van. Nem fontos, csak tapintható a feszültség a levegőben, én meg elég érzékeny antennákkal bírok. Most írják a BV generalisszimuszoknak, hogy kicsi a létszám. Az állomány lelkiismeretes részén jól érzékelhetőek a kiégési szindróma jegyei és nem is számítanak javulásra, vagy direkt hoznak létre rendszerszintű feszültséget itt is, ahogy mindenhol, amiről tudunk.

Még hezitálok, de nehéz meghazudtolni magam. Jó ez a magánzárka, de néha jó lenne valakivel sakkozni, értelmes szót váltani és az örökös neonfény se kedvez, de a belső lámpát nem érnek ide üzembe helyezni. A belső udvar ventilátora éjjel-nappal monoton alapzúgásával sem kifejezetten feng shui. A feszültség rajtam is kijön, nyomot hagy, de lehetne rosszabb is a tehetetlenségnél. Lehet túlreagálok már mindent, pedig reagálnom sem kellene, észre se venni, szóvá se tenni csak kitekinteni ebből az egészből, mintha nem is lenne, sőt nincs is, ahogy mi sem vagyunk már azok, akik tudtunk. Ez lehet a sokat áhított „aranykor”, mikor a félelem tapinthatóvá válik, de a szorongás végre bizonyosságot nyer. A világ tényleg egy ganédomb, de attól még nőhet rajta liliom is, nem csak kóró.

Nem akarok Neked több fájdalmat okozni, tűrtél már eleget, ígérni sem ígérhetek többet, jobbat, mint eddig. Láthatod, mivé lett a „világ” velünk, vagy nélkülünk, de talán hatottunk rá, még ha meg sem hatódott ettől. Ilyen ez a hatalom. Hatalmas.

Tegnap kihívott a helyettesítő nevelő (férfi) és számonkérte, hogy miért nem akarom a kovid oltást, mire jeleztem, hogy „csak”, de ha ez nem elég, tartok kiselőadást. A lényeg, hogy megtartottam a beszédem és nyilván nem érdekelte, viszont jelezte, megvonhatnak tőlem ezt-azt, például a „kiétkeztetést”. Mondtam „konkrétan leszarom”, le is lőhetnek, bár joguk, jogkörük sincs ahho,. hogy kényszerítsenek, de ha ő felelősséggel aláírja az oltásos dokumentációt, elgondolkozok rajta. Immunis vagyok, a vérem bevizsgálhatják, ha nem manipulálják. Jó, ebben maradtunk, de elmondotta nyíltan, hogy neki az a dolga, hogy „pressziót gyakoroljon” ránk. Jó ezt megértem. Megtörtént, nincs harag. Jeleztem, ha tényleg érdekli a kérdés alfája, deltája és omikronja, szóljon és „beavatom”. Nyilván nem itt lesz a történetnek vége.

A Der Spiegel-ben olvastam egy cikket Sandra Wagenknecht „balos” „radikális” képviselőről (otthon többször láttam anyagait), aki nyíltan „oltás ellenes” „összeesküvés hívő” és maszkot sem hord, de sejtésem szerint ki van nézve kancellárnak. Ott se mindenki teljesen hülye, s akikkel sikerült itt is „szőrén” szót ejteni, itt is komoly kétségei vannak az „állományt” illető kérdésekben. Ennek sincs jelentősége.

Valószínű, Ti most influenzások lettetek a quanon variánstól, de ez tényleg egy titkos NASA és Pentagon laborból szökött meg Tel Avivból, Moszkván és Vuhanon keresztül, így, ha valaki genetikailag szkíta-HUN, nem lehet baja. Ilyen az istenítélet.

Dehogy akarok végrendelkezni, csak útmutatónak szántam előző levelemben az utalást. Igazából azt szeretném elérni, hogy ne legyen miről rendelkezni tudjak. Ebben a helyzetben ez optimális döntés minden erőltetett szándék nélkül. Tisztában vagyok vele, hogy eddigi dolgaim és a mostaniak is „bélyeg” és nem elsősorban rajtam, de Rajtatok is, sőt mindenki máson, aki ezt a „pecsétet” feltörte. Nehéz most még eldönteni, hogy ez jó, vagy rossz, esteleg valami közbülső „gender” hibrid keveréke lesz. Eléggé össze van zagyválva ez a mi „világunk”.

Az M5-ön a 11.29-i Kommentár Klub műsorában volt egy érdekes nüansz az LMBTQ és a „népszavazás” kapcsán, amit Rogán Tónival jelentettek be (volt valami prostigyilkosság pár éve és tán kis kora óta a Tóni hajszolta szegényt, de hát ugye ez csak városi legenda a herma-froditékákról) és választásokra időzítik, hogy ezzel is fönnmaradjon a „szavazókedv” látszata… Nos, az egyik szakértő filozófus a társaság figyelmébe ajánlotta az amerikai (USA) demokrata pártot, hogy azokat kell megszüntetni, ugyanis rasszisták. Ő mondja és indokolja. Majd a műsorvezető rákérdez, tudja-e a megoldást, mire azt a választ kapja, hogy igen, de nem mondhatja ki és ebből lett az általános röhögés, mert hát világos volt, mi a „megoldás”. Vagy nem? Csakhogy itt most mindenki annyira „keresztény” és „katolikus”, de „megoldaná a fél USA” állampolgárait, mikor Bident mondják a „legkatolikusabb keresztény elnöknek”? Hol vagyok én ehhez és úgy tűnik a TV-s szakértők komolyan kezdenek „benáculni” olyan témákban, melyekről sok éve írunk, beszélünk és persze elment az eszünk. A pápa is külön kategória a migráns-pártiságával és a gender-türelmével, de a kényes „hazai” témákat kerülik szándékosan. Cirkusz és egyre kisebb a kenyér a népnek.

Kedvesem, hidd el, igyekszem veszejteni a „radikalizmusomból”, had’ küzdjön más is, de ha József Attilát olvasok és megértem, miért „vitte el” a vonat, s hogy járt mindenki, aki Jézust egy hangyapöcsnyit is komolyan vette, azt kell mondjam, a puszta nyugtatószer nehezen segít ezen a helyzeten. Úgy szeretnék Neked szerelmetes levelet írni, megváltozni, lemosni magamról és magamból kihányni a „mocskot”, terhet és úgy eléd állni egyszer könnyedén és magasztosulva, mint aki a purgatóriumból tért meg addigi eszét és nyomorulttá tett lelkét vesztve, de tisztán. De a gonosz ezt nem engedheti meg, Isten pedig oda van a vértanúságért, így vagy „kijátszom” őket egymás ellen, vagy nem játszok egyáltalán.

András halála megrázott. Tudod a „véletlen” a taoista kolostorban (Három kincs völgye) vele hozott párba a „szembenézésre” és mondhatom, utoljára így egymás tekintetébe ragadva most egészen más jelentéssel bír. Kevés igazán jó és ember maradt ebben a nyomorult, képmutató világban, aki bátor, szókimondó és meg nem alkuvó. Talán nincs is ránk szükség. Talán éppen ránk van igazán szükség, mert szűkösség és szűkölés van. A vérünk kell, vagy a szellemünk, már nem is kérdés. Itt semmi nem az, aminek látszik, semmi nem azonos önmagával, de a megélt érzelmeink valóságosnak értelmezzük és ez komoly hullámvasút, amelyből nincs kiszállás.

Szeretlek és ezt leírhatom milliószor is és a szívem belefacsarodhat, de így önigazolásnak tűnik, hisz Veletek kellene lennem, nem a „közért” gebedni sorskeresztségben és mégis így van. Az álmod, hogy itt vonszolnak eszméletlenül a kőre fektetve aztán, túl szép lenne, túl romantikus végzet, hisz Te Veronika vagy én pedig messze vagyok Jézus passiójától, bár a keresztet a homlokomra vésték, hátha „elviszem a balhét”, csak mostanában jobbhetek jöttek a divatba, sőt szélsőjobb, ahogy hallom, tán a FIDESZ is „bevadul” és az olasz-francia-radikálisokkal betörnek az EU-ba, mint a gejzír. Változik a világ, csak az emberi hülyeség örök (Egykő). Ez egy ilyen háború. Mindenki, mindenki ellen, de a senkik irányítják, hogy valakik kivívják a győzedel-mességet. Hatalmas erőfeszítés ez és vastag bőr kell hozzá a pofájukon. Nem tudok már hinni rég és azon is csodálkozom, hogy vannak még emberek, akik kitartanak melletted, mellettünk, tudva, hogy ez „kockázatos”. Most „én vagyok” a Nagy Imre csak kicsiben? Mikor rehabilitálnak? Nelson Mandela 18 évet ült, de ő kommunista volt, vagy ki tudja? Én „csak” ember vagyok, amennyire ennek a szónak még értelme lehet a mai „kórban”. Az ügyvéd azért hívott Téged, mert engem nem tud, csak személyesen jöhet, vagy én hívhatom. Ne aggódj emiatt…

A német nyelvű újság egyelőre elég. angol majd jöhet, de ha lehet ne „balos”, bár fordítani mindegy, csak nagyon libernyákos a tartalma. Föl lehet tenni a kérdést, ki, mit javasol olvasni, vagy angol cikkek két oldalas nyomtatásban a csomagban… esetleg, de majd megbeszéljük, hogy legyen „értelme”.

Várom az ihletet a verseléshez is, remélem megjön az eszemmel együtt. Hiúságnak tűnik, páváskodásnak, de hátha ad értelmet az értelmetlenségnek átmenetileg. Ami a naplózást illeti most nem a címkézésen töröm még a fejem és örülök, ha sikerül elolvasnod. Nehéz lehetett úgy grafikailag, mint érzelmileg. Megdolgoz engem is ez a „mélyanalízis”, amelyben eddig igazán jót, értelmeset, érzelmileg értékelhetőt a Veled való kapcsolatom biztosítja. A „közügyes” része és a sok fájdalommal és tapasztalattal teli ember megismerése egészen más értéket képvisel. Ez egy kollektív szenvedéstörténet egy kimúló világkorszak agóniájának részeként. Itt minden magasztos és szimbolikus, akár András professzor halálának története és utolsó találkozásunk a „szamszara kolostorban”. Mónikának részvétem, s talán nem én leszek a következő, aki követi oda túlra, bár az előzmények ismeretében, vagy az álmod tükrében ez is egy lehetséges kimenetel.

Kedvesem, ne félj, akárhogyan lesz is a kocka már el van vetve és ki is kelt már magából. Ha hat úgyis meglátjuk, vagy ha nem, hát kisnyúl. Úgy sajnálom, hogy ezt tettem Veletek s csak remélni tudom, hogy a gyerekek egyszer megértik legalább, hogy miért történik mindez, nálunk jobban, mert elfogultak vagyunk önmagunkkal szemben.

Megnyugtat kissé, hogy nem hagytak magadra, még akkor is, ha valójában nagyon is egyedül maradtál. Ha innen egyszer kijutunk, mindent teljesen új alapokra kell helyeznünk, de legalábbis át kell értékeljük a megmaradt életünk küldetését. Nehéz lesz, már a gondolat is szorongatja a torkom és könnyet „csal” a szemembe. Példánk mindenki számára példa lehet, vagy intő-, vagy követendő, de mindenképp őszinte és valósághű.

  1. Károly följelentése remek, csakhogy a „rendőrség” nagyjából semmiben nem kompetens, nem csak az „állam” kérdésében, de ettől még el lehet küldeni az ügyészségekre, a bíróságnak is az ügyünkre hivatkozva, de az AVH-nak és persze a kormányhivatalokhoz is célszerű tájékoztatás céljából küldeni, Ádernek, Orbánnak, Gyurcsánynak… had’ nézzenek „bolondnak”, ahogy eddig mindig, aztán ez sem biztos, csak félnek, rettegnek a nyilvánvaló valóságtól.

Büszke vagyok Rád és Rátok, akik kitartanak. Nem ez a harc lesz a végső, bár sokan elestek már eddig is. Remélem Áron bírja lelkileg és nem roppan össze, bár úgy, hogy a családja „magára hagyta”, mert nem érti és szégyelli, így súlyos gondolatai lehetnek, Emő is hasonló cipőben jár. Megoldani ezt a helyzetet „jól” csak legfölsőbb szinten lehet, bár jóvá tenni azt, amit „államilag” itt elkövettek, elkövetnek, nem lehet és tán szándék sincs erre, ezért erre nem is szabad apellálni. Talán egy igazi modern özönvíz megoldhatná ezt és az összes többi problémát is. Titkon bízom benne, hogy a Föld nevű bolygó túllendült azon a ponton, hogy konzerválni lehetne a jelen állapotokat, vagy visszafordítani. Kár lenne meghazudtolni az Armagedeont és az Apóka lopsz is lovasait. Nehéz ezt kimondani immáron sokszor, de a teljes törlés ráférne rég a „palatáblára”.

Spongyát rá! Morálisan teljesen alaptalan ez a ciklus, ahogy Atlantisz vagy Hiperbórea eltűnt, úgy ez sem tarthat” örökkön örökké”. A gyerekekért kár, de ezt is lehet csak néhányan gondoljuk így, mert Áder szerint 8 millió fajból 1 millió halálra van ítélve, a többi ettől még lehet kóser.

Közben eltelt egy éjszaka, de alig aludtam. Vettem instant nescafet, ha már úgyis cikória, de Te jártál az eszemben, Rád koncentráltam, a legelső találkozásunkra, mikor Attila elhozott hozzám, az érzésre, mikor együtt voltunk, a hangodra, az illatodra, érintésedre, … és ha elkalandozik a gondolatom erre a mocsok világ „valóságára”, emlékeiddel törekszem azt kitakarni, szerelmünkkel áthidalni a mérhetetlen csalódottságot okádó űrt. Itt vagy bennem, s bár ettől még az élet hiábavaló „hiátus” és gyermekeink batyuja súlyos teher, átmenetileg működhet az „önhipnózis”. Bár Buddhának nem tetszene ez az érvelés, mert szerinte mindez csak illúzió és ködbe kapaszkodás, de ha Te nem lennél, már nem lennék s így is éppen, hogy vagyunk.

  1. úrral kapcsolatban fölvillant, hogy az ”alapjogokért” biztoshoz és az alkotmánybírósághoz is fordulhat, de fontolja meg az „állam” és formájának tényállását. Szerintem jelenlegi „államformációnk” cionizmus alaptézisekre van hányva, ám ezt a kérdést még elviekben sem lesz kivel megvitatni a „hivatalos” szervek közül. A tendenCIA egy „kínai típusú” „feudális” kommunista-imperialista-technokrata faji alapokra épülő modell, mely úgy gazdasági, mint vallási vonatkozásaiban éppen győzedelmes útját járja. Putyin is ezt adoptálja éppen úgy, mint Orbán, vagy a mostanra kialakított Közép-Kelet Európai ütköző zóna a V4-k, mint kereskedelmi és katonai, hadászati folyosó. A cionizmus régen kész volt arra, hogy az illesztőkódok univerzálissá tegyék és a kínai univerzalista világvallás a „kereszténység” kódjait ugyanúgy magában foglalja, mint a judaizmust, hindu-brahmanizmust és a szintén ábrahámista muzulmán hitélet gyökereit. Minden Egy „lesz”, csak közben mégsem. Az emberiség újra programozásának korát éljük, de ennek alig van köze az igazsághoz, mégis úgy tűnik, hogy jóvátételek sorával igyekeznek látszatot kelteni. Nem lehet másképp, mert filozófiai értelemben paradigmát váltani csak egy „világjárvány, gazdasági krízis, energiaháború, migráns özön, … és kulturális és vallásüldözés, fegyverkezési verseny…” kellős közepén lehet relatíve békés módon, hogy a népek teljes kontroll alatt, mégis öntudatlanságban, félelmüknek kiszolgáltatva, lényegében hadiállapotban legyenek besorozva és új irányba terelve, látszólag akaratukkal és jóváhagyásukkal szinkronban. Minden erről szól. Valójában egyetlen „nemzet” egyetlen „alkotmánya” sem „hatályos”, mert föl van függesztve, hogy a folyamatoknak ne legyen akadálya, és a törvényesség látszatát legalább fönntartsák, de lehet velem erről is vitatkozni.

Utána kellene járni Toroczkai Laci vérvételi dokumentációjának. melyeben az ő általa bemutatott laborvizsgálati papíroson úgy tűnt, hogy állampolgárságként „HUN Birodalom” volt föltüntetve, nem pedig magyar. Súlyos kérdéseket vet föl esetünkben is, hogy létezik-e „joghatóság”, aki ma „jogos” intézkedést eszközölhet, vagy valójában anarchia van „demokratikus” kaftánba csomagolva, átmeneti „interregnum” időszakaként. Volt már ilyen a történelemben, nem csak lecserélt Pintér Sándorok. Valójában ma minden ember hadiállapotban van, be lett sorozva a lelkekért folytatott nemtelen küzdelemben. Szerintem eleve bukott harc ezen a bolygón a dilisek és debilek közt győzelemről álmodozni. Csak az ostoba, naiv, „hívő” bízhat abban, hogy cselekedetét itt elismerés, jutalom kíséri. Az csak az ócska felszín és ennek így is kell maradnia, mert nem is akar és nem is tud más lenni a „világ”, mint amilyen most is: dilis kivetített illúzió. Bocsánat, ha túlfilozófáltam a kérdést, de azt írtad, jobban tetszik a 2010-es postaimre, aki azért ott van bennem nem is mélyen elásva.

„Tényleg! Küldtél pénzt a Regőczi Alapítványnak?” Jónak lenni jó! Kár, hogy a kolontári iszapba ágyazottak ezt nem tudják. Áderék alapítványa, Bagdy Emőke is kurátor. Áder most beszélt egy órát azM5-ön a „kedvenc” riporteremmel, Gulyás Istvánnal. Nem hallottam még ennyit összefüggően beszélni. Megdöbbentő, hogy mennyire hiányzik belőle a karizma, de nem csoda, hogy nem találtak más „független” „néplelkűt” a pozícióra. Ide jó ez is, az is, meg bármi, a lényeg, hogy mindenki maradjon veszteg (zár alatt) és ne ficánkoljon, mert most megoldódik végre az összes globális nagy kérdés és ebben a „magyaroknak” meghatározó szerepet osztottak.

Lassan befejezem, hátha le tudok jutni kocogni meg vacogni. Szeretlek az életemnél sokkal jobban, mert azt amúgy elég nehezen viselem már nem mostantól, hisz tudod. Gyerekeket ölelem, tegyék a dolgukat, ahogy eddig és a többieknek is add át üdvözletemet! Köszönöm, hogy vagytok! A titkosszolgálatoknak is hálás vagyok az éberségükért.

Hiányoztok és ezt nem akarom megszokni!

 

2021.12.03.

22 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • T
    Imrém!
    Olvasom soraid, bár, nem nekem, szólnak, mégis személyesnek tűnik, mindenkinek.
    Valahogy, erősen azt érzem, a "semmi nem volt hiába való, s mégis, az évek óta tartó "vegzatúra", valahogy most nyer valóság alapot.
    Nem csak nekem, sokaknak, kik még képesek megmaradt szürke állományukkal a gondolkodás nehézségeiben, valami értelmest találni.
    Tudom, kurva szar, ott, főleg olyan embernek, ki megszokta az igazságot, az őszinteséget, még azon az áron is, hogy tudja, a friss forrás víz, nem mindenkinek oltja szomját, van, kit vérszomjassá tesz. Szomjúságát, pedig az igazságra, nem csak a környezetünkben előforduló emberek oltották,-oltják, olvasva,-hallgatva téged, hanem, sokak, hidd el, akik, áhítják a tiszta vizet, s titkon, az "éj leple alatt" isszák azt.
    Igaz, másnap, nem akarnak emlékezni, mert a "tu-dat" a munkahelyi légkör, na meg a " hangulat jelentések " igen szar lövészárokba tartják őket, mégis, szerintem, egy-egy bólintás, sokat mond.
    Sok dolgom nekem sincs a Teremtővel, hagy, amíg,/ remélem még egy 10-15 marad/ már csak a Kislányom miatt, és az okon, hogy tudjam, "annak ellenére is megérte" az igazság kimondása, hogy igyekeznek kerékbe törni és ellehetetleníteni, közel harminc éve.
    A ,mostani már csak hab a tortán. Tegnap egyik volt tanítványom, hívott fel, és azt mondta" ismertem apádat, nagyon jó mentorom és barátom volt". Meglepődtem, hiszen, akivel beszéltem, tényleg a tanítványom volt, és a legjobb barátaim közé sorolhatom.
    Amikor vissza kérdeztem, honnan ismerte apámat, na akkor lepődtem meg csak igazán-.
    -Tudod, apád, eltűnt valahol, Bajkonur környékén, még 1986 ban, ezt olvastam egy belső jelentésben, valami gyár, - vagy vasút építésen meghalt.
    Tudom, hogy ha olyan vagy mint apád, akkor érdemes veled beszélgetni, mert ő nagyon jó srác volt és igazi barát, aki nem állta meg szó nélkül, ha valami szemétség történt, ezért utálták az egész vezetés, ezért is kellett neki kimenni, egyik napról a másikra. Senki nem tudta mi történt, hátha tudsz valamit erről mondani..
    - no, kénytelen voltam megszakítani és elmondani neki, hogy én vagyok a tulajdon apám, aki nem igazán tűnt el, bár volt rá igyekezet, nem kevés.
    Imrém!
    Tudod, az a csend, ami akkor bekövetkezett, most, látszólag, körbe vesz Téged is, pedig hidd el, nincs csend, mert a látszólagos hallgatás, megrengette az összes olyan gondolkodót, aki valójában az igazság mellett tört-tör lándzsát-
    Amikor, a csend kezdett felengedni, akkor halottam, az elcsukló hangot, nekem is nedves lett a szemem, pedig nehéz kicsalni, az évek során, már-már kiszáradt a szemem, csak akkor párásodik, ha igaz embert találok s látom, megérdemli.
    Reng az a bizonyos trón, nem csak itt, kis hazánkban, szerte a világon, csak még kevéssé rázzák erővel az ottaniak.
    Akár, hihetetlennek is tűnhet, mégis az a megérzésem, sokkal szarabb helyzetben vannak, kik veled megpróbálnak bármit is "elhitetni" hiszen tudják,-érzik, nagyot mellényúltak.
    Nincs sok mentség a tettükre, sőt, szerintem, egyre jobban kezdik belátni, a katyvaszból ki kellene szállni, a baj csak az, hogy a "fészket" valaki folyamatosan teleszarja, nekik, pedig illene takarítani, hivatalból is, mégis ücsörögnek a szarkupacon és egyszer csak kiesnek a fészekből, úgy, hogy nem is "röpképesek"
    Onnantól pedig, a természet törvényei a mérvadók, s mindíg lesz egy ragadozó, aki felfalja őket, vagy ők egymást, lásd a napi történéseket.
    Már egymást áldozzák be, felégetik a patkány ösvényt, s nem lesz visszaút, az útvesztő elnyeli mindegyiket.
    Reménykedem, tudom,nem fog örökké tartani ez a vesszőfutás, s nem Te leszel, akinek futnia kell.
    SAjnos, nem tudtak mást tenni, hiszen a beszarás, a félelem, a hatalmi arrogancia kibaszta a biztosítékot és nem tudtak mást tenni, mint amit. Tudják, hogy kibaszott nagyolt hibáztak, azt is, hogy ezt sehogy nem tudják lenyomni senki torkán,. sőt, egyre többen köpnek, és köpködnek, szerte a Világban, s nem Rád, vagy ránk.
    Tarts ki Gyerek, sokaknak, a családodnak főkép, szüksége van rád. Hidd el, ha van is harag a szívükben, egyszer megértik, és sokan mások is, bár, már egyre többen értik, csak "méláznak".
    Nem Te leszel a történelem könyvek fekete oldalán, nem, mert nem vagy oda való. Jó, bibliát sem fognak írni Rólad-rólunk/bár, ki tudja / viszont, meglehet, az "apostolok cselekedetei" részben, lehetséges egy kis szösszenet. Az is elég, mert tudod, jobb egy kis kósza hír, mint a Világhírnév, maradjunk csak meg ténylegesen embernek, kik gondolkodnak, és nem veszítik-veszítették el hittüket, hogy az az ország, lehet egyszer még HAZA.
    Várunk haza, mindannyian, igaz, akkor is bennünk vagy ha ott sem, de ezt tudod.
    - 2021. 12. 11. 22:19
    • Gerry
      Talpi! Minden elismerésem.
      Apád -korodra virágba borulnak a mondataid!
      Képi fantáziám elém vetítette a következõ mondataidat: "... a "fészket" valaki folyamatosan teleszarja, nekik, pedig illene takarítani,..." - lelki szemeimmel láttam, ahogy Kövér "ott fent" izeg-mozog s lábaszárán csurog le a lelki malaszt, 'míg Orbán "ott alant" mozdul és a büz, az ördögadta Büz megrottyan , szinte felforr körülötte, de csendben zavartan nézi egymást, bársonyszékükben összehúzódva rettegö arcok sokasága - nehogy szólítsa õket a Tanár; "-Mit tanultál Fiam?" 's alattuk folyik a sok mocsok, ringatja összegyült, hazug szavaikat, a padlón szétterül lágyan a híg, undorító gyomorforgató méreg, a szine fortyog és penészes -sárga...
      - 2021. 12. 11. 23:48
      • T
        Gerry! Véletlen volt, csak elképzeltem egy dolgot, mit nem volna, hátrány, ténylegesen és valójában látni,- láttatni. ölellek, taalpi :)
        - 2021. 12. 12. 00:13
      • L
        Gerry! Mostanában orbán vagy ipiapacsot, vagy bújócskát játszik, de időnként félig hátrafordulva pá-t int. Mond ez valamit?
        - 2021. 12. 12. 00:19
    • L
      Talpi! Várjuk Imrét haza! Úgy legyen!
      - 2021. 12. 12. 00:15
  • Laplage73
    Kitartás!
    - 2021. 12. 11. 22:49
  • Gerry
    Beszélgettem ma egyik ismerösömmel miután mindketten elolvastuk Imre levelét.
    Õ ezt mondta:
    "...azt olvastam ki a leveléből, hogy most olyan ismét mint régi önmaga. Vera, nem ezt látta? A felvezetése után sokkal rosszabbra számítottam, de örülök, hogy nem az lett."
    - Én meg erre gondoltam:
    "Ha valaki eléri a mélypontot akkor már csak felfelé mehet... ... A levele nekem is azt az üzenetet hordozta, Imre megint erõsödik. Hiszem, hogy így is van."

    Ahogy Talpi is írja - régebben meg Galilei is kijelentette: ... A föld mozog. Galilei idejében még nem volt Internet - Hazug média már volt - általában a Fõtéren hirdették ki a Hatalom aktuális szavait, igy azok a régi felmenõink nem nagyon hittek Galieinek hiszen nem mozgott semmi alattuk. Most viszont világszerte érzik az emberek, hogy valami nagyon reszket, vibrál, dübörög... Hazudnak mindenkinek és lassan újra eljutunk ugyanaddig, ami a régmúltban egyszer már megtörtént,... Megszólalt egy Hang: "Kelj fel és járj!"
    De ne felejtsük el, ezt a hatalom soha nem engedte meg másnak. Úgy véli, ennek kimondásához kizárólag nekik van joguk akkor és amiért õk akarják.
    De ez nem így van.
    - 2021. 12. 12. 00:21
    • T
      Gerry!<br />Tudod, erről egy nagyon régi vicc jut eszembe/na ja oda, mert még nem kopog semmi a fejemben/<br />Vegyük úgy, hogy Imre legyen behelyettesítve, gondolatilag ebbe a kis történetbe.<br />- A sánta és a pösze elmegy a Teremtő elé a panaszával,<br />   egyik nem szeretne, pöszíteni, a másik ugye, nem szeretne sántítani...<br />Nos a Teremtő elmondja nekik mit is kellene tenniük, hogy a problémáik megszűnjenek, azok csak néznek,hitetlenül.<br />-Akkor a Teremtő, szól,/látva a hezitálást....<br />- Sánta, dobd el a mankódat, az el is dobja, és persze, el is dől, ekkor megszólal a pösze,,,,<br />- A szánta eleszett,. :)<br />Nos, azt gondolom ez a legnagyobb hiba,<br />Hiába/?/ beszélt Imre, hiába a sok okítás a természetes hozzáállásra, hogy  tegyük jobbá saját dolgainkat, mennyire fontos, Önmagunkban a hitt megerősítése, a tenni akarás?<br />Tényleg, mindannyian, vagy sokan, még mindíg a Pösze szinten mozgunk? <img src="https://postaimre.euroweb4you.com/../../images/smiley/s_sir.gif" alt="Szomorú" /><br />Szóval, van még mit tenni, és jó volna, ha felismerné mindenki, a jelen fennálló helyzet Imre által, a damaszkuszi útra hasonlít, ki ment és kikért oda, ahol sokan, még látogatóba sem mennének.<br />Ki és kikért,?-miért fordult a talán legutolsó eszközt felvállalva, a családját és szabadságát félre téve,/nem dobva/ Önmaga ellen, látszólag, mert érzem Imrében, ez valahol, a 40 napos "pusztai" böjt " hiszen, nem csak a koplalás lehet annak, módja, ha valaki tudja, mit jelent az igaz szeretet, akkor ezt átérzi és tudja, <br />Ennél nagyobb böjt, nem létezik Imre számára, s nem létezik a családja számára sem, hiszen, tudom, hogy Nekik, egymás közelsége a legfontosabb táplálék.<br />Azért úgy el kellene gondolkodni, mi mennyit vállalnánk, vállaltunk fel ebből. ? Csak csendben elmélkedünk és huhogunk,? Tudjátok a Bagoly is csak éjszaka huhog, nappal, az "áldott fényben" alszik, s néha forgatja a fejét, viszont, látni szinte semmit sem lát.<br />Vagy azt várjuk, legyen "örök éjszaka a fejekben" mindenkiében, mert akkor lehet huhogni?<br />Csak csendben jegyzem meg, mi nem látunk a sötétben, aki pedig, olyan eszközt használ, ami ezt a látást elősegíti,<br />hamarosan" látás károsodást szenved" ja, és nem is lát tiszta képet.<br />Nos, akkor vegyünk fel NAP szemüveget, ha netán a FÉNY bántja a szemeinket, azok is, akik tényleg látni szeretnének, viszont az igazság fénye bántja a retinájukat.<br />Nem baj a szemüveg, mert így a " gazdi sem látja" merre is forgatják a tekintetüket, talán, néha.néha ki is tekintenek a valóságra.<br />
      - 2021. 12. 13. 10:05
  • Gojpofi
    Imrének üzenem. Szeretném ha ez lenne az utolsó leveled a börtönbõl.
    Irtam Jézuskának, hogy idén csak ez a kívánságom.
    Tudom, a posta ilyenkor el van havazva rendesen de talán még idõben megkapja.

    IMRE, VERA ezt is üzenem: SOHA NE ADD FEL! : https://youtu.be/eRdpyDmSBG8
    - 2021. 12. 12. 01:00
    • G
      gejzir
      ostoba vicc. <br />Mi a jelmondat a postán?<br />Soha ne add fel!
      - 2021. 12. 13. 18:09
  • R
    Imre! Igaz látásod ne hagyd el! S ez most is sugárzik a soraidból! Az igazság és annak kimondása teszi igazán szabaddá az igaz embert! Várunk vissza! Úgy a családod, mint mi többiek! Mihamarabb!
    - 2021. 12. 12. 16:41
  • szabir
    ''Kicsit nyomasztott vagyok, nekem nem nagyon jön be se az advent, se a hanuka érzelmi pótszerek gyanánt''
    XD igy van kell hujjeskedni kozbe
    - 2021. 12. 17. 17:19
  • szabir
    Kitartas Imre! en amugy tudnek ajalnali czikkeket angolu de ezeket valszeg a Zsidomaffia nem engedi oda neki
    oldalt 100 link+30
    https://vk.com/public205929004
    - 2021. 12. 17. 17:34
  • G
    Karácsony előtt

    "A világméretű hazugságok idején az Igazság kimondása forradalmi tett."
    Orwell

    Ugyanakkor az Igazság kimondásához soha nem elég "Egy". Azt valakinek, valakiknek, meg is kell hallani, érteni.
    Imre most egyedül, magánzárkában senyved. Hogy ez milyen szenvedést, embertelen üldözést jelent, csak az tudja értékelni aki ezt szerencsétlenségére valaha is átélte.
    Hasonló helyzetben van Julian Assange, a Wikileaks alapítója. Már évek óta egy maximális biztonságú börtönben Londonban,magánzárkában van, elvesztve egészségét és normalitását. Bűne: az Igazság kimondása.

    Ilyen esetekben soha nem a prosecution (bűnvádi eljárás, perbefogás) követi a letartóztatást, hanem a végtelen persecution (üldözés, szenvedtetés).
    _ közben itt lesz a karácsony.........
    - 2021. 12. 18. 15:24
  • J
    Igazad va, Gutai.
    Az igazság kimondása mások helyett egy rendkívül háláltan feladat. Nagy bátorságot igazol a kimondó részéről, de nem osztoznak a szenvedésében azok, akiknek a nevében, akik helyett komondta azt. Nem szabaddá tesz annak kimondása, hanem rabbá , amit a példa igazolja. Ez pedig intő példa másoknak, hogy nehogy a véleményt fogalmazzanak meg a fennálló hatalomról.
    - 2021. 12. 18. 17:26
  • A
    Már nem tart sokáig. Ha van eszük, amit kétlek, akkor azonnal elengedik Posta Imrét. Nem jó, a HUN állammal újat húzni, még akkor sem, ha nem létezik ilyen állam, ahogy Magyarország vagy magyar nevű állam sem létezik.
    - 2021. 12. 18. 17:35
  • Gerry
    !!! új levél Imrétõl !!!
    - 2021. 12. 18. 22:31
  • L
    Köszönjük, hogy olvashattuk a levelet. Mit mondjak? A semmiben minden benne van, így csak ülök, és egyelőre nincs szó. Csak a torkom szorul.
    - 2021. 12. 19. 00:34
  • J
    Imre!

    Szeretnék valami lekesítőt, bíztatót üzenni Neked, de sajnos nem tudok . Azt viszont tudom, hogy kemény fából faragtak, ésszel bőven megáldott a sors, ezért kibírod ezt a játszmát odebenn , ahol éppen a Birodalom Visszavág küzdelemben állod a sarat. Tarts ki, mert előbb utóbb eljön az az idő
    , amikor kell a helyed azoknak, akik " száz, meg százezreket rabolnak", de most még szabadlábon védekeznek, offshoreban költekeznek, gyerekekkel ölelkeznek. Fogd fel az ottani létet, mint valami túlélési játékot, tapasztalatszerzéssel. Születhet ebből még érdekes olvasmány. Minden jó még valamire.

    Egy-egy merész kijelentésért még nem lenne szabad börtönben sínylódni senkinek sem Magyarországon, sem az európai demokráciákban. Tudják ezt azok is, akik átmenetileg eldöntötték a sorsodat.

    Ne sajnáld túlsagosan, hogy bent töltöd a Karácsonyt, csak a család hiányát. Anélkül fabatkát sem ér az élet.Ez az ünnep már régen az üzletről szól, nem a szeretetről. Kevés pénzzel rohangálunk az egyik üzletből a másikba, probáluk szeretteinknek ajándékot venni, az ünnepi asztalra való , egyre drágábban megvehető, felemelt áru élelmiszerekkel együtt. Közben bömböl a harsány amerikai karácsonyi zene, amiktől legszivesebben üvöltenék a bolti eladókkal egütt, akik ezt 8 órában kötelesek elviselni. Nincs kegyelem számukra, ha ezt a multi előírta, Az utcákon csillognak a díszek, a karácsonyi fények, a felfájdítóan zavaró kipufogó gáz még sokkal jobban látható, tüdőbe, agyba hatoló.
    Itt kinn is zavarodott emberek járkálnak, de őket a kovid stressz meg a tőke hiána nyomorította meg. Alig várja az ember, hogy haza, zárt helyre érkezzen, maga mögött hagyja az " ünnepi " készülődés zsivaját.
    Nem leszel egyedül ott bent sem. Több százan lesznek, akik az ünnep előejtéjén , vagy napjain rád is gondolnak, vagy koccintanak az egészségedre.
    Értékes ember vagy, nem bűnöző, ezt mindenki tudja, és azt is, hogy nem ott bent a helyed. Bízom benne, hogy lesz egy bátor ember a bíraid közül, aki meri venni a bátorságot a felmentésedhez.
    - 2021. 12. 22. 19:59
  • I
    Kedves Imre és a családja! Megérkezett a váltás!
    Áldott Kerecsen napokat kívánok!
    A csoport tagoknak is!

    Nos olvassátok, érdemes, jó a lelkeknek!
    És sorakozó a többinek is utánuk!
    https://www.vaol.hu/hirek/2014/10/nin...zBSNhPGTyM
    "Nincs jogi végzettsége a független végrehajtók többségének

    A Magyar Bírósági Végrehajtó Kamara elismerte, hogy a független végrehajtók csupán elenyésző százalékban rendelkeznek jogi diplomával. A hétvégén ugyanis egy luxushotelben tartottak konferenciát, miközben a bejárat előtt egy civil szervezet demonstrált – egyebek között épp a jogi végzettség hiányát kifogásolva"
    "Egy sárvári ötcsillagos szállodában tartotta háromnapos szakmai konferenciáját a hétvégén a Magyar Bírósági Végrehajtó Kamara. A Fehér Kéményseprők civil szervezet – miután értesült az eseményről – mozgósította aktivistáit, hogy a helyszínen tiltakozzanak. Ahogy azt korábban megírtuk, a civil szervezet nem a végrehajtói szakma ellen tiltakozott, hanem a kamara működési gyakorlata ellen.

    Dabasi Tamás, a Fehér Kéményseprők képviselője szerint a kamara mintegy kétmilliárd forintból gazdálkodik évente, ez az összeg pedig a végrehajtásból származó bevétel 8 százaléka. A civil szervezet úgy látja, ez éves szinten hatalmas összbevételt feltételez, amit állítása szerint az adósok fizetnek meg." A többi a link alatt!
    - 2021. 12. 23. 09:44
  • A
    Sziasztok!
    Ahogy látom az első levél elolvasása után, hogy Posta Imre most azt éli át, hogy tud e magára figyelni. Ehhez az elme gondolatképzését le kell csendesíteni, imával, meditációval. Mint írtam, Posta Imre legutolsó videójában a leendő polgárháborúról beszélt végig, de a szolgálatok ezt nem értették meg. A valóság az, hogy olyan nagy hatással van a polgárháború létrejöttére Posta Imre letartóztatása, hogy azt igen kevesen értik. Minden amit tesznek, egyre közelebb hozzák a polgárháborút. Magamat is elraboltak a falumból a rendőrnek képzelt külföldi állampolgárok és bezártak egy hónapra hamis indok alapján, hivatkozva arra, hogy 150 ezer forint tartozásom van a Magyarország nevű, kitalált, külföldi állam felé. Ez valójában emberrablás az ősi szokások szerint. A valóság az, hogy meg kellett ismernem a börtönviszonyokat, kiket csuknak a börtönökbe, és ami a legfontosabb csak ott találkozhattam egy sráccal, akit nagyon érdekelt a mag, és a szer, és átadtam neki azt a tudást, ami számára fontos volt. A börtönben töltött időt kihasználtam, és így három és fél hétig nem ettem semmit, ezért a testem egy olyan tisztulási folyamaton ment keresztül, ami fontos volt a további életemhez. Az utolsó három napban megkóstoltam a börtön kosztot, és szabályosan éreztem, hogy az ételek, a kenőmájasok, a húskészítmények tele vannak mérgekkel. Elmondhatom, hogy szabályosan mérgezik a foglyokat a börtönökben, tehát emberi fogyasztásra alkalmatlanok az ételek, és még a bolti termékekkel is ez a helyzet.
    Magam élő szabad ember vagyok, a Turul-Magúr ház tagja, az ezer éves kelárság tagja, a szkita állam tagja. Most bármelyik külföldi vezető, zsidó vezető csak velem tárgyalhat, senki mással, mivel magam vagyok erre felhatalmazva. Egyetlen magyar még szóba sem áll velük. Ezért mondtam, hogyha Orbán Viktor nagy bajba kerül, csak magam mondhatom el neki azokat az információkat, ami miatt nem kell neki meghalnia (Minden cigány, ha elkezd magára figyelni, akkor rájön, hogy a fekete, vagy sötét szkítákhoz tartozik. A romák mennek a levesbe.). Ha nekem bármi bajom esik, elhiheti mindenki, hogy akár az egész emberiség megy a levesbe. Már ha nem teszek semmit, akkor is megtettem azt, hogy leállítottam az égieket, hogy végezzenek az emberiséggel, de a zsidókról is Pécsen leszedtem egy torz piramist, ami miatt nem kell minden zsidónak meghalnia. Az égiek nem szarakodnak senkivel, és nagyon hamar kiemelik azokat, akik a folyamatnak a gályaivá válnak, ahogy eddig is ez megtörtént. Folyamatosan figyelik a földön történő folyamatokat, mindenkiről tudják mit tesznek, és mindig megkapják azokat az információkat, hogy helyesen tudják a dolgukat tenni. Nagyon nem mindegy, ki, mit tesz, mert könnyen kiemelik e földi létezésből. Szkitiában, az ezer éves szkita kelárságban, a szkita államban egyetlen külföldi állampolgár nem tartózkodhat, ha nincs meghívva, tehát minden külföldi állampolgár, személy ki lesz utasítva még e földről is, nem csak Szkitiából. A magyarok nem hoztak létre semmilyen magyar államot, és mint magyar ezt pontosan tudom. Főleg a börtönben történt tapasztalataimról beszéltem. Ennyi talán elég is, amit elmondtam. Így is többet mondtam el mint kellett volna. Többet már semmit nem mondok, mert semmi értelme. Ha valaki kérdez, csak annyit mondok neki, hogy figyeljen magára.
    - 2022. 02. 16. 16:46
    • Gerry
      örülök, hogy azért jól vagy!
      - 2022. 02. 16. 18:37
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %