Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya június negyedikei rendelete

Magyarok Felelős Nemzeti Kormánya június negyedikei rendelete
Igen!

 
mfnk_rendelet1.jpg
 

 

mfnk_rendelet2.jpg

 

https://postaimre.euroweb4you.com/infusions/news/images/mfnk_rendelet3.jpg

50 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • D
    DAPRAINOSZOP
    Egyet értek vele – de van észrevételem:
    1. Keressük nagyhatalmi államszövetségeseinket, akik egyen ragú félként segítik programunkat…
    2. 2020.06.04-től igényelhető ezen felelős kormánytól HUN-MAGYAR honpolgári igazolvány 1500 Ft. előállítatási költség és postai költség fejében!
    Öt leteltem, de komolyan gondoltam – például elsőként kérek majd igazolványt! Amikor Bolvári István oldalára írtam rátok is gondoltam, de nem voltam felhatalmazott és tagja se vagyok – így ha lesz igazolvány elsőként én szeretnék kérni az átutalt összeget követően – ide másolom amit oda írtam:
    László Kiss
    Nyilvános
    László Kiss
    6 perce (szerkesztve)
    Egyet értek veletek! Miért? Mind kettő fikcionalizmus= magyarul: az objektív = az emberi tudattól függetlenül létező - valóságos, tényleges, tárgyi: érzéki, érzékeinkkel felfogható - pártatlan, részrehajlás nélküli, tárgyilagos, elfogulatlan .... realitást tükröző fogalmakat, kategóriákat az érzékletek rendezésére önkényesen létrehozott fikcióknak ítélő új kantiánus filozófiai irányzat..."
    2012.01.01-től minden bizonnyal az orbáni uralom valamint a további hasonlók többek között az APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG Borbély József fémjelzett is - én mind kettőnek tagja vagyok - az előbbivel jogi vitám, adminisztratív erőszak rendőrséggel...indokolja, valamint, az a tény, hogy ma még orbánnak van fegyveres védelme - míg másnak az nincs - ez utóbbi meggyőződésem a jövőre nézve igazolványszámom ez utóbbi:
    AK00002383 LEJÁR 2020.október 30.
    Tehát a fikció= kitalálás, elmeszülemény: koholmány - nem jellemző mert a magyar királyság évezredes hagyomány... míg a 2012-es valóban koholmány - jut eszembe Borbély úr hosszabbítsa meg az igazolványom....
    Szóval úgy mint én kettő személyem van itt is ott is - egyikhez a jogi erőszak köt míg a másikhoz saját akaratom! Valóban semmiféle erőszakból nem kérünk - helyes a béketárgyalás ötlete - és legyen nyilvános - ha nem járul hozzá a videó készítéséhez titokban vegyétek fel - köszönöm hogy elolvastál - terjeszd kérlek és kérem: OH - ISTENEM - ISTENEM SEGÍTS, HOGY SEGÍTHESSEK BÁTOR NYILAS BABÁNAK, HOGY SZÜLEIHEZ A VALÓDIHOZ MINÉL ELŐBB VISSZAKERÜLJÖN! ÚGY LESZ!
    - 2020. 06. 04. 08:45
  • balu
    Imibátya,

    azon kívül, hogy - mint már 2010-ben is - egyetértek vele, ilyen kiáltvánnyal akkor érdemes előrukkolni, amikor már van mögötte valami tömegbázis. Ezt sztem akkor is írtam. Értem az elvi hátteret és a kiáltvány jogosságát, sőt akár legitimitását is, de per pillanat az emberek csak megrökönyödnének rajta és/vagy kinevetnék, mindenesetre nem tudnák felfogni a lényegét. Ha most azt mondod, hogy "nem a kormány a Kormány" arra 5 perc alatt rátelepszik egy rakás antifideszes libsi, ami minimum olyan rossz és a kezdeményezés pont abban lenne kisiklatva, ami a célja lenne, hogy széttörje ezt a mesterséges és hazug, dipólusnak beállított de nagyonis egy tőről fakadó modern "demokratikus" keretet. Pusztán a Fidesz eltávolítása nem megoldás, a megoldás csakis az, ha van kit a helyükre tenni. Jelenleg nincs, szóval mindenképpen pont azok állnának az élére, akiknek pont nem kéne - és nemhogy nem ugyanott lennénk, hanem még nagyobb fostengerben.

    Ezt most nem bántási szándékkal írom, hanem "konstruktív kritikaként", remélem úgy értelmezed.
    - 2020. 06. 04. 09:22
    • Posta Imre
      Balubá', az régen volt, most meg már Trump van. Igaz, Putyin már akkor is volt megy Vitya is, meg, ha jobban belegondolok semmi nem változott és mégis. Ez most nem arról szól. Sokkal többről és nem a "tömegekhez", ahogy az már itt is elhallatszott. Változnak az idők! Mi meg nem. Mindegy, tudjad, megvan az oka és tán nem baj felfrissíteni az emlékezetünket sem. Közben Gerry kiakadt, hogy csak úgy behajigáltam a cikket és mit szólnak a népek, hogy a titkárnőm a titkárságon ilyen hanyag, pedig rendesen nincs is fizetve. Én ettől még ma is úgy hegesztettem, mint holnap és nincsenek már nyugtalan éjszakáim, legalábbis ilyesmi miatt. Hja, hogy ennek így kell lennie! Így is lesz! Mikor? Mikor? Mi vagyok én? Jós? Az MFNK így döntött! Összeül a bíróság is, ahogy kell! Te meg gyere kicsit a szerkesztőségbe be, hogy tudj belső infókat is, ne csak külsőket. Kell ide egy jó cenzor és korrektor!
      - 2020. 06. 04. 20:31
      • balu
        Imibátya,
        mán szerveződik, előbb-utóbb meg is szerveződik és akkor meg lesz szervezve. Lehet, hogy nem tartottam a lépést. Amit idepötyögtem az anno igaz is volt, aszittem még az.
        Trump, a geroj meg asszem ipeg egy bunker lőrésén kikukucskálva öli a cabalt, miközben Mullen admirális megdorgálta a csúzlis zöld embereket (Nemzeti Gárda, hadsereg, sőt rendőrök), hogy egy fejlett demokratúrában nem illik visszalőni a békés tüncizőkre, akiknek profibb szerkójuk van, mint 2006-ban a pesti (nem akartam magyart írni, még nem minden magyar beszél héberül) drónok. Donnie legutóbb valami templom előtt pózolt, aztán eltűnt. Most nincs aki kiadja a tűzparancsot. Ha újra feltűnik, jól meg kell majd nézni a frizőrjét, nehogy úgy legyen, mint a Pinyó-álpinyóval.
        - 2020. 06. 04. 21:28
  • L
    Balu, nekem is ezek voltak az első gondolataim. Aztán, hogy kicsit átgondoltam, ez nem a tömeghez szól, hanem ha 1000 Ember a nemzet akkor 1000 Emberhez és az őket támogató "körökhöz" Deklarálja az álláspontot és keresi a támogató(ka)t , úgy vélem ez az értelme, de lehet, hogy nem :)

    Mivel az Embereknek nem nagyon állt a zászló az elmúlt évtizedekben, századokban így meglehetősen le van minden értelemben gatyásodva az a kevés így a támogató körök kapcsolatfelvétele igen kívánt esemény lehet, felőlem jöhetnek repülő csészealjon, utalhatnak Imrének pár milliárdot vagy adhatnak hozzáférést az akasha-hoz, de könyörgöm legyen már valamiiii
    - 2020. 06. 04. 10:11
  • G
    Igen vagy Nem

    Biztos Ti is megfigyeltétek, hogy az igen-nem kérdésekre is, a legtöbb esetben hosszú és körülményes magyarázatokkal felel a legtöbb ember.
    Pedig a képlet egyszerű:
    Rólad van szó. A kérdés nem az, hogy hányan vannak melletted, milyenek az esélyek, mennyi haszon vagy kár származhat, mit gondol vagy cselekszik a többség, stb.

    Amikor a tükörbe nézel, egyedül vagy, mit tudsz mondani?

    Semmit, ha nincs hited és véleményed, nem tudsz igent vagy nemet se mondani........

    Igen
    - 2020. 06. 04. 11:04
    • balu
      Gutai,
      a kérdések többsége olyan, hogy nem is lehet az igen/nem, fekete/fehér skálán megválaszolni. Ha te ezt konkrétan igen/nem jellegűnek veszed, akkor szerintem igen egyszerűnek látod a dolgokat. Ha nem gondolsz át egy lépést, egy rövid, frappáns és hunszkításan egyenes "igen"-nel olyan csapdákba ugorhatsz fejest, amiből nagyon nehéz kimászni. Voltam nős, hidd el Kacsint Én ezt a kérdést nem igen/nem-nek hanem HOGYAN-nak értem... amiben már eleve benne van az igen.

      Szóval molyolgassunk csak el a lépések közvetett és közvetlen hatásain és maradjunk a hosszabb válasznál. Aminek azért "igen" a lényege, de attól még, hogy hittel csinálsz valamit még nem kell bután is csinálni. Nem mi vagyunk nyeregben, nekünk sokkal nehezebb korrigálni egy meggondolatlan lépést. Igenis kurvára nagy kérdés, hogy hányan vannak melletted és ezek az emberek milyen minőségűek. Hitben, észben, akaratban meg még ezer és egy dologban. A MFNK ötlete nem azért merült fel, hogy szebbnek lássam magam a tükörben, hanem, hogy a nemzetet megpróbáljuk kihúzni a szarból.
      - 2020. 06. 04. 11:50
  • G
    Balu,

    A második lépésben, teljesen igazad van.

    Mondok egy történelmi példát:

    Pozsonyi csata. Éppen 907 júniusában, az akkori európai unió, a néhány éve érkezett magyarokat teljesen kiirtani jelszóval megtámadta. A kérdés igen-vagy nem volt. Vagy megvédjük magunkat, vagy eltakarodunk, oda ahonnan jöttünk.
    Miután a válasz Igen volt, megszülettek azok a tervek és fondorlatok, amelyekkel Árpád vezetésével a magyarok legyőzték a sokszoros túlerőt , és győztek.
    Ha az Igen előtt mérlegelték volna az esélyeket, mert ilyen esélyek nem voltak, jobban tették volna futni és menekülni.

    Abban is igazad lehet, hogy ma kevesebb Igen lenne számban, mint a pozsonyi csata előtt.......
    - 2020. 06. 04. 11:54
    • balu
      Gutai, persze, csak abban az akkori "igen"-ben egységes volt a nemzet - ma meg a "nemzeted" igen nagy része azt se fogná fel, hogy mi a kérdés. Nem akartam gonosz lenni és azt írni, hogy a saját nemzeted jó része gyakorlatilag - technikai/taktikai szempontból - az ellenséged, de sajnos nem biztos, hogy messze lenne az igazságtól. És ezzel is jobb szembesülni, még mielőtt nekimegyünk a mai "rendszernek".
      - 2020. 06. 04. 14:44
  • Vero6
    Sziasztok,
    A hozzászólásokat figyelembevéve, egyetértek Baluval. Az "igen"-hez vezetö út rögös. 😀 (Balu tudja, ha volt már nös, ennél csak a "nem"-hez vezetö út rögösebb.) Azért vagyunk itt szerintem, mert: igen. Viszont nem ártana, ha súlya lenne a tagságnak. Ne csak hüvejk ujj feltartással egy lájk. Ha már egyszer tartunk a cashless society felé... akkor igen, legyen tagdij. Nem rombadöntö mértékü, de legyen. Aztán az igazolványról lehet tovább elmélkedni.
    - 2020. 06. 04. 12:22
  • F
    Kezdésnek ennyi minden jó érzésű embernek legyen elég! A kifogásokat, meg a kritikát majd a lipsik úgysem hagyják ki.
    - 2020. 06. 04. 13:12
  • Hazafinak
    Kimaradt az első körből az izraeli kettős állampolgárok kiutasítása.
    1990-töl politikai pozíciókban levők kiiktatása a választhatok közül.
    A magyar tudományos akadémia azonnali feloszlatása.
    Az orvosi kamara megújítása.
    - 2020. 06. 04. 15:42
    • balu
      Nem kell feloszlatni az Akadémiát. Vannak "nem-humán" ágai is és azok komoly tudmányos munkát végeznek. Szakmámnál fogva ismerek pár embert onnan is, és urambocsá még zsidó is - nagyon jó szakember és amúgy meg embernek is jó fej - akad köztük. Viszont a "numerus clausus"-nak azért volt oka.
      - 2020. 06. 04. 16:20
      • Hazafinak
        Nem kételkedem. Oszlatás után új alapra kell helyezni.
        - 2020. 06. 04. 17:43
  • szabir
    ne man az uj -tartarokkal nyomom pan eurasziatok union! rekoncsiliason between turks and slavs - in the rest we will clean out the shit from Periferia of Eurasian land [ ezt amugy beirtam egy valami ''turk vs slav girsl'' video ala de 20 mp-en belol eltunt, ettol felnek a judranok ha a leghajobb inamikok 1et ertenek
    https://www.youtube.com/watch?v=5nlre...nlreVyXSLM
    - 2020. 06. 04. 20:21
  • szabir
    1 tsepp reszeles az esetleges Trajan-oni busukodas utann XD
    - 2020. 06. 04. 20:31
  • L
    Üdvözlet Mindenkinek!
    Az új oldalon, ez az első hsz.-om!
    Egy reményt keltő videó linkje a Japán parlament 2020.06.02.-ei üléséről, Trianonra megemlékezve:
    https://www.youtube.com/watch?v=XaN1C...hMx1s1pOA8
    A japánokkal érdemes kooperálni a Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának, mert ezen a videón bizonyítják emberségüket, testvériségüket!
    - 2020. 06. 04. 23:30
    • balu
      Levente,

      nem akarom elrontani a kedved, de amikor bekapcsoltam az "autotranslate"-et angolra (feltételezve, hogy mégiscsak világnyelv, talán jobban ki van gyúrva a fordítás minősége) elég egyértelműen és konzekvensen kiderült, hogy ez a gazdasági kamara ülése, ahol olyan dolgokat tárgyalnak meg, mint hogy lehet és érdemes-e az EU-s ill. USA pénzügyi rendelkezésekhez hasonlókat bevezetni a gazdaság helyreállítására. Meg ilyenek... de a magyar autotranslate is nagyjából ugyanezt írja.

      Nem kéne mindent beszopni...
      - 2020. 06. 05. 00:21
      • Hazafinak
        Mindig a függöny mögé is! <a href="https://www.youtube.com/channel/UCKWvJCHYQ3qgnWo4I77ungw/discussion">https://www.youtube.com/channel/UCKWvJCHYQ3qgnWo4I77ungw/discussion</a>
        - 2020. 06. 05. 19:49
  • B
    Ja,már megint a SZOKÁSos HIBA!
    Az első lépés az kell,hogy legyen ami minden ilyen"majd mi megváltoztatunk minden rosszat(ami neked lehet rossz,de mindenkinek is az e?)című hozzáállással a gond,NINCS OLYAN KONKRÉT TÁMOGATÓ EMBER TÖMEG,ami el is tudná ÉRni a CÉLT.Ezzel is az fog történni ami az összes ilyen "RENDELETTEL",jót nevetnek rajta! HACSAK.......(itt van az ami megALAPOZZA az ilyen rendeletek HATÁSOSSÁGÁT) és ezt vajon miért nem TUDJA az ilyen rendeleteket kiadó vezetés
    - 2020. 06. 05. 09:02
    • Gerry
      ESETLEG VAN VALAMILYEN HADRA FOGHATÓ ÖTLETED ARRA, HOGY SZEREZZÜNK TÁMOGATÓ EMBER TÖMEGET - ÉS MILYEN TÁMOGATÁSRA GONDOLSZ? MI KELL A CÉL ELÉRÉSÉHEZ? MI A CÉL?
      SZERINTEM ÍRD MEG IMRÉNEK, HOGY KELL MEGALAPOZNI EGY RENDELET HATÁSOSSÁGÁT. MINDENKI SZERET TANULNI EGY JOBBTÓL.
      AZ IMÁDKOZÁST AZÉRT HAGYD KI - HA ESETLEG OLYANRA IS GONDOLTÁL VOLNA
      "Ha tudsz valamit most mondd el nekünk vagy hallgass örökre!" (Diphilosz: Héraklész)
      - 2020. 06. 06. 13:16
  • L
    Balu,
    Igazad van, sejtettem!
    Ott sem lehet már jobb a helyzet, mint nálunk!
    De miért is vagyok ilyen naiv, pedig tudhattam volna, ha már akármelyik ma üzemelő ország Parlamentjéről van szó! Ma már minden hazug, álszent és képmutató: HAMIS!
    Nincs ma már testvériség, mint rég és ezért nincs és nem is lehet igazság! Vagyis hamisságban nem lelünk igazságot!
    Sajnálom, azért szép lett volna!
    Köszönöm a felvilágosítást!
    - 2020. 06. 05. 11:48
    • balu
      Levente,
      azzal nincs semmi baj, ha a japánok a maguk dolgain molyolnak. Szép lenne, ha megemlékeznének róla, de tkp. az a természetes, hogy nem is tudnak róla.
      Ami gáz és amire oda kell figyelni az csak az, hogy valami barom kamu feliratokat csinált hozzá, felrakta a tyúbra, term. a kommenteket letiltotta - és a népek meg beszopják. Miért csinálta? Egy rakás meló van benne, valamiért csak csinálta. Csak azért, hogy lássa hány magyar szopta be? Van emögött valami nagyon gonosz.
      És ami meg még gáz, és bocs, de ezt most neked szánom, nem sértésnek, csak hogy legközelebb tanulj belőle, hogy te meg beszoptad. Utána se néztél. Ez az amikor a vágyak kivetülnek és csupa ökörség ragad meg bennük. Nagyon sok ilyen tényleg fake ökörség van, pl. ez a "levadásszák a cabalt" tematika. Bízz Istenben (és ő nem a neten át szólít meg), de akkor is, mindig TARTSD SZÁRAZON A PUSKAPORT. Jó, remélem nem sértődtél meg, szerintem legközelebb már vigyázni is fogsz az ilyen kamu marhaságokkal.
      - 2020. 06. 05. 12:09
  • L
    Balu,
    Egyetértek!
    Viszont ez egy sor további kérdést is felvet:
    Pl., hogy miért "szeret" az ember(iség) ebben a mindent átható sötét, látszattevékenységek sorával fertőzött, természetellenes, héber-görög kulturálatlanságban, (pénz)kapitalista-liberalizmusban élni és tolni minden nap az "ördög szekerét", mint hűbéresek (a sátán vazallusai, kollaboránsai)? (Tisztelet a nagyon kevés kivételnek, akik talán már inkább kint élnek, - vagy vágynak rá - a "kerek-erdő közepében"!) Miért nem térünk vissza (bár tudom, hogy a tradíciók kiirtása miatt szinte a lehetetlennel egyenlő már), abba a Teremtő-i RendSzerbe, ami a testvériségen a Törzsszövetségen nyugodott? Miért csak így vizuálisan vágyik az ember - ami mindig csak hazugság lehet (mint ahogyan a videó kapcsán is bebizonyosodott ismét), egy önbecsapás, szemfényvesztés, képmutatás - max. egy olyan világba, ami természetes volt (környezetbarát) és az igazságon alapult?
    Mert abban is teljesen igazad van, hogy nagyon sötét gonoszságot művel, aki így vizuálisan át akar verni másokat és a japánok is had molyoljanak csak a maguk dolgain!
    Viszont a szövegben leírt, a Vatikán által féltve-őrzött titkok, amitől ők a Vatikánba - mint csatlósok - és a sötét "nemlétező" szuper-struktúra hátérhatalom félnek az a Szkíta-Hun-Magyar (szittya magyar) erkölcsön, kultúrában, hagyományban (akár városi, akár falusi tradíciók) régen (már több mint ezer éve még akkor tiszta formájában létező és azóta irtott, manipulált a kommunista-szocializmussal és kapitalista privatizációkkal teljesen megszüntetett) nagyon is jól működő Teremtő RendSzer a TESTVÉRISÉG, a TÖRZSSZÖVETSÉG!
    Szerintem, ha kamu is a videó, a szövegben leírtaknak azért van mondanivalója és egyébként az is tudott, hogy a japánok a "Huszonhat HUN Törzsszövetség" részei voltak, mint nemzetség (Ezt még a japán császári család tagjai pontosan tudják, mert fel-fel emlegetik)! Csak ők is és mi is letértünk (vagy letérítettek) az évszázadok sora alatt a "járható igaz ösvényről" a Teremtő-i RendSzerről a testvériségen (rokoni kapcsolatokon) alapuló Törzsszövetségről! Akkor még ugyanis nem is volt szükség leírni a Törvényt, mert a Teremtő RendSzere szerinti Törvény annyira természetes, hogy a "szívükben (lelkükben) őrizték eleink! "Az Igazság az akkor is Igazság marad, ha már senki nem támogatja, sőt ellene fordult!"
    - 2020. 06. 05. 14:30
    • Gerry
      "héber-görög kulturálatlanságban" ... Te balu, ezt a szókapcsolatot nem értem (de lehet, hogy eddig csak elkerülte a figyelmemet), a görög azért nem volt kultúrálatlan és ezt nem hiszem, hogy bármilyen héber fuzió leamortizálhatta(, hacsak nem az utóbbi 100 évben). - értem ez alatt a Disney - görög regék, mondák rajzfilmes feldolgozásait, bár én még azokat is szerettem.)

      - 2020. 06. 06. 15:02
      • balu
        Sensei,
        a múltkor írtam, hogy nekem az alap "válaszoló-modul" fura dolgokat csinál. Ezért úgy szoktam válaszolni nagyobb üzikre, hogy elkezdem írni, ha kell bekopipésztelem amire válaszolni akarok, amikor már megvan 1,38-2,23 sor elküldöm, aztán mihelyst megjelenik el is kezdem javítani, mert azt már a "szerkesztő-modul" csinálja, ami már nem csinálja a hülyeségeit, aztán az első félbehagyott kommentet törlöm. Te meg most pont a köztes állapotban csíptél nyakon, amikor "schrödinger kommentje" még/már volt/nemvolt komment. Szégyellem a pofám. Büntess hát, Ó Nagyúr.
        - 2020. 06. 06. 15:24
        • Gerry
          Mosoly

          Két szemét (illetve még sokkal több) is van a HSZ-nél... az egyik amikor - vagy nem hagy valaki üres helyet az új mondat kezdésekor és a mentésnél a program betesz automatikusan egy "sortörés " parancsot , vagy kihagy egy helyet de azt meg "alt+32" helyett írja <br> nek...
          A másik pedig, a hozzászólások számolása... - elvileg az utolsó HSZ-re kattintva oda kellene lépni ahol az van, de nem azt csinálja, és ha a hsz-ek száma több mint 25 akkor elindít egy második lapot... node akkor meg egy rákeresésnél azt nem találja, helytte kiírja, hogy nincs hozzászólás .... miközben a hír alatt ott van, hogy pl. 31 hozzászólás.
          A hetes verzióban ez müködött... igaz, hogy azt még Pitkin írta... itt meg már "profi" programozók. Nem és nem!
          - 2020. 06. 06. 15:34
    • balu
      Levente,

      az emberek nem "szeretnek" ebben a fostengerben lenni, mindenki tudja és érzi, hogy nagyon nem jó ez ahogy most van. Viszont most élünk, nem 100-200 vagy több évvel ezelőtt. Ezt szoktuk meg, ez a helyzet, ebbe nőttünk bele. A hazudozás is része és az is lesz, meg kell tanulni felismerni és a helyén kezelni. Aki egyszer hazudott, abban nem bízunk meg többé.

      A "Teremtő-i RendSzerbe" és a testvériséghez nem annyira rögös az út, mint látszik. A testvériség ma pl. abban is megmutatkozik, hogy van egy Posta Imi nevű térben és időben szintén limitált embör, akinek a "tábortüzéhez" betérnek az arrajárók és van aki továbbáll, van aki marad és most ipeg itt beszéljük meg, hogy jaj hol a testvériség - mikor EZ AZ. Azért vagyunk pont itt, mert Imibátya azt kezdte el kimondani ami belőlünk is kikívánkozik.

      Én egy ideje már nem rugózok a Vatikán titkain, a gyíkokon, annunakikon meg hasonlókon. És sajnos már hun-sykíta-magyar vonalon is annyi blődlibe futottam bele, hogy azzal is elég csínján bánok. A Vatikán is olyan jól őrzi a titkát, hogy fingom sincs mi az, vagy hogy van-e egyáltalán. Én csak azt látom, hogy vannak tisztességes és tiszta lelkű emberek (jelzem, a "tíz", "tiszta" és "tisztel" is egy tőről fakad) akikkel egy tűznél ülünk. A szuperstruktúráról is sok mindent elolvashatsz a neten, meg annak az ellenkezőjét is, amennyit viszont látsz belőle, az annyi, hogy egy 5G-s kis faszom kütyüke egy közepesen erős u-szeges csúzlival (tejgumissal!!! mi legalábbis így hívtuk, iszonyatos egy szerszám és a fémdetektor se szűri ki) leszedhető, de a csapágygolyó a tuti. Aztán a szupertitkos illuminátus háttérhatalom mégse fog belátni a házamba és nem fog megrákosítani. Amit még tudok, az az, hogy csak itt az oldalon is van egy csomó jó magyar ember, aki látja vagy kezdi látni a gonoszt és szeretne tenni ellene. A törzsszövetség nem azzal fog kezdődni, hogy kapcsolatot teremtünk a 26 hun törzs maradékaival, hanem azzal, hogy mi itt összefogunk. Pl. te meg én, minket nem a vatikánista gyíkok csináltak, a Teremtő képére vagy te is meg én is. És most épp a "törzsszövetséget" építjük, mert egy törzs és egy család vagyunk.
      - 2020. 06. 06. 15:17
  • ssman
    Skacok!
    Valaki le tudna nekem forditani angolra!
    - 2020. 06. 06. 17:19
  • P
    www.pravda-tv.com/wp-content/uploads/2020/05/titel-vatkrch100520.jpg A Vatikán - A bíborosok figyelmeztetése: "Vannak olyan hatalmak, amelyeket Corona vírusi intézkedéseiket méregként használják a világhatalom elérése érdekében"

    Drámai felhívásban olyan ismert bíborosok, valamint tucat püspök papok és értelmiségiek, mint Sarah Robert bíboros, Pujats János bíboros, Müller Geringes bíboros és Zen Joseph bíboros.
    Felhívással fordultak a világban az országok vezetőihez, hogy hagyják abba a totalitárius gyakorlatok kialakítását, melyeket a legtöbb országban a Covid 19 terjedésének ürügyén vezettek be.
    Ne hagyjuk, hogy a keresztény civilizáció évszázadait kiradírozzák egy vírus mentségével, hogy egy rettenetes technológiai zsarnokságot hozzanak létre, amelyben a névtelen és arctalan emberek úgy döntenek a világ sorsáról, hogy virtuális valóságba száműzik őket !
    Egy társadalomban a személyes kapcsolatok tiltása elfogadhatatlan ez bűncselekmény mert ez elősegíti az emberek elszigetelését, jobban manipulálhatóbbá válnak és így könnyebben uralhatóbbak lesznek!!
    - 2020. 06. 06. 23:43
  • L
    Gerry,
    A héber vagy zsidó nekem egy kutyaszar! Amit írtam és látok az nem "csak" a saját gondolataimra alapozom - én nem vagyok ennyire okos - ! Az egyszer biztos, - akkor is ha ez már sokaknak nem jönne be (vagyis nem tetszik) - hogy a magyar kultúra mindig is szemben ált a nyugati civilizáció társadalmi berendezkedésével! Ezt a kultúrát, hagyományt (tradíciókat) szocializálták, integrálták és manipulálták ki (elsősorban és többségében a kommunista-szocializmus alatt pl. a kötelező iskoláztatással, de már korábban pl. a habsburg illuminati család is sokat tett a folyamatok elmélyítéséért) a magyar emberekből! Jelen korban nem is titkolják már azt, - mert már annyira megszokta az emberek java része ezt a mai kulturálatlanságot - hogy Európa a héber vagyis zsidó-görög kultúrára épül(t), így is tanítják és csak ezt tanítják a gyermekeinknek is az iskolában! Csak néhány részlete ennek a héber(zsidó)-görög kulturálatlanságnak: - amely a sátán iránymutatása a Vatikánból, City of London-ból és Washington DC.-ből irányítva elsősorban, de ha kell Moszkvát is bekapcsolják, vagy Pekinget, de Tokiót vagy Budapestet, Brüsszelt vagy akár Bernt - pl. az athéni demokrácia, amely ma a népképviseleti demokráciának hazudott aljasság egy illúzió (és nem csak Magyarországon, hanem globálisan mindenütt a Föld nevű bolygón), vagy ott van a spártai katonaállam, amelyre minden kommunista diktatúra fel van fűzve mai napig pl. Észak-Korea, de a kapitalista-liberalizmus professzionális zsoldos hadseregei is erre a mintára vannak kitalálva! Ennek a csúcsa mégiscsak - a ma is a mindennapjainkat kitöltő - Római Birodalom capitoliuma vagyis a kapitalista-liberalizmus, amely utódszervezetein keresztül - ma Európai Unió, USA de ugyanez volt a Szovjetunióval az élén a bolsevik-zsidó vezérelt KGST. is, csak kicsit másként ti. a rendszerváltásnak hazudott aljasság idején már csak jóformán annyi történt, hogy pl. a TSZ. elnök titulust át írták Rt. elnöknek papíron, "ami mindent elbír"! Na ennek volt ellene mindig a mi magyari kultúránk, RendSzerünk csak sajnos - a több mint ezer éve még sikeres ellenállás és fizikai (háborús) győzelmek ellenére - alulmaradt! Nem véletlen, nekünk is meg kellett "belülről" ismerni a sátánt! Tudom, hogy Te ezt onnan Svájcból - most már - másként látod, nem véletlenül, és ezért nem is okollak! Mert ennek a rendszarnak az az egyik ismérve, hogy az "Oszd meg és uralkodj" politikáját folytatja! Vagyis nyugaton, jellemzően nagyobb anyagi megbecsülésben tartja az ott "javarészt régebben" letelepülteket, mint a perifériákon (gyarmatokon pl. Magyarország)! De be kellene látni azt, hogy olyan nincs: "hogy a kecske is jóllakik, meg a káposzta is megmarad" vagyis "azzal megjavítani valamit ami elrontotta nem lehet"! Így egy mókuskerékbe kerülünk, ha azt hisszük, hogy mi ő nélkülük ugyanezt a rendetlenséget jobban tudjuk csinálni (vagyis rendet vágni benne), csak ők - mármint a javarészt, ha jól gondolom - szefárd zsidó farizeusokból álló "nemlétező" és államok felett álló szuper-struktúra hátérhatalmi "elitje" -! Nincs ilyen, tévút, tévedés! Ne áltassuk se magunkat se mást ilyennel! (Még ha lehetséges lenne is, - de nem az - akkor sem szabadna!) Magyarország meg ezért sem lesz, (vagy lenne) ebben a mátrix rendetlenségben sohasem pl. Svájc, - az "Oszd meg és uralkodj" miatt - max. ez csak illúzió maradhat! Miért csapjuk be magunkat? Mint már leírtam, a rabszolgatartó kapitalista-liberalizmus nem "új keletű"! Mi magyarok mindig is ellene voltunk "Rómának" (is)! Olyan a kultúránk javát kitevő személyiségekkel, mint Atila (vagy Etele) a HUN vezér "Isten ostora", amely az ezzel szemben a legkibékíthetetlenebb "antagonisztikus" ellentétet képviselte a "szabadság szellemét", vagy Jézus aki szintén ezzel szemben képviselte az "igazság szellemét", amelyből egyébként a szabadság következik (jelzem itt is, hogy az Ő tanításai, nem azonosak, sőt bizonyos értelemben homlokegyenest ellentétei a judeo(zsidó)-keresztény javarészt Vatikán központú intézményesített egyházak "küldetésével"!)! Mint kifejtem, lehet ezt fejlődéssel megmagyarázni, de nem érdemes, mert hamis magyarázat, szintén illúzió! Miért? Mert ezektől kapjuk ezt a főleg gyermekeinket hülyítő és környezetszennyező technológiákat is, amely "nyomán méregként csepegtetve" halad ez a fostenger előre! Sőt a pártpolitikai vezetésű kormányelit - nem csak Magyarországon - ezekhez való "hozzáférésen" árusítja ki "ezeknek" az országo(ka)t! Magyarul a kormányon lévő "elit" csoportok mindegy, hogy jobb vagy bal oldalon álló, szükségszerűen ebben a rend(etlen)szerben hazaárulók! Az a bökkenő, hogy azért nem tűnik ez fel, mert ebben túlnyomó részt a nép is kollaborál, mert neki is tetszik (kisebb-nagyobb eltérésekkel)! Más útja van a fejlődésnek! Jobban járunk és Neked is ajánlom, forduljunk a keleti bölcseletekhez, abban rejlik a megoldás kulcsa! Írok egyet, - remélem tetszeni fog -:

    "Az istenek megteremtették a világot, már csak az volt hátra, hogy az erőt is belehelyezzék. Tanakodtak, hová tegyék, hogy az ember meg ne találja. Egyikőjük azt mondta: 'Tegyük a föld alá!' 'Az nem jó - mondta egy bölcsebb isten -, mert az ember előbb-utóbb feldúlja a földet, és megtalálja. Tegyük a hegy tetejére!' Végül a legbölcsebb, legöregebb isten szólalt meg: Nem tehetjük a hegy tetejére, az ember előbb-utóbb megmássza a hegyeket. Tegyük magába az emberbe, ott sosem fogja keresni."

    Két legutóbb általam olvasott és meghallgatott forrás, amelyekre- többek között - alapozom fenti soraimat:
    https://www.magyarhirlap.hu/velemeny/...-evezred-1 (Bogár Lászlóval nem mindenben értek egyet, - nem véletlen -, de ez az írása nagyon jól sikeredett!)

    https://www.youtube.com/watch?v=ri1ui...i1uiEpTvdg (A Halász Jóska bátyja is mond sokszor olyat, ami nem teljesen helytálló szerintem, de ebben a videóban sok igazság van!)

    Elgondolkodtató, nemde!?
    Csak még egy gondolat - még akkor is ha nem tetszik -: Kell hozzá bizonyos önmegtartóztatás, és igaz testvériség, hogy ez a fennálló farizeus, bolsevik zsidó hátérhatalmi szuper-struktúra (mátrix) összeomoljon! Ez az egyedüli biztos megoldás! Persze - nem akarok (megint) naiv lenni -, ahogyan a mai viszonyokat elnézem, először is "öveket becsatolni: Zuhanunk"! Nincs megállás, így nem is lesz!

    Balu,
    Szeretnék ebben naiv lenni - mint amilyen a japán parlamenti videó kapcsán -, de nem tudok már ilyen optimista lenni,mint Te! Sajnálom!
    Én - a fenti Gerry-nek írt/szánt irományomat is figyelembe véve - úgy látom - és majd kíváncsi vagyok az Ő válaszára is, ha egyáltalán lesz ilyen -, hogy az ember(iség) a leghibásabb ebben, nem is annyira az a bizonyos "nemlétező" szuper-struktúra hátérhatalom szereplői, amiért - akár még a saját kultúrájukat, hagyományaikat is feladva - bedőlnek és fenntartják, ezt a minden eresztékében rohadt, önérdekű (liberális), képmutató, álszent, hamis, sátáni rend(etlen)szert!
    - 2020. 06. 07. 02:03
    • balu
      Levente,

      ez részemről nem vak kincstári optimizmus, annál én lényegesen szkeptikusabb vagyok. Amit írtam, hogy az, hogy itt üldögélünk Imibá tüzénél te meg én és ÉPPEN MOST építjük a testvériséget és a törzsszövetséget, egész egyszerűen tény. Te se véletlenül találtál ide meg én se és nem véletlenül épp erről dumálunk.

      Namost. Ez a blog már n+1 éve létezik, részben ezekből a témákból nőtt ki, mint háttérhatalom-elemzés, hunszkíta eredet stb. Ahhoz nem igazán van mit hozzászólni, amit írtál, mert MINDEN amit írtál a net ilyen-olyan zugaiból van IDÉZVE. Gerry egy jól nevelt fickó, és ha nem válaszol, akkor azért, mert nincs mire. Tettél fel kérdést? Nem. A netről idézni meg mindenki tud. Lehet, hogy neked még ezek a dolgok újak és most kicsit eufóriában vagy, de ennek át kéne nőni valami más minőségbe. Ez Gerrynél az, hogy évek óta türelemmel viszi ezt a szervert, ezeregyszer olvasott és moderált hasonló kommenteket és folyamatosan biztosítja a lehetőségét annak, hogy mi egymásra találjunk. Nem a köldökét nézi és Etelén meg a gyíkokon filózik.

      Ezt se sértésnek szánom, de gondolkodj el rajta, hogy ezekből EGYETLENEGY mondta sem sajátod, nem a saját tapasztalatodon alapul. Tanultad. Szavak. Az illuminátusok is, a gyíkok is, sőt Atilla/Etele nagykirály is. Mint Jézussal, Atillával is az a helyzet, hogy a hibát mindenki ott követi el - és ERRŐL szólt a te tényleg tanulságos kis meséd is - hogy kívül keresi és így nem lehet belőle eleven minőség. Nem akarok belemenni nagyon a mélyrétegekbe, de a te számodra az egyetlen létező TE MAGAD vagy, ha én elvágom az ujjam, együtt érezhetsz velem, de neked nem fáj. Kívülről Jézus sem tud megváltani, arra kell rádöbbenni, hogy ő te vagy. Ha Atilla erejére vágysz, akkor támaszd fel MAGADBAN.

      A magyarokat és a nevezetes "magyar virtust" sose azért szerették a világban mert nagyszerűek vagyunk filozofálásban. Hanem mert akárhány pofont kaptunk, mindig felálltunk és ha valami nem tetszett akkor harcoltunk. És ha hiszed ha nem, ma a világ Vityáék rendszerében pont a "régi magyarokat" látja. Mert nagyonis tudják kik vagyunk, csak akit én látok, tótok, csehek, lengyelek (na jó, ők szinte mi magunk vagyunk) most úgy érzik, hogy talán rendben lesz a világ, mert a magyarok megint magyarok lettek. Brüsszel ide akar telepíteni egy valag migrificset? Orbán beleszarik és kerítést csinál. Libsi megmondók fikázzák az országot? Szíjjártó élő egyenesben küldi el őket anyuba. Most akkor képzeld el, mi lenne, ha az IGAZI magyarok is elkezdenének valamit csinálni? Ezért fosnak grünék és ezért kell mindenáron megakadályozni, hogy Atilla felébredjen bennünk. Tele vagyunk ilyen legendákkal: nemcsak Atilláról, de Istvánról, Lászlóról, Mátyásról is azt mondják, hogy csak alszik a hegy belsejében a hadseregével és amikor megszólalnak a Nagy Csata fanfárjai előjönnek. Csak hogy megértsd a saját mesédet. Ehhez nekünk nem az illuminátusokat meg a római örökséget kell elemeznünk. Te se legyél "kicsinyhitű", Atilla ott van benned, mert látni, hogy már mocorog. És nem filózni akar, hanem visszaállítani a rendet. A köldöknézéshez bőven elég az ember egymaga, ahhoz te se testvériséget meg törzsszövetséget keresnél. Az akkor kell, ha majd meg akarsz indulni.
      - 2020. 06. 07. 07:35
  • B
    Terjengőség, zagyvaság, ezek rendkívül zavarnak. Aki ilyen módokon közöl, csak hátráltatni akar, próbálja elvonni, elterelni a figyelemet, mert fontos dolgokról van szó.
    - 2020. 06. 07. 08:22
  • L
    Balu,
    Részben tudom elfogadni amit írtál!
    Te láttad már ezt valahol leírva? Igaz, hogy pl. a Bogár László írása (akivel én pont azért nem tudok teljesen egyetérteni, mert Ő is a Vityáéktól függ, és ezért egy ponton megáll! Na én innen folyatom, de ez már senkinek sem tetszik, ezért nincs és nem is lesz megoldás! Ezért jön az erkölcsi, morális romlás után a "szakadék", mint többször már az ember "megjelenése" óta!) részben alátámasztja ezt! De azért csak részben, mert annyit engednek neki leírni! Utána Ő maga veszi ki az élét! A nyugati "civilizációt", amely a héber(zsidó)-kultúrára épül mindenáron fenn kell tartani! A Vityáék is le vannak "bótolva" ezekkel, meg a Putyin is, de minden politikust felsorolhatnék, sőt tömegesen már az embereket is! "Megoldják okosba" a lopást, csalást, stb., ahogyan a bolsevik zsidóktól megtanulták! Mára nem csak az "elit", hanem "szinte" mindenki kollaborál (vazallusa, hűbérese) a sátánnak! Ez az, ami miatt a szakadék vár ismételten az emberiségre! A "mátrixot", - mint már írtam - nem lehet megjavítani! Teljesen más kell(enne) csinálni! Itt ma már globálisan senki nem a dolgát végzi, mármint amit a Teremtőtől kapott! Egy hazugságban élünk, amelyben felesleges igazságot keresni, mert - ez matematika, halmazelmélet - nincs benne igazság! Egyébként igen, nekem is szükségem van az információkra, hogyha a megoldást avagy az igazságot keresem! Sajnos bármelyik iskolapadba, bármelyik országba csak a ferdítés és a hazugság vár az emberre ugyanúgy, mint az egyházaknál! Jézus és Atila is, nem véletlen "rontott" neki Rómának, de ők és a velük lévő emberek igaz honvédők voltak - mint ahogyan - már csak szóhasználatunkban - fennmaradt!
    A Gerry-nek egyébként én már megköszöntem, hogy időt és energiát szán erre a munkára - ez pl. a Teremtőtől kapott dolga lehet, a mai világban - én is úgy érzem! De senkinek nem "ilyen" ma már a fő tevékenysége! A Teremtőtől kapott dolgunkból - és ez talán a legfőbb probléma - megélni nem is lehetne jórészt! Mindenki akarva-akaratlan más útra terelődik, mert rossz a motiváció, pl. pénz, profit stb.!
    - 2020. 06. 07. 19:40
    • balu
      Levente,
      én értem amit írsz, oké, akkor most mit lépünk?
      Hallottam már párszor, de szerintem mondjuk el még egyszer egymásnak. A tetves illuminátusok nagyon átkúrtak mindent de már legalább 15... mit 15, 30 ezer éve, a sátánisták szolgája mindenki, a Vatikán a gonosz bölcsője és ősi szkíta múltunk is tagadják.
      Aztán holnap majd mondjuk el még egyszer. Ezzel feküdjünk, ezzel keljünk és sokat gondolkodjunk rajta. Ne legyünk vakok és lássuk meg a többiek ostobaságát s szomorúan konstatáljuk nap mint nap, hogy nincs mit tenni, menthetetlenül balga rabszolga mind, nem értik az Igazságot. Magunk maradtunk. Nincs remény, csak abban bízhatunk, hogy a halál csendesen és békésen jön majd el értünk.
      Vagy...?
      - 2020. 06. 07. 20:23
  • L
    Balu,
    Ennek igazán örülök, hogy Te érted! Akkor már ketten biztosan, vagyunk és ez már a mai világban soknak számít!
    A keleti bölcseletek pl. a hinduizmus - direkt nem vallásnak mondanám - úgy nevezi ezt az időszakot, hogy kali juga - a többi meg máshogyan nevezi - ! Egy pár dolgot emelnék ki most, amit erről az időszakról írnak - ez felelhető a wikipédián is - : "Ebben a korban az emberek kapzsik, rosszak és könyörtelenek, csupán a birtoklás határozza meg az egyén társadalmi státuszát. Törvény és a jog biztosítja az egyén tekintélyét és hatalmát. A házasság mint „szent unió” megszűnik létezni, a férfiak és nők egyszerűen együtt élnek testi vonzalom és szóbeli megállapodás alapján, és csak a szexuális öröm tarja össze őket. Az emberek nem törődnek a szüleikkel, és nem biztosítják gyermekeik jövőjét. A teheneket leölik, ha már nem adnak elég tejet. Az istentelenség, az ateizmus virágzik. A vallási szertartásokat kizárólag hírnevük megőrzése miatt végzik.
    A szent szövegek szerint a Kali-juga végén eljön a harcos Kalki fehér lován, lángoló pallossal, az utolsó Visnu-avatára, akinek szerepe a gyilkolás. Nem utasít, nem parancsol, mint ahogy a Bhagavad-gítában Krisna utasításokat, követni való nézeteket ad át Ardzsunának, amikor előtte felfedte isteni lényét. A Kali-juga végén az ember már annyira romlott lesz, hogy nincs már lehetőség arra, hogy Isten iránymutatásokat adjon, és az embert a helyes útra terelje. „Az emberek nem képesek már tisztességesen felfogni az Úr akaratát, ezért a korszak végén annak egyetlen lehetősége az lesz, hogy elpusztítja az emberiséget. Az, aki az úr által halt, maga is üdvözül. Ez Isten végtelenül irgalmas minősége. Ha [Isten] megvéd, vagy ha megöl, az eredmény ugyanaz”"

    (Mint látod a Biblia is ír hasonló - szinte egyező - dolgokat csak más szóhasználattal, nevekkel stb. és az is nem véletlen van rosszul fordítva és cenzúrázva) Nem is ez a fontos! A lényeg - szerintem, és ehhez mondjuk pl. érdemes olvasni Wass Albertet, Máté Imrét stb. -, hogy az a bizonyos "fehér lovas" nem mindenkit mészárol le! Azok maradhatnak - ahogyan Jézus fogalmaz: "Boldogok a szelídek, mert ők öröklik a Földet", de ha így folytatódik valószínűleg egy diófa alatt elférnek - akik amennyire csak tőlük telik fizikálisan - ugye ez a mai világban "szinte" a lehetetlennel egyenlő -, de mentálisan mindenképpen felülemelkednek ezen a rend(etlen)szeren és ignorálják, bojkottálják azt! Ennek módszerei lehetnek: az önmérséklet pl. böjt, de nem csak a húsevésben, hanem pl. a mozinézésben, stb. - amit ez a világ ajánl és nincs szükséged valójában rá -! Atila pl. hiába az egyik legnagyobb rangú vezére volt a magyar népnek - mert ugye "hun"-nak neveznek mái napig minket a "kivülállók", csakúgy mint akkor - akkor is fatányérból evett és fakupából ivott, ha a máshonnan jött követeket fogadott és azoknak a tisztelet jeléül ezüsttányérban és kupában szolgát fel! Vagy későbbi eleink is, nagyapáink és anyáink sem azért mellőzték hétköznapokon a húsevést rendszerint, mert szegények voltak, hanem hagyományaikat követve böjtöltek! Meg volt mindennek egykoron a szakrális RendSzere, amely a Teremtőtől való! Nem úgy, mint manapság ebben a héber(zsidó)-görög kulturálatlanságban! Ahhoz, hogy ezeket a dolgokat megértsük ma már egy pár alapfogalmat is tisztázni kell - ezt nem feltétlen Neked írom, mert lehet hogy Te tudod -! Ki is az a Teremtő (Istenpár), akitől minden és mindenki származik a mai napig és hogyan?
    Az ember fizikai megjelenését a Földön az angyaloknak, elohimeknek, annunakiknak, uraknak, istenségeknek, kisisteneknek, földönkívülieknek, ördögnek, manónak, stb. nevezett csoportok - amelyekből mind a világos (pozitív), mind a sötét (negatív) entitások közül voltak "képviselői" akik "alapították" a Földön, - a Teremtő akarata szerint, "génezéses kolonizációval" köszönhetjük ! Erre azért volt szükség, hogy az emberi lelkeket a Teremtő megtanítsa, hogy mi van akkor, ha elfordulunk tőle! Ez tehát a teremtés történettel magyarázható folyamat! Bizonyos pozitív csoportok tanították pl. a magyar-szkíta-sumer-indián kultúrákat - és ezért volt küldetése a magyarságnak -, míg mai napig itt vannak - de azok is a Teremtő kvázi engedélyével - a sötét oldal entitásai is! Ezek csinálják ugye ezt a sötét rend(etlen)szert, amelyre vonatkozólag az lenne a feladat, hogy elutasítsuk minden eresztékét és formáját, bármilyen vonzó és kecsetető is az és visszaforduljunk a Teremtőhöz és annak RendSzeréhez! Ez már a fentiek okán - nagy valószínűséggel nem fog most "az ötödik Napon" sikerülni tömegesen! A Teremtő (Istenpár) ebben a 3. dimenzióban elsődleges megnyílvánulása az Atyaisten a Nap, az Anyaistené (Boldogasszony Anyánk) a Föld a Holddal (ennek ugye ciklusai vannak) - ahogyan azt a természettudományok mai napig ábrázolják a hímnemet és nőnemet -! Ezek nélkül, mint tudjuk nincs élet (lélek és szellem), és ez axióma, tehát ezt eleink nem hitték, hanem tudták! Ebből kifolyólag volt a mi kultúránk Boldogasszony kultusznak is nevezve, szemben a ma immár globálisan jelen levő halálkultusszal! Valamikor még a mi kultúránkban a halál színe sem a fekete volt, hanem a fehér! A halál ellentettjeként nem az életet, hanem a születést tették! Ebből kifolyólag minden életet tisztelni kell és mindenért hálásnak lenni a Teremtő felé, mert ahogyan egy hopi indián is megfogalmazza mai napig: "Mindent a Teremtő hoz el nekünk, mindent!" és ez is axióma! Ezért volt az, hogy a szkíta harcos akkor érezte győztesnek magát, ha a "feje felé emelte", meggyőzte a helyes útról és nem kellett megölnie ellenfelét! Hagyományaink fejletlenebb kultúrájú népcsoportokra, mint egyes cigány népcsoportok is úgy tekintettek, hogy a "gyomot is meg kell hagyni az árok partján, ha a kultúrát nem zavarja, mert a Teremtő valamilyen célból azt is megteremtette"! Tehát hagyták, a tücsköt hegedülni! Lényegébe ez a halálkultusz minden kultúrát kinyírt mára, ezért nem olyan a viselkedése ahogyan kellene hogy legyen sok mindenkinek! Mert aki "megoldja ma okosba" a felett meg rendszerint szemet huny a rend(etlen)szer - de ugye ezt már a kommunizmus alatt "megszokhattuk", az mennyivel jobb? Mindenkit vissza kell(ene) terelni a saját kultúrájába, az lenne az egyedüli megoldás! Mivel ez tömegesen nem fog már menni, mert "szinte" mindenkinek tetszik ez a kulturálatlanság, marad az egyénnek maradó fentebb leírt út, vissza a Teremtőhöz, akár itt akár máshol! Mert aki nem tér vissza, kap más helyeken még többször kb. 26568 éveket! Nagy az Ő szer-etet-e irántunk (és nem gyűl-ölet), (ma már azt sem tudjuk mit beszélünk)!
    Az ember működése, hogy még jobban megértsük: Az embernek bizonyos értelemben nincs önálló gondolata, két irányból fogad be gondolatokat - mert ugye a hagyományok szerint benne van az árny és a fény egyaránt - a sötét és világos oldal felől! Most mivel sötétség uralkodik az akinek "több sütnivalója van" szellemében gondolkodik, - de a koronacsakra zárva van ezért nem juthat hozzá olyan információkhoz senki, amely alapján pl. a környezeti energián (ötödik elem, a szer-elem) alapuló technológiával a világegyetem bármely részére utazhatna bárki, mert így ott is szétbaszna mindent az ember, jelenlegi felfogásában, többségében! Ennek okán elnyomja a gyomorcsakra vagy az alatt gondolkodni képeseket! Viszont a bölcsek, táltosok többek között Jézus is megmutatja az egyedüli nyitva álló utat a közepet, a szív-lélek csakrán keresztül az örök életre vezető utat, amennyiben az ember az említett és pl. a lovagi erényeknek is hívott utat magáévá tudja tenni, amennyire csak ebben az elcseszett világban tudja! (Ez a zsidó-görög felfogásban (halálkultuszban) másként van, ott az örök élet az öröklés, mint ma már itt mindenütt, globálisan!) A Teremtő tervében benne van minden, "egy légy röpte is fel van jegyezve"! "Egyek vagyunk Istenben", ebből következik a testvériség, ebből az igazság, ebből a szabadság, és ebből a REND-SZER! Ezt tudom a mai ismereteim birtokában válaszolni, röviden! Ne gondold, hogy ez nekem is olyan egyszerű! Ezt nem feltétlen kell elfogadni, fő az univerzum törvénye, a szabad akarat!
    - 2020. 06. 08. 01:02
    • balu
      Levente,

      "Az ember fizikai megjelenését a Földön az angyaloknak, elohimeknek, annunakiknak, uraknak, istenségeknek, kisisteneknek, földönkívülieknek, ördögnek, manónak, stb. nevezett csoportok - amelyekből mind a világos (pozitív), mind a sötét (negatív) entitások közül voltak "képviselői" akik "alapították" a Földön, - a Teremtő akarata szerint, "génezéses kolonizációval" köszönhetjük"

      Erre most mit írjak? Nem. Engem a Teremtő közvetlenül teremtett, erre egy ősrégi technológiát használt, mégpedig azt, hogy "apám akkor ismeré anyámat". Ha téged az elohimok klónoztak az annunakikkal, oké, tudomásul veszem, de ez esetben mégis inkább a saját fajtámból keresek testvéreket.
      - 2020. 06. 08. 08:41
      • Gerry
        - Balu postaimre.euroweb4you.com/../../images/smiley/s_live.gif
        - Levente. El tudom képzelni, hogy neked sem lehet ez könnyü! De igazad van, fô a szabad akarat (a kondérban ahol a "Minestrone Suppe" készül! - Ez egy olyan leves amibe beledobálnak mindenféle zöldséget!). De ha ez neked jó akkor nekem is. Ami a fentebbi leveledet és Baluval történõ kardcsörgetéseteket illeti... nem zavar, ahogy az sem, ha egy kicsit nekem ugrasz, mert a jószándékot érzem benne és az, hogy képes vagy dühöngeni, elõnynek számít a szememben.
        Amennyiben nem csal az emlékezetem, én is voltam ilyen és nem haragudtam ezért magamra. Tudod miért? Azért mert igazam volt... szinte mindig. De elárulok valamit neked. A düh, bár hasznos, mert energiával telít, ugyanakkor idõvel belülröl képes elemészteni is... ezért (nálam bevált) azt ajánlanám, hogy az energiádat - ha nem is azonnal, de ha tudod akkor folyamatosan, apránként irányítsd át valamilyen cél megszerzéséhez szükséges belsõ, tartós erõvé. Mielõtt vehemensen, lehengerlõ tudással letámadnád pillanatnyi ellenfeledet, kérdezd meg elõbb önmagadat, hogy a pillanatnyi ellenfeled az ellenséged-e és amiröl meg akarod gyõzni az megér-e annyit amennyi erõt bele kell fektetned egy vélt gyõzelmed eléréséért.
        Egy harcos halni kész az ügyért, a jó harcos legyõzni az ellenséget, egy okos harcos pedig a csatát akarja gyözelemre vinni. A jó vezetõ minden eseben az okos és célratörõ harcosokból kerül ki. A halni kész harcosokból hõsi halottak, harcban elesettek lesznek, néhányukra esetleg mártírként emlékezik majd az utókor.

        Persze a szabad akarat a legfontosabb - de csak ha tudod mit is akarsz valójában.
        - 2020. 06. 08. 13:00
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (8)61,5 %
Nagyon jó (2)15,4 %
Jó (1)7,7 %
Átlagos (2)15,4 %
Gyenge (0)0 %