Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Jó estét kívánok mindenkinek. Ricardo Delgado vagyok...

Jó estét kívánok mindenkinek. Ricardo Delgado vagyok...

Ricardo Delgado vagyok a LA QUINTA COLUMNA alapítója és igazgatója.

Valamennyi analizált oltóanyag (Pfizer, AstraZeneca, Janssen und Moderna), kivétel nélkül, nanotechnológiát tartalmaz.





info (40 KB)

Nano-routert találtunk bennük.
Ez a router egy applikáció segítségével és a vezeték nélküli bluetooth-technológia révén képes az Ön saját mobiltelefonjára regisztrálható MAC-címeket küldeni.
Találtunk bennük nano- és plazmikus antennákat, amelyek ezeket a jeleket felerősítik.  Azonosítottunk továbbá nano-lapkákat (amelyek hídként és váltóáram/egyenáramátalakítóként funkcionálnak), valamint kódekeket és bizonyos logikai kapukat, amelyek titkosítják ezt a nanokommunikációt a vakcinázott egyén és egy távoli (remote) szerver között.
E mikroszerkezeti kapcsolat kifejlesztésének alapanyaga a grafén-oxid, amelynek jelenléte elengedhetetlen ahhoz, hogy ilyen komplex struktúrák önszerveződő módon létrejöjjenek.
A grafén-oxid fő exfoliációs-mechanizmusai a testben a grafén kvantumpontok felé a következők:
- természetes biológiai lebomlás a myeloperoxidáz enzim révén
- és a Tesla-forézis mechanizmus, azaz különböző frekvenciájú mobil rádiójelek által keltett elektromágneses mikrohullámú mezők mechanizmusa

A szervezetbe juttatott grafén-oxid a hidrogénnel és az élő sejtekkel érintkezve mágneses tulajdonságokat fejleszt. Ezért tapasztalható az oltott személyek többségénél fokozott mágnesesség az oltás helyén, később pedig a napfonat felső részén és a koponya területén.

Immunrendszerünk a grafén-oxidot a szervezetben kórokozónak tekinti. A grafén-oxid az injekció beadása után kölcsönhatásba lép a központi idegrendszerrel, elsősorban a nagyobb elektromos vezetőképességgel rendelkező gerincvelővel és az aggyal.
A központi idegrendszeren belül végtagbénulást, sztrókot, harántbénulást és idegrendszeri betegségeket okozhat. A grafén-oxid véralvadási faktora magas, fokozza a trombogenitást vagy elősegíti a trombózis kialakulását. Végsősoron ezek a trombózisok mindenféle szív- és érrendszeri megbetegedést válthatnak ki, mint például embóliát, iszkémiát (a szövetek vérellátásának hiánya), szívrohamot, aneurizmát (az erek kitágulása) stb.

A grafén-oxid affinitással *** rendelkezik az erősen elektromos szervekkel, például a szívünkkel szemben is, különösen fokozott szívműködés, fokozott elektromos aktivitás esetén. Ebben a pillanatban a grafén-oxid a szívet veszi célba, és annak gyulladását okozza, azaz szívizom- vagy szívburokgyulladást.
Ezenkívül a grafén-oxidnak megvan az a tulajdonsága, hogy elnyeli a környezetben lévő elektromágneses sugárzást, és erősítő tulajdonsága révén megsokszorozza azt. Ezek a kismértékű kisülések szívritmuszavarokat okoznak. Ez a magyarázata annak, hogy miért van oly sok sportolónak szívritmuszavara fokozott szívműködés esetén. Az ilyen típusú szívritmuszavar következménye az ájulás, az eszméletvesztés és a keringési összeomlás, amelynek következménye lehet az azonnali hirtelen halál. A beoltott lakosság nagy része hirtelen és váratlanul meghal, amint ilyen mikrohullámú források közelében tartózkodik.
A grafén-oxid képes mutációkat, kromoszómaelváltozást és rákot is okozni, így azoknál az embereknél, akiknek nemrég daganatos megbetegedésük volt, azoknál az oltás után gyorsabban alakulnak ki ismét áttétek; a teljesen egészséges embereknél pedig nagy a kockázata daganatos betegség kialakulásának.

A grafén-oxid rendkívül mérgező, toxicitása ráadásul függ az általa elnyelt elektromágneses sugárzás mértékétől. Ahol a grafén-oxid előfordul, ott szöveti gyulladást, szisztémás vagy szervközi gyulladást hoz létre, és szabad gyökök özöne keletkezik. Amint az oxidatív stressz, amelyet ez a toxin okoz a szervezetben, tönkreteszi a "redox egyensúlyunkat" és meghaladja természetes glutation-szintünk antioxidáns küszöbértékét, immunrendszerünk összeomlik, kialakulhat az ún. citokin vihar.
A grafén-oxidot, amelyet az "oltások" alapanyagaként befecskendeznek, a szervezet a tüdőn keresztül választja ki. Azonban ha a grafén-oxidot közben besugározzák, akkor a tüdőszövetek gyulladása kétoldali tüdőgyulladáshoz vezet. Ha a beoltottak túlélik a beadott grafén-oxid első adagjait, a szervezetben a lebontásáért felelős semlegesítő antitestek lebontják azt. Amint a grafén és annak mérgező hatása eltűnik, az antitestek, amelyek semlegesítik ezt az anyagot, szintén eltűnnek és egyúttal immunglobin felesleget váltanak ki. Ezért kényszerítenek bennünket arra, hogy háromhavonta új oltást kapjunk, hogy fenntartsák e mérgező anyagok szintjét a szervezetben, miközben azt hangoztatják, hogy már nem vagyunk immunisak.

Végső soron a nem létező, nem izolált, nem tisztított, nem tenyésztett Sars-Cov2 hivatalos változata, valamint annak variánsai valójában a grafén-oxid, amelyet tudatosan és szándékosan adtak hozzá a 2019-2020-as influenza elleni vakcinákhoz.
Más szóval, a "COVID-19" néven azonosított betegség egyszerűen egy akut grafénnel erősített besugárzási szindróma.
Ezért az első és lényegében egyetlen "hullám" célpontjai az idősek otthonában élő idős emberek voltak, akiknél az influenza elleni védőoltás aránya szinte 100%-os volt. Idős lakóinkat először beoltották egy anyaggal, majd besugározták őket azokkal a hírhedt mobiltelefon-antennákkal, amelyeket -gyanús módon- tízből 8 esetben az idősgondozó- és lakóotthonok közvetlen közelében állítottak fel. Az idősek népirtását ürügyként használták fel arra, hogy azt mondják a világ lakosságának, hogy ez egy új koronavírus, hogy az úgynevezett „fertőzésveszélytől" való félelem miatt az egész világra ráerőltethessék a grafén-oxiddal történő befecskendezést. A cél a népesség nagy részének kiirtása és minden, a grafén-oxid révén az idegtudományok és a mesterséges intelligencia terén elérhető viselkedésmódosítás kihasználása, és annak alkalmazása a népesség megmaradó részén.

A grafén-oxid különösen kedveli az idegsejteket. Miután befészkelte magát, mesterséges neuronhálózatot hoz létre, amely fokozatosan felváltja a természetes neuronhálózatot. Ha a grafén-oxid nanorészecskék mérete kisebb, mint 35 nanométer, akkor könnyedén áthatolnak a vér-agy gáton, az agyunkat az esetleges külső hatásoktól védő membránon, és bejutnak az ideghálózatunkba.
A grafénnak így sikerül elpusztítania a neuronális szinapszisokat, hogy feltérképezhesse az agyunkat, hogy szó szerint adatokat gyűjtsön emlékeinkről, gondolatainkról, érzeteinkről, érzelmeinkről vagy érzéseinkről. Most már bizonyára értik, hogy miért fogadtak el bizonyos országokban "idegjogi törvényt" a járvány a részeként.

Másrészt ez a grafén-oxid távolról vezérelhető és az új 4G, 4G+ és 5G technológiák segítségével vezeték nélkül stimulálható. Minden beoltott ember továbbítja az adatait egy mesterséges intelligencia által irányított külső szerverre (ezt valószínűleg Elon Musk finanszírozza). 

Ez az információs csomag egy multidiszciplináris tudóscsoport több, mint 20 000 órányi kutatásának összefoglalója, és dr. Campra által készített végleges jelentés tudományos közzétételén alapul, amelynek eredménye egyértelműen bizonyítja a redukált grafén-oxid jelenlétét az AstraZeneca, Moderna, Pfizer és Janssen "vakcinák" mintáiban; továbbá az anyag tudományos elemzésén és megfigyelési adatokon alapul. Úgy véljük, hogy kihasználják az egészségügyi- és ápolószemélyzet tudatlanságát és hozzá nem értését az olyan kérdésekkel kapcsolatban, mint a nanotechnológia, annak érdekében, hogy végrehajtsák ezt a baljós tervet, amelyet "Agenda 2030"-nak neveznek. Ön is kiegészítheti ezt az értékes információt, és az alábbi címen megtalálhatja az itt említett összes bizonyítékot és tudományos cikket:
www.laquintacolumna.net

Mivel az „OLTÁSOK” világszerte folynak, szembe kell néznünk azzal, hogy az emberi faj, ahogyan mi ismerjük, rövidesen, néhány hónapon belül, eltűnik. Ezt "poszt- és transzhumanizmusnak" vagy egyszerűen „Humán 2.0" projektnek nevezik.
Ebben az új szakaszban a túlélő robotot megfosztják saját gondolkodásától, autonómiájától és szabad akaratától. Rabszolgasorba taszított, csonka és ezektől a technokrata oligarcháktól teljesen függő fajjá válik.

A LA QUINTA COLUMNA emberek millióit egyesíti a világon, azokat, akik meg akarják őrizni az ember lényegét, az emberiség iránti  tiszteletet és az emberiség, mint egyedülálló faj méltóságát. A LA QUINTA COLUMNA leleplezte ezt az emberiség élete és a természete ellen irányuló bűncselekményt. Kérjük, terjesszék ezeket a létfontosságú információkat környezetükben!

*** Kémiai kötés kialakítására való hajlam, vegyrokonság.

29 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • B
    Jó regelt Gerry! Amit itt beküldtél az hosszú időre törli a kezdő szavakat, az edigi fél információkat olyan egésszé teszi, hogy az már fájó, amiről nem a hirnök tehet. Köszönöm a fodítást és a közzé tételt, azért Mi próbáljuk elfogadni és segíteni a megvezetetteket, a semlegesítésre némi reményt ad az alábbi videó, sajnos rövid rész van felíratozva https://carriemadej.com/super-immune-...ne-system/ az egész vieó itt található aki érti az ami. angolt: https://carriemadej.com/dr-carrie-mad...-vaccines/. Természetese már megjelent a magyar tiltakozás, hogy doktornő téves információkat közöl és méreg bevételére biztatja a pácienseket. mármint a bórax mint nagyon mérgező anyagot az EU- ban be is tiltották, anyir mérgező, hogy aki be vzette a használatát, komoly dállár ezrekre büntették, börtönnel fenyegették ha ne hgy fel a terjesztésével, mivel a gyógyszeripar komoly bevétel kiesést tudhatot magáénak az ügyből kifolyólag. Ha valakit érdekel bővebben keressen meg levélben az oldalon keresztűl, bocs talá hosszúra sikeredett.
    - 2021. 12. 27. 10:09
  • M
    s ugyan miért nem gondoljátok azt hogy nincs más választ0ás mint az öldöklés---kiméletlenül lekell mészárolni sátánista jezsuita rendet s mögötte állo fekete nemességet s az összes kiszolgálot----persze birkák sosem fognak harcolni s bégetve mennek vágohidra----istenek alkonya után eljött emberek alkonya--éljen a lelketlen cyborg korszak---de nélkülem
    - 2021. 12. 27. 11:16
    • Banditos
      Azért gondolom, hogy van más választás mint az öldöklés, mert akkor ugyan azon a szinten lennénk mint ők. Én abban hiszek, hogy egyéni szinten kell felemelkedni és akkor van esély, de ez az adok kapok ez szerintem csak a végső pusztuláshoz vezet.
      - 2021. 12. 27. 22:04
  • lapaj55
    Hihetetlen baromság. Azért be kell vallanom, csapongó fantáziával rendelkeznek ezek a dezinformáló alakok, ezt meg kell hagynom nekik. Bruhaha.

    A cáfolat, Google-fordítóval egy német cikk alapján:

    https://faktencheck-afp-com.translate...x_tr_hl=de
    - 2021. 12. 27. 12:20
    • Gerry
      lapaj - biztos vagy benne? Akkor jó. Azért érdekelne, hogy a fogalmazásod szerint  "csapongó fantáziával rendelkeznek ezek a dezinformáló alakok" milyen okból képesek ennyi "baromságot" összehordani?

      - Feltünési viszketegség?
      - Fizetnek neki ezért?
      - Karriert akar csinálni?
      - Megismert egy jó nõt és fel akarja maga iránt kelteni az érdeklõdését, hogy megdughassa?

      Neked elárulom, én egy buta ember vagyok - aki megpróbál informálódni abban a világban ahol könyörtelenül rá akarják erõszakolni az emberiségre egy olyan "vakcina" elfogadását, amire - magánvéleményem szerint - nincs okvetlenül szükség.
      Miután a szervezetem már több hónappal ezelõtt túljutott a COVID-nak elnevezett virustámadáson és azóta is teljesen egészséges vagyok így NEM KÉREM és NEM IS FOGADOM EL az injekciót.
      A mai napig nincs Covid-Pass igazolványom, mert nem akartam PCR-tesztet se csináltatni, anélkül pedig nem kaphattam meg, mi több még azt is megmondták; ahhoz, hogy kaphassak (negatív PCR teszt ellenére) kötelességem elfogadni az elsõ oltást és csak az után adnak ki egy néhány hónapos (?) érvényességi idejü igazolást. Nem éreztem erre késztetést, ezért "maradtam aki voltam".

      Nem tudom így nem is próbálom azt bizonyítani, hogy mit tettek a fent felsorolt cégek abba a löttybe aminek az (!önkéntes!) elfogadásáról mindenáron meg akarnak gyõzni.

      Ha te biztos vagy a véleményedben azt gond nélkül el tudom fogadni. A Te életed a Te szervezeted, a Te döntésed és a Te jogod. Valamint nem is gondolom rólad, hogy nagy baromság lenne amit itt leközöltél.

      Arra kérlek - hogy maradjunk ennyiben.

      Te a "https://faktencheck-afp-com..."-ban olvasott cáfolatban hiszel, ami szíved joga. Én ugyanakkor naponta azon tépelõdöm, hogy mi lehet az igazság ebben a több mint másfél éve tartó õrületben, a világ látható szétesésében, mitöl és kiknek az irányításával jutottunk idáig és mikor fog meghalni mellettem egy olyan szeretett ember akit aztán nekem kell eltemetnem... holott az én idõm már lassan le fog járni...

      Te hiszel valamiben amíg én kételkedek mindenben... és ez így számomra természetes. 

      Idézet

      Egy rövid hír:

      https://nepszava.hu/3141763_elhunyt-d...amu-roland

      Elhunyt Damu Roland
      A színész 47 éves volt.

      Na igen, 47 évesen szinte természetes a tüdõbaj.. föleg két védõoltás után...
      +
      még valami:
      https://vk.com/video644727407_456239188
      +

      Idézet

      https://uncutnews.ch/covid-impfstoffe...esfaellen/

      COVID vakcinák: Miért nem működnek, és meggyőző bizonyítékok a halálesetekben játszott szerepükről
      Sucharit Bhakdi professzor és Arne Burkhardt professzor tudományos bizonyítékokat ismertet, amelyek a génalapú COVID-19 vakcinák használatának azonnali leállítását követelik. Megmagyarázzák, hogy ezek a vakcinák miért nem tudnak védeni a vírusfertőzés ellen. Pozitív hatás nem várható. A professzorok szerint a vakcinák inkább önpusztító folyamatokat indíthatnak el, amelyek súlyos betegségekhez, sőt halálhoz vezetnek.
      Burkhardt professzor összefoglalja legújabb szövettani eredményeit, amelyeket 15 olyan beteg vizsgálata után talált, akik az oltást követő napoktól hónapokig terjedő időszakban haltak meg. Feltűnő és egyedülálló limfocita infiltrációt ír le, amelynek középpontjában az erek állnak, de számos szervet érint, leginkább a szívet és a tüdőt. Bhakdi és Burkhardt szerint ezek az eredmények "egyértelmű bizonyítékai a vakcina által kiváltott autoimmun jellegű patológiának".
      A vakcinák önpusztító folyamatokhoz vezethetnek a szervezetben.
      Az ilyen önpusztító folyamatok várhatóan számtalan mellékhatással járnak minden beoltott egyénnél, különösen az emlékeztető oltások után. Kétségtelen, hogy a génalapú COVID-19 vakcinák beadása veszélyt jelent az életre és a testi épségre. Bhakdi és Brukhardt hangsúlyozzák, hogy a vizsgált halálesetek között mRNS- és vektoralapú vakcinák egyaránt szerepeltek, valamint mind a négy nagy vakcinagyártó.
      - 2021. 12. 27. 13:16
      • Banditos
        Gerry ilyen hírek is vannak. Most az átlag ember akkor mit gondoljon? Egy élsportolót leterít és utána nyomatják, hogy az oltás megmentette volna akkor szerinted egy hétköznapi ember mit gondoljon? <br /><br />Itt a hír:<br /><br />Frederic "The Undertaker" Sinistra háromszoros nehézsúlyú világbajnok kick-boxoló novemberben került be a kórházba légszomj miatt, miután elkapta a COVID-19-et. A belga fighter úgy gondolta, inkább hazamegy, és ott folytatja a kezelést, de ez súlyos hibának bizonyult.<br /><br />Minthogy az is, hogy nem vette komolyan a vírust – nyíltan<strong> oltásellenes volt</strong>, és olyan badarságokat mondott a videóiban, hogy "ez a kicsi kis vírus" nem tud benne kárt okozni, és hogy hibát követ el a kormány a lezárásokkal. <br /><br />A kórházba is csak az edzője, Fabian Pavone unszolására volt hajlandó bevonulni, pedig már alig tudott lélegezni. December 15-én halt bele a vírusba.<br /><br />
        <h1 class="entry-title"> </h1>
        - 2021. 12. 27. 22:16
        • Gerry
          Az utolsó mondatodat szertném megismételni:"... alig tudott lélegezni. December 15-én halt bele a vírusba."

          Teoretikus kérdéseim: MIBE HALT BELE? MIÉRT HALT BELE? HOGY KEZELTÉK? (- Nem várok választ.)

          Azt pedig nem értem, hogy mit jelent "egy hétköznapi ember" Mi ennek a meghatározásnak a kritériuma? Én egy ilyen ember vagyok: hétköznapi és átlagos.

          Mit gondoljon egy átlagember?  Akkor most "róla", "rólam" vagy magadról beszélsz?

          Úgy vélem mindenkinek megadatik a gondolkodás joga. (Kezdheted a mondatot máshogy is: Úgy[Azt] gondolom, Úgy [Azt] hiszem ... válassz!)

          A gondolkodás egyik alap-pillére a kétkedés, a másik a lehetséges válaszok megkeresése, gyüjtése a harmadik pedig a döntés joga.

          "Mit gondoljon." - Nekem ez így nagyon nem jön be. Valakinek az a feladata, hogy megmondja mit gondoljon a másik?   Ez utóbbi nem tartozik bele amit én személy szerint elfogadhatónak tartok.

          Summa summarum: Cogito ergo sum
          - 2021. 12. 27. 23:43
          • Banditos
            "Valakinek az a feladata, hogy megmondja mit gondoljon a másik?" igen sajnos ilyen világot élünk, hogy az emberek nagy többségének meg kell mondania, hogy mit gondoljon és én arra próbáltam rávilágítani, hogy azok az emberek akik gondolkodnak az ő felelősségük az hogy ezeket az embereket felemeljék és ne az legyen hogy elítéljék, mert már így is egy megosztottság van a harag, düh pedig mindig csak rosszat eredményez. <br />A cikket azért hoztam fel, mert pontosan az átlag akiről beszéltem ők nem fognak ilyen kérdésekbe belemenni, hogy Mibe halt bele? Miért halt bele? Ők csak azt fogják fel ebből hogy nem volt oltva belehalt. Elindul náluk a pánik, mert maga a halál gondolata amit azért elég nehéz bárkinek is elfogadni.
            - 2021. 12. 28. 09:42
  • J
    Amit ír ez a fickó, abból több tény beigazolódott. Ilyen a fiatalok oltás utáni szívizomgyulladása, a bénulások ( a dél koreiai oltás utáni esetek is emlitik), az idegrendszerre gyakorolt hatása, és a szervezetben jelentkező gyulladások ( nálam a 2.és főként a 3 Pfizer oltás utáni ér is izületi gyulladás, ami az oltások előtt nem volt) , és az immunrendszer lerombolása.
    Nem furcsa, hogy amióta influenza ellen oltanak, egyre több az autoimmun beteg? Egy-két évtizede ilyenről szinte nem is lehetett hallani.
    Azt is különösnek tartom, hogy miért akarján a piacról teljes mértékben kizárni a keleti vakcinákat, miért csak a Pfizer a jó annak ellenére , hogy ugyanúgy megbetegszik tőle az ember, mintha be sem oltották volna.
    A szükebb környzetemben azok, akik akik lefitymált kínai és orosz vakcinákat kaptak, nem szenvednek ilyen durva mellékhatásoktól. Sőt az sem hallani, hogy hullanának, mint az őszi legyek.
    Gusztustalan politikai játszadozás folyik ezen a téren is. A napokban még 10 millió adag volt bent az országban ebből a " csodaszerből", amihez még pótlólag rendelt a kormány ugyanannyit, hogy ne érje szó a ház elejét, ne támadják folyamatosan őket a keletről történő esetleges vásárlás miatt.
    A kicsi gyerekeknek is 3 adagot beadni terveznek, ami vérlázító.
    Az orosz vakcinát az istennek sem hagyják jóvá, Bezzeg a én 3. adagom előtt aláíratták velem papiron, hogy hozzájárulok a még nem nem engedélyezett megerősító vakcina beadásához. Akkor kellett volna a beadatást abbahagyatni, elfutni és elrohanni, de le voltam bénulva ostoba módon.
    - 2021. 12. 27. 20:47
  • V
    - 2021. 12. 28. 06:53
  • J
    Itt is azt igazolják, ami a fenti cikk elmond.
    https://rumble.com/vq6e3h-moderna-pat...eapon.html
    - 2021. 12. 28. 14:49
  • J
  • A
    Nincs ezzel a cikkel semmi baj. Egy tévedése van csak: biológiailag nem bomlik le se a grafén-oxid (GO)és a grafén-hidroxid (GHO) se. Tehát a veszély óriási! A folyamat visszafordíthatatlan.
    Oltatlanoknak is érdemes szedni a NAC-ot és a Glutationt. A linkeken a leírásokat is megtaláljátok.

    https://www.yiya.hu/nac-acetil-l-cisz...bletta.php

    https://www.yiya.hu/redukalt-glutatio...bletta.php
    - 2021. 12. 28. 18:45
  • Gerry
    Oltassak vagy ne oltassak?
    De elõbb megnézem ezt a filmet...
    ...most gondolkodom rajta. Te mit csinálsz?


    https://www.kla.tv/21097

    Több nyelven - közte magyarul is!
    - 2021. 12. 29. 12:01
  • A
    Gerry!
    Eszedbe ne jusson oltatni! Amennyi infó itt az oldalon megjelent bőven sok! A vakcinájukat meg dugják fel maguknak oda, ahova nem süt be a NAP.
    - 2021. 12. 29. 14:14
    • Gerry
      Te nem olvastad még a véleményeimet?
      - 2021. 12. 29. 14:24
    • Dance Monkey
      Már megkapta a harmadikat is.  Máskülönben nem mehetne a kék osztrigába.
      - 2022. 01. 01. 21:03
  • A
    Gerry! De, de tudom, tudom a véleményedet! Csak akartam valami kedveset írni Neked.
    - 2021. 12. 29. 17:41
  • C
    Én nem tudom mi ez az oltás, azt sem tudom mi van benne. Nem is szívesen olttattam magam, de mivel a megélhetésemet fenyegették, muszáj volt. Amit tudok, a bal kezembe kaptam az oltást november közepén, azóta folyamatos csontfájdalom, zsibbadás tapasztalható, emelni nem tudok, fizikai megterhelés hatására a csontfájdalom erősödik. Mivel napi szinten sportolok, nem volt nehéz észre venni, hogy az oltást követő második napon, már jelentősen esett a fizikai teljesítőképességem. A megszokott teljesítményemet csak 3-4 szeres "túlhajtással" tudom elérni. Ez azóta sem változott! Sok "sportos" ismerősöm tapasztalt hasonló tüneteket magám. Bár a munkahelyemen működik az 5G hálózat, és 1 km távolságon belül két 5g adó is van a közelemben, a légzésemmel nincs baj, a tüdő rendben. Bár, lehet, hogy rám valamiért másképpen hat.
    - 2022. 01. 01. 12:45
    • Gerry
      Vigyázz magadra! Sajnos nem te vagy az egyedüli aki ezeket éli át. Remélem, több szerencséd lesz!

      Egy kedves, régi ismerôsöm ment el két napja - egyike volt azoknak akik 40 éve elsõ barátaim lehettek ebben az országban. A barátság kitartott, a megmérgezett szervezet már nem.
      A harmadik csapás - két hete, gyõzött. 10 évvel kevesebben élhetett mint én.
      Vidám volt, sportolt, szeretett és ennyi...

      Majd viszek virágot a sírjára.

      R. L. Stevenson:
      "Im Leben kommt es nicht darauf an, ein gutes Blatt in der Hand zu haben, sondern mit schlechten Karten gut zu spielen."
      (Az életben nem az a fontos, hogy jó lapok legyenek a kezedben, hanem az, hogy jól játssz a rossz lapokkal.)

      De nem engedték játszani.
      - 2022. 01. 01. 14:19
    • rich932
      Ne vedd bántásnak, de halva hogy lehet az élhetést biztosítani? (Max feltámadással...)<br /><br />Soha nem értem ezt a logikai bukfenc érvelést, ha hallom valakitől. De működik, minden természetellenességét meghazudtolva.<br /><br />Sokszor szeretteimnek könyörögve is ez az érvelés vagy hasonló csap arcon.<br /><br />Nem tudom felfogni, de lehet velem van baj?!
      - 2022. 01. 03. 22:01
  • S
    Ma készült el a második rész így egybe felteszem. Így teljes a kép. Aki hiszi hiszi, aki nem nem.
    A videók tartalma az, hogy van megoldás az "egyetlen megoldásra".
    Akitől távol áll a gondolat teremtő ereje, vagy ha Istent hallanak és menekülnek (amit szintén meg tudok érteni) azok a második résszel, sőt inkább a második rész leírásában szereplő Emoto kutatásaival kezdjék. Ő tudománnyal kezd és az ima hatását is láthatóvá teszi... nézzétek csak meg... (zárójelben mondva az atombombát és a relativitás elméletet is Isten hívők találták fel... aki ismeri Kisfaludy Györgyöt legalább yt előadásairól az tudja, hogy a hit és a tudomány kéz a kézben is járhat és egymás kibontakozását segítik... persze csak a valódi, tartalmas hitvallás)
    https://www.youtube.com/watch?v=VJ8C0...J8C09bvBXM
    https://www.youtube.com/watch?v=wo3FM...o3FMJxCl1c
    - 2022. 01. 07. 23:33
  • K
    Próbáld ki Redmi Note 4 ielefonnal!
    Dr. Luis De Benito megosztja a beoltott egyének MAC-címének jelenségéről szóló jelentését
    https://www.orwell.city/2021/11/MAC.html
    Gépi fordítás:

    Dr. Luis Miguel De Benito, Ph.D. fokozatú emésztési orvos a molekuláris biológiában egy kivonatot mutat be a Bluetooth-alkalmazásokkal beoltott egyénekben észlelt titokzatos MAC-címekkel kapcsolatos kutatásból.

    Ez egy rövid jelentés, amelyet világszerte különböző kutatócsoportoknak küldött, és teljes egészében e hónap 31-én fog megjelenni.


    Ebben a rövid előzetesben Dr. De Benito elmagyarázza, mit figyelt meg, és mik lehetnek ennek a jelenségnek a lehetséges okai.

    Az alábbiakban Orwell City bemutatja előadásának összefoglalóját.

    Dr. Luis De Benito: Ma elmondom neked az idei nyár eredményeit, amelyek azt mutatják, hogy mi állhat ennek az oltási kísérletnek a hátterében.

    Miért olyan nagy az érdeklődés a szúrás iránt? Mi az oka? El fogom mondani.


    Az ebben az ügyben szintén nyomozó nemzetközi szervezetek kértek tőlem egy rövid beszámolót arról, hogy mit csináltam a nyáron. És úgy fogom felolvasni neked, ahogy van. Ki fogom festeni, amit mondok. De ezt írtam nekik. És a különböző csapatok, amelyek ezt vizsgálják, azt látják, hogy ennek melyik része helyes és melyik nem. Több nyelvre is lefordítják. Ezt azért mondom, mert valószínűleg 31-én máshol is nyilvánosságra hozzák, vagy bármi más.

    Nehéz volt eljutnom ide, hogy elolvassam. Tudod miért? Mert ez egy kicsit súlyt ad az orvosi kérdésből való kilépés tényének. Tudja, mindez egy csatornaként indult a járvány, az érintettek, a kezelések, a vírus, az intenzív osztályok helyzetének megvitatására. Nos, ennek már nincs értelme. Mindez a múlt része. És most azt akarjuk felismerni, hogy a hatóságok a szabadságjogokat elvonják az emberektől.

    Nem érdekel, hogy szerinted őrjöngök vagy sem. De mivel erkölcsi kötelességem beszámolni arról, amit tettem, ma elmondom. És aki el akarja hinni, az el fogja hinni, aki pedig nem, az ítélkezik, kritizálja és összehasonlítja. Ahogy mondom, megírtam, és már elküldtem azoknak a csapatoknak, amelyek a világ különböző részein tanulják ezt a témát.

    Ha orvosi szempontból nincs szükség 2 ezrelékes letalitású betegségre semmilyen megelőző intézkedésre, akkor miért ragaszkodunk ennyire ahhoz, hogy mindenkit be kell oltani? Mit ad nekem az oltás, amit még nem kaptam meg? Nos, ez a kísérlet ebből a gondolkodásból született.


    Bár sok a konzultáció, 2021 nyarán délutánonként én voltam az egyetlen operatív. Délutánonként még adminisztratív személyzet sem volt abban az épületben. Az irodám alatt időnként leparkoltam egy mentőautót a SUMA-ból, a segélyszolgálattól, mert ott van egy bázisuk. Ez volt az egyetlen "interferencia", amit észleltem. A legtöbb megfigyelést e műtermék nélkül hajtották végre. A konzultációt 15:00-kor kezdtem, és 20 percenként listáztam a betegeket.

    A COVID-intézkedések miatt javasolták, hogy egyedül és lehetőség szerint a megbeszélt időpontban jöjjenek. Sem előtte, sem utána. A konzultáció megkezdése előtt csatlakoztattam a Bluetooth-alkalmazást a mobilomon, és mindig ellenőriztem, hogy nincs-e elérhető kapcsolatfelvételi eszköz. A hatótávolságon belül nem volt elektronikus eszköz, amelyhez csatlakozni lehetne. Amikor megjelent egy beteg, gyakran már fent a lépcsőn vagy a folyosó elején, a rendelőtől kb. 20 méterrel a mobilomon, láttam, hogy megjelent-e egy-két Bluetooth-os készülék. Egy vagy kettő vagy egy sem.

    A telefonomon meg tudtam nézni, hogy a Bluetooth észlel-e valamit vagy semmit. És ha volt valami, akkor egy MAC-címmel (Media Access Control) ellátott eszköz volt. Ez egy egyedi azonosító, amelyet az elektronikai eszközök gyártói a hálózatba köthető kártyákhoz vagy cikkekhez rendelnek.


    Miután megvizsgáltam a páciens egészségügyi követelményeit, megkérdezném tőle, hogy beoltották-e a COVID ellen. Ha a válasz igenlő volt, általában gyorsan és habozás nélkül történt. És ha negatív volt, azt gyakran bizonyos óvatosság, ha nem harag kísérte a kérdés miatt. Egy reakció, amely elmagyarázta nekem, hogy általában azok, akik nem akartak oltani, valamilyen kedvezőtlen társadalmi helyzetnek voltak kitéve. Miután megnyugtattam a pácienst, bármi is legyen a válasza, felírtam egy papírlapra a választ, amit adott.

    Az általam megkérdezett 137 beteg egyike sem volt hajlandó válaszolni. Ha a válasz igen, megkérdezném, hogy milyen típusú oltást kaptak, mikor, és volt-e bármilyen mellékhatásuk. Ezután megkérdeztem őket, hogy van-e rajtuk mobiltelefon vagy elektronikus eszköz, például vezeték nélküli fejhallgató vagy táblagép, és ha igen, megkérem őket, hogy kapcsolják ki egy pillanatra. Amikor kikapcsolták, a mobiltelefonomon általában eltűnt az egyik Bluetooth-ra regisztrált eszköz.

    Több száz közül... Íme az eredmények.

    A 137 megkérdezett beteg közül 112-en azt mondták, hogy beoltották, 25-en pedig azt, hogy nem kaptak védőoltást. Azok a betegek, akik azt mondták, hogy nem kaptak oltást, nem regisztráltak a mobilomon olyan Bluetooth-kapcsolatra alkalmas eszközt, amely biztosította a mobiltelefon leválasztását, ha volt ilyen. A 112-ből 96 betegnél, akik beoltották magukat, a 112-ből 96-an kapcsolták ki az elektronikus eszközeiket, ha hordozták, a mobiltelefonom képernyőjén egy MAC-kód maradt, amit a következő jegyzeteimbe már feljegyeztem. a beteg kórtörténetéhez.

    Úgy értelmeztem, hogy ez egy kód, amit maga a beteg hordott, és valójában, amikor kiment a rendelőből, az épületből, eltűnt a mobilomról. Ezzel az egyszerű megfigyeléssel júliusban és augusztusban igazolhattam, hogy azoknak a betegeknek a 100%-a, akik azt mondják, hogy nincsenek beoltva, nem emelnek fel semmilyen kapcsolattartó eszközt a mobiltelefonommal Bluetooth-on keresztül. De azok 86%-a, akik azt mondták, hogy beoltották, generált MAC-címet a mobilomon. Ezek a megfigyelések, és sok kétség és kérdés merül fel belőlük.


    Ezek közül számomra a legjelentősebbek a következők: Először is, a mobiltelefonomon észlelt jel a beoltott személytől származik? Nos, pontosan az elszigetelt környezet és az, hogy más jelek nem zavarják, azt jelenti, hogy nincs más szennyeződési forrás. Valójában, amikor a SUMA mentőautó megérkezett, eltekintve más eszközöktől, mint például a „SUMA bázis” és számos MAC-cím, amelyeket a mentők beoltható személyzetének tulajdonítottam, észrevettem, hogy ezek a jelzések eltűntek, amikor a mentőautó elindult. És amikor felmerült a gyanú, hogy van-e más torzító elem, például betegkísérők a folyosón, véletlenszerű operátorok a folyosón, ami más jelzők forrása vagy eredete lehet, akkor ezt az esetet elvetettem. Azt'

    Másodszor, minden mobiltelefon azonos képességgel érzékeli a Bluetooth-eszközöket? A válaszom nem. Az a tapasztalatom, hogy nem.

    Harmadszor, az észlelhető MAC-cím egy személyen lehetővé teszi-e az interakciót vele? Hogy milyen mértékben? Legalább egy dologban biztos vagyok: ez lehetővé teszi számomra, hogy megtudjam, hol van, mert tudtam, hogy valaki beoltott érkezik az irodámba, mielőtt megjelent.

    A negyedik kérdés, amit feltettem magamnak: Ha a MAC-cím valami személyes, egyéni és megismételhetetlen, hogyan lehetséges, hogy az az öt ember, akiket ugyanannak az injekciós üvegnek a tartalmával injekcióztak, ugyanabban a tételben, nem 5 különböző MAC-címed van? Nos, konzultáltam néhány számítógépes technikussal, robotikussal, biológus- és mérnöktársammal, a számítástechnika és a nanorobotika szakértőivel. És támogatják annak lehetőségét, hogy ez a kód a beteg genetikai anyagával való kölcsönhatás eredményeként jön létre. Talán nem annyira a DNS-ükkel, mint inkább a nagyobb kompatibilitási komplexummal, a HLA-kkal, amelyek végső soron a genomból származnak .

    Hat, ha a MAC-címet az oltás generálja, akkor miért csak a beoltottak 86%-ának van meg? Különféle válaszokat vettek figyelembe a kérdés megválaszolására.

    Az első: az injekciós üvegek egy része placebó lehet.

    Másodszor: néhány fiola denaturálható.

    Harmadszor: válaszhiány. Más szóval, a termék alkalmazása során nem mindig érhető el a várt eredmény.

    A negyedik pedig, ami számomra nagyon fontosnak tűnik, azért van, mert a beteg hazudik, és azt mondja, hogy be van oltva, ha nem azért, hogy elkerülje a problémákat vagy a vitákat.


    Sok kétségem van. Ezeket a megállapításokat tettem. Nem tartoznak az orvosi ismereteimhez. Egyszerűen tanúsítom, hogy amikor egy elszigetelt környezetben lévő személlyel konzultál, ez megjelenik a mobilomon. Mit jelent? Fogalmam sincs. De nem szeretem.
    - 2022. 01. 08. 05:58
  • K
    Itt a magyarázat, hogy a telefonon miért mutatnak Blutooth rendszerben különböző MAC címeket ugyanabból a fiolából oltott személyek:
    https://www.orwell.city/2022/01/complex-microtechnology.html

    ArhÍvum:
    https://www.orwell.city/p/archivo.html
    - 2022. 01. 08. 06:08
  • Gerry
    Egy video amiben már semmi újat nem találok,viszont mások esetleg igen - ezért küldöm én is tovább az ismerõseimnek ... meg persze ide is!

    https://rumble.com/vs97cg-a-pfizer-vo...enkit.html

    Már ott tartok, hogy ölni kellene! Érdekes gondolat. Mi is válthatta ezt ki belõlem? .... Gondolkodj Gerry, gondolkodj....
    Megvan. Hazudott nekem a szolgám ...hát ezért bíztam meg bennük? Hogy most ellenem forduljanak? Tõlem kapták a hatalmukat... azért, hogy jót tegyenek... de nem ezt látom, hanem azt, hogy hazudnak éjjel és nappal, hazudnak mindenkinek, ellopnak mindent és átvernek mindenkit... egymást is miközben gúnyt üznek belõlem...

    Nem oda Buda buda. Nem oda miniszterek! Mit képzeltek söpredék? Milliókat akartatok, - megkaptátok - de nem milliók elpusztítása árán... Most ki hazudik? Ki gyilkolja a magyart, az osztrákot, a németet, hollandokat , franciákat mindenkit ezen a világon?

    Miniszterek és lefizetett bérencek, korrupt jogászok orvosok, megvesztegetett tetvek... túlélni akarjátok a bajt? Nem fog sikerülni.
    Ha módjában áll a népnek és nemzeteknek - megígérem én is, hogy, Ti fogtok a pokol fenekére kerülni.
    - 2022. 01. 09. 22:09
    • Claudius
      Akkor miért Használod, Éled, Élteted, Fizeted... Szabad Akarattal az Ellenkezőjét is nyugodtan megtehetnéd, ahogy a sokak is... De szinte senki Nem teszi, csak köpköd, picsog, jajveszékel... és foggal-körömmel Védi... a sötét oldalt, annak rendszerét, kormányait, politikusait, eszközeit! Hát, ezért Nem változik semmi... csak minden egyre rosszabb lesz, mert Életben tartjátok! 😉 
      - 2022. 01. 10. 01:16
      • Gerry
        ...csak tudnám, hogy miröl beszélsz... Komor
        - 2022. 01. 10. 06:50
  • Claudius
    Gerry!
    Hogyne tudnád... csak Nehéz befogadni az Igazságot!
    Pedig olyan EgySZERű, ettől NagySZERű... mégsem érzitek, értitek!

    Újabb válaszúthoz érkezett az Egész emberiség, ahol Egyénileg, Végérvényesen Dönteni kell... a Jó és Rossz között!

    Most a Korszakváltás Küszöbén, minden a Jelenünkben a Választásunkról, Döntésünkről szól.
    Minden a Teremtő tudtával és ellenőrzése alatt zajlik... nincs kivétel, még ezekben a kaotikus időkben is, minden a SZERető, Igaz, Segítő, Békességes, Jó Emberré válásunkat szolgálja...

    A Teremtő RendSZERét vagy a sötét oldal hazug, pusztító... rendszerét Éli, Élteti, Választja az ember!

    A hantavírus is Csak ezt az Egy Célt szolgálja...
    Mivel sosem voltak Kívülről támadó vírusok...
    Az egész virológia Komplett Hazugság!
    Az EGÉSZsÉGünk útjában, pont az egészség és gyógyszeripar áll, karöltve a kormányokkal, politikusokkal...

    A sötét oldal rendszerét, annak Eszközeit az ORVosait... vagy a Teremtő Égi Szüleinket, a GONDVISELÉSÜKET VÁLASZTJA az ember!

    Az oltottak lényegében Elbukták a Nagy Vizsgát, mert ők továbbra is a rendszerben, azok eszközeiben az ORVosoknak, Kormányoknak, Politikusoknak, Celebeknek... hittek, ezt Élik, ezzel Tovább Éltetik!

    Valójában mindenki azt Éli, ami Benne van, amilyen a Szellemi-Lelki beállítottsága... mert ami Bent, ugyan az van Kint is!

    Az oltatlanok Nem dőlhetnek még hátra... mivel megannyi Hit és Bizalom próbát fognak kapni, hogy a Korszakváltás Végén, csak a legelkötelezettebbek maradjanak.
    Akiknek Megingathatatlan és Sziklaszilárd a Hitük, Bizalmuk a Teremtő Égi Szüleinkben!

    A Föld a Korszakváltás Végén "lebontásra" kerül, minden be lesz "szántva" hogy kő, kövön nem marad!
    Ahogy állítólag Noé idejében is megtörtént...

    Így teljességgel meddő és kudarcra ítélt dolog, minden más kezdeményezés, a materiális felemelkedés, 5D, tüntetés, lázadás és lázongás, ahogy az új világrend se lesz hosszú életű... mivel a nyakunkon a Nagy Vizsga.

    A Felemelkedés nem a világi dolgokra való Ráébredést, Ráeszmélést jelenti, hanem a Szellemi-Lelki Fejlődésünket a Jóvá válásunkat!
    Szellemileg-Lelkileg kell(ene) Felemelkedni, Felülemelkedni a rendszeren... és Igaz, Jó Emberré válni.

    De az emberiség Nem ebbe az irányba halad, mivel egyre Békétlenebb, Haragosabb, Gyűlölködőbb... ami csak, Szellemi-Lelki Hanyatlást eredményez.

    Ha jó 10 évvel ezelőtt, Ha az emberiség elhitte, megértette volna, hogy a "Ne Használd és Megszűnik Létezni" ennek a Szellemiségében Összefogott volna, akkor mára ennek a Hazug és Pusztító rendszernek, nyoma sem lenne.

    De az emberiség Lekéste bőven Ezt a vonatot, elment Ez a hajó... így Nem maradt más hátra, mint az Egyéni Jóvá válásunk, mert a Korszakváltás Végén, mindenki Egyénileg lesz elszámoltatva és Csak ez az Egy, ami számít!

    Ki mit élt, éltetett... melyik Oldalt!
    Hova, melyik Oldalra tette le a voksát!

    Ennek Szellemiségében gondolja mindenki tovább... az Életét, hogy mit is kell(ene) - akiknek Opció a Szabadulás ebből a Karantén világból, így a Végidőkben, az idők Legvégén - tennie, amivel Legalább a Lelkét megtudja Menteni, egy újabb gyötrelmekkel... teli Fejlődési ciklustól! 😉
    - 2022. 01. 10. 16:12
  • Claudius
    Gerry!

    A Tudás Kincs... szokták volt mondani!

    Na, de milyen Kincs? Hogyan is lehet kamatoztatni?
    Elég csak birtokolni? Szétkürtölni? Ízekre szedni, megvitatni és minden oldalról átvilágítani?
    Hisz EZT teszi már minden, magát Ébredtnek hívő Embertársam, de mégsem változott az Életük...
    Egy fikarcnyit sem, sőt, sokak számára egyre rosszabbak a kilátások.

    Akkor hogyan is van ez?

    Hiába a Tudás?!

    IGEN, ilyen formában sajnos teljesen hiábavaló.

    Tételezzük fel, hogy a Tudásvágy az Étvágy, maga a Tudás, pedig egy roskadásig pakolt, terített asztal.

    Bámulhatjuk azt az asztalt naphosszat, megvitathatjuk az ételkompozíciók összetételét, akár le is fotózhatjuk, át is rendezhetjük az íncsiklandó fogásokat...

    Ettől viszont sosem lakunk jól, sőt csak éhesebbek leszünk a látványától...
    ENNI KELL belőle, megkóstolni, megízlelni, majd Jól lakni, csak így és ebben a formában tudjuk éhségünket végre csillapítani.

    A Tudással sincs ez másképp.

    Hisz a Tudás maga, sosem változtat semmin.
    A Tudás mindennapos HASZNÁLATA, ALKALMAZÁSA, maga az Igazság ÉLÉSE egyedül, ami gyökeres pozitív változást eredményez(ne).
    Azoknak, akik Élnek vele.

    Hisz a Fél Világ, a hazug rendszerről beszél, de alig akad valaki, aki valóban elhatárolódott volna a megvezetés bűzös fellegvárától, a lehető legtöbb gennyes eszközét beleértve.

    A Fél Világ ráébredt, hogy az Egészsége legfőbb akadálya, maga a rendszer adta Egészségügy, de alig akad valaki, aki a tajkártyáját kukába dobva, messze elkerülné a Kórok házát, a háziORVost és az összes, a valódi Gyógyítást szembeköpő és megszégyenítő fehér köpenyes bohócot és rendszerbérenc hóhért.

    A Fél Világ tisztában van, a rendszer adta, hazugságot kántáló közoktatással, de alig akad valaki, aki megóvná Gyermekeit, a Lelkét sanyargató, uniformizáló tanintézetektől.

    A Fél Világ rájött a rendszer adta bankrendszerek Tudatos kizsigereléséről, de alig akad valaki, aki lehúzná a wc-én a tetves bankkártyáját és kivenné az összes játék garasát a rendszer bankjaiból.

    A Fél Világ öklendezik a rendszer adta, manipulatív média hazugságaitól, de alig akad valaki, aki megválna az imádott TeleVÍZÍÓjától vagy a média bármely más agysorvasztó eszközétől.

    A Fél Világ a Szeretetről papol, posztol... de alig akad valaki, aki valóban EZT árasztja.

    A Fél Világ őrjöng és lassan szétrobban a felismerés okozta dühtől.
    A Fél Világ TUDJA a TUDÁS, legalább egy apró, de sokatmondó részletét, de csak másokra mutogatva lapít és ugyanúgy Élteti, Táplálja a naponta szemrebbenés nélkül, arcába hazudó rendszert és még MINDIG az Életét MEGNYOMORÍTÓI által hozott, hazug és hamis UTASÍTÁSOK szerint Él!
    Minden egyes nap!

    A Fél Világ ott áll a terített asztal körül, nyálcsorgatva szemléli, de a FÉL VILÁG FÉL megkóstolni egyetlen falatot is, mert mindenki a másikra vár, hogy kezdje már el más az evést, vagy kapjunk be inkább együtt egy falatot. De NEM történik semmi.

    Tudod, Segíts Magadon... És a Teremtőd megsegít!

    A Teremtő már jó ideje izgatottan várja, hogy vajon mikor mikor jön el az a pillanat, hogy kitárhassa a GONDVISELÉS kapuit a segítségre szoruló tömegekre, de csalódottan szemléli, hogy SENKI NEM teszi meg, az elvárt ELSŐ lépést.
    A hazugságtól, a rendszertől, vagyis a sötétségtől, minden zsigereddel való elfordulást, ami AUTOMATIKUSAN utat nyitna Ő felé, a VILÁGOSSÁGRA és a Teljes Igazságra, ami higgyétek el, valóban Felszabadít!

    Tegyél EGY lépést a Teremtő felé és Ő százat lép Te feléd!

    Én ettem erről az asztalról... Először kisebb falatokat, de olyan mennyei az íze, hogy egyre többet kóstolgattam. Aztán jöttek a lemondások, a hitpróbák, de a hazugságtól való határozott elhatárolódásom és az Igazságra szomjazó Őszinte Vágyamnak köszönhetően, sosem torpantam meg.
    Majd megnyíltak számomra, az Égi Gondviselés széles kapui és azóta is habzsolok az asztalról, amiről sosem fogy el az Étel, mert minden SZERetettel befogadott Igazság után, egy újat és újabbat kaptam és a mai napig kapok...amiket egytől-egyig beépítettem az Életembe és azóta is azt Élem töretlenül és Boldogan.

    Nekem azt mondták Teremtő Égi Szüleim, hogy felejtsek el MINDEN FÖLDI TUDÁST, minden földi tanítást, minden könyvet, cikket, írást, minden vallást, eszmét, tudományos elméletet, feltételezést és teóriát... majd miután ezt megtettem, a Tiszta Fehér Lapjaim Megteltek a MINDENRE kiterjedő ÉGI IGAZSÁGOKKAL, legyen szó bármiről.

    Mindent, amit mára tudok, a Teremtőmtől kaptam.
    Minden Tudást felhasználok és alkalmazok, mert nekem ebben a velejéig romlott, eltorzult, hazug világban is csak az számít, hogy az IGAZSÁGBAN lehessek.

    Ahol felébredt az Igaz Szeretetre és a Tiszta Igazságra való, minden megalkuvást kizáró, Őszinte Vágy, ott egy Mindenek Felett Álló Erő teljességgel megszünteti az ÖSSZES akadályt és nehézséget.

    Én a Teremtő RENDSZERÉT Élem, így az Ő Gondviselését élvezhetem.
    Mert mindenkiről az a RENDSZER gondoskodik, amelyiket Használja, Éli, Élteti....

    NINCS többé Középút, a Jelenkor káosza egyre csak durvább lesz, DE jó Okkal... csakis azért, hogy végre konkrét és egyértelmű DÖNTÉSRE KÉNYSZERÍTSEN MINDEN EGYES EMBERT.

    TE melyik oldalt választod?!
    - 2022. 01. 10. 17:34
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %